Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

676 # Deporteren en laten creperen #
Gepost door Misdefinitie op 11-05-2013 om 23:11.
Zelfreflectie en de mogelijkheid tot inkeer te komen, is niet besteed aan de gemiddelde socialist. Eigen verantwoordelijkheid nemen en de schade vergoeden die zij in hun onkunde en idioterie hebben veroorzaakt, kunnen we al helemaal vergeten. In plaats daarvan trachten ze wanhopig te vermijden dat ze de schuld krijgen voor de ellende. Zo wordt "nazi" nog altijd uitgelegd als nationalist terwijl de term nationaal socialist betekent en noemen ze Hitler rechts terwijl zijn ideologie en het Derde Rijk een op een te vergelijken is met de hedendaagse linkse ideeŽn over een Europees rijk en een leider. Over het communisme van Stalin en Mao mogen we al helemaal niet praten vanwege partijen als de SP. Thans zien we hetzelfde verschijnsel omtrent de massa-immigratie. Miljardenverspillingen, parasieten en criminelen ontwrichten de maatschappij, maar toch wordt er geroepen dat het de schuld is van rechts. De zieligheidsindustrie toont aan dat links vooral uit kanslozen bestaat die over lijken gaan om van Nederland een parasietenpretpark te maken.

Afvoeren die valse sentimenten.

Zieligheid is de belangrijkste troef van de asielmaffia om tot afpersing van de gewone hardwerkende burger te komen ten gunste van buitenlandse profiteurs die hier gouden bergen zoeken. Geen mens die een zwerver een cent gunt als hij zijn zwarte handje omhoog houdt voor een aalmoes om drugs te kopen, maar zodra er een zielig tranentrekkend verhaaltje komt over gevaar en slechte levensomstandigheden, komen alle moraalridders uit hun holen gekropen. Dan komen de emoties plotseling in alle hevigheid los en worden we met een beroep op menselijkheid, de beschaving en de sociale interactie geacht om alles voor zoete koek aan te nemen. Sterk aangedikte zieligdoenerij wordt beschouwd als onmetelijke waarheid waaraan niet getoornd mag worden. Sinds Rutte 2 aan de macht is en de PvdA aan de touwtjes trekt, hebben we al diverse voorbeelden van zulke nietszeggende termen gezien waarover blijkbaar niet gediscussieerd mag worden. Mensen met gezond verstand, zullen logischerwijs moeten opmerken dat de zielige kletspraat eerst maar eens op waarheid onderzocht moet worden.

Junks die komen bedelen voor geld om zogenaamd een broodje te kopen, kunnen een rotschop krijgen omdat ze dondersgoed weten dat ze het geld niet gaan aanwenden voor een broodje bapao. Zoals u welbekend, hanteren wij criteria die makkelijker te hanteren zijn. In elk geval op basis van de waarheid en consequent redeneren. Neem bijvoorbeeld de meest gebruikte drogreden dat als er in een land oorlog heerst, er sprake is van een noodsituatie en asielzoekers daarom per definitie in Nederland moeten kunnen blijven. Links zegt: "Oorlog = dood, dus als u tegen hun verblijf bent, wilt u hen dood en maken wij u dood." Mensen in een slachtofferrol plaatsen, daar zijn die teringfascisten goed in, maar een beetje fatsoenlijk redeneren, zit er niet in. We willen best praten over het oorlogscriterium, maar dan moet u de consequenties accepteren. Als "oorlog" bepalend is, dan betekent geen oorlog dus geen verblijfsvergunning. Vrijwel alle allochtonen in Nederland komen uit gebieden waar geen oorlog is en waar anderen prima leven. Eerst die parasieten laten oprotten dus, dan praten we verder.

