Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 10 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

682 Examenfraude door discriminatie (2)
681 Schijt aan digitale identiteit
680 Multicriminele kotslimtelligentie (1)
679 Mediageilheid voor de kinderen
678 Moslimenclave wil ons als slaven (2)
677 Zo moet techniek!
676 Deporteren en laten creperen
675 Vrij om te doen wat zij willen (1)
674 Spacecake- en paddosocialisme
673 Internetterrorisme voor angsthazen
672 Advocaatje leef je nog? (2)
671 Derden beheersen uw techniek (1)
670 Moslims blijven een probleem (4)
669 Stank voor bank (1)
668 Anti-MDI-tisme
667 Europese spaarzwervers
666 Bestialiteit voor altijd
665 Beveel het Verzet aan
664 Hoger samenwerkende onkunde
663 Demonstratie van haat (5)

665 # Beveel het Verzet aan #
Gepost door Misdefinitie op 17-03-2013 om 23:51.
Wilders kwam tijdens het voorbereiden, aankondigen en uitvoeren van zijn verzetstoer dezelfde minkukels, onnozelen en achterlijke landverraders tegen die in elke oorlog heulen met de bezetters. Terwijl de kranten dagelijks vol staan met massaontslagen waardoor de werkloosheid in recordtempo oploopt, het knappen van de luchtbel op de woningmarkt waardoor hypotheken onder water komen te staan, lastenverzwaringen waarmee die akelige socialisten hun linkse hobby's extra financieren en hordes mensen die hand in hand bij de voedselbank langs moeten gaan, zitten de hersenloze linkse debielen het Verzet te dwarsbomen en te bagatelliseren. Van een gezond mens zou u mogen verwachten dat ze tegen de miljardenverspillingen zijn die de door iedereen zo gehate crisis heeft veroorzaakt en laat voortwoekeren, maar het enige protest dat u hoort is het roepen tegen strijders die hun heilige huisjes slopen. Verzet is keihard nodig in een verneukt Nederland dat zichzelf weggeeft, wegcijfert en capituleert uit angst voor de grillen van de bezetters.

Neem het Verzet serieus.

Recent was Wilders te gast bij Eva Jinek. Gasten worden tegenwoordig echter alleen nog maar als een koning behandeld als ze een kleurtje hebben of extreem links zijn, dus ging Jinek er met gestrekt been in met de gedachte die blonde God wel eventjes mores te leren. Met verheven stem bracht zij geen verbazing en afschuw naar buiten omtrent het door Rutte 2 volledig verpesten van de economie en de samenleving, maar enkel over het feit dat iemand als Wilders daartegen in verzet durft te komen. Wat volgde was een "interview" waaruit u als vanouds veel kunt leren over de domheid en het gebrek aan kennis aan de linkerzijde van de politiek. Wijze lessen die we u niet willen onthouden en daarom uitgebreid uit de doeken gaan doen. De pret begon meteen met een echt klassieke truc. Ruk wat woorden uit de context en jank daarover. Wilders twitterde dat Pechtold (D66) een op een bangalijst gepromoot sletje is dat het vreselijke kabinet aan een meerderheid helpt voor twee Breezers.

Beeldspraak, dat begrijpt natuurlijk iedereen, behalve de zelfingenomen slinkse domoren die, om hun gebrek aan vaardigheid om begrijpend te kunnen lezen te verbergen, maar woordjes gaan neuken in de hoop dat mensen die losse woorden zo schokkend vinden dat ze Wilders bij voorbaat diskwalificeren voordat hij zich inhoudelijk kan verdedigen. De PVV-voorman is echter niet voor een gat te vangen. Hij legt uit dat het beeldspraak betrof en noemt het slecht beleid van het kabinet dat Nederland kapot maakt. Verder verafschuwt hij de wel heel erg meegaande reactie van de oppositie die zich gedraagt als was in de handen van het kabinet. Jinek was al uitgeluld en trachtte zich te redden door zo onschuldig mogelijk uit te kramen dat ze eraan dacht om eens rustig te beginnen. Een andere truc is het belachelijk maken van de boodschapper bij misstanden zoals bij het bericht dat politieagenten echt geen conditie hebben. "Gaat u Kamervragen stellen?" vroeg Jinek honend alsof het een schande is om iets aan de zwakke conditie van die luie uitvreters te doen.

