Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

653 # Fatsoen met smet op het blazoen #
Gepost door Misdefinitie op 16-01-2013 om 23:10.
Eigenlijk weten we met z'n allen best wel welke gedragingen het meest gepast zijn in de omgang met anderen zodat iedere bokkenlul in feite doodeenvoudig de moraalridder kan uithangen door afwijkende activiteiten te veroordelen. Doorgaans accepteren we dat als bevolking klakkeloos omdat het ons herinnert aan de modelburgers waarvan men zegt dat we allemaal zo zouden moeten zijn. Tegen een beroep op fatsoen valt ook weinig in te brengen. Niemand zal met goed fatsoen kunnen beweren dat fatsoenlijk gedrag tegen de algemeen geldende principes van de mensheid ingaat. Zelfs de grootste lompe boer, de meest nare vent en de dorpsgek zullen beamen dat zij zich zeker fatsoenlijk gedragen. Discussies moeten daarom ook niet gaan over de vraag of we ons als mensen aan het goede fatsoen moeten houden, maar hoe vage holle begrippen als fatsoen, eerlijk en sociaal moeten worden geÔnterpreteerd en wat de inhoud daarvan is. Opmerkelijk is dat een beroep op fatsoen vooral door mensen wordt gedaan die zelf alles behalve fatsoenlijk zijn.

Socialistische schijnfatsoen.

Ergens snappen we niet waar die verdomde fascinatie voor het nieuwe jaar vandaan komt. Mensen kennen nieuwjaar bijna magische krachten toe alsof een nieuw jaar ook een verse, schone start betekent. Alsof we aan het einde van elk jaar de ovens in de concentratiekampen nog eventjes goed stoken voor hen die hebben geleefd als varkens, apen en andere landverraders zodat we eens met een schone lei kunnen beginnen. Alsof dan alle schulden door de schuldeisers worden kwijtgescholden zodat we eens niet het onderwijs, de zorg en de pensioenen hoeven af te knijpen. En alsof alle bestuurders dan opeens wel verstandig zijn geworden zodat het afknijpen van burgers om de multikul en oorlog in het buitenland te financieren, eindelijk iets van de verleden tijd is. Hoe dan ook, de neiging om aan de start van het nieuwe jaar alle fouten te vergeten en te doen alsof oude inzichten perfect zijn, is sterk aanwezig. Socialistische fatsoensrakkers wiens salon groter is dan hun oprechtheid, trachten hun eigen smetten te verbergen met een beroep op fatsoen.

Hans Spekman is partijvoorzitter van de PvdA en loopt nu overal op internet te leuteren dat hij een beschavingsoffensief wil openen. Wat niet betekent dat hij nu eens eindelijk al die criminele klote allochtonen het land uit gaat trappen en daarvoor zijn verontschuldigingen gaat aanbieden, maar wat inhoudt dat alles en iedereen onfatsoenlijk is behalve de PvdA en zijn aanhang, want die zijn superieur aan alles en iedereen. U bent in zijn ogen vooral degene die hem met de dood bedreigt, alles en iedereen uitscheldt met kanker en met termen als negerhonden, roetmoppen en berberapen racistisch bezig bent jegens primaten die het ook niet kunnen helpen dat juist zij beledigd worden door die vergelijking. Zo op het eerste gezicht zult u denken dat deze man gelijk heeft. Nederland is aan het verhufteren. Internet is een vrijplaats voor addergebroed en andere ellende. Mensen bedreigen elkaar hier. Spekman maakt echter de denkfout door te denken dat het gedrag jegens hem en anderen gericht zou zijn tegen onschuldigen.

Goed, laten we eventjes een gedachte-experimentje houden. Stel de wereld is gisteren gemaakt door een verzonnen sprookjesfiguur. Stel Spekman is gisteren geboren. Stel het verleden is volledig weg en we zijn alles vergeten. Stel voorts dat we zonder aanleiding groepen mensen imbecielen gaan noemen en hen vergelijken met minder gewaardeerde dieren. Puur omdat zij anders zijn en denken dan wij. Voor wie zelf superieur is, is immers alleen het allerbeste goed genoeg. Moge dan het onheil over ons vallen. Moge wij gemarteld en geradbraakt worden wegens het laten ontsporen van de maatschappij. Gooi ons dan in de diepste kerkers zodat alleen nog de bruine ratten weten wat we waren. Verban, diskwalificeer en verjaag ons desnoods met pek en veren. Want wie volledig onschuldig is, nooit iemand echt kwaad doet en desondanks wordt bejegend met bedreigingen en scheldpartijen, zou dat recht moeten hebben. Helaas is de wereld niet gisteren ontstaan en weten we nog precies wat die socialistische landverraders ons en ons vaderland geflikt hebben.

