Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

689 # Mietjes van de islamietjes #
Gepost door Misdefinitie op 15-07-2013 om 23:10.
Islamisering kost de samenleving jaarlijks miljarden. Criminaliteit, sharia, positieve discriminatie ten koste van blanken, terrorisme en het fascisme van het vervolgen van andersdenkenden die sarcasme over zwarte apen gebruiken om hun satirische beeldspraak kracht bij te zetten, ontwrichten de maatschappij en slaan diepe putten in de schatkist. Die honderden miljarden aan schuld die hierdoor ontstaan, moeten worden opgebracht door de inheemse bevolking die wel werkt af te persen met torenhoge belastingen. Mensen hebben minder geld, kopen minder, ondernemers gaan failliet en de werkloosheid neemt extreem toe. Kortom, de massa-immigratie van islamieten is een van de oorzaken van de crisis en het bestrijden daarvan heeft dus prioriteit. Voordat Wilders een dergelijke uitleg kon geven, werden zijn woorden door de linkse media snel uitgelegd als "Fuck die mensen, ik haat moslims en dat is het belangrijkste!" "Geert heeft geen oplossingen en is een fascist," beweert links. Prima, dan presenteren we u de speciale vakantie-editie van de linkse methode: achterlijkheid en onnozelheid.

Ruig gelijk onze wc-borstel!

Kakkerlakken, pissebedden en ander kruipend ongedierte, schijnen een soort van radar te hebben voor schoonheid en de waarheid die ze eens lekker met hun lichaamssappen kunnen besmeuren. Zodra Wilders met een onmetelijke waarheid op de proppen komt die inhoudelijk gezien niet te weerleggen is, zeker niet door zulke schandknaapjes met het IQ van een hoop stront, komen de ratten en de moslimpijpers uit hun holen gekropen om eens flink te gaan zuigen. Het doel van zulke sukkels is niet een eerlijke discussie voeren op basis van argumenten zoals fatsoenlijk mensen zouden doen. In plaats daarvan spelen ze persoonlijk op de man en selecteren ze hun slachtoffers grofweg op afkomst, ras, huidskleur, seksuele voorkeur of politieke gezindheid. Ze vallen de boodschapper aan in plaats van de boodschap en de oorzaken van de problemen die tot de nare boodschappen leiden. Blind van haat, want het is Wilders. Socialistische landverraders denken dat als zij middels fascisme tegen blanken de reet van moslims roze likken, zij straks gespaard worden.

Hoogstwaarschijnlijk denken die linkse minkukels daadwerkelijk dat ze maar beter vriendjes kunnen zijn van de bezetters omdat ze dan, net zoals in de oorlog, allerlei stempeltjes krijgen voor privileges. Tijdens discussies leidt dat tot hilarische taferelen die we u niet willen onthouden. Op basis van inhoud kunnen de vijanden van ons volk nimmer een weerwoord bieden omdat ze daarvoor simpelweg te stom voor zijn. Vandaar dat ze altijd beginnen om verhullende mist te verspreiden om te voorkomen dat het over de inhoud gaat. Een klassieke truc is hier te gaan zeiken over de vormgeving van het medium waarop de boodschap wordt gegeven. Zo zijn er velen geweest die hebben betoogd dat er op Misdefinitie niks zinnigs kan staan vanwege een paar felle kleuren die zichtbaar worden. Met een IQ 50 valt al te begrijpen dat kleur en vormgeving geen fuck met de inhoud te maken heeft, maar zij snappen het niet. Steek dat gelul over kleur, vorm en lettertype maar in uw endeldarm. Iedereen kan inzien dat zulke mensen waardeloze nietsnutten zijn.

Media werken lustig mee om de aandacht van de inhoud weg te trekken. Wilders wordt veelal afgebeeld met oncharmante foto's om reacties uit te lokken. Heel bekend is de foto waarop hij een varkensneus trekt met behulp van een pen. Alles om te voorkomen dat ze daadwerkelijk moeten gaan lezen en luisteren naar wat hij gezegd heeft, want dan moeten hun nog niet gerijpte en nu al verschrompelde fontanelletjes aan het werk gezet worden. Dan begint de pret. Meteen beginnen ze te roepen dat het "gestoord" is. Waarom? Omdat Wilders het gezegd heeft. "Straks roept hij nog dat de islam de oorzaak is van de crisis," sneren zijn tegenstanders. Zullen dooddoeners trekken op niks. Met hetzelfde gemak kan daar tegenin gebracht worden dat zijn vijanden straks gaan roepen dat Wilders een racist is. Hun standpunten daadwerkelijk met enige mate van overtuiging onderbouwen, blijkt een onmogelijke opgave. Islamisering is een van de oorzaken van de crisis doordat de miljarden die we daaraan verspillen de maatschappij ontwrichten.

