Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

691 # Mietjes van de islamietjes deel 3 #
Gepost door Misdefinitie op 25-07-2013 om 23:13.
Inhoudsloze leeghoofden proberen heel geraffineerd hun domheid te verhullen door hun tegenstanders te dehumaniseren en van hun waardigheid te beroven. Die achterbakse (vrijwel zonder uitzondering socialistische) trollen denderen een discussieonderwerp binnen, slaan de argumentatie en de onderbouwing volledig over en beginnen meteen te bouwen aan een scherp contrast tussen wat zij goed en fout vinden. Daarvoor zetten zij zichzelf en hun achterban in een overdreven goed licht zodat zij net engelen lijken om voorts tegenover de overige deelnemers te doen alsof hun tegenstanders slechte mensen zijn die als duivels de mensheid in rap tempo naar de afgrond van de gaskamers zullen leiden. Vanwege dat contrast lijkt het een uitgemaakte zaak en richten de trollen zich op het wegpesten van degenen die de onwelgevallige mening verdedigen. Een klassieke truc waartegen u zich altijd dient te wapenen. Zien uw tegenstanders u niet als mens en nemen ze u al uw waardigheid, eer en goede naam af, dan zijn zij zelf nog waardelozer als inferieur afval.

De ware aard der socialistische dhimmi's.

Mensen gaan doorgaans erg prat op hun vermeende intelligentie en geheugen die zelfs nog gedeeld worden door berberapen, maar gebruiken in discussies zelden hun grijze massa waar het voor bedoeld is. Onderbouwde argumenten zijn niet de norm, maar de eigenschappen van de persoon met wie ze te maken hebben. Zo heeft hun nichtje van 13 altijd gelijk zolang dat maar tot iets te neuken leidt, worden uitlatingen van hun eigen soort mensen veel hoger gewaardeerd en spelen er allerlei vooroordelen op basis van irrelevante zaken zoals huidskleur mee in de beoordeling van wat er gezegd wordt. Op zich is dat helemaal niet raar omdat mensen in het dagelijks leven nu eenmaal niet om hun emoties heen kunnen en de informatie vaak te summier is en te onbelangrijk is om een degelijk onderzoek te rechtvaardigen. In de meeste gevallen zijn vooroordelen over karaktereigenschappen het enige wat voor handen kan zijn. Massaal wordt de denkfout gemaakt dat een politieke discussie eveneens een zaak van vriendjes is waarbij anderen geweerd moeten worden.

Bewaar uw bullshit lekker voor in de kroeg. Probeer voor ons part wat te neuken te ritselen door aan elk geil mokkel te vertellen hoe eerlijk u wel niet bent en hoeveel waarde u hecht aan emotionele gesprekken over uw diepste gevoelens. Paai uw lekkere buurmeisje door goede vriendjes te worden met uw buurman door meteen even zijn huis te schilderen. Lul een eind heen op feesten en partijen om reclame te maken voor uw slecht lopende eenmanszaakje. Geloof met recht uw vrienden eerder als ze beweren dat die stoephoer van u zich laat uitwonen door een zwarte aap uit het oerwoud. Allemaal prachtig, maar politiek gaat niet over specifieke personen. Politiek gaat niet over het vervullen van uw eigenbelang. Politiek is een tak van sport die, als het goed is, het algemene belang van de maatschappij en zijn bevolking dient. Besturen van een land is andere koek dan een oordeel vormen over bepaalde personen. Zodra mensen persoonlijk gaan worden, is het ze overduidelijk niet te doen om een fatsoenlijke discussie te voeren, maar om een persoonlijke vete uit te vechten.

