Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

670 # Moslims blijven een probleem #
Gepost door Misdefinitie op 11-04-2013 om 23:16.
Potjandriedubbeltjes, door die vermaledijde schuldencrisis heeft behalve die blonde oppergod bijna niemand het meer over de vele verschrikkingen van de moslim- massa-immigratie. Ondanks het feit dat de miljardenschulden van de overheid mede zijn ontstaan door die belachelijke verspillingen aan dat criminele stemvee. Thans lijken we alleen nog maar voer te hebben om te schelden en te kankeren op socialisten. Op dat stelletje apen, varkens, ezels en zwijnen die onze samenleving tot een hel proberen te maken. Minder leuk en niet echt strafbaar. Bovendien beginnen de boze tongen gaandeweg al te roepen dat er veel meer over dat zandkamelentuig geschreven dient te worden om de allesvernietigende oorlog van de vijanden van ons volk te voorkomen. Wees gerust, er wordt genoeg over cultuurverrijkers geschreven, maar het moet wel meerwaarde hebben. Elke week criminele daden opsommen, is niet interessant. Marokkanen, Turken en andere moslims die ons land steeds verder verpesten, blijven de spanningen opvoeren en olie op het vuur gooien.

Parasieten gedijen goed.

Wilders heeft in het Marokkanendebat voor de zoveelste keer aangetoond dat de meeste burgers in Nederland nog steeds zulke laffe landverraders zijn als in de oorlog. Deden we er 70 jaar geleden 5 jaar en 6 miljoen vergaste Joden over om erachter te komen dat de bezetters slechte intenties hadden: thans kunnen miljoenen criminelen zo de grens overlopen en dagelijks hele wijken in terreur onderdompelen zonder dat het volk daar het probleem in ziet. Al nemen we nog 10 schrijvers aan om dagelijks de nieuwsberichten, waarin moslims hun criminele daden aan de samenleving tonen, aan u te presenteren, dan nog zult u niet in staat zijn om te begrijpen wat voor ellende we met die Noord-Afrikanen hebben binnengehaald in Nederland. Intimidatie, aanrandingen, bespugen, beroven, verkrachten, fraude, oplichting en het aanklagen van mensen die wel hun mond durven open te trekken, zijn aan de orde van de dag. Hoogopgeleide linkse politici lieten hun achterlijkheid blijken door enkel over de titel van het debat te kankeren.

Criminaliteitscijfers over Marokkanen worden gebagatelliseerd en ontkend met de stelligheid van een strafbare Holocaustontkenner. Maurice de Hond liet zijn linkse achterban weer eens spreken die uiteraard vrijwel unaniem van mening is dat het Marokkanendebat maar een andere naam had moeten hebben. Alsof die stakkers dan wel serieus over de problemen gepraat zouden hebben. Al jaren hadden zij een soortgelijk debat kunnen organiseren met elke naam die ze wilden, maar het kwam er niet van omdat de linkse partijen het wel best vinden allemaal wat er gebeurt. Godverdomme, hoezo andere naam? Hoezo andere toon? Wanneer zo'n tering-Marokkaan met uw dochter neukt, want zo banaal gaat dat dus, piept u wel anders. Loopt uw lelijke ouwe moer opeens tegen zo'n zandnikker aan die met zijn mes de bronzen ketting van haar nek snijdt omdat hij het verschil tussen legering en edelmetaal niet snapt. Na alle ellende die we hebben doorgemaakt met politieke moorden en vervolgingen, willen mensen de waarheid nog steeds niet onder ogen zien.

Op de een of andere manier lijken de laffe dhimmi's een soort vloek op zich te hebben waardoor ze Marokkaans tuig liever willen pijpen dan willen straffen voor hun criminele gedrag. Zo ontstond er ophef bij GroenLinks en de PvdA over controles van frauderende Marokkanen. Wat klopt hier niet? Overduidelijk is dat ze zich daar aan de linkerkant meer zorgen maken over de controle dan over het feit dat er gefraudeerd wordt. Helaas zien we dat verschijnsel overal in de maatschappij terugkeren. Moord, verkrachting en beroving, maar waar zeiken die linkse imbecielen over? Over de toon, de aanhouding van dat gespuis en de manieren waarop er gecontroleerd wordt. Discriminatie, vindt GroenLinks en ze verkondigen meteen dat het verboden is om alleen Marokkanen te controleren op buitenlands vermogen. Een regelrechte beschuldiging waarmee uiteraard gesuggereerd worden dat die controles licht getint worden gedaan. Niks discriminatie. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de uitkeringen en de criminaliteit. Statistisch gezien worden er dus meer gecontroleerd en dat is heel normaal.

