Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

654 # Milieu vol ecoterrorisme #
Gepost door Misdefinitie op 21-01-2013 om 23:13.
Milieu en dierenwelzijn zullen nog een van de weinige onderwerpen zijn waarop de linkse hippies enigszins nog een punt kunnen maken aangezien alle andere standpunten van die dwaze socialisten keer op keer een hoop waardeloze stront blijken te zijn. Niemand gelooft meer dat het eerlijk is om andermans geld af te pakken voor zogenaamde armen die zelf als parasieten te lui zijn om te werken. Niemand gelooft meer in het fabeltje van gelijkheid nu iedere slinkse, christenhond of moslimextremist hen al naar het leven staan als ze er een iets andere mening op na houden dan zijzelf. Iedereen heeft inmiddels wel door dat al ons geld verspillen in het buitenland er enkel toe leidt dat we zelf een ontwikkelingsland worden in plaats van dat we werkelijk daar de armoede bestrijden. Met milieu en dieren denken socialisten het echter beter te doen. Die onderwerpen beschouwen zij als een algemeen doel voor ons allen. Socialisten weten ook op het gebied van milieu en dierenwelzijn de plank volledig mis te slaan zodat zij zich ook hierop diskwalificeren.

Slinkse milieuleugens.

Inmiddels kunt u precies uit het hoofd optekenen hoe het socialisme werkt. Men neemt een aantal neutrale woorden met een hele vage lading. Eerlijk, sociaal, fatsoenlijk, rechtvaardig, goed voor het milieu en dierenwelzijn. Stuk voor stuk woorden die doorgaans een positieve klik veroorzaken en prettige gedachten oproepen bij mensen. Socialisten redeneren vervolgens dat omdat die woorden in beginsel het goede weerspiegelen en zij die woorden regelmatig gebruiken, de conclusie derhalve moet zijn dat zij dus goed zijn en dat hun standpunten, overtuigingen, interpretaties en activiteiten voorts eveneens als goed gezien moeten woorden. Bescherming van eerlijk, sociaal, goed en fatsoenlijk gedrag, kan over het algemeen immers moeilijk als onredelijk of onrechtvaardig worden gezien. Mensen die hun verstand gebruiken en wat dieper doordenken, weten dat het roepen van een "goed" woord niet per se goed is. Hitler vond het vergassen van Joden rechtvaardig, maar het spreekt voor zich dat dat enkele woord het gedrag niet rechtvaardig maakte.

Desondanks proberen onze socialistische vrienden een soort van monopolie te krijgen op "goede" woorden waarvan zij impliceren dat zij ook meteen het goede nastreven. Wakker Dier is typisch zo'n Volkert van der Graaftoko. Formeel zeggen ze op te komen voor het ondragelijk lijden van plofdieren in de vee-industrie. "Voor de dieren die gemarteld en vetgemest worden in veel te kleine hokken, zijn alle mensen nazi's," scanderen ze. Enfin, u kent dat soort linkse types wel. Informeel houden ze zich echter bezig met smaad waarmee ze bedrijven als KFC kapot proberen te maken middels een boycot als zij niet onmiddellijk de door hen aanbevolen biologische meuk gaan verkopen. Tevens proberen ze supermarkten als C1000, Albert Heijn en Jumbo aan te pakken door te schreeuwen dat goedkoop vlees slecht vlees impliceert van dieren die slecht behandeld worden. Beter vindt u ook geen foie gras in uw kerstpakket. Wakker Dier krijgt een groen milieuorgasme bij het opdringen van hun ideeŽn, maar biologisch voedsel blijkt juist zeer schadelijk voor het milieu te zijn.

Jazeker, anno 2013 moeten we oppassen dat we geen kogel door onze kop krijgen als we tegen de heersende leer der ecoterroristen ingaan, maar in de praktijk is de wetenschappelijke evidentie op basis waarvan de milieumaffia u als vleesetend varken de nek om wilt draaien, bijzonder klein. Aalt Dijkhuizen stelt als topman van de Universiteit Wageningen, niet de minste persoonlijkheid dus, dat biologisch voedsel duurder en slechter voor het milieu is. Verder zou de wetenschappelijke onderbouwing van biologisch voedsel volledig ontbreken. Dijkhuizen vermeldt dat de Nederlandse veehouderij behoort tot de schoonste ter wereld en dat er voor al die biologische rotzooi juist meer voedsel is waardoor er meer uitstoot vrijkomt die het broeikaseffect versterken. Oei, is dat even schrikken voor die organisatie die er een gewoonte van maakt om ondernemers te intimideren en heimelijk in te breken om foto's te maken. Wakker dier? Fuck you, het blijft lekker dier. Mensen eten vlees; dieren eten vlees. De natuur is nu eenmaal wreed, ook voor zielige milieuradicalen.