Zeer geraffineerd trachten ze met trucs die in het dagelijks leven prima geaccepteerd worden, de discussie alvast in hun voordeel te beslechten. "Ik ben eerlijk," beweren ze. Niks mis mee, zult u denken. Klopt, als zo'n uitspraak wordt gedaan tijdens het uitgaan waar we sowieso niemand serieus nemen. In een politieke discussie bedoelen ze er iets heel anders mee. Bedenk dat het wel of niet eerlijk zijn van een persoon, daar niet relevant is. Een oneerlijk persoon die tegen zijn vrouw liegt, kan prima een ijzersterk argument onderbouwen in een politieke discussie. Een uiting die niet relevant is, kan vervangen worden door elke andere uiting. Er wordt dan willekeurig iets geroepen en aangezien dat niet kan bijdragen aan de discussie, zal iedereen moeten snappen dat zomaar iets uitslaan, niet de bedoeling is. Wie dat toch doet, heeft blijkbaar valse intenties om te willen saboteren. Bedoeld wordt niet "ik ben eerlijk", maar "jullie zijn onbetrouwbare idioten en ik ben dus 100 keer beter dan jullie".

Op een verjaardagpartijtje maken we geen bezwaar. Lul maar een eind heen, maar politieke discussies worden gevoerd om mensen te beÔnvloeden. Gebeurt dat niet met argumenten, maar met willekeurige bullshit, dan is het ons goed recht om die lamballen te diskwalificeren. Niet vanwege hun persoon, maar vanwege het feit dat zij op de persoon spelen en niet in staat zijn om inhoudelijk te reageren. Om dit met zelfvertrouwen te kunnen doen, is het van belang dat u variaties op deze truc leert te herkennen. "Ik respecteer als moslim iedereen!" Tuurlijk, maar waarom blijkt dan altijd dat u iedere PVV'er als nazi ziet en hen niet respecteert? Waarom hangen zoveel moslims het in de koran gepropagandeerde idee aan dat westerlingen blanke varkens zijn die mogen worden afgeslacht? "Maar ik zeg toch niet dat elke blanke een racist is?" Door te doen alsof alleen u respect heeft, doet u dat met opzet wel. Vreemd, als een discussie over moslims gaat, snappen ze opeens niet meer dat wij ook niet zeggen dat alle moslims terroristen zijn.

"Lekker makkelijk roepen weer van Wilders." Niks is makkelijker dan zulke uitspraken doen. We kunnen hetzelfde van socialisten zeggen. Zulke beweringen hebben geen enkele kracht van argument. "Wilders gaat het gesprek niet aan met moslims." Een makkelijke manier om de PVV te demoniseren, maar wie even nadenkt zal begrijpen dat de moslims waar hij mee te maken krijgt, alleen maar poep praten en het dus niet eens waard zijn om tegen te plassen. "Jullie ouwehoeren altijd zo negatief. Doe nou positief." Krijg de tyfus maar, wij overdrijven en liegen niet. U krijgt altijd te keiharde feiten te horen en als die negatief zijn, dan is dat zo. Trouwens, blanken worden al hun hele leven gediscrimineerd en al die imbecielen die zich daaraan schuldig maken, zijn nog nooit positief geweest over de rechterkant van de politiek. "Ach, maar ik ben een engeltje. Ik geloof op mijn manier. Ik ben geen extremist." Zijn jullie linkse pisvlekken nu echt zo onzeker over jullie gedrag of wordt er gewoon weer bedoeld dat anderen wel extremisten zijn?!

Wilders zou hypocriet zijn door samenwerking te zoeken met het Vlaams Belang en Front National. Hypocriet zijn echter die socialistische smiechten die iedere samenwerking met hem weigeren. Wat verwachten ze nou? Dat zij bepalen wie politiek mag bedrijven en wie niet? Die kankerhonden van de PvdA werken samen met terroristische organisaties en subsidiŽren extremisten om in het buitenland te gaan vechten. Horen we nooit iemand over. Daarnaast wordt hier de denkfout gemaakt dat buitenlandse rechtse bewegingen per definitie moeten worden beschouwd als extremisten. Kijk, als die linkse droeftoeters in Nederland al aan iedereen wijs maken dat een nette man als Wilders een extremist is, dan geloven wij niet dat wat zij zeggen over anderen echt zal kloppen. "Ik vecht niet voor mijn geloof." Dus? Wij zijn geen nazi's. Wordt ook niet naar geluisterd. Vechten is trouwens lang niet het hele probleem. Islamisering is wereldwijd letterlijk oorlog met bommen en granaten, maar ook psychologische oorlogsvoering via de baarmoeders.

