Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

680 # Multicriminele kotslimtelligentie #
Gepost door Misdefinitie op 31-05-2013 om 23:12.
Ongelukkigen die wel eens last hebben van plagen zoals ratten, kakkerlakken, pissebedden, mieren en bedbugs, zullen gemerkt hebben dat zulk ongedierte zich moeilijk laat uitroeien. Platwalsen is de eerste reactie, maar hoe meer u er dood maakt, des te meer ervoor terug komen. Uiteindelijk moet er een professioneel bedrijf komen om dat gespuis te verdelgen. Een geluk heeft u wel. Er komen geen moraalridders op u af om te zeggen dat het niet mag, er ook goeden bij zijn, u ze een eerlijke kans moet geven en u ze geen ongedierte mag noemen. Zo heten ze toch en hun enkele aanwezigheid, overlast of niet, is al voldoende om tot vergassen over te gaan. Hadden alle vormen van overlast maar een maatschappelijk geaccepteerde bestrijding. Criminaliteitscijfers geven al decennia aan dat de verschrikkelijke massa-immigratie als een van de grootste plagen van de moderne westerse samenlevingen beschouwd moet worden. Het net van de multikul begint zich te sluiten nu de criminaliteit onbeheersbaar wordt en de "goeden" hun geloofwaardigheid verliezen.

De goeden hangen we apart.

Met schrijven over met name de uitwassen van de multikul, maken we ons alles behalve populair bij moralistisch Nederland. Immigranten zijn om van te houden en zij houden vervolgens alles van u. Dat is de cultuur van die mensen en zo kunnen zij een sociaal klimaat creŽren. Een klimaat die weliswaar vooral uit linkse haat bestaat, maar dat zal die socialistische randdebielen een rotzorg zijn. Nadat we u al jarenlang met gevaar voor eigen leven toch proberen te informeren, lijkt het wel alsof het de laatste tijd nogal stil is geworden rondom de moslims. Het betreft hier een verwijt dat Wilders ook ten deel valt tegenwoordig: er zou minder gekankerd worden over moslims omdat de problematiek niet meer belangrijk gevonden wordt. Onzin, want wie het aantal publicaties en artikelen telt dat over de onaangename kanten van de massa-immigratie gaat (hier zo'n beetje alles) zal geen vermindering waarnemen. Wel is het zo dat het niet zoveel nut heeft om wekelijks een artikel uit te brengen met eindeloze opsommingen over criminele moslims.

Moslims die crimineel zijn, worden tegenwoordig hetzelfde benaderd als de NS die altijd vertraging heeft. Het is nu echt een feit van algemene bekendheid geworden. Moslims kunnen vrijwel altijd in verband worden gebracht met de harde criminaliteit en de trein zal nooit rijden hoe wij dat graag willen hebben; uitzonderingen bevestigen de regel. Voor de traditionele media heeft dat als gevolg dat berichten over de zoveelste verkrachting, beroving en mishandeling, een herhaling van zetten is die mensen niet meer dagelijks willen horen. Met andere woorden: het is nauwelijks nieuws meer. Mensen zijn ongevoelig geworden voor de meest erge misdaden. Af en toe willen ze nog echt emotioneel reageren als een een grensrechter naar de tering wordt geschopt door die tyfusapen, maar hey, met wat sussende woorden zijn we het alweer snel vergeten. Het aantal geweldsincidenten wordt er niet minder om helaas. De zwaar verminderde belangstelling voor de ontwrichtende daden van criminele Marokkanen, doet de waarheidsvinding geen goed.

Van een Verzetskrant mochten we destijds niet verwachten dat de aandacht voor de eerste kampen voortgezet zou worden en elke dode Jood op de voorpagina zou belanden en dat geldt nu net zo goed. Mensen weten nu wel dat ze op hun portemonnee moeten letten met die kut-Marokkanen in de buurt. Kranten willen hen er niet meer dagelijks op wijzen dat 65 % van de moslims crimineel is en voor hun 22 al in aanraking komen met justitie. Net zoals wij er geen zin in hebben om elke keer weet naar de feiten te linken als het kennis van algemene bekendheid hoort te zijn. Later bleek dat elke dode en criminele activiteit wel degelijk telde. Allemaal even zwaar na ratio en er werd geen onderscheid gemaakt. Men wist wat er gebeurde en begreep hoe het zover heeft kunnen komen. Decennia na de verschrikkelijke gebeurtenissen, raken we er nog steeds niet over uitgepraat. Waarom lijkt dit dan wel in de doofpot te verdwijnen? Kranten denken dat als ze niet meer zo vaak schrijven over misdadige Marokkanen, normale mensen gaan denken dat de criminaliteit weg is.

