Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

634 # Homo's zijn vies #
Gepost door Misdefinitie op 13-10-2012 om 23:14.
Hebben we alle endeldarmtoeristen, putjesscheppers, anusridders, extravagante relnichten en andere flikkers uit op de kast gejaagd met de titel van dit artikel? Prachtig, dan zullen we alvast verklappen dat die uiting een creatieve weergave is van wat kinderen en pubers zullen denken nadat ze geconfronteerd worden met de schaamteloze homopropaganda van de overheid. Ex-minister Marja van Bijsterveldt die zelf niet veel verder gekomen is dan de open dag van het mbo, ging op de knieŽn voor de homolobby en paste de doelen van het onderwijs dermate aan waardoor kinderen voortaan moeten leren dat de nooduitgang die zij op de wc gebruiken, door sommigen ook als ingang ter bevoorrading wordt geŽxploiteerd. Het COC reageert verrukt op het nieuws. Scholen met "regenboog" in de handelsnaam zouden alles zijn behalve erg vriendelijk voor homo's. Propaganda zal echter niet tot acceptatie leiden. Cultureel bepaalde homohaat valt niet te bestrijden door propaganda aan kleine kinderen die er nog niet klaar voor zijn te weten waar geslachtsdelen voor dienen.

Homohaat van specifieke groepen.

Homohaat is zowel nationaal als internationaal een heet onderwerp geworden nadat de populatie die uit de kast komt tot ongekende proporties is gegroeid en homo-organisaties steeds vaker fysieke incidenten melden. Cijfers geven echter aan dat de incidenten hooguit bestaan uit verbale uitingen en daar slechts een lichte stijging te zien is. Belediging en discriminatie, u kent het allemaal wel, dramaqueen en mietjesgeneuzel. Gaat het om fysiek geweld jegens homo's, dan is er zelfs een daling te zien in het aantal meldingen. Woordelijke aanvallen zouden zijn toegenomen door extra registraties en geweld zou zijn afgenomen doordat de aangiftebereidheid naar beneden is gekukeld uit angst voor represailles. Wat er ook van waar is, feit is en blijft natuurlijk dat homo's worden lastiggevallen en de overheid daar iets aan moet doen. Klinkt erg aannemelijk, net zoals de geplande voorlichting. Voorstanders van homovoorlichting op basisscholen beweren dat het de acceptatie zal bevorderen en het pesten van homo's zal afnemen.

Op het eerste gezicht vinden een heleboel mensen dat het een aardig idee is en "baat het niet, dan schaadt het niet", is de algemeen heersende opvatting in dat soort gevallen. De voorlichting gaat ons inziens echter onterecht uit van de premisse dat het belagen van homoseksuelen het vervelende gevolg is van onwetendheid en voorkomen kan worden als kinderen op zeer jonge leeftijd worden gewezen op het bestaan van afwijkende seksuele voorkeuren. Thans gaat men er blijkbaar vanuit dat homohaat gekweekt wordt in de jonge jaren vanwege een gemis aan voorlichting. Belachelijk, want hele generaties zijn opgegroeid zonder homokunde in het pakket en zelfs wij lopen niet de hele dag op straat met de intentie om poten te rammen. Opvattingen genoeg en we houden ervan lekker te provoceren, maar nog nooit hebben we iemand op zijn muil getimmerd vanwege zijn seksuele geaardheid. Alles draait zoals altijd om het gedrag. Haat door onwetendheid kan enkel ontwikkeld worden als er al een sfeer heerst van "als je het niet kent, mag je het kapotmaken".

Van een politiek correcte overheid verwachten we het standpunt dat homohaat het gevolg is van slechte voorlichting en iedereen in beginsel geweld kan gaan gebruiken tegen homo's als dat niet op vroege leeftijd de kop wordt ingedrukt. In werkelijkheid zijn de werkelijke homohaters vrij goed te definiŽren en heeft het allemaal niks met wel of geen homovoorlichting te maken. Gordon is zo'n beetje de bekendste homo van Nederland en werd door een stelletje op hol geslagen latent homoseksuele rifapen in elkaar getrapt om zijn seksuele geaardheid. Kwestie van onwetendheid? Wel nee, wij hebben nog nooit in het echt een meisje gezien en die zullen we ook niet gaan aanvallen mochten we weer eens op weg zijn naar de rechtbank om gedachtemisdaden. Henk Krol, hoofdredacteur van de Gay Krant, meldt dat pesten en geweld tegen homo's relatief vaak de schuld is van al die vieze Marokkaanse rotjongens. Stront door de brievenbus en geweld is wat homo's kunnen krijgen als het aan de Marokkaanse cultuurverrijkers ligt.