Roepen ze voorts dat ze vrij zijn in het maken van keuzes. Belachelijk, niemand heeft het recht om andermans land te bezetten en dermate te ontwrichten dat we aan de rand van de afgrond staan. "Ik ben ruimdenkend, je zal me niet herkennen als moslim." Wel, u zult ons niet herkennen als nazi's. Herkenning is geen vereiste om het een probleem te vinden dat grote groepen moslims hier de boel verstieren. Elke uiting van islamisering, wordt gecombineerd een groot probleem. "Denk maar zoals wij dat willen, want haat wordt met haat beantwoord." Alsof dat ons interesseert. Hitler zou ons hebben laten ophangen als we destijds deze website hadden gerund. Net zoals onze overheid en al hun lamlendige linkse volgelingen ons nu kapot proberen te maken. Dat heeft het Verzet nooit tegengehouden. U zult oprotten, goedschiks of kwaadschiks. "Maar dat is zo zwart-wit." Ja. Een volk dat zoveel tuig kent, willen we hier niet. "Pas op hoor, ik ga als gevaarlijke moslim gekke dingen doen." Ha ha, maak het maar belachelijk. Wij weten beter. U bent hier teveel. Opkankeren profiteurs!

Ons wordt vaak verweten dat we vooroordelen hebben. Vooroordelen zijn echter voor slappelingen. Wij grossieren in feiten. Meer dan de helft van de moslims is crimineel, dus willen wij een land zonder die meerderheid. Zo simpel is dat. "Je kent mij niet." Houden zo, hand in hand, terug naar eigen land. We gaan echt niet onze mond houden over honderdduizenden criminelen omdat u als enige nog te laf bent om met uw eigen pik te spelen. "Je bent het loopse teefje van Wilders." Ziet u ons Wilders nablaten? Die blonde pruik hebben we echt niet nodig. Noem ons maar de doemdenkers. Deze maatschappij is al genoeg kapot gemaakt door uitvreters. "Je haat moslims gewoon." We haten alle criminelen, radicalen en ander tuig dat we het liefst door de gehaktmolen willen halen. Dat moslims, niet toevallig, de grootste boeven zijn, is niks anders dan de naakte waarheid. Wij hebben die problemen niet veroorzaakt. Vergeet nooit dat wij rechts-realisten zijn die worden geconfronteerd met een linkse werkelijkheid die we niet mogen accepteren.

"Straks komen jullie met ijzersterke argumenten zoals vrouwenbesnijdenis." Achterlijkheid zal u niet helpen. Vrouwenbesnijdenis is inderdaad een goed argument tegen de islamitische en andere culturen waarin dat voorkomt. Laat iedereen die het daar niet mee eens is, zelf eens zijn geslachtsdelen bewerken met een bot keukenmes. Wilders zou hypocriet zijn, maar het enige dat ze daarvoor kunnen inbrengen zijn drogredeneringen. Hij zou tegen de politieke elite zijn, maar er zelf ook zitten. Ja, hij zit daar omdat vreedzame politiek voor verstandige mensen de enige manier is. De enige andere manier is met grof geweld het parlement binnendringen en overal gaskamers bouwen, maar ook dan zal links protesteren. Hij zou tegen homohaat zijn, maar zelf met extremisten omgaan. Fout. Het is links die al zijn aanhangers zo noemt, dat is heel iets anders. Hij zou zelf extreem linkse standpunten huldigen. Durf eens goed naar al die linkse vergelijkingen te kijken en kom tot de conclusie dat ze kant noch wal raken.

