Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 11 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

662 Voer voor islamvarkens
661 Oprotten met die betutteling!
660 Geen recht op onrecht (1)
659 Onderwijs blijft aanrommelen
658 Jong geleerd, oud vergaan
657 Foute socialistische systeembanken
656 De nationale kneuzenbrigade
655 Imbecielen kiezen voor pedofielen
654 Milieu vol ecoterrorisme
653 Fatsoen met smet op het blazoen (1)
652 Zelfislamisering is hoogverraad (3)
651 Van sportief naar vertieft
650 Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013
649 Spijt van verwildering (4)
648 Religie is science fiction
647 Blijven hangen in trivialiteiten
646 Marokkanen zijn een racistisch probleem (3)
645 Webidioten maken elkaar kapot (4)
644 Onderwijs bestuurd door fraudeurs (1)
643 Vrijheid geen internationaal allure

650 # Misdefinitie.nl wenst u een hoopvol 2013 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2013 om 00:00.
Crisis na crisis, belasting op belasting, talloze ondernemers die het hoofd niet meer boven water kunnen houden, meer dan een half miljoen kansloze werklozen die zelfs niet gevraagd worden om de putjes te scheppen en een nare sombere sfeer over de erbarmelijke staat van onze economie, hebben vooral het einde van 2012 gedomineerd. Samen met het einde der tijden bleek ook dit jaar dat het socialisme de grootste klucht is die de wereld ooit heeft gekend en we moesten dan ook het jaar doorkomen met rotzooien en aanmodderen. Geen idee hoeveel achterban we nog over hebben na een paar felle verwijten, maar voor de trouwe aanhang willen we de traditie van het dankwoord en de terugblik in ere houden. Nog altijd bent u het grotendeels onzichtbare publiek voor wie we graag schrijven. Onze dank gaat uit naar iedereen die een bijdrage levert aan Misdefinitie. Lezers, schrijvers, klagers en bedreigers: allemaal bedankt! Misdefinitie is dankbaar voor alle steun, medeleven en energie die mensen steken in het strijden voor onze vrijheden en wenst u een hoopvol 2013.

Terugblik op 2012.

Reeds in 2011 bleek dat het kabinet Rutte 1 voor vriend en vijand voor een teleurstelling zorgde. Socialistische maniakken waren omwille van hun idiote en verderfelijke ideologie per definitie tegen het regeren van die rechtse rakkers die zij gekscherend Bruin 1 noemden, maar ook voor de nationalisten viel er weinig eer te behalen aan de samenwerking tussen Wilders, de VVD en het CDA. Aan het begin van 2012 leek de boemel maar niet op gang te willen komen. Waar bleven al die leuke cadeautjes die Wilders aan de Nederlanders zou geven? Waarom lopen er nog hordes allochtonen rond in ons kikkerlandje? Hoe komt het dat de afspraken uit het gedoogakkoord niet werden nagekomen? Later konden we allemaal zien wat daar de achtergrond van was. Wilders mocht nooit meeregeren. Gedogen stond gewoon gelijk aan de oppositie. Ministers saboteerden de boel en zorgden ervoor dat afspraken niet werden nagekomen. Na de val van Rutte 1, kregen we de verschrikking van Rutte 2: een bizarre voortzetting van extreem links nivellerend beleid door VVD en PvdA.

Even hadden we het idee stil te staan en een dťjŗ vu te beleven. Rutte ging zich ontpoppen als een echte linkse jongen en het beleid dat hij met de PvdA ontwikkelde, leek als twee druppels water op Paars 1, Paars 2 en Balkenende 4. Zouden we dan nog wel wat te schrijven hebben? Krijgen we niet weer gewoon jaren achter elkaar nivellering, lastenverzwaringen, massa-immigratie, Europa en een zwaar ontwrichte samenleving waarin het begrip allochtoon gelijkstaat aan criminaliteit? Misschien konden we beter verwijzen naar de teksten die we schreven tussen 2006 en 2010. Een en al socialistische ellende. Wordt 2012 daarmee niet gewoon een oersaai jaar waarin we als misstanden platform niks nieuws meer kunnen bijdragen? Gelukkig weten de mensen die ons een beetje gevolgd hebben, hoogstwaarschijnlijk de meesten van u die dit artikel lezen, dat er juist steeds meer te vertellen valt over de actuele misstanden. Laten we nog een keer terug kijken naar 2012. Aan hoogtepunten doen we niet, alles is belangrijk, anders hadden we er nooit over geschreven.