Wij kijken niet naar een of andere verzonnen wereld enkel en alleen om aan de bizarre theorieŽn van de linkse garde te kunnen voldoen. Wij zijn realisten. In de echte wereld, is de aarde 4,5 miljard jaar oud, bestaat de moderne mens 200.000 jaar en hebben gebeurtenissen in de afgelopen eeuwen de wereld gevormd zoals hij nu is. Het is een wereld waarin socialisten alles wat we in al die eeuwen hebben opgebouwd, in een paar decennia aan het vernietigen zijn. Een wereld waarin het linkse fascisme een sfeer heeft gecreŽerd van haat jegens alles en iedereen die het niet met ze eens zijn. Een wereld waarin de geÔmporteerde tsunami van de multikul hele volkeren en culturen uit elkaar hebben getrokken en hebben opgezadeld met criminaliteit en terrorisme. Een wereld waarin we onze bezittingen verplicht moeten afstaan aan parasieten in binnen- en buitenland. Een wereld waarin een mening de dood kan betekenen. Slechts als de wereld gisteren is ontstaan en schoon is van de smetten van die linkse imbeciele schijnheiligen, konden we Spekman serieus nemen.

Spekman wordt nu, evenals al die andere moraalridders die makkelijk een beroep denken te kunnen doen op het moraal, op handen en voeten gedragen op links georiŽnteerde websites. Wat is die Spekman toch een held. Met de dood bedreigd worden en dan daarover durven te publiceren op Facebook. Proest, net wat we nodig hadden in deze maatschappij. We snappen best dat al die dwazen die werkelijk te weinig geheugen hebben om te begrijpen en te weten wat er in het verleden allemaal is gebeurd, nu gaan denken dat Spekman een van de eersten is die dit onderwerp op de kaart zet, maar dan moeten zij even terug gaan denken aan de talloze artikelen die wij hebben geschreven over pesten, smaad, laster, doodsbedreigingen en vervolgingen van andersdenkenden; inclusief onszelf als slachtoffers. Spekman is in deze gewoon een vuile hypocriet. Doodsbedreigingen zijn geen gewoonte geworden op internet sinds hij wordt bedreigd. Internet is al jaren een open riool. Rechtse vrijsprekers worden al jarenlang met de dood bedreigd door socialisten en niemand van de PvdA maakte zich daar druk om.

Pim Fortuyn is godverdomme vermoord na voortdurende demonisatie door PvdA-prominenten. Voor de moord, is hij veelvuldig bedreigd. Is er ooit een PvdA'er geweest die daar afstand van heeft genomen? Nee, tot op de dag van vandaag zijn er vele linkse kankermongolen die overal op internet lopen op te roepen tot haat jegens mensen die een andere mening hebben dan zij. Nu Spekman opeens bedreigd wordt, komt hij breeduit in het nieuws. Waar waren die verdomde kranten toen wij met de dood werden bedreigd door een stel latent homoseksuele berberapen? Waar waren die linkse flikkers toen onze beheerder terecht stond voor een gedachtemisdaad terwijl hij continu werd uitgescholden op fora en via de mail? Waar waren de socialisten toen Wilders sinds 2004 onder extreme bedreiging moest komen te staan omdat zelfs een columnist als Theo van Gogh zijn leven niet zeker was in dit "nette" land?! Al die smerige huichelaars met hun gelul moeten hun smoel dichthouden over fatsoen dat zij en hun achterban zelf niet hebben.

