Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

662 # Voer voor islamvarkens #
Gepost door Misdefinitie op 02-03-2013 om 23:11.
Minister Opstelten (Veiligheid en Justitie) gedraagt zich als een onnozele minkukel wanneer hij met de stelligheid van een doorgedraaide revisionist met zijn kop in de reet van Allah openlijk ontkent dat er in Nederland sprake is van islamisering. Vervang islamisering in zijn uitspraken door Holocaust en het levert opeens strafbare feiten op waarvoor u in de gevangenis kan komen, maar Opstelten blundert nog gewoon eventjes door. Zo moest hij schoorvoetend bekennen ook geen sodemieter te weten van het feit dat er in de jaren '50 door de katholieke kerk jongetjes werden gecastreerd voordat ze werden aangerand en verkracht. Wel heeft de politiek met succes het castreren van biggen verboden. Biggen zijn blijkbaar meer waard dan kinderen. Hoewel, dat ongecastreerde varkensvlees krijgt een berengeur en is daarna niet te vreten. Waardoor u geen varken meer eet en daardoor volgens de islamisering leeft. Moslimextremisten die ongelovige westerse blanken zien als onreine varkens gedijen goed in een klimaat van haat die de islamisering ons heeft gebracht.

Islamitische haatterreur.

Later mag u nog eens begrijpend lezen om uit de wirwar van het artikel te achterhalen naar wie precies met de biggen, varkens en onreine beren wordt verwezen, juristen zullen daar vast nog wel eens hun hoofd over breken, maar thans gaat het om extremistisch gedrag dat gevoed en gesterkt wordt in een omgeving waarin dat voor bepaalde groepen heel normaal wordt gevonden. Niet zomaar iedere willekeurige omgeving of de schijnwereld die we er in ons land op nahouden met al die zogenaamde valse vrijheden die we, als puntje bij paaltje komt, toch nooit blijken te hebben, maar een omgeving die letterlijk verziekt is. Verziekt door de islam als typische middeleeuwse woestijnideologie die overal ter wereld oproept tot het verdelgen van ongelovigen, het voeren van de heilige oorlog namens hun pedofiele profeet en het preventief ruimen van iedereen die minderwaardig is en hen in de weg kan lopen in de hete strijd. Dagelijks horen we op het nieuws niks anders dan oorlog, terrorisme en fascisme in landen waar de islam het voor het zeggen heeft.

Voorbeelden zijn er genoeg en ondanks dat we u capabel genoeg achten om deze op te snorren uit de actualiteit, willen we toch een indicatie geven van de diversiteit van de conflicten waar we het over hebben. Soennieten en Allahwieten maken elkaar het leven zuur in Tripoli en kwamen wederom tot een uitbarsting nadat bekend werd dat er in SyriŽ krijgers van een van de gehate kemphanen waren gedood. SyriŽ kampt al lange tijd met burgeroorlogen die doorgaans het gevolg zijn van conflicten tussen rassen en soorten die elkaar niet blieven en nergens ter wereld samen in een land zullen kunnen leven. Een wijze les die men hier in het westen nooit wil leren. Vaak moeten we gewoon als beschaafde mensen concluderen dat bepaalde soorten niet bij elkaar passen. Binnen Europa is men geneigd om zulke opvattingen naar het racisme te trekken en het gedrag in die landen te verheerlijken, maar het zijn wel de feiten. Het motief achter burgeroorlogen is vaak wel racisme en het helpt uiteraard niet om de boodschapper van dat nieuws uit te maken voor racist.

