Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

629 # Op de hurken voor pislamschurken #
Gepost door Misdefinitie op 18-09-2012 om 23:29.
Islamisering, het proces dat via massa-immigratie en dhimmitude de volledige Nederlandse cultuur wil wegvagen en vervangen door een ideologie van haat en fascisme met als einddoel een islamitische heilstaat op basis van de sharia, wordt door de grachtengordelelite en de zogenaamde "goede" burgerij altijd angstvallig ontkend. Om te verhullen dat zij hun macht voornamelijk te danken hebben aan geÔmporteerd stemvee, is geen middel te grof en verliezen ze al het gevoel voor realiteit. Kritiek wordt finaal de kop in gedrukt en alles wat moet leiden tot het verwezenlijken van hun natte islamitische droom zitten ze met een brede glimlach op hun gezicht te faciliteren van ons geld. Daarmee is hun macht echter niet verzekerd. Behalve dat de cultuurverrijkers gevoed, gehuisvest en vermaakt moeten worden, eisen ze dat ze hun gewoonten en cultuur tot het extreme mogen doorvoeren. Ook ten koste van socialisten. Laffe dhimmi's zitten gehurkt hun kop in de reet van een kameel klaar om zich te laten naaien door radicale moslims.

De achterlijkheid zit er goed in.

Halen gewetenloze bureaucraten wel eens zo erg het bloed onder uw nagels vandaan dat u ze uit frustratie wel kunt vermoorden? Kreeg u na afloop van 40 jaar trouwe dienst een schop onder uw hol en van de uitkeringsinstanties te horen dat u geen uitkering krijgt maar in plaats daarvan maar de dakpannen van uw woning moest opeten? Was u de afgelopen jaren verplicht om een 10 keer zo hoog instellingscollegegeld betalen enkel en alleen omdat u reeds eerder in uw persoonlijke ontwikkeling had geÔnvesteerd? Vindt u dat het voor u persoonlijk de afgelopen 15 jaar veel moeilijker is geworden om schijnbaar simpele zaken te kunnen regelen zoals het afsluiten van een abonnement, het huren van een huis of het aanvragen van een lening? Dan moet uw mond toch een groot aantal keren zijn opengevallen van verbazing toen bleek dat het een grote groep mensen keer op keer lukt om het wel snel en eenvoudig te doen. Cultuurverrijkers krijgen bij binnenkomst een woning, een uitkering en nog een heleboel andere financiŽle lokkertjes die u nooit zult krijgen.

Stemvee creŽren verklaart waarom massa-immigratie wordt gestimuleerd en dhimmitude moet de nieuwkomers motiveren hun broodheren te plezieren, maar in de harde praktijk zien we dhimmitude extreme vormen aannemen. Waarom is dat eigenlijk nodig? Het officiŽle socialistische verhaaltje luidt dat moslims net als alle andere allochtonen naar Nederland zijn gekomen uit angst voor onmenselijke omstandigheden in hun thuisland. Wel, een moslim die in Iran vermoord dreigt te worden en hier een woning en geld krijgt, zou logischerwijs heel dankbaar moeten zijn. Vooral jegens de linkse kliek die hem zo gastvrij heeft binnengelaten. Derhalve zou de dhimmitude voor het socialistisch doel van het veiligstellen van hun macht, "beperkt" kunnen blijven tot het verstrekken van een veilig dak boven het hoofd. De geschiedenis leert dat zij echter veel meer doen en bereid zijn onze vrijheid volledig op te geven. Extreem geweld is wat ons fatsoenlijke mensen die niks krijgen onderscheidt van de vele criminelen en radicalen die hier naartoe zijn gekomen.

