Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

673 # Internetterrorisme voor angsthazen #
Gepost door Misdefinitie op 26-04-2013 om 23:20.
Godverdomme, daar zitten drie kleine gare roomblanke kindertjes van amper 9 jaar zonder vergunning te vissen in de sloot achter hun huis. Hey stelletje klerejochies, houd daar onmiddellijk mee op! Wat jullie doen is haram! Streng verboden. Ik schrik hier wel van hoor. Jullie gedrag is te belachelijk voor woorden. Vooruit, ausweis bitte! Ik wil namen, rugnummers en adressen. Niks te maren snotapen, doe wat er gezegd wordt! Tegen de muur met gespreide armen en opengestrekte kont. Onderga de uitgebreide anale visitatie zonder enige vorm van wederspannigheid tegen een ambtenaar in de rechtmatige uitoefening van zijn heldendaad. Hebben jullie soms ook nog scherpe voorwerpen waaraan ik mij kan prikken bij deze aanranding? Vishaakjes misschien? O wee, jullie zijn echt de klos. Ik ga mijn boekje volschrijven met een proces-verbaal ten waarde van een boete van 130 euro. Dat zal jullie raddraaiers wel leren, schorem! Bij de politie hebben ze een grote bek tegen alles wat klein, onmondig en fatsoenlijk is, maar voor de eerste de beste internetdreigers schijten ze hun afgeraffelde politiebroek vol spetterpoep.

Internetgrapjes heersen.

Na de commotie over deze idiote behandeling van de drie kinderen, bewees de publiciteit weer eens dat de media nogal invloed hebben op dienders die slecht functioneren en bij het minste of geringste hun macht misbruiken. Prompt kwam het politiekorps op de proppen met het verhaal dat de agent in kwestie zo'n machtsgeil mannetje is omdat hij nog midden in zijn opleiding zit. Alsof niet iedere mongool met een IQ hoger dan zijn schoenmaat reeds zonder enige opleiding te hebben genoten snapt dat het niet fatsoenlijk is om kinderen op die manier te behandelen. Men hoeft niet juridisch te kunnen duiden dat kinderen op die leeftijd niet binnen het strafrecht getrokken hoeven te worden om met een beetje gezond verstand tot de conclusie te komen dat als drie onschuldige kinderen aan een slootje een hengeltje uitwerpen, zij gewoon met rust gelaten moeten worden omdat zij niet het probleem zijn. Blijkbaar leren ze daar op de domme politiemavo handelen als een dwaze dork die met zijn kloten in de ezels zit in plaats van na te denken.

Foutje moet kunnen vindt u? Dit soort domoren zijn bij de blauwe maffia eerder regel dan uitzondering. Twee jongens uit Stedum kregen te maken met twee genadeloze pennenlikkers die er de avond te voren niet op mochten van hun vrouw en zodoende op zoek waren naar vers bloed. Alle papieren van de jongens waren in orde. Zo waren zij netjes in het bezit van de vereiste vispas. Gewone nette rustige jongens die hun hobby aan het uitoefenen waren op een vrije middag. Dan slaat het noodlot plotseling toe. Een agent ziet de katapult waarmee de jongens aas in het water schieten om vissen naar boven te lokken. Onder vissers is dit een gangbare methode om de vangst wat op te krikken. "Mag niet," brulde de agent boos. Verboden wapenbezit, hoppa, boete. Krijg nou wat, met zo'n beetje alle huis-, tuin- en keukenmiddelen valt er wel iemand te verwonden, maar zo'n katapult is reden voor keihard ingrijpen. Buitenproportioneel optreden van de politie op basis van een zeer kleine overtreding, is de manier waarop zij u schofferen.