Zoals u wellicht weet, wordt onze beheerder al jarenlang vervolgd door justitie wegens groepsbelediging. Langer dan de officieren van justitie dagelijks aan hun pik trekken, bezoeken ze onze website in de hoop dat daar uitingen voorkomen waarvoor ze ons voor de rechter kunnen slepen. In 2009 sprak de Rechtbank in Haarlem hem nog vrij, maar hij werd in hoger beroep in 2010 toch veroordeeld door het Gerechtshof in Amsterdam. Reden genoeg om in cassatie te gaan bij de Hoge Raad die in 2012 uitspraak deed. Het beroep werd verworpen. Wat betekent dat de strafrechtelijke veroordeling definitief is en onze beheerder een in rechte vastgestelde crimineel is. Een strafblad voor de teksten op deze website, in Nederland. Zou zoiets in China gebeuren, dan stonden mensen op de achterste poten, maar in eigen land horen we er niemand over. Zelfs de landelijke politiek, de media en Geert Wilders bleven zwijgen. Uit het arrest bleek dat een bewijsmiddel, getuige Niels van Tamelen van het MDI, wettelijk niet deugde, maar toch bleef de veroordeling in stand.

Deze zaak is maatschappelijk relevant omdat er tijdens de rechtszaak nogal wat onbehoorlijke dingen gebeurden. Bij de politie rommelden ze met de opname tijdens het verhoor. Overal bij politie, justitie en de rechtsbank wordt de zogenaamde zakelijke berichtgeving gebruikt. Of te wel opschrijven wat er niet is gezegd. Het OM bleek zijn eigen rechters te kunnen kiezen door meerdere malen te dagvaarden. Bij het Hof kregen we een rechter die al vaker veroordelingen wegens belediging uitsprak en bij de Hoge Raad kregen we raadsheer Y. Buruma; een partijdige PvdA'er waar Wilders ook al vaker voor gewaarschuwd heeft. De politie was ook in 2012 weer zo corrupt als de tering. Agenten zijn veelal zelf de misdadigers. Vandaar dat de opvatting: "Met boeven vangt men boeven." Hoewel, boeven vangen, dat valt nog maar te bezien. Burgertje pesten zijn die tyfussmerissen goed in. Veilig achter de computer. Democratische rechtsstaat? Fascistische en amateuristische bananenrepubliek zullen ze bedoelen. Wij zochten het voor u uit.

Om het imago van die laffe blauwe apenbende wat op te kalefateren, smeet het CDA geld over de balk voor propagandamateriaal om kinderen te leren over de politie. Materiaal dat uiteraard niet conform de werkelijkheid was, dus zorgden wij voor adequater lesstof waarmee u de ware aard van de politie onder ogen kreeg. Lafbekken die enkel bekeuringen uitschrijven, slapen op het werk, openbaar wildplassen en vele vormen van zinloos geweld door agenten die weerloze en onschuldige burgers in elkaar trappen. Ondertussen blijkt dat de politie minstens 93 % van de misdrijven niet oplost. Zij adviseren de burger om gewoon toe te kijken als ze overvallen worden. Verstop verder vooral uw waardevolle spullen en geef niet uw mening op Twitter of weblogs. Anders komen die bloedhonden heel stoer uw huis overhoop halen. Hun gedrag had ook in 2012 hele nare gevolgen. Mensen worden knettergek van die laffe dwazen. Overal wordt de politie inmiddels uitgekotst, belaagd en geminacht. Gedrag waarvan ze bij de politie zelf het goede voorbeeld hebben gegeven.

