Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

626 # Straf van de gedachtemisdaad #
Gepost door Misdefinitie op 03-09-2012 om 23:29.
Ergens in Amsterdam moet een advocaat-generaal spuitend zijn klaargekomen op het parket van het Openbaar Ministerie. Van hem mochten we een uitermate honende en denigrerende brief ontvangen met de boodschap dat de Hoge Raad onze meningen over criminele cultuurverrijkers definitief tot een gedachtemisdaad heeft gemaakt en we derhalve mogen dokken. Voor elke ranzige berberaap, kakkerlak, varken, ezel en zwijn een meier en als straf dat we gebruikt hebben gemaakt van het recht om in hoger beroep te gaan, vindt het OM dat aanvang van de proeftijd van het voorwaardelijke deel pas medio 2012 ingaat zodat er effectief sprake is van een spreekverbod en een verboden verlofstelsel voor minstens 4 jaar. Hadden we, gezien de strafmaat, beter een kind kunnen verkrachten? Ja. Is ons meer aangedaan dan Breivik voor zijn daad? Ja. Toch hoeven wij er niks mee. Landverraders worden vanzelf gestraft. Door van rechtse kritiek een gedachtemisdaad te maken, is er een sfeer ontstaan die alles in deze maatschappij bedreigt en terroriseert.

Fascisme omdat het kan.

Tot aan het begin van deze eeuw, was het voor de linkse grachtengordel heel eenvoudig om anderdenkenden de mond te snoeren. Gesterkt door een verleden waarin de talloze op de inquisitie lijkende autoriteiten en woedende burgers, ketters met een andere mening maatschappelijk diskwalificeerden, werden andere geluiden in de kiem gesmoord door deze te negeren of met veel geweld uit de samenleving te verwijderen. Met de komst van het internet, bleek de elite echter niet meer in staat om onwelgevallige publicaties tegen te houden en ontdekten ze dat demonisatie, iemand dusdanig openbaar zwart maken dat er beulen opstaan om hem te vermoorden, een waardig alternatief is. Pim Fortuyn kon op die manier uit de weg worden geruimd. Nadat hij van te voren maandenlang werd neergezet als een soort Hitler die alle buitenlanders kwam vergassen, kon er een linkse rat ingezet worden voor het vuile werk. Door net te doen alsof de oorzaak van extremisme de schuld van het slachtoffer zelf is, wisten de ware fascisten de dans te ontspringen.

Is het eenmaal mogelijk om op klaarlichte dag de aankomende minister-president te vermoorden en daar hooguit een eenling voor te laten opdraaien, dan is het voor de gemiddelde moslimextremist ook niet moeilijk meer om uit naam van Allah een columnist te slachten op het altaar van de islam zoals in 2004 gebeurde. Daarna begon het tij langzaam te keren. Geleerd van het verleden, weet Wilders nog altijd datzelfde lot te voorkomen door intensief beveiligd te worden en zijn partij zo sterk te maken waardoor, mocht hem iets overkomen, hij vast en zeker al een waardige opvolger heeft klaarstaan. Woedend om dit gezichtsverlies, begon links bij monde van ex-minister van justitie Hirsch Ballin vrijsprekers strafrechtelijk te vervolgen. Kleine successen werden bij de rechter behaald en uitbundig gevierd alsof ze Hitler zelf hadden omgelegd, maar Wilders kreeg met zijn jodenknecht de overwinning. Gaandeweg hebben vrijsprekers alles, met uitzondering van de vergassing, meegemaakt wat ze in de oorlog ook meemaakten.

Zo was het leven simpel voor de socialisten. Alles wat rechts was, lieten zij afslachten, zwart maken of anderszins kapot maken. Dat was mogelijk omdat zij wisten dat de door hen zo gevreesde "neo-nazi's" stiekem hele fatsoenlijke mensen waren die toch geen vlieg kwaad zouden doen. Na 9/11 braken er geen massale opstanden uit. Beelden van tegen herdenkingskransen schoppende Marokkanen brachten geen boosheid teweeg. De dood van Fortuyn heeft vooral gezorgd voor veel gejank, selectieve verontwaardigdheid en angst, maar laaide het vuur der haat nooit op. Zelfs de jarenlange beveiliging van Wilders, die zijn persoonlijke leven kapot moet hebben gemaakt, is al die jaren geen reden geweest voor de echte Nederlanders om zich nu eens een keer te verzetten tegen links fascisme, de multicriminele samenleving en de massale uitverkoop van Nederland. Zij accepteren de ellende gewoon, hoe absurd het ook is. Alleen de wetenschap dat het volk niet in opstand zal komen tegen fascistisch gedrag, is al voldoende om ermee door te blijven gaan.

