Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

632 # Liberaal belastingparadijs #
Gepost door Misdefinitie op 03-10-2012 om 23:28.
Sinterklaas geeft in de ogen van goedgelovige kinderen belangeloos en geheel gratis allerlei cadeautjes weg. Ogenschijnlijk hoeven zij in ruil daarvoor enkel heel braaf te zijn. Nooit zullen zij kunnen beseffen dat ook het stoute Noord-Afrikaanse gajes grote klodders uit de pot krijgen. Evenmin begrijpen zij dat het vermogen van de goedheiligman, hetzelfde is als de huishoudpot en ze gewoon een sigaar uit eigen doos krijgen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat iedere aankoop betekent dat er ten koste van hen derden gespekt worden. Desondanks is de vreugde en blijdschap er niet minder om. Althans, tijdelijk. Zodra de kinderen opgroeien en wat meer informatie tot hun beschikking krijgen, is het allemaal niet zo leuk meer. Fuck de sint, wie gratis cadeautjes weggeeft is een pedofiel, een socialist of beiden. De meeste mensen zullen echter nooit opgroeien. Zij geloven in God, het socialisme en het links liberalisme. Kabinet "Samsom 1" is gewoon weer de zoveelste herhaling van verspillen, burgers een poot uitdraaien en miljardenschulden maken.

Intensivering is lastenverzwaring.

Hoogstwaarschijnlijk heeft u nog die vreselijke paarse kabinetten uit de jaren '90 op uw netvlies gebrand staan toen de kaalkoppen nog strak stonden van de pillen in plaats van gepolijst te zijn in een te groot driedelig kostuum. Onder leiding van die rode honden van de PvdA, stond de VVD het toe dat het aantal allochtonen verdubbelde met als gevolg dat ook de staatsschuld een verdubbeling mocht beleven. Tijdens de zure jaren van Balkenende die nooit zoet zijn geworden, kreeg Wouter Bos (PvdA) de kans om als minister van sinterklaas het beheer van de schatkist te voeren en de staatsschuld binnen drie jaar nogmaals te verdubbelen tot 400 miljard. Ter vergelijking: Bruin 1 met VVD, CDA en gedoogpartner PVV slaagden erin om het toenemen van de schuld af te remmen waardor er slechts 50 miljard bij kwam in plaats van nog eens 200 miljard. Links smijt dus 4 keer zo hard met geld dan de PVV zou kunnen. Na twee decennia van mislukt socialistisch beleid, honderden miljarden schuld en miljoenen allochtonen, zou iedereen het zat moeten zijn.

Net zoals stemmen op partijen als de NSB vroeger niet zo fraai was en het volk na twee wereldoorlogen eindelijk snapte dat socialistisch beleid niet zo bevorderlijk is voor een vrije en fatsoenlijke samenleving, is stemmen op de PvdA die in 1946 is opgericht als verhullende fusie tussen inmiddels verboden arbeiderspartijen, niet zo handig. Want of die schijnheilige gladgestreken smoelwerken nu met het CDA of de VVD samenwerken: hun aanwezigheid betekent een extreme ruk naar links. Vol enthousiastme heeft het volk echter wederom massaal gekozen voor de Pvda. Weliswaar in combinatie met de VVD, maar zoals gezegd tonen Paars 1 en 2 wel aan dat het hebben van die slinkse neoliberalen geen enkele garantie is voor eerlijk, realistisch en consequent beleid. Haast vergruisd werden we toen we adviseerden om niet naar de Goebbels-propaganda van de PvdA te luisteren met alle kennis van zaken die we inmiddels hebben. Mensen vinden dat we niet moeten zeiken. Wilders is een racist, Rutte de ideale schoonzoon en Samsom de man waar ze hun kwakje op willen spuiten.