Dierenorganisaties gaan ondertussen gewoon door met hun ellendige heksenjacht op alles wat vlees eet. Koop biologisch voer voor uw katten en honden, vindt de organisatie. Door een kartel aan te gaan met een fabrikant voor dergelijke voeding, hebben ze in Amsterdam weten te bewerkstellingen dat er een klein voordeeltje aan het kopen van biologisch voer zit. Ja, dat is net zo iets als een plugin-hybride financieren met subsidies en zeggen dat het beter voor het milieu is, terwijl die zakenbobo's in de praktijk gewoon op benzine of diesel blijven rijden omdat ze te lui zijn om hun bolide elektrisch op te laden. Kunnen we die milieufreaks dan een plezier doen met megastallen zodat de dieren tenminste een hele grote ruimte hebben? Ook al niet. Dan zeggen ze weer dat het gebouw weliswaar groot is, maar de individuele hokjes nog altijd veel te klein. Dieren moeten kunnen scharrelen voordat ze worden geslacht. Opvallend is dat geen enkele organisatie, met welke deskundigheid dan ook, opmerkt dat er zoveel dieren nodig zijn omdat er teveel mensen zijn.

Twintig jaar geleden kwam de linkse overheid met het verwijt dat boeren er met hun giertanks voor zorgden dat er teveel schadelijke ammoniak in het milieu zou komen. Aangezien milieu het stokpaardje is van links en mensen van nature een groot belang zeggen te hechten aan een schoon leefklimaat, wordt elk beleid hieromtrent op handen gedragen. Dus verplichtte de overheid de boeren om hun mest voortaan te injecteren in landbouwgrond. Peperduur, maar wie niet meewerkte werd kapot gemaakt, omdat de hoge heren de boeren ervan beschuldigden zure regen te produceren. Blijkbaar waren ze zelf veel te zuur, want thans blijkt dat boeren al 20 jaar opgezadeld worden met onnodig veel investeringen. De methoden om de ammoniakuitstoot te meten blijken niet te deugen en het nieuwe beleid van injecteren blijkt juist veel slechter te zijn voor de bodem dan de poep gewoon uit te smeren volgens de oude methoden. Kenmerkend aan de milieumaffia is dat zij nooit hun ongelijk willen toegeven en zelfs doorgaan als hun methoden schadelijk zijn voor mens en dier.

Groene stroom doet menig ecoterrorist klaarkomen van genot. Stroom verkregen uit schone energie, van landschapvervuilende windmolens bijvoorbeeld, zien zij als superieur alternatief voor vuile kolen- en kerncentrales. Mensen die nu nog grijze stroom gebruiken, worden door de groene hippies weggezet als asociale vervuilers die geen oog hebben voor de schoonheid van de natuur. Wel is groene stroom duurder en moeten we weer een ellenlange procedure ondergaan voordat de energiemaatschappij het geregeld heeft, maar dan hebben we ook wat. Een beter milieu begint volgens de groene radicalen immers bij uzelf en als u nu gewoon doet wat zij zeggen, hoort u er weer bij. Al in 2001 spande de Gelderse Milieu Federatie (GMF) een rechtszaak aan tegen Essent wegens misleidende reclame. Groene stroom is namelijk lang niet altijd groene stroom. Sterker nog, groene stroom is in de praktijk nooit groene stroom. Stroom is gewoon stroom. Uit uw stopcontact komt gewoon altijd grijze stroom. Of dacht u dat ze een aparte stroomdraad voor u trokken?!

Ruin 11 jaar later, begin 2012, begon zelfs GreenPeace de noodklok te luiden over al die zogenaamde groene stroom. Tegenwoordig roepen alle bedrijven dat ze groen zijn, maar dat zal dan wel van jaloezie zijn. Groen is tegenwoordig een mode woordje geworden, al is het gras bij de buren zeker niet altijd groener. Bedrijven beweren van alles en het lijkt wel alsof het woord groen alleen al de pikken omhoog krijgt, behalve dan als het om groene tanden gaat. GreenPeace merkt op dat bedrijven die roepen groen te zijn, doorgaans veel investeren in ouderwetse kolencentrales. Tevens komt steeds vaker het bericht naar boven dat bedrijven helemaal niet bijdragen aan de totale productie van groene stroom. Kortom, het is een wassen neus. Een schijnvertoning die mensen enkel een goed gevoel moeten geven. Een beetje zoals geven aan een collecte om dat goede gevoel te krijgen terwijl het geld op gaat aan wapenfabrikanten. Groene stroom is een fabel. Alle stroom komt vanuit een grote bundel op het netwerk terecht en is vrijwel altijd niet duurzaam opgewekt.