Linkse schrijvers haasten zich om te verdedigen dat homohaat binnen de Marokkaanse gemeenschap heus geen culturele of religieuze aanleiding heeft. Allerlei smoesjes worden er uit de kast getrokken om de werkelijkheid te verbloemen. Misbruik als reden? Ammehoela. Genoeg Nederlandse kinderen die zijn misbruikt en die zijn later ook niet allemaal nichtentrimmers geworden. Evenals het sprookje dat veel Marokkanen dat gedrag vertonen omdat ze geen kans hebben gekregen van de maatschappij en derhalve laagopgeleid zijn gebleven. Dikke lul voor die stakkers die zo nodig hun eigen poepstamperij willen verbergen door af en toe een homo aan gort te slaan. De koran geeft in diverse ayat nu eenmaal directe aanleiding om homo's te haten. Allah vindt kontneuken maar vies en bepaalt dat de ware moslim zich enkel mag verlagen tot de actieve daad als hij geen vrouw of kameel tot zijn beschikking heeft. Voorlichting op school zal geen flikker helpen tegen voortdurende indoctrinatie waarmee de echte haat thuis in de kinderen wordt gepland.

Kom maar op met die smoesjes en dat gelul over belediging. Verklaar dan meteen even waarom duizenden moslims ter wereld alles en iedereen gingen platbranden vanwege een Youtubefilmpje waarin gesuggereerd wordt dat profeet Mohammed, de ultieme figuur die symbool staat voor de islam, homoseksueel zou zijn en van bil ging met mannelijke kamelen? Anale seks is binnen die overtuiging zoiets als verkrachting. Een zonde waarvoor men gestraft mag worden. Iets wat vele malen dieper zit dan onwetendheid en niet kan worden verminderd door voorlichting. Sterker nog, we denken eerder dat het een averechts effect zal hebben om op scholen de nadruk te leggen op iets waarvan kinderen net thuis hebben gehoord dat het echt niet mag van Allah. Iedereen kent wel die beelden van een stelletje Marokkaanse scholieren die, gevraagd naar hun mening over homo's, beginnen te roepen dat het goor is. De overheid durft gewoon niet toe te geven dat ze de homohaat opzettelijk geÔmporteerd hebben uit het buitenland.

Bij de PvdA hebben ze boter op hun hoofd. Deze uit het tijdperk der neonazi's stammende partij heeft er zijn levensdoel van gemaakt om Nederland te laten overstromen door een tsunami aan allochtonen die veelal uit homohatende landen en culturen afkomstig zijn, maar schreeuwt wel moord en brand over de toenemende homohaat in Polen. Nogal hypocriet, want nadat ze de grenzen wagenwijd hebben opengezet voor homohatende islamieten, doen ze hetzelfde met het Derde Rijk van Europa waardoor Nederland bol komt te staan van Oost-Europeanen. Polen blijkt sowieso een flinke vinger in de pap te hebben als het gaat om het faciliteren van homohaat. Zelfs wanneer homo's en lesbiennes over de grens willen trouwen, weigeren lokale ambtenaren om de documenten te verstrekken waarmee dat mogelijk wordt. Kwestie van voorlichting op de basisschool? Dacht het niet. Homohaat wordt extern gevoed buiten scholen om. Hadden we al gezegd dat het al jaren bekend is dat 80 tot 90 % van de Marokkanen en Turken homoseksualiteit sowieso afwijzen?!

