Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

630 # Rellen door internetanarchie #
Gepost door Misdefinitie op 23-09-2012 om 23:53.
Kaalgeschoren kuttenkoppen, neonazi's en hooligans met het IQ van een smerige grindtegel, richtten in navolging van de film "Project X" een ravage aan in Haren. Grenzeloos naïeve en onzekere tieners die zelf geen leven hebben en dachten dat het stoer is om onuitgenodigd te verschijnen op andermans feest, lieten zich door dat gespuis nog makkelijker ophitsen dan de honden van de Romeinen. Met als gevolg plunderingen, openlijke geweldpleging, poging tot doodslag op agenten, vernielingen en brandstichtingen in dat boerengat dat tot voor kort alleen nog maar rood kleurde van de socialistische politieke gezindheid. Nadat men van de eerste schrik is bekomen, begint het zoeken naar de zondebok. Facebook zou de bron van alle ellende zijn. De politieleiding heeft weer eens grandioos gefaald en was juist de rode lap voor de stier in plaats van de ordehandhaver. De politiek roept weer om de keiharde aanpak. Totale anarchie is een kwestie van ongewenst gedrag op internet, selectief handhaven, privacyschending en symboolpolitiek.

Asociale media.

Facebook is de eerste plaats waarnaar het vingerwijzen is begonnen. Het feest is immers op dat platform aangekondigd en vervolgens hebben duizenden mensen zich kunnen aanmelden omdat het 16-jarige meisje dat de uitnodiging plaatste verzuimd had om het evenement privé te maken. Ilse Aigner bemoeit zich als Duitse minister met onze binnenlandse zaken en stelt dat Facebook mede schuldig is aan de rellen omdat het bedrijf weigert zijn privacyinstellingen te verbeteren. Voorts ontstaat er een discussie hoever Facebook zou moeten gaan om te voorkomen dat jongeren per ongeluk extreem grote evenementen "organiseren", hoe gedetailleerd de handleiding moet zijn om vervelende publicaties te voorkomen en vooral welke rol overheidscensuur kan spelen in het zogenaamd "beschermen" van de bevolking tegen krachten die boven de eigen wil uitstijgen. Gaat u maar rustig slapen, de overheid weet wel wat goed is. Bij het woord censuur beginnen de handen te jeuken omdat selectieve verontwaardigdheid nu juist voor het aanwakkeren van anarchie zorgt.

Zoals verwacht wijst Facebook alle verantwoordelijkheid omtrent de rellen af en eigenlijk kunnen we ze daar alleen maar gelijk in geven. Natuurlijk zou het fijn zijn als Facebook zijn privacyinstellingen op zo'n manier aanpast dat het niet mogelijk is om per ongeluk ongewild 30.000 mensen op feestjes van pubers uit te nodigen. Tegen een "Weet u het zeker?"-melding bestaan geen bezwaren; dat is in de automatisering zelfs heel gangbaar. Het standaard af laten schermen van persoonlijke gegevens is eveneens toe te juichen, maar om nu te denken dat daarmee de rellen voorkomen hadden kunnen worden, is nogal een naïeve gedachte. Haar uitnodiging was weliswaar in eerste instantie publiek, maar enkele dagen nadat het meisje haar fout ontdekte, heeft ze het feest geannuleerd. Waar lag dan vervolgens het probleem? Bij die lulhannes Jesse Hobson die het wel een leuke grap vond om het bericht opnieuw te posten inclusief NAW-gegevens van Merthe. Privacyschending is een probleem dat speelt op het terrein van gegevens over u waarover u geen controle (meer) heeft. Net zoals GeenStijl en Retecool dat altijd doen, weigerde deze kakkerlak de gegevens te verwijderen en laten de gevolgen hem koud.

