Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 9 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

702 Belasten door rare kwasten
701 Vertel die nikkers leugens (1)
700 De gewelddadige makakendans
699 Houd je grootje voor de gek!
698 De PvdA is een rottend kadaver
697 Misstand in links verband
696 Pesten wordt karikatuur
695 Nationalisme zal bloeden (4)
694 Homo's flikker op! (1)
693 Van complot tot compleet zot
692 Afbraaksocialisme in volle afgang (4)
691 Mietjes van de islamietjes deel 3
690 Mietjes van de islamietjes deel 2 (1)
689 Mietjes van de islamietjes (1)
688 Duurzaam energie verspillen (8)
687 Haarkloverij voor identiteit
686 Afluisteren een publiek geheim
685 Verzet doen we samen (2)
684 Veilig leren lezen
683 Details van het handelen (2)

685 # Verzet doen we samen #
Gepost door Misdefinitie op 25-06-2013 om 23:20.
Falende uitgefraudeerde leerlingen van de Ibn Geitenneukersschool kregen wel heel erg veel teleurstellingen te verwerken. Hun oliedomme voorgangers hebben met hun valse diploma inmiddels een goede uitkering gekregen terwijl zij ditmaal zonder voorkennis opnieuw examens moesten afleggen. Tienduizenden boze roomblanke leerlingen hebben de afgelopen maanden Hitler in hun hoofd horen krijsen waarbij de gehele dierenriem aan berberapen, kakkerlakken en gore varkens vergeleken werd met deze cultuurverrijkers. Werkgevers hebben goed in hun oren geknoopt dat ze de komende jaren beter geen islamiet meer aannemen aangezien valse diploma's niet van echte zijn te onderscheiden. De islamfobie en de rassenhaat viert weer hoogtij nu dit grootse examenschandaal zijn oorsprong vond op een islamitische school die al jaren bol stond van de corruptie. Het feest eindigde met een slot op het hek van Identitair Verzet. Het Verzet is geen zielig restje gestoorde eenlingen, maar een geoliede machine vol dappere strijders die vechten voor behoud van onze identiteit en cultuur.

Eenzaam, maar nooit alleen!

Niemand zou heden ten dage nog redelijkerwijs aan de noodzaak van het Verzet mogen twijfelen. Zoals u allen welbekend, worden Nederlanders stelselmatig uitgezogen om de multikul te financieren en verandert ons vaderland in een vieze bruine modderpoel van extreme werkloosheid, instortende huizenmarkt, fraude, corruptie en diefstal van overheidsambtenaren en hun medeplichtigen. Al vaker hebben we gezien hoe de vijanden van ons volk proberen om het verzet van Wilders te breken door hem monddood te maken en te negeren. Andere mensen die zich dagelijks met gevaar voor eigen lijf en goed inzetten om uw vrijheid te verdedigen, worden maatschappelijk gediskwalificeerd en geestelijk kapot gemaakt. Desondanks komen de praatjesmakers als kakkerlakken uit hun holen als de harde waarheid iets te confronterend voor ze wordt. Vergelijkingen met nazi's en fascisten gecombineerd met doodsbedreigingen, vindt links normaal. Komt een goede actie iets te uitgebreid in het nieuws, dan duiken de ratten op om het belachelijk te maken en te bagatelliseren.

Identitair Verzet, de actiegroep die met een slot het hek van de fraudeschool heeft dichtgemaakt, ondergaat thans dezelfde achterlijke behandeling van die vredelievende socialistische minkukels als iedere andere gezonde nationalist. Webloggers van de verkeerde kant blijken zo te zijn geschrokken, dat ze uit alle macht proberen dit incident te bagatelliseren tot hersenspinsel van een gefrustreerd rukkend pubertje dat maar geen vrouwtje kan krijgen. Willekeurig zoeken op dit soort dwazen op internet, levert al snel een column op van Chris Aalberts, naar eigen zeggen (universitair) docent en onderzoeker politieke communicatie. Wat meteen opvalt is de denigrerende toon van het artikel. Nu is dat niet per se afkeurenswaardig omdat we dat hier ook doen, maar niet na eerst een grondige analyse van de achtergronden te hebben gemaakt. Aalberts diskwalificeert de groep al vanwege de lage "kosten" van de actie. Sinds wanneer is een strijd beter als het veel kost? Zijn al die oorlogen die miljarden kosten soms wel te versmaden voor meneer?

