Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

667 # Europese spaarzwervers #
Gepost door Misdefinitie op 27-03-2013 om 23:14.
Al lopende in de stad, komen we een zwerver en een socialist tegen waarbij we niet kunnen onderscheiden welke rat het meeste stinkt. Door de socialist worden we aangesproken met het idee dat wij 100 euro hebben en de zwerver 0. Aangezien met 0 euro niks te kopen valt en de zwerver daardoor zou kunnen doodhongeren, wat op zich de beste oplossing zou zijn voor iedereen, moesten we maar 10 euro afstaan. Met 90 euro zouden we ook best kunnen leven. Nog geen minuut later kwamen we er nog een tegen. Zelfde verhaal. 10 euro is het bestaansminimum en 80 euro zou voor ons meer dan genoeg zijn. We zijn toch geen barbaren die medemensen laten creperen?! Na tien van die vieze vuilnisbakken bleek er iets vreemds aan de hand. Iedereen die 0 had, had opeens 10 euro van ons en wij die eerst 100 hadden, hebben nu 0 euro. Nu moeten we zelf gaan bedelen. "Rot op vuile nazi's, ga maar werken!" krijgen we dan opeens te horen. Europa is een modderpoel vol parasiterende zwervers die ons leegzuigen door belastingen, schulden bij ons neer leggen en spaargeld van ons stelen.

Tot elkaar veroordeeld.

Socialistische beleidsmakers richten de samenleving bij voorkeur in volgens het aloude "een rijk, een munt en een dictator". Met een FŁhrer die de boel in de hand houdt, is het immers makkelijk "zakendoen" met iedereen die het er niet mee eens is. Waarborgen ter bescherming tegen machtsmisbruik moeten in die visie zoveel mogelijk worden voorkomen. Al uw bezittingen moeten in een gemeenschappelijke pot gestort worden en alle macht moet geconcentreerd zijn bij een elitegroepje waarvan de leden zich superieur achten boven het gewone klootjesvolk. Zulke systemen maken het mogelijk om volledige controle te hebben over de belangrijkste goederen die in de eerste levensbehoeften kunnen voorzien en met die middelen kunnen grote groepen mensen in toom worden gehouden door selectief bepaalde mensen te faciliteren terwijl het systeem alle mogelijke constructies heeft ingebouwd om tegenstanders op te ruimen. Onder linkse regimes zijn socialistische experimenten als "Europa" altijd gedoemd om te mislukken vanwege het onrealistische beleid.

Alles op de wereld van iedereen, iedereen daarom even arm en de rest van de buit wordt verdeeld onder de slinkse struikrovers. Zo hebben de hoge heren dat bedacht, maar ze maken al eeuwen een grote denkfout. Volk en elite kunnen niet los van elkaar gezien worden binnen een systeem waarin geld van het volk waardeloos wordt gemaakt terwijl de elite met datzelfde geld zijn eigen rijkdom wil vergroten. Logischerwijs geldt dat als Rutte en Samsom fysiek zo'n mooie blinkende goudstaaf van een burger stelen middels een inbraak, zij dat goud naar eigen goeddunken kunnen aanwenden. Vooral als ze ervoor gezorgd hebben dat degenen die bestolen worden daar niks aan kunnen doen. Volgens hetzelfde principe kunt u de dochter van een buurtgenoot lenen, er een ritje opmaken en het voordeel behouden zolang u ervoor kunt zorgen nooit gepakt te worden door justitie. De pret begint echter als het systeem gepakt wordt. Geld heeft geen waarde, geld is een afspraak. Een afspraak die voor alle mensen gelden. Naai dat systeem en iedereen zal genaaid worden.

