Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

678 # Moslimenclave wil ons als slaven #
Gepost door Misdefinitie op 21-05-2013 om 23:10.
Zwarten die verplicht achterin de bus moeten zitten zodat de superieure blanken de knoflooklucht niet gewaar kunnen worden, Joden die onder slechte omstandigheden een werkvakantie moesten vieren, moslims die christenen in hun land afslachten als dolgedraaide honden van de Romeinen en blanke boeren die in Zuid-Afrika worden vermoord omdat ze succesvoller bleken dan de inheemse wilden, zijn slechts een handjevol voorbeelden uit de geschiedenis waaruit blijkt dat de mensheid niet in staat is om verschillende rassen vredig bij elkaar te laten leven. Geografisch hoeft dat geen probleem te zijn omdat elk volk in beginsel een eigen land heeft op deze aardbol en praktisch gezien zou er eveneens geen vuiltje aan de lucht zijn als de moderne techniek eens werd ingezet om te voorkomen dat landen volstromen met parasieten die enkel het land kaalvreten. Slinkse moraalridders hebben het echter voor het zeggen. Door de massa-immigratie ontstaan er overal in Nederland moslimenclaves die ontaarden in no-go areas waar geen blanke meer durft te komen.

Allochtone ratten zijn hier de baas.

Nederland heeft een gigantisch probleem met moslims en dat blijkt al uit het enkele feit dat spreken over deze problematiek levensgevaarlijk kan zijn. Politici en vrijsprekers die nu dood, vervolgd of maatschappelijk uitgestoten zijn, kunnen daar (niet) meer over mee praten. Wilders tracht de juridische gevolgen te minimaliseren door steevast over ideologie te spreken zodat alles wat hij zegt buiten de strafwetten valt, maar voor de doorsnee geitenneuker die hem het liefst de keel door zou snijden, maakt dat allemaal geen donder uit. Voor een deel kunnen de problemen die veroorzaakt zijn door de massa-immigratie ook besproken worden door het alleen over de misdaden van de criminelen, radicalen en terroristen te hebben. Politiek correcte denkers en linkse togadhimmi's in de rechtbanken en gerechtshoven, stellen dat echter gelijk aan belediging, discriminatie en haatzaaien in hun politieke rechtspraak. Nu we steeds vaker constateren dat wijken onleefbaar worden door de aanwezigheid van moslims, moet het beestje bij de naam genoemd worden.

Linkse droplullen proberen het recht als drogredenatie in de discussie te brengen door te roepen dat alles op een legale manier verloopt. Natuurlijk is het allemaal legaal, zelfs de Holocaust was volledig legaal en had juridisch de goedkeuring van onze eigen Hoge Raad. Een schandvlek op de Nederlandse rechtspraak waar niemand het over wil hebben. Al vaker hebben we betoogd dat het recht nimmer een argument kan vormen in een serieuze discussie. Al was het maar omdat het recht een normatief intern perspectief inneemt waarbij men per definitie aanspraak doet op de waarheid terwijl alle politieke discussies plaatsvinden met een extern perspectief op basis van sociologische processen, de roep om rechtvaardigheid en het gezonde verstand. Veel mensen zijn daarom niet in staat om te begrijpen dat de schijnheiligen met volstrekt legale middelen, op den duur toch elk illegaal resultaat kunnen bereiken. Recht is continu aan verandering onderhevig en de politiek heeft de absolute macht over wetten waardoor alles mogelijk is.

Een druppel tegen een huis gooien, is niet strafbaar. Duizend druppels als een normale regenbui over een huis laten gaan, zal evenmin tot een zaak leiden. Herhalen we het echter een paar miljoen keer waardoor het huis overstroomt en er doden vallen, dan kunnen we ons er niet op beroepen dat elke druppel op zich, geen strafbaar feit zou opleveren en het hele gevolg niet strafbaar is. Zo kan de Hoge Raad in 1942 wel besloten hebben dat alle decreten van de Führer, dus ook degenen waarin hij opdracht gaf om alle Joden uit de weg te ruimen, volledig legaal is, terwijl we achteraf de uitvoering daadwerkelijk als oorlogsmisdaden tegen de menselijkheid bestempelen. Net zoals al die linkse flikkers bij elke asielzoeker, allochtoon of parasiet wel kunnen zeggen dat het volgens de wet gebeurde, maar we hen toch aansprakelijk houden voor alle criminaliteit en andere ellende door die immigranten. Durven kijken naar het gevolg na heel veel kleine stapjes, is helaas slechts weinig mensen gegeven.