"Global warming" is een van de belangrijkste drogredenen van de milieumaffia om geld los te kunnen peuteren van de bevolking voor een of ander vaag doel. De groene propaganda is werkelijk niet aan te slepen en de ene na de andere doemscenario passeert de revue. Paniek, we gaan allemaal dood! De ijskappen van Groenland en Antartica smelten drie keer zo snel. Verkoop allemaal uw auto, geef allemaal uw geld aan het goede linkse doel en verpest allemaal uw ogen met die verdomde spaarlampen. Alles voor een beter milieu. Wie niet wil, is extreem rechts en moet aan de galg der socialisten bungelen wegens sabotage. "Oei, dat klinkt allemaal heel ernstig," horen we u denken. Straks stijgt de zeepspiegel en krijgen we allemaal natte voeten. Geen woord reppen ze over het feit dat de wereld in de oudheid al minsten 5 ijstijden heeft gekend waarin de ijskappen aanvroren, ontdooiden en weer aanvroren. Zo is de natuur. Blijkbaar zijn er al honderdduizenden jaren processen aan de gang die de temperatuur extreem wijzigen en niet de schuld zijn van de mens.

Luisteren doen ze echter niet. De secretaris-generaal van de Verenigde Naties beweert dat de rijke landen de schuldigen zijn van de opwarming van de aarde en er een nieuw complot pact gesmeed moet worden om het klimaat te redden. Begrijp ons niet verkeerd. Feit is dat de aarde opwarmt, die cijfers zijn niet te ontkennen. Wat wel dubieus is, is dat de natuurlijke verschijnselen die zich al eeuwen voordoen, daarbij niet in ogenschouw worden genomen. Wat eveneens erg bizar is, is dat de schuld neer wordt gelegd bij alle westerse landen. Voor het deel waar de mensheid verantwoordelijk voor is, zouden we met name de grote rijke landen moeten aanspreken. Nederland is zo klein dat ons gedrag nauwelijks invloed heeft op de hele wereld. Landen als de VS en China, zijn duizenden malen groter en doen, vergeleken met wat wij doen, helemaal niks aan het beperken van schadelijke uitstoot in het milieu. Leuk hoor dat wij bijna worden vergruisd als we nog een gloeilamp laten branden, maar al die miljarden stroomverbruikers in het buitenland dan?

Aanwijzen van zielige slachtoffers moet het nog even wat schrijnender maken zodat u niet gaat protesteren als uw pensioengelden worden afgebrokkeld voor het zoveelste misvormde socialistische wereldbeeld. De opwarming van de aarde zou vooral het Midden-Oosten treffen. Hun woestijnideologie wordt bloedheet en krijgt te maken met extreme droogte. Stijgende zeespiegels zullen wel voor de nodige verfrissing zorgen, maar niet op de manier waarop de kamelen er ook nog wat aan hebben. Schuld wordt in zulke kwesties gebruikt om andere landen te laten opdraaien voor vervuiling elders. Door alvast te zeggen dat het Midden-Oosten het meeste last krijgt van de opwarming, impliceren ze dat anderen maar moeten betalen voor wat ze daar doen. Zoals gewoonlijk is ons land natuurlijk weer als eerste de lul om diep in de buidel te tasten. De PvdA, wie anders, geeft 200 miljoen euro uit voor de zoveelste bodemloze put. Had u nog enige hoop dat die klimaathysterie en het nodeloos verspillen van geld ooit ophoudt? Jammer, het World Economic Forum (WEF) wil jaarlijks 700 miljard dollar hebben.