Kleine Jens uit Biezenmortel van 13 jaar oud gooide in zijn zeer jeugdige onbezonnenheid zonder na te denken een blikje op straat. Een actie die, net als winkeldiefstal, ieder kind wel eens heeft gedaan. Verboden, onfatsoenlijk en natuurlijk niet de bedoeling, maar kom, het zijn kinderen. Geef ze een standje, laat ze het blikje oppakken of desnoods de hele straat vegen voor de ogen van hun vrienden en de boodschap komt duidelijk genoeg over. Plotseling komt er een overijverige smeris uit de snackbar lopen. Met zijn dikke pens heeft hij de actie kunnen volgen en omdat hij te dik is om eventjes te bukken om het projectiel op te ruimen, richtte hij zich uit frustratie op de jongen. Een hele dikke prent van 360 euro werd er uitgeschreven. Later, na protest van de vader, kreeg men te horen dat de boete voor kinderen terug wordt gebracht naar 180 euro of een ritje naar Bureau Halt. Plus een aantekening. Echte boeven pakken is blijkbaar zo moeilijk dat triviale handelingen die iedereen wel eens doet extreem zwaar worden bestraft.

Jammer genoeg kan de politie niet diep genoeg zinken en kan het nog erger. Vorig jaar kreeg een kind van 3 (!) een boete wegens wildplassen van 120 euro omdat het kind het gewaagd had op straat te plassen. Nu kunt u wel uw hoofd wegdraaien met de woorden dat er nu eenmaal regels worden overtreden, maar al deze belachelijk kinderachtige bekeuringen komen pas echt in de juiste context te staan als u bedenkt dat de politie voor de rest nauwelijks boeven vangt. Slechts een fractie van de misdrijven wordt opgelost. Feit is dat de pakkans voor misdrijven slechts 1,8 % is. Sowieso worden de daders dus in 98 % van de gevallen nooit gepakt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat slechts een zeer klein deel van de taken van de politie zich richt op misdrijven en de politie dus vrijwel zonder uitzondering alleen maar bezig is met de kleine kinderachtige bekeuringen. Vooral automobilisten en baldadige jongeren dus. Het lafhartige politieapparaat dat enkel durft op te treden tegen mensen die de maatschappij niet tot last zijn, is derhalve overbodig.

Zwakke kinderen afblaffen, goed geregistreerde automobilisten ruÔneren en burgers om onzinnige redenen financieel uitkleden, is de roeping van de gemiddelde smeris. Vooral op internet hebben ze een grote bek, want achter de anonimiteit van hun computertjes wanen ze zich veilig zonder ooit maar enig risico te lopen. Webloggers die onwelgevallige meningen hebben, zijn zeer eenvoudig kapot te maken door ze te dagvaarden middels de gegevens die via de whois overal op internet te vinden zijn. Lastiger wordt het als de dreiging eveneens uit anonieme hoek lijkt te komen zoals recent gebeurde omtrent scholen in Leiden. Op de website 4chan.org plaatste een onbeduidend mannetje het bericht dat hij wel even in Leiden een bloedbad zou aanrichten op een school en daarbij zijn leraar die vroeger de grammarnazi uithing samen met zoveel mogelijk scholieren wat kogels door zijn kop zou schieten. Gezellig. Meteen waren de veiligheidsdiensten in opperste staat van paraatheid. Alles wat op internet staat is immers waar en zeer risicovol.

Stelletje bangeriken, blaffende honden bijten niet en de invloed die het internet met anonieme berichten daadwerkelijk heeft op gebeurtenissen in het echte leven, is vrijwel nihil. Kijk, iemand die met naam en toenaam zwart wordt gemaakt, ondervindt daar de nadelen van door de directe link die mensen in de praktijk kunnen leggen met het slachtoffer, maar anoniem gezeik op een of andere anarchistenwebsite waar wannabe scriptkiddies bij elkaar komen om een masturbatiemarathon om het hacken te houden, is waardeloos qua voorspeller van terroristisch gedrag. Iedere debiel kan berichten op het internet plaatsen en dat gebeurt dan ook, maar bij de politiekorpsen staan ze te sidderen en te beven van angst als u uitroept wel eventjes te willen schieten op uw voormalige basisschool. Het bizarre is dat er al vaker zulke berichten zijn geplaatst zonder dat er ooit iets noemenswaardigs gebeurde. Steevast worden de daders na veel moeite getraceerd en blijkt het om een grap te gaan. Vrij logisch als u het ons vraagt.

