Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

638 # Liberaal is een socialistenkwaal #
Gepost door Misdefinitie op 02-11-2012 om 23:44.
"Marx Rutte neukt mij nog harder in mijn reet dan die keer dat ik een stier in het weiland probeerde te melken en van bil ging met een zwarte droplul," is het algemene beeld dat van de VVD is ontstaan na de openbaarmaking van het regeerakkoord van Rutte 2. "De VVD verloochent en verraadt zijn afkomst en achterban!" roepen de internethelden die twee maanden terug nog Wilders aan de schandpaal aan het nagelen waren. "Liberalisme is dood, bij de VVD houden ze een orgie aan buitenproportionele lastenverzwaringen aangevoerd door de socialistische duivel Samsom!" vinden veel kenners die hun vermeende deskundigheid nog eens moeten herzien. "Modale gezinnen met twee kinderen worden kapotbezuinigd en zullen straks meer armoede kennen dan luie uitvreters die de hele dag op hun krent zitten te masturberen met een uitkering!" klagen de hardwerkenden tegen hun VVD. Lidmaatschappen worden opgezegd en de VVD lijkt af te brokkelen. Mark Rutte is ontmaskerd als een linkse jongen die met zijn VVD graag uitvoer geeft aan het asociale nivellerende beleid van de PvdA.

Achtergrond politieke stromingen.

Om de situatie beter begrijpbaar te maken, zullen we nog even wat informatie over politieke stromingen in herinnering brengen. Binnen de politie bestaan er grofweg twee soorten stromingen. Links treffen we het socialisme als variant van het communisme en rechts zien we het liberalisme, nationalisme, realisme en aanverwante stromingen. Socialisten gaan uit van de zogenaamde verzorgingsstaat: een staat die vanaf de wieg tot aan het graf van u steelt voor u zorgt. De overheid moet hiervoor zo groot mogelijk zijn zodat ze over elk aspect in uw leven de macht hebben. Binnen hun ideale systeem, hanteert de overheid een grote pot waarin alle inkomsten van alle werkende mensen worden gestopt. Vervolgens verdeelt de regering het geld in gelijke porties en krijgt iedereen evenveel geld om van te leven, behalve hun eigen mensen, die krijgen net even wat meer. Eerlijk delen noemen ze dat. Socialisten willen dat iedereen evenveel heeft. Cruciaal "detail" is dat het ze niet interesseert of iedereen evenveel bijdraagt.

Domkoppen, criminelen, uitvreters en ander gespuis krijgen in het linkse systeem evenveel te besteden als intellectuelen, hardwerkende burgers en mensen met een blanco strafblad. Problematisch voor socialisten is dat de vrije markt op een hele andere manier werkt. Kennis, specifieke vaardigheden en inzet worden veel hoger gewaardeerd dan onkunde, allochtoon luiheid en grenzeloze domheid. Bovendien hecht de markt meer waarde aan beroepen die niet iedereen kan uitoefenen dan aan ongeschoold werk. Gevolg is dat mensen verschillend beloond worden en de socialist alleen alles gelijk kan trekken door het geld bij u te stelen. Om nou te voorkomen dat u massaal in opstand komt, u doet al aangifte als een straatrover twee tientjes van u jat, zetten socialisten ingewikkelde systemen op die bestaan uit belastingen om de schijn te wekken dat ze werkelijk solidair zijn met de zwakkeren in de samenleving. Door honderden typen belastingen te introduceren en duizenden varianten op lastenverzwaringen, heeft niemand door dat ze gewoon bestolen worden.

Van geÔnde belastingen zeggen ze simpelweg dat het ten goede komt aan de maatschappij in het algemeen en mensen die kritiek leveren, worden monddood gemaakt met de bewering dat ze de hele samenleving geen sociaal land gunnen. Hebben ze het geld eenmaal gepakt, dan kunnen ze al die honderden miljarden verspillen aan hun hobby's. Is het geld op, dan heffen ze nog zwaardere belastingen en liegen ze dat ze benadeeld zijn door de crisis. In hun beleving is de crisis een soort van monster die het geld opeet zonder dat zij er iets aan kunnen doen, maar zoals u weet betreffen het schuldencrises veroorzaakt door linkse miljardenverspillingen waardoor de schatkist zo leeg is als het hoofd van Samsom. Op een gegeven moment krijgen mensen echter door dat ze besodemieterd worden en als zelfs het verneuken van het onderwijs niet meer helpt in een poging het volk dom te houden, gaan ze keihard liegen. Middels achterbakse trucjes en ingewikkelde constructies, verbergen de socialisten dat ze eigenlijk imbecielen zijn met een gat in hun hand.