Het klimaatbeleid kent aantoonbaar veel gebreken en slaat op de meeste punten de plank volledig mis, maar toch vindt het WEF dat al die miljarden bijeen moeten worden geschraapt en wel van de private sector. CommerciŽle bedrijven moeten het geld maar gaan ophoesten alsof ze nog niet genoeg belastingen betalen. Klimaathysterici willen beweren dat iedereen die tegen dergelijke verspillingen is, een egoÔst is die uit eigenbelang spreekt, maar dat is eenvoudig te weerleggen door het standpunt dat er geen enkele goed bewijs is dat op wetenschappelijke gronden kan aantonen dat zij het bij het rechte eind hebben. Zoals hier boven al bleek, is juist het tegendeel het geval. Denkt u dat u de dans ontspringt omdat u geen miljoenenbedrijf hebt, geen overheid bent en als burger toch al helemaal kaal geplukt bent? Dan hebben die slinkse flikkers nog een paar verrassingen voor u in petto. Bezuinigen en goed ook. Burgers worden geacht tot in het belachelijke te bezuinigen terwijl overheden van grote landen luchtspiegelingen najagen en het geld verbrassen.

Wethouder Bert Wassink van de gemeente Aa en Hunze (Drenthe) vindt dat we allemaal massaal onder de douche moeten plassen. Jawel, u leest het goed. Steek uw leuter in de afvoer of ga er gehurkt boven hangen en laat het goude vocht rijkelijk lopen. Goed voor het milieu, vindt de wethouder. Prachtig, tijdens de plaspauze, stroomt het water uit de douchekop natuurlijk gewoon door. Weg besparing, want naakt plassen zonder de kraan open te draaien zorgt ervoor dat mensen het koud krijgen. Dan kunnen ze beter nog vooraf in de wc zeiken zonder doortrekken, maar dat is weer erg vies. Een verdere denkfout die gemaakt wordt, is dat we niet altijd even lang douchen en er derhalve niet aangetoond kan worden dat als we een jaar lang in het putje zeiken, we ook significant minder water gebruiken. Om nog maar te zwijgen van zaken die veel meer water verspillen zoals de was doen en de auto een sopbeurt geven. Mensen moeten blijkbaar op het randje gaan leven om kruimels te besparen terwijl elders de bloemetjes eens flink buitengezet worden.

Dagelijks zouden we met z'n allen in Nederland 400.000 broden weggooien. Daarnaast gaan we niet zo zuinig om met rijst, aardappelen en pasta. Milieu Centraal is een voorlichtingsorganisatie die zich erover belaagt dat mensen niet goed weten hoeveel ze nodig hebben. Zouden ze dat wel weten, dan kan dat 800 miljoen kilo voedsel per jaar schelen. Gangbaar is de opvatting dat als we een brood kopen en het niet helemaal opkunnen, we de rest kunnen invriezen en later weer kunnen ontdooien. Dat zou beter zijn dan het brood weggooien. Die redenering klopt ons inziens niet. Behalve dat diepvriesbrood ranzig is en zeker niet geschikt is voor fijnproevers zoals wij, is de energie van een vrieskist ook niet gratis en zeker niet zonder schade voor het milieu. Bovendien moet het brood de volgende dagen steeds weer ontdooid worden. Natuurlijk in een broodrooster of magnetron. Daarom flikkeren mensen de restjes gewoon weg. Jammer genoeg gaat de discussie niet over het feit dat we hier in Nederland niet aan de kleinere eenheden willen.

Discussies over hoe we de situatie kunnen verbeteren, hebben sneller onze interesse. Is brood weggooien zo'n probleem? Waarom verkopen bakkers en supermarkten dan geen vers brood in losse sneetjes? Of wil men soms dat we elke nacht een stroomvretende broodmachine laten draaien die net genoeg maakt om onze behoefte te bevredigen? Aardappels krijgen tegenwoordig heel snel pootjes. Dat komt omdat alles en iedereen tegenwoordig in de koeling gaat en de kwaliteit om te huilen is. Die meuk verrot veel sneller, daarom gooien mensen het sneller weg. Logisch. Dus verbeter de kwaliteit en maak kleinere zakken. Nederland kent zo'n 3 miljoen alleenstaanden. Die gaan echt niet hele kilo's van die meuk op tijd opeten voordat ze waardeloos worden. Wanneer men weet dat het selecteren van de juiste hoeveelheid pasta een probleem is voor veel mensen, zet het dan duidelijker en makkelijker op de verpakkingen. Ons voedsel wordt steeds slechter zodat mensen sneller in de verleiding komen om die meuk in het grijze archief te pleuren.