"Wel zeiken over dubbele loyaliteit, maar zelf een jodenpijper zijn." Moeten wij werkelijk met zulke moslimknechten de dialoog aangaan? Een dubbele loyaliteit hebben door als zandneger met twee paspoorten in de Kamer te zitten is heel iets anders dan als ras-Nederlander met een blonde pruik op een bezoek te brengen aan IsraŽl. Snappen ze niet. Dan komen de verwijten weer bovendrijven. "Je snapt de meest elementaire begrippen niet." Aldus de zittenblijver tegen de hoogleraar wiskunde. Zinloos om in te gaan op dat soort mensen. Het is voldoende om te constateren dat het die socialistische randdebielen zijn die alles omdraaien, begrippen niet kennen en geen enkele vorm van feitenkennis hebben over deze maatschappij. Hoe kunnen wij als mensen met een IQ van ruim boven de 130, aan hersenloze kwallen uitleggen dat zij zich moeten inlezen en dan nog 99,9 % nooit zullen begrijpen van deze wereld? "Je gaat nooit zo tekeer tegen andere religies." O ja wel, we hebben zo vaak discriminerende rectoren uitgemaakt voor christenhonden en christen neergezet als pedofielen.

"Zeur niet over gelijkheid. Er is geen enkele religie die dat erkent." O nee? Wat denkt u van de linkse religie? Toegegeven, dat is meer een sekte, maar gelijkheid wordt daarin als toverwoord genomen. Weliswaar moeten we eerlijk bekennen dat hun "gelijkheid" inhoudt dat hun mensen meer gelijk zijn dan wij die een andere mening hebben, maar het wordt wel gesuggereerd. Bovendien interesseert het ons geen reet wat religie vindt. Voor ons zijn mannen en vrouwen als mens gelijkwaardig. Natuurlijk, als we willen neuken dan hebben we nadrukkelijk zo onze persoonlijke voorkeuren, maar politiek gezien stellen we geen mannen boven vrouwen of omgekeerd. "We leven echt al eeuwen met de sharia." Mocht u willen. Nederland is pas sinds 1946, nadat de NSDAP omgekat werd tot PvdA, bezet. "De islam kent andere betekenissen toe." Jammer dan, hier geldt de wet van de blanke Nederlanders stelletje laffe dhimmi's. "Niemand vindt mijn haatbaard erg." Reken maar dat wij ervan walgen en er alles aan zullen doen om uw baard in de reet van uw eigen kamelen in uw eigen land te douwen.

Tegenstanders van het linkse fascisme worden continu gekleineerd. Zo zouden we op onze zolderkamer aan het huilen zijn, eigen hersenspinsels geloven en 1 miljoen mensen hun religie willen afnemen. Jammer jongens, het feit dat u ons als bedreiging ziet, maar ons alleen maar sterker. U mag uw religie hebben, maar wel in uw eigen land. "Je gaat je dus niet aan de wet houden?" Fuck de wet, wij zijn een politiek platform en streven geheel volgens de wet naar verandering. "Ramadan leert ons waardering." Prachtig, maar waarom bent u dan hier? "Dus u vindt moslims geen mensen?" Begint u het patroon te zien? Links redeneren is een stortvloed aan willekeurige onzin die nooit ter zake doet. U mag niet boos zijn op criminele moslims. Dan vindt u dat alle moslims geen mensen zijn. Terwijl zij degenen zijn die altijd doen alsof mensen met een rechtse mening geen mensen zijn. "Ach, je hebt toch maar een slechte naam." Het Verzet had ook een slechte naam bij landverraders. Hoe kwam dat ook alweer? Juist. Met dank aan de NSB.