Lieberman geeft als IsraŽlische minister van Buitenlandse Zaken een van de kernproblemen weer waarvoor laffe dhimmi's de wereld plaatsen. Volgens hem zou de internationale gemeenschap er schijt aan hebben dat IsraŽl onder de voet wordt gelopen door terroristen en bereid zijn om IsraŽl op te offeren als dat ervoor kan zorgen dat de islamitische militanten weer rustig worden tot hun volgende wraakzuchtige plan om de wereld te overheersen. Oorlogsretoriek, dat snappen wij ook wel, maar het punt is dat we dat principe overal terugzien. Pim Fortuyn, Van Gogh, diverse rechtse webloggers en Wilders worden door het socialistische gespuis opgeofferd om islamieten tevreden te stellen. Denkt u werkelijk dat het MDI en justitie deze armzalige en ellendige website echt interessant zouden vinden als we overal waar "moslim" staat een ander volk zouden neerzetten? Nee, ze offeren vrijheden op uit pure angst voor dat gespuis. Internationaal gebeurt er in het groot wat er nationaal in het klein gebeurt. De situatie hier trekt steeds meer toe naar de oorlog daar.

Bangladesh is het terrein van wel een heel merkwaardig tafereel. Eind vorig jaar hebben ze daar namelijk een staking georganiseerd tegen de islamisering van hun land en daarbij een verbod geŽist op partijen die de sharia willen invoeren. Nu is dat vanuit onze situatie al opmerkelijk omdat hier juist een zwaar repressief beleid geldt jegens islamcritici en zeker als het gaat om het publiceren van meningen over de islam. Deelnemers aan demonstraties tegen de islamisering worden in Nederland steevast voor de rechter vervolgd. Wat het nog vreemder maakt, is dat de media er melding van maken dat die acties daar worden georganiseerd door linkse partijen. In Nederland is het juist gangbaar dat de linkse partijen een stel bange dhmmi's zijn die moslimpijpen tot kunst hebben verheven. Aangiften tegen vrijsprekers worden hier daarom meestal gedaan door blanke, oude en gerimpelde kutwijven met penisnijd. Strijden tegen de radicale islam is derhalve geen gevecht van rechtse racisten. Westerse socialisten zijn gewoon fascisten!

Wie wil weten wat hem of haar in een islamitisch land te wachten staat, heeft voldoende stof voer tot nadenken. Meer dan 200 dolle honden van de Romeinen bestormden in Pakistan een politiebureau om een geestelijk beperkte man, die er slechts van verdacht werd een koran in de fik gestoken te hebben, dood te slaan om hem vervolgens in de brand te steken. Een ranzige ordinaire lynchpartij die eindigde in een ware slachting zoals de dhimmi's, dwazen en andere extremisten hier in Nederland ook graag zullen zien. Pakistan is sowieso het terrein van moslimterroristen die alle andere rassen beschouwen als inferieure ketters. De ellende houdt maar niet op. Eeuwenoude graftombes in Timboektoe werden verwoest door moslimextremisten. Tombes waarvan men gelooft dat er nota bene resten van moslimgeleerden liggen. Eerder werden er al beschermde mausolea (mooi graf) vernietigd uit naam van de achterlijkheid. Slachtpartijen, terreur, bomaanslagen, beeldenstormen en gare veredelde Kristallnachten branden een smet op de o zo geliefde multikul.

Vrolijk Kerstfeest namens de radicaalislamitische sekte Boko Haram die op de dag van de Heer 5 mensen doodschoot in Nigeria om vrede op aarde te brengen. Allah is groot. Vrouwen zijn volgens islamprominenten enkel om te baren en te werpen. Islamitische revolutionairen mogen van Muhamad el Arifi in SyriŽ vrouwen die niet in de weg staan naar hartenlust verkrachten. Staan ze wel in de weg, dan mogen ze na een neukpartij ook worden vermoord. Achteraf ontkent hij zulke uitspraken natuurlijk, maar het zijn opvattingen die binnen zulke islamitische kringen heel normaal zijn. Gematigde vormen herkennen we in de theedoek, de burka, onderdrukking tot de steeds erger wordende vormen van vrouwen- en homohaat, veelwijverij en incestueuze handelingen. Traangas was er nodig in Egypte om honderden islamieten uiteen te drijven die daar de winkels van koptische christenen aan het slopen waren vanwege een gerucht. Christen worden door dat islamistentuig al aangevallen op basis van een roddel over kindermisbruik. Laten ze hun eigen fucking profeet maar eens onder handen nemen voor het uitscheuren van een 9-jarige.