Allochtonen uit landen die u leert kennen als prachtige vakantielanden door de reclame, zijn wat ons betreft niet welkom. Dat zijn economische asielzoekers oftewel gelukszoekers, golddiggers en profiteurs. Leuk hoor dat u vanwege persoonlijke motieven van land wil wisselen, maar hey, wij willen ook wel naar het rijkste land ter wereld verhuizen en daar alles krijgen, maar dat gaat ook nooit gebeuren. Van zieligheid is geen sprake. We kunnen nu eenmaal niet de hele wereld huisvesten en er is geen land ter wereld dat dat wel accepteert. Wat we willen voorkomen, is het geforceerd een zieligheid zoeken bij iedere asielzoeker die zich meldt. Een duidelijk criterium als "oorlog" is bespreekbaar, maar bij elke buitenlander spelden in een hooiberg zoeken om hem maar te kunnen laten blijven, is waanzin die met alle mogelijke middelen bestreden moet worden. Dat heeft namelijk niks met menselijkheid te maken. Liegen is een doodzonde en moet er toe leiden dat verblijf nooit meer mogelijk is.

Wees eerlijk over uw motieven, dan zijn wij het ook. Mensen in nood helpen, betekent dat mensen die misbruik maken, keihard moeten worden afgestraft omdat de middelen nu eenmaal niet onbeperkt zijn. Met bijna drie miljoen economische gelukszoekers in ons land, is het land vol en is er geen plaats meer voor mensen die echt in nood zijn. Dus eerst de grote schoonmaak en dan verder lullen. Is eenmaal vastgesteld dat iemand echt in nood is, het land in oorlog is en elders bijna niemand meer fatsoenlijk kan leven, dan kijken we naar de maatstaven die in dat land gelden. Het kan niet zo zijn dat we hier iedereen gaan opnemen vanwege het feit dat wij hier meer hebben opgebouwd. Voorts is het van belang dat we tegenwoordig een groot rijk Europa hebben. Kan van iemand in het algemeen worden vastgesteld dat hij recht heeft op verblijf, dan moet dat gespreid gebeuren over alle lidstaten in Europa. Nederland mag geen enkele buitenlander meer binnenlaten zolang de last niet evenredig verdeeld wordt over heel Europa.

Met een grondige analyse en het stellen van kritische vragen, zijn we in staat om de misbruikende onbenullen van de echte noodlijdende mensen te scheiden en dat willen we als normaal denkende mensen allemaal. Tenminste, dat zouden we mogen verwachten. Al weten we ook wel hoe de pik van al die linkse lullen staat. Zij proberen iedereen er zielig uit te laten zien. Inclusief criminelen en ander gespuis dat de maatschappij komt ontwrichten. Iedereen moet van die socialistische boevenbende maar binnen kunnen komen zodat al die mensen, als ze eenmaal in onze huizen van ons geld zitten te vreten, uit dankbaarheid voor de linkse kliek gaan stemmen. Politiek gebaseerd op de wens om altijd en overval de macht te houden. Door hun domme manier van redeneren kunnen we al zien dat het ze niet om redelijk handelen gaat, maar enkel en alleen om hun zin door te duwen over de rug van anderen. Onder prominenten en de klootjesaanhang van de PvdA is dan ook de nodige commotie ontstaan over het illegalenvraagstuk.

Met wat voor mongolen we te maken hebben, blijkt al meteen bij het onderwerp van de discussie: illegaliteit. Zoals u weet, doet links graag een beroep op de wet. Grondrechten die de menselijke waardigheid moeten beschermen, worden misbruikt om illegalen het recht op een gratis huis, uitkering en niet te hoeven werken te geven. Van mensen die zulke dikke vriendjes met de wet zijn, mogen we verwachten dat ze de wet ook naleven en eigenlijk is dat heel makkelijk. Mag iets van de wet of wordt het niet verboden, dan is het legaal. Handelen in strijd met de wet, is illegaal. Logisch toch? Legaal gedrag is niet strafbaar, illegaal gedrag wel. Zo klaar als een klontje en zelfs te begrijpen voor de vmbo'ers onder u. Zulke logica is voor de doorsnee slinkse al te moeilijk. "Ja, zonder verblijfsvergunning, registraties en ausweis in een land verblijven is onrechtmatig en illegaal, maar ehh, niet strafbaar." Linkse logica. Het mag niet. Het is tegen de wet. Het is illegaal. Wij blanken worden zwaar gestraft als we zondigen. Maarre, voor hun makkers is het niet strafbaar.