De aandacht afleiden is het recept om te voorkomen dat vrijsprekers het gaan hebben over misstanden die door links worden veroorzaakt en belachelijk maken werkt tegen concrete acties om die misstanden tegen te gaan, maar wat kan een slinkse doen als hij weet dat hij bewust de extremisten ruim baan biedt en anderen daarvoor de mond snoert? Met andere woorden, hoe kan een NSB'er geloofwaardig een ander van fascisme beschuldigen als hij zelf Hitler loopt te vereren? Hoe kan een crimineel zijn misdaad rechtvaardigen die hij samen met anderen gepleegd heeft? Hoe kan een pedofiel met succes klagen over het misbruiken van kinderen die hij zelf ook op de film zet? Heel eenvoudig, men doet alsof de slachtoffers helemaal niet zoveel ellende doormaken, want dan lijken de daders ook meteen een stukje vriendelijker. Zo zeggen ze dat het kind het lekker vond en de Joden in de kampen vriendelijk behandeld werden. Wilders wordt door links en moslimextremisten met de dood bedreigd, maar in plaats van dat erg te vinden, suggereert Jinek dat het wel went.

Zou u de Holocaust bagatelliseren door te stellen dat de Joden er na 5 jaar wel aan gewend moesten zijn, dan wordt u zo in de gevangenis gegooid, maar doodsbedreigingen van vrijsprekers waarvan er al velen zijn vermoord, mag blijkbaar wel. Wilders liet zich echter niet uit de tent lokken en merkte op dat het nooit went en ook nooit mag wennen. Doodsbedreigingen zullen nooit aanvaardbaar kunnen zijn en Wilders geeft iedereen als tip mee om u nooit zover te laten intimideren dat u uw mond houdt of uw toon gaat matigen. "Ja maar de meest afschuwelijke dingen wennen ook," probeerde Jinek weer. Dat kan best. Na 5 jaar oorlog wisten alle Nederlanders dat er Joden vergast werden, maar niemand, behalve het Verzet, deed iets. Linkse Nederlanders waren toen met hetzelfde bezig als nu. Verraad, ontkenning, steunen van de bezetters en het tegenwerken van het Verzet. "Heeft het dan nog wel impact? Het slijt?" Maakt het echt uit of de 6 miljoenste vergaste Jood nog net zoveel impact heeft als de eerste? Maakt het uit of de eerste bedreiging erger was dan de laatste? Natuurlijk niet achterlijk mens!

Desondanks gaat Jinek er vrolijk over door. "Kunt u er grappen over maken?" Ja, echt lachen dat tienduizenden radicalen hem dood willen hebben alleen maar omdat hij zijn mening geeft. Lachen hoor dat de hele economie op zijn gat ligt om deze onzin te ondersteunen. Wat een pret als vrouwen door hun kamelenneukers worden achtergesteld, geslagen en verkracht. Wilders kan door toedoen van al die zogenaamde gematigden, geen kant meer op en wat doet zijn volk? Vooral het linkse gedeelte steekt hem een dolk in de rug. Nog eventjes probeert Jinek het Wilders in te wrijven dat hij zich wel erg bang moet voelen. Of te wel, ze wil blijkbaar weten of het zo overheersend is dat hij, als het nog erger wordt, misschien wel gaat stoppen. Walgelijk. Mensen met gezond verstand, zouden onmiddellijk afstand nemen van doodbedreigingen. Wilders laat weten dat het niet domineert en hij altijd strijdbaar blijft. Bedenk even goed wat er met u gaat gebeuren als u na de ophef over de antisemitistische Turken zou roepen: "Ach, de impact is na 70 jaar toch wel voorbij?"

