Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

669 # Stank voor bank #
Gepost door Misdefinitie op 06-04-2013 om 23:10.
Bijna ingedompeld in een van de krakende boemels van de NS, kwam er een vrouw naast ons op de klapstoelen zitten. Nu is dat op zich al een hele belevenis voor een stel levenloze nerds, maar aangezien we daar geen artikel mee kunnen vullen, is er wat anders aan de hand. Volledig in paniek alsof de minister door een val zijn nek in de lege multiculturele schatkist heeft gebroken, greep zij haar smartphone en belde haar vriend. "Boehoe, ik denk dat ik net geskimd ben! Al mijn geld is pleite en ik kan ook niet pinnen!" Overal werd het onrustig toen er een golf van herkenning door de trein deinde. "Goh, ik heb ook problemen. Internetbankieren doet het niet!" Zou het dan eindelijk zo ver zijn? Vallen de terroristen aan? Krijgen we nu overal aanslagen? Hebben Noord-Koreaanse, Chinese en Arabische hackers het betalingsverkeer gegijzeld en alles gestolen? Kunnen we in deze burgeroorlog de verraders terugpakken? Banken hanteren een volledig geautomatiseerd systeem waarover overheden en criminelen de zeggenschap hebben en uw vermogen gevaar loopt.

Geen storing, maar gestoord.

Nadat een van de smartphoneverslaafden het almachtige nu.nl had geraadpleegd, slaakten de herriemakers een zucht van opluchting. Gelukkig, het was maar een storing. De overheid zal voor ons zorgen. De deskundigen gaan als razenden aan de slag om alles op te lossen. Nu zal alles wel goed komen. Uren later zouden velen melden dat het probleem inderdaad als sneeuw voor de zon is verdwenen. Mensen vielen weer terug in hun oude ritme. Niks aan de hand. Met hun kop nog dieper in de holen van hun weldoeners, gingen ze weer rustig slapen. Voor de gemiddelde burger had dit incident weinig meer te betekenen dan eventjes de schrik van een lege rekening, de schande van het met een volle winkelkar in de supermarkt staan zonder een cent op zak en het gevoel dat de techniek toch niet zo feilloos blijkt te werken als ze altijd gedacht hebben. Slimmeriken merken op dat mensen tegenwoordig gewoon te verwend zijn. "Vroeger hadden we nog geen moderne spullen en deden overschrijvingen er rustig wekenlang over zonder paniek te veroorzaken," bagatelliseert men.

Deels klopt het verwijt wel dat we met z'n allen zo afhankelijk zijn geworden van het moderne speelgoed dat we het simpelweg niet meer kunnen verdragen als een dienst even niet meer beschikbaar is. Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat computersystemen erg ingewikkeld zijn en doordat ze tegenwoordig allemaal met elkaar verbonden zijn via netwerken, komt het regelmatig voor dat er ergens een schakeltje de boel ontregelt. Kunt u een website niet bereiken, bijvoorbeeld de website van uw bank, dan kan dat liggen aan uw eigen computer, maar ook door virussen, aanvallen van buiten, storingen op de internetservers, stroomonderbrekingen en menselijke fouten. Optimisten staan derhalve meteen klaar om storingen in de dienstverlening te verklaren in termen van noodzakelijke storingen die nu eenmaal bij het gebruiken van onze moderne technieken horen. Voor normale websites akkoord, maar geld is heilig. Onze samenleving, de economie en in het bijzonder ons geld, beschouwen we niet als zomaar een website die zomaar eventjes plat mag gaan.

Eventjes niet kunnen rukken op internetporno of het bezoeken van uw favoriete discriminerende website, is van een hele andere orde dan storingen in het betalingsverkeer. Weet u hoeveel geld u op uw rekening heeft? Vast niet, tenminste niet heel precies. Wellicht weet u het bij benadering, maar zelfs als u het op de cent nauwkeurig heeft bijgehouden of net nog heeft kunnen kijken op internet, moet u beseffen dat het allemaal virtueel geld is. Geld dat niet echt bestaat en feitelijk geen waarde heeft. Het is niks meer dan een paar getallen in een computersysteem. Dat systeem bepaalt wat en of u het nog terug kunt krijgen. Kunt u bewijzen dat u geld op de bank heeft? Nee, dat kunt u niet. Bankafschriften? Altijd verouderd en bovendien geen bewijs. U heeft er nooit bij stil gestaan, maar wat als die 20.000 euro op uw rekening morgen opeens weg is en er 0 staat. Wat denkt u dan? Goh, alweer storing? Wat gaat u doen als er na twee dagen nog steeds 0 euro op uw rekening staat? En na een week te horen krijgt dat u helemaal geen geld had?