Gangbaar is de linkse opvatting dat het volk onbeperkt kan worden uitgeknepen als citroenen door de belastingdruk onmenselijk op te voeren. Verspilt de overheid 1 miljard euro aan de bekende linkse hobby's, dan verhogen ze gewoon voor 1 miljoen mensen de belastingen met 1000 euro. Dat u daarvoor krom moet liggen en de verwarming dermate laag moet draaien dat u overal reuma krijgt, zal de politiek een worst wezen. Honend merken ze op dat het allemaal gedaan wordt voor het algemene belang en dat u het maar moet slikken. Bovendien gaan ze er vanuit zelf geen schade te lijden en er genoeg mensen overblijven die hen op handen zullen dragen. Net zo'n beetje de gedachte die de Marokkaanse zakkenroller had toen hij onze portefeuille wilde jatten. Simpelweg het geld pakken zou hem verrijken en geen schade berokkenen. Daar kwam hij later van terug toen zijn tanden op de stoeprand lagen, maar ook politiek is er schade. Belastingen worden aangewend om meer schulden te maken waardoor inflatie ontstaat. Ook wordt het geld misbruikt voor de schulden van een ander.

Europa is een stelsel dat losjes gebaseerd lijkt te zijn op het systeem van de communicerende vaten. Alle landen zijn op zo'n manier met elkaar verbonden dat als een land zonder financiŽle middelen komt te zitten en kapot dreigt te gaan, de middelen van andere landen automatisch naar dat land stromen. Het gevolg is dat alle landen minder hebben. Linkse politici noemen dat eerlijk delen. Wij noemen dat achterbaks stelen. Landen die in zwaar weer verkeren zoals Griekenland, Spanje, Portugal en Cyprus, hebben dat aan zichzelf te wijten. Doorgaans gaat het om corrupte landen waar de bevolking nauwelijks belasting betaalt, werken alleen zwart gebeurt en criminele organisaties het voor het zeggen hebben. Profiteurs en parasieten dus die het systeem zoveel schade toebrengen dat als de landen die wel normaal functioneren dat allemaal moeten gaan opvangen, heel Europa in de ondergang meegesleurd kan worden. Die mongolen die ooit bedacht hebben dat het verstandig is om onze welvaart en voortbestaan te koppelen aan corrupte bananenrepublieken, zouden ze moeten opknopen.

Mooie beloften omtrent Europa hebben de burgers in slaap doen sussen. Nooit meer geld hoeven wisselen, Europa zou het handelen bevorderen en de samenwerking zou de natte socialistische droom worden, maar het werden nachtmerries. Geld wisselen doet u niet meer, maar uw geld is de helft waard geworden. Handel verbeteren? We drijven al eeuwen handel mensen, nu is het alleen nog maar crisis op crisis. Samenwerking? Samen betalen zullen ze betalen. Betalen voor een stel sloebers die hun zaakjes niet op orde hebben. Het bizarre is dat iedereen begrijpt dat geld geven aan zwervers verlies betekent en blijven geven er alleen maar toe leidt dat we zelf armer worden. Op Europees niveau wil dat echter niet doordringen. De meerderheid van de mensen is pro-Europa, al zouden zij nooit naast hun eigen hypotheek de verantwoordelijkheid willen dragen voor alle schulden in hun straat. Ze weten wel beter, zeggen ze dan. Mensen worden blijkbaar pas slimmer als het concreet over hun eigen portemonnee gaat. Zolang anderen betalen, is er niks aan de hand.

Opgespaarde ellende.

Inmiddels heeft het gedrocht Europa zich zo erg in onze samenleving genesteld dat we afhankelijk van de grillen van andere landen zijn geworden. Miljarden stromen vanuit Nederland richting Brussel. Per hoofd van de bevolking zijn wij de grootste nettobetalers aan de EU. Wat krijgen we daarvoor terug? Crisis en nog eens crisis. De kranten staan vol van de ellende die linkse regeringen hebben veroorzaakt. Thans laat Rutte 2 zien dat de VVD beter met die bruinhemden van de PVV had kunnen blijven samenwerken. Nu gedraagt de VVD zich met de PvdA als linkste kabinet in 20 jaar. De gevolgen zijn werkelijk verschrikkelijk. Hyperinflatie, massawerkloosheid, de huizenmarkt stort volledig in, bezittingen worden geen fuck meer waard en het vertrouwen van de consumenten is historisch laag. Iedereen met gezond verstand kan inzien waar dat onder andere door komt. Door al die miljardenverspillingen in Europa. Hoe achterlijk is het om de eigen economie naar z'n godverdomme te helpen en de eigen bevolking uit te knijpen om Europa te kunnen betalen?!