Religie betekent een leven lang vechten om intellectueel op het niveau te komen van groep 3 van de basisschool. Voorlichting is aan mensen die stevig vasthouden aan hun sprookjesboek niet besteed. Aanhangers van de islam zijn bepaald geen uitzondering. Bijna 20 % van de christelijke en katholieke gelovigen zouden willen dat God hen net als een paperclip buigt totdat ze weer "straight" worden. Het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) stelt dat homo's met een van de christelijke religies moeite hebben met hun geaardheid omdat er nauwelijks acceptatie is binnen de kringen waarin ze zich bevinden. Moet u even nagaan. Hele generaties dreunen versjes, gedichten en gebeden op waarin God mensen oproept om sociaal en tolerant te zijn. Gelul over normen, waarden en gelijkheid. Iedereen is gelijk, maar hoge geestelijken, kindermisbruikers en homohaters net even iets meer. 17 % wil liever geen vrijheid voor homo's. God maakte Adam en Eva, geen Adam en Stefan. Die twee maakten kinderen en die gingen met elkaar bij gebrek aan beter. De bijbel brengt een incestverhaal waarin geen plaats is voor homo's.

Stuur gedrag in het algemeen bij.

Nog los van het probleem dat homoseksualiteit in veel immigrantenculturen nooit geaccepteerd gaat worden, kinderen al van jongs af aan bloot staan aan de haat van hun dorpsgek en volwassenen strenge straffen moeten vrezen als ze in een moment van zwakte begrip gaan opbrengen voor andermans geaardheid, is het natuurlijk een feit dat homo's wel eens gepest worden op school. Koren op de molen van de voorstanders van de voorlichting, want pestgedrag is zo'n beetje het vreselijkste dat een kind op school kan overkomen. Daar moet paal en perk aan gesteld worden, desnoods met alle mogelijke middelen. Wat dat laatste betreft zijn we volledig akkoord. Pesten moet gestopt worden, daar bestaat geen twijfel over. De vraag is alleen of dat met COC-propaganda over homoseksualiteit bereikt gaat worden. Wij hebben daar een hard hoofd in. Pesten heeft geen vastomlijnde oorzaak die we op die manier kunnen aanpakken. Pestgedrag wordt door de daders gerechtvaardigd met iedere willekeurige oorzaak. Voorlichting over een van die smoezen zal weinig resultaat hebben.

Hoogstwaarschijnlijk bent u ervan op de hoogte dat er geen 1-op-1 relatie bestaat tussen pesten en de reden die pesters opgeven om te pesten. Iemand die gaandeweg steeds vaker gepest wordt omdat hij zogenaamd een bril draagt, zal niet opeens geaccepteerd worden als hij zijn bril inruilt voor lenzen. Was dat maar waar. Een homo die gepest wordt met zijn seksualiteit, zal in analogie niet de beste maten worden met zijn pesters als aan hen wordt uitgelegd dat er mensen zijn die anders zijn. Immers, dat iemand anders is hadden ze al begrepen, dat is nu juist de reden waarom ze in beginsel zijn gaan pesten. Sterker nog, nog eens extra benadrukken dat mensen anders zijn, zal eerder een versterkend effect hebben op het gevoel om te moeten pesten. Al die pestkoppen worden namelijk in hun gelijk bevestigd. De voorlichting doet niks aan het algemene idee dat mensen sowieso niet gepest mogen worden. Pak het pesten in het algemeen aan. Zorg voor structuur, discipline en een deugdelijke opvoeding met de ouderwetse normen en waarden.

Van vroeger herinneren we ons allemaal wel een situatie waarin de coŲrdinator of afdelingsleider of hoe die bitches ook heten tegenwoordig, speciaal naar de klas toekwam om een verhaaltje te houden over een of ander onaangepast kind. Het kind deed altijd raar en het was daarom, als kind, doodnormaal om raar tegen hem terug te doen. Weliswaar 10 keer extremer dan het slachtoffer ooit zou kunnen, maar dat beseffen kinderen op die leeftijd nog niet. Sommige volwassenen begrijpen nu nog steeds niet dat ze niet alle tanden uit iemands mond mogen meppen als hij iets zegt wat hen niet zint. Opvallend was dat degene die de voorlichting gaf, dat voornamelijk deed vanuit zijn eigen ideeŽn en subjectieve opvattingen. Geen van hen bleek ooit in staat om vanuit de belevingswereld van het kind te denken. Voorlichters lijken altijd te denken dat als ze kinderen over slachtoffers vertellen, er sympathie komt. Kinderen kunnen keihard tegen elkaar zijn en denken nog erg rechtlijnig, egoÔstisch en "concreet".