Door het proces waarmee met ogenschijnlijk legale middelen op een gegeven moment toch een illegale en onaanvaardbare situatie ontstaat, ontkomen we er niet aan om het taboe op het spreken over mensen weg te nemen. Feit is nu eenmaal dat er geen criminele moslimenclave kan ontstaan, als er geen moslims aanwezig zijn. Zeggen we daarmee dat alle moslims slecht zijn? Integendeel. Goed water is ook niet opeens slecht als het met miljoenen liters door een woning stroomt. Het feit dat het water op die plek aanwezig is, is slecht omdat het gevolg daarvan, schade, slecht is. Zouden we ervoor kunnen zorgen dat al die liters zich op de juiste plek bevinden en aldus gecontroleerd door miljoen verschillende kranen in hun eigen huis te laten stromen, dan is het probleem opgelost. Net zoals het probleem van de criminaliteit door moslims, wordt opgelost als ze allemaal teruggestuurd worden naar hun eigen land. Begrijpend lezen houdt in dat u het verschil tussen slechte mensen, slecht gedrag en slechte aanwezigheid kunt onderscheiden.

Vanuit de linkerkant kunnen we alleen maar verwijten en beschuldigingen van racisme verwachten zodra het woord moslims valt. Zij suggereren zogenaamd op te komen voor de goede moslims, maar zij zijn niet in staat om te begrijpen dat ook gematigde moslims last hebben van de misdragingen van hun radicale religiegenoten. Door de discussie dood te gooien met het woord racisme, wordt vergeten dat de mensen die daadwerkelijk de overlast ondervinden, nooit geholpen kunnen worden. Wat zou het toch mooi zijn als we in elk geval alle radicalen en extremisten een enkele reis Sahara kunnen geven inclusief die afschuwelijk linkse kliek die hen daarbij helpt. Daar zouden we allemaal mee gebaat zijn. Van meedenken over dergelijke constructieve oplossingen is echter geen sprake. Socialistische kloothommels blijven hun grijsgedraaide plaatje weer opzetten: "Alle moslims zijn lief en alle kritisch per definitie racisten." Wilders had de moed om in de getto Schilderswijk in Den Haag persoonlijk de slachtoffers een hart onder de riem te steken.

Wie toestaat dat zijn gasten tijdens een feest van zijn hele huis een gore puinzooi maken waarbij er flink gestrooid wordt met etensresten en daarna te lamlendig is om tot de grote schoonmaak over te gaan, moet niet verbaasd zijn als er kakkerlakken komen die zijn woning koloniseren. Zeggen we daarmee dat alle gasten slecht zijn? Nee. Zeggen we daarmee dat alle gasten kakkerlakken zijn? Nee. We wijzen op het gevolg van het gedrag van de gasten. Schoonmaken is noodzakelijk en dan zijn er twee mogelijkheden. De gasten moeten weg en mogen nooit meer terugkomen of ze doen voortaan normaal. Zouden de goede moslims gewoon integreren en normaal doen, dan vindt er geen islamisering plaats en hebben die radicale orthodoxe kamelenneukers ook geen mogelijkheid om mensen op straat lastig te vallen en ze te dwingen om te leven als een extreme moslim. Men creëert hier een ongezonde sfeer van islamfascisme. Oprotten naar uw eigen land, het is hier geen Marokko, Turkije of paradijs vol eeuwige maagden.