Aan complottheorieŽn wilt u niet denken. Dat is gelul van gekken waar u geen sodemieter aan heeft. Rustig blijven, dat heeft u zichzelf aangeleerd. Dan gaat het weer mis. Verschillende banken hebben weer een storing. Paniek, onrust, maar geen noemenswaardige ellende. Banken kloppen zichzelf op de borst dat ze ditmaal beter hebben gecommuniceerd en iedereen gaat verder met zijn dagelijks bezigheden. Normaal is het niet, maar ach, techniek, daar gaat wel vaker wat mis mee. Om niet als amateurs te boek te staan, wordt even later het bericht naar buiten gebracht dat de problemen zijn ontstaan door aanvallen van buitenaf. Door zogenaamde ddosaanvallen zijn websites op internet plat te krijgen, dus ook websites van banken. Zulke aanvallen vinden regelmatig plaats op internet, maar nu vonden de traditionele media het op het nieuws nodig om u de ins en outs van het ddossen eigen te laten maken. Duizenden computers die elders op het internet miljoenen verzoeken sturen, laten de systemen vastlopen, maar waarom is dat relevant?

Inmiddels hebben overheden door dat er vrijwel niks gebeurt als mensen hun geld ogenschijnlijk een tijdje uit het oog verliezen. Zet het saldo van miljoenen mensen op nul en roep het toverwoord storing en men kan tenminste twee dagen hun gang gaan. Vertel daarna het verhaaltje van de stoute mannen op het internet die aanvallen uitvoeren en geen haan die ernaar kraait als ze een weekje niet bij hun geld kunnen. Lastig is het wel, maar hey, uw overheid doet er "alles" aan om het onheil te voorkomen. Bij het Openbaar Ministerie (OM) hebben ze er meteen prioriteit aan gegeven. Bijna net zo snel als ze optreden tegen gedachtemisdaden, dus dat belooft wat. Kunt u weer veilig gaan slapen, want dat zijn professionals niet waar? De politie vangt boeven, niet waar? Deskundigen geven weliswaar aan dat het nationale politie-eenheden nog nooit gelukt is zulke internationale cybercriminelen te pakken, maar ach. Internet is een broeinest van kakkerlakken die overal oorlog om voeren. Om land, olie, cultuur en religie. Dan zwijgen we nog over de jihad.

Opmerkelijk is dat men er nu opeens alles aan doet om te suggereren dat wat er gebeurt buiten hun macht ligt. Een verschijnsel dat we terug zien als het bijvoorbeeld om de crisis gaat. Door linkse overheden wordt de crisis ook altijd afgebeeld als een soort economisch monster dat opeens ontstaat en waar we niks aan kunnen doen. In werkelijkheid ligt het anders. Daar zorgt het ondeskundig en frauduleus handelen van de overheid dat er miljarden worden verspild, de staatsschuld extreem oploopt en de burgers als gevolg daarvan worden kaalgeplukt. Hier zien we iets soortgelijks. BelgiŽ zou volgens een beveiligingsdeskundige beter beveiligd zijn tegen dergelijke aanvallen omdat de technische infrastructuur van banken beter gespreid wordt, maar zelfs dan zou een aanval niet te voorkomen zijn. In de VS laten ze zien dat het probleem van de cybercriminelen de overheden wel eens boven de pet kan gaan groeien. Gebeurtenissen in diverse landen suggereren dat er een heuse oorlog gaande is die op internet wordt uitgevochten.

Banken als ING trachten hun klanten wijs te maken dat alle ellende door derden wordt veroorzaakt en dat er zeker geen sprake is van een hack waarmee zij al hun zuur verdiende centjes kunnen kwijtraken. Vanzelfsprekend moeten zulke woorden ons geruststellen. We dachten toch van niet. Experts verwachten dat cyberterreur steeds vaker gaat voorkomen. Gewaarschuwd wordt zelfs dat de criminelen meer deskundigheid in huis hebben dan de overheid. Ook worden de aanvallen steeds geavanceerder en duurt het steeds langer om de schade te herstellen. Nog steeds wordt volgehouden dat niemand zijn geld verliest, maar wat er gaat gebeuren als dat op een dag toch zo blijkt te zijn, weet niemand. Alle informatie zit immers in computers en als computers niet meer betrouwbaar zijn, is het einde verhaal. Massapsycholoog dr. Hans van de Sande waarschuwt dat mensen wantrouwiger worden en zo hun eigen maatregelen willen nemen. "Stop een paar ruggen in uw hol, laat u afkeuren en ga een uitkering trekken," luidt steeds vaker het advies. Europa gaat kapot.