Over ons wordt de meest gore teringzooi geschreven. Privacy hebben we niet, onze vrijheid wordt sterk beperkt door maatschappelijke diskwalificatie en karaktermoord en we worden aan de lopende band beledigd, bedreigd, vervolgd of anderszins belaagd. Vergeleken met iemand die in psychisch labiele toestand werkelijk vindt dat hij door een tekst of film beledigd kan worden, is wat ons overkomt minstens duizend maal erger. Toch wordt er naar ons niet geluisterd en mogen mensen jegens ons zelfs strafbare feiten plegen zonder daar ooit voor aangepakt te worden, terwijl de hele wereld bij de recent gepubliceerde film "Innocence of Muslims" een hele andere maatstaf hanteert. Voor dit verschil is geen rechtvaardiging te vinden. Aangezien ons bezwaar tegen de mensonterende behandeling die ons ten deel valt steevast wordt afgewezen, kan men niet volhouden dat "belediging" grond is voor een klacht. Radicale inteeltmoslims weten in het westen de vrijheid van meningsuiting onder druk te zetten door wereldwijde brandstichtingen en moorden.

Extremisten van de geitenneukersorganisatie Hezbollah roepen op tot een explosie aan protesten waarbij geweld niet geschuwd wordt. Angsthazen in de westerse wereld sidderen en beven van angst en beginnen met hun broek vol spetterpoep de discussies te beheersen met hun selectieve verontwaardigdheid. Opvallend, want wat is er nu helemaal aan de hand? Een of andere mismaakte "regisseur" maakt een parodie waarin de verzonnen heilige profeet Mohammed wordt neergezet als homofiele vrouwenonderdrukker die zijn lul steekt in alles wat een achteruitgang heeft ongeacht of dat kinderen, mannen of theedoeken met een snor zijn. Nou en, zijn de mensen ook zo verontwaardigd als Hitler wordt neergezet als een massamoordenaar die Joden, homo's en zigeuners haatte en alleen lief en aardig deed tegen kinderen vanwege zijn imago? Nee, zelfs niet nu de Duitsers al 70 jaar lang worden geassocieerd met de oorlog. Opnoemen van feiten is niet opzettelijk beledigen en satire is om te lachen. Dat begrijpen mensen over alles, behalve als het over moslims gaat.

Alles en iedereen wordt in deze wereld belachelijk gemaakt. Zo relativeert de mens ellende en worden spanningen voorkomen. De christelijke God wordt in vol ornaat afgebeeld en beledigd. Vanwege de kruisiging van Jezus, worden christen wel eens neergezet als antisemieten. Katholieken kampen met het oordeel dat de meesten wel pedofielen zullen zijn. De Holocaust wordt in islamitische kringen regelmatig ontkend waarbij de grove, bloederige en beledigende animaties de wereld om de oren vliegen. Miljoenen mensen worden dagelijks beledigd of erger, maar waar gaat de discussie over als moslims de boel op stelten zetten? Juist, over de schrijvers, cartoonisten en andere kunstenaars die op satirische wijze lol maken over godsdienstfanaten die hun eigen profeet tot karikatuur verheffen met hun extreem achterlijke gedrag. Hun redenatie is dat als niemand iets over moslims zegt, zij zich koest houden. Het is godverdomme nogal de omgekeerde wereld als wij onze vrijheden moeten opgeven omdat die agressieve primaten zich niet kunnen beheersen.

Mensen vragen ons regelmatig of we niet gewoon de verstandigste kunnen zijn en aan onze en hun veiligheid kunnen denken door gewoon niks meer te zeggen en te schrijven over moslims. "U weet toch dat ze geweld gebruiken, laat het nu zitten en de rust zal terugkeren." Nee beste mensen en laffe dhimmi's, waar het nu juist om gaat is dat als we toestaan dat onze vrijheden, hier in het bijzonder de vrijheid van meningsuiting, wordt uitgehold door publicaties over een bepaald soort mensen te verbieden, ze steeds verder gaan en steeds meer verbieden. Een recent aanverwant voorbeeld is de publicatie van cartoons die satirisch bedoeld waren in een Frans blad. Achmed al-Tayyeb stelde dat publicaties die haatzaaien, niet onder de vrijheid van meningsuiting mogen vallen. Klinkt lekker, maar mensen haten moslims niet door publicaties, maar door hun eigen gedrag. Wie houdt er nu van mensen die zulk geweld gebruiken? De haat jegens het westen zit al in de moslim en het westen haat moslims alleen maar omdat die teringlijers zulk fucking extreem gedrag vertonen.