Aanleiding voor de commotie zijn een aantal vragen over vermogen geweest die aan Marokkaanse ouderen zijn voorgelegd. De ophef is onterecht. Die dwazen hebben nooit gewerkt en krijgen daarom geen werkloosheidsuitkering, maar een bijstandsuitkering: steun. Voorwaarde voor steun, dus een riante uitkering van uw belastingcenten, is dat de aanvrager geen vermogen heeft. Anders kan hij dat eerst gaan opeten in plaats van de profiteren. Sterker nog, toen wij vanwege onze politieke mening werden ontslagen van een school, kregen we geen werkloosheidsuitkering en geen steun. "Eet uw woning maar op," zeiden ze al schaterend van het lachen, "en als u die niet (meer) heeft, dan zorgen uw familie en vrienden maar voor u." Opvallend was dat de formulieren die wij onder ogen kregen, zowel informatie eisten over al ons vermogen, inclusief contant geld, als over het vermogen van ouders, familie en eventuele derden. Onder geen enkele voorwaarde zouden wij een uitkering krijgen en als we het zouden willen aanvragen, dan worden we volledig doorgelicht.

Sterker nog, op het moment dat u zich aandient bij het UWV, dan weten ze al alles over u, medebewoners en ouders. Buitenlandse rekeningen worden ook met toenemende snelheid ontmanteld, zeker als uw geld ergens in Europa staat. Voorts zijn er duizend redenen om u geen uitkering te geven nadat u met de billen bloot bent gegaan. Die Marokkaanse profiteurs krijgen veel sneller een uitkering dan Nederlanders. Dat is pas discriminatie. Voorts hoeven zij minder moeite te doen en zijn er vereenvoudigde procedures. De vraag naar buitenlands vermogen, komt enkel voor als de dienst fraude vermoedt en iemand heel bewust de boel besodemietert. En dan nog alleen maar als het echt overduidelijk is. Bijvoorbeeld als iemand naast zijn uitkering heel veel bezit, vele niet bestaande kinderen opgeeft en heel vaak afreist naar het buitenland waar het zo "verschrikkelijk" zou zijn; de reden waarom ze hier naar toe wilden. Trieste krokodillentranen. Vermogen opgeven om openheid van zaken omtrent fraude te geven, moet eerder een verplichting worden dan worden verboden.

Raadslid Nourdin el Ouali van GroenLinks, natuurlijk weer een buitenlander, vindt die controles onfatsoenlijk. Opeens worden mensen uitgenodigd om te komen praten en dan komt het onderwerp fraude op tafel. Foei foei foei, zulke praktijken dienen alleen bij autochtonen plaats te vinden. Ontbieding op het politiebureau vanwege een mening en dan niet te horen krijgen welke kutaap de aanklacht heeft ingediend. Op die manier. Ook zou hun ausweis ongevraagd worden gekopieerd. Wel, als wij de doodstraf zouden mogen uitvoeren voor elke keer als onze informatie onterecht openbaar werd gezet, gekopieerd en door derden wordt opgevraagd, dan hadden we een nieuwe genocide. Aan die flikkers wordt nog gewoon een machtiging gevraagd. Wij hebben nooit een machtiging gezien, maar ons vermogen is wel bekend bij de Belastingdienst. De gemeente wil niet reageren en meldt alleen dat vermogen controleren moeilijk is. Het is werkelijk van de zotte. De procedure moet zijn: van te voren geen openheid van zaken? Dan geen uitkering.

Sowieso zijn wij een groot tegenstander van uitkeringen. Niemand, behalve zieke mensen van ons volk die echt niet kunnen werken, zou op kosten van anderen mogen parasiteren. Die klote buitenlanders komen naar Nederland toe met een arrogantie van heb ik jou daar, maar wist u dat het gemiddelde salaris in Marokko iets van 400 euro is? En dat zij, geheel gedreven door hebzucht, gratis in Nederland een uitkering komen halen van 1200 euro netto? Ja mensen, die leugenachtige verhaaltjes van de zieligheidsindustrie over oorlog in hun land blijkt altijd al verzonnen te zijn, maar ze komen hier dus gewoon om naar hun maatstaven 3 jaarsalarissen gratis te krijgen. Plus nog alle kinderbijslag voor niet bestaande kinderen in Marokko. Ondertussen hebben ze elders ook nog een leuk vermogen opgebouwd via zwart werk en de illegale handel. En dan maar piepen over die paar controles in Nederland. Turkije en Marokko zijn al jaren de bakermat van enorme fraude met kinderbijslag.