Inmiddels is wel duidelijk dat er letterlijk alles uit de kast wordt gehaald om te voorkomen dat er inhoudelijk over zijn verzetstoer gesproken wordt. Om nog een beetje tijd te rekken, doen ze alsof alle werkzaamheden van de PVV nutteloos en beledigend zijn. Zo komt het gesprek op Fitna 2. Fitna staat bekend als een goedkope verzameling bij elkaar geripte filmpjes van Youtube die alleen maar bedoeld was om te provoceren en te beledigen, vindt links althans, dus als het nu daarover gaat, zullen mensen gaan denken dat de PVV nog steeds alleen maar haatfilmpjes maakt. Vandaar dat er gevraagd wordt naar wanneer Fitna 2 komt, of het makkelijk is om financiers te vinden met de linkse fascisten op zijn rug en of het nu meer kost dan een stagiaire die wat meuk van internet jat. Wilders laat zich echter niet gek maken en laat weten dat een film zo duur gemaakt kan worden als nodig en ze zelf willen filmen. Geheel in stijl, legt Wilders zijn kaarten omtrent zijn nieuwe film niet op tafel zodat de discussie niet op irrelevante zaken kan stranden.

"Van opwinding barst ik uit mijn kleren," merkt Jinek honend op. Haar borsten blijken wel vaker te groot te zijn voor de strakke pakjes die ze draagt. Gelukkig is er nog een troef om te voorkomen dat Wilders inhoudelijk aan het woord kan komen. Hitler. Er zou een cartoon gepost zijn waarin Mohammed als Hitler wordt afgebeeld. Nu gebeurt dat op internet zo vaak en over alles en iedereen, dat het niet eens noemenswaardig is, maar als de PVV daarmee schade kan worden berokkend, is het ineens leuk. "Wat is het doel? Provoceren of een grapje," merkt Jinek sarcastisch op. Geen van beide, vindt Wilders en hij legt uit wat de bedoeling is. Recent is er een rapport gepubliceerd over geweld tegen vrouwen. Profeet Mohammed die symbool staat voor 1,5 miljard moslims, is naar de mening van de PVV een verkrachter van kinderen, de kleine AÔsha van 9 jaar bijvoorbeeld. In die context moet u zulke cartoons zien. "Boehoe, dat heeft niks met Hitler te maken!" Wilders merkt op dat het verschil tussen Mohammed en Hitler en tussen fascisme en de islam, beperkt is.

Inhoudelijk heeft Wilders hier een ijzersterk punt. In de koran staat meer antisemitisme dan in Mein Kamp. Jodenhaat moet volgens de koran bij elke moslim aanwezig zijn, terwijl het fascisme van Hitler hooguit onder de nationaalsocialisten gemeengoed was; de meeste Duitsers moesten er immers niks van hebben. Daar valt niks tegenin te brengen. Jinek was uitgeluld. Dan maar weer weglopen van de onderbouwde argumenten en roepen dat het niet functioneel is om het op die manier te presenteren. Ook die uitweg hielp haar niet. Teksten en cartoons zijn functioneel als ze mensen aan het denken zetten, dat is hier het geval. "Maar er zijn vele andere manieren om dat te doen, dat hoort niet met cartoons waarvan u weet dat het iedereen razend maakt. U houdt er ook niet van om vergeleken te worden met Hitler." Nog een klassieker qua afweermechanismen om niet inhoudelijk te hoeven gaan. Jinek bedoelt hier dat als de toon en de methode mensen niet aanstaat, het dus nooit een argument kan zijn.

Dikke bullshit, mensen die kankeren over de toon van een discussie, hebben geen argumenten en zullen ook niet normaal doen als de toon gematigd wordt. Sterker nog, ze zullen proberen de toon zoveel te matigen, dat u uw mening helemaal niet meer mag geven. Fuck you, de boodschapper of schrijver gaat over zijn eigen woorden. Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om met een bepaalde toon te schrijven over die knaagdierfascisten. Verder verwijst de hierboven genoemde drogreden op het idee dat een methode om iets duidelijk te maken niet gebruikt mag worden als dat mensen razend maakt. Onder dat idee, mag u geen lelijke dingen over moslims zeggen, geen woorden als berberapen, kakkerlakken en everzwijnen gebruiken en geen cartoons met Hitler maken omdat anders de kornuiten van Allah wel eens heel boos kunnen worden. Bekijk het even, dreiging met geweld en ander onheil is nooit reden om te zwijgen. Stel dat wij dreigen met geweld, brandstichting en genocide als Nederland niet doet wat wij zeggen, luisteren ze dan ook? Natuurlijk niet.