Naarmate de belastingdruk zijn maximum dreigt te bereiken, is de rek eruit en kunnen de verspillingen niet langer gefinancierd worden door mensen uit te knijpen. Bovendien leidt het steeds maar verhogen van de belastingen tot protest vanuit de samenleving en dat willen ze in de politiek liever zo lang mogelijk voorkomen. Dit land is namelijk zo kapot gemaakt dat de bevolking alle recht zou hebben om de regering met geweld omver te werpen en daar nog goede argumenten voor te geven ook. Vandaar dat een burgeroorlog nu eventjes niet uitkomt. Lange tijd hebben we ons afgevraagd hoe links Nederland dat probleem wil gaan oplossen. Hogere belastingen? Al 100 keer gedaan. Andere belastingen waardoor steeds andere groepen de dupe worden zodat de groep die wel in opstand wil komen elke keer net niet genoeg draagvlak vindt? Gebeurt aan de lopende band. Cyprus geeft weer stof tot nadenken voor die domkoppen. "Pak spaarders aan," roepen de parasieten in koor. Samsom (PvdA) jubelt en komt haast klaar als hij kan zeggen dat belastingbetalers ontzien worden.

Wanneer u de discussies over Cyprus een beetje gevolgd heeft, dan heeft u wellicht opgemerkt dat het erop neerkomt dat spaarders met veel geld op hun rekening, daarvan een groot deel moeten afstaan om hun banken en daarmee de economie te redden. Met argusogen wordt deze ontwikkeling gevolgd, want als dat gemeengoed gaat worden in Europa, heeft dat tot gevolg dat uw spaargeld niet meer veilig is op de bank en we in heel Europa het risico lopen dat het tot een bankrun komt waardoor uiteindelijk het hele zooitje in elkaar klapt. Eerder hadden we deze rampspoed al voorspeld in de artikelen waarin we de gevolgen van verspilling, schulden maken en inflatie gedetailleerd uiteen hebben gezet. De socialisten proberen de boel te sussen. Dijsselbloem deed op het verkeerde moment uitspraken die voor meerdere interpretaties vatbaar waren. Na alle commotie proberen ze met een woordenspel snel te ontkennen. Ondanks het mierenneuken over woordjes, is het wel duidelijk dat de PvdA van mening is dat alles wat geld is, hun richting op moet.

Samsom was duidelijk in zijn nopjes. Aan de NOS verklaart hij dat zijn waardige Dijsselbloem slechts dat gezegd heeft wat ze bij de PvdA allemaal vinden. "Risico's moeten bij degenen liggen die risico's nemen," blaft hij. Typische socialistenretoriek waarvan u zou aannemen dat het de waarheid is als u de verdere context er niet bijneemt. Van die oneliners die altijd goed bekken zonder kennis van zaken, maar wanneer we gaan kijken naar wat er werkelijk bedoeld wordt, ziet u in waarom het dooddoeners zijn. Let op dat het hier om spaarders gaat die de PvdA extra wil belasten. Sinds wanneer staat sparen bekend als risico nemen? Vermogen gooien in een gokkast in het casino is risico nemen. Tientallen miljarden naar Europa sturen en daarmee de schulden van de staat laten oplopen zoals de PvdA doet is risico nemen. ABN met het veel kleinere Fortis laten fuseren zoals Wouter Bos deed was risico nemen. Sparen hoort verdomme geen risico te zijn. Van geld op de bank zetten is altijd beweerd dat het veilig was. Dat blijkt dus niet zo te zijn.