Hopelijk zal het domme klootviolenvolk ooit begrijpen waarom de aanwezigheid van grote groepen van zulke moslims in Nederland en de rest van de moderne westerse samenlevingen een steeds groter probleem vormt. De socialistische EuroparlementariŽr Martin Schulz ging de afgelopen tijd de media rond toen hij, al bukkend naast twee haatbaarden, de zogenoemde anti-islamfilm en de verspreiders daarvan afkeurde en aan banden wil leggen. Moslims steken de wereld in brand en wat zegt zo'n mongool? "Zij hadden die walgelijke film niet moeten maken." Heeft hij dat ooit voor andere en meest gruwelijke publicaties gezegd? Nee, natuurlijk niet, want ieder ander normaal volk had zijn schouders opgehaald en de film genegeerd als hij het niet wilde zien, maar moslims weten zich middels een steeds groter wordende groep extremisten te profileren als een uitzonderingssituatie waarvoor iedereen moet buigen. Ondertussen gaan de ratten gewoon door met genadeloze aanvallen op Joden, andersdenkenden en homo's. In Frankrijk. In Europa. Dicht bij huis.

Duitsland weet zijn naziverleden weer glans te geven door te pleiten voor een verschijningsverbod voor de film. Groeperingen die Joden haten? Prachtig vinden ze dat. Die groepen zijn superieur en wie daar wat over te zeggen heeft, moet monddood gemaakt worden. Waar hebben we dat eerder gehoord? Amsterdam is inmiddels een bolwerk geworden van de islamisten waar breeduit gedemonstreerd wordt tegen de film of eigenlijk vooral tegen onze westerse vrijheid van meningsuiting. Nooit zien we ze janken over hun antisemitisme. Advocaat Spong, dezelfde die Wilders wilde laten hangen wegens belediging, discriminatie en haatzaaien, vindt dat de vrijheid van meningsuiting opzij gezet moet worden omdat moslims in islamitische landen hun godsdienst nu eenmaal anders beleven. Blijkbaar vindt Spong dat moslims geen religie meer hebben als wij daar smakeloze grappen over maken. God is hier veel sterker. Spong kan de klere krijgen met zijn respect. Natuurlijk hebben wij respect. Niemand legt hen in eigen land beperkingen op.

Eigenlijk zegt meneer Spong dat de beleving die moslims in islamitische landen hebben, onverenigbaar is met de westerse vrijheden. De conclusie is dan overduidelijk. Schop alle moslims terug naar hun eigen land en laat ze daar lekker op hun manier hun religie belijden. Kijk, zij kunnen ons niet beletten te schrijven en te filmen wat wij willen en wij kunnen hen niet beletten om zich als achterlijke criminele holbewoners te gedragen, maar beiden volkeren kunnen elkaar het leven erg plezierig maken door ieder in hun eigen land te blijven. Desnoods droppen we ze boven Iran en mogen ze daar alles wat uit Amerika en Europa komt censureren. Oogkleppen op, lekker de koppen in het zand, een kameel of een ezel proppen en de hele dag naar hun eigen gejank luisteren zodat ze vooral niks zullen meekrijgen van onze vrijheid. Prima oplossing, dan zijn we elkaar nooit meer tot last. Ons land, ons volk! Waarom denkt u dat God de mensen heeft verdeeld over landen en continenten? Om dit gesodemieter te voorkomen. Ga vooral terug naar uw eigen land!