Tot slot bedoelt Jinek met haar opvatting dat de term Hitler in alle gevallen hetzelfde betekent en het dus nooit gebruikt mag worden tegen de fascistische islam. Deze stelling is om twee redenen onjuist. Ten eerste worden die gare vergelijkingen met Hitler nog altijd vooral tegen rechtse sprekers gemaakt. Ten tweede zit het cruciale verschil, daar heeft Wilders ook op gewezen, in het feit dat de vergelijking tussen de islam / fascisme en koran / Mein Kampf, simpelweg waar is. Beiden bevatten een duizelingwekkende hoeveelheid fascisme. Dat Wilders het zelf niet aanvaardbaar vindt om Hitler genoemd te worden, komt omdat hij geen Hitler is. Hij is geen jodenhater. Hij heeft niet opgeroepen tot de Holocaust in tegenstelling tot radicale moslims. Hij wil geen gaskamers bouwen. Nogal een verschil, maar gelooft u ons, voor de gemiddelde linkse imbeciel is dat te ingewikkeld en een te hoog niveau. Jinek verraadt zichzelf vervolgens door te roepen dat cartoons over Wilders de vrijheid van de cartoonist is, maar ja, een cartoon van Wilders is dan natuurlijk weer per definitie provocatie.

Dan maar weer uit ellende op de toon terug vallen. "Als uw boodschap zo belangrijk is, waarom dan een cartoon gebruiken die provoceert?" Dat die cartoon provoceert is in eerste instantie haar mening, geen feit, maar wat werkt nu beter? Dat de geallieerden een formele brief naar de bevolking hadden gestuurd met de strekking "uw weledelgeleerde FŁhrer heeft het natuurrecht dat ingegeven wordt door God geschonden door de algemene rechten van de mens niet in acht te nemen bij het bejegenen van de joodse gemeenschap" of dat ze gewoon binnenvielen met de woorden dat die kankerhond miljoenen Joden aan het vergassen was? "Los van de inhoud, is het middel effectief?" Natuurlijk, links wil alles los van de inhoud, want ze hebben de kennis niet om op basis daarvan een fatsoenlijke discussie te voeren. Ja, het is effectief, want een stevig standpunt in een cartoon valt sneller op te nemen dan deze teksten. Mensen moeten maar eens leren dat de toon harder wordt naar mate het fascisme van de islam harder wordt. We vertellen hier geen kindersprookjes.

Oei, dat gaat de verkeerde kant op. Islam aantoonbaar fascistisch, links die de maatschappij kapot maakt en alle linkse drogredenen ontkracht. Wat nu? Nou, gewoon de islamisering ontkennen. "Is de islam nog wel een issue? Het gaat alleen over de crisis?" Tja, is de Holocaust nog wel een probleem onder datzelfde argument? Natuurlijk. De crisis is mede ontstaan doordat we zoveel schulden hebben opgebouwd om de islamisering mee te financieren. Wilders wijst op het filmpje op de NTR waarin Turkse jongens keihard zeiden dat zij wat Hitler met de Joden heeft gedaan, geweldig vonden. 65 % van de moslims komt in aanraking met de politie. 20 % van de geschiedenisleraren kunnen geen lessen meer geven over de Holocaust omdat ze dan bijna zelf vergast worden door de jodenhatende moslims. "Dat zal niemand bestrijden," jammert Jinek. Fout dame, u bent door ontkenningen en bagatellisaties aan het faciliteren. Destijds was de Holocaust mede mogelijk door landverraders die stiekem meehielpen. Thans gebeurt met de islamisering en het terrorisme hetzelfde.

Tussendoor worden er nog wat speldenprikken uitgedeeld. Zielig verhaaltje houden over baarmoederhalskanker, een simpel medicijn aankondigen die kan helpen en dan doen alsof Wilders harteloos is omdat hij de ontwikkelingshulp wil beperken. Wil hij wel geld geven voor zo'n project? Wilders is daar heel duidelijk in. Private projecten zijn prima. Zeker als een fles azijn genoeg is om die kanker op te sporen. Maarre, een fles azijn is nogal iets anders dan jaarlijks 4,5 miljard in de bodemloze put smijten van landen die er enkel oorlogstuig mee kopen. Snappen die linkse flikkers niet. Hulp is hulp, dus als Wilders tegen verspilling is, vindt hij dus ook een flesje teveel gevraagd. Ander onderwerp. Tijdrekken. Eventjes de gedachten verzetten. Dan een bruggetje maken met een verwijt. "We gaan het over onderbuikgevoelens hebben," besluit Jinek snel. Partijdige riooljournalistiek noemen we dat. "Ehh, ik wil er geen negatieve connotatie aan geven hoor, maarre, u voelt intuÔtief toch wel aan dat het niet deugt wat u doet als u uw hart volgt?"