Islamitische militanten plaatsen explosieven en zorgden in Algerije voor een ware slachting tijdens een gijzelingsdrama. Wederom een wraakactie voor het ingrijpen van Frankrijk in Mali. Denk maar niet dat u veilig bent, want alle landen die dat ingrijpen steunen zullen volgens Moktar Belmoktar rekening moeten houden met geweld dat de hele westerse wereld zal treffen. Gesproken wordt over de wereldwijde jihad als de moslims het eenmaal overal voor het zeggen krijgen. Twee autobommen hebben in Golan aan 8 mensen het leven gekost. Islamcriticus Lars Hedegaard heeft in Denemarken ternauwernood een aanslag overleefd die bedoeld was om hem voorgoed de mond te snoeren. De Taliban pleegde met zelfmoordenaars een golf van aanslagen in Afghanistan. Veiligheidsdiensten in IndonesiŽ merken een toename aan religieus geweld door de islam op, maar dat wordt door de regeringen gebagatelliseerd en ontkend. Overal waar we kijken treffen we hetzelfde beeld aan. Waar moslims zijn, is gedonder. Ongeacht of u ze lief, geil of goed vindt.

Wordt u al een beetje wanhopig en kunt u zich als linkse rat al de haren uit het hoofd trekken door de evidentie dat zoveel moslims niet deugen? Dan gaan we nog even door. Moslims doden zelfs hun eigen soort dat afwijkt van hun eigen soort. Begrijpt u het nog? Moslims doden moslims. Nog een keertje. Moslims doden weer moslims, ditmaal in Karachi. Heus, ze zijn niet allemaal slecht. Moslims proberen in Thailand de sociale cultuur kapot te maken en doden burgerwachten. Gezellig, er zijn ook goeden bij. Moslims verbieden in Iran boeddabeeldjes in een poging de koelies onder controle te krijgen. De buurlanden van Bahrein zitten met hun vuist in de reet van de moslimterreur. Overheersen en domineren zit die zwijnen in het bloed en wordt er door de islam goed ingeramd. Zodoende doen in Iran zelfs de zogenaamde gematigden op hun manier mee aan een vreugdedans vanwege de islamitische revolutie. Hordes aan islamieten roepen "Weg met de VS" en "Dood aan IsraŽl" net zoals Harry van Bommel meeliep in een "Intifada! Joden aan het gas!"-demonstratie.

Veel mensen denken dat extremisme en het daaruit voortvloeiende terrorisme een zaak is van haatbaarden die gehuld in jurken zonder onderbroek in het Midden-Oosten strijden voor wie het eerste de kamelen mag bestijgen. Oorlog is voor hen iets wat ze eventjes meekrijgen als ze voor hun favoriete soap een stukje actualiteit meepakken via het nieuws. Het wordt weer net zo snel vergeten zodra de beelden van het netvlies verdwijnen. De opvatting dat het hier gaat om ellende die vooral ver van uw bed afspeelt, stamt echter nog uit de tijd dat er nauwelijks moslims in Europa en Nederland waren, mensen nog niet zo mobiel waren dat ze overal ter wereld makkelijk spionnen kunnen neerzetten en Europa zijn lidstaten nog geen regels oplegde met betrekking tot het omarmen van de multikul en de islamisering. Een tijd waarin we konden zeggen en doen wat we wilden; afgezien van de acties van de altijd linkse fascisten. Door massa-immigratie hebben wereldwijde terreurorganisaties voeten aan de grond gekregen in de westerse landen.