Minister van Socialistische Zaken Asscher (PvdA) schrok van alle commotie en vreesde dat Wilders belangrijke pijnpunten omtrent de massa-immigratie van moslims zou blootleggen met zijn bezoek en daarmee zijn zetelaantal dramatisch kan verhogen. Derhalve spoedde hij zich eveneens naar de Schilderswijk. Na afloop ontkende hij dat de wijk een shariawijk was. Opgelost, want als links het zegt, dan is het zo en Wilders is alleen maar een islamfoob. Opeens moeten we denken aan de Minister van Socialistische Propaganda Goebbels. Hij zou vast ooit al lopende door een concentratiekamp hebben gezegd: "Hier worden geen mensen vergast. Mensen krijgen onderdak en werk. Kijk maar, er is geen gevaar. Ik loop er zo doorheen en ik leef nog. Dat is hier een boerderij met een stortplaats en vuilverbranding." Ja, duh, het is logisch dat een nazi geen gevaar loopt in zo'n kamp en dat Asscher als dhimmi niks van moslims te vrezen heeft. Criminaliteit dient niet beoordeeld te worden op de overlast voor de boeven, maar op basis van de overlast voor de slachtoffers.

Wilders heeft een leger aan beveiligingsmensen nodig terwijl Asscher het af kon met een wijkagent. Het enige verschil tussen die twee, is de politieke overtuiging. Er hangt daar dus blijkbaar een eng "Für Juden PVV verboten"-sfeertje. Op internet schrikken we ons rot van de reacties. Het feit dat er een blanke door een moslimbuurt loopt, noemen zij provocatie. In Nederland is het kennelijk in bepaalde wijken niet toegestaan dat u daar als blanke loopt. Dit wordt gezegd door moslims die nota bene een smerige anti-semitistische ideologie aanhangen waarbij hun koran hen oproept om alle Joden te doden. Precies hetzelfde gebeurde er in de jaren '30. Uitsluiting van mensen op grond van ras en politieke gezindheid. Op Twitter bewijzen de radicalen dat er wel degelijk iets broeit in Den Haag, de juridische hoofdstad van de wereld. Nog voordat hij op stap kan gaan, regent het alweer doodsbedreigingen op internet. Kunt u het zich voorstellen niet welkom te zijn vanwege uw blanke huid en rechtse opvattingen in Nederland? Daarom is deportatie noodzakelijk.

Een vieze bruine beerput met maffia-achtige trekjes creëren die fungeert als open riool voor gespuis, kan niet louter geschieden door de aanwezigheid van dat soort mensen. Probeer zelf maar eens in een modern land een belangrijke stad over te nemen middels immigratie. U zult merken dat zelfs het verkrijgen van een visum voor een persoon geen makkelijke opgave is. Naast dat zij met hun aanwezigheid een sfeer en omgeving van haat faciliteren door middels het opdringen van hun cultuur en gebruiken de boel te islamiseren, is landverraad door laffe dhimmi's het recept voor een verneukte samenleving. Al honderden vormen van islamisering en fascisme hebben we reeds besproken, maar we willen u een recent staaltje verraad en capitulatie niet onthouden. Investeerders en projectontwikkelaars willen Turken in Rotterdam namelijk hun eigen wijk gaan geven. Jawel, in het project Turkoois 100 % Zuid zijn alleen Turken welkom. Turken zouden zich niet prettig voelen met blanken in hun wijk en alleen hun eigen soort blieven. Donder dan op naar uw eigen land, schorem!

Allemaal hebben we zo onze dromen, we begrijpen dat heus wel. Zo zouden wij ook wel in een wijk willen wonen waar uitsluitend ons eigen ras voorkomt. Blank is beter niet waar, dat voelt u in uw hart ook zo, maar dat mag niet. Dat vinden "zij" discriminatie. Dan krijgen we van die teringfascisten op ons dak die heel moralistisch gaan roepen dat we onverdraagzame nazi's zijn. Ondertussen moeten wij wel slikken dat een dergelijk racistisch initiatief vanuit de Turkse gemeenschap wel serieus wordt gerealiseerd. Segregatie: een wijk die voor blanken verboden is. Een wijk waar geroepen wordt dat Allah een ongelovige zendt om te beroven als wij daar rondlopen. Waar de boel ernstig kan radicaliseren omdat de normale vormen van toezicht waar wij aan bloot staan, daar niet ten uitvoer worden gelegd om politieke redenen. Een gesloten woonblok met een interculturele paleistuin voor met name Turkse ouderen. Terwijl onze ouderen liggen te creperen in poepluiers door al die miljarden die verspild zijn aan de multikul, krijgen zij het mooiste van het mooiste.