Marokkanen maken van Nederland een groot open riool waar (jeugd)bendes het voor het zeggen hebben en geven de lokale bevolking in de getroffen gebieden dagelijks een inkijkje met wat voor verrijking zij de westerse wereld massaal aan het opzadelen zijn. Bij de KLPD proberen ze nog krampachtig te ontkennen dat we hier met een Marokkanenprobleem te maken hebben door te stellen dat het toegenomen aantal arrestaties onder Marokkanen gewoon te maken heeft met betere opsporingsmethoden, maar niemand durft het feit op tafel te gooien dat die groep nu eenmaal oververtegenwoordigd is in de criminaliteit. Complete wijken worden gebaseerd op de sharia, de radicale islamitische wetgeving die fascisme predikt tegen alles en iedereen die onwelgevallig en onrein is. Zoals u weet, zijn steden als Culemborg al jaren in staat van oorlog en dreigen er gruwelijke rassenrellen tussen Marokkanen en ongelovige varkens. Na al die jaren hebben ze bij de politie eindelijk de moed gehad om een aantal bendeleden van hun meurmatras te lichten, maar het blijft klote.

Hebben we dan dagelijks een ellenlange opsomming nodig van hun criminele daden? Wel nee, het feit dat al die steden al jarenlang problemen hebben, bijna voor het grootste gedeelte uit allochtonen bestaan en de politie er recent nog invallen moet doen omdat het anders helemaal uit de klauwen loopt, toont aan dat we hier met een duurzaam probleem te maken hebben. Daar hebben we echt geen tientallen artikelen in de krant voor nodig die zeggen dat Ali afgelopen zaterdag de pooier heeft uitgehangen en zijn "hoer" heeft verkracht en Mohammed een oude oma heeft bespuugd en van haar geld heeft beroofd. Voor al die dhimmi's die stelselmatig in de ontkenningsfase zitten, zou dat wellicht nog handig zijn, maar wij hebben het idee dat als ze na alle informatie die er beschikbaar is nog steeds met hun kop in het achterste van een kameel zitten, al het bewijs ter wereld niet genoeg zal zijn en meer eveneens geen zin heeft. Ons doel is informeren en daar hebben we al die voorbeelden niet per se voor nodig. Signalen dat het mis is, moeten serieus genomen worden.

Lichtgetinte knaagratten hebben in Krimpen aan den IJsel getracht om een klein meisje van 9 jaar de vernieling in te trappen. Alleen door ijlings ingrijpen van een voorbijganger, kon voorkomen worden dat zij terecht zou komen bij Allah's eeuwige melk, honing en maagden. Blijkbaar hebben ze daar een tekort aan jonge kinderen die pedo Mohammed aan stukken kan scheuren tijdens zijn vele huwelijksnachten en moet een arm kind het maar ontgelden. Signalement? Rifaapjes met petjes, zwarte capuchons en donkere vestjes. O ja, er zat ook nog een laf links blank flikkertje bij die het eveneens erg stoer vond. Van dat gespuis dat we het liefst plat zouden trappen als ze niet zo bleven kleven aan onze stalen neuzen. Schijt aan justitie, het zouden de kinderen van de rechter maar zijn. Eigenlijk moeten we medelijden hebben, want uit onderzoek is gebleken dat die Marokkanen zelf hun gedrag ondervinden. Marokkanen die zich aan kleine meisjes van 9 vergrijpen, blijken zelf thuis verrot geslagen te worden door pappa de varkensslager.