Totdat de rook is opgetrokken en mensen er tot hun niet gemeende verbazing achter komen dat ze grandioos anaal gemolesteerd worden door een heuse golf aan belastingen op belastingen. Ergens krijgen we het idee dat mensen echt denken dat belasting toegevoegde waarde (btw) betekent dat belastingen waarde toevoegen aan hun vermogen. Meer dan 2 miljoen mensen hebben in het stemhokje de btw-verhoging naar 21 % aangekruist zonder te weten wat ze daarmee op hun hals hebben gehaald. Op internet roepen wijsneuzen dat die 2 % verhoging feitelijk slechts betekent dat producten 1,68 % duurder worden. Theoretisch gezien klopt dat als we puur naar de verschil kijken tussen 19 % en 21 %, maar in de praktijk wordt die 2 % extra meerdere keren geheven. Bijvoorbeeld op de diverse grondstoffen voor het product. Kosten die allemaal worden doorberekend. Voorts is de verandering grond om de prijzen meer te verhogen. Winkeliers grijpen de ogenschijnlijke 2 % verhoging aan om veel grotere verhogingen te rechtvaardigen.

Leuk hoor al die praatjes, maar iets van 1 euro dat nu 1,25 euro kost, is gewoon weer de zoveelste verneukerij sinds de invoering van die rampzalige euro. Opeens horen we overal mensen klagen. Hoe kan het dat hun winkelkar opeens vele euro's duurder is geworden? Hoe kan het dat 2 % aanvoelt als 20 %? Wel beste mensen, dat is nu het verschijnsel dat bekend staat als het stapelen van belastingen. U betaalt meerdere keren belasting over hetzelfde geld, hetzelfde product en dezelfde kosten. Bij elke stap in het proces worden die kosten weer extra doorberekend en elke stap die uw geld maakt, van grondstof tot product en van loon tot uitgave in de winkel, blijft er steeds weer iets meer aan de strijkstok hangen. U dacht natuurlijk laat die nare kankerracisten maar praten met hun peroxide FŁhrer. Die 2 % was toch te overzien niet waar? Maar u heeft voor nog veel meer ellende lopen stemmen. Het Lenteakkoord voorziet nog steeds in een verhoging van het eigen risico in de zorg naar 350. Die ruime eigen bijdrage in de GGZ zal ook wel weer opduiken.

Psychisch gestoorden moeten straks hun eigen therapie gaan betalen als ze bij de zielenknijper op de lippensofa willen zeiken over de maatschappij die steeds duurder wordt. De bevolking had het eventjes te druk om te beseffen dat wat met een "kleine" verhoging van 2 % begon, stiekem tot 20 % is geworden. Rutte heeft namelijk een van de typische socialistentrucjes lopen toepassen. Kondig diverse soorten belastingen aan, creŽer onrust onder de bevolking en schrap daarna een paar van die belastingen zodat de mensen zo opgelucht zijn dat ze de rest van de belastingen voor lief nemen. Studeren zou haast alleen voor de rijken worden. Wie langer dan een jaar vertraging oploopt, ongeacht wiens schuld het is en ongeacht of het een deeltijder betrof, kon voortaan wel zijn reet achter het Centraal Station verkopen in een poging om uit de schulden te blijven. Grote protesten hadden "succes". Rutte heeft in zijn deelakkoord de langstudeerboete en forenzentaks laten varen. In ruil voor een forse belasting op verzekeringen, dat dan weer wel.

Studenten reageren verheugd op het schrappen van de boete. Eindelijk weer zuipen, neuken en drugsgebruik in plaats van met de neus in de boeken. Dat dankzij de PvdA in 2010 een wet is aangenomen waardoor universiteiten aan studenten die een tweede studie doen tussen de 10.000 en 25.000 euro per jaar kunnen vragen aan instellingscollegegeld, wordt angstvallig verzwegen. Het is immers doodnormaal dat wie zijn kennis (nogmaals) wil verruimen, minstens 8 keer zoveel collegegeld betaalt als die hele kutopleiding waard is. Over deze kwestie zwijgt de politiek. Gedupeerden moeten zelf in de buidel tasten om naar de rechter te stappen. Stichting Collectieve Actie Universiteiten (SCUA) heeft advocaat Maarten Kalkwiek opgedragen om de universiteiten over de kling te jagen. Veel leed dat verborgen blijft in de hoop een verstandige rechter te treffen. Schrappen van de forenzentaks leidt de mensen voldoende af. Drie belastingen invoeren, twee schrappen en de verzekeringsbelasting meer dan verdubbelen levert concreet twee extra zware belastingen op.