Projectontwikkelaar Stebru Bouw uit Capelle aan den IJssel en de Turkse Izah strooien lustig in het rond met uw zuurverdiende centen. Heeft u kritiek op de plannen? Dan bent u een moederneukende racist die de kornuiten van de zieligheidsindustrie bedreigt met de dood. Investeerders beginnen massaal krokodillentranen te storten omdat ze wat lelijke mails hebben gekregen. Ach, wij zijn voor minder met de dood bedreigd, vervolgd, fascistisch behandeld en maatschappelijk gediskwalificeerd. Apartheid door rassenscheiding heeft in het verleden tot genocide geleid. Nu voelen die linkse ratten een keertje zelf hoe het is om belaagd te worden door hun eigen soort fascisten. Terecht naar ons idee, want als onze mening al tot fascisme jegens onze mensen leidt, dan mogen de ergste vormen van racisme nog harder afgestraft worden. Hoe halen die mongolen het in hun hoofd om Nederland racistisch te koloniseren? Stelletje randdebielen, wij zullen dit nooit vergeten. De wet zal geen beletsel meer zijn om te strijden voor onze wijken met onze eisen!

Pleur op naar Ankara en stop daar een waterpijp in uw kont als dat de cultuur is die u nastreeft. Schrijf allemaal massaal brieven naar ontwikkelaars met de boodschap dat u ook graag een blanke wijk wil hebben. Het schijnt te mogen tegenwoordig. Erover schrijven mag dan weer niet, maar dat zal altijd zo blijven. Corrupte flikkers, blijkbaar komt het ergste racistische gedrag van dezelfde mensen die ons beschuldigen van racisme. Van die mensen die janken over onze teksten en menen dat een paar woordjes al voldoende zijn om iemand kapot te maken. Wat doen politie en justitie nu? Je reinste discriminatie waar de oren van de strafrechter van zullen fluiten, maar in plaats van handhavend op te treden krijgen gemeenten vrij stel om zulke projecten te ondersteunen. Walgelijk, als het dan toch de bedoeling is om Turken te scheiden van de blanken, dan moeten ze hand in hand terug naar hun eigen land. Zie deze ontwikkeling vooral in de context van alle andere vormen van islamisering die we de afgelopen jaren hebben gezien.

Politici, gemeenten, wethouders en andere ambtenaren houden zich massaal bezig om de linkse multiculturele natte droom in ere te houden met racistisch gedrag waarvan zelfs de Führer "Ach so!" zou zeggen. Wellicht heeft u wel eens van die oplichtingsprogramma's gekeken waarin bendes in het buitenland de meest ranzige trucs uithalen om u op te lichten en te beroven. Veelal is racisme het motief: vooral blanke toeristen worden het slachtoffer; hun eigen mensen laten ze wijselijk met rust. Vormen van criminaliteit zitten verweven in de politiek, maffia en het rechtssysteem. Iets wat alleen maar mogelijk is, als de boeven met de politie samenwerken. In Nederland heeft u al vaker kunnen zien dat ze bij de politie uitermate racistisch zijn. Denk aan dat gedoe met de PvdA die geen blanke korpschef wilde, geen aangifte mogen doen tegen een moslim als u blank bent en het allochtonenquotum bij de politie. Bij de politie schromen ze niet om een illegaal huwelijk te arrangeren op basis van de islamitische wetgeving (sharia) en gebruiken.