Zielig voor die kamelenpijpers, maar als wij alles zouden mogen doen wat ons is aangedaan, dan mogen we een heel bataljon aan SS'ers uitnodigen om aan onze wraak te kunnen voldoen. Ondanks dat de traditionele media problemen met Marokkanen trachten te bagatelliseren door er steeds minder over te berichten (formeel hanteren ze het beleid dat ze daarmee geen racisten in de kaart willen spelen) is het geen enkel probleem om de incidenten en de bewijsmiddelen naar voren te halen. Marokkanengeweld in Amsterdam West is net als in zoveel plaatsen niet meer in de hand te houden. Google alle bekende steden waar problemen met Marokkanen dan wel andere moslims zijn en overal krijgt u hetzelfde beeld. Die steden zijn in getto's veranderd waar de openbare diensten zich nauwelijks meer mee durven te bemoeien. Maffia-achtige praktijken die zomaar onder onze neuzen plaatsvinden zonder tegenspraak. Over die oude oma's die niet meer over straat durven en andere blanken die de wijk maar mijden schrijven, vinden de media niet chic.

Zoek zelf de rest van de bullshit maar op. Opsommingen zijn voor ons op deze plaats niet interessant. Wellicht dat we ze nog wel gaan maken om de extreem rechtsen onder u tevreden te stellen en omdat we het zelf leuk vinden, maar we vinden het nu meer gepast om u op een aantal vervelende ontwikkelingen te wijzen. Wijken kunnen criminaliseren en bezet worden door allochtonen omdat ze daarvoor gefaciliteerd worden door laffe blanke dhimmi's die de hele dag niks anders doen dan de islam te zuigen. Alle procedurele middelen worden uit de kast getrokken om dat volk voor te trekken boven de echte oorspronkelijke Nederlandse bevolking. Terreur en misdaden in de krant zijn daarbij een probleem. Daar gaan mensen "racistische", lees: onwelgevallige, meningen van uitslaan. Dus moet er minder bericht worden en als er al eens iemand wordt opgepakt, dan moet ook hem in de cel geen strobreed in de weg worden gelegd. Samir A. is een gevreesde terrorist die over een paar maanden al op straat staat om zijn walgelijke daden uit te voeren. Hij had een smartphone in zijn cel.

Inderdaad, Samir A. die het liefst heel Nederland onder de sarin wil zetten om daarmee al die zonderaars te straffen, had een mooiere telefoon dan wij en kon daarmee vanuit zijn cel onze teksten lezen. Geen idee of hij dat heeft gedaan, vanuit justitiegebouwen wordt vrijwel dagelijks gekoekeloerd wat voor smerigs wij allemaal zeggen, maar hij kreeg volop de gelegenheid om vanuit de gevangenis soldaten te ronselen voor de jihad; de islamitische heilige oorlog waarin alles en iedereen vernietigd moet worden die jood of anderszins niet-moslim is. Allah heeft deze Holocaust bevolen, dus zullen zijn kornuiten dat zelfs in de nor uitvoeren. De Tweede Kamer roept geschrokken dat ze de Schiegevangenis in Rotterdam doorgelicht willen hebben. Onbegonnen werk. Op zo'n moment zijn alle personeelsleden verdacht. De enige manier om echt te voorkomen dat zo'n dwaas bommen gaat leggen, is daadwerkelijk de doodstraf. Schiet terroristen een kogel door hun hoofd voordat ze hun terrorisme ten uitvoer kunnen brengen. Zij zullen nooit stoppen met hun daden.

De gewetenloosheid van Marokkaanse criminelen blijkt nog het meest uit zaken als de hierboven al aangehaalde grensrechterzaak. Met z'n allen willens en wetens een onschuldige man doodtrappen en dan in de rechtbank gaan lopen roepen niks gedaan te hebben. Ontkennen en liegen is, zoals vaker ter sprake is gekomen, onderdeel van de Marokkaanse cultuur. Van huis uit krijgen ze al mee dat alle blanken en anderen tuig zijn waarvoor Allah te zijner tijd de ergste straf zal geven. Daarom beschouwen ze blanken als minderwaardig waartegen, zeker voor het "goede" doel, gelogen mag worden. Zodoende hebben we al vaak meegemaakt dat die teringlijers glashard in ons gezicht liegen. Zelfs als we de daad met eigen ogen hebben mogen aanschouwen. Liegen alsof het gedrukt staat. Ingewijden vertellen ons dat een Marokkaan die niet over de juiste dingen liegt, thuis een pak rammel krijgt die hem lang zal heugen. Berecht die achterlijke mongolen op hun eigen manier. Hand afhakken en voor elke ontkenning een jaar celstraf erbij.