"Ja meneer de rechter, ik heb die kleuter anaal gepenetreerd en dat was hartstikke illegaal, maar voor mij niet strafbaar. Ik ben namelijk erg zielig begrijpt u wel?" Laten we ons vooral niet vasthouden aan de afspraak dat we illegaal handelen nu eenmaal strafbaar vinden in Nederland, want dan jagen we de boefjes zo op, roept links. Klinkt heel erg menselijk toch? Andere linkse partijen haken eveneens aan bij dit standpunt. GroenLinks, D66 en CU willen het kabinet alleen blijven pijpen als illegalen vrij spel krijgen in Nederland. Zij willen geen jacht op illegalen. Ach, wij willen geen jacht op onschuldige webloggers, cartoonisten en andere vrijsprekers, maar daar trekken die klootviolen zich ook niks van aan. Een heksenjacht is overigens niet nodig als alles en iedereen die hier niet hoort, een enkeltje woestijn of oerwoud krijgt. Grenzen dicht en geen buitenlander meer in Nederland in. Samsom laat zich weer eens zien als een sneaky mannetje door de rijen te sluiten met een sabotageactie.

Kreeg u het idee dat Samsom een rechtse rakker was geworden, zijn linkse achterban tegen de schenen schopte met zijn verdediging van het beleid van het kabinet en daardoor met zijn rug tegen de muur stond? Denk nog eens na. Rutte heeft zich laten naaien door de PvdA door alles al weg te geven. Onder andere een kinderpardon die vele duizenden potentiŽle parasieten en hun families hier laten blijven. Daarnaast heeft de VVD deze zinloze discussie tegen de principes in toegestaan. Het is sowieso al te achterlijk voor woorden dat iets pas illegaal kan zijn als het letterlijk in de wet staat. Holocaustontkenning is bijvoorbeeld nergens te vinden, maar wordt "gewoon" als illegaal bestempeld. Dan zeggen ze ook niet van "het staat niet in de wet". Illegaal is gewoon illegaal, maar goed, dit is nog het enige punt waar de VVD mee kan "scoren". Samsom weet echter dat hij best het spelletje kan spelen. Al die salonsocialisten weten heel goed dat hun linkse landverraders overal krioelen in het systeem en de wet niet uitgevoerd gaat worden.

Wetten gelden namelijk niet voor iedereen. De politie bepaalt wie ze opsporen, justitie bepaalt wie vervolgd wordt en rechters bepalen wie er een veroordeling krijgt. Daarom worden er zelden moslims vervolgd voor al die beledigingen en bedreigingen jegens het blanke volk en krijgen illegalen vrij spel terwijl ze er alles aan doen om ons te pakken als wij geen paspoort zouden hebben. Selectieve verontwaardiging en blank racisme, daar draait het om. Samsom weet dat een wet die illegaliteit strafbaar stelt een wassen neus is, want geen enkele linkse politiehond of burgemeester gaat dat in de praktijk uitvoeren. Dus kan hij best de VVD onder druk zetten en steeds doen alsof Rutte een buit heeft binnengehaald en hij de volgende keer weer aan de beurt is. Nog interessanter wordt het als de wet van te voren gesaboteerd wordt en niks meer voorstelt. Dan is het gewoon een dode letter. Van alle duizenden wetten en regels die we kennen, wordt slechts een klein deel gebruikt en heel vaak tegen mensen die niks noemenswaardigs hebben gedaan.

Wilders maakt daarom terecht bezwaar tegen de plannen. Zo wil de PvdA de wet dermate afzwakken dat illegaliteit slechts een overtreding is. Wanneer u iets te hard rijdt, wordt u nog zwaarder gestraft dan wanneer u zich illegaal op andermans grondgebied bevindt. Belachelijk, want een illegaal staat niet (goed) geregistreerd en krijgt zodoende die boete toch niet. Kunnen wij geen ausweis tonen aan meneer de agent, dan worden wij wel aangehouden. Ons protest dat we geen veredelde jodenster willen dragen en al helemaal niet willen bezitten als daarvoor vingerafdrukken verplicht zijn, vinden ze dan niet ter zake doen. Lieg dus voortaan tegen de politie, zeg dat u illegaal bent en u niet kunt identificeren, neem de boete in ontvangst en veeg daar uw reet mee af: ze mogen u dan toch niet straffen. Waarom mag het slechts een overtreding zijn? Omdat die illegalen dan niet kunnen worden uitgezet. Pardon?! Wat gaat hier mis? De rechter heeft gesproken, de vreemdeling is illegaal, maar het vonnis hoeft niet te worden uitgevoerd?!