Veelvuldig wordt het socialistische smoesje van de inkomensafhankelijke bijdrage gebruikt. De socialist redeneert hierbij dat iemand die 5 miljard heeft, best 1 miljard kan afstaan. Hij houdt dan immers 4 miljard over. Voorts redeneert hij dat iemand die 0 euro heeft, niks kan afstaan. Hij heeft immers niks. Dus, concludeert de socialist, is het redelijk om van de armen (vrijwel) niks te vragen en van de rijken een flink deel van hun vermogen. Miljarden mensen over de hele wereld geloven die pierpraat omdat ze te stom zijn om te snappen dat de meeste mensen niet aan die uiterste grenzen zitten, maar juist ertussen. Op de consequenties daarvan, komen we zo terug. Aan de andere kant treffen we de liberale stromingen. De liberaal gaat uit van zo veel mogelijk persoonlijke vrijheid om uw leven zelf in te richten. Eigen verantwoordelijkheid nemen om daadwerkelijk iets te bereiken is daarbij wel een harde vereiste. Onder rechtse systemen mag u zelf kiezen hoe u uw leven vormgeeft. Wilt u geld en luxe, dan zult u zelf moeten werken.

Gelijkheid is onder liberale, nationalistische en realistische systemen, in tegenstelling tot wat links beweert, volop aanwezig. Een brood, een huis, de huur en alle andere goederen, zijn voor iedereen even duur. Wie het wil hebben, moet een vaste hoeveelheid geld meenemen. Dat geld kan hij verdienen en hij heeft daarbij, binnen zijn eigen mogelijkheden, zelf de keuze om dat wel of niet te doen. Vanzelfsprekende beperkingen nemen zij voor lief. Wie slechts met een oog kan zien, mag en kan niet verwachten dat alle mensen met twee ogen ook een oog doorprikken. Wij kunnen niet schrijven, dat betekent niet dat Rowling, de schrijfster van de Harry Potter reeks, ons de helft van haar inkomen moet geven. De tandarts verdient meer dan de vuilnisman en advocaten meer dan stratenmakers. Intellectuelen kunnen nu eenmaal hun investering in kennis te gelde maken. Dat socialisten barsten van afgunst en jaloezie, is ons probleem niet. Links zijn in elk geval de partijen PvdA, SP, GL, D66 en CDA en onder rechts kunnen we hooguit VVD en PVV scharen.

Socialistisch liberalisme.

Hoewel we wel degelijk beseffen dat het een en ander wat simplistisch is voorgesteld, er veel generalisaties bij zitten, de nuance wat verloren gaat en aanhangers van alle systemen altijd wel iets te kankeren zullen hebben omdat de voor hen zo belangrijke details uit het oog worden verloren, is het een prachtig raamwerk dat voor het merendeel gewoon klopt en gebruikt kan worden om wat er nu speelt beter te begrijpen. Van een partij als de PvdA verwachten mensen door die indeling dat zij het socialistische systeem voor ogen hebben en van de VVD wordt verwacht dat zij een wat meer liberalere insteek laten zien. Eerder hebben we aangegeven dat de VVD wat ons betreft helemaal geen rechtse partij is. Weliswaar ziet heel Nederland de VVD als rechtse partij vanwege het "liberale" karakter en het feit dat de partij continu rechtse taal bezigt die veel lijkt op wat onder rechts te scharen valt, maar schijn bedriegt. Mark Rutte heeft met zijn VVD vele linkse trekjes laten zien en het nieuwe regeerakkoord bewijst dat heel duidelijk.

Laten we eerst en vooral eens naar dat bewijs gaan kijken voordat we een en ander in een bredere context kunnen plaatsen. Het onderdeel waarover de meeste kritiek is gegeven, is de toename van de zorgpremie. Kranten vallen over elkaar heen om het allemaal zo netjes mogelijk uit te leggen, maar dat zal niet veel baten. Even heel simpel. Voor 2006 betaalden de meeste mensen rond de 600 euro per jaar. Anno 2012 betalen we 1280 euro per jaar voor alleen een basisverzekering. Met de nieuwe plannen van Rutte 2, gaan de kosten voor werkende mensen buitenproportioneel omhoog omdat Rutte 2 nu inkomensafhankelijk rekent. Verdient u modaal, dan betaalt u 1823 euro en verdient u twee keer modaal, dan betaalt u 5486 euro. Socialisten schreeuwen nu keihard dat de rijken meer moeten betalen en dat de sterkste schouders ook de zwaarste lasten moeten dragen. Leuke retoriek, maar wat is nu precies rijk? Modaal verdienen is geen rijkdom. Modaal betekent het gemiddelde salaris. Het salaris dat de gewone man heeft. Zo'n 33.000 euro per jaar.