Nogmaals, wij zijn realisten. Dit onderwerp is zo belangrijk dat het sowieso in de publiciteit moeten komen, maar we gunnen het de rode ratten niet dat zij daar de eer mee gaan strijken. Zeker niet omdat zij voornamelijk het probleem zijn. Als Spekman nou had gezegd van "Jongens, ik ben al die jaren samen met mijn kornuiten een criminele mongool geweest. Geweld gebruikt tegen de politie en met links een sfeer van haat gecreŽerd tegen iedereen. Ik dacht dat ik veilig was en het mij niet zou overkomen, maar nu het mij overkomt, schijt ik drie kleuren rood met bruine bagger en wil ik graag dat iedereen Wilders gaat bedreigen in plaats van mij.", dan had hij de waarheid gesproken. Nu lijkt het net alsof die klotezooi op internet iets van gisteren is dat aangezwengeld wordt door tegenstanders van de PvdA. Fout, we hebben al vaker aangegeven dat alles en iedereen op internet met de dood bedreigd kan worden. Ook zonder politiek. Rot op Spekman, wie een ideologie van haat beheerst en niet met echte oplossingen komt, moet hier vooral niet bij de hand over gaan doen.

Natuurlijk zegt Spekman ook niet tegen zijn achterban dat het helemaal afgelopen moet zijn. Goede wetten maken om het een en ander snel aan te pakken, wil hij ook niet omdat dan waarschijnlijk zijn eigen vriendjes sneller in de bak zitten dan zijn vijanden. Nee, meneer wil grenzen stellen aan ons taalgebruik. Verder mag Wilders wel bedreigd worden en hij niet. Probleem opgelost toch? Zeker, zulke mensen zullen roepen dat ook de bedreiging van Wilders ontoelaatbaar is, maar we hebben de afgelopen jaren zoveel socialistische fascisten gezien om de conclusie te handhaven dat dat slechts loze woorden zijn. Immers, wie echt niet wil dat Wilders bedreigd wordt, zou ook nooit een sfeer gecreŽerd hebben waarin dat aan de orde van de dag is. Met zielig doen probeert hij mensen aan zijn kant te krijgen. "Boehoe, hulpverleners zijn de lul en verder iedereen met een publieke functie." Leuk hoor, maar dat is slechts de helft van het verhaal. Hulpverleners worden vooral aangevallen door dat geÔmporteerde multiculturele stemvee der socialisten, maar dat mag niet gezegd worden.

Plasterk (PvdA) had al eerder dit jaar opgeroepen tot een fatsoensoffensief. "Voed uw kinderen op!" roept hij. Lekker makkelijk die aftandse en ronduit uitgekauwde dooddoeners. Het is echt weer typische socialistenretoriek. Wees eerlijk. Wees sociaal. Wees fatsoenlijk. Steel niet, de overheid duldt geen concurrentie. Geloof in het goede. Ja, zo kunnen wij het ook. Simpelweg wat vage tegeltjeswijsheden opdreunen die in de praktijk toch net eventjes iets anders werken. Nee beste mensen, iemand wordt niet opeens een held als hij zulke praatjes die iedereen kan hebben rondbazuint. Er zit meer achter. De bewindspersoon wil de oorzaak van agressie en geweld bij de opvoeding leggen. Erg makkelijk, want zo hoeft hij de werkelijke problemen niet te benoemen. Wordt u in elkaar geslagen? Ach, dat komt omdat "wij" allemaal onze kinderen niet willen opvoeden. De werkelijkheid zit een stuk genuanceerder in elkaar. Agressie en geweld zijn de handelskenmerken van idiote primaten die enkel naar Nederland zijn gekomen om de samenleving te ontwrichten.

Hordes criminele Marokkanen dulden geen tegenspraak en zijn zonder meer gewend om buitenproportioneel geweld te gebruiken tegen iedereen die hen voor de voeten loopt. Plasterk en consorten proberen dat probleem te verbergen door net te doen alsof agressie een meer algemeen probleem is dat enkel door opvoeding opgelost kan worden. Fout. De geallieerden hebben de NSB en de nazi's echt niet weggekregen door tegen de nette burgers te zeggen dat geweld niet acceptabel is. Zij hebben klip en klaar gedefinieerd wie die schooiers waren en hen vervolgens keihard aangepakt. "Ja maar de overheid kan toch geen wetten blijven maken?" Inderdaad, de overheid moet bestaande wetten zonder discriminatie van blanken gaan uitvoeren, niet meer selectief verontwaardigd zijn en bekennen dat de multikul de samenleving meer kwaad dan goed doet. Erkend moet worden dat agressie wordt uitgelokt door die vieze linkse sfeer. Plasterk is typisch iemand die over fatsoen spreekt en aan de andere kant verantwoordelijk is voor de multikul en het verslechteren van het onderwijs.