Dermate een knieval doen voor radicalen dat zij zelfs kunnen bepalen of de vrijheid van meningsuiting nog geldt, is niet de enige manier waarop dhimmi's hun eigen inferioriteit aantonen. Burgemeester Aleid Wolfsen is een echte PvdA'er. Diverse homoseksuelen werden in zijn vroeger zo mooie Utrecht weggepest uit de stad, maar hij weigerde op te treden tegen de raddraaiers. De pestkoppen waren namelijk Marokkanen en over het falen van de multikul spreken socialisten liever niet. Hup, in de doofpot en critici moesten de mond gesnoerd worden. Totdat Wolfsen uitspraken deed over het sluiten van coffeeshops. Marokkaanse coffeeshophouders bedreigden hem met de dood en sindsdien moet de moslimknuffelende burgemeester dag en nacht bewaakt worden. Ironisch genoeg, heeft de dhimmitude in Nederland het rechtsgevoel op zo'n manier aangetast dat het OM dat Marokkaanse tuig alleen een standje gaf. Blijkbaar gaat het hier om een standje zoals dat mogelijk is bij kamelen, want een standje in de zin van een strafrechtelijke straf is voor ons gereserveerd.

Wolfsen zal inmiddels een nazi geworden zijn nu hij weet dat zijn beleid er enkel toe leidt dat zware criminelen waar hij het slachtoffer van is niet vervolgd worden. Overlast wordt door dhimmi's op een wel heel speciale manier aangepakt. Zou u overlast veroorzaken door de hele dag te janken alsof u een geit ritueel anaal aan het verkrachten bent, dan wordt er al snel ingegrepen. Jodelen voor Allah en de omgeving vervuilen in een moskee, mag natuurlijk weer wel. Na ruim 15 jaar ellende, precies de periode waarin Paars 2 en Balkenende 4 het aantal allochtonen en de staatsschuld heeft weten te verdubbelen, gaat de gemeente Medemblik ruim 3 ton betalen zodat Allah's dienaars gaan oprotten. De moskeegangers hebben echter aangegeven meer geld te willen en de Telegraaf heeft het bericht inmiddels van zijn website laten verwijderen. 15 jaar godverdomme en wij worden aangeklaagd voor "berberapen". Jaarlijks verliezen we miljarden aan dhimmitude en dat wordt in de toekomst alleen nog maar meer ten koste van uw zorg en pensioenen.

Islamisering is zo gevaarlijk omdat het een ware sluipmoordenaar is die stapje voor stapje langzaam maar zeker tot zijn ultieme daad komt. De Hema is nu begonnen met de verkoop van hoofddoeken. Dhimmi's zullen beweren dat het slechts uit commerciŽle overwegingen gebeurt, maar u weet wel beter. Na het niet meer castreren van biggen en daarmee het varkensvlees, dat moslims onrein vinden, voorgoed verpest is en supermarkten vooral halalvoer verkopen, is dit de zoveelste stap tot een land dat volledig islamitisch is geworden. Toegegeven, theoretisch kan de Hema tot deze actie zijn gekomen door de overtuiging dat iets wat te lelijk is om naar te kijken, bedekt moet worden, al ligt dat niet voor de hand. Dhimmitude dus, want deze beslissing is puur en alleen genomen om te voorkomen dat zij ervan beschuldigd gaan worden niks voor die groep te willen doen. Onze magen draaien gewoon om als we dit zien. Uiteindelijk heeft Wilders deels zijn zin. Door hoofddoeken te verkopen, moeten moslima's kopvoddentax betalen van 21 %. Als btw, dat wel.

Alle gekheid op een stokje, feit is dat een grote onderneming in Nederland openlijk het symbool der onderdrukking verkoopt. Zouden wij in een winkel wat kruizen haken, dan moet u die ransapen eens zien blaten. Wat zegt u? Geen onderdrukking? In Amsterdam alleen al zitten minstens 300 slavinnen gevangen in hun eigen huis omdat ze van hun mannelijke bazen niet naar buiten mogen. Natuurlijk vooral in wijken waar grote concentraties islamitische groepen wonen. Zeker, daar moeten we ook respect voor hebben. Dat is de cultuur van die mensen. Zo werkt dat daar bij hun geloof, maar toch, het voelt niet goed, dat begrijpt u ook wel. Dagelijks lezen we berichten dat homohaters jonge gelukkig stellen tot wanhoop drijven, laatst was het weer raak in Almere. Rechters die hun vakwerk geheel volgens de D66-methode afleveren, laten islamitische verdachten nog sneller gaan dan Nederlandse gedachtemisdadigers. Op deze plaats kunnen we slechts een handjevol voorbeelden geven die dagelijks voorbij komen in allerlei vormen en maten.