Walgelijk om verzet tegen een regering die aantoonbaar de maatschappij kapot heeft gemaakt, weg te zetten als een simpel onderbuikgevoel. Mevrouw Jinek en iedereen die dit leest, denkt u werkelijk dat Wilders of welke vrijspreker dan ook, zoveel risico neemt en zijn leven in de waagschaal stelt voor een domme racistische mening? Krijg de klere, als het alleen maar ging om haat jegens een paar tyfusmoslims vanwege hun huidskleur, dan hadden we nooit geschreven. Dan hadden we onze mond gehouden, lekker geleefd, een prachtige baan gehad en fijn tussen de blanken gaan wonen in plaats van helemaal berooid, vervolgd en kapot achter te blijven in een land met een laffe bevolking die liever ons, dan de vijand een mes in de rug steekt. Wat niet deugt, Jinek, is 400 miljard staatsschuld opbouwen alleen om hier criminele allochtonen te huisvesten in de hoop stemvee en de macht over te houden. Wat niet deugt zijn vervolgingen van andersdenkenden, fascisme jegens rechts en islamisering, joden-, homo- en vrouwenhaat.

"Rutte was een vriendje van u." Jammer joh, de aversie komt van het beleid, niet van Rutte als persoon. "U heeft het over moord en doodslag, dus gaat het over criminaliteit?" Het beleid van Rutte 2 is crimineel in politieke zin. Onschuldige burgers beroven terwijl de boeven vrij rondlopen en de radicalen vrij op openbare scholen hun haat kunnen prediken. Indirect is het ook echt crimineel. Door alle massa-immigratie, zitten we nu met miljoenen extra criminelen opgescheept in Nederland. Dat voelen we allemaal. Het kabinet blijft de belastingen verhogen na alle verhogingen die we hebben gehad door Paars 1 en 2 en Balkenende 4. Er wordt 1 miljard weggehaald bij de zorg om die klote moslims te financieren. "Niet alleen in de zorg," met Jinek op. Nee, inderdaad, gepensioneerden en studenten worden ook genadeloos gepakt. Wat krijgen ze ervoor terug? Achmed als buren en Mohammed als ambtenaar. "Dat vindt u crimineel," stelt Jinek, "u kanaliseert uw woede in een verzetstournee omdat u in de Tweede Kamer niks bereikt."

Wederom is dat een standpunt dat aangeeft dat onze linkse vrienden geen enkele kennis hebben. Politiek speelt zich niet alleen af in de ivoren torens van de Tweede Kamer. Naast een Eerste Kamer, gaat het om de mensen op straat. Over gewone burgers zoals u en wij. Mensen die het wanbeleid in dit klote land zat zijn omdat zij wel keihard moeten werken voor een aalmoes om het hoofd boven water te houden in een land waarin niet eens meer fatsoenlijk hun moerstaal wordt gesproken. Politieke macht wordt in een democratie gegeven door het volk en Wilders is een van de weinige volksvertegenwoordigers die daadwerkelijk op straat, in het hol van de leeuw, het gesprek aan gaat met burgers. Eindelijk mag Wilders dan iets zeggen over zijn verzetstoer, maar voordat hij heeft kunnen zeggen dat hij actie gaat voeren, heeft Jinek alweer een voorbereide video opgestart waarin het weer belachelijk wordt gemaakt. Met het muziekje van de film "Soldaat van oranje" eronder, laat de linkse NOS suggestief beelden zien van mensen die het Verzet belachelijk maken.