Genuanceerde concepten bestaan nog niet voor kinderen. Vertel jonge kinderen in de klas dat een van hen suikerziekte heeft en het woord ziekte zal blijven hangen. Van ziekte weten ze dat het vreselijk is en ze er ver vandaan moeten blijven. Nogal logisch, want overal waar ze komen wordt ziek zijn neergezet als verschrikkelijk. Ziekte wordt geassocieerd met pijn en pijn vindt niemand echt leuk. Een paar van die sadomasochisten daar gelaten. Ziekte staat voor verdriet, medicijnen en ziekenhuizen met angstaanjagende naalden. Zeker, u heeft als volwassene goede bedoelingen met voorlichting, maar u kunt niet weten hoe dat precies overkomt bij de kinderen. De kans is groot dat ze na de voorlichting Pietje niet meer zien als iemand die af en toe lollig uit de hoek kan komen, maar als iemand met een ziekte. Voor homoseksualiteit geldt hetzelfde. KeesJan is niet meer die vrolijke jongen, maar die vuile flikker. Welk kind kent nu de betekenis van het woord geaardheid? Hoe kunnen we van kleine kinderen verwachten dat ze seksuele concepten begrijpen?

Kinderen worden verplicht naar voor hen onzinnige meuk te luisteren die ze nooit (volledig) kunnen begrijpen. In hogere leerjaren, zullen altijd wel slimmeriken zitten die op andere manieren achter de ontbrekende informatie kunnen komen. Op hun splinternieuwe tablet, zoeken ze uit wat het homo zijn nu eigenlijk inhoudt. En u weet dondersgoed wat voor smeerpijperij ze dan allemaal tegen komen. Erg typisch is de karikatuur dat homo's alles en iedereen in de reet pakken. De kunst van de anale seks. Een reet wordt door kinderen al snel gekoppeld aan poep en poep is vies, dus zullen die homo's ook wel vies zijn. Dat hetero's ook niet altijd even fris zijn als er elkaar soppend aan het uitwonen zijn, zal kennis zijn die de kinderen als het goed is nog vele jaren bespaard blijft, maar aangezien ze de homokunde verplicht opgelegd krijgen en een begrip als geaardheid te abstract is, zal poepstampen erg concreet zijn. Uiteraard wordt de voorlichting zelf onderwerp tot veel strijd. Volwassenen zullen onderling kritiek leveren en dat overbrengen op de kinderen.

Pedagogisch gezien valt er daarom nogal wat af te dingen op de voorlichting. Kinderen op de basisschool zijn er nog niet aan toe om de veelal abstracte begrippen die wij aan seksualiteit en omgang met elkaar koppelen, te kunnen begrijpen. Duwen volwassenen het door de strot van de kinderen, dan kunnen ze niet veel anders dan met verwondering aanhoren van wat in feite neerkomt op politieke standpunten. Namelijk het politiek correcte idee dat alles en iedereen zich moet schikken naar het gelijkheidsideaal ongeacht of dat selectief wordt toegepast of niet. Kinderen moeten zich opeens bezig gaan houden met relatief ingewikkelde problemen waar we als volwassenen het ook nog lang niet over eens kunnen worden. Al vaker hebben we erop gewezen dat het de verkeerde richting op gaat met het onderwijs. Onderwijs is steeds meer gericht op bullshit in plaats van op de concrete vaardigheden en kennis. Onderwijs hoort neutraal en objectief te zijn totdat kinderen als jong volwassenen in staat zijn de abstracte zaken in perspectief te plaatsen.

Overweging.