Overweging.

Moslims vallen een christelijke school in Niger aan en vernielen daar een standbeeld van de heilige maagd Maria, Frankrijk moet scholen en ambassades in 20 landen sluiten na publicatie van cartoons, Amerika en andere westerse landen moeten eveneens hun ambassades zwaar beveiligen, Amsterdam is het terrein van massale protesten van onheilsprofeten die de westerse manier van leven maar decadent vinden met zijn vrijheden, hoeren en mode-industrie, Duitsland wil tot een verbod komen op vertoningen van films die beledigend kunnen zijn, AustraliŽ weigert Wilders een visum te geven vanwege zijn opvattingen, EuroparlementariŽrs als Schulz laten zich net als Bin Laden op de video zetten die met twee haatbaarden om hem heen de vrijheid een dolk in de rug steekt, Iran zou graag een Derde Wereldoorlog willen beginnen als het westen geen censuur pleegt en Saudi-ArabiŽ wil Youtube gaan blokkeren. Zijn al die hersenloze imbecielen helemaal van Allah's homopot gerukt? Rot op stelletje achterlijken, waar zijn die gematigde moslims nu?

Wat ons betreft is er geen plaats in deze samenleving voor radicalen, extremisten en terroristen. Ook hun aanhang die roept dat ze gematigd zijn, maar stiekem geen afstand nemen van het onaanvaardbare gedrag van hun soortgenoten, zullen terug gestuurd moeten worden naar de woestijn. Ga daar maar in een tempel zitten kijken naar hoe die haatbaarden een dromedaris uitwonen omdat ze het aantal bulten niet eens kunnen tellen. Hier in het westen doen we "normaal" naar onze maatstaven. Een van de verworvenheden van een moderne maatschappij is de vrijheid waar we eeuwenlang bloed voor vergoten hebben. Een strijd die blijkbaar niet gestreden is, want kennelijk zijn er miljoenen zwijnen op deze wereld die onze vrijheden geweld aan willen doen alleen maar omdat er een of ander stom filmpje op Youtube is verschenen. Nadrukkelijk herhalen we dat het slechts om een satirische video gaat. Zandnegers, wen er maar vast aan dat we hier de mening zijn toegedaan dat de vrijheid van meningsuiting absoluut is en we alles mogen zeggen en uitbeelden wat we willen.

Het gejank van die dhimmi's interesseert ons geen reet. Denkt u werkelijk dat we gaan zwichten voor terreur? Dat we gaan zwijgen omdat een stel bange linkse flikkers roepen dat "zij", de boze moslims, anders de wereld in de fik gaan steken? Rot even gauw op, als zij woedend zijn, is dat hun probleem. Als zij terroristische daden verrichten, dan zijn zij de terroristen die gestraft moeten worden. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Wij schrijven teksten. De regisseur maakte een film. Een cartoonist tekent plaatjes. En zij? Zij zijn criminelen. Brandstichters, heiligschenners, bedreigers en per definitie een belediging voor de mensheid als geheel. Wat denkt u nou? Dat als niemand ter wereld meer iets zal schrijven of tekenen, die radicale randdebielen tot rust zullen komen? Tijdelijk misschien, maar het hele punt hier is dat dhimmitude echt zorgt voor algehele dominatie. Wanneer hier de sharia ingevoerd wordt, wordt het leven een hel. Alles beter dan dat. Strijd voor volk en vaderland!