Opmerkelijk, want een beroep doen op de rechter, is nu juist een van de eerste dingen die de linkse advocaten en ander gespuis doen. "We zijn wel een democratische rechtsstaat hŤ, dus meteen uitzetten mag niet, zij hebben recht op een uitspraak van de rechter." Daarmee geven ze aan, zich aan het vonnis van de rechtbank te houden. Mooi denkt u, we laten heel humaan de rechter beslissen. De mensenrechten zijn dan gewaarborgd en de nazi's hebben het niet voor het zeggen. Dan komt het: de rechter wijst het verzoek af en zegt dat ze moeten oprotten. "Nou, dan gehoorzamen wij de rechter niet, want de rechter is alleen een toffe peer als hij een positief besluit neemt." Slinkse ratten doen daar blijkbaar nog een schepje bovenop. Door illegaliteit niet (echt) strafbaar te maken, wordt de uitspraak van de rechter een wassen neus, want al zegt de rechter dat ze weg moeten, dan kan dat niet verplicht worden. Prima, als de rechter door het uithollen van de wet niks meer te zeggen heeft, dan is die stap overbodig en kan iedereen meteen oprotten.

Nog erger is het voorstel om illegalen niet meer op te sluiten en vrij rond te laten lopen terwijl ze hier onrechtmatig verblijven. Deze randfiguren hoeven zich niet als u en wij te registreren. Ze kunnen dus ook niet worden opgespoord als ze misdaden plegen of tot betaling worden gedwongen als ze iets hebben afgenomen bij ondernemers. Belastingen betalen ze al helemaal niet, want onzichtbaar voor de autoriteiten. Gevaarlijk, link en bovendien gevoelig voor allerlei ellende zoals terrorisme. Tijdbommen die zolang ze als kakkerlakken goed kunnen gedijen in de keuken, hooguit blijven rondkrioelen, maar zodra het eten op is, doorbreken naar de voorraden van het restaurant. Niemand houdt ze tegen en ze kunnen hooguit een boete krijgen omdat ze geen paspoort hebben. Weet u wat die socialisten zeggen? Nou, dan geven we ze toch gewoon een verblijfsvergunning als er lange tijd geen zicht is op vertrek. Linkse logica: een verblijfsvergunning krijgen nadat u weigert te vertrekken waardoor uw verblijf "te lang" heeft geduurd.

Zes PvdA-Kamerleden willen het onderste uit de kan en stemmen tegen het plan als de motie van lid Terphuis, waarin de hele wet bij voorbaat al genadeloos wordt verkracht, niet volledig wordt uitgevoerd. Het zal u niet verbazen dat vooral buitenlandse fractieleden van de PvdA voorbehouden willen maken. Over loyaliteit gesproken, die ligt natuurlijk volledig bij de multicriminele heilstaat die de PvdA voor ogen heeft. Terhuis heeft aangegeven dat hij altijd zal willen vechten om ervoor te zorgen dat illegaliteit nooit strafbaar kan worden. Wat ons betreft heeft dat standpunt tot gevolg dat illegaliteit ook op andere gebieden nooit strafbaar kan zijn en dat mede als consequentie heeft dat wij er niet rouwig om zijn als er, geheel in lijn van dit beleid, illegale middelen worden gebruikt om die mensen hier weg te krijgen. Als illegaal niet meer synoniem is aan strafbaar, dan is dat zo. Samsom speelt nog eventjes mooi weer door te doen alsof hij zijn fractie onder druk moet zetten, maar dat is allemaal toneel.