Sparen als risico aanmerken is waanzin. Geld is alleen maar iets waard omdat we als mensheid doen alsof het waarde heeft. Dat doen we alleen maar in de wetenschap dat geld op te sparen is en we op een later moment, soms zelfs jaren later, de waarde kunnen inzetten om iets in het leven te kunnen doen. Ruilhandel in goederen levert bederf en dus waardevermindering op, maar we hechten juist vertrouwen in het ruilmiddel geld omdat we ervan verwachten dat het niet bederft en zijn waarde behoudt. De politiek heeft er vervolgens alles aan gedaan om de hele maatschappij te automatiseren en het geld op banken te digitaliseren. Alles gebeurt tegenwoordig via elektronische bankrekeningen. Nu we met handen en voeten gebonden zijn aan een systeem dat letterlijk alles weet en controleert, gaan die socialisten roepen dat we niet moeten zeiken als ons spaargeld gestolen wordt omdat sparen nu eenmaal grote risico's kent? Fuck you tyfussocialisten, wij zijn gedwongen om het geld op de bank te zetten. Door het systeem, maar ook door alle boeven in de samenleving die er door links gekomen zijn.

"Ja maar tot 100.000 euro is uw geld gewoon veilig hoor!" Wat een onzin. Al uw geld hoort veilig te zijn. Al heeft u een miljoen of 1 miljard op uw rekening. Het is godverdomme toch uw geld?! Waar hadden die linkse smiechten het lef vandaan om dat te stelen? Stel dat we net in deze crisis er toch in geslaagd zijn om een huis van 5 ton voor 3 ton te verkopen. Zijn we dan rijk? Nemen we dan risico's? Lopen we te gokken? Te beleggen? Lopen we de radicale jihad te financieren met belastinggeld? Zitten we Europa te pijpen met geld van hardwerkende mensen? Leer nu eens dat geld hebben niet per se betekent dat het risicokapitaal is. "Ach," zegt Samsom, "de mensen die risico's nemen zijn vooral aandeelhouders en obligatiehouders". Die salonsocialist weet blijkbaar niet het verschil tussen risico's op de beurs en het risico dat er een socialistenrat langskomt om geld op de bank willekeurig te pikken. Eigendomsrecht moet absoluut zijn zoals we al zo vaak hebben betoogd. Handen af van ons vermogen stelletje zwervers.

Bij de PvdA noemen ze het nu terecht dat spaarders worden gepakt. Om de voor hen simpele reden dat het de afgelopen jaren verkeerd ging. Belastinggeld werd ten onrechte aangewend om noodlijdende banken te redden. Goh, hebben ze het eindelijk door? Ten eerste is het achterlijk dat die socialisten, nu ze eigenlijk openlijk toegeven de boel te hebben geflest, niet gestraft worden. Ten tweede valt het blijkbaar niet op dat belastingbetalers en spaarders een en dezelfde persoon zijn! Geld is niet gratis. Wie geld heeft, heeft gewerkt. Wie heeft gewerkt, heeft al lang en breed diverse belastingen betaald over het geld. Pas als er netto iets overblijft, dus na alle mogelijke belastingen, ontstaat er spaargeld. Pakken ze ons ook dat nog af, dan komen we inmiddels dicht bij de 90 % belasting. Absurd en je reinste diefstal. Met een grijns noemt Samsom het idee dat ze in Cyprus witwassen en het daarom terecht is. Alsof iedereen met geld een boef is. Trots zijn op het afromen van andermans spaargeld met de suggestie dat mensen met geld kapitalistische witwassende schurken zijn, is typisch het socialisme.

Marx Rutte doet eveneens een duit in het zakje. Onrust veroorzaken? Wel nee, vindt hij, de beurs is weer rustig. Alsof elke spaarder een belegger is en alsof het risico van een bankrun is weggenomen met zijn zalvende woorden. Zodra bekend wordt dat de Belastingdienst in Nederland 40 % van uw spaargeld gaat pakken, stormt heel Nederland naar de bank. Vandaar dat ze het hier beetje bij beetje doen. Bijvoorbeeld door heel sneaky deel te nemen aan de 10 miljard die nu naar Cyprus gaat. Daarmee krijgen wij een gat in de begroting. Hoe lossen ze dat op? Zwaardere belastingen. Wat gebeurt er als dat niet meer kan? Dan gaan ze uw geld extra belasten onder het mom van we pakken geen belastingbetalers. Dat klinkt naar ons idee een beetje als Goebbels die roept dat ze vandaag geen joodse hetero's gaan vergassen, maar joodse homo's. "Ja maar dat is toch dezelfde groep?" Ja, dat is dezelfde groep, u weet het wel. Rutte laat zien dat willekeur tegenwoordig niet meer verborgen wordt. Elke situatie is uniek zegt hij. Ja ja, alles selectief en betalen zullen we.