Elke uiting is onwelgevallig.

Natuurlijk, als linkse rat zit u nu volmondig te lachen. U heeft er al die tijd mee kunnen wegkomen en juridisch zit u wel veilig met al die D66-rechters. Het zijn voornamelijk de vrijsprekers die hun hele leven vergooien om een mening te uiten waar ze niks aan hebben en waarvoor ze toch ooit op de slachtbank zullen belanden. Wel, u heeft het mis. Er zal wat gebeuren. Sterker nog, er is al een trend gaande die wraak neemt op links gespuis en die waarheid zal u niet bevallen. Zoals gezegd konden rechtse critici, of ze nu politicus zijn of weblogger, simpel kapot gemaakt worden. Afpakken van hun geloofwaardigheid is voor socialisten eerder een routineklus geworden dan een onoverkomelijke hindernis. Desondanks hebben ze er toch altijd een rechtvaardiging nodig. Mensen gaan zich afvragen waar Wilders en mensen in een soortgelijke posities het toch aan verdienen om bedreigd te worden. Bedreigd worden om een mening, dat doen we toch niet in Nederland? "Nee," zegt links, "Wilders roept zelf alles over zich af."

Bennie Jolink wist als zanger weer eens niet normaal te doen en dacht Wilders even versneld voor de verkiezingen kapot te demoniseren door een schilderij van hem te maken waarop hij afgebeeld staat met de massamoordenaars Hitler en Breivik. Wat in 2002 kon voor de verkiezingen, moest nu ook wel kunnen moest hij gedacht hebben. Zonder de kennis van de afgelopen 10 jaar, had dat nog best een reŽle gedachte kunnen zijn, maar in plaats van dat er iemand extra opstaat om Wilders aan het mes te rijgen, wordt de imbeciel nu zelf met de dood bedreigd. Op internet barstten de discussies los waarbij de al eerder genoemde selectieve verontwaardigdheid een grote rol speelt. "Hoe kan die zanger nu bedreigd worden? Dat schilderij valt toch gewoon onder de vrijheid van meningsuiting?" Jammer jongens, maar die vrijheid is verkwanseld dankzij de achterlijke haatcampagnes tegen hen die al veel langer een andere mening hebben. Veel mensen beginnen meteen te roepen dat die bedreigingen wel vanuit de PVV-aanhang zouden komen en dat de PVV net zo erg is als "de moslims".

Opvallend, als Wilders wordt bedreigd, is er geen slinkse te vinden die continu aan het roepen is dat die bedreigingen afkomen van socialisten en moslims. Terwijl dat een feit is dat bewezen kan worden en iedereen weet dat de politieke moorden, rechtszaken tegen de vrijheid van meningsuiting en karaktermoord van mensen met een rechtse mening, van links komen. Wellicht weet u nog dat Herman van Veen destijds dezelfde fout maakte. Hij vergeleek de PVV met de NSB en werd naderhand met de dood bedreigd. Ook toen riepen veel mensen dat het wel PVV-aahangers moesten zijn, zonder dat ze dat ooit konden bewijzen. Het ligt eerder voor de hand dat die walgelijke linkse vergelijkingen met de oorlog redenen zijn voor de bedreigingen. Denk even na. Op die fucking boekjes van Normaal, stonden hakenkruizen. Voor miljoenen burgers die mensen hebben verloren in de oorlog, is dat een gruwelijke belediging. Het zal voor die hersenloze socialistische imbecielen wel niet te begrijpen zijn, maar zij maken zoveel kapot dat iedereen kwaad op ze is.