Miskend wordt het feit dat het helemaal niet om het fysieke object van het slot gaat en al helemaal niet over de kosten. Met het slot heeft Identitair Verzet een hele belangrijke symbolische daad verricht. Essentieel is dat het een geweldsloze actie betreft. Dat is relevant omdat extreem links, dat zich tot vijand heeft verheven van alle meningen die überhaupt rechtser zijn dan extreem links, er wel om bekend staan grof geweld te gebruiken tegen iedereen die er anders over denkt. Extreem links verenigt zich in obscure clubjes als de AFA die zich gekscherend "anti-fascisten" noemen terwijl zij geweld als fascistische methode gebruiken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij vooral door de AIVD in de gaten worden gehouden als zijnde terroristen. Voorts is het van belang dat de actie daarmee voor de zoveelste keer heeft aangetoond dat extreem rechts niet bestaat en we geen geweld nodig hebben. Rechts is realistisch rechts dat voornamelijk bestaat uit hoogopgeleide intellectuelen die de strijd met kennis en ludieke acties voeren.

Achter Identitair Verzet zit blijkbaar een geniale marketingmachine die precies op het juiste moment met een ogenschijnlijk waardeloos hulpmiddel er toch in geslaagd is de landelijke publiciteit te halen. Dergelijk talent reduceren tot een paar aankopen van amateurs bij de Hema, getuigt niet van veel kennis over hoe politieke symboliek en propaganda werkt. Doe ons maar landelijke publiciteit voor amper twee tientjes. Wij zijn godverdomme langs rechtbank, hof en Hoge Raad gegaan en nog kregen we niet de erkenning die we verdienen. De media zijn grillig en partijdig. Berichtgeving is afhankelijk van het subjectieve beoordelingsvermogen van riooljournalisten om te bepalen wat een trend is en wat niet. Meneer de onderzoekspoliticoloog weet ons echter niet te overtuigen waarom iets onbelangrijks, toch de media zo kan bespelen. Eerder kregen ze ook al publiciteit met een afgelaste betoging. Het internet staat bol van de rechtse websites. Activisten slagen er in om volop in de schijnwerpers te staan.

Aalberts toont regelmatig aan dat hij zich zelden op de inhoud wil richten. Kritiek op zijn braaksels die hij onderzoek noemt, wordt met drogredenen afgedaan. Zo wordt het verwijt dat hij heel generaliserend is en met laffe vooroordelen boute en niet-onderbouwde beweringen neerzet simpel afgedaan met de stelling dat zijn betogen nu eenmaal details moeten missen omdat zijn teksten voor een breed publiek toegankelijk moeten zijn. Een beetje de manier waarop horoscopen mensen besodemieteren. Zo breed en algemeen dat het altijd voor alles en iedereen opgaat, maar het blijft een hoop waardeloze gebakken lucht. Voorts valt hij het medium aan. Zijn geleuter verschijnt op media die breed worden gelezen. Kritiek verschijnt op obscure weblogs waar van alles op de vormgeving aan te merken is. Makkelijk, zo hoeft het niet inhoudelijk. Dat kan hij ook niet. Hij geeft aan zelf bewust geen artikelen te schrijven. Standaard politiek gelul napraten en wat feitjes uit het hoofd opdreunen werkt wellicht voor studenten, maar niet voor mensen met verstand.

Chris houdt ervan zich te verschuilen achter zogenaamde wetenschappelijke conventies van universiteiten die kennisoverdracht enkel via bevriende kanalen regelen. Alles wat daar niet op lijkt, is dan per definitie gediskwalificeerd behalve zijn eigen schrijfsels die elders te vinden zijn. Kritiek op dat standpunt die hij niet onmiddellijk kan weerleggen, vindt hij een kwestie van een andere cultuur onder politicologen. Het wordt nog een stapje triester als blijkt dat hij zich continu tegenspreekt. Vakbladen minacht hij, maar wie het anders doet krijgt wel het deksel op zijn neus. Wie resultaten op een andere manier weergeeft krijgt het verwijt niet te voldoen aan de afspraken die hij juist hekelt. In interviews geeft hij aan dat hij zich niet veel aantrekt hoe de wetenschap in elkaar zit en let ook eens op hoe vaak hij de interviewer onderbreekt en zegt dat het er niet toe doet. Kortom, we moeten denken en schrijven op zijn manier, in zijn soort media en de wetenschap is voor hem alleen leuk als hij gelijk krijgt.