"Mijn kok is Marokkaans." Ja, en die van ons is een nazi. Anders nog iets? "De Holocaust is niet gebeurd. Ik geef de feiten weer." Iets een feit noemen, maakt het nog geen feit. Dat zal de linkse gedachtepolitie toch moeten aanspreken. "Vraag Wilders maar eens hoeveel Turken hij in de bijstand kent." Alsof hij die uitvreters persoonlijk hoeft te kennen. Statistieken zeggen genoeg. "Wilders liet het kabinet vallen." Eh nee, hij zat niet eens in het kabinet. Tegen mensen die opmerken dat er ook kritiek heerst op de SGP roepen ze dat ze het nu over haat jegens de islam hebben. Oogkleppen op en dom lullen maar. "Wilders is het probleem, want hij zorgt voor heibel in het bestuur." Het bestuur dat omvalt van de linkse corruptie en fraude. "De crisis komt door banken. Door kapitalisten." De PvdA kocht alle banken. "Zo raak je onze stem kwijt hoor." Rot op, NSB'ers hebben nooit rechts gestemd. "Boehoe, geef ons geld! Onze portemonnee is leeg!" Links heeft jullie jarenlang een koekje van eigen deeg gegeven. Jullie zijn bedrogen.

"Allah hakbar! Ik ben een gelukkig moslim. We zijn afhankelijk van de islam." Wij zijn afhankelijk van onze werkgever, maar dat betekent niet dat de baas in ons huis mag wonen en onze dochter mag vingeren. "Straks willen moslims geen olie meer leveren." Steek dat zwarte goud maar in uw reet. Genoeg alternatieve energiebronnen. "Wilders minacht iedereen." Wilders behandelt net als ons mensen op de manier zoals ze hem behandelen. Eerlijk is eerlijk. "Ga vooral zo door. Moslims zullen de hele wereld overnemen." Over onze lijken en die zullen we duur verkopen. "In mijn buurt werken moslims hard." Ja, en ondertussen werken die teringlijers zwart. Wij werken ook hard ondanks linkse beroepsverboden. Waarom krijgen wij geen respect? "Jullie wetenschap komt van de moslims." Dacht het niet, de islam is een 7e-eeuwse woestijnideologie. "Geef 1 oplossing en ik stem PVV." Minder verspillen. Dank u voor uw stem. "Zo bestrijd je geen terrorisme." Zorgen dat islamisering stopt, betekent dat het ongezonde klimaat een halt wordt toegeroepen. Zo hoort het.

Wilders zou iedereen voor de gek houden. Hij zou niet belangrijk zijn, maar elk onderwerp over hem loopt vol met reacties. Mensen vinden het dus wel belangrijk. Hij zou lak hebben aan de bevolking, maar wie hebben er thans lak aan de bevolking en brengen het land tot de afgrond? De socialisten onder leiding van schandknaap Rutte. Hij zou geen verstand van zaken hebben, maar hoe achterlijk is links met zijn bezetting met 3 miljoen allochtonen en een dikke staatsschuld? Hij zou angst creŽren, maar links is verantwoordelijk voor alle privacyschendende maatregelen onder de noemer "straks vliegen we de lucht in". Hij zou integratie verhinderen, maar dat volk wil zelf niet integreren maar profiteren. "Ik ben joods en heb meer last van misbruik." Jammer dat uw vader geil van u werd, maar politiek betreft alle mensen. "Gelukkig houdt Wilders alleen jullie voor de gek." Feiten zijn feiten. Opeens vliegen de bedreigingen ons om de oren. Andere landen zullen ons wel afrekenen op wat we hebben gezegd. "Straks oorlog, wil je dat?".