Vanzelfsprekend mag linkse jongen Marx Rutte niet ontbreken in de elitaire garde der moraalridders. Rutte wil graag een beschaafd en fatsoenlijk debat zien op internet. Uitknijpen en besodemieteren, daar kan zijn kabinet zelf wel voor zorgen. Debatten moeten met humor en ironie worden gevoerd, maar Rutte vertelt er niet bij wat er met D66-rechters moet gebeuren die te dom zijn om ergens de ironie van in te zien. Met een hoop poeha roept hij dat schelden een teken is van onmacht die de kracht van het argument doet verliezen. Godverdomme, tering, tyfus, pleuris! Harde taal heeft wel degelijk een doel. Namelijk de mate van afkeuring tonen. Een jongen die kattenkaad uithaalt is voor ons een kwajongen, maar als hij een criminele multikul is, een ranzige teringaap. Des te afkeurenswaardiger het gedrag en des te groter de misstand, des te harder wij tekeer gaan. Fuck fatsoen jegens idioten. Waarom zouden wij in hemelsnaam "fatsoenlijk" moeten zijn tegen socialistische debielen die de hele samenleving kapot maken?!

Met zulk gelul in de ruimte komen we nergens. Zoals gezegd wil iedereen fatsoen en zegt iedereen dat iedereen fatsoenlijk moet zijn, maar blijkbaar hebben we daar als mensen allemaal individuele meningen over. Die benadering werkt dus niet en is derhalve enkel bedoeld om anderen de les te kunnen lezen in de hoop er zelf mooier uit te komen. Deze maatschappij is naar onze mening doodziek. Een van de kenmerken waaraan we dat kunnen zien is het verschijnsel dat woorden die een vermeend gevoel zouden oproepen, als erger worden ervaren dan (mis)daden zelf. Wanneer een Marokkaanse schavuit een vrouw verkracht, wordt op internet degene die de dader een berberaap noemt helemaal afgebrand en door justitie vervolgd voor de strafrechter. Als Wilders wordt bedreigd vindt men dat zijn eigen racistische schuld; als Spekman wordt bedreigd vindt de publieke opinie het onfatsoenlijk. Waar komt dat in hemelsnaam vandaan? Mensen zeggen massaal zich bedreigd, beledigd en gediscrimineerd te voelen en dat is blijkbaar erger dan de criminelen die echte misdaden plegen.

Geen wonder dat de linkse "oplossingen" altijd neigen naar censuur. Zeg nou niks wat links niet wil, want dan voelen zij zich niet kut en is deze wereld weer een beetje beter. Alsof daarmee de problemen verdwijnen. Gebruik die energie liever om ook eens wat harder afstand te nemen van de waanzin in dit land. De enige boodschap die links voor ons heeft is dat we fatsoenlijk moeten zijn en dat we dat zouden kunnen bereiken door helemaal niks meer te zeggen. Zouden zij gelijk hebben en zouden we met het sluiten van onze website onmiddellijk een fatsoenlijke wereld terug krijgen waarin misstanden zijn verdwenen, dan zouden we per direct stoppen met schrijven. Sterker nog, als aangetoond kan worden dat het compleet vernietigen van het internet ervoor kan zorgen dat deze maatschappij weer op poten komt, dan zouden we dat van harte toejuichen. Feit is dat zulke gedachten getuigen van idioterie. Internet is een afspiegeling van de maatschappij. Doen alsof de getto gesloten wordt als er geen onwelgevallige woorden worden gebruikt, is een achterlijke linkse fabel.