Soortgelijke zaken verlopen volgens hetzelfde stramien. Zijn de daders Marokkanen, dan wordt er gelogen. Zelfs zo'n rat als de moordenaar van Vaatstra, bekende uiteindelijk schoorvoetend dat hij het gedaan had, maar bij dat moslimtuig kan de waarheid er niet vanaf. Kijk vooral eens naar de "handreiking" die de daders hebben gedaan jegens de nabestaanden. Huilend wensten zij de familie de tyfus sterkte toe. Ibrahim C. zei jankend dat het maar een les moet zijn voor iedereen omdat iemand die een ander mishandelt niet kan weten wat er gebeurt. Wat ons betreft kan een jongen van 16 die te achterlijk is om te begrijpen dat zware mishandeling door tegen het hoofd te schoppen, de aanmerkelijke kans in het leven roept dat iemand overlijdt, een spuitje krijgen. Uitermate slecht voor de evolutie van de mens om zulk gespuis in leven te laten en van onze zuurstof te laten snoepen. Al die krokodillentraantjes doen ons geen moer. Lekker stoer wezen schoppen, dan ook "Nice!" roepen als hun kont straks ontmaagd wordt in de bak.

Altijd dat gezeik over media die criminelen kapot maakt. Rot toch op. Weet u wat kapot maken is? Nette mensen die kritisch zijn over de gevaren van de multikul met naam en toenaam fucken op het internet. Die mensen hebben niks noemenswaardig gegaan om zo buitenproportioneel kapot gemaakt te worden, maar die rifnegers die zonder aanleiding een onschuldige hebben doodgetrapt, kunnen niet vaak genoeg door het slijk worden gehaald. Zulk tuig denkt werkelijk alleen aan zichzelf. De ene vindt het zo erg dat hij later niet meer kan studeren. De ander barst in tranen uit omdat mensen hem nu zullen zien als crimineel. Een veroordeling zou zijn toekomst naar de maan helpen. Jammer jochie, hadden jullie maar niet zo stom moeten doen. Spijt? Dikke reet. Gewetenloos en uitgekookt zijn ze. Naar elkaar wijzen, niks vertellen, liegen over de ware toedracht en nu de straf komt opeens allemaal huilen?! Oprecht berouw tonen betekent bekennen, de waarheid vertellen, netjes schadevergoeding betalen en de straf uitzitten. If you can't do the time...

"Ja maar er zijn ook goeden bij," roepen de voorstanders van de multikul. Goede mensen die wel normaal doen, studeren en later gaan werken. Die moeten volgens deze opvatting streng worden onderscheiden van de criminelen. Wel, er is niemand die zo de nadruk op dat onderscheid legt als het blanken betreft, maar vooruit, we willen deze hypothese graag eens toetsen. We hadden al die 65 % moslims die crimineel waren, over hen hoeven we het alvast niet te hebben. Het valt ons bepaald niet zwaar om andere grote percentages te vinden zoals het bericht dat 75 % van de moslims de terroristen die vanuit ons land naar SyriŽ vertrekken, eigenlijk heel erg tof vinden. Strijden in het eigen land voor de radicale islam en daarvoor anderen naar het leven staan, prachtig vinden ze dat. Allemaal zogenaamde goede moslims die uw lieve buurman hadden kunnen zijn, maar in de praktijk ontzettend radicaal zijn. Een beetje zoals NSB'ers het toejuichten wat de nazi's deden zonder mee te doen omdat ze bang zijn voor vieze handjes.