Vindt u het ook niet erg bizar dat al die storingen en aanvallen toevallig op hetzelfde moment voorkomen als dat gelul over spaargeld afpakken om de crisis te kunnen betalen? De overheid speelt nog altijd sinterklaas met uw geld. Miljarden naar Griekenland, geld naar Cyprus en straks mogen we voor alle corrupte en parasiterende landen in Europa de banken gaan redden. Onze eigen mensen worden daarvoor uitgekleed, geschoffeerd en onmenselijk behandeld. Weg pensioenen, weg onderwijs, weg zorg en weg spaargeld. Beetje bij beetje wordt alles afgenomen en u merkt het niet, want de overheid roomt dat geld langzaam maar zeker af van schijnbaar verschillende groepen mensen. Totdat we allemaal niks meer hebben. Jens Weidmann is als directeur van de Duitse centrale bank voorstander van hervormingen om de problemen met de banken in Cyprus op te lossen. Lees: we moeten als Europeanen nog meer gaan betalen. Banken kunnen zonder meer worden opgeheven, zoals ze in Cyprus hebben aangetoond. Al uw geld bent u dan kwijt.

Snel wordt er dan geroepen dat er ook nog zoiets bestaat als het onvolprezen garantiestelsel. Tegoeden tot een ton zijn veilig, zo bezweert de overheid u. "Ach, ik heb toch geen ton, dus boeiend." Fout gedacht. U zult maar uw te dure koophuis van 3 ton voor 2 ton hebben moeten verkopen door de crisis. Naast een ton verlies raakt u daarnaast nog een ton kwijt, want de garantie gaat maar tot een ton. Bovendien wordt vaak vergeten dat het stelsel zomaar opeens kan worden aangepast. Zeker als er stront aan de knikker is zoals een bankrun. U weet vast wel hoe snel Wouter Bos de garantie verhoogde van 20.000 naar 100.000 om zogenaamd IJsland onder druk te zetten geld van hun failliete bank aan Nederlanders te vergoeden en zijn eigen falen te verbergen. Dat kan nu weer, maar dan omgekeerd. Onder het mom van "het was altijd 20.000". Hoeveel van u weten dat ze sinds kort bij hun bank akkoord zijn gegaan met het doorgeven van hun spaargeld aan de Belastingdienst? Rustig slapen in de wetenschap dat de spelregels ieder moment kunnen veranderen en we ons geld kwijt zijn, doen we allang niet meer.

Eurocommissaris Olli Rehn geeft al een voorproefje door te stellen dat u binnenkort aansprakelijk gesteld kunt worden voor het failliet van de bank. Met andere woorden, als de bestuurders van de bank de bank leegtrekken, het geld ergens op een buitenlandse rekening pompen en de boel failliet laten gaan, dan bent u al uw vermogen boven de ton in elk geval kwijt. Veel mensen zijn dan geneigd om te roepen dat het niet zo erg is omdat alleen rijken zomaar een ton op de bank hebben staan, maar vergis u niet, een ton is niet eens een half woonhuis waard in grote delen van Nederland. Zulke pierpraat is trouwens sowieso te achterlijk voor woorden. Al zijn we multimiljardairs: blijf godverdomme van ons geld al stelletje dieven. Eigendom hoort absoluut te zijn. Waar halen al die gore linkse smiechten toch het lef vandaan om te kunnen bepalen of en hoeveel geld mensen zelf in hun bezit mogen hebben? Kapitalisme van rijke stinkerds, roepen ze in koor. Wat natuurlijk pure jaloezie is van de kanslozen in de maatschappij.

Schijnheilig neemt het kabinet het standpunt in dat de aanvallen op de banken zorgelijk zijn. Weet u wat wij zorgelijk vinden? Dat die vervloekte linkse mongolen gewoon doorgaan met hun miljardenverspillingen waardoor ze het land volledig de vernieling in helpen. Schulden maken totdat het volledige systeem klapt en wij hier allemaal berooid achterblijven terwijl ze in Oost-Europa in hun broek pissen van het lachen. Eerder hebben we al uiteen gezet dat de parasiterende landen zich zodanig als zwervers gedragen totdat wij ze genoeg geld hebben moeten geven en we zelf als landlopers achterblijven. Compleet verwoesten van een samenleving door de multikul en het door profiteurs laten kaalvreten van het hele land, is een realistisch gevaar dat heel wat meer schade zal opleveren dan een algemene crash van het Europese bankensysteem. Hoewel, wij hebben het donkerbruine vermoeden dat het allebei gaat gebeuren. Europa zal op den duur klappen. De vraag is hoe wij daaruit komen. Met onze bezittingen veiliggesteld of volledig vernietigd.