Nooit zullen zij een adequate weerlegging kunnen geven van dat standpunt. Daarom roepen ze maar dat Wilders geen oplossingen heeft. "Roepen dat de islam kut is, is veel te makkelijk." Het is een van de grootste leugens over de PVV. Aan massa-immigratie betalen we jaarlijks zeker 7 miljard en aan alle ellende die we met islamieten hebben, gaan eveneens vele miljarden verloren. Zouden we daarmee stoppen en iedereen terug naar zijn eigen land sturen, dan konden we die miljarden gebruiken om de schulden af te lossen. De schuld wordt dan kleiner, we betalen minder rente en de belastingen kunnen omlaag. Mensen houden meer geld over, gaan meer consumeren, bedrijven maken meer winst en nemen weer mensen aan waardoor de crisis als sneeuw voor de zon verdwijnt. De crisis oplossen door minder verspillen, is een hele duidelijke oplossing. Links kan het niet leuk vinden, maar het is wel een oplossing. Wanneer links zegt dat Wilders geen oplossing heeft, bedoelen ze dat Wilders niet kiest voor de extreem linkse verspilzucht.

Socialisten zijn erg simpel in hun hoofd. Koppensnellen lukt nog net en dan lezen ze hooguit de oppervlakkige opinie van een linkse journalist die stelt dat Wilders de islam een groter probleem vindt dan de crisis. "Ja uh, zo zie je maar weer waar Wilders zijn prioriteiten heeft. Hij gaat Nederland kapot maken." Twee nogal oliedomme uitspraken. Niemand van hen heeft echt goed gelezen en begrepen waar het nou echt over gaat. Wilders heeft niet gezegd dat we de crisis maar moeten verwaarlozen en voor haat jegens islamieten alles opzij moet zetten. Vroeger wilde het Verzet Hitler vermoorden. Kan daaruit de conclusie getrokken worden dat het Verzet het doden van een man waar zij een hekel aan hadden prioriteit gaven boven het redden van miljoenen Joden die gereed stonden om de gaskamers in te gaan? Natuurlijk niet. De redenatie was dat de dood van Hitler, de oorlog en daarmee ook de Holocaust zou stoppen. Nadenken is heel moeilijk, maar bedenk dat het stoppen van grote processen zoals een oorlog of crisis, alleen kan door de oorzaken aan te pakken.

De crisis voorstellen als een mythologische 7-koppige draak die ons zomaar overkomt, zorgt enkel voor passiviteit en nog meer verspillingen. Beter is om te erkennen dat een schuldencrisis door schulden ontstaat en we die schulden daarom naar beneden moeten brengen door bijvoorbeeld niet meer te verspillen aan de islam. Zijn tegenstanders hebben het verdere interview niet eens gelezen. Anders zou het hen zijn opgevallen dat de uitspraak van Wilders binnen de grotere context van oorzaken van de crisis is gedaan. Het was maar een zeer klein onderdeeltje van het gesprek. Wat zijn die linkse mongolen allemaal zo fucking hypocriet. Roepen dat Wilders Nederland kapot maakt, maar mensen, kijk om u heen. Hypotheken staan onder water en de werkloosheid is samen met de staatsschuld nog nooit zo hoog geweest. Wie zijn er aan de macht? VVD en PvdA. Hoe kan Wilders het land dan kapot maken domme dwazen?! Dagelijks moeten we in de kranten de ellende met de islam lezen. Over de hele wereld veroorzaken islamieten oorlog. Fascisten blijven echter stelselmatig ontkennen.