Discussies over privacy zouden daarom moeten gaan over wat er met ratten moet gebeuren die met andermans gegevens aan de haal gaan. Leuk hoor dat er weer stemmen opgaan om het vrije internet aan banden te leggen, censuur toe te staan en roepen om een beperking van de functionaliteit van sociale netwerken, maar wat hebben we daar nu concreet aan als het altijd mogelijk zal blijven dat een stelletje mongolen straffeloos uw naam en adres mogen verspreiden op het internet? Goed, het meisje maakte een cruciale fout door gegevens waarover zij de controle had, zelf op het internet te plaatsen. Later heeft ze deze fout hersteld en dat zou in een fatsoenlijke samenleving voldoende moeten zijn. Jongens, met alle respect, iedereen begrijpt wel dat een feest van een 16-jarige geen evenement is waarbij duizenden vreemde mensen welkom zijn. Waar het om gaat is het feit dat internethelden ermee gingen fucken. Pak die flikkers op die haar naam en adres, zonder toestemming, hebben gepost en misbruikt om tot massale rellen te komen.

De complexiteit van deze problematiek ligt in het feit dat vrijwel iedereen in privacykwesties uitgaat van zichzelf. Zo vinden ze privacyschending uw eigen schuld als u ook zelf gegevens op het internet zet en wordt de schending gebagatelliseerd met de persoonlijke overtuiging van mensen dat zij niks te verbergen hebben. Wat zij vergeten, is dat privacyschending die mensen zelf niet in de hand hebben, vele malen erger is dan de informatie waar iemand wel controle over heeft. Eerst en vooral zijn wij van mening dat alleen de eigenaar van de gegevens, daarmee bedoelen we degene over wie de gegevens gaan, het recht heeft om ze te publiceren of om de gegevens juist verwijderd te houden. Merthe heeft het recht haar adres te publiceren voor 10 vriendjes (of dat verstandig is, is een hele andere discussie) en om het weer te verwijderen nadat ze ontdekte dat die uitnodiging verkeerd verstuurd was. Degene die haar "uitnodiging", naam en adres heeft gepubliceerd, zou strafbaar moeten zijn en aansprakelijk gesteld moeten worden voor alle schade.

Hoe komen die dwazen op internet er eigenlijk toe om zomaar gegevens van een ander te misbruiken en zelfs tot opruiing over te gaan? Dat zou de discussie moeten zijn die maatschappelijk gevoerd moet worden. Ons inziens is dat de bron en kern van het probleem zoals we dat nu kennen met het internet. Internet kan beschouwd worden als een ware anarchie. Wie over de juiste kennis beschikt, kan alles op het internet. Wie tot de juiste groepen behoort, voor zichzelf een machtspositie heeft verworven of simpelweg een andere huidskleur heeft, komt met veel meer weg op het internet dan de normale werkende blanke autochtone burger. Kijk naar een website als GeenStijl. Al jaren achter elkaar maken zij mensen kapot die iets relatiefs kleins hebben gedaan. Loopt u als 18-jarige studente kotsend van de drank op straat, dan maken mensen daar een filmpje van en staat u zomaar op GeenStijl. Mensen raken door de anarchie die er op internet heerst afgestompt en verliezen ook in de realiteit volledig hun beheersing.

Moet u even nagaan dat dagelijks miljoenen mensen van het internet leren dat bepaalde organisaties, websites en groepen mensen boven de wet kunnen opereren. Wanneer GeenStijl uw volledige naam publiceert bij een bij uw thuis gestolen opname waarop u in adamskostuum te zien bent, dan is dat volledig illegaal. Theoretisch gezien kunt u naar de rechter stappen, maar wanneer u een baan heeft, zal uw advocaat zomaar 10.000 euro of meer vragen. Verliest u, dan bent u alles kwijt. Wint u, dan krijgt u wat geld, maar inmiddels staat u zo in de belangstelling dat vele websites die meuk hebben overgenomen en van dat slechte imago komt u nooit meer af. Hordes aanhangers leren hun medemensen van vlees en bloed te degraderen tot een anoniem object waar om ze kunnen lachen op internet. Niks meer dan een naam of een foto die overal belachelijk gemaakt kan worden. Geen mens, maar een zeer gruwelijke monster. Grote platforms op internet zijn in staat een hele achterban op te hitsen tegen onschuldige mensen en de overheid is te bang om in te grijpen.