Mensen hebben het altijd maar over de risico's. Stel dat er wel iets gaat gebeuren, wat dan? Dan niks. Dan gaan er een paar mensen dood, maar dat kan toch nooit iemand voorkomen. Met het risico om voor de zoveelste keer in herhaling te vallen, zetten we uiteen waarom die overspannen reacties juist deel uit maken van de terreur. Internet valt met algemene berichtgeving niet serieus te nemen. Kijk eens naar alle aanslagen die slachtoffers hebben gemaakt. Werden die aanslagen van te voren aangekondigd? Heeft iemand van te voren een signaal gegeven over wat er stond te gebeuren in Boston? Wel, Family Guy deed het, maar mensen, dat is fictie, dat is bewerkt, dat is verzonnen. De reden dat "Boston" niet van te voren werd aangekondigd, is omdat de terroristen daar hun aanslagen wilden plegen. Wie roept op internet, weet dat er vroeg of laat zenuwachtige mannetjes met de vingers aan de trekkers naast hun bed staan. Gespuis dat echt iets van plan is, wil natuurlijk niet het risico lopen dat de politie al gealarmeerd is voordat ze iets kunnen doen.

Vanuit het gezonde verstand redenerend, zijn er een aantal scenario's. Als er daadwerkelijk een terrorist is die iets wil doen, zal hij geen bericht plaatsen maar gewoon de bom doen ontploffen. Wil hij toch op de een of andere manier een vrije aftocht creŽren, dan wil hij de politie bezighouden en zal het bericht een andere plaats bevatten. Daarbij zal de terrorist roepen dat er iets in Leiden zal gebeuren terwijl hij zijn daad in werkelijkheid in een van de steden of dorpen dichtbij Leiden plant. Alle politie van de gemeente zit immers op de scholen in Leiden. Moeten we daarvan in paniek raken? Nee, want deze variant is hetzelfde als niks zeggen. In beide gevallen weten we niet waar het gaat plaatsvinden en is het bevolken van specifiek genoemde plaatsen met politie een zinloze exercitie. En dat weet de terrorist ook, dus die zal liever kiezen om er helemaal geen ruchtbaarheid aan te geven. Zowel de terrorist als de politie schieten niks op met berichten en het reageren daarop. Vandaar dat het meestal grappen zijn.

Aan de andere kant staan de mensen die eigenlijk geen fysiek gevaar vormen voor de samenleving. Hooguit hebben zij extreme opvattingen, maar doorgaans zijn het in het dagelijks leven "normaal" functionerende mensen die nooit de aandacht op zich vestigen. Het liefst zouden zij vanwege hun fascistische ideologie uit naam van de heilige profeet alle ongelovige varkens eigenhandig slachten, maar het zijn nu eenmaal lafaards die in het echt niks anders durven dan "goedemorgen" zeggen als u langsloopt. Aan aanslagen plegen durven ze al helemaal niet te denken en ze doen het al in hun broek als ze door het rode licht rijden. Ook weten zij dat iemand die fysiek schade toebrengt, op den duur gepakt gaat worden en een zware straf krijgt. Deze mensen krijgen al snel door dat terrorisme niet per se met bommen en granaten te maken heeft. Zij merken op dat mensen niet werkelijk betrokken zijn met onbekende doden. Mensen vinden terrorisme niet erg vanwege de doden, maar vanwege de angst dat zij zelf of hun dierbaren daardoor getroffen worden.

Daaruit volgt dat terrorisme ook te plegen is door mensen enkel de vrees aan te jagen dat er iets ergs gaat gebeuren zonder het daadwerkelijk te doen. Geef mensen het idee dat ze elk moment de lucht in kunnen vliegen en het gevoel dat daarmee gecreŽerd wordt, komt akelig dicht in de buurt van een nieuwsbericht dat een terroristische daad nu wel erg dichtbij komt. Wellicht is dat gevoel nog wel erger. Dankzij de intensieve mediapropaganda omtrent Boston heeft iedereen nog een beetje een naar gevoel, maar na een paar dagen ging het leven gewoon weer verder. Europa ligt ver van Boston en wie daar niemand kent, heeft er gevoelsmatig ook geen problemen mee dat daar mensen zijn doodgegaan. Ze worden onpasselijk van de afgerukte ledenmaten tijdens het journaal als ze nietsvermoedend hun opgewarmde prak naar binnen werken, maar verder niet. Het idee dat het hier kan gebeuren, doet veel meer kwaad. Op het moment dat iedere bokkenlul met een anoniem bericht de mensen bang kan maken en de politie kan laten steigeren, hebben de terroristen al gewonnen.