Inmiddels moet het wel duidelijk zijn dat Wilders de Catshuisbesprekingen destijds niet zomaar heeft verlaten. Hij is verraden door de zogenaamde liberaal Rutte die een ultralinks pakket dreigde te steunen. Het feit dat Rutte na de val van het kabinet meteen vriendjes sloot met links, toonde al aan dat hij feitelijk aan de linkerkant staat. Nu de PvdA een vol mandaat van de kiezer heeft gekregen om de schatkist nog meer te plunderen, kan Rutte al helemaal zijn belastingparadijs voortzetten. Beloofde hij voordat mensen het stemhokje ingingen nog dat de belastingen omlaag zouden gaan: nu zien steeds meer mensen dat ze besodemieterd zijn. Helaas, veel te laat. Iedereen gaat uitgeknepen worden. Bijvoorbeeld ouderen die sinds een aantal jaar toch al steeds de klos zijn. De PVV is nog de enige partij die de AOW op 65 wilde houden. Mensen werken al lang genoeg om al die zandnegers te onderhouden. Ouderen worden door de VVD en de PvdA ongenadig hard gepakt. De AOW gaat versneld via 66 naar 67 en ook het vitaliteitsfonds sneuvelt.

Wat nou vitaliteit? Energierijk door het leven kunnen gaan als oudere en daarbij de maximale mogelijkheden hebben om tot zelfontplooiing te kunnen komen? Wel nu, dat vitaliteitsfonds was eigenlijk bedoeld ter stimulering dat ouderen kunnen blijven werken. Zeker nu de AOW-leeftijd omhoog gaat, is het van levensgroot belang dat ouderen daadwerkelijk aan het werk kunnen blijven. Anders creŽren we alleen maar extra werklozen en dat kost meer dan het ooit gaat opleveren. Bovendien betreft het dan gewoon een ordinaire verkapte belastingverhoging. Gelukkig hoeven ze, nu ze werkloos worden, geen belasting over hun reiskosten betalen. De rest van de mensen ook niet nu de ouderen weer eens het bokje zijn. Wij denken dat het anders kan. Zet de AOW voor fysiek zware beroepen, zoals stratenmakers, op 55 en de rest op 60. Om dat te bekostigen, willen we het mislukte experiment van de multikul stopzetten. Schaf de multiculturele samenleving af zodat onze ouderen niet meer hoeven worden uitgeknepen. Rutte kiest echter voor meer immigratie.

Binnen Samsom 1 zou er geen plaats meer zijn voor een minister van Immigratie en Asielzaken. Liever hadden wij gelezen dat er geen plaats meer zou zijn voor immigratie, maar dat haast socialistische kabinet in wording heeft zijn macht zoals bekend juist te danken aan de massa-immigratie. Denk nou niet dat ze in plaats van immigratie gaan denken aan emigratie en segregatie. Er komt weliswaar een nieuwe minister, maar die minster gaat of, zoals de VVD wil, onze Nederlandse handel veel te goedkoop weggeven aan het buitenland of, zoals de PvdA wil, nog meer miljarden verspillen in de bodemloze put van de ontwikkelingslanden. Opvallend is hoe snel en makkelijk "fouten" en beloften uit het verleden kunnen worden hersteld. Zo beloofde Rutte tijdens de verkiezingen dat de verspilling aan ontwikkelingshulp met 3 miljard zou dalen en zien we dat alle maatregelen van PVV onmiddellijk zijn teruggedraaid. Alles is terug te draaien. Goed om te weten. Dus ook alle linkse belastingen, de volledige multikul en het socialistisch fascisme.