Nu zijn wij zo ruimdenkend, dat we proberen te visualiseren hoe het gegaan moet zijn daar in het politiebureau. Een verward islamitisch meisje meldt zich op het bureau. Thuis wordt ze verrot geslagen en heeft haar vader haar toegezegd dat ze gedwongen gaat worden aan de islamitische gebruiken deel te nemen. Bigamie, inteelt en incest zullen een plaats krijgen wanneer zij met haar neef uitgehuwelijkt gaat worden in Pakistan. Allemaal strafbare feiten in Nederland, dus dan mag u verwachten dat de politie meteen in zijn flitsauto springt en de dader inclusief zijn hele familie op transport stelt naar hun eigen land. Oprotten, wij moeten die inteeltfiguren hier niet. De politie in Amsterdam-Zuidoost had echter hele andere bedoelingen. Waakzaam en dienstbaar volgens de Nederlandse wetten? Wel nee meisje, de politie pakt gewoon het islamitische wetboek van de sharia en zorgt voor een islamitisch huwelijk. Denk maar niet dat wij grapjes maken, dit is bloedserieus. De Nederlandse politie regelt een moslimhuwelijk dat strafbaar is volgens de Nederlandse wet.

Al vaker hebben we u erop gewezen dat Nederlandse rechtbanken volgens de sharia rechtspreken door blanken te veroordelen voor gedachtemisdaden waarvoor ze nooit een moslim zouden veroordelen en justitie de sharia in acht neemt bij het vervullen van zijn discriminatoire opportuniteitsbeginsel, maar ook bij de politie maken ze er geen geheim meer van eerder naar de sharia te grijpen dan zich te houden aan de Nederlandse wet. Een overduidelijk kenmerk van de islamitische cultuur, is aan de politie wel besteed. Zo leren zij liegen en ontkennen. Let maar eens op. Confronteer zulke mensen met de waarheid en ze beginnen met ontkennen. Dat wordt hen tijdens de opvoeding erin geramd. Wie niet liegt en ontkent, schendt de eer van de familie en wordt uit naam van Allah naar de verdommenis geslagen. Het is te achterlijk voor woorden. Als de politie echt onschuldig was, hadden ze wel opgetreden. Godverdomme, in ons land is de politie net zo corrupt als de maffia en al die fascistische islamitische leiders die het westen omver willen werpen.

Na een weinig fraai rondje discriminatie, beschikken de Marokkanen en Turken ieder over eigen wijken waar geen inferieure blanken mogen komen. Om dit systeem in stand te houden, werken politie, justitie en rechters keihard mee op basis van de sharia. Inteelt is aan de orde van de dag net zoals alle andere cultuuruitingen waar we hier zo van zeggen te walgen. Het enige probleem dat ze dan nog hebben, zijn die vervelende kritische webloggers en geld. Van dat eerste komen ze makkelijk af nu ze het recht in hun zak hebben. Dat tweede is een moeilijker probleem. Mensen met gezond verstand zullen opmerken dat die luie donders gewoon moeten gaan werken. Zoek een baan, draai mee in de maatschappij en betaal gewoon voor wat u hier afneemt. Wel, zodra u als kamelenhoeder eenmaal als "Nederlander" geregistreerd staat, kunt u alles krijgen zonder ooit maar een poot uit te steken of nuttig te zijn voor ons. Marokkanen worden massaal geholpen bij het frauderen met toeslagen door de SP en vooral door de PvdA. Zeg maar dag tegen uw centjes.

Ergens begrijpen we wel waarom men zo huiverig andermans geld weggeeft. De meeste Marokkanen zijn dieven. Districtschef Marlé van Tol in Gouda merkt op dat het allemaal met hun cultuur te maken heeft. Bij de politie zeggen ze niks te kunnen doen. Geheel geautomatiseerd onze wagen fotograferen en een dikke boete sturen om dat tuig te financieren middels uitkeringen, is een fluitje van een cent, maar een stel inbrekers pakken doen ze liever niet. "Pas als er aangifte gedaan wordt," weet een woordvoerder te melden, maar die hypocriet weet dondersgoed dat een blanke die aangifte komt doen tegen een moslim, met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Zou een blanke in een islamitische woning inbreken, dan is het opeens mogelijk om met de modernste technieken de dader te achterhalen en hem desnoods via zijn vingerafdrukken op te pakken. Alle Nederlanders staan immers wel in de overheidsdatabase. Met zoveel "ongrijpbare" Marokkaanse criminelen, is het toch alleen maar handig als ze gratis zorgtoeslag krijgen? Dat houdt ze van de straat...