Opmerkingen van Wilders zouden net een langspeelplaat zijn die blijft hangen omdat hij continu in herhaling blijft vallen. Bedoeld als groot verwijt, maar wij zien dat eerder als onnozelheid bij degene die daar een punt van maakt. Als er 6 miljoen Joden worden vergast, dan roepen zij ook 6 miljoen keer dat het verkeerd is. Als er miljarden worden verspild waardoor de crisis wordt aangewakkerd, dan roepen wij bij elke verspilling. Vallen we daarmee in herhaling? Vast, maar zolang het volk niet wil luisteren en de misstanden doorgaan, is het relevant. Wilt u niet dat wij criminele moslims verrot schelden? Dan moet u niet bij ons blijven zeiken en proberen om met geweld de boodschapper de nek om te draaien, maar dan moet u ervoor zorgen dat de criminaliteit van die apen stopt. Pas dan zullen wij er niet meer over schrijven. "Het is gewoon gezond verstand om niet op xenofobie te stemmen." Spreek niet over gezond verstand als u zo'n rode hond bent die toestaat dat honderdduizenden allochtonen hier in de criminaliteit zitten.

Bagatelliseren en belachelijk maken is een belangrijke troef binnen het linkse gedachtegoed. "Ja, straks zijn alle treinongelukken ook nog de schuld van de islam." Goh, zeiden jullie voorouders dat ook toen er moedige mensen opstonden tegen de gruwelijkheden van de nazi's? Daarom is het allemaal zo ver gekomen. Rot op met dat idiote gedoe. Niemand heeft gezegd dat moslims overal de schuld van hebben. Aangetoond kan worden dat zij de samenleving ernstige schade toebrengen. Liever spelen zij op de man, dan op de bal. Het wordt een een-tweetje. De ene scheldt Wilders helemaal verrot zonder op de inhoud in te gaan. De ander roept: "Sst, dat mag je niet zeggen, want anders demoniseer je Wilders." Alsof alle kritiek op Wilders meteen als demonisatie wordt gezien. Zij laten duidelijk merken niet eens te begrijpen wat nu precies demonisatie is. Logisch, nazi's wisten ook niet wat fascisme was. Wilders een racist noemen is demonisatie omdat hij dat niet is. De islam een fascistische ideologie noemen, is aantoonbaar juist.

"Ja hoor, daar gaan we weer, Wilders onderbouwt toch ook niet?" Logisch dat zij dat vinden, want zij lezen en luisteren nooit. Wie al begint te kotsen en te steigeren zodra hij de naam Wilders hoort, zal inderdaad nooit opmerken dat er wel degelijk onderbouwd wordt. Toegegeven, hij kan niet zo uitgebreid ingaan op de materie zoals wij, maar daar zijn opinieblogs nu eenmaal voor. Roepen jullie soms ook dat de Holocaust niet onderbouwd is als we niet elke keer een lijst met 6 miljoen namen en foto's afdrukken als bewijs? Veel zaken mogen inmiddels als bekend verondersteld worden. Ontbeert u de noodzakelijke kennis? Roep dan niet dat Wilders niet onderbouwt, maar ga godverdomme eens naar school. "Boehoe, jullie lopen de pik van die blonde FŁhrer achterna omdat jullie zelf niet kunnen nadenken." Zeker, daarom schrijven wij nu al meer dan 9 jaar in 689 artikelen onder redactie van de PVV. We dachten toch van niet. Elke rechts-realist is zelfstandig in staat om zijn beweringen ruimschoots te onderbouwen met argumenten. Socialisten weten niet eens wat inhoud is.

"Wilders kan zoveel zeggen, maar dat geblaat helpt helemaal niemand." Mooi, als dat het criterium is, kunnen al die linkse etterbakken voortaan hun bedorven smoel houden. Immers, hun geneuzel en gedemoniseer op fora helpt sowieso niemand. Wilders is een volksvertegenwoordiger die thans 1 miljoen mensen vertegenwoordigt. Bovendien leven we in een vrij land en is er geen noodzaak nodig om iets te mogen zeggen. Vrijheid van meningsuiting weet u wel? Of geldt dat alleen voor slinksen en berberapen die roepen dat alle blanken varkens zijn die moeten worden afgeslacht? "Uh, je bent gewoon een rat." Prima joh, waar blijft die onderbouwing dan? Kijk, als wij schelden, dan zijn daar een heleboel argumenten aan vooraf gegaan waarom u zo'n idiote klootviool bent, maar wat zegt 1 zo'n zinnetje nou? "De PVV heeft anders wel een NSB logo hoor." Ach jochie, helemaal zelf bedacht of vindt de AFA dat? Aanschouw voor de lol de communistische logo's van de linkse partijen die staan voor tientallen miljoenen doden en samenwerking met terroristen.