Massa-immigratie is zo gevaarlijk omdat er naast een heleboel goede mensen, ook een heleboel terroristen meespoelen. Terroristen die goed gedijen bij de privileges die speciaal voor de vermeende goede mensen worden geschapen. Zo heeft een terrorist er baat bij als door positieve discriminatie de aandacht van de politie in het algemeen verslapt als het om misdaden door moslims gaat. Radicalen zijn in staat zich te verstoppen tussen de mensen en de regels en kunnen opeens in actie komen zonder dat de overheid door heeft waar de aanval precies vandaan komt. Recent werd bekend dat de bondskanselier Angela Merkel (Duitsland) in een videoboodschap met de dood bedreigd wordt door moslimradicalen. Salafisten trokken massaal naar Egypte om aansluiting te zoeken met de Duitse salafist Abu Azzam. Aangezien Duitsland minstens 4000 bekende salafisten kent, is de kans reŽel dat radicalen hun daad uitvoeren. Herken hierin het paard van Troje. Door het islamitische paard als pracht en praal aan te bieden, heeft men de terroristen binnenin over het hoofd gezien.

BelgiŽ heeft het radicale onkruid zelfs op eigen kosten laten voortwoekeren. Onder het mom van "we moeten zielige moslims financieren", werd het geld van de hardwerkende Belgen aangewend om imams te subsidiŽren. Bekend is echter dat de meeste imams van die fundamentalistische knaagdieren zijn die graag in hun speech opnemen dat homo's, Joden en andere ongelovigen een stelletje minderwaardige varkens zijn die uit naam van Allah onverdoofd geslacht mogen worden. Om nu te voorkomen dat het uitkomt, wijst men natuurlijk naar de discretionaire bevoegdheden om sluiten omtrent vergunningen en subsidies te nemen, de plannen van de overheid om positief met immigratie om te gaan en critici die zij beschouwen als racisten. Maar nu het niet meer te verbergen is, wil BelgiŽ opeens af van subsidies voor radicale imams. Grote woorden waarbij niemand zich afvraagt waarom die ideologie sowieso subsidie krijgt. Bij de Moslimexecutieve, een subsidieslurper die de scholing organiseert, wijst men alle verantwoordelijkheid simpelweg af.

Slechts weinig mensen schijnen aan zulke subsidies te kunnen herkennen dat er sprake is van islamisering. Moet u nagaan. Wanneer een rechtse spreker een subsidie aanvraagt, dan wordt het doodeenvoudig afgewezen. Dan is het opeens wel mogelijk om zogenaamd te bepalen dat wat hij wil zeggen voor onrust in de maatschappij kan zorgen. Anders verzinnen ze wel een of andere kutreden om de subsidie te weigeren. Gaat het om moslims, dan zijn de politieke heren erg gul en kunnen zelfs berichten over radicale imams er niet voor zorgen dat zulke subsidies achterwege blijven. Het lijkt wel alsof er in heel AurabiŽ een sfeer van angst leeft waarin iedereen het standpunt heeft dat moslims op geen enkele manier gedwarsboomd mogen worden omdat ons anders de hel wacht. En maar niet begrijpen dat het uitdelen van privileges en het achterstellen van de eigen bevolking, op den duur tot een burgeroorlog kan gaan leiden. Staan de moslimterroristen een keer voor de rechter, dan regent het vooral vrijspraken. Hoe anders is dat als blanken voor gedachtemisdaden voor het hekje staan.

Wat ooit in de jaren '60 begon als massa-immigratie uit medelijden waarbij de overheden alle kritiek over de multikul de kop indrukt met het standpunt dat al die zielige buitenlanders die naar Europa komen vluchtelingen zijn, is nu uitgegroeid tot een volledige industrie waarbij er alles aan gedaan wordt om de moslimgemeenschap te behagen. Europese landen mengen zich daardoor steeds vaker in een westennest door in islamitische landen deel te nemen aan oorlogen die niet onze strijd vormen en derhalve niet onze aangelegenheden betreffen. Frankrijk voerde luchtaanvallen uit in Mali om daar de regering te ondersteunen. Wel, iedereen weet dat als er in een oorlog partij wordt gekozen, de andere partij u ziet als de vijand. Vandaar dat Frankrijk zich de woede van de islamieten op zijn hals haalde. Hoe durfden de Fransen zich te bemoeien met een oorlog die hen niks aangaat? Het gevolg bleef niet lang uit. Terreurbendes gijzelen Fransen en dreigen Frankrijk dat hun bemoeizucht consequenties zal hebben voor alle Fransen ter wereld.