Waar komt toch steeds het gore lef vandaan van beleidsmakers om te denken dat ze kunnen bepalen hoe anderen moeten denken, wat anderen moeten vinden en hoe anderen zich moeten gedragen? Wat denken ze nu? Dat omdat zij zeggen van "dit is nu een homo" alle scholieren opeens lief en aardig gaan doen tegen homo's? Nogal de omgekeerde wereld gebaseerd op het idee dat dom gedrag voortkomt uit een gebrek aan informatie. Walgelijk staaltje van hersenloze arrogantie. De harde waarheid is dat diezelfde politieke elite, die van ons Nederland een "paradijs" van homohaat heeft gemaakt door massa-immigratie toe te staan uit landen waar grenzeloze haat tegen homo's ingebakken en ingestapt zit in de cultuur, nu tegenover hele grote groepen gaat doen alsof wij allemaal die homohaat zouden faciliteren als we er niet altijd en overal afstand van willen nemen. Straks zijn we al homohaters als we geen confrontatie willen. Beste mensen, als u neonazi's zaait, dan moet u niet janken over het ontstaan van NSB'ers en daar zeker niet de onschuldige mensen mee lastigvallen.

Homohaat is een algemeen maatschappelijk probleem dat ontstaan is en in stand gehouden wordt door de import van links stemvee dat per definitie extreem tegenover homoseksualiteit staat. Voorts is het een algemeen gedragsprobleem van deze hele fucking maatschappij. Vanuit het linkse denken is het normaal om bij geweld jegens homo's meteen te denken aan discriminatie op grond van seksuele geaardheid, maar zeg nou zelf, hoe herkent u een homo? Staat het woord reetkever soms midden op zijn gezicht getatoeŽerd? Natuurlijk niet, het is niet de geaardheid die herkend wordt, maar gedrag. Lopen als een politienicht met een scheef petje op, lachen als een mietje en opgemaakt als een stoephoer, is het niet vreemd dat er commentaar volgt. Is dat een daad van haat? Echt niet, hetero's die erbij lopen als een temeier zullen eveneens nageroepen worden. Reden voor geweld is dat natuurlijk, niet, maar ja... Thans hebben we nu eenmaal een maatschappij gecreŽerd waarin alles wat anders is, wordt verketterd.

Verketterd worden is niet specifiek een homoprobleem. Bent u te rechts, te blank, te uitgesproken of te controversieel? Dan bent u al de klos. Al die schijnheilige flikkers met hun selectief verontwaardigde voorlichting willen maar niet snappen dat als zij een maatschappij van haat creŽren tegen alles wat anders is, dus ook de homo's de klos zijn. Wij zouden zeggen: trap al die homohatende tering allochtonen terug naar hun eigen land, maak de vrijheid van meningsuiting absoluut en leg aan homo's uit dat ze zich niet als een flikker moeten gedragen. Maar dat is allemaal te geniaal, daar komen ze niet op. Wilt u voorlichting op scholen? Waarom kan dat dan niet neutraal? Wat kinderen best wel kunnen begrijpen in tegenstelling tot veel volwassen imbecielen, is het principe uit de sociologie dat we als mensen allerlei verschillende rollen moeten vervullen in vele verschillende situaties. Meester heeft een stok en geeft neutraal les, de conducteur knipt kaartjes en commerciŽle hoeren steken hun hand uit voor geld.

Van kleins af aan leren kinderen al dat die rollen gekoppeld zijn aan de omgeving. Zo is de kaasboer geen gewone man, maar iemand die stukjes kaas geeft aan kinderen. Rollen zijn bedoeld om zekerheid en orde te creŽren in de maatschappij. Terecht zullen kinderen protesteren als ze van de kaasboer huiswerk op zouden krijgen en de leraar op school ze naar een vervoersbewijs zou vragen. Vergelijkbaar is het beeld dat zij hebben van andere kinderen. Die zijn in beginsel om mee te spelen. Om lol mee te hebben en om, als ze wat ouder worden, zich af te zetten tegen de wereld die volwassenen hebben lopen verpesten. Afwijkingen worden in principe niet als probleem ervaren zolang de essentiŽle bestandsdelen intact blijven. Van homoseksuele leraren die steen en been klagen over hun klas, verwachten we derhalve dat ze sowieso moeite hebben met lesgeven. Tenzij ze toevallig een homohatende klas hebben gehad. Kinderen denken niet zo over homoseksualiteit als volwassenen. Blijft een leraar in zijn lerarenrol, dan is er feitelijk niks aan de hand.