Kom nou eens met een goed argument waar we geen weerwoord op hebben. Probeer ons te verpletteren met uw wijsheden. Zou de PVV echt zo racistisch zijn en neigen naar de gaskamers, dan moet dat heel eenvoudig aan te tonen zijn. "Nou ehh, PVV'ers bedreigen andersdenkenden." Geweldig, we staan paf. Even kijken hoor. Pim Fortuyn is als rechtse politicus vermoord met kogels die van links kwamen. Theo van Gogh werd afgeslacht door het islamitische stemvee van links. Geert Wilders is een rechtse politicus die vanwege doodsbedreigingen van links en hun moslims, extreem beveiligd door het leven moet. Voor de rechter zijn voor uitingsdelicten vrijwel uitsluitend rechtse webloggers en andere opiniemakers vervolgd. Beroepsverboden worden sinds de oorlog enkel nog aan mensen met een rechtse mening opgelegd. Elke nationalistische website kan u vertellen en aantonen, dat alle doodsbedreigingen van links komen. Echt, het is alsof Mussert beweert dat de Joden de nazi's hebben vergast. Of was het nu andersom?

Hoogstwaarschijnlijk verwarren ze het idee dat PVV'ers wel reden zouden hebben om eens flink de Breivik uit te hangen. Links bedient zich namelijk massaal van fascisme. De reden dat het niet gebeurt, ligt dan ook meer aan het feit dat rechts-realisten (wat ons betreft vaak onterecht) zelfs rustig blijven als ze uitgestoten, mishandeld en maatschappelijk gediskwalificeerd worden. Laat die kuttenlikkers de oorzaak maar binnen hun eigen gelederen zoeken. Grote delen van hun achterban is zo extreem links, dat ze zelfs de gematigde linkse kliek met de dood bedreigen wegens rechts-extremisme. Gooien met termen is de volgende stap. "De islam is een religie, geen politieke partij." Fout, islam wordt net als de term allochtoon gebruikt om aan te geven over welk gespuis we het hebben en iedereen, ook de schijnheiligen, weten dan precies wie we bedoelen. Er zit verder geen hoger doel achter. Wilders gebruikt "islam" eveneens waar linkse fascisten het strafbaar zouden vinden als hij "moslims" gebruikt. Kwestie van overleven.

Natuurlijk is islam ook een religie, maar eveneens een politieke ideologie. Tegen die ideologie ageren wij. Het zal ons een zorg zijn als u de islam als persoonlijke religie wil belijden, maar zodra u dat openbaar gaat doen, dan ondervindt de maatschappij daar schade van. Machthebbers gaan dan krampachtig onzinnige wetten aannemen om te voorkomen dat wij onze vrijheden ook openbaar gaan gebruiken. Positieve discriminatie wordt in het leven geroepen om die openbare jankbaarden ongestoord een podium te geven. Ons geld wordt misbruikt om de islam te financieren en criminele organisaties waarin islamieten zitten, worden geen strobreed in de weg gelegd onder het mom van dat het nu eenmaal de cultuur en religie van die mensen is. Krijg nou wat, de islam is in Nederland grotendeels politiek. Los van het feit of iemand nu wel of niet in de eeuwige nerdmaagden van Allah gelooft. Islamisering is geen religie. Religie is persoonlijk geloof en eventueel rituelen in een afgeschermde ruimte. Zodra er openbaar politiek bedreven wordt, is het een ideologie.

"De islam is geen bezetter en Nederland voert zelf overal oorlogen." Ja duh, Mein Kampf als gedrukt boekwerk heeft ook geen concentratiekampen neergezet, dat doen de mensen, maar u kunt wel achterlijk blijven doen: dat werkt niet. Bedoeld wordt dat er een ideologie is die door aanhangers misbruikt wordt om landen te bezetten en er een religie is die op een semi-legale manier een geschikte omgeving creŽert. Net zoals Mein Kampf de ideologie voor de nazi's beschreef die erop teruggrepen om te rechtvaardigen waarom ze verbrandingsovens maakten. Het algemene socialisme creŽerde als religieus sausje politiek draagvlak met legale dingen zoals het aanleggen van wegen. Daarnaast was er nog een heel stelsel van landverraders zoals NSB'ers. Zo ingewikkeld is het niet, u begrijpt het heus wel. Van een bezetting is sprake als er grote hoeveelheden vreemdelingen in een land zitten die hun fascisme verspreiden. Nederland is bezet. Een miljoen moslims, een fascistische ideologie en massa's aan landverraders die niet protesteren tegen het misdadige regime, maar tegen degenen die iets over de misstanden zeggen.