Meer dan 140 landen hebben in een verdrag de verplichting neergelegd om kwikverontreiniging in te dammen. Kunnen de hoge heren weer lekker gaan slapen. In hun verwarmde huizen met spaarlampen. Allemaal hebben we verplicht het warme gezellige licht van de gloeilamp immers moeten inruilen voor die rotzooi, maar spaarlampen bevatten kwik. Spaarlampen worden op handen gedragen door het linkse werkschuwe tuig, maar de kwik in spaarlampen is levensgevaarlijk. Valt zo'n ding kapot, dan bent u het bokje. Lekker, de overheid erkent dat kwik extreem gevaarlijk is voor mens, dier en milieu, maar keurt dat gevaar goed omdat er nog geen alternatief zou bestaan. Die bestaat wel. Gloeilampen, maar dan zijn wij de extreem rechtsen die het niet best op hebben met de wereld. Ja ja, dat zal wel. Spaarlampen stoten gewoon kankerverwekkende stoffen uit, het is maar dat u het weet. Zij zwijgen. Gezellig tussen de kwikdampen, elektrosmog en kankerverwekkende stoffen moet de kinderen een sneetje diepvriesbrood eten. Eet smakelijk.

Bouwbedrijven die grof misbruik maken van hun vermeende groene imago, blijken gewoon cheap ass stoffen te gebruiken in bouwmaterialen zoals radon en thoron. Stoffen die radioactief zijn en ervoor kunnen zorgen dat u zo'n leuke groene glans krijgt. Of gewoon longkanker, wat u wilt. Het RIVM probeert nu geen paniek te veroorzaken door heimelijk meetinstrumenten in te zetten in een paar modelwoningen, maar voordat u de mannen in witte pakken zult zien, is het waarschijnlijk al te laat. Asbest vond men ook lange tijd ongevaarlijk en als we mensen vragen of ze weten dat de elektrosmog die van hun mobiele telefoons en draadloze netwerken afkomt, negatieve invloeden hebben op lichaam en geest, dan kijken ze ons aan of wij mongolen zijn. Links heeft immers een monopolie op milieu; wat weten wij rechtse rakkers nu van een goede leefomgeving. Een omgeving die helaas kunstmatig slecht wordt gemaakt. Door al dat linkse beleid en kunstmatig ingrijpen in de natuur, raakt het stilstaande water vanzelf verontreinigd en te vies om in te leven.

Overweging.

Vanuit de linkerzijde hebben de socialisten altijd heel makkelijk de schijn van een monopolie op milieu en dierenwelzijn kunnen ophouden. In de Kamer zijn zij degenen met de groene partijen GroenLinks en Partij voor de Dieren. Dat zulke partijen zich bezig houden met het bepleiten van biologisch voedsel dat helemaal niet zo gezond en onschadelijk is voor het milieu, wordt voor het gemak vergeten. Dat dierenwelzijn aan de linkerkant veelal bestaat uit illegale acties van ecoterroristen die dieren vrijlaten die daarna een wisse dood tegemoet rennen, mag in die kringen geen naam hebben. Greenpace is ook zo'n organisatie waar links een harde koker van krijgt en tegen iedereen die het maar wil horen roept dat er geen rechtse alternatieven bestaan. Dat zulke organisaties zich vooral bezig houden met levensgevaarlijke sabotageacties en reageren op basis van emotionele reflexen en oerinstincten, vinden ze heel normaal. Laat u niet verblinden door de schijn van de ecoterroristen. Op alle gebieden hebben ze het bij het verkeerde eind.

Is het nooit iemand opgevallen dat juist het gemak waarmee links een beroep op hun "fantastische" activiteiten doet, kenmerkend is aan hun falen? Roepen dat boeren met hun gierwagens de bodem vervuilen kan iedereen, maar later blijkt toch het tegendeel. Iedereen biologisch voedsel in de maag splitsen bekt in eerste instantie erg lekker totdat aangetoond wordt dat normaal voedsel veel beter is. Groene stroom doet hun zwellichamen bijna knappen, maar er is echt moed voor nodig om aan te geven dat al die groene milieuonzin enkel bedoeld is om wat verdwaasde hippies een goed gevoel te geven. Cruciaal is het besef dat links helemaal geen monopolie heeft op goed zijn voor het milieu en de dieren. Links heeft enkel een monopolie op blaten. Op eindeloos ouwehoeren zonder kennis van zaken. Vandaar dat u op het eerste gezicht weinig hoort vanuit de rechtse kant. Ook omdat rechts overal gemeden wordt. Negeer en bagatelliseer dat linkse gelul waarmee we een schuldgevoel worden aangepraat. Hun praatjes worden keer op keer ontkracht.