Relatief kleine verkeersovertredingen en gedachtemisdaden worden door politie, justitie en de maatschappij buitenproportioneel vervolgd en daarna bestraft. Zelfs in deze moderne tijden waarin mensenrechten centraal staan, kan een rechtse mening uw leven volledig kapot maken. Criminelen lopen vrij rond omdat die klote juten bezig zijn met zulke trivialiteiten. Voor de zoveelste keer bleek het feit dat allochtonen oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit, niet gebaseerd op vooroordelen. Bekend werd dat maar liefst 65 % van de Marokkanen criminele beesten zijn. Niet-westerse allochtonen hebben zeker 6 keer zo vaak een uitkering dan blanke hardwerkende Nederlanders. Ook bleek dat allochtonen intellectueel inferieur zijn aan rechtse groeperingen aangezien homohaat voornamelijk bij allochtonen voorkomt. Onder islamitische kringen gelooft men nog steeds dat homoseksualiteit een smerige ziekte is. Links steekt ondertussen de kop in het zand en roept als vanouds dat "wij" racisten zijn. Sommige dingen veranderen nooit.

Geert Wilders mocht in 2012 dan wel een andere koers zijn gaan varen met zijn nadruk op Europa, van ons kreeg u gewoon weer de keiharde feiten over de massa-immigratie van onder andere moslims onder ogen. Hordes Marokkanen vertonen zoveel achterlijk aapachtig gedrag, dat hun criminele varianten beschouwd kunnen worden als primaten met hersencellen te weinig en wat van die extra chromosomen teveel. Door de grote steden lopen, die inmiddels volledig in handen zijn van allochtonen, kan tot gevolg hebben dat u wordt uitgescholden voor kankerhomo en met de dood wordt bedreigd. Gordon werd door zulke randdebielen in elkaar getrapt en durfde geen aangifte te doen. Hij weet ook wel dat de politie zich enkel begeeft op het internet. Wilders wordt steeds heftiger bedreigd met de dood. Justitie doet niks. Verhagen (CDA) wilde al in 2011 de AIVD op Wilders zetten en Wilders strijdt tot de dood. Moslims lijken sowieso meer te kunnen flikken dan wij. Criminele oerinstincten zorgen ervoor dat die naffers erg agressief zijn.

Asielbeleid heeft zijn langste tijd gehad. Arme hongernegers mogen van links zelfs sterven als er miljarden euro's moeten worden aangewend om via de massa-immigratie nog meer islamitisch stemvee naar Nederland te halen. Hoewel buitenlanders de grootste kostenpost in Nederland vormen, heeft het CDA altijd betoogd dat ze strenge immigratieregels koste wat het kost zou voorkomen. Tijdens de verkiezingen in 2012 werden ze daar keihard voor afgerekend. We hebben de drogredeneringen op een rijtje gezet die gebruikt worden om de PVV een loer te draaien. Ex-minister Leers en diverse dubieuze clubjes lobbyen om de toestroom van illegalen te vergroten. Hierdoor voelen de radicale islamieten zich weer gesterkt om hun aloude doel van verovering van de wereld na te streven. Vooral Marokkanen blijken daarvoor uitermate racistisch te werk te gaan. Hun criminaliteit richt zich tegen de blanken. Links knielde ook in 2012 regelmatig op de hurken om zich als laffe dhimmi's in de reet te laten nemen door pislamschurken.

Vanzelfsprekend zijn die ranzige dhimmi's zonder uitzondering socialisten. Aan de linkerkant van het politieke spectrum komen die cultuurbarbaren bijna klaar als ze de Nederlandse cultuur en tradities weer kunnen verkwanselen aan die middeleeuwse haatbaarden die als enige doel werelddominantie hebben. Koningin Beatrix loopt gezellig met een kopvod der onderdrukking rond onder het toeziend oog van de internationale pers en zeikt vervolgens Wilders af als hij daar iets van zegt. Private islamitische ordediensten worden door de Nederlandse politie, ondanks hun geweldsmonopolie die ze wel jegens blanken handhaven, lachend geaccepteerd. Dhimmitude dringt door in alle facetten van uw leven. Taalverloedering, propaganda, excuusnegers, slechte kwaliteit varkensvlees en afbeeldingen en teksten die niet meer mogen. Zoals u van ons gewend bent, hebben we u voorzien van verklaringen waarom dhimmi's zo zijn. Socialisten zijn achterlijk en weten niet beter. Nog altijd is dit een terugkerend thema omdat zij helaas nooit slimmer zullen worden.