De afgelopen jaar zijn er zoveel bizarre dingen gebeurd dat we bij lange na geen correcte voorspelling voor de toekomst kunnen doen, maar we weten wel dat het gedrag van de rellende moslims geen gevolg is van welke publicatie dan ook. Kijk eens naar hun motivatie. Kijk naar de nieuwsberichten. Vrijwel geen van die dwazen heeft de film werkelijk gezien en begrepen. Allemaal hebben ze gehoord dat profeet Mohammed uitgebeeld wordt en dat alleen al is voor hen reden om de doodstraf te eisen voor het hele westen. Feit is echter dat er al vele afbeeldingen van de profeet te vinden zijn. De zoveelste publicatie zou daarom echt niet vanwege de inhoud tot zoveel rellen leiden. De film, waarvan de trailer het bekendst is, wordt anti-islamfilm genoemd om die rellen te kunnen rechtvaardigen. Met andere woorden: ze wilden allang tot een groot offensief tegen het westen komen en die film wordt daarvoor goed misbruikt. Een van de redenen om aan te nemen dat ze wel iets anders hadden gevonden als die film niet was gemaakt, is de steeds erger wordende dhimmitude.

Dhimmi's willen ons doen geloven dat als iedereen voortaan zijn smoel houdt, de moslims zich voortaan koest zullen houden. Kunnen ze dan eens uitleggen waarom zij er alles aan doen om van Nederland en de rest van de westerse landen een islamitische heilstaat te maken waarin recht wordt gesproken volgens de radicale sharia en vrouwenbesnijdenis, polygamie en onderdrukking de norm is? We gaan die uitdaging graag aan met die linkse sukkels. Als er morgen geen enkele moslim meer in Nederland te vinden is en we ze dus elders kunnen respecteren zonder dat we er ooit nog last van hebben, dan willen wij best beloven nooit meer over ze te schrijven. De afdeling criminaliteit zal dan ook verdwijnen, maar dat ter zijde. Flauwekul allemaal. Die paar beulen waren vroeger het probleem niet, dat waren de NSB'ers. Net zoals nu die idioten die de boel afbranden waardeloos zijn. Dhimmi's zijn het probleem. Landverraders bieden de radicalen de mogelijkheid om hun vergif door te laten dringen bij de gematigden en een cultuur van angst te creŽren.

Zonder al die dhimmi's was de oplossing betrekkelijk eenvoudig. Terrorisme, aanslagen, rellen? Laat ieder uur een vliegtuig of trein vertrekken met moslims erin en we voorspellen u dat het binnen een paar dagen afgelopen is. Verbied uitkeringen, snoepreisjes en andere subsidies aan immigranten. Wie elders zogenaamd het risico loopt om vermoord te worden, zal er in een net land als Nederland geen enkel probleem mee hebben om hier te werken. Wie een week geleden nog in een martelkamer hing, zal niet echt niet komen zeiken over een tekening, tekst of film. Mensen die echte ontberingen hebben meegemaakt, zijn blij met alles. Zijn dankbaar voor elke dag die ze nog kunnen leven. Zullen er alles aan doen om de lokale bevolking niet boos te maken zodat ze kunnen blijven. Het feit dat er overal ter wereld in de westerse maatschappijen wordt gereld, zegt al genoeg: alles moet weg! Islamisering faciliteren betekent dat groepen radicale moslims voet aan de grond krijgen en gaandeweg kunnen bepalen wat er gebeurt.

Dhimmitude, islamisering en terrorisme gaan hand in hand. Dhimmitude zorgt voor de noodzakelijke inrichting van de maatschappij om islamisering de kans te geven het land te verzuipen in een ideologie van haat, achterlijkheid en angst. Denk aan het opzettelijk graven van een omlegging of doorprikken van de dijken. Mensen die hun kop in het zand hebben gestoken, zullen roepen dat zulke activiteiten horen bij het normale onderhoud van de infrastructuur. Dhimmi's weten echter dat zij bezig zijn voorbereidingen te treffen zodat de tsunami aan islam het land in een overstroming volledig in zijn macht krijgt. Misdefinitie wil die "omleggingen" ontmaskeren en de "dijken" weer repareren. Om al die zogenaamd zielige islamietjes op te vangen die in hun eigen land gevaar zouden lopen, is het echt niet nodig dat het hele land islamitisch wordt. Hang een limiet aan het verblijf van elke vreemdeling. Daarna: weg! Gasten die bij u logeren, mogen ook niet het hele huis verbouwen, bepalen wat u gaat eten en u verplichten hun taal te spreken. Laat staan voor eeuwig blijven.