Socialisten in het nauw maken rare sprongen en Spekman is er dan ook als de kippen bij om de varkens een list te voeren waar de honden geen brood van lusten. Strafbaar stellen van illegaliteit zou volgens hem de afspraak schenden om mensenhandel intensiever te bestrijden en daarom niet mogen. Mensenhandelaren zouden illegalen dan kunnen chanteren met aangifte als ze niet doen wat de pooiers willen. Belachelijk, de kans dat een pooier zegt "ik ga zeggen dat je illegaal bent als jij gaat zeggen dat ik je heb verkracht" is oneindig veel kleiner dan een pooier die zijn slaaf gewoon tientallen keren laat verkrachten omdat alles en iedereen illegaal is en toch nooit te traceren valt. Daarnaast is chantage nooit een probleem geweest voor die linkse flikkers. Zo worden wij regelmatig gechanteerd door het MDI om dingen te verwijderen omdat ze anders aangifte doen. Dat wordt ook niet voorkomen. Is het nooit eens iemand opgevallen dat elke keer als links zegt iets voor hun eigen bestwil te doen, de illegalen juist slechter af zijn?

Waar halen die linkse mongolen het lef vandaan om een beroep te doen op menselijkheid als zij zelf degenen zijn die onmenselijke situaties creŽren? Wanneer zij zouden toestaan dat we alle grenzen kunnen sluiten en alle asielzoekers binnen een dag duidelijkheid kunnen geven, dan leeft er nooit meer iemand in onzekerheid. Feit is gewoon dat 99,9 % van de buitenlanders die hier komen, geen rechtmatig verblijf kunnen hebben omdat ze gewoon economische profiteurs zijn en daar glashard over liegen. Een dikke "NEE" dus. Een besluit dat binnen een paar minuten gegeven kan worden, maar wat doen zij? Zij geven de asielzoekers hoop. Zij wijzen hen op onze kosten dure advocaten toe die jarenlang blijven procederen terwijl ze weten dat hun cliŽnt geen recht heeft om hier te blijven. Vervolgens adviseren ze de nieuwkomers die geen idee hebben hoe het werkt, om tegen te blijven werken. Zielig doen, protesteren, jammeren, intimideren, tegenwerken, de media opzoeken, wederspannigheid en chantage zijn de adviezen die links geeft.

Chantage die zelfs zover gaat dat links-extremisten asielzoekers opjutten om te gaan hongerstaken. Nu laten zij zich per definitie al net zo makkelijk ophitsen als een valse hond die nodig een spuitje moet hebben, maar het is zeer kwalijk dat deze extremisten, voor wie de AIVD al een waarschuwing heeft doen uitgaan omdat ze Teeven kwaad wilden doen, mensen die zich wanhopig voelen zo misbruiken voor hun eigen gewin. Hun drogreden is dat deze mensen zwaarder worden gestraft dan veroordeelde misdadigers. Het feit dat ze hier "opgesloten" zitten, komt echter door hun eigen activiteiten. Had ze meteen gezegd dat ze geen recht hadden om hier te komen, dan zaten ze nu in vrijheid in hun eigen land. Het kan nog steeds. Gewoon deporteren. Leve de vrijheid, maar nee, extreem links wil dat ze hier blijven en saboteren de boel. Ja, ze zitten vast, want anders verdwijnen ze en krijgen we ze nooit meer te pakken. Extreem links liegt de illegalen voor dat als ze zich doodhongeren, ze het volk kunnen chanteren voor een verblijfsvergunning.

Links gaat letterlijk over lijken. Jarenlang worden asielzoekers door hen blij gemaakt met een dode mus en nu de rechter heeft gesproken krijgen ze het advies om zichzelf dood te hongeren. In Rotterdam hebben ze er een dermate gehersenspoeld dat hij de martelaar wil uithangen. Hij geeft aan door te gaan tot het bittere einde. Arme jongen, die linkse "vrienden" zijn uw kameraden niet. Ze hebben u verraden. Ze hebben u voorgelogen. U zult Nederland gaan verlaten, dood of levend. Samen met uw vrienden, familie en medecriminelen. Hoewel, de opleiding tot rechter is alleen toegankelijk via een linkse selectieprocedure, daardoor zijn de meeste rechters links en derhalve de schandknapen van de zieligheidsindustrie. Stop met eten, dan wordt u gewoon weer vrijgelaten. Potjandorie, wij hebben ook niet gegeten bij het Hof, maar toch een veroordeling. Zeker omdat we blank zijn. Zo gaat dat tegenwoordig. Lukt de chantage, dan zitten ze na een paar dagen weer gezellig aan het varkensvlees. Beloven om dood te gaan, maar het niet doen; de slappelingen.