Inmiddels gaat de maatschappelijke discussie op een heel ander niveau verder. De Consumentenbond roept de minister van de lege schatkist Dijsselbloem (PvdA) op om tot een compensatieregeling te komen als internetbankieren tijdelijk onmogelijk is. Wat ons betreft is dat slechts symptoombestrijding. Steek die paar euro's die we eventueel kunnen krijgen voor het niet kunnen pinnen terwijl iedereen ons aankijkt alsof we zwervers zijn maar in uw reet. Mensen willen garanties. Garanties voor hun hele spaargeld, niet slechts een bedrag dat nu weliswaar een ton is, maar zo naar beneden kan kukelen. Het is te absurd voor woorden dat we op banken Łberhaupt het risico lopen geld te verliezen. Banken lopen namelijk al tientallen jaren te roepen dat geld op de bank veiliger is dan geld onder uw matras of in een oude sok. Anderen vinden dat DNB maar moet zorgen voor een adequaat back-upsysteem bij zulke storingen. Pijnlijk is de constatering dat we met lapmiddelen een wereldwijde ramp niet kunnen voorkomen. Het hele systeem is dood- en doodziek.

Minister-president Rutte (VVD) vindt dat banken maar met een oplossing moeten komen waarmee duidelijk wordt dat iedereen weer naar elkaar met het vingertje gaat wijzen en er nooit iets van terecht gaat komen. Opmerkelijk is dat Rutte vorig jaar nog zei dat we Nederland niet in een Europese bankenunie moeten lullen. Al jaren lijkt het niemand op te vallen dat hij daarbij ook steeds de opmerking maakt dat er hervormingen nodig zijn om de economieŽn op een gelijk niveau te krijgen. Nogal achterlijk als u bedenkt dat de landen in het westen van Europa het altijd veel beter hebben gedaan, een hogere levensstandaard hadden en torenhoge belastingen betalen om van alles en nog wat te kunnen betalen terwijl de landen in het oosten een stelletje armoedzaaiers waren die het moeten hebben van het meeliften met het geld dat wij moeten opbrengen. Destijds heeft Rutte al aangegeven op den duur naar een bankenunie te gaan. Wees niet zo naÔef. Die fucking bankenunie is allang in de maak en u heeft zich zonder morren afhankelijk gemaakt van de digitale gijzeling.

Ergens is het reuze slim van de politiek om allerlei afleidingsmanoeuvres rond te zaaien. Doe vooral alsof het een technisch probleem betreft en de aanval van buitenaf komt, want dan stellen burgers geen kritische vragen over de rol die de overheid in Europa speelt in deze malaise. Zo gaan "deskundigen" nutteloos reageren en dat schept weer een rookgordijn. Hoogleraar Michel van Eeten vraagt zich af of overheden wel weten wat ze vragen als ze zomaar roepen om veiligere en betrouwbare systemen. Uiteindelijk komen de reacties van de technici erop neer dat we verrekte weinig kunnen doen tegen deze vormen van terreur en het veel te onpraktisch is om er iets aan te doen. We moeten er maar aan wennen. En we moeten vooral niet aan de bel trekken als het gedrag van de overheid de laatste tijd zwaar afwijkend is getuige het feit dat die aanvallen altijd al voorkwamen. Nu wordt er opeens zoveel kabaal gemaakt. Henk Nijboer (PvdA) vindt dat banken een storingslimiet moeten krijgen. Wij vinden een uitgavenlimiet voor de PvdA een veel beter idee.