Overweging.

Internationaal recht voorziet volkeren in een extern zelfbeschikkingsrecht. Daarmee wordt bedoeld dat als er in de staat waarin het volk leeft sprake is van een (vijandelijke) bezetting, het nationale recht opzij gezet wordt en het onderdrukte volk zich desnoods met geweld mag verdedigen. Door de bezetting is er immers sprake van een oorlogssituatie en als de overheid er niet in slaagt zijn eigen volk daartegen te verdedigen, dan verliest de staat zijn geweldsmonopolie en mogen de burgers zelf plaatsnemen in de loopgraven. Vanwege de recente ontwikkelingen waarin de bezetting van vreemdelingen zowel getalsmatig als gevoelsmatig de spuigaten uitloopt en onze ooit zo mooie polder het karakter krijgt van een fascistische islamitische heilstaat, is het niet vreemd om te constateren dat het ogenblik waarop de vlam in de pan slaat en het recht op zelfbeschikking ontstaat, wel heel erg dichtbij is. Geen enkel volk ter wereld hoeft dergelijke vormen van onderdrukking, bezetting en corruptie van de overheid straffeloos te accepteren.

Haters die maar al te graag willen roepen dat wij genadeloze racisten zijn voor wie het alleen maar om het kleurtje gaat, hebben wel een enorm groot bord voor hun kop. Nederland is het meest tolerante land ter wereld. Geen enkel land ter wereld huisvest meer nationaliteiten dan wij. Geen enkel land heeft meer allochtonen opgenomen per leefbare vierkante meter en hoofd van de bevolking. Geen enkel land is de grootste nettobetaler aan een rijk dat zelf wel de lusten neemt, maar aan ons alle lasten overlaat. Geen enkel land heeft een bedrag zo groot als zijn staatsschuld uitgegeven aan het faciliteren van de massa-immigratie. En geen enkel land geeft meer rechten en privileges aan vreemdelingen dan aan het eigen volk. Kritische nationalisten hebben nog altijd het fascisme van links en allochtonen niet beantwoord met gepast geweld ter zelfverdediging. Vijanden hebben echter lak aan nette mensen. In een land waar de blanke bevolking stelselmatig wordt geplunderd en gediscrimineerd, is geen ruime meer voor zielig links gejank.

Het MarokkanenCollectief jammert als een Jood in een concentratiekamp dat we ze nog een kans moeten geven. Met belachelijke insinuaties doen ze alsof hun soortgenoten niemand kwaad doen en de criminaliteitscijfers uit de media joodse leugens zijn van zionisten. De cijfers spreken helaas voor zich. 65 % van de moslims zijn crimineel; vooral jongeren. Meer dan de helft van de Marokkanen komt al in aanraking met de politie voordat ze het woord racisme überhaupt kunnen spellen, al is dat niet zo moeilijk. "Kijk om u heen," huilen ze, "wij zijn geen probleem." Nee, Marokkanen zijn heel sociaal, ze komen altijd met z'n allen vragen of wij een probleem hebben. Ja, dat hebben we inderdaad. Nederland islamiseert in rap tempo. Grote steden als Utrecht, Den Haag en Rotterdam hebben al een meerderheid die uit allochtonen bestaat. Binnen die steden ontstaan getto's waar geen enkele blanke meer veilig is. Marokkanen en Turken pikken beetje bij beetje ons land in wat uiteindelijk kan leiden tot een Israël/Palestina-achtig oorlogsconflict.