Nogal een oppervlakkig type, vandaar dat hij ontaardt in flauw doen. Honend merkt hij op taalfouten te hebben gevonden op de website. Toegegeven, indien dat zo is, is het slordig, maar begrijpelijk in geval van snelle actie. Kleinere websites hebben nu eenmaal niet de beschikking over een redactie. Zegt dat iets over de inhoud? Nee, maar daar gaat het Chris niet om. Hij vindt ID-Verzet kut en dan is zelfs een mooi filmpje slechts het resultaat van een enkele amateur. Laat dat nu ook zijn belangrijkste "argument" zijn in het hele stuk. ID-Verzet moet per se naar beneden gehaald en als dat niet met argumenten kan, dan moet het maar met de bewering dat er maar 1 persoon achter zit. Want iets dat door 1 persoon gerund wordt, kan niks zijn en hoeft geen enkele aandacht te krijgen. Aldus de bekrompen redenatie van al die lafaards in Nederland die alle ellende gewoon onder hun neus laten gebeuren. Nou, beste Aalberts, als u bij geschiedenis beter had opgelet, dan had u geweten dat grote helden en daden veelal begonnen zijn bij 1 persoon.

Religiefanaten en andere hallucinerende geesteszieken, maken gebruik van het zogenaamde bewijs uit het ongerijmde. Hun God bestaat omdat u niet kunt bewijzen dat God niet bestaat. Onzinnige drogredenatie, want dan kunnen we net zo goed zeggen dat er volkeren uit roze olifantjes bestaan in een naburig sterrenstelsel omdat niemand het tegendeel kan bewijzen. Aalberts gebruikt een soortgelijke absurde redenatie. Hij stelt dat het niet te bewijzen is dat splintergroeperingen als ID-Verzet uit meer dan 1 persoon bestaan, dus bestaat het slechts uit 1 persoon. De cruciale denkfout die hij maakt is het feit dat hij het niet kan bewijzen, niet betekent dat niemand het ooit kan bewijzen. Bewijzen dat ID-Verzet uit meerdere personen bestaat is eenvoudig, alleen niet voor Jan en Alleman en Lul de Behanger die dagelijks bezig is om te verhullen dat hij eigenlijk de linkse fascisten in hart en nieren steunt. Rechtse bewegingen zorgen er met opzet voor dat hun mensen worden afgeschermd tegen linkse fascisten.

Zoals u weet, heerst er nog een extreem groot taboe op rechts gedachtegoed. Individuele vrijheidsrechten, absolute eigendom, een zo klein mogelijke overheid en eerlijke procedures zonder misstanden is wat iedereen zegt te willen, maar zodra iemand hiervoor strijdt, wordt hij weggezet als extreem rechtse nazi. Staan voor rechtse gedachten betekent een leven lang bedreigd, vervolgd en gediskwalificeerd worden. Wat dat betreft is er niks veranderd na de oorlog. Wie heden ten dage in het Verzet gaat, is net zo lichamelijk en sociaal ten dode opgeschreven als iemand die dat tijdens het Hitler-regime probeerde. Verzetstrijders blijven derhalve om overduidelijke redenen geheim. Op den duur wil een organisatie echter naar buiten kunnen treden. Zonder publiciteit is er geen mogelijkheid tot uitbreiding. Het nadeel van deze moderne tijd is dat de digitalisering ervoor gezorgd heeft dat we overal sporen achterlaten. Een website openen, zaken inkopen of op een andere manier openbaar iets ondernemen, zorgt ervoor dat het zichtbaar wordt.

Anoniem opereren is slechts beperkt mogelijk. Denk aan cartoonist Gregorius Nekschot. Opsporingsdiensten hebben miljoenen aan middelen om u te vinden als ze echt willen. Wordt u vervolgens aangeklaagd, dan liggen al uw gegevens op straat. Bezoekers van Stormfront werden ondanks alle beveiligingen gewoon uit hun bed gelicht en de cartoonist is gestopt uit vrees dat een rechtszaak hem bekend zou maken. Onze beheerder is daarom met naam en toenaam bekend. Het had geen zin om die naam te verbergen. Wie een boek publiceert, geld betaalt voor een website en misstanden die hij (ook) zelf tegenkomt uit de doeken doet, kan altijd achterhaald worden. Zijn leven is daardoor geruïneerd. Boze tongen roepen hem na op straat, geen werkgever die hem meer in dienst wil nemen en bij elke procedure vinden de fascisten wel iets om hem te benadelen. Het harde lot van een verzetstrijder, maar daar eindigt het verhaal zeker niet. Het beheer of de leiding van een groep, zorgt er netjes voor dat anderen uit de wind worden gehouden. Een opoffering is meer dan genoeg.