Afleiding, daar draait het blijkbaar om en er zijn dan ook veel voorbeelden van te vinden. Winkeliers roepen dat de storingen onacceptabel zijn. Klanten kopen dan minder en zij lijden dan verlies. Geen woord over het feit dat zij hun klanten dwingen om met die elektronische troep te betalen en niemand meer met goed fatsoen met de goede oude guldens kan komen aanzetten, want ook daar hebben zij voor gestemd. Lang leve de euro, want die was toch zo goed? Zoals gewoonlijk voeren ze in de Kamer even een toneelstukje op waarbij de minister van de leeggejatte schatkist zijn zegje mag doen. Toezicht ontbreekt veelal en hoogleraar informatica Chris Verhoef, niet iemand waarvan u zou kunnen zeggen een aversie te hebben van computers, zegt nog lekker ouderwets met acceptgiro's en papierenafschriften te werken. Leuk, maar daar heeft hij zo weinig aan als zijn saldo NU op nul komt te staan. Heerlijk die computers. Banken blijven ook economisch nog tijdenlang onder druk staan totdat de bom eens een keertje goed barst. We hopen het nooit mee te maken.

Overweging.

Zou het werkelijk allemaal om een paar domme technische storingen gaan, dan kon niemand het een reet schelen. Die kutbanken verzaken regelmatig hun plicht en aanvallen zijn eerder regel dan uitzondering. Deze problematiek moet u veel breder zien. Europa is al sinds de oprichting bezig om via een verkapte bankenunie naar een politieke unie te komen door de succesvollere westerse landen te nivelleren. Honderden miljarden vertrekken er uit de Germaanse landen die hun welvaart in eeuwen bloed, zweet en tranen hebben opgebouwd. Jaarlijks betalen wij miljarden om banken overeind te houden in landen die we het liefst naar de bodem van de zee laten zakken met hun parasiterende rotmentaliteit. Europese noodfondssystemen die toegang krijgen tot alle banken in Nederland en politici die miljarden aanwenden voor dat verderfelijke Brussel, trekken al jaren zonder schaamte ons land leeg. Middels miljardenverspillingen wordt de crisis aangewakkerd zodat de overheid u compleet kan uitpersen met extreem hoge belastingen.

Het is niet toevallig dat wij in Nederland altijd onze broek konden ophouden en ooit lage belastingen hoefden te betalen. Werk en u zal eten, was de mentaliteit. Sinds de komst van allerlei profiteurs uit Arabische landen en het moeten financieren van die bloedhonden uit Europa, zijn de belastingen naar recordhoogte gestegen. Al die landen die nu in moeilijkheden zijn, blijken, ook niet toevallig, vrijwel nooit fatsoenlijk belasting te betalen. Wij betalen dus om een stel corrupte bananenrepublieken in leven te houden. Een van de grootste nivelleringsacties ter wereld. Evenmin toevallig is dat we, nu we uitgeknepen zijn tot op het bot, allerlei signalen horen dat men zelfs het laatste restje spaargeld tot zich zal willen nemen. Om te beginnen met mensen die wel iets kunnen "missen" waardoor er een glijdende schaal ontstaat en ze op en duur alles kunnen pakken. En nu weer dit gesodemieter. Storingen my ass. De bankenunie is in de maak en de overheid controleert gewoon hoelang ze dit kunnen maken voordat de pleuris uitbreekt.

Propaganda blijft uiteraard niet uit. Fraude met internetbankieren is fors gedaald, roepen de banken. Uw saldo kan ook plotseling dalen tot het nulpunt, maar daar is moeilijker reclame mee maken. Wereldwijde crisis? Wel nee, er is juist groei. Alleen Europa is nog een probleem, maar ook niet lang meer. Heb vooral vertrouwen in het virtuele geld. Weet u wat, er zijn hackers en vele aanvallen, maar laten we het geld nog digitaler maken. Met de OV-chipkaart kunt u straks overal betalen. Iedereen kan uw geld uitlezen op straat en u digitaal beroven, maar daar komt u wel overheen. Alles moet open en men moet u kunnen volgen. Geeft niks, want u heeft toch niks te verbergen? Weg met het bankgeheim vinden ze in Luxemburg. Over spaargeld moet u elk jaar belasting betalen, anders is het ontduiking. Logisch, want er gaan voor de zoveelste keer heel wat miljarden naar die corrupte Sirtakidansers in Griekenland. Bronnen melden dat het zaakje stinkt. ING en ABN hebben als banken van de overheid zelf zwart geld in het buitenland en de hoerenleenbank zit in een bestuurscrisis.