Meer dan de helft van de Marokkaanse gezinnen en zeker 30 % van de Turken, fraudeert met kinderbijslag wat in principe net zo goed een uitkering is. Ruim driekwart van de kinderbeslag naar Egypte is onterecht. Al die kinderen blijken niet te bestaan. Het excuus van de regering is steevast dat het bijna niet te controleren is. Onze reactie is daarop dat het afgelopen moet zijn. Voor "kinderen" of wie dan ook in het buitenland, hoort per definitie geen geld gegeven te worden. Buitenlanders mogen per definitie niet in of door ons land gefaciliteerd worden. Overal ter wereld geldt dat wie gaat emigreren, in het gastland altijd te gast blijft en zelf zijn broek moet ophouden. Kan hij dat niet, dan moet hij oprotten naar zijn eigen land. Wie het daar niet mee eens is, moet ons eens een land wijzen waar we, gratis en zonder te werken, drie keer het salaris krijgen wat we hier verdienen. Inclusief woning graag. Gezien de hoeveelheid moslims met een uitkering en de enorme fraude, is het heel goed verdedigbaar om die groep nooit (meer) een uitkering te geven.

Door bange ambtenaren die alles doen wat die haantjes hen influisteren, worden we gewoon belachelijk gemaakt in het buitenland. Uitkeringen naar landen buiten de EU afschaffen? Dan komen die Marokkaanse kinderen gewoon massaal naar Nederland. Met voorbedachte rade hier een uitkering komen trekken zonder ook maar even moeite te doen om te integreren, de taal te leren en te werken zoals ieder fatsoenlijk mens hoort te doen. Tegen al die mensen zouden we moeten zeggen dat er nooit meer 1 cent gegeven gaat worden en ze per direct gedropt gaan worden boven de woestijn als ze niet uit eigen beweging vertrekken. Rot maar op, we laten ons niet chanteren. Jammer genoeg bestaat het hele ambtenarenapparaat uit corrupte linkse mannetjes en domme tuthola's die er genoegen in scheppen om andermans geld uit te delen om zelf een natte poes van naastenliefde te krijgen. Blijf van ons geld, schorem! Mede door alle miljarden die we door dit gesodemieter verliezen, blijft de schuldencrisis voortwoekeren en schieten uw lasten omhoog.

Zie de fraude van deze parasieten in de context van een crisis waarin u steeds vaker financieel wordt uitgekleed om hen te plezieren terwijl u zelf hooguit een sneetje naar kauwgom smakend diepvriesbrood kunt bekostigen, uw pensioen na 45 jaar keihard werken helemaal is uitgehold en u op uw oude dag als een demente zak stront behandeld wordt in een verzorgingstehuis waar u eigenlijk niet welkom bent. Alleen maar omdat de overheid miljarden wil verspillen aan de multikul. Dan is het toch wel erg bizar dat in tijden van "bezuinigingen" die weer eens niet doorgaan, de Stichting Zendtijd Moslims (SZM) als nieuwe omroep in het publieke bestel mag toetreden. Eventjes om het een en ander in perspectief te zetten. De publieke omroepen moeten massaal fuseren voor 1 januari 2014 en raken hun eigen identiteit kwijt. Bovendien zorgen de fusies voor banenverlies. 41 banen weg door de fusie TROS en AVRO. Kunt u het nog volgen? Omroepen worden afgeknepen en leeggemolken en het geld komt ten goede aan een nieuwe moslimomroep.

Helemaal te walgelijk voor woorden zijn die halfzachte rechtvaardigingen door de dhimmi's. Het Commissariaat voor de Media stelt dat ze zendtijd krijgen op basis van de omvang van de islamitische stromingen. Met andere woorden, des te meer buitenlanders links naar Nederland haalt, des te islamitischer de tv en radio worden. Voorts stellen ze dat de toekenning van de vergunningen een langdurig proces is geweest. Ja, dat baart ons juist zorgen. Men is al vele jaren bezig om de omroepen te laten fuseren. Al in de zomer van 2011, gaven de omroepen aan niet te willen fuseren. Gepaaid door wat centen en dreiging met sluiting, gingen ze toch akkoord. Rutte moest en zou 200 miljoen gaan bezuinigen. Nu blijkt dat hij met dat geld een nieuwe moslimomroep wil gaan financieren. Als dat geen laf verraad is, weten we het niet meer. O ja, er gaan honderden banen in totaal verdwijnen door zulke plannen, fijn allemaal. Schijnheilig roept het Commissariaat dat de vergunning een kwestie van onderhandelingen is geweest, maar ze waren gewoon bang voor conflicten.