Al is de kans dat we op klaarlichte dag worden afgeslacht door een religieuze dwaas die onze mening niet blieft veel groter dan de kans dat we omkomen door een algemene daad van terrorisme: nog steeds meent de politie de angst die zij hebben onder de bevolking te moeten verspreiden. Wat hebben de Goebbels hun werk moeten doen zeg. Overal politie op school vanwege moslimterrorisme, maar iedereen moest het verhaaltje horen dat een of andere anonieme gek een bericht had geplaatst dat zo ernstig was dat de politie wel moest ingrijpen. Lekker signaal geven ze uit naar de kinderen. Dreiging en politiebescherming zoals ze die enkel kennen van de televisie in landen waar moslimterrorisme schering en inslag is, zonder te mogen erkennen dat de aanwezigheid van grote groepen moslims in de samenleving inderdaad een steeds groter probleem wordt. Zou het internet vroeger hebben bestaan, dan werd het niet serieus genomen. De enige reden dat bedreigingen met terrorisme sowieso serieus worden genomen, is de wetenschap dat veel moslims achter de radicalen staan.

Op 4chan verschijnen wel vaker dreigberichten die allemaal op dezelfde manier hun uitwerking laten zien. Opsporingsdiensten in paniek, alle middelen inzetten om de daders te vinden om uiteindelijk bij een katvanger uit te komen die min of meer verklaart dat het allemaal een grapje is. Eigenlijk is de situatie nog lachwekkender. Veelal pakt de politie de daders niet eens en als ze al weten wie het zou moeten zijn, dan bevindt de dader zich in het buitenland. Bijvoorbeeld in Costa Rica waar hij niet te pakken is. Wel had de politie dit keer geluk. Een 18-jarige jongen die het bericht zou hebben geschreven, keerde geheel vrijwillig terug. Met andere woorden: als het om een echte terrorist zou gaan die geweigerd had, kon er niks aan gedaan worden. Wat was burgemeester Henri Lenferink blij als een kind dat die jongen zo'n beslissing nam, want wat waren ze allemaal angstig en bang geweest. Mensen hebben zich onveilig gevoeld en het leek wel een politiestaat. Terrorisme komt zo wel erg dichtbij. Proest, sukkels!

Domme stakkers, het venijn van het terrorisme zit hem in het feit dat iedereen er zo krampachtig op reageert. Afgrijselijke berichten in de media, bangmaakpropaganda en politie bij de poorten. Natuurlijk voelen mensen zich onveilig. Vooral in de wetenschap dat als iemand echt een aanslag wil plegen, hij dat makkelijker kon doen in een naastgelegen dorp omdat alle agenten aan het rukken waren in Leiden. Uiteindelijk is de terrorist de lachende derde. Met een fysieke aanslag had hij een paar mensen gedood waarover een week gepraat wordt. Met een anoniem bericht, heeft hij de mensen wekenlang angst ingezaaid die maanden tot jaren voort kan woekeren als mensen bij elk bericht nu in de stress schieten. O ja, de rechter-commissaris heeft hem natuurlijk weer vrijgelaten, want wat heeft hij nu helemaal gedaan? Het is slechts een dom grapje op internet. Geen rechter die hem daarvoor een forse straf geeft. Wel leren de autoriteiten bij. Een andere dreiger die Amersfoort als standplaats nam, werd niet serieus genomen.

Later werd zelfs bekend dat deze dreiger eigenlijk gewoon een onzeker knulletje was die zijn school verlaten had en het jaar daarop bij een muziekschool wilde beginnen. Zijn leven ligt nu in puin omdat justitie weer eens buitenproportioneel heeft gereageerd op iets wat overduidelijk een dom pubergrapje was. Net zoals dat geval met de twitterterroriste. Gewoon nog "kinderen" die niet beseffen hoe krachtig het internet is. Eigenlijk is het ook gewoon achterlijk. Wie heeft er niet vroeger op het muurtje achter de school geschreven dat hij zijn leraar wel kon vermoorden. Gewoon een beetje als uitlaatklep. Eventjes die woede de vrije loop laten en daarna weer als een mak schaapje naar binnen "ja meneer, nee meneer" zeggen. Niemand had daar moeite mee, want het gebeurde (haast) nooit in het echt en kinderen moeten nu eenmaal hun emoties kwijt waar ze nergens anders mee terecht kunnen op de school. Sinds het massale gebruik en misbruik van het internet, ontstaat er voor de kleinste details een massahysterie.