Een greep uit de opvattingen: "Oehoe, het verzet is begonnen, we zullen ze een hand geven. Verzet? Was dat vanochtend? De nationale politie is in opperste paraatheid. Nogal opgepast. Dit ga jij je kleinkinderen vertellen, zo van jij was erbij opa. Dat geloof ik niet." Vervang het onderwerp Wilders door oorlog en Holocaust en het is opeens strafbaar, de hypocrieten. Opeens valt te begrijpen hoe het in de oorlog allemaal zo ver heeft kunnen komen. Destijds werd er eveneens zo bagatelliserend en honend over gesproken. Er zou nooit oorlog komen. Mein Kampf was een grapje. Alle enge verhalen waren slechts geruchten. Thans weten we beter. Jinek borduurt erop voort en stelt dat Wilders niet serieus genomen wordt. Boeiend, het Verzet werd in de oorlog ook door de meerderheid van de mensen niet serieus genomen. Totdat de omvang van de schade enorm was en het volk grotendeels op z'n minst medeplichtig bleek. "U zit al zolang in Den Haag. Het is net alsof iedereen slecht is en alleen u deugt. U bent onderdeel van de kliek," hoont Jinek.

Alweer fout dame, de wens om alles netjes volgens de regels te doen binnen de democratische samenleving, betekent niet dat iemand het eens is met het systeem. Wie in nazi-Duitsland de politiek in ging, wist dat hij enkel kon doen wat de NSB wilde, maar dat maakte hem geen nazi. Vele dappere strijders hebben geÔnfiltreerd en zo vele Joden de gang naar de ovens bespaard. Het is typisch voor links dat ze zelfs niet normaal mee kunnen praten over een onderwerp als verspillen. Cohen kreeg 35.000 euro voor 3 weken werk. Wilders noemt dat nepsocialisme en zakkenvullerij. Wat zegt Jinek? "O, dat onderzoek had er dus niet moeten komen." Jawel domme doos, maar het gaat erom dat er in Nederland honderdduizenden dwazen zijn die teveel verdienen om haast niks te doen. Het gaat landelijk om miljarden, maar oeps, die stap is te moeilijk voor links. "Topbestuurders doen het niet voor minder." Die zijn niet nodig. De overheid moet eens leren zorgvuldig om te gaan met ons geld. Normale salarissen voor normale mensen. Wij doen het wel voor de helft.

Het is onnodig om te vermelden dat zo'n discussie niet hoort te gaan over Cohen of over dat geld, maar over de dader die het feestje nogmaals op Facebook had aangekondigd nadat het slachtoffer het had verwijderd, maar hey, dat is bijna hogere wiskunde voor die socialistische imbecielen. Weer roept Jinek dat Wilders het Verzet alleen maar leidt omdat hij in de Kamer niks bereikt. Wilders geeft aan dat zijn partij principes heeft en dichtbij de burgers staat. "U zegt per definitie nee op alles, dus bereikt u niks." Alsof dat een probleem is. Zou Wilders in de regering naast de NSB zitten, dan had hij ook "NEE!" op alles gezegd omdat wat er anders gaat gebeuren, echt onacceptabel is. Bekend is vervolgens de sarcastische opmerking die Jinek ook maakte: "Gelijk hebben, is iets anders dan gelijk krijgen." Klopt, maar als de regering 6 miljoen Joden wil vergassen, dan onderhandelen wij niet voor 3. Op het punt van Wilders dat hij als alternatief geen bezuinigingen wil die de burger raken, zegt Jinek dat iedereen dat wel wil.

Laat dat nu juist het probleem zijn Jinek. Iedereen zal zeggen dat hij dat wil, maar aangezien al die mensen er niet aan mee willen werken en het zelfs dwarsbomen, enkel en alleen uit blinde haat voor Wilders, zijn dat loze woorden. Wat ons betreft is iedereen die op VVD en PvdA hebben gestemd, op z'n minst medeplichtig aan alle rotzooi die zij hebben veroorzaakt. Anders gezegd: u kunt niet NSB stemmen en roepen dat u de Holocaust niet heeft gewild. "U heeft een verkiezingsnederlaag geleden," probeert Jinek weer. Zeker, maar dat bewijst enkel dat het aantal slinksen en allochtonen weer eens omhoog zijn gegaan. "Uitgesproken ideeŽn zijn niet reŽel." Wat is reŽel? Alsof het Verzet toentertijd niet ten dode opgeschreven was omdat slechts weinigen in de bevrijding geloofde. Er zullen ook nu vele slachtoffers vallen en vele levens verwoest worden door fascisten, maar uiteindelijk zullen ze het licht zien. "Niemand wil met u samenwerken. U onderhandelt niet." Precies, over fascisme valt niet te onderhandelen. Alles moet weg!