Opmerkelijk is dat (anders dan het Commissariaat doet voorkomen) het hele proces tot het verkrijgen van de vergunning geen standaardprocedure is geweest van een aanvraag en dan een beschikking krijgen. Alles ging op initiatief van het Commissariaat zelf. Die laffe dhimmi's aldaar waren bang dat de huidige moslimomroepen elkaar de tent uit gingen vechten. Zouden wij een vergunning aanvragen, dan zouden we dat in geen 100 jaar krijgen. Al hadden wij half Nederland als achterban. Kregen we toch een vergunning, dan zouden we die meteen kwijtraken bij ruzie. We zouden al helemaal geen extra vergunning krijgen voor een nieuwe omroepen uit angst dat we anders de boel gaan slopen. Voor moslims worden blijkbaar uitzonderingen gemaakt. Verder merkt vrijwel niemand op dat de nieuwe omroep ondergebracht gaat worden bij de NTR. Zogenaamd vanwege de goede administratie en rechtmatige bestedingen. Stelletje lulhannesen, de NTR toonde zich eerder al een antisemitistische omroep door Turken toe te staan Hitler en de Holocaust te verheerlijken.

Normale blanke Nederlanders worden bij de kleinste schijn van antisemitisme lastiggevallen, bedreigd en vervolgd om hun mening die niet eens iets met jodenhaat te maken heeft. Die kakkerlakken op de NTR, mochten openbaar en voor miljoenen kijkers roepen dat wat Hitler met de Joden deed, heel goed was. Aangezien er op het geven van onze mening al maximaal 2 jaar cel staat, mag u verwachten dat deze jongens hele zware straffen krijgen. Bij justitie geven ze toe dat die Turken zich bijzonder antisemitistisch hebben gedragen en discriminatoire uitlatingen hebben gedaan die volstrekt onaanvaardbaar zijn en veel maatschappelijke beroering hebben veroorzaakt. Nogal andere koek dan de onschuldige opvattingen die wij hier huldigen en hooguit door een man met een paardenkop gelezen worden. Ondanks het strafbare gehalte, gaat het OM niet vervolgen en beperken ze zich tot een educatief Turks onderonsje. Extreme vormen van antisemitisme door Turken leveren dus geen strafblad op (want geen boete, taakstraf of celstraf) terwijl een mening over zulke ratten ons wel een strafblad in de justitiële documentatie opleverde.

Bij het CIDI gaan ze nog wel een artikel 12 Sv-procedure starten bij het Gerechtshof Arnhem, pardon, Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, maar dat zal slechts een formaliteit zijn. Iets zegt ons dat justitie de komende tijd druk bezig zal zijn met de Marokkaanse onderwereld in onder andere Amsterdam waar zelfs de criminelen van verschillende afkomsten rivaliteit tonen. Criminelen voor wie het te heet onder de voeten wordt, vluchten met al hun illegaal verkregen rijkdommen terug naar de kamelen die ze al die tijd in de steek gelaten hebben. Nederland blijft berooid achter. Keiharde liquidaties gepaard gaande met cocaïne, ontvoeringen en onderlinge conflicten, maken van Nederland een grote getto. Gangsteroorlogen in ons ooit zo mooie land! Ondertussen gaan de multiculturele verrijkingen gewoon door. Timmermans (PvdA) vindt dat de toetreding van Turkije bij de Europese Unie hooguit een formaliteit is. Vol trots spuien die randdebielen dat Europa de beste uitvinding van de socialisten is sinds het Derde Rijk en we het gelukkigste continent zijn.

Gezellig, nog eens 80 miljoen van die Turken die van Nederland kunnen gaan profiteren. Jazeker, daar worden we echt gelukkig van als samenleving. Europa heeft tot nu toe enkel nog ellende gebracht. Schuldencrises, de ramp met de multiculturelen en dreigende burgeroorlogen. Probeert u vooral zelf kritisch na te denken zodat het niet voorgekauwd hoeft te worden en u zich niet laat misleiden door zalvende praatjes. Dan komt u wellicht gedrochten tegen zoals de Turkse Gülenbeweging. Al in 2008 legde Nova in een reportage bloot dat het hier om een achterlijke sekte gaat die ernaar streeft om van de hele wereld een islamitische heilstaat te maken. Boze tongen beweren dat het een anti-westerse organisatie betreft waar tevens hele orgies worden gehouden als er even geen kamelen beschikbaar zijn. Hans Spekman (PvdA) heeft reeds in 2003 via illegale omwegen allerlei subsidies geregeld en dat jarenlang verzwegen. Middels het geld dat de PvdA van u roofde, werden mosliminternaten opgezet waar jongeren worden mishandeld en geïndoctrineerd.