Bruto komt een modaal salaris neer op zo'n 2300 euro per maand waarvan u hooguit 1800 netto overhoudt. Bijna het startsalaris van een hbo'er of het salaris waar de gewone man met 2 jaar ervaring op zit. Onder twee keer modaal vallen heel veel mensen die 10 jaar werkervaring hebben op niet al te hoge banen. Eerstegraads leraren bijvoorbeeld. Nou, wat een rijkdom zeg. Concreet houdt dat in dat een lerares Nederlands die met een projectmanager trouwt en twee kinderen krijgt, bijna 12.000 euro per jaar aan zorgpremies moet betalen. Wacht, het wordt nog veel leuker. Nadat u zoveel geld heeft betaald, mag u uw zorg ondanks verzekering toch nog grotendeels zelf betalen. Dit noemt men het eigen risico. Nu is dat rond de 220 euro, maar dat loopt straks op tot 600 euro. "Ja maar die mensen zijn rijk! De rijken worden steeds rijker en de armen worden steeds armer! Het moet echt eerlijker gaan hoor!" Sodemieter op stelletje achterlijke rode bloedhonden. Die klote eigen risico van 600 euro gaat al gelden voor iedereen die bijna modaal verdient.

Weet u wat u met een modaal salaris kunt? Met een beetje geluk geeft de bank u op basis van een modaal salaris een hypotheek 120.000. Een gemiddelde rijtjeswoning kost minstens 200.000. Dan weet u even over wat voor "rijkdom" die teringsocialisten het hebben. Heel veel van die slinksen zijn geneigd te roepen dat mensen niet moeten zeiken omdat wie werkt dat geld best kan betalen. Immers, wie een paar duizend euro van 31.000 aftrekt, houdt nog wat over. Met zulke imbecielen valt niet te discussiŽren. Het modale salaris is bruto, daar gaat nog meer dan de helft aan belastingen af. Voorts moeten mensen hun vaste lasten betalen en in hun levensonderhoud voorzien. Van een modaal salaris blijft bar weinig over. Snappen ze niet, daar zijn ze te stom voor. Desondanks is dat niet de enige reden waarom mensen zo boos zijn. Door dit kabinet komt een heleboel ellende opeens samen bij hardwerkende burgers. Losse maatregelen zouden nog te overzien zijn, maar de afgelopen tijd zijn de mensen zo vaak anaal genomen dat ze helemaal uitgewoond zijn.

Denk even wat dieper na en besef wat voor uitwerking alle maatregelen samen hebben op uw financiŽle huishouden. Normale gezinnen gaan op een gegeven moment duizenden euro's per jaar betalen aan de zorg. Hebben ze studerende kinderen, dan zijn ze nog meer de klos. Studenten verliezen hun basisbeurs en moeten gaan lenen. Willen zij geen torenhoge studieschuld opbouwen die kan oplopen tot 40.000 euro, dan zullen de ouders moeten bijspringen. De OV-studentenkaart wordt afgeschaft. Studenten zullen tot honderden euro's per maand aan reiskosten moeten betalen. Bijkomend probleem is dat autorijden al gauw goedkoper gaat worden. Wat gaat er met onze infrastructuur gebeuren als een half miljoen studenten uit de trein in de auto stappen? NS failliet en overal een verkeersinfarct? Daar is niet over nagedacht. Samsom verwerpt deze bezwaren door te zeggen dat studenten straks een hele goede baan krijgen. Op de vraag wat er gebeurt met gezinnen en alleenstaanden die zich torenhoog in de schulden steken en daarna geen baan vinden, krijgen we van die socialisten geen antwoord.