Leer de kinderen daarom liever een fatsoenlijke rolhouding aan in deze toch al verrotte maatschappij. IJzeren discipline en stalen tucht is daarbij een vereiste. Iedereen moet precies weten hoe ze zich op school moeten gedragen en wat of wie iemand is, boeit daarbij niet. Zo heeft het altijd gewerkt. Zelfs de oude generaties die als voorlichting juist te horen kregen dat homoseksualteit binnen het christendom verkeerd is, zijn niet zo gewelddadig geworden jegens homo's als grote groepen cultuurverrijkers. Kinderen zijn in vrijwel alle gevallen geneigd elkaar te accepteren zoals ze zijn. Gaat het mis en leidt het tot pestgedrag, dan is het niet verstandig om als volwassene een van de vele rechtvaardigingen van pesters over te nemen en zich daarop te richten. Er dient een hele mentaliteitsverandering plaats te vinden in het onderwijs. Concreet, objectief en neutrale kennisoverdracht. Meestal gaat het dan gewoon goed. Vraagt u zich ook wel eens af waarom de politiek aan symptoombestrijding wil doen terwijl dat nooit nodig was?

Nooit horen we de politiek geld vrij maken voor neutraal en objectief onderwijs. Nooit wordt pestgedrag als geheel als probleem gezien, maar slechts als het gaat om bepaalde mensen die gepest worden. Zo zult u echt geen lobbygroep treffen die opkomt voor gediscrimineerde blanke PVV'ers. De vraag is waarom, want als discriminatie als geheel wordt aangepakt en minder voorkomt, dan zullen er ook minder homo's gepest worden. Ergens hebben we wel een idee. Feitelijk willen ze niet werkelijk iets doen aan ongeoorloofde discriminatie. Zouden ze daar wel voor strijden, dan zijn ze verplicht om het probleem breder te trekken en alle vormen van discriminatie die verboden worden in de Grondwet en in strafwetten te bestrijden. Zo egoÔstisch als ze zijn, willen ze blijkbaar alleen de eigen mensen vrijwaren van problemen. Al is dat ook mogelijk door alle discriminatie aan te pakken. Waarom zo omslachtig? Homo-organisaties richten zich niet op geaardheid, maar eisen vergaande acceptatie van alle vormen van homogedrag.

Kijk eens naar alle recente propaganda met betrekking tot tolerantie. Al die spotjes lijken heel redelijk te willen opkomen voor naastenliefde, maar zinspelen in werkelijkheid op veel meer privileges dan u en ik hebben. De vraag waarom er alleen organisaties en lobby's bestaan voor specifieke vormen van gedrag, bijvoorbeeld het gedrag van homoseksuelen, en men niet opkomt tegen pestgedrag in het algemeen is eigenlijk van dezelfde orde als de vraag waarom mensen veelal alleen willen ageren tegen discriminatie van zwarten in plaats van opkomen tegen discriminatie in het algemeen. Het antwoord is omdat zij enkel belang hebben bij het specifieke gedrag dat ze verdedigen. Het COC verwacht niet een veilige omgeving op school voor iedereen, maar wil altijd en overal kunnen schreeuwen dat homo's niet geaccepteerd worden wegens hun geaardheid, ongeacht of de afwijzing door de groep een andere oorzaak heeft. Dat gedrag komt u ook tegen bij de antidiscriminatiebureaus. Zij ageren niet echt tegen discriminatie, maar vinden alle afwijzing discriminatie.

Tussen de eerlijke kans krijgen dat mensen u niet discrimineren vanwege uw ras, geaardheid, geloof en politieke gezindheid en het standpunt dat er al sprake is van discriminatie op het moment dat er een afwijzing volgt, zit een wereld van verschil die maar niet begrepen wordt. Wat ons betreft moet school een veilige omgeving voor iedereen zijn en verwerpen we discriminatie op de genoemde gronden voor iedereen. We willen dat niemand gepest wordt. Daarom willen we de kinderen in het algemeen leren goed met anderen om te gaan. Het maakt voor ons geen flikker uit of iemand homo, zwart of extreem rechts is. Zolang vrijheden niet worden aangewend om andermans vrijheden geweld aan te doen en het sociale proces relatief fatsoenlijk verloopt, is het in orde. De homo- en discriminatiebewegingen draaien het om. Zij zeggen: "Dit is een homo en elke afwijzing die hij krijgt, zal wel vanwege zijn geaardheid zijn." Het is belachelijk om van alle schoolkinderen te eisen dat ze homo's in feite beter gaan behandelen dan ze normaliter zouden doen met anderen.