Het heeft u daarom vast niet verwonderd dat het socialisme elk jaar weer steevast door de mand valt. Middels smaad en laster proberen ze hun politieke tegenstanders monddood te maken. Kleine smetjes op het blazoen worden door hen uitvergroot tot ongekende proporties zodat zij daar weer buitensporig op kunnen reageren. Wij hebben daarop laten zien dat niemand brandschoon is en iedereen wel iets op zijn kerfstok heeft. Mits men daar maar lang genoeg naar zoekt. Kenmerkend aan dat tuig is dat ze in het geniep ons land lopen te verraden. Verraad is geen kattenkwaad. Afwijkende meningen proberen zij met fascisme te bestrijden. Agenten zijn niet inzetbaar omdat ze dat criminele tuig lopen te faciliteren. Om te voorkomen dat mensen erachter komen dat de criminaliteit voornamelijk van allochtonen komt, halen ze taalkundige trucjes uit door hen "Nederlanders" te noemen. Met feiten hebben we dat ontkracht. Socialisten worden nog elke dag door ons betrapt op zielloze leugens. Voor de verkiezingen hebben we u nog gewaarschuwd voor VVD en PvdA.

Helaas werden we dit jaar vaker dan gewoonlijk opgeschrikt door al die vreselijke berichten dat pubers van amper 15 jaar oud zelfmoord plegen nadat ze jarenlang in een ware hel hebben moeten leven omdat ze dag in dag uit stelselmatig kapotgepest werden. Pestgedrag kreeg in 2012 landelijke aandacht nadat een jongen voordat hij tot zijn zelfmoord kwam in een afscheidsbrief had vermeld dat hij tot zijn daad gedreven werd door het pesten. Nederland was in rep en roer. Stille tochten, onbegrip en vooral de angst dat we nu veel vaker geconfronteerd zullen worden met een "onbekende" doodsoorzaak waarvan we de oorzaak nooit zullen kennen. Tegelijkertijd vinden er steeds meer incidenten op internet plaats als gevolg van privacyschending en pesten. Een meisje dat per ongeluk een openbaar feest aankondigde, werd door pesters geruÔneerd nadat haar oproep tot een "Project X" leidde na een kopieeractie. Schietpartijen op scholen gaven in 2012 het signaal dat pesten behalve tot zelfmoord ook tot massale slachtpartijen kan leiden, maar niemand die dat wil inzien.

Mensen blijken echter helemaal niet zo onwetend over pesten, eerder heel erg schijnheilig. Pesters beseffen heel goed dat ze een ander doodongelukkig maken en laten in hun gedrag continu weten dat het ook hun doel is. Worden ze er achteraf op aangesproken, dan blijken ze massaal aan geheugenverlies te leiden uit vrees dat ze verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen. Daar is de kous niet mee af. We hebben de maatschappij gewaarschuwd dat als mensen niet bereid zijn hun eigen aandeel in het pesten onder ogen te zien, we als samenleving nog vaak met zulke gruwelijkheden geconfronteerd zullen worden. Aan de maatschappij hebben we proberen uit te leggen dat ook zij deel uit maken van het leven en de beslissing tot de dood van iemand die gepest wordt. Tot overmaat van ramp, slaat de verhuftering nog harder toe. Mensen trekken zich niet meer het lot van anderen aan omdat ze zelf tokkies zijn. Bendes, tokkies en multiculturelen roven, jatten en hufteren erop los. Aanranders en corrupte agenten zorgen voor een sfeer van haat.