Behalve dat mensen steeds het slechte voorbeeld krijgen waarbij alle gevoelens als menselijkheid en redelijkheid worden onderdrukt, hebben ze ook het idee waardering te krijgen als ze als kuddedieren aan dat hele groepsproces meedoen. Denk aan de gepeste jongen van vroeger die, om erbij te kunnen horen, anderen gaat pesten of zelfs tot het extreme gaat voor erkenning. Op internet gebeurt dat in het groot. Degene die als eerste naam of adres vindt van het slachtoffer dat door mensen op het platform is gekozen, vangt waardering. Mensen die van te voren zijn afgereisd naar het huis van Merthe om met de beelden een filmpje te maken waarin duizenden dansende mensen in haar tuin te zien zijn, denken dat ze op handen worden gedragen. Niemand heeft het over de schandalige praktijk dat de volledige naam van het meisje wordt genoemd, haar huis wordt gepubliceerd en het meisje wordt gestalkt. Lang leve de lol toch? Internet misbruiken ze om "pret" te maken en het interesseert steeds minder mensen dat ze te maken hebben met echte mensen die emotioneel en financieel kapot gaan door dat gedrag.

Politie en justitie hebben verschrikkelijke fouten gemaakt waardoor het drama niet voorkomen had kunnen worden. Eigenlijk kenmerkt dat het optreden van de politie in het algemeen. Het is godverdomme niet te geloven. Drie weken voor de rellen kregen ze reeds signalen dat de boel ging escaleren en als er dan verwezen wordt naar de film "Project X" waarin alles vernield wordt, dan kan zelfs een klein kind bedenken dat de gasten die daarop af komen de kwade bedoeling hebben alles te slopen. Dan zou u toch denken dat als een of andere randdebiel het adres van het meisje in een nieuwe uitnodiging post, dat onder opruien en ophitsen van een grote groep mensen valt en die dwaas meteen moet worden opgespoord? Justitie laat echter al jaren zien dat onverlaten gewoon uw gegevens mogen publiceren en duizenden mensen mogen oproepen in actie te komen. Na de rellen in Hoek van Holland weet u wat de politie gaat doen. Die lafaards bij de politie die tijdens de rellen in hun broek scheten van angst, richten zich natuurlijk weer op tieners die Twitteren.

Ooit hopen we justitie aan hun botte verstand te brengen dat de problemen in de maatschappij niet opgelost worden door Wilders te pakken, webloggers te vervolgen en kleine kinderen uit hun bed te halen vanwege een bericht op Twitter, maar dat lijkt vooralsnog tegen dovemans oren gericht te zijn. Een 15-jarige jongen uit Uden werd in allerijl opgespoord door de politie nadat hij op Twitter een "Project X" in Uden had aangekondigd die Haren zou moeten overtreffen. "Ja maar, hij riep ook op tot geweld," verdedigt de politie zich. Stelletje domme imbecielen, denk verdomme eens na. Ten eerste kunt u die minderjarige jochies toch nergens voor pakken en krijgen ze uiteindelijk een taakstraf. Ten tweede moet u gaan bedenken wat u gaat doen als er morgen door 1000 verschillende mensen feestjes worden aangekondigd. Ten derde heeft u met dat gezeik nog nooit een rel weten te voorkomen, dus ook nu niet. Rot nou eens op van dat internet en ga de straat op blauwe apen! U moet boeven vangen. Laat het internet nou maar aan de intellectuelen over.

Achteraf roepen dat de daders keihard worden aangepakt is een lachertje al doet zoiets het nog altijd goed bij dat deel van de bevolking dat het niet heeft meegemaakt. De politie klopt zich op de borst met al die zogenaamde resultaten die ze hebben geboekt. Nou mensen, het aantal aangiften naar aanleiding van de gebeurtenissen in Haren is verdubbeld. Van al die mensen die gereld hebben, naar aanleiding van de berichten schatten we dat er honderden idioten op de been moeten zijn geweest, hebben ze een slordige 30 mensen opgepakt. Hoera! Had nou ingegrepen toen de persoonsgegevens van Merthe zonder haar toestemming werden geplaatst. Had er bij justitie op aangedrongen dat de wet ook op internet geldt en als iemand de privacy van anderen schendt of er anderszins lol in heeft om mensen kapot te maken, moet hij gewoon opgepakt worden en met alle mogelijke middelen gestraft worden. Liever doet justitie alsof ze alles voorvarend hebben aangepakt en mensen voor de rechter brengt. Ja hoor, dat is toch gewoon hun fucking werk?!