Geert Wilders is in Nederland de bekendste strijder tegen de radicale islam en wordt al jarenlang zo extreem bedreigd dat hij vanwege een mening continu ondergedoken moet zitten. Naar mate de moslimpopulatie groeit, ongeacht of welke individuen u als goed of slecht beschouwt, worden die bedreigingen echter steeds zwaarder. Thans is bekend geworden dat Wilders door Al Quada op de dodenlijst is gezet. Werelds bekendste islamitische terreurorganisatie die als voorbeeld dient voor vele moslims en natuurlijk die mongool van een Breivik. Zonder massa-immigratie had zo'n bedreiging natuurlijk geen waarde. Immers, als er geen vijanden van ons volk aanwezig zouden zijn in ons land, dan waren er geen slachters die bereid zouden zijn om zijn kop eraf te hakken. Een andere vorm van terrorisme is infiltratie bij de PVV in een poging de partij van binnenuit kapot te maken. Oorlog is echt oorlog. Mollen die een land, partij of beweging van binnenuit kapot hebben gemaakt, komen er achteraf voor uit dat uit naam van Allah te hebben gedaan.

Overweging.

Analyseren van internationale situaties is met betrekking tot dit onderwerp zo interessant omdat het inzicht geeft in de gevolgen en consequenties voor een gemeenschap naarmate het aantal moslims varieert. Landen die overwegend uit moslims bestaan, lijken de meest heftige conflicten te hebben. Dat geldt voor landen die bijna 100 % uit moslims bestaan waar de onderdrukking zich richt op homo's, vrouwen en minderheden zoals christenen, maar vooral voor landen waar een meerderheid aan moslims feitelijk bestaat uit moslims van verschillende volkeren. Uit de genoemde actualiteiten blijkt dat groepen moslims niet alleen een gruwelijke hekel hebben aan de groepen die de koran met de islam als politieke ideologie voorschrijft, maar ook aan andere groepen moslims die zij niet tot hun volk willen rekenen. Opvallend is dat mensen binnen het dierenrijk wel makkelijk rassenhaat willen accepteren. Nederland is geen racistisch land en wij zijn geen racisten. We leven netjes samen met alle vormen en maten, maar steeds dezelfde groepen schoppen rotzooi.

Uit alle oorlogen en terreurdaden blijkt dat het er niet om gaat of een moslim goed of slecht is. Feitelijk worden de terreurdaden gepleegd door een relatief klein groepje extremisten vergeleken met de hele bevolking. Een bevolking onder wie tevens veel burgerslachtoffers vallen en die derhalve helemaal niet zo staat te springen om terreur. Wel is het zo dat het niet zomaar om een klein groepje gaat. Binnen elke maatschappij en elk volk zit een bepaald percentage aan criminelen en extremisten. Ook in Nederland. Er zijn zelfs groepen die heel vaak genoemd worden als zijnde extremisten zoals de neonazi's. Veelal wordt die term zelfs gebruikt om rechtsdenkenden mee te diskwalificeren. Desondanks staan zelfs zulke groepen als die nazi's er niet om bekend dat ze de hele wereld in hun greep hebben met terreurdaden. Sterker nog, ze worden nergens ter wereld serieus genomen al zijn altijd vrij netjes. Moslimproblematiek is geen kwestie van het hokje goed of slecht, maar een kwestie van veel slechten, heel veel ideologische meelopers en een sfeer van haat.