Het beheer is een soort katvanger ter bescherming van de rest en het is met opzet zo geregeld dat alles herleidbaar is naar hem. Hij krijgt alle klappen. Zeer onrechtvaardig, maar denkt u werkelijk dat zulke organisaties gek zijn en alle kaarten open op tafel leggen zodat de fascisten ze een voor een kunnen elimineren? Natuurlijk niet. Mensen als Chris zijn zo naïef om te denken dat wat ze niet zien, ook niet bestaat. Laat hem lekker in die waan. Dan gelooft hij maar niet dat er een organisatie achter zit, wat kan ons dat schelen? Denkt u werkelijk dat rechtse organisaties die zo onder vuur liggen door tienduizenden linkse fascisten, de politie en geheime diensten, kunnen blijven bestaan als het intern niet iets beter geregeld is? U kent uw beheerder, maar weet u wie er via het Tor-netwerk en VPN vanaf een afstand teksten uploadt? Moet het echt geheim, dan wisselen ze USB-sticks uit. Boehoe, dat is allemaal niet te controleren. Precies. U kunt het Verzet derhalve ook niet aanvallen, want u weet niet precies wie het zijn.

Eigenlijk is het erg zielig dat zulke figuren niet in staat zijn het Verzet van inhoudelijke repliek te voorzien en de dooddoeners worden steeds erger. Zo zou ID-Verzet waardeloos zijn omdat de bekende naam zo generiek is dat het niet te googelen valt. Chris Aalberts is daarmee typisch een product van de domme generatie: wat niet op Google staat, weten en begrijpen zij niet. Alsof een organisatie pas bestaat als er volledige openheid van zaken wordt gegeven op Google. Op ondernemersfora komen we precies dezelfde wantrouwigheid tegen. Droplullen die denken dat zij elitair zijn en als vriendjes een vinger in elkaars reet kunnen steken door met eigen naam en toenaam te kletsen op een forum, doen alsof de fascisten het forum overnemen als u uw gegevens niet wil prijsgeven. "Ja want terroristen en oplichters doen precies hetzelfde." Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten. Privacy is hier te belangrijk voor. Wel geeft Aalberts toe dat het voor werkgevers niet zo handig is om geassocieerd te worden met rechts gedachtegoed.

Precies, het feit dat socialisten massaal fascisten zijn die een ander kapot maken en heel graag even onze werkgevers willen opbellen om te zieken, is de oorzaak dat we niet allemaal met naam en toenaam op het internet staan. Bijna altijd lijkt links de rechtse bewegingen te moeten waarderen op grond van het aantal mensen dat zij zouden kunnen optrommelen. De zoveelste denkfout. Wat denkt u nu zelf? Dat wij, ID-Verzet of soortgelijke organisatie een website moeten opzetten om met knuppels de straat op te gaan? Dat iemand met zulke plannen het risico gaat lopen om vroegtijdig door de geheime dienst uit zijn bed te worden gelicht? Denk aan Breivik. Die zette geen website op, maar ging gewoon schieten. Een hele domme zet, want wie de massa-immigratie een halt wil toeroepen, bestaande uit miljoenen allochtonen, zal nooit genoeg mensen kunnen oproepen om fysiek de overmacht aan te kunnen in een burgeroorlog. Rechts-realisme houdt intellectueel verzet in met ludieke acties en is niet bedoeld voor fascisme zoals links met de AFA dat wel doet.

Laten we u een groot geheim verklappen. Het Verzet, dat bent u. Althans, een deel daarvan. Bewegingen hebben altijd een of meerdere initiatiefnemers waarvan enkel de woordvoerder breed bekend is. Daarnaast is er een laag die niemand kent, maar die wel opgespoord kan worden door politiediensten. Zij communiceren via reguliere communicatiekanalen. Eventueel zijn er nog diverse mannetjes die via gecodeerde en / of ontraceerbare methoden communiceren; desnoods mondeling in de kroeg. Het overgrote deel is echter onzichtbaar en ontstaat, zonder dat het beheer dat precies weet, door de kracht van de aangeboden informatie. Wij hebben geen leger, wij creëren draagvlak voor opvattingen. Wij gaan geen islamitische scholen bestormen en in de fik steken. Wij zorgen ervoor dat mensen goed genoeg geïnformeerd raken dat ze allemaal weten dat de diploma's op zulke scholen geen stuiver waard zijn. Wellicht begrijpt u dat dat het principe is waar links zo bang voor is en ze daarom uit alle macht proberen het initiatief te diskwalificeren.