De actualiteit laat zien dat er totaal de verkeerde richting wordt uitgedacht als het om oplossingen gaat. Onder het socialisme is het normaal om geld van anderen gratis ter beschikking te stellen aan hen die het zelf allemaal hebben verneukt, maar het is goed te zien hoe idioot dat is als u kijkt naar wat er allemaal mis gaat bij de profiteurs. De situatie in landen als Cyprus geeft een voorproefje van wat ons allemaal te wachten staat en waardoor dat is gekomen. Zulke landen lijken zich thans in een heikele positie te bevinden vergeleken met Nederland, maar schijn bedriegt. Het interessante verschil zit hem niet bij het totaal aan de grond zitten wegens schulden. Indien dat het criterium is, kunnen we Nederland vandaag nog failliet verklaren. Het gaat erom wat er staat te gebeuren in zo'n positie. Nederlandse politici blijven gewoon schulden maken, de belastingen verhogen en het spaargeld grijpen. Parasiterende landen als Cyprus roepen al veel sneller dat ze failliet zijn onder dezelfde omstandigheden, maar weigeren hun bevolking uit te knijpen zoals wij dat hier doen.

Het gevolg hiervan is dat Nederland op de grens van het faillissement nog even zijn burgers tot op het bot afperst terwijl ze in Cyprus al snel zeggen van: "Jammer jongens, we zijn kapot en stort maar een flinke hoeveelheid geld." Uiteindelijk zal blijken dat Nederland berooid achterblijft terwijl landen als Cyprus na hun vermeende failliet met ons geld goed kunnen gedijen. Die landen zijn alles behalve zielig. Politici, bestuurders en ondernemers zouden daar massaal geld geleend hebben bij banken die vervolgens nooit terug betalen en de banken zijn doodleuk akkoord gegaan met het afschrijven van hun vorderingen. Onder het mom van gelijke behandeling, zou Rutte meteen moeten zeggen tegen Cyprus dat er geen geld van Europa te verwachten valt zolang zulke schulden niet worden afbetaald. Die slinkse jongen geeft echter geen krimp. Wel worden sinds dit jaar al uw spaartegoeden bij de Belastingdienst aangegeven. Vraag uzelf af waarom ze hier wel aan uw poen kunnen komen, maar er in corrupte landen altijd geld tekort is door belastingontduiking.

Op het moment dat de overheid er niet meer uitkomt met belastingen, weet u nu wat de volgende stap gaat zijn. Men plundert gewoon schaamteloos uw spaargeld en betoogt daarbij dat u een rijke witwascrimineel bent. Vermogensbelasting is al 30 % van een fictief rendement van 4 %, maar als u die socialisten nog lang aan de macht laat, kunt u een slordige 60 % verliezen. Denk maar niet dat het u niet overkomt. Spaarders in Nederland melden dat ze door de lage rente al 80 % van hun rente op hun spaargeld moeten inleveren dit jaar. De smoesjes worden er eveneens niet beter op. Overal en altijd horen we dat typische linkse gelul over eerlijk delen. Nooit over eerlijk evenveel werken, eerlijk evenveel belasting betalen en eerlijk evenveel bijdragen. Ook in Cyprus horen we dat eeuwige linkse gelul over de pijn eerlijk verdelen. De zogenaamde sterkste schouders die altijd de zwaarste lasten moeten dragen. Onder het mom van dat de regering ook iets inlevert, wordt de bevolking genadeloos geplukt. Stoppen met verspillen? Ho maar, dat gebeurt niet.