Het leven is nu eenmaal keihard. Als een kind niet met een ander wil omgaan omdat hij rood haar heeft, een bril op zijn kop heeft, zwart is of een andere mening heeft, dan is dat zijn goed recht. Hij hoeft daar geen reden voor te geven. Hij hoeft daar geen argumenten voor aan te voeren. Hij hoeft daarvoor ook niet geÔndoctrineerd te worden door volwassenen die vinden dat hij wel met iemand om zou moeten gaan. Rot even gauw op, een dergelijke manier van sociale selectie zien we overal in de maatschappij terug. Wettelijk gezien mag het allemaal niet, maar in de praktijk doet iedereen het. Altijd en overal wijzen we met z'n allen mensen af. De wet dwingt ons een rationele reden aan te geven hoewel we in werkelijkheid gewoon een kinderachtige reden hebben. Het klikt gewoon niet, uw gedrag bevalt niet, dus sodemieter op. Zo gaat dat. Is dat een kwestie van homohaat? Zij zullen altijd zeggen van wel. Mogen we straks niet meer zelf kiezen met wie we omgaan omdat we, na die voorlichting, toch niet met bepaalde mensen willen omgaan?

Hoezo moet er eigenlijk acceptatie komen van homo's? Er is toch ook geen algemeen aanvaarde acceptatie voor zwartharigen? Wanneer we iemand accepteren als vriend, dan is dat echt niet omdat alle kleuren en andere eigenschappen perfect zijn. Dan accepteren we iemand als mens. Als we op straat lopen, dan is het selectiemiddel zo primitief dat we in gedachten al tientallen mensen hebben afgewezen en even zoveel mensen hebben goedgekeurd als eventuele neukpartner. In gedachten hebben zoveel gedachtemisdaden begaan dat justitie spontaan klaar zou komen als ze bedenken hoeveel boetegeld dat zou kunnen opleveren. Is afwijzing werkelijk zo slecht? Wat ons betreft niet. We moeten niet in de situatie komen dat bepaalde groepen zoals homo's en allochtonen die toevallig flinke lobbyorganisaties kennen, het privilege krijgen dat we onder alle omstandigheden homogedrag nooit openbaar zullen mogen afkeuren. Een heteropuber die verkondigt zich te hebben afgetrokken op een foto van de directrice zal op net zoveel hoon kunnen rekenen als de homopuber die zich gedraagt alsof hij de directeur wel even wil palen.

In werkelijkheid zijn basisschool kinderen geen homo of hetero. Ze zijn vooral kinderen. Kinderen die zo lang mogelijk kind horen te zijn voordat ze te weten komen wat voor verschrikkelijke wereld dit is. Val de meerderheid van de kinderen die wel normaal kunnen doen niet lastig met dat homogelul. Leer hen liever rekenen en de vaardigheden die ze nodig hebben. Verklaar de oorlog aan al het pestgedrag en zorg dat mensen normaal met elkaar omgaan zonder belerend te zijn omdat u toevallig tot zo'n specifieke groep behoort. Leg uw eigen politieke bullshit niet aan de kinderen op. Zij bepalen later zelf wel of ze homo zijn, met homo's willen omgaan en het wel of geen probleem vinden. Zolang er geen extreem gedrag plaatsvindt, is er geen reden voor paniek. Pas in de puberteit gaan de hormonen opspelen. Dan komen ze erachter wie of wat ze zijn. Voorlichting zal dan pas echt kunnen helpen. Jaren geleden hebben we al gewaarschuwd. Weg met de homokunde op school. Nederland tolerant? Kop in het zand! Verspilde moeite.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.