Nederland voert inderdaad elders oorlog en dat is het zoveelste dilemma voor het socialisme. Aan iedereen maken zij wijs dat ze vredelievend zijn, maar wat doen zij? In naam van het socialisme wordt Nederland bezet door miljoenen vreemdelingen en worden de legers van Nederland naar andere gebieden gestuurd om daar rebellen te ondersteunen. Twee zaken waar wij en ook PVV'ers tegen zijn. Iedereen moet oprotten naar zijn eigen land en dus ook Nederlanders. Wat de neuk voeren wij gevechten in een oorlog die niet van ons is? "Ja maar ik vind Wilders zo eng." Opmerkelijk, want blijkbaar vindt u het niet eng als iemand met een rechtse mening zomaar vermoord, vervolgd en verbannen kan worden in Nederland. Dat mag u vinden, maar dan moet u ons bewijzen dat Wilders nog enger is. Bijvoorbeeld door de moorden van Wilders op te noemen. Kunt u niet. Net zoals u ook de gaskamers van Wilders niet kunt aanwijzen. Socialisme is oorlog, bezetting en ellende. Overal ter wereld. En u durft oprecht te kankeren over die blonde peroxidekop?

Al eerder hebben we aangegeven dat de vijanden van ons volk, ons precies van hetzelfde beschuldigen. Sterker nog, zij halen ijzersterke argumenten van rechtse websites en denken dat als zij het omdraaien, zij een argument terug hebben. Zo roepen ze mensen op om vooral geen PVV te stemmen, want anders moeten ze gaan dokken voor de PVV. We gaan u iets leren. Rechts is nooit aan de macht geweest. De PVV heeft nooit geregeerd en de VVD buigt samen met de PvdA en het CDA altijd zover naar links, dat het een pot linkse nat is. Alle schulden die we hebben, komen uit regeringen waar de PvdA de grootste vinger in de pap had. De beste ministers, de beste functies en de beste posities om het geld te verbrassen. Het is dus volledig correct om te zeggen dat links alleen maar geld kost. We hebben 400 miljard aan staatsschuld als bewijs. Het is fout om te roepen dat rechts geld kost omdat zij niks hebben uitgegeven. Ja ja, Wilders verdient een ton per jaar, maar de politiek gaat over honderden miljarden en de sukkels weten niet eens hoeveel nullen een miljard heeft.

Smalend worden wij kortzichtige idioten genoemd onder het mom van dat ook al lossen zij de crisis op, rechts altijd geestelijk gestoord zal blijven. Alweer fout. Ten eerste zal links nooit de crisis oplossen. Nog nooit heeft links een crisis opgelost. Links heeft de staatsschuld en daarmee de crisis alleen maar omhoog gedreven. Verder is de crisis niet het enige probleem. Zonder crisis zouden we ons nog altijd druk maken over criminaliteit. We begrijpen meteen dat links dat niet doet omdat de misdadigers vooral links en / of zwart zijn, maar wij zijn een breed maatschappelijk platform zonder oogkleppen op voor de moeilijke dingen in het leven. "Zal wel, je lult zoveel dat het nooit kan deugen en je raakt verstrikt in je leugens." U bedoelt dat u niet lezen kunt. Een gemiddeld boek is vele malen langer dan een enkel artikel, maar zelfs dan is het niet de lengte maar de boodschap die telt. Verwijten van links vliegen ons om de oren. We zijn sukkels en al onze vergelijkingen zouden niet deugen. Onderbouwing? Kunnen ze niet.

Die verwijten zijn even lachwekkend als ze achterlijk zijn. Wilders zou erg makkelijk scoren. We weten niet wat u onder makkelijk verstaat, maar als wat woorden al leiden tot een levenlang gevangenschap door beveiliging en het hele land bij zo'n beetje elk woord de meest gore taal over u en uw gezin uitslaat, dan noemen wij dat niet makkelijk scoren. Makkelijk is lekker anoniem als een toetsenbordridder bij uw moedertje op zolder Wilders zwart lopen maken terwijl u in uw broek poept voor al die kut-Marokkanen die u op straat nasissen alsof ze loopse kamelen willen lokken. Wilders moet stoom afblazen, zeggen ze. Waarom? Denkt u werkelijk dat er iemand is die puur op vluchtige emoties zijn hele leven op zijn kop zet? Nationalisten zijn echte helden met een overtuiging. Geen rancuneuze aanbrengers die enkel reageren op barbaarse instincten. "Hij gaat maar door, hij moet zijn bek houden!" Schokkend is de constatering dat men Wilders, aanhang en andere critici geen grondrechten gunt. Dan kunnen wij ook voor hen de doodstraf eisen.