"6 miljoen Joden Hitler? Nee, doe maar 3. Anders zijn wij het kleine kind van 2 dat overal nee op zegt." Fuck you, niet 6, niet 3, maar 0. Godverdomme, beleid dat zo extreem slecht is en indruist tegen alles waar wij als mens voor staan, mag niet uitonderhandeld worden. Heel Nederland weggeven aan het buitenland, een islamitische samenleving, schending van onze fundamentele vrijheden vallen daar net zo goed onder. Wilders geeft aan vooral eerlijk te willen zijn. "Eerlijkheid is een groot goed, maar u voert het niet uit." Alsof we de 1000 euro van Rutte en het eerlijke verhaal van Samsom hebben gekregen. Alles is kapot gemaakt. Dit standpunt geeft goed aan waar het de linkse rakkers vaak om te doen is. Wanneer zij stemmen, willen ze dat die partij hen geld oplevert. Meteen. Algemeen belang? Wel nee, uitkeringen, dat willen ze. Dus denken ze dat het bij Wilders en zijn aanhangers ook zo moet werken. Mensen hebben in het verleden voor vrijsprekers, de geallieerden en Wilders gekozen omdat ze willen dat de ellende stopt. Niet voor geld.

Wildersaanhangers kiezen voor de PVV omdat hij degene is die zegt wat zij vinden. Omdat hij degene is die strijdt tegen de vijand die het land kapot heeft gemaakt. Omdat hij opkomt voor de vrijheden. Wat dat betreft krijgen zijn kiezers wat ze willen. Jinek bedoelt natuurlijk te suggereren dat PVV'ers een blank Nederland willen en Wilders dat niet levert. Dat is enkel linkse demonisatie die nergens op slaat. "Heerlijk om de rug recht te houden, maar in ons land is het nu eenmaal zo dat 1 partij het nooit helemaal voor het zeggen krijgt. U heeft het zeker niet voor het zeggen. Het zijn papieren beloften die niet uitkomen." Wederom is dit een misvatting over het politieke systeem. Alsof elke partij die niet in de regering zit waardeloos is. Dan was de SP ook opgedoekt. Politiek vindt overal plaats in de samenleving. De PVV is een partij om rekening mee te houden. Fascisme moet echt gaan oppassen. Iedereen die voor de goede zaak aan de weg timmert en een bijdrage levert, werkt aan het behoud van ons mooie vaderland.

Jinek probeert in talloze vormen te roepen dat onderhandelen een vereiste is, maar ook dat standpunt deugt niet. Ten eerste is het niet waar dat de PVV nooit wil onderhandelen. Ze hebben 2 jaar lang onderhandeld met CDA en VVD. Ten tweede zijn onderhandelingen pas nodig op het moment dat het ertoe doet. Wanneer links voor een besluit de meerderheid heeft, dan heeft het niet veel zin om alle kaarten open op tafel te leggen. "Los van de details, want meer mensen zijn daar woedend over..." Niks los van de details die helemaal geen details zijn. Miljardenverspillingen, criminaliteit door allochtonen en het onderdrukken van rechtse meningen, zijn geen details. Wilders heeft niet pas iets bereikt als links dat kan begrijpen. Het feit dat onderwerpen nu bespreekbaar zijn, links moet oppassen en er aan de noodrem wordt getrokken waardoor het verval minder snel gaat, is niet in waarde uit te drukken. Besef dat Wilders niet belooft de partij van het gratis uitdelen van geld te zijn, maar een strijd te leveren en dat ook netjes nakomt. Jinek kan na afloop enkel uitgeluld honend lachen.

Overweging.