Wederom hebben we de vinger op de plek gelegd waar het zeer doet. Internet is een openbare gierput geworden waar uw privacy, veiligheid en eer en goede naam niet veilig is. Werden kinderen vroeger alleen gepest op de locatie waar ze naar school gingen: tegenwoordig kan pestgedrag via internet u uw hele leven achtervolgen en ook in elk stadium van het leven beginnen. Namen op bangalijsten, smaadwebsites zoals Retecool en recensiewebsites kunnen het leven tot een hel maken omdat alles en iedereen tegenwoordig zijn mening over u vormt door wat ze op internet over u vinden. Waar of niet waar. Middels een analyse over de beautyvloggers hebben we aangetoond dat iedereen zomaar het slachtoffer kan worden van pesten zonder daar iets noemenswaardig voor te doen. Het zijn niet de genadeloze pedofielen en lasteraars die kapot gemaakt worden op internet. Het zijn onschuldige mensen op wie anderen jaloers zijn. Internetanarchie dreigt zoveel mensen kapot te maken dat het een extreem probleem vormt voor hele generaties.

Wetgeving tegen pesten schiet ernstig te kort. Op papier kunnen moord en zware geestelijke mishandeling weliswaar strafbaar zijn, maar wie middels pesten iemand jarenlang langzaam maar zeker geestelijk fileert totdat het slachtoffer uit pure wanhoop, angst en ellende geen andere uitweg ziet dan zelfmoord of een schietpartij met tientallen doden, dan zegt de politie doodleuk dat er geen strafbaar feit is gepleegd. Het kind is wel dood. "Ja, het kind is wel dood." Internationaal is een discussie gaande om wapens te verbieden en het vrije internet aan banden te leggen in een poging het pesten te stoppen, maar wij hebben een revolutionaire handreiking aangeboden aan notoire pesters. In plaats van nog strengere wetgeving in de kaart te spelen, hebben we ons bereid verklaard om beleid omtrent privacy en het noemen van namen te stroomlijnen met een groot aantal shocklogs op het internet. Pesters als Retecool hebben echter stilzwijgend laten weten het niet erg te vinden als ze overhoop worden geschoten door doorgedraaide slachtoffers.

Achterlijke beheerders van pestwebsites zijn niet de enigen die het hebben laten afweten in 2012. Jarenlang hebben bepaalde mensen die zich gekscherend nationalisten noemen, gedaan alsof ze tot onze achterban behoorden en dezelfde doelen, namelijk een Nederland voor Nederlanders in een maatschappij zonder al die idiote misstanden, nastreven. Op internet weet u echter nooit of iemand werkelijk is wat hij of zij zegt te zijn. Uiteindelijk zijn er vele groepen door de mand gevallen. Diverse nationaalsocialisten hebben hun woede geuit nadat we hebben aangegeven dat Misdefinitie geen stortplaats is voor gekopieerde teksten. Ook niet als ze van de grote FŁhrer afkomstig zijn. U had ze eens moeten horen. We hebben niet wat nodig is. Proest, al die laffe anonieme flikkertjes die achter proxy's websites bezoeken, zijn zelf te schijterig om echt iets te doen. Poep schrijven kan iedereen, zelfs wij. Nationalisten hebben het massaal laten afweten. Kwade tongen roepen zelfs dat wij in het nationalistische wereldje worden uitgelachen.

Reden voor ons om eens echt te onderzoeken wat de nationalistische beweging op internet nu eigenlijk waard is. Rutte 1 viel op dat moment en toen was het tijd voor een geniaal onderzoek. Misdefinitie wilde zich gaan presenteren als serieuze kanshebber om als politieke partij in de Tweede Kamer te komen. Op wat fora maakten we reclame, stuurden e-mails naar mensen die ons goed gezind zouden zijn en maakten de plannen kenbaar. Vrijwel allemaal, behalve de echte vertrouwelingen, trokken zich terug. Allemaal bang voor hun leuke leventje. Af en toe lekker racistisch schreeuwen op internet geeft ze een hard piemeltje, maar echt iets doen in de maatschappij: ho maar. Enkelen van hen gingen zelfs laster over ons verspreiden alsof wij de vijand waren geworden. Nationalisme bestaat voornamelijk uit internethelden, verraders en egotrippers die geilen op geld, macht, aandacht en aanzien van hun helden. Nationalistische kameraden bleken collaborateurs te zijn die ons een dolk in de rug staken en niks over bleken hebben voor de goede zaak. Schokkend, maar waar.