De relevante discussie is dus niet of wij wel fatsoenlijke woorden gebruiken die de goedkeuring van de socialistische gedachtepolitie kan wegdragen. Die discussie is namelijk alleen maar door de overheid in het leven geroepen zodat ze de verantwoordelijkheid kunnen afschuiven, geen maatregelen hoeven nemen en het falen van justitie niet boven water komt. De discussie moet gaan over echt onfatsoenlijk gedrag. Laat al die slinkse politici die discussie nou angstvallig verzwijgen. Voorbeelden om dit te verduidelijken zijn er genoeg. Een Twents meisje van 19 uit Losser neukte met haar vriendje en dat zou sneaky gefilmd zijn. Uiteraard vindt zo'n opname zijn weg naar het internet en het gevolg is dat het meisje met die beelden in het openbaar kapot wordt gemaakt. Het gezonde verstand van realisten zou redeneren dat de verspreiding van andermans naaktfoto's iemand volledig psychisch kapot maakt. Straf mensen die zonder toestemming foto's, video's en persoonsgegevens met een straf die minstens zo lang duurt als de vernedering.

Wat ons betreft krijgt iemand die zonder toestemming naaktfoto's en video's van anderen rondstuurt de doodstraf. Foto's en video's zijn immers nooit meer van het internet te krijgen en het slachtoffer heeft dus levenslang. Websites die daaraan meewerken, moeten per direct gesloten worden. Evenals de servers van alle medeplichtigen en medeplegers. Gaat het om persoonsgegevens, dan zullen de daders hun hele leven lang de schade moeten vergoeden die iemand door de openbaarmaking lijdt. Zo simpel kan het zijn. Welke discussie voeren de mongolen echter? Op internet barst de discussie los of het meisje al dan niet zedelijk heeft gehandeld. Er bestaan namelijk een heleboel mensen die seks maar vies vinden terwijl ze zelf met een grote dildo in hun kont allerlei poep op het internet lopen zeggen over het meisje. Mensen, fuck you. Vrijwel iedereen neukt. Behalve de sukkels onder u en daar is niks geks aan. Overduidelijk is dat meisje het slachtoffer, maar al die internethelden doen alsof het haar eigen schuld is.

Had ze maar niet moeten neuken. Had het maar niet gefilmd moeten worden. Ja ja, zo lusten we er ook nog een paar. Ieder mens maakt fouten. Dat is normaal en eigen aan de menselijke waanzin, onkunde en beperkingen. Zouden we het als samenleving accepteren dat haast elke fout, hoe gering het objectief ook zal zijn, tot maatschappelijke uitsluiting en het psychisch kapot maken moet leiden, dan kunnen we heel Nederland wel in de gaskamers zetten. Heel veel mensen maken video-opnames van seks. Dat is geil. Zelfs degenen die het filmpje zo stoer verspreiden doen dat. Ze moesten eens bij zichzelf nagaan hoe zij het zouden vinden als anderen, inclusief ouders, vrienden en familie, dat open en bloot konden zien op het internet als ze er zelf gekleurd op staan. Een andere discussie die gevoerd wordt is die op het politiebureau. "Ja maar, verspreiding op sociale media is heel moeilijk aan te pakken." Onzin, providers kunnen alles zien. Zoek uit wie die meuk uploadt en pleur ze de gevangenis in. Uiteraard na een verkrachting door zwarte Buba die op internet wordt gezet.

Dan komt de laatste discussie. Hoewel het meisje het slachtoffer is en haar hele leven geruÔneerd is door een klein foutje, gaan politie en justitie lopen redetwisten of ze wel of niet vrijwillig gefilmd is. "Ja want als het vrijwillig is, is het je eigen schuld." Wel godverdomme stelletje mongolen, zelfs al zou het vrijwillig gefilmd zijn. Toestemming geven voor een opname in de veronderstelling dat het privť blijft betekent natuurlijk niet dat er ook toestemming gegeven is om iemand openbaar voor de hele wereld op internet te vernederen, uit te schelden, te bedreigen en te beledigen. Rot even gauw op. Het zijn de daders die haar privacy schenden en aangezien zij er geen moeite mee hebben om een leven kapot te maken, hebben wij geen moeite om te vinden dat die daders de doodstraf moeten krijgen. Schrap onzinwetten als groepsbelediging uit de wet en ga verdomme eens dit soort zaken aanpakken. Mensen die hun hele leven lang worden gepest (op internet) zullen beamen dat die gruwelijkheden 100.000 keer erger zijn dan groepsbelediging.