Stemmen op Geert betekent volgens de algemene opinie dat we niet verder dan de basisschool zouden zijn gekomen. Jammer jongens, maar wij zijn allemaal ingenieurs, sociaal wetenschappers, juristen en natuurkundigen. Onze geroemde beheerder heeft meerdere opleidingen afgerond en jullie IQ is opgeteld nog niet eens zo hoog als die van ons. Wilders is voor ons geen religie. Sterker nog, wij zijn niet eens aanhangers. Wij zijn een onafhankelijk platform en hebben de PVV meerdere malen kritisch tegen het licht gehouden met niet zulke malse conclusies. Links noemt ons onwetend en dom, maar de enorme hoeveelheid aan kennis die we hier tentoon hebben gespreid, is vervat in allemaal unieke teksten die u nergens anders zult vinden. Allemaal eigen producties op basis van eigen kennis. Zielig zijn we allerminst. We lusten u allen rauw. Oproepen om vooral niet voor Wilders te stemmen, zijn zinloos. Wij denken zelf na. "Boehoe, Wilders heeft nog niks voor jullie gedaan," janken ze. Zal wel, maar links heeft ons opgezadeld met schulden, Europa en fascisme.

Wilders heeft heel veel voor de samenleving gedaan. Hij heeft laten zien dat vrijheid de moeite waard is om voor te vechten en dat we met dat gevecht resultaten kunnen halen. Fascisten krijgen hem niet klein en dat is een grote inspiratiebron voor iedereen die de linkse terreur zat is. U hoeft het niet met Wilders eens te zijn om te wensen dat al die rode tyfushonden nu eens in mootjes worden gehakt en worden gevoerd aan de krokodillen. Kijk om u heen. Nederland is kapot. Overal zien we allochtonen door de straten lopen die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en alle sociale voorzieningen waar u met bloed, zweet en tranen voor gevochten heeft, zijn kapot gemaakt omdat die parasieten allerlei manieren hebben gevonden om het systeem te misbruiken. Wilders heeft laten zien dat rancuneuze aanbrengers ons voor de rechter kunnen brengen, maar dat het geen enkel effect heeft op de strijd. Het belangrijkste dat Wilders en ook wij aantonen is dat ze daar aan de linkerkant uitermate fascistisch zijn en uw grondrechten niet respecteren.

Zonder rechts, had u nog steeds het fabeltje geloofd dat we vrijheid van meningsuiting hebben. Nu weet u dat enkel links en allochtonen die vrijheid hebben, maar dat wie rechts is grote kans loopt om vermoord en vervolgd te worden. Zonder rechts, had u nog steeds gedacht dat allochtonen racistisch behandeld worden. Nu weet u dat allochtonen de grootste racisten zijn samen met hun linkse handlangers. Zonder rechts, had u nog altijd gedacht dat de crisis een soort van monster uit de kinderseries is die het land overneemt en waar niks aan te doen valt. Nu weet u dat links de schulden veroorzaakt die tot crisis leiden. Zonder rechts, dacht u nog steeds dat landen als China en Korea fascisme kenden. Nu weet u dat u ook in Nederland kunt worden omgelegd vanwege uw mening en dat Amerika, het grote voorbeeld, als land van de vrijheid zijn eigen burger Snowden vervolgt die elders politiek asiel moet aanvragen. De verdienste van rechts is dat u nu weet hoe de vork in de steel zit en hoe u al die tijd bent besodemieterd door die linkse teringlijers.

"En nu? Moeten we Wilders nu feliciteren?" Moest u de geallieerden gaan feliciteren voor het opstarten van de bevrijding? Nee, feliciteren komt pas als we aan de rechterkant gewonnen hebben. Als al het uitschot dat hier niet hoort als afval is gedumpt in de woestijn. Als alle socialistische dwazen hun belangrijke posities in de maatschappij verloren hebben en de minderwaardige baantjes krijgen die passen bij hun intelligentie- en opleidingsniveau dat ze zouden hebben zonder fraude. Als alle politici zijn vervangen door normale exemplaren met gezond verstand die begrijpen dat geld van de burger niet aan linkse hobby's mag worden verspild, maar moet worden aangewend voor zaken van algemeen belang die niet of nauwelijks door de private sector gerealiseerd kunnen worden. Een piepkleine overheid voor het noodzakelijke en voor de rest een vrije markt die ook echt vrij is zonder socialistische rotzooi erin. Links weet daarop niks anders uit te brengen dan dat Wilders vast last heeft van de ramadan die hij niet zou kunnen volbrengen.