Hoewel de met name linkse media koppen dat de "nieuwe" maatregelen van Rutte en Samsom vooral veel kritiek oogsten van de oppositie, valt de toon van de opmerkingen reuze mee. Zeker als we het vergelijken met wat Wilders altijd voor zijn kiezen krijgt als hij alleen maar zijn mening geeft. Van het CDA hadden we vuurwerk verwacht. Die ooit zo vrome en "fatsoenlijke" partij van de schijnheilige normen en waarden, is eerst door de PvdA flink kapot gemaakt met dank aan sinterklaas Wouter Bos om vervolgens door de VVD gedecimeerd te worden naar een piepkleine partij in de marge die zelfs nog kleiner is dan de PVV en de SP. Wraak moet er wel zo'n beetje inzitten omdat de twee grootste kwelgeesten nu lekker samen in een kabinet zitten terwijl ze beiden rond de 40 zetels zitten. Bovendien wordt het CDA door veel mensen geclassificeerd als rechtse partij en dat imago wil een deel van de achterban blijven zien. Buma laat zich met zijn grote mond uitdagen door de CU en de PVV. Met veel lawaai kondigde hij aan dat hij opstappen van zijn ministers niet uitsluit.

Nogal een belachelijke opstelling van het CDA, want zij waren toch echt degenen die sinds 2002 regelmatig met de PvdA in zee gingen waarvan ze wisten dat die partij alleen maar in de regering zit om allochtonen te plezieren en daarvoor de belastingen wil verhogen. Hoe vaak hebben we niet mogen aanzien dat Balkenende de torenhoge belastingen uit de koker van de PvdA bleef verdedigen tegen beter weten in? Het CDA is gewoon keihard medeplichtig aan tientallen miljarden staatsschuld en dan zouden ze nu opeens keiharde kritiek hebben op de plannen? Wel nee, met die kritiek valt het mee. Zoals verwacht zijn er nog steeds geen CDA-ministers opgestapt en als dat gaat gebeuren, dan is dat in het kader van het samenstellen van een nieuw kabinet waar het CDA niet aan mee doet. Niet omdat het CDA het verhogen van belastingen opeens verafschuwt. Wat is het heerlijk om een deel van de geschiedenis te kennen. Vergeet nooit dat alle grote partijen hun pik in de reet van die rode socialisten hebben gestopt om te kunnen regeren. Ze vinden het wel best allemaal.

Zou het CDA het er echt mee oneens zijn dat het belastingparadijs van Rutte wordt aangestuurd door de afpersende stimulansen van Samsom, dan hadden ze het opgenomen voor hardwerkend Nederland en de VVD met een beroep op de eerdere samenwerking in Rutte 1 de middelvinger gegeven. In plaats daarvan spreekt Buma sussende woorden en stelt hij dat 90 % van het Lenteakkoord nog gewoon overeind staat. Het ultralinkse akkoord waaronder hij eveneens zijn handtekening heeft gezet nadat hij Wilders ervan beschuldigde zomaar zonder reden te zijn weggelopen uit de Catshuisonderhandelingen. Het past allemaal precies in het plaatje. Het te linkse deel van Rutte 1, het onder druk zetten van Wilders en Agema om uiteindelijk het stopzetten van de onderhandelingen als rechtvaardiging gebruiken om linksaf te slaan. Buma laat zijn achterban weten dat de PvdA nog wel iets gaat doen met de btw. Meer belastingen zeker. Maxime Verhagen (CDA) geeft aan dat de sfeer er bij het oude kabinet nog goed in zit. Zelfs na de onderhandelingen met Samsom. Linkse vriendjes onder elkaar.