Scholieren zijn vooral in de puberteit bezig om hun lichaam te ontdekken. Daarbij maken ze wel eens een naaktfoto of video en spelen ze doktertje bij elkaar. Zo gaat dat al tijden, ook zonder internet. Het internet heeft het echter mogelijk gemaakt om die meuk voor altijd razendsnel te verspreiden. Bij iedere sollicitatie zal die rotzooi weer naar boven komen. Een foutje is voldoende om voorgoed uw leven zo erg te ruÔneren dat u alleen nog maar zelfmoord wil plegen. Wie het al eens overkomen is en nog leeft, zal dat zeker beamen. Naaktfoto's van minstens 5 minderjarige scholieren zijn thans in volle glorie te bewonderen op het internet. Nee, mail ons niet voor de links, die hebben we niet. Wat zegt het Agnieten College in Nieuwleusen? "Kindertjes, naaktfoto's maken is gevaarlijk. De impact is groter dan jullie denken." Zeker, er zijn duizenden gevaren die kinderen dagelijks tegenkomen. Het grootste gevaar is nog wel dat mensen "eigen schuld" gaan roepen terwijl de daders ermee wegkomen.

Van kinderen en zelfs veel volwassenen kan niet verwacht worden dat ze de impact van hun handelen altijd en overal volledig kunnen doorzien. Wat ons betreft kan niemand, ook geen hoogopgeleide professionals, met zo'n grote mate van oplettendheid door het leven gaan dat hij bij elke actie dient te snappen dat zijn leven voorbij is. Het is juist andersom. Juist omdat fouten maken menselijk is, zou het vrijwel altijd zo moeten zijn dat er een tweede kans komt om het goed te doen. Wie een video maakt met de intentie deze geheim te houden, zal niet redelijkerwijs kunnen vermoeden dat het uitlekt en als het uitlekt van te voren niet hebben uitgedacht wat de massale impact van de publiciteit betekent. Net zoals wij, toen we in 2004 begonnen met artikelen schrijven, wel rekening hadden gehouden met enige mate van publiciteit, maar nooit hadden kunnen vermoeden in levensgevaar te komen en vervolgd te worden. Dat neuken op de Dam in Amsterdam gezien wordt door anderen, is logisch. Dat een persoonlijk filmpje ervoor kan zorgen dat u op den duur liever dood wilt zijn dan leven, niet.

Op GeenStijl wordt gelinkt naar een foto met daarop het naakte lichaam van een pornoster met daarop het hoofd van de CDA-burgemeester van Etten-Leur geplakt. Door zulke foto's gaan mensen op internet helemaal los. Van beledigingen tot bedreigingen en van smaad tot laster. Sowieso is zo'n foto al een vernedering voor het slachtoffer en het ligt voor de hand dat zulke foto's onmiddellijk verwijderd dienen te worden. GeenStijl is uiteraard zo'n rioolwebsite die dat weigert. Doodleuk wordt er gezegd dat de gemeente zeker niks anders te doen heeft dan het speuren op internet naar vieze plaatjes. Hetzelfde verschijnsel zien we altijd bij shocklogs. Ze maken iemand openbaar kapot, maar laten zien dat ze de ernst van de situatie niet inzien en niet kunnen begrijpen dat hun handelswijze en ander schade toebrengt. Maak alle medewerkers van GeenStijl bekend met naaktfoto's, dan snappen ze het wel. Fatsoen zit hem op internet niet in scheldwoorden, maar in privacy en gevrijwaard blijven van vernederingen en pesterijen.

Overweging.

Van pedofielen weigeren we aan te nemen dat kinderen hun naastenliefde nodig hebben. Onder naastenliefde verstaan zij immers het seksueel binnendringen en uitscheuren van kleine kinderkontjes. Moslimextremisten hoeven ons niks te vertellen over terrorisme aangezien zij zelf de terroristen zijn en hun daden voor zichzelf spreken. Overheden kunnen hun snater houden over eerlijkheid, sociaal en vaderlandsliefde aangezien hun beleid er juist op gericht is om vooral de buitenlanders en het buitenland goed te voorzien. Willen we een objectief wetenschappelijk oordeel, dan gaan we niet te rade bij nepperts zoals Stapel en Steur. Heel logisch, net zoals we het van socialisten niet zullen accepteren dat zij ons de les gaan lezen met betrekking tot fatsoen, eerlijk delen, sociale omgang met mensen en de hele financiŽle huishouding van Nederland. Iedereen weet dat ze barsten van de onkunde en amateurisme. Aan pierpraat hebben we niks. Zoals zo vaak opgemerkt moet de discussie over fatsoen geen discussie zijn over woordcensuur op internet.