Vooralsnog lijkt de politie hardhorend en niet bereid om de discussie naar een hoger niveau te tillen. Na het "succes" van Haren, kon men weten dat er overal in het land oproepen zouden ontstaan om "Project X" feesten te houden. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Amstelveen, Gouda en Alkmaar. "Kom niet naar Alkmaar," roept de politie, "we zijn daar aanwezig." Jongens, wat worden we daar bang van. Wat worden de diehard hooligans daar bang van. De geest is uit de fles en die kunnen ze er alleen weer inkrijgen door de ratten uit de straatjes van het internet te vegen. Elke keer lopen ze achter de feiten aan. Tijdens een bijeenkomst in Schiedam, moesten er arrestaties verricht worden. Het gebied is zelfs aangeduid als risicogebied. Een woord dat snel zijn betekenis zal verliezen als straks het hele land "Project X" gaat heten. Wat die mensen gedaan hebben? Nou, ze zijn opgepakt vanwege hun "ausweis". Geweldig, het land staat in brand en de politie weet een paar mensen op te pakken die hun gele ster niet op hun jas genaaid hebben.

Ondertussen deed de vader van Merthe wat hij moest doen. Hij nam openbaar zijn verantwoordelijkheid, verklaarde dat de uitnodiging onbewust publiek werd en deed de verstandige oproep aan mensen om hun verstand te gebruiken en niet naar Haren te komen. Helaas heeft de meerderheid van dit volk het IQ van een knaagdier, maar meer kon hij niet doen. De politie daarentegen wordt ondersteund door een miljardenorganisatie met tienduizenden hoogopgeleiden en de meest moderne apparatuur. Aangezien we allemaal onze vrijheid hebben moeten inleveren en absurde belastingen moeten betalen, mogen we van hen eisen dat ze al het mogelijke doen om ongeregeldheden te voorkomen. Blijkens de kritiek die de politie voor de zoveelste keer heeft gekregen tijdens dit soort gebeurtenissen, zijn ze in gebreke gebleven. De politieleiding zou finaal gefaald hebben. Ze wisten al drie weken van te voren dat het mis was. Inwoners van Haren geven aan dat er veel te weinig politie was en het deel dat er was deed juist het verkeerde.

Het bekende communicatiesysteem C2000 haperde weer eens tijdens de rellen waardoor agenten niet eens met de leiding en de ME konden communiceren. Een bekend verschijnsel, want dat systeem is al jaren zo lek als een mandje. Elke keer constateren ze dat het rotzooi is, maar er wordt nooit iets aan gedaan. Smartphones gebruiken kunnen die neanderthalers ook niet terwijl de dolle rellende meute precies weet hoe zulke apparaten werken. Signalen dat het ernstig uit de hand zou gaan lopen waren continu aanwezig. Media hielden de hele tijd de tellers op Facebook in de gaten. Nieuwsgierigen werden op de gevoelige plaat vastgelegd toen alles nog rustig was. Zelfs die droplul van een Rutger van GeenStijl, durfde na eerder gekleineerd te zijn door een hardleerse professor, weer zijn grote mond te gebruiken op straat. Tot het moment waarop het werkelijk ging escaleren, hielden de autoriteiten het voor gezien. Burgemeester Rob Bats toonde zich achteraf schijnheilig. Al weken heeft hij gedaan alsof hij alles onder controle had. "Er is hier geen feest."