Opvallend genoeg komen de waarschuwingen over ronselaars die hier actief zijn om wereldwijd voor de sharia te werven, deels van de ouders van dat gespuis. Deze ouders beschuldigen de AIVD ervan dat zij liegen over deze praktijken. Zijn dit dan de goeden die we zoeken? We wagen het te betwijfelen. Klagen is puur eigenbelang. Waarom hebben ze hun kinderen niet beter opgevoed? Hoe zijn zij in dat milieu terecht gekomen? De enige manier is via de omgeving waartoe de ouders ook behoren. Het feit dat ze Łberhaupt hier naar toe zijn gekomen met hun door en door geÔndoctrineerde zonen waarvan ze van te voren wisten dat ze ons geld hier zouden opmaken om vervolgens de beest uit te gaan hangen in SyriŽ. Levensgevaarlijk. Niet omdat zij daar de dood kunnen vinden, dat is hun probleem, maar omdat Nederland zo betrokken raakt in oorlogen waar we geen flikker mee te maken hebben. Terroristen denken zo dat wij meedoen. Nederland blijkt een groot bolwerk te zijn voor islamitische extremisten. Goh, dat zijn we vast niet geworden als zij zulke lieverdjes waren.

Nu kunt u zeggen wat u wilt, maar sommigen van die terroristen hebben wel principes. Eenmaal ons land uitgezogen, keren deze parasieten terug en verbranden ze hun Nederlandse paspoort. Wellicht met het idee dat het weer eenvoudig terug te krijgen is, maar toch, dat zouden er meer moeten doen. Overal kruipt het gespuis tussen. De Moslimbroederschap is een terroristische organisatie die ook in Nederland actief is en de hand boven het hoofd wordt gehouden door de PvdA. Hun leiders roepen massaal op tot het vernietigen van IsraŽl om zodoende de wereld van de zonen van de apen en varkens te bevrijden. Vinden wij nou ook, alleen willen wij van de berberapen en criminele islamvarkens af. Oeps, dat mochten we niet zeggen. Zo gaat dat, die achterbakse honden van de Romeinen mogen alles roepen, mensen doodtrappen en de boel elders op stelten zetten terwijl wij hier de gevaren trotseren. EuroparlementariŽr Le Pen staat binnenkort voor de rechter omdat hij de aanwezigheid van extremisten in zijn land een bezetting noemde.

O ja, we moeten het nog over de goede moslims hebben voordat de Gestapo van de dictatuur hier binnenvalt. Goede jongens en meisjes onder de moslims die wel naar school gaan om later een goede baan te krijgen. Lange tijd was de islamitische school Ibn Ghaldoun een van de slechte scholen van Nederland. De toenmalige CDA wethouder had echter geen Geluk. Toen hij destijds in een brief ouders met klem afraadde om naar die school te gaan vanwege de beroerde resultaten en leeropbrengsten, stapte de school naar de shariarechtbank. Aldaar trof men een slinkse togadhimmi aan die de school in het gelijk stelde. Al worden daar massaal kindertjes genakt, geslagen, monddood gemaakt en vergiftigd met islamitische indoctrinatie, dan nog mag een wethouder geen advies geven. Stil zijn en rectificeren dus, anders zal Allah's toorn groot zijn. Door de publiciteit was het kwaad echter al geschied voor de school. Om de negatieve beeldvorming tegen te gaan, zorgde de school voor gemanipuleerde cijfers. Na 2010 lieten zij de eindexamens gewoon stelen.

Van zulke zaken gaan de haren recht overeind staan. Vanuit deze islamitische school, werd het eindexamen Frans gelekt en gepubliceerd op het internet een dag voordat het zou worden afgenomen. Hierdoor kon het examen op die dag niet doorgaan waardoor duizenden leerlingen, vooral degenen die de dag erna op vakantie zouden gaan, geruÔneerd werden. Achteraf bleek dat de sleutel van hun kluis al jaren "zoek" was en de islamitische leerlingen aldaar al 3 jaar de examens van te voren konden inzien. Toeval bestaat niet. Een school die altijd de slechtste was, behoort na het openbaar beschikbaar worden van de examens, in 2011 en 2012 opeens tot de 5 beste vwo's van Nederland. Alsof een lom-school opeens de status krijgt van topuniversiteit. Dit zaakje stinkt behoorlijk en heeft nogal wat consequenties. Ten eerste kunnen we geen vertrouwen hebben in islamitische scholen. Hun bestaan is sowieso zuur. Islamitische scholen zouden verboden moeten worden. Onderwijs hoort neutraal en objectief te zijn en vooral Nederlands.