Overweging.

Omtrent de massa-immigratie lijkt er slechts een heersende extreem linkse opvatting te zijn die stelt dat u alle allochtonen moet koesteren, binnenhalen en financieel moet ondersteunen ongeacht de gevolgen voor de maatschappij. Wie het daar niet mee eens is, wordt al gauw weggezet als extreem rechtse dwaas die tot het deporteren en vergassen van alle allochtonen wil komen. Met valse generalisaties, proberen de fascisten alle allochtonen te reduceren tot een "duidelijke" groep met slechts een specifiek kenmerk: zieligheid. Allochtonen zijn erg zielig en daarom moet u zonder vragen te stellen en zonder kritische blik gewoon aannemen dat het verstandig is om de hele wereld hier binnen te laten en daar miljarden aan belastinggeld aan te verspillen. Zoals gewoonlijk ontbreekt de nuance volledig. Links ziet geen verschil tussen criminelen, parasieten en mensen die echt in nood zijn. Alles draait om geld en macht. Socialisten gaan over lijken om hun massa-immigratie in een stroomversnelling te brengen en laten zien dat menselijkheid helemaal geen criterium is.

Opmerkelijk, want zodra het over de eigen portemonnee gaat, weet iedereen opeens wel door de zielige verhaaltjes heen te prikken. Dagelijks lopen ze vol kapsones langs zwervers waarvan ze vinden dat zij nog viezer zijn dan kakkerlakken, junks aan wie ze de volledige eigen schuld toeschrijven voor hun situatie en daklozen die maar moeten gaan werken. Goede doelen worden aan de deur afgesnauwd omdat ze een directeur hebben die veel verdient. Laat de rijken maar betalen. Zielige beelden over arme hongernegers in Afrika, natuurrampen en humanitaire shit door oorlog, hebben het klootjesvolk allang ongevoelig gemaakt voor al het leed in de wereld. Miljoenen mensen sterven elk jaar aan de vreselijkste ziektes, genocide en rampen. Niemand die het werkelijk iets kan schelen. "Wat kunnen wij er nou aan doen?" Zelfs in eigen land is het lijden groot en worden mensen door de samenleving kapot gemaakt. Mensen kunnen heel realistisch en keihard zijn als het om de eigen centen gaat. Waarom dan zo hypocriet doen over buitenlanders?

Naast het voortdurend in een slachtofferrol plaatsen van gespuis dat heus wel dondersgoed weet dat ze hier naar toe zijn gekomen om van onze rijkdom te profiteren, nemen we het de linkse grachtengordel vooral kwalijk dat al hun activiteiten in het teken staan van macht en vrijwel altijd juist een veel onmenselijker resultaat tot gevolg heeft. Het zijn net nazi's die tijdens het vernietigen een beroep doen op de menselijke waardigheid terwijl iedereen kan zien en weten dat juist het tegenovergestelde bereikt wordt. In de eerste plaats houden zij fatsoenlijk en humaan beleid tegen. Zouden ze alleen de echte noodgevallen hebben binnengelaten, dan was Nederland niet zo'n puinzooi geworden en hadden we nu nog plaats gehad voor mensen die echt in nood zitten. Links heeft echter nooit een beleid voor ogen gehad met objectieve, onafhankelijke en redelijke toetsing. Zij willen dat iedereen altijd blijft. Een Project X feest voor een ziekenhuis organiseren en dan klagen dat de mensen die werkelijk doodgaan niet meer naar binnen kunnen.