Nou, daar zitten we dan. Liefdevol gezinnetje waarin pa en ma ondanks dat ze allebei een goede baan hebben, in armoede moeten leven omdat links hen zo nodig moest bestelen om daarmee de multikul te kunnen financieren. Het gezin moet ook wonen. Waar dan? Woning huren? Wel nee, want ook huur wordt door de VVD inkomensafhankelijk. Wie net eventjes meer verdient, kan honderden euro's extra aftikken aan huur. Scheefhuren noemen ze dat. U mag van die vervelende socialisten geen geld overhouden. Heeft u geld over, dan woont u te goedkoop. Eventjes krijgen we een visioen van de bakker die ons eerst vraagt de inhoud van onze portemonnee te laten zien om vervolgens te zeggen: "Ik zie dat u tien euro heeft, voor u kost een brood dus 10 euro." Kunnen mensen dan geen huis gaan kopen? Nee, want Rutte 2 gaat de hypotheekrenteaftrek afschaffen waardoor de maandelijkse lasten, alweer, met vele honderden euro's zullen stijgen. Mooi is dat, ons hele leven overal voor betaald en nu de hoofdprijs voor de zorg en voor huisvesting moeten neerleggen.

Vaak horen we de drogreden dat als mensen geen baan kunnen vinden, ze maar een opleiding moeten volgen. Leuk, maar wat moet iemand doen die al op het hoogste universitaire niveau gestudeerd heeft? Nog een opleiding? Had gekund, ware het niet dat de PvdA de tarieven voor tweede opleidingen in 2010 heeft vrijgegeven waardoor die opleidingen voor die mensen 12.000 euro per jaar kost. Mooi, dan gaan we dus een baan zoeken. Een beetje moeilijk met al die linkse ratten die onze namen googlen, maar stel, we vinden een baan. Wordt ons dan een leven onder de brug bespaard? Alweer niet. Het ontslagrecht wordt nog meer versoepeld. Straks staan we binnen de kortste keren op straat als er een knap meisje van 18 jaar langsloopt. Gelukkig hebben we dan recht op sociale zekerheid niet waar? Helaas, de WW wordt ingekort tot 1 jaar, u krijgt maar 70 % van uw inkomen en daarna wacht de uitkering. De bijstand. De steun. Leeftijdsdiscriminatie is nog altijd niet aangepakt en aangezien u ook geen opleiding meer kunt volgen, blijft u altijd werkloos.

Trouwens, als rechtse blanke man bent u helemaal genaaid. Vanwege uw mening heeft u al snel een beroepsverbod als het bekend wordt en dit kabinet gaat nog meer werken met vrouwenquota. Bij gelijke geschiktheid, krijgen vrouwen, gehandicapten en allochtonen voorrang bij banen. Welkom in Nederland. Denk maar niet dat u vervolgens gezellig de ZZP'er kunt gaan uithangen zodat u in uw omgeving niet hoeft te zeggen dat u feitelijk zo'n lamlendige werkloze bent. Dankzij het regeerakkoord gaat u hoogstwaarschijnlijk minstens 2600 euro extra belasting afdragen als ZZP'er. Deze regeling is vooral desastreus voor ondernemers met weinig omzet. Of te wel de papieren ondernemers die formeel niet geregistreerd staan als werklozen en derhalve ook geen flikker krijgen van de staat. Mensen die alles zelf moeten ophoesten tot aan de premies voor de zorg en hun eigen pensioen aan toe en dat niet meer kunnen. Rutte en Samsom hebben vele burgers schaakmat gezet. Eerlijke mensen die hun hele leven de overheid hebben gediend, zitten als ratten in de val.

Kinderen worden eveneens zwaar de dupe van de diefstalorgie van Rutte 2. Terwijl Samsom de sinterklaas uithangt voor zijn parasiterende achterban en het zoveelste generale pardon voor zijn zwarte pieten uitvaardigt, kunnen de lieve kindertjes niet meer genieten van de intocht van de sinterklaas die na afloop wel zijn aanhang mee terug neemt naar zijn eigen land. Hooguit kunnen de kinderen nog in een zaaltje achteraf op schoot van die oude man gaan rijden, maar dat is dan ook alles. Meer dan de helft van de steunregelingen voor kinderen gaan verdwijnen. De kinderbijslag loopt niet mee met de stijgingen. Wel kunnen allochtonen die aan "gezinshereniging" blijven doen, voor 20 niet-bestaande kinderen geld krijgen. Verder zijn het kindgebonden budget, de tegemoetkoming voor ouders die gehandicapte kinderen thuis hebben wonen, de ouderschapsverlofkorting en de aftrek levensonderhoud de klos. Kinderen worden uitgeperst als sinaasappels terwijl jeugdzorg jaarlijks miljarden verspilt en zich bezighoudt met het misbruiken van kinderen.