Overweging.

Iets wat evident onbeduidend, onbelangrijk en nietig is, behoeft geen verdere bespreking. Zouden rechtse organisaties daadwerkelijk slechts bestaan uit splinters van gefrustreerde eenlingen, dan waren ze maatschappelijk niet relevant en is het zonde van de moeite om het erover te hebben. Wat is nou precies de motivatie van figuren als Chris Aalberts om zulke organisaties dan toch naar beneden te halen? Zelf geeft hij aan dat het gewoon nieuws is en daarom besproken wordt. Zo naïef zijn wij niet. Dagelijks zijn er behoorlijk wat triviale nieuwsfeiten te zien die het niet waard zijn om over te praten, maar hij kiest net deze. Toevalligheid bestaat niet. Net zoals het niet toevallig is dat Aalberts boeken schrijft over PVV-kiezers waarin hij hen uitmaakt voor bange wezens om het woord islamfoob niet te gebruiken. Ook is het niet toevallig dat hij zijn aard verbergt door schijnobjectief te doen. Mensen als Chris Aalberts zijn wat ze anderen verwijten: betekenisloze bangeriken die capituleren voor de vijand en het Verzet vrezen.

Aan de ene kant betogen ze dat rechtse organisaties niet serieus genomen hoeven te worden omdat ze slechts uit 1 persoon bestaan; aan de andere kant gebruiken ze daar de bewering voor dat "het niet te controleren is" waarmee ze feitelijk aangeven angst te hebben voor wat erachter zit. Zij zijn er altijd als de kippen bij om PVV-aanhangers aan te praten dat ze gewoon vreemdelingenhaat aan het propaganderen zijn en daarbij geheel onterecht het schrikbeeld presenteren dat moslims de hele wereld fysiek zouden overnemen. Maar het zijn juist de linkse rakkers die zelf zo redeneren en de vrees hebben dat alles wat rechts is, automatisch tot een neo-nazibende behoort die op springen staat om de maatschappij middels een burgeroorlog over te nemen. Voor de moslimoverheersing is wel voldoende bewijs te vinden, maar als rechts slechts 1 persoon is, is de socialistische vrees voor nazi's onterecht. Blijkbaar vinden de vijanden van ons volk het nodig zichzelf aan te blijven praten dat zij de goeden zijn en er slechts enkele slechten zijn.

Vaak wordt door tegenstanders beweerd dat een nieuwe organisatie de zoveelste splinter is, maar denk eens na. Duizenden splinters van 1 persoon zijn toch al duizend personen. Zouden zij al die personen meer waard vinden als ze zich verenigd hadden in een enkele organisatie? Duizend toegewijde eenlingen die een website beheren en de gevaren trotseren, zijn ons inziens meer waard dan duizend meelopers die er elk moment weer mee kunnen kappen. Er is echter nog een reden waarom er steeds gehamerd wordt op het eenling zijn. Een eenling spreekt meer tot de verbeelding als hij zwart wordt gemaakt tot terrorist. Van een eenling kan men makkelijk beweren dat hij een gestoorde is die wellicht net als Breivik kan beginnen met schieten. Tijdbommen die op scherp staan en waar de samenleving zich tegen moet wapenen. Gaat het om een goed georganiseerde organisatie die niks illegaals doet, dan is dat moeilijker. Alles is eraan gelegen om rechtse bewegingen als amateuristisch neer te zetten. Linkse bewegingen laten echter nog minder professionaliteit zien.

De geschiedenis leert dat het Verzet niet in aantallen overweldigend hoeft te zijn om toch succes te hebben. Het aantal mensen dat in de oorlog zelf bereid was de risico's te lopen, lag vele malen lager dan de professionele legers van de Führer. Honderdduizenden landverraders stonden het Verzet naar het leven, justitie was op de hand van de bezetters en ook de rechterlijke macht verklaarde de decreten van de Führer tot wetten in formele zin. Net als in de moderne tijd werden verzetshelden neergezet als rebellen die als terroristen de regering omver wilden werpen en de maatschappij in gevaar zouden brengen. Eenlingen die gek in hun hoofd waren en niet serieus genomen hoefden te worden. Maar het Verzet heeft nooit gewerkt voor landverraders. Het Verzet heeft nooit de intentie gehad om die socialistische NSB'ers blij te maken met informatie. Toen niet en nu ook niet. Blijf vooral denken dat er niks is. Rot even gauw op met die megalomane linkse bullshit. Wij werken op onze manier en hoeven aan niemand iets te bewijzen.