Eerder hebben we reeds betoogd dat islamisering en dhimmitude overal is. Rechters die teksten gericht tegen criminele moslims wel veroordelen en bedreigingen van Nederlanders niet, winkels die de voedselketen afstemmen op islamitisch voedsel, onderwijsinstellingen die Turkse vertalingen gaan maken en een heleboel voorbeelden van alledaagse zaken die uit het zicht verdwijnen omdat moslims ze pervers vinden zoals afbeeldingen van varkens, kermissen, prostituees, modewinkels en publicaties die een standpunt verkondigen dat hen niet aanstaat. Duizenden voorbeelden zijn er te noemen, iemand zou eens de moeite moeten nemen om een mooie opsomming te maken, maar het principe is bekend. Wanneer iedereen verplicht wordt om de rechterarm omhoog te zwaaien, wat woorden te roepen en een gele ster op zijn jas te naaien, dan lijkt dat op het moment ook slechts lachwekkende handelingen, maar het is bloedserieus. Luister niet naar dhimmi's. Volg uw eigen verstand. Vindt u het nu een prettig idee dat er in uw land kopvodden naast de bh's liggen?

Crimineel Marokkaans gespuis wil gewoon niet inburgeren. Zij willen de maatschappij op zo'n manier inrichten dat er steeds meer ruimte komt voor islamitische gebruiken. Dat zorgt ervoor dat steeds meer Nederlanders zich bezwaard gaan voelen en niks meer durven te zeggen. Zouden ze in de jaren '60 openlijk hoofddoeken in de winkel hebben gelegd, dan zou het volk massaal tot demonstraties zijn gekomen. Ruim 50 jaar later, zijn ze echter murw geslagen door de vele vormen van islamisering dat ze niet meer weten waar ze met protesteren moeten beginnen. Alles en iedereen is nu islamitisch aan het worden en de echte Nederlanders lijken de strijd te hebben opgegeven omdat ze denken dat ze alleen staan met die gedachten. Alleen staan tegenover een grote macht aan blanke landverraders die als dhimmi's de lullen van kamelen zouden afzuigen als ze daarmee in een goed blaadjes komen bij de moslims. Gelooft u ons, u staat niet alleen. U wilt net als ons dat Nederland weer wordt zoals het was. Menselijk, fatsoenlijk en vooral Nederlands.

We weten ook met welke angsten u zit. U denkt dat als u openlijk afstand neemt van dhimmitude en islamisering, uw woning in de brand wordt gestoken of u op z'n minst problemen krijgt met uw werkgever. Wanneer u niks doet, dan zult u echter merken dat u steeds minder mag zeggen en steeds vaker het risico loopt dat u toch iets doet waardoor moslims op hun lange tenen zijn getrapt. Is dat een goed leven? Een leven waarin u op eieren moet lopen? Nee. Wanneer we allemaal opstaan en in actie komen, net zoals die radicale moslims dat doen, dan zijn we nog met genoeg menskracht om de vijand te verslaan. Nee, u hoeft niet te vechten. U hoeft geen geweld te gebruiken. U dient er enkel voor te zorgen dat er zoveel mogelijk weerstand komt tegen islamisering en dhimmitude. Laat op veilige manieren uw afkeer merken. Koop niet in winkels die het land verraden. Wijs mensen die u aankunt op hun plaats. Dhimmitude bestrijden we samen. De hoofddoeken liggen al in de winkel. Wilt u soms wachten totdat u besneden met een hoofddoek in de hondenmand ligt? Nee toch zeker!
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 25-09-2012 om 13:03.
Op hyves en op Facebook heb ik getracht mensen op te roepen om het klachtenformulier van de Hema in te vullen, en zichzelf af te melden als klant.
Met opgaaf van reden: de verkoop van de door mij zo gehate kopvlaggen.
Ik kreeg een standaard antwoord terug wat ik later ook terug zag komen bij andere mensen die het ingevuld hadden.

Het is zo weinig wat we kunnen doen, maar ik ben het met je eens Mis...wat we KUNNEN doen, MOETEN we ook doen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.