Geert Wilders kon het ook al niet goed doen bij dat soort mensen. De PVV wordt nog altijd sterk beperkt in zijn campagne door linkse mongolen die hen naar het leven staan, maar tijdens de verkiezingen hebben zij gemerkt dat er in 2010 een heleboel mensen zijn geweest die met een grote bek op Wilders hebben gestemd. Van die mannetjes die dachten dat Wilders wel eventjes alle zwarten zou opruimen en hun portemonnee zou vullen. Achterlijke dwazen met het IQ van een garnaal die hun linkse tegenhangers vinden in het socialisme en de belofte van Rutte om 1000 euro te krijgen. Door hun gedrag, heerst er in de publieke opinie de opvatting dat rechts zich alleen maar bezig zou houden met de islam. Verkeerd gedacht. Misdefinitie heeft zoals altijd het onderwijs hoog in het vaandel staan. Onderwijs dat verneukt wordt doordat het misbruikt wordt door klootzakken die het onderwijs naaien met een eigen agenda. Zo misbruikt de Universiteit van Amsterdam (UvA) het extra geld dat ze binnenharken met het verhoogde collegegeld aan verrotte systemen die niet werken.

Van het onderwijs was al niet veel meer over. Tegenwoordig is het grotendeels probleemgestuurd onderwijs geworden. Onderwijs dat gestuurd, geleid en vooral besodemieterd wordt door problemen. Veroorzaakt door het onderwijs zelf. De toetsen worden aangepast aan het lage niveau van de kinderen in plaats van dat de kinderen de stof moeten beheersen zodat ze de toets kunnen maken. Wie er van te voren al niks van bakt, krijgt een simpele toets en krijgt niet te horen dat hij daarna sowieso naar de domme school gaat. Taal wordt verkracht door het toevoegen van onnozele en rare zelfverzonnen woorden. Advocaten maken zich hard voor onderwijs in het Turks. Turken zouden namelijk in hun eigen taal willen leren. Doe dat lekker in uw eigen land, zeggen wij. Al deze ellende vindt een deel van zijn oorsprong in het falende beleid van de dure bestuurders. Deze lapzwansen verspillen al het geld dat ze krijgen aan luxe. Onderwijs wordt geleid door incompetente en amateuristische bestuurders die positieve discriminatie en speelgoed als hun doelen hebben gesteld.

Vaak hebben we laten zien dat de crisis en alle bezuinigingen eigenlijk geen crisis zijn, maar een schuldencrisis. Nederland heeft in de afgelopen 60 jaar ruim 400 miljard euro verspild aan de multikul, Europa, ontwikkelingshulp en andere linkse hobby's. Om dat op te lossen, moeten de verspillingen worden stopgezet en de schulden worden afgelost. Europa beveelt Nederland echter om zijn burgers nog meer af te knijpen. Zogenaamd om de handelsnatie te redden. We moeten verplicht meedoen aan het noodfonds ESM en wie krijgt het geld? Juist, Griekenland, Spanje, Portugal en ItaliŽ. Profiterende corrupte landen die nu lekker beloond worden voor hun verspillende gedrag. Misdefinitie heeft in antwoord daarop betoogd dat we Europa gewoon de middelvinger moeten geven. Straks zit al ons geld daar en hebben we hier niks meer. Wat dan? Allemaal naar de voedselbank? Weer ons geld laten devalueren zoals met die euro? Europa is een veel te duur socialistisch gedrocht waar we zo snel mogelijk vanaf moeten. U zorg en pensioenen hangen er vanaf.