Binnen de Tweede Kamer deed vrijwel iedereen alsof er twijfel en wantrouwen bestond omtrent de omstreden beweging, maar niemand deed iets. De PvdA kreeg jarenlang ruim baan om geld te onttrekken van de samenleving voor het ultieme islamitische doel: de totale overheersing. Piet Hein Donner vond het allemaal niet zo erg, hoewel niemand openbaar durfde toe te geven wel iets te zien in een beweging die Turkse jongeren radicaliseert. Zolang de wet maar niet overtreden wordt, roepen ze. Teken als Nederlandse cartoonist een paar tekeningen die niet strafbaar maar ook niet in de smaak vallen en u heeft zo een volledig arrestatieteam voor de deur staan met hun vingers zenuwachtig aan de trekkers van hun automatische wapens. Gülen heeft jongeren in hun greep. Wie iets naars zegt over de beweging of laat merken niks op te hebben met de idiote ideeën, krijgt te maken met intimidatie of erger: uitstoting en geweld. Dan te bedenken dat wie hier als normale Nederlander een bedrijf wil opzetten, hemel en aarde moet bewegen voor de vereiste vergunningen.

Zelfs de Turkse premier Erdogan, homo- en jodenhater bij uitstek, had flinke vingers in de pap bij de beweging voordat ze door een ruzie de herenliefde niet meer bij elkaar durven te zoeken. Meneer werd namelijk afgeluisterd en dat is een middel dat alleen toegestaan is bij ongelovigen voordat ze van hun fascistische ideologie mogen worden afgeslacht als onreine varkens. Onder het mom van "rechtvaardiging en ontwikkeling", zitten we dus wereldwijd al tijden opgescheept met een dwaze organisatie die jongeren de geest van de radicale islam desnoods met harde hand inpepert. Hoge pieten doen daar maar al te graag aan mee. Ad Koppejan, een van die vervelende dissidenten van de CDA ten tijde van het gedoogakkoord Rutte 1, liet zich paaien door de beweging en liet namens de Christen Dienen Allah weten blij te zijn met een gematigd alternatief voor terroristen. Zo kan iedereen alvast wennen aan aanslagen. Köksal Gör bleek als Statenlid van de VVD een islamitische heilstaat na te streven door actief te zijn en te blijven voor de Gülenbeweging.

U ziet, het dhimmitudegehalte is weer extreem hoog onder de socialistische imbecielen. Nederland kent tientallen van zulke organisaties die bij elkaar tientallen miljoenen belastinggeld aan subsidies krijgen. Allemaal hebben ze gelijksoortige doelstellingen. Nederland volledig onderwerpen aan het gezag van de islamieten door invoering van de strenge islamitische wetgeving. Om te weten hoe achterbaks zo'n proces verloopt totdat het extreem uit de hand loopt, kunt u kijken naar de affaire Yunus. Yunus werd als pleegkind bij lesbische ouders ondergebracht. Koren op de molen voor Turken die homo's discrimineren, dus zorgde Gülen ervoor dat er onrust in de maatschappij ontstond door een informatiebijeenkomst. De Gülenbeweging heeft daarmee laten zien dat zij in staat zijn om vrijwel de volledige Turkse kliek in Nederland op te trommelen en in zulke razernij te brengen dat er gevaar voor geweld is. Vindt u het een prettig idee dat er in uw land organisaties worden betaald om onrust te zaaien en op elk moment tot een geweldsuitbarsting kunnen komen gericht tegen de westerse manier van leven?!

Zoals gezegd groeit het onkruid in Nederland in de vorm van vele organisaties die allemaal stuk voor stuk worden gefinancierd door de overheid. Gewoon door de overheid die alles over u te zeggen heeft, alles over u weet en u alles kunt opdragen wat u moet doen. Nog een voorbeeld is de SOS-Stichting. Een zogenaamde islamitische liefdadigheidsorganisatie. Vanuit onder andere Nederland steunt deze "Ansar al-Shaam" radicalen in Syrië. Oorlogen in landen waarmee we ons helemaal niet moeten bemoeien indien we niet al die shit van terrorisme naar Nederland willen halen. Blijkbaar zijn wij de bakermat voor radicalen en terroristen die naar alle uithoeken van de wereld vertrekken om hun verderfelijke ideologie door moord en doodslag aan anderen op te dringen. Zeer gevaarlijk en ongewenst. Fred Teeven (VVD) spreekt geruststellende woorden. Jihadclubjes worden door de AIVD gevolgd en continu afgeluisterd. Nou, dan maken we ons geen zorgen. Achter hun computers luisteren ze mee en gaan ze eventueel verbieden als u in de lucht vliegt bij een aanslag.