Vaak krijgen we bij het ontkrachten van de linkse fabels het verwijt dat zelfs een blinde plofkip zou moeten kunnen zien dat het de verkeerde kant op gaat met onze leefomgeving en de zorg voor dieren. Klopt, het is een feit dat ons milieu met sprongen achteruit gaat en het is ook een feit dat het de verkeerde kant op gaat; namelijk de linkerkant. Al die slinkse dwaze blijken maar niet te kunnen snappen dat het feit dat er milieuvervuiling bestaat, niet betekent dat hun oplossingen de enige en de beste zijn. Verontreiniging van de bodem tegengaan door mest te injecteren is achterlijke linkse waanzin. Evenals kwikverontreiniging aanpakken door overal spaarlampen met kwik te gebruiken, roepen dat wij met onze auto's in een klein land zorgen voor de opwarming van de aarde en doen alsof we nog nooit een ijstijd en opwarming hebben meegemaakt. Gebruik liever uw verstand en kijk wat er echt nodig is. Links heeft het niveau van likmevestje. Van het niveau plas maar onder de douche, poets uw tanden in het toilet en verbied de goedverzorgde dieren in het circus.

Hoogstwaarschijnlijk komt u nooit de wat genialere rechtsere ideeŽn tegen omdat die niet zulke populistische propaganda bevatten. Iedereen kan wel roepen dat de dieren in de vleesindustrie gemarteld worden terwijl ze zelf ideologieŽn ondersteunen waarin onverdoofd slachten op het balkon wordt toegestaan. Zulke onzin napraten helpt geen sodemieter. Uitgaande van de premisse dat de meest extreme vervuiling en gevolgen voor de aarde van de mensen afkomstig is, moeten mensen toch op het idee komen dat des te meer mensen er op deze wereld worden geneukt, des te meer milieuvervuiling er is. Ooit liepen er 2000 mensen op deze aarde. Nu zijn het er 7 miljard en het groeit maar door. Willen we milieuvervuiling stoppen, dan zullen we het ongegeneerd uitbreiden van het aantal mensen moeten stoppen. Zolang dat principe onbespreekbaar is, is het dweilen met de kraan open. Zo zit dat. Al gaan we allemaal de helft van de energie gebruiken: als het aantal mensen verdubbelt, zitten we weer op dit niveau.

Voorts moeten we ons niet laten leiden door angsttheorieŽn. Bouwen die kerncentrales. Die kunnen extreem veel energie opwekken tegen relatief weinig vervuiling. Natuurlijk is er veel radioactief afval, maar in plaats van dat we moeten strijden tegen links fascistische ecoterroristen, zouden we dat geld ook kunnen investeren in nieuwe wetenschappen om die radioactieve troep beter te kunnen verwerken. Vergeet vooral geen afstand te nemen van al die schijnmaatregelen. Gloeilampen vervangen door giftige spaarlampen met kwik erin, helpt geen sodemieter. Het is behalve gevaarlijk nutteloos, want sinds iedereen spaarlampen gebruikt, zitten we wel met 42 inch televisies in elke woonkamer, dure computercentra die dag en nacht aanstaan en andere vormen van stroomvretend speelgoed. Neem ook een voorbeeld aan de natuur. Vleeseters zijn nu eenmaal vleeseters. Leeuwen doen ook niet netjes met hun prooi. Niemand zal beweren dat slachtdieren een leuk leven hebben, maar wie kiest voor zoveel mogelijk mensen op de wereld, kiest ook daar voor.

Wilders heeft aan den lijve kunnen ondervinden hoe goede ideeŽn door links werden vervangen door socialistische idealistische onzinnigheid. Denk aan de dierenpolitie, minimumstraffen voor dierenbeulen, tegenhouden van die vieze spaarlampen vol kwik en het aanwenden van de miljarden (die normaal verspild worden aan de linkse maffia) voor de echte problemen met milieu en dier. Goede dingen doen voor de samenleving, mocht allemaal niet van die socialisten. Het is geld geven voor het verzinseltje van de global warming, biologisch voedsel en spaarlampen of u bent een extremist. Zo denken ze over u. Waarom zult u hen dan nog respect geven? Milieubescherming gaat niet over geld over de balk smijten aan zaken die aantoonbaar niet werken, onjuist zijn of geen zoden aan de dijk zetten. Houd op met die onzin. Investeer liever in een maatschappij waarin iedereen weer respect krijgt voor mens en dier, dat werkt veel beter. Mensen zijn uit het oog verloren dat we het zelf in de hand hebben hoe we met milieu en dieren omgaan. Die bodemloze fabeltjesput van links hebben we echt niet nodig.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.