Net hebben we al aangegeven dat door de afschaffing van reisvoorzieningen voor studenten, er wellicht een heleboel auto's extra op de weg komen. Dit snijakkoord gaat er ook nog eens voor zorgen dat er minder asfalt kan komen waardoor het wegennet helemaal dreigt dicht te slippen. Vervoersbedrijven vrezen dat ze in financiŽle problemen komen. Evenals studenten die door de kamernood, alweer het zoveelste probleem dat door de regering niet goed wordt aangepakt, gedwongen worden ver te reizen naar hun opleiding. Reisbureaus dreigen op de fles te gaan omdat consumenten massaal de hand op de knip moeten houden in een wanhopige poging financieel niet kapot te gaan. Door de aanhoudende malaise grijpen mensen tot overmaat van ramp steeds vaker naar de fles of andere genotsmiddelen om deze boze VVD-wereld even te vergeten. Geld voor een adequate behandeling is er niet. Het aantal zwervers neemt toe. Gelukkig laat het regeerakkoord wel nieuwe mogelijkheden voor euthanasie toe voor als u echt spijt heeft gekregen van wat u ons heeft aangedaan door te stemmen op de VVD en de PvdA.

Overweging.

Teleurgestelde VVD'ers likken hun wonden en krijsen erop los dat de VVD echt allemaal bullshit heeft opgenomen in het regeerakkoord terwijl een opgetogen Samsom aan zijn ejaculerende achterban belooft dat het historische jaren gaan worden voor de rode honden. Aangesproken op hun verantwoordelijkheid, krijgen we van VVD'ers twee verschillende reacties. De overgrote onnozele meerderheid heeft het IQ van een garnaal en zeggen u glashard in uw gezicht: "Ja maar Wilders beledigt mensen." Anderen die zichzelf wat slimmer inschatten, kijken u al even stom aan en beweren het allemaal niet geweten te hebben. Waarschijnlijk stemden hun (voor)ouders vroeger NSB en hebben ze na afloop alleen weten te onthouden dat "Wir haben es nicht gewuŖt" enige vorm van sympathie opwekt. Wel, dat was toen al een kutargument aangezien de plannen gewoon zwart op wit in een zeer gewaardeerd boek stonden opgetekend, maar tegenwoordig al helemaal. Krijg de tering achterlijke onnozele varkens, u was gewaarschuwd, maar u heeft bewust alle signalen genegeerd en de PVV-aanhang geschoffeerd.

Voor de verkiezingen had u nog haar op uw ballen niet waar? Lekker met die vuige rode flikkers meejanken dat Wilders een wegloper is voelde net zo fijn aan als een masturbatiesessie in een illegale Chinese massagesalon en daarom mochten de PVV-stemmers voor de zoveelste maal genieten van uw hoon, afgunst en scheldpartijen. U dacht stiekem Wilders een lesje te leren en hoopte dat Rutte in een grote rode orgie de PVV zou decimeren tot een partij in de marge zodat u met een grote ego en een kleine pik tegen Wilders kon roepen dat hij voortaan maar naar uw "wijze" woorden moet luisteren. Dat Wilders niet is weggelopen, maar gewoon het eindcontract niet heeft willen ondertekenen omdat Rutte een linkse jongen is die niet voor rede vatbaar was, wilde u niet horen. Rutte was een held toch? Zonder Wilders binnen 1 dag een akkoord toch? Natuurlijk kon Rutte binnen 1 dag een akkoord sluiten, hij is zelf links. Hoezo heeft u het godverdomme niet geweten? Samenwerken met GroenLinks en de geschiedenis met Paars 1 en 2 en Pim Fortuyn zeiden genoeg.