De media hebben een bizarre rol gespeeld in het opruien van de menigte. Tot ons ongenoegen wordt daar helemaal niks mee gedaan. Kleine jongetjes die stoer doen op Twitter, worden met alle mogelijke middelen opgespoord. DJ's die op de radio openlijk mensen oproepen om naar Haren te komen en daarbij willens en wetens de aanmerkelijke kans hebben aanvaard dat er rellen zouden ontstaan, zij wisten immers dat er geen feest was en de enige reden om toch te komen herrie schoppen is, worden vooralsnog met rust gelaten. Wederom komen we terug op het punt dat het in deze hele kwestie niet gaat om de uitnodiging die Merthe in eerste instantie heeft verstuurd en later terug heeft getrokken, maar om informatie die door anderen wordt verspreid. Dat is het hele probleem met GeenStijl, Retecool en al die zogenaamd stoere mannetjes die een groot publiek bereiken: anderen kapot maken zien zij als pleziertje. Waarom zetten al die kankerlijers op sociale media, shocklogs en rioolkrantjes niet hun eigen adres neer als locatie voor "Project X"?!

De Telegraaf publiceerde doodleuk de volledige naam van het meisje. Bovenaan het artikel stond "Van onze verslaggever". Die sukkel blijkt dus wel lekker anoniem. Hetzelfde geldt voor een aantal van die journalisten met hun nepinterviews waar ze zelf buiten beeld blijven. Evenals die pikomhogen op Youtube en Facebook die hun shit anoniem lopen te posten. De helden! Mamma zal trots op jullie zijn. Dagelijks moesten we in de krant lezen dat het "rellen" zou worden in Haren. "Project X", dan verwachten mensen drugs, rellen, seks met minderjarigen en brandstichting. Had er gewoon geen aandacht aan geschonken. Iedere volwassene die een beetje kan nadenken, had moeten begrijpen dat het niet handig is om de situatie te verergeren door er nog meer aandacht aan te geven. Precies om die reden publiceren wij dit artikel een flink aantal dagen later. Nu het geen kwaad kan maar wel interessant is. Richt de discussie niet op beperking van de vrijheid van meningsuiting, maar stel mensen aansprakelijk voor schade en de gevolgen.

Van alle instrumenten die de autoriteiten hadden kunnen inzetten, komen ze net met een noodverordening. Klootviolen, die hersenlozen waren zo stoned als een garnaal en weten niet eens wat dat inhoudt. Had het dorp hermetisch afgesloten voor iedereen die daar niet woont. Sluit alle toegangswegen en laat iedereen, na hun gegevens genoteerd te hebben, linea recta huiswaarts keren. Laat de trein niet stoppen op Haren, maar doorrijden naar Groningen. Oplossingen die iedere boerenlul kan verzinnen en die toch te "moeilijk" waren voor de politie. Wat deed de burgemeester? Een klein speelveldje van de kinderen aanwijzen als alternatieve plaats. Alsof een menigte van 20.000 man netjes achter elkaar in rijen van 5 naar een kaal en koud veldje loopt dat maar een capaciteit van 200 mensen heeft. En maar roepen er is geen feest. Hoezo is er geen feest? Waren er geen mensen dan? En was het eerst niet gezellig? Op het moment dat er duizenden mensen klaarstaan om af te reizen naar een klein dorpje, doet het internet niet meer ter zake en moet er ingegrepen worden.

Dankzij het laakbare optreden van de politie raakten de bussen in Haren zwaar beschadigd, werden er supermarkten geplunderd en werd een bejaarde man door een indringer in zijn woning de hersens ingeslagen. Haren bleek alles behalve voorbereid op het meest hilarische feest van 2012. Desondanks vindt Bats dat ze het allemaal niet onderschat hebben. Wel ja, dit was de bedoeling zeker?! Locoburgemeester Remco Kouwenhoven wilde het alleen maar een beetje ludiek houden. Het liep een beetje uit de hand. Net als in "Project X", eigenaardig toch? Natuurlijk hoeft de overheid geen feest te organiseren als een groep doorgedraaide idioten op Facebook aankondigen ergens te willen feesten. Dat zou betekenen dat wangedrag beloond wordt. Officiële evenementen kosten vanwege de organisatie en beveiliging veel geld, dus als "Project X" beloond wordt, kunnen we in de toekomst overal zulke "feestjes" gaan verwachten. Tussen "we kunnen er niks aan doen" en "laten we aan de eisen van de rellende jeugd voldoen" zit echter wel "voorkomen en ingrijpen". Lastig, maar waar.