Gezellige lui die socialisten. Bevallen onze woorden hen niet, dan moeten we gewoon dood. Heel normaal. Men richt zich op de beveiliging van Wilders. Zo willen ze dat die beveiliging verdwijnt zodat ze hem kunnen doodschieten. Om dat te rechtvaardigen, roepen ze dat het Wilders' eigen schuld is dat hij beveiligd moet worden en hij maar zijn mond moet houden zodat zij geen belasting hoeven te betalen. Hoeveel belasting betalen we dankzij links? 21 % btw zegt al genoeg. "Wilders beledigt religie. Logisch dat hij dood moet." Als wij bij elke belediging een slinkse mogen vermoorden, heeft Nederland morgen nog maar 6 miljoen mensen. "Wilders weet door beveiliging niks meer af van de wereld." Politieke processen en domme mensen veranderen nooit. Een ding is zeker: een volk dat het gewone leven onmogelijk maakt, moet weg. "Iedereen heeft last van bedreigingen, maar hij niet." Werkelijk? Echt waar? Nederland heeft last van moslimtuig. Onze mening doet niks. Wie niet tegen vrijheid kan, verdient geen vrijheid en dient gedeporteerd te worden.

Verliezen onze vijanden hun grip op de discussie, dan beginnen hun zielige beweringen nog willekeuriger te worden wat gepaard gaat met de nodige leugens over rechts. PVV'ers zouden een hekel hebben aan zwarten, Wilders zou zijn geld halen uit de Joodse gemeenschap, andere geloofsfanatici zouden nooit benoemd worden omdat er enkel over moslims geneuzeld wordt, voorspellingen zouden niet uitkomen, de crisis is de schuld van de discriminatie van de PVV, broodheren van de PVV zouden racisme eisen, er wordt niks tegen islamisering gedaan, Wilders zou zich nooit kunnen verantwoorden, de crisis zou niet erg gevonden worden, Wilders zou gevaarlijk schreeuwen vanwege een gebrek aan kennis, alles is ongenuanceerd en uit de context gehaald, Bosma zou de Holocaust ontkennen, Wilders zou onverdraagzaam zijn en anderen behandelen als tweederangs burgers en respect voor andere mensen zou ver te zoeken zijn. Kortom, het "argument" van de socialist is een willekeurig negatief woord met een bewering die aantoonbaar onjuist is en waar ze zich zelf schuldig aan maken.

"Islam is geen probleem, maar degenen die de terroristen binnenhaalden." Niet toevallig zijn dat dezelfde socialisten die deze onzin aanhalen. "U bent te laf." Nou nee, wij hebben zelfs ons hachje in de waagschaal gezet voor uw vrijheid en zijn zelfs voor linkse duivels met hun justitie niet bang. "Pedo mag niet aan christen gekoppeld worden, dus terreur niet aan islam." Feiten spreken voor zich. Niet elke moslim is een terrorist, maar alle terroristen zijn wel moslims. "Wilders was een VVD'er." Dus? Hij is niet voor niks vertrokken. "Er zijn ook goede moslims." Zeker, die hangen we apart. "Geert doet niks constructies." Alsof uw gelul dat wel is. "Als moslims het moeilijk krijgen, gaan er verschrikkelijke dingen gebeuren." Wij hebben schijt aan uw oorlogsverklaring. Uw leven is voor ons niks waard. "We moeten maar leven met de islam." Nee, net zoals we niet hebben kunnen leven met de nazi's van toen. "Vlucht je hierheen, word je gediscrimineerd." Geen enkele buitenlander hier is een echte vluchteling. Het zijn parasieten. In landen als Marokko en Turkije heerst geen oorlog.