Duidelijk is dat het goed mis dreigt te gaan met de banken in Europa en deze crisis wereldwijd zijn uitwerking kan hebben. Linkse overheden lijken dat niet door te hebben en / of bewust aan te sturen op het aanwakkeren van de crisis zodat zij hun welbegeerde nivellerende bankenunie kunnen inrichten. Al komen we met z'n allen in de goot terecht, dan nog zullen zij miljarden willen blijven uitgeven om hun multiculturele droom in een verenigd Europa inclusief bankenunie en politieke unie te kunnen realiseren. Ten koste van alles worden de belastingen onverantwoord tot recordhoogte gedreven net zolang totdat we allemaal niks meer bezitten. Is dat niet genoeg, dan zullen ze aan uw spaargeld komen en daarna aan uw bezittingen. Net zolang totdat u allemaal veroordeeld bent tot een leven lang werken als slaven zonder ooit nog iets te mogen bezitten. Een schrikbeeld dat haast elk communistisch regime heeft. Besef goed dat onze welvaart en welzijn op het spel staan. Ook als u al uw hele leven denkt te parasiteren en zelf geen reet uitvreet.

Internetgekkies vallen over elkaar heen en schreeuwen dat het einde der tijden nadert binnen een paar weken of maanden. Zij adviseren u om al uw geld van de bank te halen omdat het tot een afschuwelijke crash gaat komen. Nogal een onverstandige oproep tot een bankrun. Wanneer iedereen dat zou doen in Europa, dan wordt de crash een selffulfilling prophecy. Met andere woorden: we zouden met dat gedrag die crash juist (sneller) veroorzaken en zoals u weet is bij een crash het geld niks meer waard. Om aan uw egoÔstische belang te voldoen, zult u derhalve iets waardevasts moeten kopen en dan heeft u geen geld meer om van te leven. Wilt u toch enkel en alleen uw eigenbelang kunnen nastreven, dan heeft u naast uw geld omzetten in iets van waarde feitelijk twee opties. U gaat nooit naar school, u gaat nooit werken of stopt ermee en u profiteert uw leven lang als een schooier van een uitkering van de staat. Mogelijk kunt u beter stapsgewijs ageren tegen een samenleving die teveel afhankelijk is van gedigitaliseerd geld.

Banken en automatiseringsbedrijven hebben namens de overheid ervoor gezorgd dat u met handen en voeten gebonden bent aan een systeem dat te manipuleren is en waarover u geen controle heeft. Protesteer daarom massaal in stilte door zulke systemen zoveel mogelijk links te laten liggen. Betalen met de OV-chipkaart? Dikke lul drie bier. Kleine bedragen pinnen? Niks ervan. Gewoon als vroeger een keertje pinnen en lekker contant betalen in de winkels. Laat hen maar wisselen. Beetje bij beetje kunt u dan het geld verwijderen van de banken en het ergens stoppen waar de zon nooit schijnt. Geleidelijk aan zodat het systeem niet meteen klapt. Heeft u daarnaast grote sommen spaargeld? Beetje bij beetje verwijderen en in onroerend goed, goud of ander leuks stoppen. Dwing de banken om weer goud in voorraad te hebben als onderpand voor virtueel geld. Betaal met acceptgiro's in plaats van overschrijvingen. Stapje voor stapje moeten er weer gezonde systemen ontstaan. Digitaal geld is niet per definitie fout, de manier waarop het nu gaat wel.

Voor parasieten is het leven makkelijk. Zij bezitten niks en kunnen doen wat ze willen. Heel veel mensen zijn echter fatsoenlijk en hebben het niet in zich zitten om anderen te ruÔneren door de samenleving kaal te plukken zonder er ooit iets in de vorm van arbeid of kapitaal in terug te stoppen. Met een stil protest kunnen ze, indien massaal uitgevoerd, de politiek in beweging brengen, maar we moeten op den duur echt van dat gedrocht Europa af. Stem de volgende keer eens anti-Europa. Spreek met elkaar af weer guldens te gaan accepteren. Laat ondernemers die misbruik hebben gemaakt van de euro links liggen. Koop zo min mogelijk producten van banken en andere organisaties die de boel belazeren. Net zolang totdat ze naar ons luisteren. Laat overal horen dat u het niet eens bent met de manier waarop we worden afgeperst door de overheid. Kleine stapjes maken een groot verzet mogelijk en dat is nodig! Paniek is nergens voor nodig. Wees voorbereid en wees bereid voor de strijd die nodig is om onze vrijheden zeker te stellen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door A1824G op 23-04-2013 om 20:17.
Een 100.000 GARANTIE stelt men zo vaak.
De rest is geconfisqueerd.

Maar wat men niet zegt is dat de te vergoeden 100.000 en ANDERE regeling is, waarbij de fiscus 20% inhoudt.

Dat wordt even sip kijken?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.