Veel mensen snappen nu nog niet dat het kunstje dat Samsom nu met Rutte geflikt heeft, hetzelfde kunstje is dat Rutte met Wilders wilde flikken. Namelijk een eerlijke onderhandeling dwarsbomen, alles weigeren en dan onder druk zetten door te dreigen de samenwerking te stoppen. Het verschil tussen Wilders en Rutte is echter dat Wilders tegenover Rutte zijn rug recht heeft gehouden, maar Rutte zo regeringsgeil is dat hij alles heeft geaccepteerd wat Samsom wilde. Is dat zo onverwacht? Natuurlijk niet. De VVD heeft altijd de handen diep in de reet van het socialisme gestoken. Het liberalisme dat zij zeggen te ambiŽren, is feitelijk niks anders dan een van de varianten die het socialisme kent. Dat Rutte liever niet met Wilders in zee wilde gaan, blijkt uit het al eerder opgemerkte feit dat hij Wilders geen beperking van de ontwikkelingshulp gunde, terwijl hij daar nu wel voorstander van is gebleken. Al die VVD-stemmers hadden kunnen weten dat de VVD hen zou naaien. Excuses zouden op zijn plaats zijn, maar die laffe ratten kunnen alleen onnozele gezichten trekken en hun handen in onschuld wassen.

Bij de PvdA beginnen ze al massaal aan hun pik te trekken en te applaudiseren als Samsom ten tonele komt. Inkomensafhankelijke regelingen vormen de natte droom van die uitvreters, uitkeringstrekkers en gelegaliseerde dieven. Eerlijk delen noemen ze dat, maar wij vragen ons af hoe er eerlijk gedeeld kan worden met mensen die zelf niks hebben en zelf niks bijdragen aan deze maatschappij. De hele ideologie der socialisten druist in tegen elk gevoel van redelijkheid, intelligentie en gezond verstand. Iedereen in de wereld vindt dat eigendom absoluut hoort te zijn en alleen de eigenaar mag beslissen wat ermee moet gebeuren. Socialisten beweren van niet, maar jat hun huis maar eens leeg op de manier waarop Samsom en zijn kliek ons bestelen. Dan snappen ze waar het om draait. Vraag de socialist die een winkel binnenloopt eerst om de inhoud van zijn portemonnee te laten zien en vraag 10 euro voor wat melk. Vreemd genoeg zijn er ook PvdA'ers die, als ze in hun eigen portemonnee getroffen worden, opeens "snappen" dat ze kapot gemaakt worden.

Besef goed dat de financiŽle malaise die nu gaat ontstaan, als het ware het cumulatieve (ophopende) resultaat is van de linkse belastingdriften uit de jaren '70 en '80, Paars 1 en 2, het zuur van Balkenende, de Kunduz-coalitie en het zwaar socialistische kabinet Rutte 2. Belasting op belasting op belasting. Btw van 17,5 % naar 21 %, verzekeringsbelasting, eigen risico zorg, accijnzen en heffingen: de lijst is eindeloos. Bedenk dan ook nog eens dat de invoering van de euro ons geld gehalveerd heeft en de prijzen opeens verdubbeld werden, dan weet u waar we het over hebben. Jarenlang zijn de salarissen op de nullijn gebleven en dan hebben we ook nog niet gesproken over de hyperinflatie van de laatste tijd; veroorzaakt door virtueel geld bij te drukken vanwege de miljardenschulden. Miljardenschulden door verspillingen in het buitenland en aan de EU, massa-immigratie en ontwikkelingshulp. Schrik niet, het Centraal Planbureau (CPB) bevestigt een koopkrachtdaling tot 30 %!

De vraag hoe het allemaal zover heeft kunnen komen, heeft een antwoord die de meeste stakkers niet zal bevallen. Het Nederlandse volk is oliedom en heeft zich laten paaien door mooie beloften. Rutte beloofde de VVD'ers 1000 euro. Hebberig dat ze waren stemden ze voor hem. Samsom beloofde zijn uitvreters een dikkere uitkering betaald uit de salarissen van mensen die wel werken. Blij dat ze waren, maar later zal nog blijken dat ook een groot deel van de PvdA-achterban gruwelijk genaaid gaat worden. Met in hun hoofd een "ha ha, ik krijg straks geld en jullie zitten met die vervelende Wilders" hebben ze arrogant de verkeerde hokjes lopen te krassen in het stemhokje. Zonder de kleine lettertjes te lezen. Erger is nog dat niemand durft te vragen waarom we nou moeten worden afgeperst. Stort de VVD het geld in de staatskas? Lossen we daarmee de crisis op? Krijgen we de garantie dat het hierbij gaat blijven? De hele fucking schuldencrisis is veroorzaakt door miljardenverspillingen aan onder andere de multikul. Wat doet Rutte 2 met uw geld? Juist, aan de multikul geven. Ditmaal aan het zoveelste kinderpardon als beloning voor leugenachtige Mauro's.