Overweging.

Socialistische ratten die roepen dat Wilders het Marokkanenprobleem niet serieus neemt zijn net als NSB'ers en nazi's die roepen dat de geallieerden ons niet bevrijd hebben. Allemaal hebben ze een dubbele agenda en in hun hart vinden ze het prima wat de criminelen, radicalen en terroristen uitvreten. Vaak blijkt zelfs dat hun doelstellingen elkaar grotendeels overlappen. Aan de linkerkant zoeken ze het respect van islamieten, ongeacht hun criminele activiteiten, in de hoop stemvee te creëren en te behouden om zo aan de macht te kunnen blijven. Nooit zullen ze begrijpen dat hun doel op korte termijn door de werkelijkheid wordt ingehaald. Zodra de radicale islamitische wereld de door hen gewenste overheersing hebben kunnen realiseren, worden die socialisten geroosterd op de barbecue van Allah als varkens op een spit. De islamitische heilstaat wordt geregeerd door de sharia namens de profeet. Dhimmitude van socialisten is juist het kenmerk waaraan u kunt zien dat zij het Marokkanenprobleem niet serieus nemen.

Van normale mensen met een fatsoenlijk moraal, afgezien van die eindeloze discussies waarin het mierenneuken geblazen is over triviale betekenissen van algemene termen, mogen we verwachten dat ze gemiddeld genomen een aantal doelstellingen voor de maatschappij kennen waarmee we ons allemaal kunnen verenigen. Niemand wil crisis, nemen we aan. Niemand wil een burgeroorlog. Niemand wil terrorisme. Daarmee lijken we open deuren in te trappen waarvan we er nog wel duizenden kunnen oplepelen, maar zo eenvoudig ligt het niet. Door links beleid, kunnen buitenlandse parasieten jaarlijks minstens 8 miljard naar familie in het buitenland sturen. Blijkbaar hebben ze geld teveel na alle subsidies, uitkeringen en toeslagen die ze hier gratis krijgen zonder ervoor te werken. In de wetenschap dat de massa-immigratie ons ook 8 miljard per jaar te veel kost en mensen hier creperen, is het logisch dat we dat stoppen. Besef dat we alle belastingverzwaringen kunnen terugdraaien, uw pensioen op orde kunnen maken en de zorg kunnen herstellen als we al die multikulshit terugdraaien.

Bedenk eens hoe mooi de maatschappij had kunnen zijn zonder schulden en torenhoge lasten om die buitenlanders te financieren. Laat die werkloze Marokkanen maar putjesscheppen of rot anders op naar uw eigen land. Ga daar maar de kamelenkak opruimen, maar van ons geen cent uitkering meer. Heeft u zich nooit afgevraagd waarom u uitgekleed moet worden om de uitkeringen van parasieten te betalen? Vindt u het terecht dat uw pensioengelden naar het buitenland vertrekken ten bate van kinderen die niet eens bestaan? Wilt u over 10 jaar in uw eigen land alleen nog maar kunnen kijken naar programma's als "9-jarige Aïsha pijpt Mohammed" en "Hitler zijn goede daden"? Acht u het geoorloofd dat allerlei radicale moslimorganisaties worden gefinancierd met uw geld in afwachting totdat u met een theedoek en besneden schaamlippen 5 meter achter de man moet lopen? Waarom staat u dan niet eens collectief op?! Na alles wat we uiteen hebben gezet, kunt u niet beweren het nooit geweten te hebben. Stop met zeiken over toon en generalisaties. Kom in opstand!
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 16-04-2013 om 12:54.
Alle problemen die in NL al decennia spelen aangaande multicul zijn volledig bij te schrijven op conto van links Nederland.
In linkse kringen bestaan er namelijk geen cultuurverschillen.
Alle mensen zijn gelijk en hetzelfde in hun ogen.
Dat is extreem naïef natuurlijk, gezien de grote cultuurverschillen er wel degelijk zijn.
Eenieder die tegen dergelijke linkse leugens zelfs maar durft te opteren is bij voorbaat ook afgeschreven.
Minachting, achterstelling, uitsluiting etc. zullen hem daarna gegarandeerd ten deel vallen.