Diverse kopieerkatten dolen nu rond op het internet om hun eigen minuten van beroemdheid te krijgen. Aapje ziet, aapje doet. Zo gaat dat nu eenmaal. Al zullen ze er nog wel achterkomen dat het helemaal geen pretje is om op het politiebureau te zitten met een paar domme mongolen die uw leven voorgoed kunnen ruÔneren met hun stompzinnigheid. Om nog maar de zwijgen van alle publiciteit die een leven lang sporen nalaat. Hogeschool Leiden werd niet lang daarna ontruimd door een bommelding. Blijkbaar was er weer eens een student geweest die voor de zoveelste herkansing niet goed genoeg geleerd had voor een voldoende voor zijn tentamen. Vroeger werd er op school gewoon gezegd dat zulke meldingen voor toetsen en proefwerken niet serieus werden genomen omdat het wel duidelijk was wat de intentie erachter was, maar tegenwoordig worden de gebouwen gewoon op commando ontruimd. O wee, wat zijn we allemaal bang. Snel ontruimen, eventjes wachten en hey de tijd is op dus zal het wel vals zijn. Zie hier het denkniveau van de hedendaagse politie. Geweldig!

Computers, daar zijn de bandieten bij justitie gek op. Mooie apparaten waar ze veilig achter weg kunnen duiken zodat hun angstzweet niet te zien is. Vandaar dat ze die altijd eventjes meenemen, want hey, aanslagen plegen kan net zo goed met een computer in plaats van met een spijkerbom. Sociale media vormen daarom een vast ritueel bij de politie. Lekker Facebooken in plaats van boeven vangen. Wel zo veilig, waarom zou een agent gevaar lopen op straat? Laat die rifapen u maar beroven in de Bijlmer, die zijn zielig omdat hun uitkering niet hoog genoeg is. Nee, sociale media, daar gebeurt het allemaal. Criminelen kondigen er hun daad aan, mensen zijn er behulpzaam en er gebeurt af en toe zelfs iets waar ze aan kunnen verdienen. Dat echte criminelen hun daad niet prijsgeven, mensen Facebook enkel gebruiken als schandpaal voor degenen die ze haten en uitingen als mening onbelangrijk zijn, boeit niet. De nationale politie is nog wereldvreemder dan autisten. Alsof misdaad een spelletje is op Facebook. Het is om te janken.

Terrorisme op Koninginnedag heeft altijd plaatsgevonden door gewoon in een auto te stappen en te gaan rijden, waxinelichtjes naar de gepantserde koets te gooien en in de menigte te roepen dat er een bom ligt, maar wat doet de politie op 30 april? Youporn, bestialiteit, Twitter en Facebook. Straks loopt er gewoon een of andere gek in Lutjebroek met een explosief om zijn middel en geen fucking geheime dienst die daar wat tegen kan doen. Ja, ze zullen dit verdomme lezen en zich al trekkend aan hun pik afvragen of wij soms meer weten. Nee imbecielen, het is een voorbeeld. Ziet u wel? Een voorbeeld. Het is allemaal niet echt. Dit is internet. Sta op met uw luie reet en ga tussen de mensen lopen en uit uw doppen kijken. Dan ziet u misschien wat verdachts dat wel levens kan redden. Ach, wat zeuren we nu, het hele politieapparaat is incompetent en hebben nog nooit op die manier een aanslag weten te voorkomen. Gelukkig hebben ze nu wel een gaaf profiel gemaakt van de terrorist waarmee ze hoge ogen gaan gooien: de eenzame gestoorde en gefrustreerde rukker.