Al meer dan 50 jaar de hele Nederlandse bevolking laten opdraaien om de multikul en het Derde Rijk van Europa te kunnen financieren, valt echt niet uit te leggen, hoe vaak Rutte en Samsom het ook zullen proberen. Opvallend is dat het normaal niemand iets kan schelen hoe de politiek ons naait door zulke dubieuze projecten te financieren. Zelfs niet als volk en cultuur daardoor onherstelbaar beschadigd worden. Zo horen we vrijwel geen protest over het onzalige plan om de waterschappen op te heffen en provincies en gemeenten te fuseren waardoor eeuwenoude indelingen voorgoed verloren gaan en het land weer een groot deel van zijn identiteit verliest. Totdat ze zelf in hun eigendom geraakt worden. Nou mensen, gefeliciteerd met uw nivellering. Zelf voor gekozen, zelf gewild. Succes en sterkte gewenst. Vanwege uw beperkte herseninhoud heeft het vast geen zin om te adviseren goed na te denken. Dit volk krijgt de regering die ze verdient. Wilt u het anders, dan zult u in actie moeten komen en ook dat hebben we u al 1000 keer verteld.
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 04-11-2012 om 13:04.
Fok this website!

Ik heb net een heel inhoudelijke reactie geschreven en kom met de muisaanwijzer per ongeluk over de knop "een pagina terug gaan" en!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FUCK YOU!!! DE HELE TEKST IS SIMPELWEG VERDWENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit is me nu al tig keren overkomen, eerder al met de gelukkig verdwenen knop "pagina leeg maken", nu weer door de knop "vorige pagina".

Ik heb er geen zin meer in.


Reactie door Misdefinitie (Mod) op 04-11-2012 om 17:19.
Rustig aan, de knop "vorige pagina" is van uw browser; niet van deze website. We hebben geen enkele invloed op die knop. Werkt u met een laptop? Uit uw beschrijving vermoed ik dat uw touchpad of muis te gevoelig staat afgesteld waardoor knoppen te snel reageren. Ook kunt u het "tappen" uitzetten bij de instellingen. Mocht dat niet helpen, dan is het aan te raden om reacties eerst in het Kladblok te typen en ze daarna in het reactievak te kopiŽren.

Reactie door Pieter Veenstra op 05-11-2012 om 10:06.
Verd. nu gebeurt het me zelf ook. Gelukkig had ik nog maar net een paar woorden geschreven. Het kan iedereen gebeuren. De suggestie van Misdefinitie is zeker bruikbaar. Ik doe dat meestal ook als het om een artikel gaat. Een misklik is zo gemaakt namelijk.

Als je gebruik maakt van Firefox kun je de back en forward knoppen in je knoppenbalk eenvoudig weghalen. Geen idee of dat bij andere browsers ook mogelijk is. Persoonlijk vind ik die knoppen niet nuttig. Nagenoeg iedere fatsoenlijke website heeft een soort van navigatie menu. Een website zonder navigatie is geen website maar een digitaal kladvelletje...

Wanneer men een Logitech muis gebruikt met die 2 extra duimknoppen: Deze kun je ook eenvoudig uitschakelen of een andere functie toekennen met de software die bij de muis is geleverd... Andere merken zullen ongetwijfeld ook zo kunnen worden ingesteld.

Voldoende tips, laat je niet gek maken SickOfLeft...

Reactie door Moswolkje op 10-11-2012 om 18:04.
Er zit maar een ding op; dit kabinet MOET klappen.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 10-11-2012 om 21:08.
Nee, niet weer dat gedoe. Toen Rutte 1 aan de macht was, werd Wilders zelfs door nationalisten verraden. Destijds hebben we ervoor gewaarschuwd dat als er geen alternatief rechts blok komt, links aan de macht zou komen. Voor dat standpunt zijn we bespot en uitgelachen. Nu het volk hiervoor gekozen heeft, hebben ze dit verdiend en zullen ze ermee moeten leren leven totdat ze bereid zijn om samen een alternatief neer te zetten. Zonder alternatief, geen toekomst.

Reactie door Moswolkje op 12-11-2012 om 17:26.
Nja, ik dacht dat als men straks zo uitgeknepen is dat ze ECHT schoon genoeg hebben van hen die er nu zitten, de derde grootste partij van Nederland dan nog wel eens veel groter zou kunnen worden.

Ik blijf een optimist wat het de PVV betreft *_*

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.