Blijkbaar denkt de Kunduzcoalitie, die sinds de verkiezingen geen meerderheid meer heeft, dat ze nog steeds de dienst kunnen uitmaken. Rutte is echter een wolf in schaapskleren. Wanneer het erop aan komt, laat hij zich van zijn linkse kant zien om met de socialisten een akkoord te kunnen sluiten. Milieu past niet zo goed in het neo-liberale plaatje dat de VVD aanhangt. Bovendien vinden ze de massa-immigratie stiekem wel leuk en willen ze daar zeker niet op bezuinigen. Ook niet als dat betekent dat we met een miljardenbesparing kunnen voorkomen dat het milieu in Nederland onherstelbaar beschadigd raakt. Gaandeweg wordt duidelijk dat de strijd die tussen de VVD en de PvdA geleverd moet worden, hooguit zal gaan over triviale zaken die redelijk klein zijn binnen de politiek. Bijvoorbeeld over de vraag of de A27 plaatselijk moet worden verbreed ten koste van bomen en weilanden waar onnozele koeien grazen. Oud minister Nijpels van de VVD maakt duidelijk dat het deelakkoord geen mallemoer zegt over de richting waar het kabinet heen wil met het milieu.

Overweging.

Officieel kunnen we op basis van het deelakkoord tussen VVD en PvdA geen gegronde conclusies trekken over het beleid dat Samsom 1 wil gaan uitvoeren. Het betreft een akkoord in een zeer premature fase in de onderhandelingen over een nieuw regeerakkoord. Het gaat grotendeels slechts over de begroting in 2013 en is een afgezwakt gedrocht op basis van het Lenteakkoord dat eerder is gesloten door de Kunduzcoalitie. Zoals we in het verleden hebben kunnen zien, zullen zelfs afspraken die gemaakt worden in het officiŽle regeerakkoord dat de volledige periode van 5 jaar tot aan de nieuwe verkiezingen gaat beslaan, regelmatig worden geschonden, veranderd of "verbeterd". Gevoelsmatig voelen mensen zich echter nu al onbehagelijk en grandioos genaaid door Rutte die lagere belastingen beloofde en Samsom die vooral de nadruk heeft gelegd op zogenaamd eerlijker beleid. Achteraf blijkt het niet zo rooskleurig te zijn. Alle verkiezingsbeloften hadden niet eens een paar weken nodig om gebroken te worden en de bevolking is daar nog verbaasd over ook.

Uit het deelakkoord kunnen we daarom al opmaken wat voor ellende ons staat te wachten. Bewindslieden trachten nog krampachtig het woord bezuinigen te introduceren voor wat er allemaal staat te gebeuren, maar met de ervaringen van de afgelopen jaren weet u hopelijk beter. Belastingverhogingen en andere lastenverzwaringen is geen bezuinigen, dat is het voor de zoveelste keer uitknijpen van hardwerkende burgers. Burgers voor wie werken een straf wordt gemaakt omdat ze worden bestolen om de miljardenverspillingen van de overheid in stand te kunnen houden. Beleid dat niet rijmt met de oorspronkelijke gedachte van een overkoepelende overheid die in ruil voor een deel van de vrijheid van zijn burgers, ervoor zorgt dat de overheidsuitgaven op zo'n manier worden aangewend dat het in het algemene belang van de maatschappij is. Dat houdt in dat als er schulden zijn, de overheid stopt met verspillen. Met Rutte en Samsom hebben we een kabinet die afpersen bezuinigen noemt en miljardenverspillingen van de overheid blijvend noodzakelijk vindt.