"Vinden dat Wilders gelijk heeft, is maar een domme mening." Wel een mening die prima onderbouwd kan worden aangezien het simpelweg een feit is dat immigratie miljarden per jaar kost. Besparen op die miljarden zorgt ervoor dat we de bevolking in 2014 niet nog eens hoeven af te knijpen en dat ze dus geld over houden om de middenstand weer aan te zwengelen. Zo moeilijk is het allemaal niet. "Die man is aan aanfluiting, ik schaam me." Schaam u liever voor die socialistische puinzooi die de PvdA heeft achtergelaten. Of vindt u die rovende Marokkaanse ettertjes soms minder erg dan de waarheid horen van iemand die u niet mag? Veelal zien we dat mensen maar roepen dat Wilders een rechts-extremist is. Belachelijk. Wij zijn rechts-extremisten, wat Wilders wil is slechts een voorproefje. Laat maar eens zien waar dat extremisme uit bestaat. Oppositie? Teksten schrijven? Demonstreren? Allemaal grondrechten. Socialisme heeft nooit wat goeds gebracht. Enkel slechte dingen. Laat Wilders het maar eens serieus proberen in een kabinet.

(Wordt vervolgd in deel 2.)
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 24-07-2013 om 20:24.
Het is mij gebleken compleet zinloos om zelfs ook maar te proberen een gesprek met links georiŽnteerde (lees in hun jeugd door socialisten gehersenspoelde) mensen te voeren.
Het niet direct herkennen van dergelijke linkse ratten kan zelfs echt een gevaar voor u opleveren.
Zij laten u vrijelijk uw mening geven, becommentariŽren die niet rechtstreeks maar zullen acuut hun snode plannen ten uitvoer gaan brengen om u maatschappelijk zo veel mogelijk schade te gaan berokkenen.
Uitsluiting zal u later ten deel vallen op momenten waarop u het niet eens verwacht.
Onverklaarbaar zullen plots deuren in uw gezicht dicht klappen.
Alle machtsposities in dit land zijn nl. via een ingenieus en uiterst laf en achterbaks links systeem genaamd "baantjescarrousel" in linkse handen gevallen.
De hele overheid puilt daardoor uit van de linksen.
De politietop, Rechters, officieren van justitie, burgemeesters en wethouders van zowat alle gemeenten, alle lagere ambtenaren, stuk voor stuk zijn zij geselecteerd vanwege hun linkse signatuur.
Deze smerige linkse kankervlek krijgt de nuchtere bezorgde maar verder machteloze burger NOOIT meer weg, NOOIT.
Links heeft op subtiele wijze via massa-immigratie en "gratis" geld weggeven zijn eeuwige meerderheid qua stemmers op laffe wijze gekocht.
Van deze socialistische kanker gaan wij op geweldloze wijze nooit en te nimmer meer verlost worden.
Een ongewapende gewelddadige strijd voeren behoort simpelweg niet tot de mogelijkheden.
Uiteindelijk zal Nederland financieel kapot gaan aan alle linkse kolder.
Ook dan zal de gewone burger NIET herkennen waardoor de ellende ontstond en weer zal men linkse ratten in het zadel stemmen.
Het grote probleem is dat het woord socialisme het woord sociaal in zich verbergt.
Socialisme heeft echter niets met sociaal van doen, het tegendeel is waar, socialisme is asociaal in alle opzichten.
Socialisme is letterlijk niet meer dan parasiteren op kosten van wel productieve burgers.
De parasieten hebben in Nederland nu echt de overhand gekregen en de gastheer is op sterven na dood.
Het moment van er op of eronder is NU gekomen.
Schudden we dit parasitaire systeem van ons af of werken we door tot we plots officieel bankroet zijn en de pleuris uit breekt?
Kies NU verdomme! linkse ratten moeten verbannen worden uit ons land! WEG! ALLEMAAL!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.