Met onze privacy is het, zoals we ook hierboven in verband met het pesten al hebben opgemerkt, nog steeds erg slecht gesteld. Moderne manieren van het verzamelen van allerlei gegevens over u, worden geavanceerder en er is steeds meer mogelijk. Over dit onderwerp hebben we opgemerkt dat geautomatiseerde systemen inmiddels zoveel gegevens over u hebben, dat mensen op basis van die gegevens automatisch een vooroordeel krijgen voorgeschoteld. Mensen die op internet belasterd worden, merken al dat ze overal worden uitgesloten zonder dat degenen die over hen oordelen de echte waarheid (willen) horen. Minister Opstelten van Justitie is al helemaal een bedreiging voor uw privacy. Wilt of kunt u uw wachtwoorden van uw computerbestanden niet geven aan de politie, dan vindt hij dat gelijk staan aan het bezit van kinderporno. Heerlijk zo'n maatschappij die met drogredenaties zo simpel redeneert. Erg gevaarlijk. Science fiction laat wel eens zien hoe computers de wereld overnemen, maar ze hebben dat allang gedaan. Althans de databases met uw informatie.

Tot slot heeft u in 2012 kunnen genieten van onderwerpen die een rare eend in de bijt vormen en die u alleen hier kunt lezen. Libertarisme kreeg een nieuwe partij en die blijkt vooral voorstander te zijn van algehele anarchie. SOPN is een nieuwe partij die het volledig andersom doet met de zoveelste variant van het socialisme die volstrekt onrealistisch is. Winkels blijken over de kop te gaan doordat hun dienstverlening zo onder de maat is dat mensen voor webwinkels gaan kiezen. Misdefinitie heeft verklaard waarom de woningmarkt zo slecht gaat. Makelaars zijn beroepsleugenaars. Speculanten die te dom zijn om te kakken en cliŽnten behandelen als stront. Daardoor verhuren ze niks op een zwaar overspannen woningmarkt die gebaseerd is op een zeepbel. Voorspeld wordt dat makelaars het de komende tijd erg moeilijk gaan krijgen, de prijzen van de huizen nog wel even dalen en mensen via internet willen gaan verkopen. Eigen onderzoek en aparte onderwerpen op Misdefinitie zijn peperduur. Slechts weinigen beseffen dat, maar dat maakt onze journalistiek speciaal.

Vooruitblik 2013.

Vooruitkijken heeft altijd al iets magisch gehad. Mensen willen weten waar ze aan toe zijn en wat er in de toekomst gaat gebeuren. Doorgaans levert dat niet het gewenste plaatje op conform de werkelijkheid. Kijk alleen al naar de hoeveelheid foutieve voorspellingen van het weer waar iedereen dagelijks over loopt te ouwehoeren. Wilt u weten wat wij in de toekomst gaan doen, dan zult u toch ook in 2013 moeten meelezen. We hebben immers in een prachtig filosofisch artikel weten vast te stellen dat tijdreizen onmogelijk is; althans precies op dezelfde plek in ons eigen universum. Desondanks willen we wel bij wijze van service iets proberen los te laten om u een plezier te doen. Zoals u weet is de eerste strafzaak tegen onze beheerder definitief geŽindigd. Nationaal althans, want we hebben nog een toegift. Onze klaag- en beroepsquerulant zal waarschijnlijk bij het EHRM in Straatsburg gaan klagen. Misdefinitie had partijdige rechters in een politiek proces, dat kan natuurlijk niet.

Maak u zich echter geen illusies; 95 % van de zaken wordt zonder meer afgewezen. Wel kunnen we het heuglijke nieuws melden dat het MDI kapot is. Hun subsidie is per vandaag ingetrokken. Misdefinitie heeft nooit daadwerkelijk uitingen verwijderd, zelfs niet na de strafzaak, en zal dat ook nooit doen. Dikke fuck you. Jammer voor die 1000 euro en het strafblad, maar het is niet anders. Wellicht heeft u meegekregen dat Misdefinitie regelmatig andere procedures voert voor de rechter. Met rector-bestuurder M. G. A. Manders van het Amstelveen College hebben we nog een appeltje te schillen. De bestuursrechter heeft ons beroep ontvankelijk verklaard omdat de rector onbevoegde ambtenaren mensen laat aannemen, maar dat neemt niet weg dat hij civiel aansprakelijk kan zijn. U komt te weten waarom we deze zaak bij de rechter hebben gebracht terwijl we ook genoegen hadden kunnen nemen met geld tijdens een schikkingsvoorstel. Tegelijkertijd melden we dat we een soortgelijke zaak hebben gewonnen bij de UvA. Die zaak zouden we in 2012 behandelen, maar is uitgesteld tot 2013.