De belangrijkste denkfout die wordt gemaakt, is dat rechts-realisme geen kwestie is van terrorisme, legers en oorlog. Het gaat om de overtuiging met feiten, analyses en intellectuele verhandelingen. Onze aanhangers zijn dan ook niet geregistreerde tokkies die netjes allemaal contributie betalen en derhalve op te sporen zijn door de linkse fascisten, maar iedereen die ons gedachtegoed op verschillende (deel)terreinen aanhangt. Dat links geen bewijs voor extreem rechts kan vinden is niet zo verwonderlijk, want dat is er gewoon niet. Onze filosofie is dat als mensen met gezond verstand maar vaak genoeg geconfronteerd worden met de harde werkelijkheid, via onze teksten en desnoods als bevestiging in hun dagelijks leven, zij ons gedachtegoed gaan onderschrijven en er iets mee gaan doen. Ook dat "iets" is geen geweld, maar gedrag dat opgenomen wordt in de dagelijkse bezigheden en is onzichtbaar. Mensen die opeens gaan snappen dat ze uitgeknepen worden als een citroen om de multikul te betalen, gaan rechtser stemmen en dat is onze winst.

Zeker, het zijn nogmaals geen geregistreerde leden zoals een omroep dat heeft en als iemand na het lezen van onze artikelen tot de conclusie komt dat hij beter niet de islamisering kan steunen geeft dat geen status als zijnde een grote belangrijke organisatie, maar dat valt ook helemaal niet onder onze doelstellingen. Roem is bijzaak. Publiciteit is nodig om mensen te bereiken. Ons wapen is het geschreven woord. Het woord dat verspreid wordt waardoor de discussie weer gevoerd wordt. Mensen praten over de massa-immigratie. Mensen praten over de economie, hun sociale achterstanden en de politieke warboel. Studenten hebben het over de slechte kwaliteit van het onderwijs en patiënten in ziekenhuizen worden mondiger jegens het frauderend personeel. De bewijzen zijn overal, maar niet specifiek en precies naar ons of organisaties als ID-Verzet te herleiden. Allemaal dragen we op die manier ons eigen steentje bij. Voor wie enkel vindt dat een beweging levensvatbaar is als het malieveld volstaat, is en blijft het abracadabra.

Misdefinitie heeft zich sinds het begin geprofileerd als een brede beweging die over alle relevante facetten gaat in de samenleving. Op alle belangrijke terreinen kunnen we meepraten, ondersteunen we anderen en dragen we bij aan de bewustwording van de maatschappij. Al worden we niet genoemd. Denk aan het debacle in het hoger onderwijs. Nadat wij er jarenlang over schreven, hebben journalisten van landelijke media het opgepikt. Zelfs Wilders en de PVV hebben bepaalde onderwerpen aangebracht in de Kamer nadat ze hier jarenlang onbesproken hebben gestaan. Jongeren mailen ons of ze mee kunnen doen en vanuit het onderwijs krijgen we verzoeken ergens een onderzoek te starten. Alle rechtse platformen beschouwen elkaar als wederzijdse vrienden, al wordt dat niet letterlijk uitgesproken en ontstaan er wel eens kleine ruzies. Het MDI schreef jaren terug dat ze bang zijn dat wij hier jongeren beïnvloeden. Het Verzet is net als torrents: een paar centrale thuishavens en duizenden onbekende en anonieme medestanders. Laat links maar bang zijn. Het Verzet doen we samen.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 15-07-2013 om 13:41.
Cicero van Sf is drie jaar door de recherche in onderzoek geweest totdat men hem kon lokaliseren. Hij was gewiekst in camouflage. Maar dom in verkrachtende beweringen Joden door de hacker te halen en het pulp als landbouwmest gebruiken.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 15-07-2013 om 20:27.
Als hij "Joden" had vervangen door "PVV'ers", dan werd hij niet opgespoord, zou hij niet dom worden genoemd en alle lof ontvangen. Dat is nu precies het punt. Alles mag gezegd worden, tenzij iemand dat doet over de verkeerde mensen, want dan worden de vijanden van ons volk fascistisch.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.