Een paar nazi's vormen geen bedreiging, een paar moslims ook niet. Gezien het aantal conflicten gaat het wereldwijd om een groot aantal fundamentalistische dwazen die zichzelf maar al te graag naar Allah willen blazen voor de eeuwige melk, honing en kamelenmaagden. Gematigden worden al heel gauw meegezogen met een beroep op de islam die als ideologie van haat in de boeken beschreven wordt. Waarom is dat een probleem? Omdat de wijze waarop de gematigden hun cultuur en omgeving inrichten, tevens de extremisten kan faciliteren. Een gewone burger die het met idealistische dwang voor elkaar krijgt dat we met z'n allen Duits gaan spreken, zegt iets voor de maatschappij te doen, maar maakt het tegelijkertijd de extreme nazi weer een stap makkelijker om tot het Derde Rijk te komen. Zo werken islamisten ook. Omgevingen met veel islamieten gecombineerd met de zeer traditionele sharia, zijn gevoelig voor terrorisme. Extremisten zijn net kakkerlakken die prima gedijen en zich kunnen verstoppen tussen het vuilnis dat anderen achterlaten.

Simpele statistiek zegt dat de kans op extremisten toeneemt als het aantal moslims in een omgeving toeneemt. Een land waarin overwegend islamieten wonen en gewone burgers het al normaal vinden als homo's, vrouwen en Joden worden achtergesteld, heeft naast een volledige moslimpopulatie ook een volledige consensus met betrekking tot de islam. Concluderend kan gesteld worden dat als het aantal moslims in ons land toeneemt, het aantal extremisten toeneemt en als de islamisering toeneemt, de omgeving aantrekkelijker wordt voor extremisten omdat een heleboel zaken die zij normaal vinden dan al geregeld worden. Vaak hebben we de analogie met water gebruikt. Individuele druppels kunnen allemaal goed zijn, maar als miljoenen liters door uw woonkamer stromen, beschouwt u al het water als slecht. Vandaar dat we een fel tegenstander zijn van islamisering. Het is aanpassen of opkrassen, simpel. Nooit zullen we mogen toestaan dat door islamisering, discriminatie en selectieve vervolgingen een sfeer ontstaat waarin extremisten gaan denken dat ze nu de strijd kunnen winnen.

Binnen de islam wordt u als ongelovige beschouwd als onrein varken. De wijze les die u als voer tot u moet nemen is dat een volledig geÔslamiseerd land met totale chaos, zijn terreur kan doen overwaaien naar landen die nog niet helemaal islamitisch zijn. Dat proces voltrekt zich niet onmiddellijk. U kunt dus niet blijven slapen zolang de bommen daar vallen totdat ze ook hier gaan vallen. U moet begrijpen dat een volledig islamitisch land in oorlog het eindstation is en wij daar langzaam naartoe rollen als wij ook islamiseren. Zoals we zo vaak hebben opgemerkt is het zaak de islamisering van Nederland niet langer te ontkennen en actief gaan bijdragen aan het te bestrijden ervan. Wilders wil een einde aan moslimimmigratie, maar u kunt het niet maken hem alleen voor de strijd te laten opdraaien. Islamisering herkennen is een vaardigheid die iedereen moet beheersen zodat we op lokaal niveau actie kunnen voeren. Slechte mensen moeten sowieso weg en wie zich goed noemt, zal begrijpen dat het niet gewenst is dat hij van ons land het nieuwe Midden-Oosten maakt.

Islamisering en daarna de wereldoverheersing, verloopt in stapjes. Elk van die stapjes, hoe klein ook, wordt in die visie genomen om weer dichter bij de ultieme natte droom van de islam te komen. Kijk dus verder dan uw neus lang is. Bijvoorbeeld als er berichten verschijnen dat alle kip halal geslacht wordt. Jawel, onverdoofd de keel doorsnijden. Daar zit Wakker Dier dan met zijn propaganda voor een paar centimeter leefruimte terwijl de kippen een afschuwelijke dood wacht. Samen met de halal in supermarkten, pretparken en het verneuken van ons varkensvlees, is de islamisering een feit. Dit paradijs trekt dan weer strontvliegen aan die zich gaan nestelen waarna de bacteriŽn hun werk doen. Protesteren dus en laat u vooral niet afleiden door idiote ontkenningen. Feit is dat onze overheid er niet actief aan bijdraagt dat u weet wat u eet en het toevallig elke keer weer richting islamisering gaat. Laat de islamitische dwazen maar naar de Harlem Shake doen voordat de aap daadwerkelijk uit de mouw komt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.