Noord Afrikanen zijn geen Nederlanders en zullen dat ook nooit worden.
Zij zullen hun "tradities" trouw blijven en Nederland als niets anders (mis)gebruiken dan als een melkkoe om zelf niet te hoeven weren.
Verder verafschuwt men Nederland en zijn inwoners in hoge mate.
Links NL weigert dit per definitie te willen inzien.
Uiteraard allemaal op uw kosten.

Reeds 27 jaar geleden namen mijn ouders, naïef als ze waren, ons goed bedoeld mee op "vakantie" naar marokko.
Wat een afschuwelijk ellendige tijd heb ik daar gehad gedurende de twee weken dat wij daar als NL familie verbleven.
Ik ben het nooit vergeten, dat onnodig opgefokte gedrag dat daar de norm is, de brutaliteit van die meeste mensen daar, de haat jegens blanken, het disrespect, de agressie, de leugens, het fysiek agressieve, ik dacht dat ik als 16 jarige in de hel was beland.
Vanaf het moment van aankomst op het vliegveld aldaar werd onze fam. omringd door grote groepen agressievelingen waar niet mee te communiceren viel.
Mijn jas werd zowat van mijn lijf getrokken nadat ik duidelijk had gemaakt deze niet te willen verkopen.
Er werd gespuugd naar ons... dat had ik allemaal nog nooit meegemaakt.
Na dan toch in het hotel zijn beland via een smerige taxi en allerhande ontberingen voelden we on een beetje veilig.
Dat was maar van korte duur, we hadden nl. het plan gemaakt om een lokale markt te bezoeken.
Mijn vader liep langs een kraampje en wees mijn moeder op een koperen bord dat hij wel leuk vond.
Meteen stormde de verkoper van achter zijn kraam vandaan en eiste dat mijn vader het ding zou kopen.
Toen dit werd geweigerd vormde zich acuut een menigte opgefokte idioten om ons heen die afschuwelijk agressief werd.
Mijn vader werd aan zijn trui mee terug gesleurd naar de kraam en daar bedreigd met de politie erbij te halen, Zij hadden getuigen dat hij het ding zou kopen, etc.etc.
Dit alles onder het goedkeurende oog van een valselijk opererende woedende menigte.
Wij werden zo erg bedreigd dat we uiteindelijk hebben moeten rennen om daar weg te komen.

Van een vakantiegevoel was niet veel meer over zoals je begrijpt.

We hadden ons daarna terug getrokken in een resort en zijn de resterende tijd niet meer buiten geweest.
Zelfs in dat resort was de sfeer extreem slecht.
De woningen waren vies en werden bewust niet gepoetst.
Voortdurend irritant opdringerige verkopers die door het complex struinden.
Het strand kon je niet op vanwege de ook daar aanwezige agressieve gekken.
Wat was ik blij dat ik weer in Nederland was.

Enkele dagen geleden zag ik een prog. op TV genaamd "Oplichters in het Buitenland", http://www.kijk.nl/video/nRt5CfxFRhmM
Ik kreeg acuut flash backs van het kijken daarheen.

Ik bedacht me dat die die mensen daar in 25 jaar geen steek zijn veranderd.
Daar bij dat ze nu in grote getale in Nederland zijn komen "wonen". (lees parasiteren)

Die opgefokte cultuur van die mensen past h e l e m a a l niet bij die van de gemiddeld genomen rustige en beheerste Nederlander.
Het ontkennen van de opgefokte volksaard van meeste marokkanen (en inmiddels ook somaliers, tunesiers, egyptenaren, etc etc) is DE rede van de problemen die wij in ons land ervaren met deze mensen.
Een kleuter kan je nog vertellen dat deze mensen NIET in ons land passen tenzij je grote problemen wil.

Het is dan ook alleen aan links NL te danken dat wij nu opgezadeld zitten en mogen betalen aan onderhoud van een enorme groep islamitische immigranten die ons ronduit haat!

Om de boel te sussen en zoet te houden hebben wij inmiddels een rechtssysteem dat meet met twee maten.
Een politieapparaat dat van hogerhand geinstrueerd wordt alle moslims met fluwelen handschoentjes aan te pakken, of liever helemaal niets te doen.
Hebben we een heel toegeeflijk en schappelijk uitkeringssysteem voor immigranten en een streng systeem voor autochtonen.
Inmiddels hebben we NO go areas waar autochtonen niet welkom zijn en hun leven derhalve niet zeker.
De politie doet ook niets meer om de orde te herstellen in dergelijke gebieden.