Normale mensen zouden bij het verspillen van miljarden aan belastinggeld voor de bodemloze put in de ontwikkelingslanden, nutteloos bureaucratisch beleid uit Europa en de multiculturele samenleving waar we vooral criminelen in tegenkomen, razend worden en meteen willen ingrijpen. Normale mensen zouden het niet willen accepteren, dat onze vrijheden worden ingeperkt omdat ons land is weggegeven aan achterlijken die de sharia willen invoeren. Normale mensen zullen het onaanvaardbaar vinden dat onze bejaarden in tehuizen twee weken in vuile poepluiers moeten zitten omdat het geld naar de profiteurs in Griekenland is gestuurd. Simpele logica die iedereen zou moeten begrijpen, maar waar desondanks toch hele volksstammen moeite mee hebben. In plaats van verontwaardigd te zijn over de manieren waarop we besodemieterd worden en boos te worden op de mensen die dat veroorzaken, vallen ze vrijsprekers aan. Elke keer moeten we het "argument" horen dat niemand ellende wil, maar waarom werken de meeste mensen daar dan wel aan mee?!

Binnen deze context, kunnen we een aantal groepen onderscheiden. Radicalen en criminelen uit vooral moslimgroepen die de samenleving willen ontwrichten en daar alle mogelijke illegale middelen voor uit de kast halen. Gematigde moslims die met legale middelen de islamisering stimuleren waarin ook de extremisten goed kunnen gedijen. Grote groepen linkse landverraders die met een hoop drogredenen tegenstanders de mond proberen te snoeren. Wat nogal opmerkelijk is, is dat deze linkse denkwijzen van extreem links tot gematigd links worden gebruikt en er geen verschil zit tussen de hun extreem beperkte intellectuele vermogen. Eva Jinek is in dit artikel dan ook als een van de representanten gebruikt voor het linkse gedachtegoed, maar zulke opvattingen vinden we overal op het internet terug. Bagatellisaties, ontkenningen, insinuaties en vooral veel gelul om het Verzet belachelijk te kunnen maken. Heel de linkse garde begrijpt niet dat door hun domme geklets extremisten geen strobreed in de weg worden gelegd. Ze vinden dat ook niet erg.

Toegegeven, het gebruik van Hitler en de bekende oorlog in argumenten, levert op internet doorgaans een godwin op. Of te wel een diskwalificatie. Dat komt omdat de meeste linkse mensen te dom zijn om drie gevallen te onderscheiden. Alleen het eerste geval is godwinwaardig. Namelijk het geval waarin (vooral rechtse) individuen worden vergeleken met Hitler. Dat is achterlijk omdat iemand als Wilders aantoonbaar geen jodenhater is of gaskamers wil bouwen. Het tweede geval is de situatie waarin een ideologie wordt vergeleken met die van de nazi's. Dat is terecht als ze beiden op hetzelfde neerkomen. Extreme jodenhaat, komt zowel in de islam als bij de nazi's voor. Beiden hebben een antisemitistisch boek. De vergelijking klopt dus en is daarom legitiem. Het derde geval wordt in dit artikel gebruikt en is bedoeld om met een treffende vergelijking de achterlijkheid van een drogredenatie te kunnen laten zien. Vaak wordt gedrag afgekeurd met een beroep op de oorlog, dan is het wel erg nuttig om te laten zien dat socialisten niet consequent zijn.

Zo wordt het ontkennen van de Duitse bezetting als strafbaar gezien, maar de wereldwijde islamitische bezetting niet. Ontkenning van antisemitisme van de nazi's is strafbaar, ontkenning van antisemitisme van moslims niet. Verzet werd in de oorlog, net als nu, gebagatelliseerd en vervolgd, maar aan het einde van de strijd juist gewaardeerd. Het Verzet had geen politieke macht tegenover de landverraders, net als nu, maar kon desondanks grote resultaten bereiken. Helaas pas toen er al miljoenen mensen het slachtoffer waren, maar dat kwam, net als nu, doordat grote delen van de zogenaamde "fatsoenlijke" linkse burgerij, de vijand helpen. Rancuneuze aanbrengers die mensen aangaven bij het partijdige gerecht als ze iets zeiden over de regering van Hitler zijn in deze tijd vervangen door de rancuneuze aanbrengers van onder andere het MDI die rechtse sprekers bij het partijdige gerecht aanbrengen. Verzet is nodig. U hoeft de PVV niet leuk te vinden of die peroxidekop te pijpen om u toch te verzetten tegen de socialistische waanzin.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.