"Er zijn geen argumenten waarom de islam slecht is." Kijk om uw heen naar wat de islam wereldwijd allemaal doet. Mensen die zulke dingen zeggen, roepen meestal hetzelfde over de Holocaust. "De islam kan niet racistisch zijn, want moslims zijn geen ras." Leer begrijpend lezen. Om racistisch te zijn is geen ras nodig; om slachtoffer van racisme te zijn, moet u wel behoren tot een ras. Moslims en de islam zijn racistisch, maar kunnen (in tegenstelling tot blanken die wel een ras vormen) geen slachtoffer worden van racisme. "Kritiek op Wilders wordt ongenadig afgestraft." Ja, daarom is Pim Fortuyn dood en heeft rechts diverse beroepsverboden van links gekregen. "Tegen arme mensen durf ik de islam geen probleem te noemen." U durft wel al hun geld naar het buitenland te sturen en dan Wilders de schuld te geven. "Ik ben moslim en weet dus meer dan jij." Waarom dan niet inhoudelijk discussiŽren? "Wilders geeft u geen baan." Socialisten al helemaal niet. "Hoeveel last hebben jullie van de islam?" Hoeveel last hadden wij van Hitler? Precies.

Links schreeuwt dat buitenlanders de cultuur verrijken. Blijkbaar vinden ze het prettig dat hun dochters worden verkracht en hun oma's op straat worden beroofd. "Ik doe mijn best als moslim, maar ik krijg de schuld." Ach, dat is nog niks. Diverse malen wordt er gedaan alsof onze beheerder Hitler zelf is die eigenhandig gaskamers heeft gebouwd. Over Hitler gesproken, demoniseren is nog altijd de best mogelijke troef die links heeft. Terwijl ze Wilders een opruier noemen die polariseert, worden hij en zijn aanhangers weggezet als nazi's. "80 jaar geleden was er ook een dictator die een groep de schuld gaf. Waarom protesteren de ouderen niet? Zondebok zoeken gebeurde ook de Joden. Wilders is net als Breivik. Zo praatten de nazi's ook. Toen NSB, nu PVV. Er is sprake van een Kristallnacht. Opruiing, zondebok, populisme. Ooit gaven ze de Joden de schuld van de crisis en iedereen weet wel hoe dat is afgelopen." "Demoniseren? Wel nee, hij wordt niet geboycot. Iedereen schrijft over hem." Zwartmaken totdat de dood erop volgt en dan de ander nazi's noemen. Treurig.

"Zoek een leven. Laat je ontmaagden. Maak vrienden. Trek aan je pik." Goed zo, nog inhoudelijke argumenten? "Uh, de wet. De Grondwet zegt vrijheid van religie en artikel 1 stelt discriminatie strafbaar. Wilders wil dat verbieden en is dus een fascist." U weet dat de wet per definitie geen argument is, maar als degene die er een beroep op doet blijk geeft geen verstand te hebben van juridische zaken, is het hek al helemaal van de dam. De islam is een ideologie en wat Wilders gezegd heeft is dat als artikel 1 misbruikt wordt, het artikel moet verdwijnen. Dat u dat niet begrijpt, is uw probleem. "Wilders moet zich aan de wet houden." Dat doet hij. Hij mag vechten voor verandering. "Juridisch is dat onhaalbaar." Bullshit, alles is mogelijk. Kijk maar eens wat voor schade socialisten hebben veroorzaakt. "Zolang er een Grondwet is, is er ook geen sharia." De Grondwet biedt helaas geen enkele bescherming. Grote misstanden vinden verborgen plaats ondanks dat het verboden is. Daar ontleent Misdefinitie nu juist zijn bestaansrecht aan.

Overweging.

Diverse slinkse organisaties, waaronder die achterlijke gekken bij het MDI, hebben aangegeven de nationalistische bewegingen der rechts-realisten de komende tijd voldoende weerwoord te geven in hoogstaande intellectuele artikelen en discussies op internetfora waar veel beÔnvloedbare mensen komen. "Het begint met woorden en eindigt met kogels," aldus die halvezolen. Met hun snikkel in de hol van de radicale islam, trachten ze het volk weg te houden van meningen die afwijken van de linkse. We zijn ons er terdege van bewust dat het voor onze vaste lezers allemaal gesneden koek is. Desondanks hebben we er zo onze redenen voor om tientallen linkse drogredeneringen weer eens netjes bij elkaar te plaatsen en van commentaar te voorzien. Het zijn namelijk allemaal uitingen die in een andere context vrij normaal worden gevonden. We willen nadrukkelijk voorkomen dat u energie gaat steken in hun pierpraat. Trap nooit in de val van de redelijk lijkende vijand. Hij zal op uw emoties spelen, u moet op eieren lopen en daarna is de discussie verpest.