Zolang de macht in Nederland in handen blijft van linkse idioten zal dit alleen maar erger worden.
Zij blijven nl. de problemen steevast ontkennen.
Men heeft deze massaimmigratie dan ook doelbewust aangezet om de autochtone racist eens flink een hak te zetten.
Net als dat men dat in de UK en alle andere Europese landen dat doelbewust heeft gedaan!
Het is het ultieme stukje sabotage aan de eigen cultuur, gepleegd door links NL, voornamelijk door pvda.
Maar vergeet daarbij niet de linkse ratten van cda, sp, groen links, vvd, etc etc.

Doel was vernietigen Nederlandse cultuur en dat is die VUILE SMERIGE LINKSE RATTEN gelukt.
Bedankt daarvoor!

Uw webmaster vraagt nog om in opstand te komen...

Mijn vraag, waartegen?
Het land is volledig in linkse handen.
Veroer een vin en men maakt u tot een voorbeeld hoe om te gaan met rechtsradicalen.
Ja, die titel zal men u toebedelen bij enig opstand.
Daarnaast zal links NL tegendemo opzetten en geweld vanuit links zal daarbij niet geschuwd worden.
Er zijn erder ook helemaal geen rechtse organisaties in Nederland die ook maar iets organiseren.
Vergeet opstand dus maar gerust.
De gemiddelde burger is lamgeslagen door de vele vele verdraaide info die hij beschikbaar krijgt.
Hij heeft afgehaakt.

Ondertussen islamiseert in NL buurt na buurt.
Zijn stranden, O.V., uitgaansgelegenheden, winkelcentra, binnensteden, bioscopen, pretparken etc geworden tot plaatsen waar je als Nederlander beter weg kunt blijven om problemen met criminele, agressieve marokkanen, turken, en ander importtuig te ontlopen...
Nergens in Nederland ben je meer echt veilig dankzij hun aanwezigheid!
Nederlandse jeugd wordt stilaan ook al in hun kielzog meegenomen een dergelijke richting op.
Nederlandse jeugd geeft er deels blijk van liever met een marokkaans spraakgebrek te spreken dan zich in de eigen taal uit te drukken!
Dergelijk gedrag lijkt dus wel de norm te worden.
Ik kijk met grote vrees naar de toekomst van dit land.

Als werkende hier mag je alleen maar bijdragen door het inleveren van wel 80% van je inkomen terwijl je verder mag toezien hoe op eigen kosten je land naar de vernieling in wordt geholpen.
Als dat niet crimineel is?

Links Nederland is 100% debet aan alle ellende waar wij ons mee al jaren mee geconfroteerd zien.
En dat terwijl we eigenlijk het rijkste en mooiste land van de wereld hadden kunnen zijn!

Links Nederland heeft dit land verziekt en tot een brandende hoop afval gemaakt.

Laten we niet vergeten wie hiervoor verantwoordelijk zijn!


Reactie door Misdefinitie (Mod) op 16-04-2013 om 19:01.
Welkom terug en bedankt voor uw reactie. Hoe is het afgelopen met de emigratie?

Uw verhaal en het item van "Oplichters in het buitenland" laten twee belangrijke verschillen zien. Wanneer mensen zich achterlijk gedragen in hun eigen land, is dat op dat moment verschrikkelijk voor degenen die ermee te maken krijgen, maar een volgende keer makkelijk te voorkomen door er nooit meer naar toe te gaan. Ieder volk ter wereld heeft zijn eigen plaats op de wereld en dat mag best vaker erkend worden. Laat ze gezellig daar klieren. Hier willen we dat niet en hebben we ook het recht om dat niet te willen.

Verder liet het item op de televisie zien dat er ook plaatsen zijn waar de Marokkaanse bevolking wel vriendelijk is. Blijkbaar is het wel mogelijk om normaal te doen, maar is er een grote groep die dat willens en wetens vertikt; vooral als ze in andermans land zijn. We hoeven ons dus niet bezwaard te voelen om de wens uit te spreken dat ze hier allemaal vertrekken. Nederland trekt als luilekkerland wel de parasieten aan, maar vaak niet de vriendelijke mensen.

Reactie door Sickofleft op 17-04-2013 om 14:35.
wtf!

Het bericht kon niet gepost worden.

(half uur zitten typen voor niets!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 17-04-2013 om 14:45.
Ik kan het probleem niet reproduceren, maar volgens mij is aan u een tijd geleden het advies gegeven om uw berichten kort te houden en ze eerst in een tekstverwerker te typen voordat ze in het berichtenvak worden geplaatst.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.