Het beleid moet niet zijn "u bent zielig, dus gaan we net zo lang fucken totdat u mag blijven" maar "wij hebben objectieve criteria, die gaan we consequent toepassen en u heeft in principe geen grond om te blijven". We kunnen alleen redelijkheid en menselijkheid implementeren in het systeem als we na de toetsing de mogelijkheid hebben om mensen die er niet aan voldoen weg te sturen zodat we de noodlijdenden kunnen helpen. Doet men een beroep op oorlog? Dan moet iedereen weg die komt uit een land waar geen oorlog heerst. Zegt u dat opvang noodzakelijk is? Dan moet gekeken worden of die opvang niet elders kan plaatsvinden; bijvoorbeeld in landen die nauwelijks allochtonen hebben binnengelaten. Opvang in de regio waar de asielzoeker vandaan komt heeft echter altijd de voorkeur. Het is immers zijn land, zijn omgeving en voor ons doeltreffender en effectiever te realiseren dan een verblijf hier. Bovendien hoort "verblijf" altijd tijdelijk te zijn. Elk volk heeft zijn eigen land. Kolonisatie moet ten strengste verboden worden.

Consequent beleid, daar gaat het om. Is er nood? Kan de opvang lokaal of elders plaatsvinden? Is alles hier weg wat er niet hoort? Heeft iemand de juiste procedures gevolgd? Berust alle gegeven informatie op waarheid? Zijn er geen leugens verteld door de asielzoeker? Is hij niet uitgeprocedeerd? En kunnen we ons ervan verzekeren dat het verblijf van hem, zijn familie en alles wat men hem te maken heeft, tijdelijk is totdat de situatie weer stabiel is? Dan pas willen we weer over immigratie praten. Tot die tijd is het emigratie, remigratie en segregatie. Eerst de grote schoonmaak zodat er weer plek is. Voorts het ruimen van die linkse procedures van de zieligheid. Alles moet weg. Het is van de zotte dat we ons moeten welgevallen dat er massa's profiteurs uit onze ruif komen eten terwijl er gewoon hele normale levensstandaarden in hun eigen land bestaan die gelden naar hun maatstaven. Alles en iedereen "zielig" maken is pas een grote achteruitgang. Het is schijn. Een farce. Voer voor achterlijke huilebalken.

Ons beleid is heel wat humaner dan dat van de linkse kliek. Dicht met die grenzen. Wij vertellen asielzoekers binnen een dag waar ze aan toe zijn. Vrijwel alles kan linea recta rechtsomkeert omdat ze overduidelijk komen om te parasiteren. Wij geven duidelijkheid. Illegaal is onrechtmatig en dus strafbaar. Oppakken en onmiddellijk deporteren. Niks gevangenis, dat kost teveel geld. Droppen boven hun geboorteland. Jaren onzekerheid hoeft niet meer. Nee is godverdomme nee en wordt nooit een ja bij jarenlang hannesen. Geen vrijblijvende toegang meer en procedures afwachten. Meteen tegenhouden en terugzenden. Dat is menselijk, meteen duidelijkheid. Hulp aan illegalen moet bestraft worden als medeplegen met dezelfde straf als de dader: gewoon uitzetten. Wie de blanke neger wil uithangen, gaat maar mee op transport. U bent immers toch dikke vriendjes?! Hetzelfde geldt voor het opjutgedrag. Op chantage hoort een zware straf te staan. De allochtoon meteen uitzetten en de Nederlandse medeplichtigen horen in de bak.

Inhumane behandeling wordt veroorzaakt door dezelfde ratten die ons het leven zuur maken. Het is links die asielzoekers onder erbarmelijke omstandigheden naar Nederland haalt. Zij zijn het die jarenlang valse hoop wekken. Zij zijn het die het signaal afgeven dat de rechter niks meer waard is. Zij zijn het voor wie de gelukszoekers tot de dood erop volgt worden opgehitst om zich dood te hongeren. De dood voor geld en macht. Wat "humaan" zijn die linkse debielen toch. Gelukkig hebben ze zich tijdens de commotie weer flink laten kennen. Na de val van Rutte 1, hebben we al gezien dat letterlijk alles terug gedraaid kan worden. Dat kan dus ook met de massa-immigratie. Wetten en rechters worden door hen niet gerespecteerd. Prima, dan hoeven wij dat ook niet te doen. Menselijkheid is hen eveneens niet gegeven. Heel mooi, want dan hoeven wij ook geen rekening meer te houden met hun dwaze zielige geleuter. Zieligheid, de wet, de rechter en een beroep op menselijke waardigheid, hebben allang hun waarde in het debat verloren. Er is maar een oplossing: alles moet weg!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.