Het zijn van die smerige trucjes waar lastig mee om te gaan is omdat veel mensen de fout maken om te denken dat de vijand bestaat uit eerlijke en nette mensen. Fout, het zijn geen mensen. Het zijn onmensen die de maatschappij kapot maken en communicatie enkel misbruiken om de wereld naar hun hand te zetten. Verwar normaal gedrag niet met normaal gedrag op een abnormale manier, want dat laatste is alles behalve normaal. Zo is bronnen vragen voor beweringen normaal, maar als u een feit van algemene bekendheid geeft en ze vragen er standaard een bron of bewijs voor, dan weet u dat u te maken heeft met een rat die vraagt om het vragen en u in een eindeloze bewijs-ontkenreeks laat belanden. Zeggen ze dat ze eerlijk en open zijn, dan is dat normaal op een datingsite of kroeg, maar zodra dat in een politieke discussie gebeurt, willen ze anderen ervan overtuigen dat u juist een inferieur stuk afval bent. Laat u nooit verleiden tot sympathie voor dat soort uitschot. U weet dat het fascisten zijn die u het liefst zou willen doodschieten.

Verstandige mensen gaan niet in op zulk gedrag van trollen, maar dat is veel makkelijker gezegd dan gedaan. Trots als u bent op uw land, afkomst, cultuur en huidskleur, wilt u niet zomaar toestaan dat de vijanden van ons volk onze mensen vergiftigen met hun socialistische en islamitische retoriek. Negeert u ze volledig, dan hebben ze vrij spel in de discussie. Gaat u er inhoudelijk op reageren, dan trekken ze u net zo lang omlaag met hun domheid tot het oliedomme niveau waarop ze u kunnen verslaan met hun ervaring. Scheldt u die teringlijers verrot, dan zullen moderatoren uw account beŽindigen. Slimmeriken gaan er net tussenin zitten. Steken onder water geven en de rat uit zijn tent lokken totdat hij zijn ware aard laat zien, maar dat is tijdrovend. Wat ook kan, is de trol wijzen op deze artikelen zodat ze weten dat u hen doorheeft. Voorts negeren en de moderatoren ervan overtuigen die lui snel te verbannen. Internet blijft een speeltuin vol mensen wiens IQ schommelt tussen de 40 en de 140.

Gebruik deze informatie vooral in uw voordeel. U weet nu dat u intellectueel ver boven onze tegenstanders staat. Zij kunnen niet anders dan willekeurige opmerkingen maken die nooit relevant zijn en daardoor snel doorgeprikt kunnen worden. Het moet een ware opluchting zijn om te beseffen dat zij in het begin heel erg kunnen imponeren omdat ze in eerste instantie langere zinnen blijken te kunnen schrijven dan er in de Donald Duck staan, maar dat hun "beste" argumenten slechts bestaan uit gekopieerde zinnen die hooguit in een andere context wel een goed argument hadden kunnen opleveren. Voor de rest is het een wirwar van domme ontkenningen, drogredeneringen en keiharde leugens die makkelijk door u te ontkrachten zijn. Hun kracht is hun grote bek en de fascistische methode, maar beiden zijn uitgeput. Gelul kunnen we met woorden de baas en de fysieke dreiging van al die lamlullen, maakt eveneens geen indruk meer tegenwoordig. Geniet ervan dat die socialistische debielen nog altijd denken te kunnen winnen en daardoor nog steeds dagelijks hun achterlijkheid etaleren.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.