Sinds 2009 is de politie bezig geweest met een lijst op te stellen van eenzame gefrustreerde mannen. Blijkbaar hadden ze 4 jaar nodig om een lijst uit te printen van de e-mailadressen waarvan ze vaak bedreigingen krijgen. Dat niveau, maar er is meer. Het profiel van de doorsnee terrorist die ze zoeken, is blijkbaar een eenzame vrijgezelle man die gefrustreerd is geraakt omdat ze een kansloos bestaan leiden. Goed gedaan jochies, er zijn alleen wel zo'n 3 miljoen alleenstaanden in Nederland en alle mensen op de lijst hebben ooit iets laten horen. En wat is ook alweer de kenmerk van een terrorist? Juist, die houdt zich gedeisd omdat hij anders kan worden opgepakt voor de aanslag. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij geen terroristen zijn. Welke terrorist gaat nu een website onderhouden en daarmee de aandacht van de AIVD trekken? Die teringlijers lezen mee, hoewel, dat is tegenwoordig niet zeker. Echte terroristen zijn anoniem, hebben schone handen, zijn modelburger en leven echt toe naar de grote dag.

Overweging.

Om eerlijk te zijn beginnen we ons een beetje te schamen om over zulke onderwerpen artikelen te schrijven. Niet omdat we die stomkoppen bij de politie door het slijk halen die dat vanwege hun idiote gedrag gewoon verdienen, maar omdat we dreigen continu in herhaling te vallen. Immers, uiteindelijk zou het lafhartige gedrag van de politie die haast alleen nog maar achter de computer zit en daarmee het volk naar de knoppen laat gaan, al lang en breed bekend moeten zijn. Hele opsommingsartikelen hebben we in het verleden onder de aandacht gebracht met allemaal misstanden binnen het politieapparaat. Ook slechte aanpak van terrorisme, uiteraard voor zover de gegevens naar buiten komen, zou gesneden koek moeten zijn. Internet is een vrijplaats vol onzin die niet serieus genomen hoeft te worden. Net zoals valse bommeldingen, maar het gebeurt keer op keer en de angst regeert. Alle theorieŽn zijn al lang en breed bekend, maar het blijft aanmodderen bij degenen die over onze veiligheid zouden moeten waken.

Voor de gemiddelde burger wordt voor zijn neus een toneelstukje opgevoerd. Een toneelstukje waaruit blijkt dat er nu eenmaal veel individuele gekken zijn die de maatschappij willen ontwrichten, de politie zogenaamd alles in het werk stelt om aanslagen te voorkomen en de zucht van verlichting als blijkt dat er iemand is opgespoord of opgepakt. De werkelijkheid is dat er op internet miljoenen grappenmakers zitten. Hun "grappen" hebben, als ze over terreur, alleen maar veel impact omdat er in de eerste plaats zoveel angstzaaiende propaganda bestaat en in de tweede plaats iedereen al heel snel in de angst schiet omdat het hele volk, inclusief al die verderfelijke slinksen, dondersgoed weten dat ze met de multikul een samenleving hebben gecreŽerd waarin er nu eenmaal zoveel geÔmporteerde tijdbommen rondlopen. Anders gezegd, als een bepaalde rotvolk hier niet was, was er ook geen dreiging. Om te voorkomen dat mensen de aanwezigheid van dat volk gaan koppelen aan terrorismedreiging, worden er toneelstukjes opgevoerd.

"Slaap gerust verder, want de overheid waakt over u," is de boodschap. Een boodschap die op zich nog wel zoden aan de dijk had kunnen zetten als ze daadwerkelijk fysiek op straat de criminaliteit en terreur proberen tegen te houden, maar de harde werkelijkheid is dat al die dhimmi's dondersgoed door hebben dat het daar te laat voor is. Miljoenen vreemdelingen zijn ons land binnengeglipt en tussen al die zogenaamde goeden, zijn de terroristen niet meer te onderscheiden. Om te voorkomen dat mensen massaal "Alles moet weg!" gaan roepen wat objectief gezien de enige goede beveiliging kan vormen tegen terrorisme, doen ze alsof ze alles doen tegen terrorisme. Mensen met gezond verstand weten echter dat de internetheld uithangen slechts schijn is. Die halalfascisten kondigen hun daad niet aan op internet. Ze doen gewoon boem. Eenzame mannen zijn niet verdacht en gestoord. Dat is dom generaliseren. Ondanks alle miljarden is het de terrorist die bepaalt wat er gebeurt en niet die duurbetaalde opsporingsdiensten. Triest maar waar.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.