Immigratie wordt een nog groter probleem in 2013. Nu de socialisten weer aan de macht zijn en alles wat Wilders voor elkaar heeft gekregen door hen is teruggedraaid, zullen de generale pardonnen ons om de oren vliegen. U kunt uiteraard de analyses van de bijbehorende drogredeneringen hier volgen. Dhimmitude is voor hen een sterk middel om dit allemaal te kunnen bereiken. Langzaam maar zeker wordt ons land weggegeven door hetzelfde volk als wij willen beschermen. Landverraders van het ergste soort die zich Nederlanders noemen, maar ondertussen ervoor zorgen dat Nederland steeds minder Nederlands wordt. Misdefinitie wil blijven documenteren hoe dat gebeurt, op welke manieren dat gebeurt en wie daarvoor verantwoordelijk zijn. Op Bijltjesdag moeten we immers kunnen beargumenteren waarom we voor bepaalde mensen levenslang of de doodstraf gaan eisen bij het oorlogstribunaal. Vijanden denken nog steeds dat Misdefinitie een eendagsvlieg is, maar onze strijd is bittere ernst. Wij weigeren te leven in een islamitische heilstaat.

Socialisten die fout op fout stapelen, achterlijk gedrag van internettrollen en het onderwijs dat steeds verder de afgrond in glijdt, vormen steevast de onderdelen die Misdefinitie groot hebben gemaakt. Ook in 2013 zullen we blijven berichten over moeilijke onderwerpen waarop een taboe rust. Pesten, zelfmoord, automutilatie, ziekte, afwijkend seksueel gedrag en uw privacy op het internet. Veel mensen hebben de vraag gesteld of we er nu eindelijk eens aan toe komen komen om veranderingen aan deze website door te voeren. Aan hen zullen we het iets wat teleurstellende antwoord moeten geven dat het niet op de planning staat. Misdefinitie is qua indeling en opzet een makkelijke website. Navigatie boven en links, teksten rechts. Te lange teksten is een veel gehoorde klacht. We zouden teveel ouwehoeren. Wel, u komt hier toch om te lezen niet waar? Misschien moesten we eens aan een podcast gaan denken. Vaste lezers weten wel waarom ze hier komen. De rest zal een verrassing moeten blijven om deze tekst binnen de perken te houden.

Leeft u allemaal nog of heeft u nog voor 21 december 2012 al uw vermogen naar ons overgemaakt en zelfmoord gepleegd in een poging het einde der tijden te omzeilen? Als dat zo is, danken wij u zeer. Bent u nog wel met ons, dan danken wij u voor het lezen van onze teksten, het eventueel plaatsen van reacties of op welke andere manier u ook aan Misdefinitie heeft bijgedragen. Laat de regen en de wind u niet tegenhouden om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Eet, drink en geniet van het leven. Pas op met het vuurwerk. We weten dat u dat overal leest, maar u kunt maar niet vaak genoeg gewaarschuwd worden. Typen gaat zo moeilijk zonder vingers. Vergeet echter nooit dat dit maar internet is. De echte strijd voor een prettig en gelukkig leven, zult u zelf moeten voeren. Privť, op het werk, op het internet en tegen iedereen die het u maar niet wilt gunnen. Laat u nooit op de kop zitten. Ga vooral door. Laat de drank rijkelijk vloeien en al het lekkers aanrukken. Proost! Bedankt allemaal, fuck de politie en tot 2013. O wacht, het is al 2013...
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.