Huiseigenaren worden massaal met een restschuld opgezadeld. Enkel en alleen omdat de lasten zo hoog worden om de leugenachtige Mauro's mee te plezieren waardoor ze het niet meer kunnen opbrengen. Nog steeds denken de heren en dames politici dat ongestraft te kunnen doen, maar in Cyprus zagen we de laatste tijd de verschijnselen van een heuse bankrun opdoemen. Mensen vertrouwen het systeem niet meer en dreigden al het geld weg te halen. In paniek sloten de banken tijdelijk hun deuren, maar wanneer in heel Europa daadwerkelijk de pleuris gaat uitbreken, zal dat niet helpen. Naderhand stonden er hele rijen voor de banken toen het systeem weer mondjesmaat openging. Het advies luidt in deze tijd: zorg dat u een lekker dure woning voor een lage prijs kunt kopen en heeft u dan nog spaargeld over, investeer het dan in goud of iets anders wat zijn waarde blijft behouden. Een alternatief is de weg van niks. Zorg dat u totaal niks meer bezit, laat de staat voor alles betalen en wat u niet krijgt jat u gewoon van anderen. Zij doen het, dus is het legaal.

Ondertussen gaat wereldwijd de jacht op uw geld gewoon door. De VS jaagt op geld in Liechtenstein. Hogere en zwaardere belastingen schijnen overal het lapmiddel te zijn om het socialistische falen te verhullen. Heeft u geld, dan zult u wel onrustig zijn geworden van de woorden van Dijsselbloem. Meneer zegt naderhand gewoon dat hij verkeerd geciteerd is. Het woord "blauwdruk" zou nooit gezegd zijn. Iedereen weet echter dat hij wel gewoon bedoelde dat al het geld, of het nu los of vast zit, uiteindelijk in handen moet komen van socialistische machthebbers. Goed om te weten is verder ook dat die slinksen er niks om geven als de beurzen instorten, uw aandelen geen flikker meer waard zijn en u op een houtje kunt bijten omdat u nog wel een beetje geld heeft, maar verder geen inkomen en zonder een dak boven uw hoofd. Dijsselbloem vindt dat hij enkel naar voren heeft gebracht wat we allen nu moeten doormaken. Opmerkelijk is dat zij de oorzaken van de crisis nooit durven te zoeken in het falen van hun eigen beleid en het wanbeleid van hun eigen mensen.

Overweging.

Duidelijk is dat al die socialistische imbecielen niet zullen rusten voordat ze het laatste restje geld uit de spaarpotten van uw kinderen bijeen hebben gestolen. Wat u ook bezit en op welke manier het ook is verdiend, al heeft u zeven dagen per week ijzer met handen moeten breken voor een paar stuivers, dan nog vinden zij een manier om te kunnen rechtvaardigen dat u het moet afstaan. Naar vroegere tijden kijken we al met walging terug als we horen dat slaven minstens 10 % van hun loon moesten afstaan, maar wij zitten al op minstens 60 % en het wordt steeds erger. Mensen die meer hebben dan 20.000 euro, tegenwoordig niet eens genoeg voor een middenklasser en nauwelijks 10 % van de waarde van een gemiddeld woonhuis, worden al als vermogend aangemerkt en zijn al 80 % van hun rendement op hun geld kwijt. Overal worden plannen gesmeed om te kunnen rechtvaardigen hoe ze meer spaargeld kunnen inpikken zonder protest. Dijsselbloem is een geniepig mannetje. Even naar aanleiding van een ander land de knuppel in het hoenderhok gooien om eerst te kijken of hij niet levend wordt gegrild voordat hij hier iets laat uitrollen.

Vaak krijgen we het verwijt dat we niet zo moeten afgeven op die linkse rakkers. Links beleid zou in hun visie doorgaans alleen worden uitgevoerd met de allerbeste intenties. Goede bedoelingen, ja ja, dat kennen we. De weg naar de fucking hel is geplaveid met goede bedoelingen. Iedereen weet dat de hel de meest verschrikkelijke plaats moet voorstellen en dat het geen donder uitmaakt wat al die duiveltjes op de weg erheen allemaal voor bullshit aan het lullen zijn. Dikke lul met die intenties. Hitler had goede intenties. Hij werd vanwege zijn mening in de gevangenis geflikkerd. Hij zag zijn volk verloederen door vijandelijke invloeden. Hij wist zijn volk te eten te geven en uit de crisis te halen. Hij wist een prima infrastructuur op poten te zetten. En dat allemaal zonder de (voor)kennis die we heden ten dage hebben. Zelfs onder die omstandigheden zijn mensen van mening dat het niet deugde. Van goede bedoelingen kan geen sprake zijn als men willens en wetens met de kennis die nu beschikbaar is keer op keer moedwillig dezelfde fouten begaat en het verdedigt alsof het de waarheid is.