"Hadden ze nu maar het examen Nederlands gejat, dan zou het nog wel te begrijpen zijn," grapt Wilders in een poging deze waanzin te verwerken. Toornen aan het fundament van onze kenniseconomie, fraude bij examens die de kennis en vaardigheden moeten toetsen, betekent de doodsteek voor onze economie. In de tweede plaats wijzen we u erop dat het feit dat de kluisdeur 3 jaar lang heeft open gestaan, tot gevolg heeft dat duizenden islamitische leerlingen hun diploma bij een pak Brinta hebben gekregen en het aldus niet verdienen. Alle diploma's van deze school zouden per direct teruggetrokken moeten worden, anders zijn de gevolgen niet te overzien. Dan hebben we te maken met duizenden ondergekwalificeerde mensen die een beroep doen op kennis die ze niet hebben en die wellicht later gevaarlijk werk gaan doen dat cruciaal is voor onze samenleving. Ondeskundig personeel is onacceptabel. Hier hebben we altijd voor gewaarschuwd. Diploma-inflatie die doordrukt tot aan de hoogste opleidingen op de universiteit.

Al die lamlendelingen komen straks binnen op onze universiteiten, zwaaien met hun diploma en eisen dat het onderwijssysteem zo gedegradeerd wordt dat zij hun papieren kunnen halen. Zij hebben immers hun diploma op het voortgezet onderwijs al gehaald en als dat niet impliceert dat ze het niveau van de vervolgopleiding aankunnen, dan hebben "wij" ze vast weer gediscrimineerd. Hebben ze eenmaal met hulp, subsidies, positieve discriminatie en projecten met samenwerkend leren hun hogere diploma gehaald, dan komen ze op hoge posities terecht in onze maatschappij. Posities waarin zij zich kunnen nestelen in de hoogste regionen waar het lekker etteren is zonder dat daar veel kennis voor nodig is. Het is deze schoolcarriŤre die veel allochtonen hebben doorgemaakt en daar wordt maar al te graag een beroep op gegaan. "Ja, ze studeren toch goed?" Inderdaad, maar vraag niet hoe dat zo gekomen is. Zie hier het zoveelste bewijs dat tot de "goeden" behoren niet impliceert dat zij ook goed zijn.

Nou ja, goed, dan hebben ze hun diploma voor niks gekregen of tenminste middels het discrimineren van blanken die wel aan de eisen moesten voldoen. Voor ons stond de kluis immers niet open. Na hun school gaan ze fijn werken en dat is toch wat we allemaal willen? We lopen ze continu af te zeiken dat ze niet werken en parasiteren. Nu werken ze eindelijk, is het weer niet goed. Nog afgezien dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de uitkeringen en dus helemaal niet van het werken zijn, zien we ook hier de lijn van de discriminatie terug komen. Na het gratis geld en het frauduleuze diploma, krijgen zij ook gratis studies en banen. Geloof het of niet, maar Marokkanen krijgen dat allemaal gratis. Hoewel, gratis, ze moeten wel aan zware eisen voldoen. Niks hoogopgeleid, jong, dikke tieten en 20 jaar ervaring. Helmond wil Marokkanen een baan geven als ze voldoen aan het overlastcriterium. Geweld, intimidatie, beroving en al tientallen subsidies misbruikt hebben is de sleutel tot succes jongens, stop maar met studeren en solliciteren.

Overweging.

Onderscheid maken tussen goede en slechte Marokkanen dan wel moslims, is allang niet meer van deze tijd. Rechters hebben tijdens politiek processen tegen tegenstanders van de multicriminele samenleving laten zien dat het niet uitmaakt of u uw tirade richt tegen radicalen, terroristen en criminelen of simpelweg het hele moslimvolk wil uitroeien. Zeg iets over moslims en het is per definitie racisme. Andersom geldt dat natuurlijk niet: naar alle blanken verwijzen met termen als zonen van de zwijnen en varkens, moet allemaal maar kunnen. Verder is bekend dat binnen moslimkringen dat onderscheid ook niet gemaakt wordt. Sterker nog, de hoge bazen binnen de islam, spreken altijd de gemeenschapszin aan en stellen dat u of een moslim bent of een ongelovige ketter die volgens de islam mag worden afgeslacht. Hasan KŁÁŁk vindt dat er geen gematigde moslims bestaan. Een moslim is een moslim; Allah's dienaar. Zowel islamdeskundigen als de koran stellen dat alle moslims moeten gehoorzamen aan het extremisme en alle ongelovigen dood moeten.