Ten tijde van Paars 1 en 2 waren de problemen nog niet van dien aard dat zulk beleid zou opvallen. Pas na 8 jaar paarse ellende, kwam de omvang van de schade goed in zicht. De genadeklap kwam door Balkenende 4 die nota bene in een crisis de staatsschuld tot extreme hoogte liet oplopen. Nu we al jaren crisis op crisis hebben, zou een volgende termijn aan paars een van de fatale klappen kunnen uitdelen aan ons land. We hebben er extra vaak voor proberen te waarschuwen, maar het heeft allemaal niet mogen helpen. Mensen wilden liever zeiken over Wilders. Thans lijken veel mensen opeens door te krijgen wat voor gevolgen socialistisch beleid heeft. Zelfs als dat wordt uitgevoerd namens de PvdA door de VVD. Ouderen in verzorgingstehuizen moeten na een leven lang werken om al die cultuurverrijkers in Nederland te financieren, van hun miezerige AOW'tje tientallen euro's betalen voor een douchebeurt. Wegkwijnen in een tehuis vol stinkende en rottende bejaarden die niet kunnen douchen, luchten of wassen is het lot van al die VVD- en PvdA-stemmers.

Wat ons opvalt is dat mensen thans de hele dag lopen te zeiken over al die lastenverzwaringen. Zodra we opmerken dat ze er zelf voor gekozen hebben, het sterk lopen te verdedigen en met hun botte hersens de critici hebben lopen fucken toen ze zeiden dat Wilders toch gelijk had, krijgen ze weer praatjes en lopen ze die idiote socialistische retoriek te verdedigen alsof ze net les van Goebbels hebben gehad. Vol verbazing hebben we studenten gadegeslagen die als een brommende tol heen en weer sloegen van extreem links naar extreem rechts en weer terug. Doorgaans zijn studenten zo links als de tering, (want nog nooit echt eigen geld verdiend en nog vol onrealistische idealen) maar o wee toen de overheid ervoor zorgde dat ze een boete moesten betalen als ze te lang zouden lantefanteren. Toen was de maat vol en wilden ze zelfs op de PVV stemmen als die vervloekte boete van de baan zou gaan. Uiteindelijk kregen de studenten hun zin en verviel de boete. Oogjes toe, lekker links blijven en ach, die paar studenten die 10.000 euro betalen voor hun tweede studie zijn de rijken. Toch?!

Ouderen hebben zo'n zelfde achtbaan meegemaakt. Hun hele leven idealistische poep uitkramen, christelijk of socialist zijn en lekker CDA en PvdA stemmen. Totdat ze van de dementie niet eens meer kunnen beseffen dat ze nu al twee weken lang in een poepluier liggen zonder ooit nog buiten te komen omdat het geld op is. Asociale overheid ja, maar waar is het geld ook alweer aan op gegaan? Massa-immigratie, Europa en ontwikkelingshulp. We blijven het zeggen al wil niemand het horen. Stilzwijgend schrapt Rutte de minister voor immigratie zodat de miljardenverspillingen aan allochtonen die hier komen parasiteren onverminderd door kunnen gaan. Ondertussen worden de ouderen wel genaaid. Wie komen er voor de ouderen op? Wij natuurlijk, maar aangezien we (nog) niet in de politiek zitten, heeft u daar behalve als opinievormer geen flikker aan. Komen we weer bij de PVV van die vreselijke Wilders terecht. Wat u ook van Wilders vindt: alweer blijkt hij de enige is die opkomt voor Nederland en ageert tegen het uitknijpen van ouderen.

Wilders had Nederland, eventueel met een tweede nationalistische partij, kunnen redden van dit soort wantoestanden in de maatschappij. Rechts realisme heeft jammer genoeg per definitie een slechte naam en wordt kapot gemaakt door linkse fascisten omdat ze bang zijn voor de waarheid. Vanuit links zitten ze namelijk met het probleem dat ze al tientallen jaren het land in het verderf hebben gestort met honderden miljarden staatsschuld als gevolg. Mensen met gezond verstand zouden zulke imbecielen levend willen villen aangezien al het bewijs klaarligt om de daders te veroordelen. Door rechts flink onderhevig te laten zijn aan repressie, voorkomen ze dat mensen achter de waarheid komen en kunnen ze gewoon door blijven gaan met hun achterlijke beleid. Zo wordt Wilders neergezet als de moslimextremist terwijl al die zogenaamde witteboordencriminelen ouderen lopen af te persen. Hoe stom is dat? Toegegeven, met Wilders is van alles mis, maar feit is wel dat hij op een gewone manier de extreme problemen ziet waar de gewone burger mee kampt.