Achteraf wordt de situatie er niet beter op en ondanks dat alle zogenaamde zolderkamerdeskundigen nu hun menig ventileren, hebben we niet het idee dat de autoriteiten in staat zijn om in de toekomst zulke rellen te voorkomen. Laat staan dat ze onze veiligheid nog langer kunnen waarborgen. Toch zijn een aantal van die opvattingen interessant om de revu te laten passeren. Eerst en vooral is er onderzoek nodig. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Dat ze onze analyse niet zullen waarderen is duidelijk, maar feit is wel dat de juist Job Cohen, de theedrinker die zowel Amsterdam als de rest van Nederland in een socialistische puinzooi heeft achtergelaten, de rellen gaat onderzoeken. Gevalletje doofpot en het volgende feestje bij hem thuis, zouden we zeggen. Nee, er hoeft geen politie te komen, we menen er geen fuck van. Proest, domme mongolen. Haren doet toch maar geen spoeddebat. Ze deden een plas en... Bewonersbijeenkomsten schieten als paddenstoelen uit de grond. Geen woord over privacyschending, falen van de autoriteiten en de schade.

Erg opmerkelijk is de opmerking van politicoloog Peyman Jafari die vindt dat autochtonen de rellen moeten veroordelen. Rellen zou volgens hem in de aard van het beestje zitten en diepgeworteld zijn in de Nederlandse cultuur der blanken. De jonge geesten van Nederlanders zouden al op jonge leeftijd vergiftigd worden met alcohol en dat mag niet van Allah. Bovendien zou het achterwege blijven van deze veroordeling discriminatie jegens allochtonen betekenen omdat zij wel geacht worden om afstand te nemen van hun criminele soortgenoten. Hypocriete huichelaar. Ten eerste is het helemaal niet bekend of de relschoppers voornamelijk autochtonen waren. Het kan net zo goed zijn dat de politie de allochtonen weer eens heeft laten lopen. Ten tweede is de groep van een paar duizend relschoppers en de schade vele malen kleiner dan de miljoenen criminele allochtonen die ons jaarlijks miljarden kosten. Allochtonen veroordelen zelden daden van hun soort en als ze daartoe verplicht zouden worden, hebben we nog 3 extra publieke zenders nodig.

Ach, wij zijn de slechtste niet en willen best het goede voorbeeld geven. We veroordelen zulke rellen en nemen daar nadrukkelijk afstand van. Iedere imbeciel die daar was, moesten ze door de gehakt molen halen, tot compost verwerken of in de diepste kerker bij de ratten gooien. Dat vinden we van blanke criminelen en ook van allochtonen. Alleen zullen we voor dat eerste nooit aangepakt worden, dat is nu de hypocrisie van de multikul die er bovendien voor gezorgd heeft dat er in de Nederlandse maatschappij een sfeer van wij tegen zij kon ontstaan. Een sfeer waarin mensen gedegradeerd worden tot lastige objecten die kapot gemaakt mogen worden. Een maatschappij waarin de menselijkheid volledig verloren gaat en mensen het moeten hebben van een kortstondige adrenalinetoevoer veroorzaakt door extremistisch gedrag. Een wereld waarin de achterlijken zich laten ophitsen door websites op internet. Maakt u zich over ons geen zorgen. Wij zien rellen echt niet als prachtige PR-kans, maar als ongewenst. Voor ons is het een waarschuwing voor erger.

Overweging.

Tientallen miljarden worden er verspild om criminele buitenlanders naar Nederland te halen als stemvee. Onze zorg, onderwijs en pensioenen worden hierdoor onbetaalbaar. De maatschappij is de afgelopen 15 jaar zo extreem verhard dat mensen elkaar niet meer als mensen zien, maar als lastige obstakels om het ultieme orgasme te kunnen bereiken. Oude omaatjes worden beroofd door lafhartig zandnegertuig, vrijsprekers worden vervolgd voor de strafrechter, pedofielen en moordenaars lopen vrij rond en de eindeloze stroom aan bureaucratie drijft iedereen tot waanzin. Wereldwijd verkeren we in een crisis. Belastingen stijgen tot recordhoogte. Mensen worden gedwongen hun huis in de executieverkoop te zetten en jonge alleenstaande moeders moeten hun kut verkopen om niet te verhongeren. Miljoenen radicale moslims staan overal ter wereld klaar om een Derde Wereldoorlog te gaan beginnen. Nederland staat godverdomme in brand en al die internethelden blijven weerloos rukken op hun zolderkamer. Voor een niet-bestaand feest van een 16-jarige komen die teringnerds die nog nooit een echt poesje hebben gezien, wel massaal opdraven.