De bewering dat "ze niet allemaal zo zijn en er ook goeden bij zitten", is een drogreden en heeft sowieso nooit enige kracht van argument gehad. Immers, het bestaan van goede mensen zegt helemaal niks over de overlastgevende slechten. Stel dat u 10 muggen in uw kamer heeft waarvan er minstens 7 steken, dan gaat u ook niet eerst overleggen en proefsgewijs de intenties ondervinden. Die mept u alle 10 hartstikke dood. Tot voor kort werd dit nog als racistische praat beschouwd. Tegenwoordig weten we dat het lijdend voorwerp er ook geen prijs op stelt dat het onderscheid tussen goed en fout gemaakt wordt. Stroom is gewoon stroom en een moslim is gewoon een moslim. Zijn cultuur schrijft liegen en ontkennen voor. Zijn aard een kort lontje. En zijn fascistische ideologie een totalitair wereldbeeld waarin iedereen zich moet onderwerpen aan de radicale islam, de sharia en de heilige oorlog. Goede Marokkanen zijn een zeldzame uitzondering en die opvatting komt van hun eigen mensen.

Van de slechte moslims weet u dat ze slecht zijn. Eigenlijk hoeft dat geen verder betoog. Honderden voorbeelden van crimineel gedrag door moslims hebben we inmiddels besproken en dat zullen we in overvloed blijven doen om aan te tonen dat het zeker niet van voorbijgaande aard is. Al zijn de traditionele ellenlange opsommingen niet per se nodig net zoals we geen 6 miljoen namen hoeven te noemen om toch de Holocaust te kunnen bespreken als iets wat echt verschrikkelijk is. Media trachten dat te voorkomen door er steeds minder over te berichten, maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan. Belangrijke informatie komt uit alle hoeken en gaten. Bijvoorbeeld dat al die goeden, grotendeels helemaal niet zo goed zijn. Dat de studerende moslim eveneens met argusogen bekeken mag worden als hij afkomstig is van een islamitische school waar de examens jarenlang voor het kopiŽren lagen. Probeer maar eens een goede moslim te vinden waar geen fraude, linkse subsidie of discriminatie van autochtonen aan te pas is gekomen.

Uit onderzoek van Maurice de Hond blijkt dat Nederlanders de islam dan ook spuugzat zijn. Zeker 77 % van de Nederlanders vindt dat de islam moet opzouten uit ons mooie blanke land en dan moet u nog even bedenken dat de echte Nederlanders flink in aantal zijn gedaald de afgelopen 20 jaar. Verder wil de helft van de mensen een immigratiestop, moeten moskeeŽn worden verboden en moet de sharia grondwettelijk worden verboden. Nu moet u de onderzoeken van die linkse hond altijd met een korreltje zout nemen. Altijd te links georiŽnteerd en zit er wat Wilders betreft altijd tig zetels naast. In werkelijkheid zijn de cijfers dus nog hoger en wij vermoeden dat, behalve moslims zelf, helemaal niemand die islamitische shit ziet zitten. Het was leuk om de eigen emoties voor de gek te houden met de waan "goed voor die zielige mensen te zijn", maar godverdomme toch niet in onze eigen achtertuin. De vijand is slinks, maar wij zijn rechtser. Zonder dat zij het weten, hebben ze hun eigen bestaansrecht uitgehold.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 07-06-2013 om 15:24.
Krachtig artikel.

In mijn beleving hebben de islamisten te vroeg victorie gekraaid; hun aantallen zijn verhoudingsgewijs ten opzichte van Nederlanders miniem.
Dat, en hun misdragingen plus het antwoord daarop, de PVV, zal ervoor gaan zorgen dat mensen steeds openlijker ageren tegen hen die hier anderen hun wil op willen leggen.

Inderdaad, ze hollen hun eigen bestaansrecht uit!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.