"Boehoe, Wilders gaat niet in debat met die haatbaarden." En terecht. Met terroristen wordt niet onderhandeld. Met Hitler ging het Verzet niet in debat. Met achterlijke socialisten die onze ouderen afknijpen kunnen we hooguit een vuurtje maken. "Ja maar, 90 % van de bevolking ziet het verschil tussen een gelovige en een extremist." Belachelijk, 90 % van de bevolking snapt niet eens dat we door de hele multiculturele samenleving honderden miljarden hebben verloren waardoor iedereen moet werken tot 67 in plaats van 55, ouderen nog slechter verzorgd worden dan de ratten in het riool en torenhoge belastingen mensen tot wanhoop en executieveilingen leiden. Wat Wilders zegt, kunnen we eenvoudig naast ons neerleggen. Wat die klote linkse elite in de politiek doet, heeft gevolgen voor alles en iedereen. Juist ook voor degenen die hun hele leven lang de socialisten hebben lopen pijpen tot het tehuis. Mensen kiezen liever voor het belastingparadijs van Rutte waar ze worden uitgeknepen dan te luisteren naar mensen die wel verstand van zaken hebben.

Denk maar niet dat die zogenaamde andere oppositiepartijen u gaan redden. Een beetje lawaai maken in een debat kan iedereen wel, maar aangezien ze feitelijk een groot deel van het akkoord onderschrijven en hooguit nog een beetje bezwaar maken in de hoop dat er wat wordt versoepeld, kunnen we er vanuit gaan dat ze er gewoon mee instemmen. Op zich is dat niet zo verwonderlijk, want vrijwel alle partijen hebben meegeschreven aan het deelakkoord. Iedereen is wel eens een keertje akkoord gegaan. De PVV ook, maar zij hebben tenminste nog het excuus dat na het klappen van Rutte 1, alle zaken waarvoor de PVV heeft zorggedragen, van de baan zijn. Het akkoord is derhalve een samenraapsel van links gespuis dat ondersteund en onderschreven wordt door de "ideale" schoonzoon van de VVD. Inmiddels maken wij er een sport van om mensen erop te wijzen dat ze hebben gekregen wat ze wilden. Juich mensen, want u heeft alle lastenverzwaringen simpelweg zelf aangekruist op het stembiljet en nog gekregen wat u wilde ook.

Ergens hopen we dat Rutte nog zijn verstand terug gaat vinden en dat hij, ondanks dat hij het geld dat de overheid verspilt weer bij de burgers heeft gestolen, ervoor gaat zorgen dat de staatsschuld in elk geval naar beneden gaat zodat het allemaal niet voor niks is. Een lagere schuld hebben betekent immers minder rente betalen, minder gevoelig zijn voor crises en geld terug kunnen geven aan de getroffen burgers. Liever hadden we gezien dat die miljarden waren gekomen van de bekende posten waarop miljarden worden verspild, maar die kans zal de komende jaren verkeken zijn. Als Rutte zijn geslacht bij Samsom naar binnen laat glijden, krijgen we jaren van ellende waarbij we alleen maar kunnen hopen dat de schulden niet te ver oplopen en het land niet nog maar naar de verdommenis gaat. Hoop die het verstand ons allen afraadt. We staan er slechter voor dan jaren geleden en de mensen willen het zo hebben. Helaas zullen we de komende jaren nogal vaak in herhaling moeten vallen. Net zolang totdat het inzicht eindelijk bij mensen doorbreekt.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.