Schuldencrises worden veroorzaakt door het maken van schulden. Schulden die ervoor zorgen dat regeringen geld gaan bijdrukken waardoor er hyperinflatie ontstaat. Waardoor de waarde van het geld minder wordt, het vertrouwen daalt en financiŽle systemen als kaartenhuizen in elkaar storten. Mensen hebben steeds minder geld tot hun beschikking en dat geld wordt steeds minder waard. Zij kunnen daardoor niks meer uitgeven waardoor commerciŽle bedrijven op de fles gaan, slechte resultaten op de beurs behalen, minder waard worden en de rente laten dalen. Door al die dalingen kunnen banken niet meer goed gedijen in dit klimaat. Tel daar nog de talloze vormen van corruptie en parasiterende idioten bij op en er ontstaat een ramp op wereldformaat. Socialisme is net het hiv-virus dat erg besmettelijk is en indien het overslaat op anderen, alles en iedereen aids geeft waar geen rechts kruid tegen opgewassen is. Crisis op crisis is niet iets wat ons overkomt. Het is socialistisch wanbeleid waarin schulden, geld bijdrukken en nog meer verspillen de norm is.

Hebben zij spijt? Hebben zij wroeging? Komen ze ooit tot inkeer? Nee, ze blijven hun spelletje spelen. Miljarden naar Griekenland, miljarden naar Cyprus en miljarden naar alle andere landen die nog komen gaan, bijvoorbeeld SloveniŽ. Weer zo'n land dat in beginsel lekker goedkoop was en prima kon leven met de waarde van hun eigen geld samen met de toeristen, maar genaaid werd met een te dure euro waardoor het land kapot dreigt te gaan. Elke keer als die linkse randdebielen doen alsof ze de positie van de burgers begrijpen die hun werk kwijtraken en geen geld meer hebben om te vreten, liegen ze aan een stuk door. Liegen dat de crisis komt door de banken terwijl zij de schulden maken. Praatjes over sterkste schouders die zogenaamd stinkend rijke witwassers zijn terwijl die mensen in de praktijk hardwerkende burgers zijn die toevallig wat geld hebben kunnen sparen door nooit op vakantie te gaan. Godverdomme, waarom moeten wij ons spaargeld en al onze bezittingen afstaan? Alleen omdat de overheid niet kan stoppen met verspillen aan Europa en de multikul?!

Landen die continu geld verspillen door het te verbrassen aan nutteloze zaken, zouden nooit en te nimmer overheidsgeld mogen krijgen. Laat al die verdomde zwervers maar gaan werken of vries anders maar kapot teringlijers! Geen cent meer naar landen als Griekenland en Cyprus voordat hun belastingen tenminste even hoog zijn als die meuk die wij hier hebben. Hulp aan landen die miljarden verspillen aan Europa, ontwikkelingshulp en de multikul via de zieligheidsindustrie, moet verboden worden. De redenatie van de linkse overheden is immers ook altijd dat als wij nog geld hebben, we nog best iets kunnen afstaan. Knijp eerst de eigen burgers maar uit en probeer dat maar eens te doen zonder opstanden. Wel, hier lukt het, dus waarom kan het niet in die landen? Of zijn ze soms bang door hun bevolking te worden opgevreten? Ambtenaren weg, achterlijke politici weg en verspillingen allemaal weg. Misdefinitie vindt dat al het geld dat burgers betalen voor linkse hobby's, een lening moet worden zodat we recht hebben op teruggave met rente.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.