Stelletje debiele puddinghoofden, hebben jullie nog altijd niet door dat het niet Merthe is die "Project X Haren" heeft opgezet, maar een stel sukkels op Facebook? Het zal wellicht een eye-opener zijn, maar dit maatschappelijke probleem lossen we met z'n allen niet op door de nadruk te blijven leggen op de eenling die een tekst schrijft, per ongeluk een publieke uitnodiging verstuurt of grappig denkt te zijn op Twitter. Dit is een probleem van zwaar verouderde internetwetgeving, selectief handhaven op internet en vooral van het onrechtmatig publiceren van persoonlijke gegevens. Laat al die zweverige klote analyses van die psychologen maar zitten. Wat ons betreft zijn de oplossingen een stuk simpeler. Eigendom is absoluut. Regel dat alleen de eigenaar van zijn of haar persoonsgegevens, kan en mag beslissen wat ermee gebeurt en straf iedereen keihard die gegevens onrechtmatig verspreidt. Gooi iedereen die andermans adressen of volledige naam publiceert zonder dat het slachtoffer een crimineel is, voor minstens 20 jaar in de cel.

Op die manier hoeven discussies niet te gaan over ongewenste censuur en beperking van de vrijheid van meningsuiting. Iemands adres publiceren is geen mening, dat is opruien tot geweld. Iemands volledige naam publiceren zonder dat hij een crimineel is waartegen de maatschappij beschermd moet worden is geen mening, dat is misdaad. Hetzelfde geldt voor die dwazen die de boodschap verder verspreiden. We pakken niet degene met de mening of degene die zijn eigen gegevens publiceert, we straffen degene die andermans gegevens publiceert; zeker als dat schade tot gevolg heeft of kan hebben. Websites van wie de redactie zich daar al jaren schuldig aan maakt, moeten gesloten worden. Fuck hun vrijheid, anders geven ze maar even hun eigen naam en adres voor op de voorpagina. Websites moeten voorts volledig aansprakelijk gesteld worden voor de opruiing die op hun platform plaatsvindt. Weg met anarchie! Iedereen weet precies dat het hier gaat om rioolwebsites met een grote achterban die hersenloos alles doet wat de website van hem vraagt.

Is de wetgeving op orde en kan niemand meer persoonlijke gegevens van een ander openbaar publiceren, dan is het gevaar grotendeels geweken. Voor de politie moet een verbod komen op het lastigvallen van de kleine man. Lekker belangrijk dat iemand vindt dat alle Zimbabwanen apen zijn. Houd u bezig met het bestrijden van privacyschending en zedendelicten. Laat webloggers en mensen op Twitter met rust. Zorg voor een goed calamiteitenplan waarmee dorpen kunnen worden afgesloten als er duizenden mensen op de been zijn. Scholen moeten leerlingen niet gaan oproepen om een strafblad te halen bij de politie, maar leerlingen voorlichten over de gevaren van sociale media en internet in het algemeen. Voor iedereen moet het duidelijk zijn dat er zware gevangenisstraffen staan op rellen. Burgemeesters en politie moeten zich gaan verdiepen in hoe ze geen agressie oproepen als ze tegenover groepen staan. Kortom, het roer moet om. Dat roepen we al jaren. Laat de maatschappelijke escalatie niet verder uit de hand lopen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 07-01-2013 om 20:04.
Ja...zo teruglezend zeg je eigenlijk wat ik mij al die tijd al afvraag...hoe is het mogelijk dat de bron van het probleem zo ongemoeid kan blijven?

Wellicht omdat er voor hen daar in de linkse hoek lekkere snoepjes in de zak zitten, zoals internetbeperkingen.
Wel onderin de zak, dus moeten er eerst nog wat andere " lekkernijen" weggewerkt worden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.