Nederland heeft zo'n beetje alle mensenrechtenverdragen 1000 keer vaker nageleefd dan alle andere landen samen en zit nu vol met allochtonen met de gebakken peren. Racisme door segregatie is in Nederlandse steden aan de orde van de dag. Het is zelfs zo erg dat we al ons geld moeten besteden om die lui tevreden te houden terwijl onze eigen mensen liggen te vernikkelen in slechte verzorgingstehuizen. De politie doet rustig mee. In plaats van de echte boeven te vangen, lopen ze zich af te trekken op onze teksten en overtreden ze de wet in hun ijver om de sharia te kunnen naleven. Waarom zou u zich nog aan de wet houden als zelfs de politie, die een voorbeeldfunctie zou moeten hebben, dat zelf weigert te doen? Naderhand blijkt dat alle misdaad van de multikul wordt gefinancierd door fraude met toeslagen in samenwerking met corrupte agenten en linkse ambtenaren vol dhimmitude. Blijkbaar mogen we pas klagen als de Gestapo aan onze voordeur staat om inkwartiering of zelfs afstand van onze bezittingen te eisen.

Voorstanders van de islamitische overheersing, proberen steeds maar weer de aandacht af te leiden door de discussie te gooien op al die goede gematigden. Waanzin. Als een gematigde nazi niet achter het gedrag van de extremen staat, dan moet hij geen omstandigheden scheppen waarin het kan gebeuren. Hij moet dan zelf stoppen met citeren uit Mein Kampf en vooral geen prikkeldraad spannen omdat het hem zo mooi lijkt. Het is immers evident dat als alle middelen om fascisme mee uit te voeren ruim voorhanden zijn en worden geaccepteerd, extremisten goed kunnen gedijen. Wie behulpzaam is of zelfs tot een nauwe samenwerking met de extremisten komt, kan zich er niet op beroepen zelf gematigd te zijn. Er heerst in dit land nog steeds een taboe op zeggen dat goede mensen met goed gedrag en goede middelen, toch hele slechte gevolgen kunnen hebben voor de gehele samenleving vanwege het resultaat. Begrijp ons niet verkeerd. We hebben geen hekel aan mensen, maar wel aan bepaald gedrag en negatieve gevolgen voor onze maatschappij.

Binnen de socialistische politiek wil men het niet begrijpen, maar nu racisme en enclaves schering en inslag zijn, kunnen we niet anders. Eigenlijk begrijpt de overheid het dondersgoed. Een Project X feest wordt niet zomaar afgeblazen vanwege de slechten, maar omdat een heleboel goede mensen op de verkeerde plaats een voedingsbodem vormen voor de slechten. Staan we enclaves toe waarin orthodoxe moslims hun radicale shit opleggen, dan komt het vanzelf tot een moordaanslag. Autoriteiten kunnen dan opeens spoedoverleg plegen en vragen zich af wat ze in hemelsnaam kunnen doen om terrorisme te voorkomen. Londen is werkelijk een broeinest vol moslims en ondanks dat de hele stad volhangt met surveillanceapparatuur om mensen te volgen, slaagt de geheime dienst er niet in om bescherming te bieden tegen terreur. Logisch, want fascisme is een sfeer die hangt in een ruimte vol slinksen en de multikul. Met het besef dat er nog vele artikelen, aanslagen en ellende nodig zijn om mensen tot inkeer te brengen, presenteren wij de enige echte oplossing: Alles moet weg!
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 29-05-2013 om 06:28.
Je schreef het al: de overheid is corrupt, tot in de hoogste regionen.
http://www.rechtspraak.nl/Organisatie/Hoge-Raad/Nieuws/Pages/Niet-vervolgen-voor-valse-papieren-tot-na-asielbeslissing.aspx

En als er hier in ons kikkerland net zoiets zou gebeuren als in Londen, dan NOG zouden de roden er een excuus voor verzinnen!

Gekker kunnen we het niet maken zou je denken...nou,ik ga net als Misdefinitie voor de enige echte oplossing!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 30-05-2013 om 22:28.
Met Van Gogh hebben we in 2004 al gezien dat Nederland niet in opstand komt en "belediging" het excuus vormt. We waren, zijn en blijven een laf land dat niet bereid is voor zijn eigen mensen en cultuur te strijden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.