Veel mensen halen het echte leven in de maatschappij en het virtuele leven op internet door elkaar. Zouden we op straat rondlopen, elke kroeg binnen gaan en alle mensen die we daar tegen komen persoonlijk verrot schelden, dan zou dat meteen op maatschappelijke weerstand stuiten. Dus, denken veel mensen, dan moet dat op internet ook gelden. Verkeerd gedacht. Op straat is het gesproken woord relevant omdat de mensen tegen wie u uw gelul richt, niet in staat zijn om daar geen kennis van te nemen als ze dat niet zouden willen. Wanneer we u op straat een vieze aap noemen, komt dat onverwacht. U heeft uzelf daar niet tegen kunnen verdedigen. Bovendien kan een scheldpartij in het echt zeer bedreigend overkomen en heeft iemand daadwerkelijk de kans om zo agressief te worden dat u met geweld bejegend wordt. Op internet is het juist andersom. Daar wordt veelal generaliserend over hele groepen gesproken. Op internet heeft u de keuze of u zichzelf bloot stelt aan ons geblaat. Klik op het kruisje en kom nooit meer terug als het u niet bevalt.

Aan de andere kant heeft het echte leven een beperking qua verspreiding. In een kroeg kan de lasteraar nog wel zijn dronkenmanspraat vol laster over uw persoon volhouden. Erg vervelend en het kan grote consequenties hebben, maar als u hem nadat hij naar buiten komt per ongeluk voor uw auto krijgt, is dat snel op te lossen. Lukt dat niet, dan zult u zich moeten troosten met het feit dat hij fysiek niet in staat is om dat verhaal in elke kroeg in Nederland te houden. Op internet is verspreiding juist makkelijk en de dader ongrijpbaar. Eenmalig iets op internet zetten betekent dat het er altijd is en nooit meer weggaat. Conclusie: in het echt schelden we niet tegen iedereen en heeft het weinig consequenties als we eens tegen iemand roepen dat mevrouw Kut met een zwarte droplul neukt. Op internet kunnen we tegen een groep alle scheldwoorden gebruiken zonder schade, maar geen privťgegevens verspreiden. Klinkt zo logisch, maar 99 % van Nederland begrijpt dat allemaal niet. Zij vinden onze website kut en verspreiding van naaktfoto's eigen schuld.

Juist dat gebrek aan realisme heeft de verhoudingen in de maatschappij op scherp gezet. Ernstige vormen van pesterijen, bedreigingen, smaad en laster worden niet opgelost door politie, justitie en de politiek. Kleinzerige jammeraars die zich al beledigd voelen als we een negergrap in het algemeen maken, worden op hun wenken bediend als de grappenmakers voor zulke domme gedachtemisdaden worden vervolgd. Linkse politici komen niet verder dan roepen dat wij niet moeten schelden, maar ondertussen vliegen de naaktfoto's en smaadschriften in het rond en weigert de overheid goede wetgeving. Wij hebben al aangegeven in welke richting wij denken. Doodstraf voor naaktfoto's, celstraf voor overige persoonsgegevens, belachelijke wetgeving zoals groepsbelediging en discriminatie schrappen en justitie dwingen de zaken aan te pakken die het belangrijkste zijn omdat ze ontzettend veel schade veroorzaken bij personen. Al die onnozele en onwetende sullen, zullen wel nooit begrijpen dat het echte schadelijke gedrag op internet prioriteit moet krijgen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Peter Selie1 op 20-01-2013 om 16:49.
Bouyeri de moordenaar van Theo Van Gogh verliet het Oosterpark aan de Mauritskade en schoot op politiemensen en -voertuigen, waarbij ťťn agent geraakt werd. De politie schoot terug, trof hem jammer genoeg, mijns inziens alleen in een been en arresteerde hem. Dezelfde Bouyeri zou, wanneer dit vreselijke incident in een willekeurige staat van Amerika had plaats gevonden, dan was Bouyeri doorzeefd met groot kaliber kogels geweest zijn, en hoogst waarschijnlijk in gezelschap zijn, van 72 maagden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.