Breeduit grijnzend weten velen nu hun lach niet te onderdukken. U bent geen nazi die met zijn kop in waterstofperoxide is gevallen, u gebruikt onder geen enkele voorwaarde terminologie die op de een of andere manier direct te linken is aan die bekende oorlog en u predikt de christelijke normen en waarden zoals de lieve heer gewild heeft. Daarnaast bent u zo'n klote dhimmi die als het even moet zelfs de kamelen van de radicale moslims gaat pijpen als u daarmee uw eigen hachje kan redden. Zodat niks wat u zegt enig gevaar voor u zal opleveren. Om dat helemaal zeker te stellen, doet u regelmatig mee aan discriminatie van blanke heidenen; die worden toch gehaat door zowel de christenen als de islamieten. Wie het waagt om iets te rechts over moslims te spreken, krijgt er van u meteen van langs en indien u op een hoge positie zit waarop u macht kunt uitoefenen, dan ontslaat u de andersdenkenden gewoon. Totdat u merkt dat zelfs een aardig genuanceerd standpunt dat typisch bij christenen hoort al kan leiden tot doodsbedreigingen.

Kees van der Staaij wil als voorman van de SGP niets van abortus weten. God wil geven en nemen, niet alleen naaien. Vrouwen die verkracht worden moeten volgens Van der Staaij niet zo zeiken. Van seks geniet iedereen, de vrouw heeft het vast zelf uitgelokt en van een vluggertje wordt niemand zwanger. Nadat hij dat standpunt wereldkundig had gemaakt, brak de pleuris uit. Kees werd zo ernstig met de dood bedreigd dat hij permanente bewaking nodig had. Hier is iets raars aan de hand. Voor ons realisten, vallen alle uitingen die niet over mensen persoonlijk gaan onder de vrijheid van meningsuiting. Die vrijheid is in onze ogen absoluut. Zo'n standpunt is voor normale mensen geen enkel probleem. We zijn het weliswaar niet met hem eens en vinden dat iedereen baas in eigen buik is en dat verkrachters gedwongen moeten worden om hun eigen afgehakte piemel op te eten, maar Van der Staaij mag dat vinden. Het bizarre is dat een christen, die normaal waarschijnlijk zijn pik in de radicaal zal douwen om rechts te neuken, bedreigd wordt om een mening.

Laat er geen misverstand over bestaan dat zijn redenatie niet deugt. Als zwangerschap toch nooit veroorzaak wordt door verkrachting, kan hij net zo goed abortus na verkrachting toestaan omdat het nooit aan de orde zal zijn. Van belang is hier dat het uiteraard weer de linkse politici zijn die geen afstand nemen van de bedreigingen, maar wel weer suggereren dat er een rechtvaardigingsgrond bestaat omdat Van der Staaij iets schokkends gezegd zou hebben. Zoals verwacht zijn dat de partijen PvdA, GroenLinks en D66. Zijn ze nu allemaal echt zo achterlijk? Mensen zouden moeten uitroepen dat het godverdomme niks uitmaakt wat iemand heeft gezegd. Al had hij geroepen dat hij hoopt dat er ooit een supernova plaatsvindt die alle homo's en vrouwen verpulvert, dan nog betreft het slechts een mening die onder geen beding mag leiden tot fysieke bedreigingen. Bestrijd de man met onderbouwde argumenten. Blijkbaar is voor links het idee dat een mening afwijkt interessanter dan het feit dat mensen bedreigd worden om hun mening. Lekker menselijk.

Gevaarlijk, want op die manier graven ze een kuil waarin ze zelf hun nek kunnen breken. Goed, u bent dus een PvdA'er of een andere linkse hond. Dat Wilders bedreigd wordt, vindt u alleen maar goed en ooit hoopt u dat hij van de aardbodem verdwijnt. Desgevraagd verklaart u uw fascisme dat het niet onmenselijk is om iemand dood te wensen die als ultieme doel heeft om alle moslims te vergassen, ondanks dat u weet dat die bewering je reinste bullshit is. U wordt burgemeester en om nou te voorkomen dat u ooit iemand voor het hoofd stoot, doet u uw burgerplicht zoals het een echte PvdA'er betaamt. Wordt er een homostel in uw gemeente weggepest, dan vindt u diep in uw hart dat het de schuld is van hun flikkergedrag. Als een echte dhimmi, spreekt u uzelf moed in door u voor te houden dat Allah niet van homo's houdt en de heilige profeet alleen aan kinderporno doet. Verder doet u helemaal niks. Heel veilig dacht PvdA-burgemeester Wolfsen dat hij die criminele kut-Marokkanen hun gang kon laten gaan. Hij werd gesteund door D66.

Gepest en bedreigd worden, dat komt toch alleen voor als u als rechtse weblogger kritiek heeft op de multikul of als Marokkaan in het ongenade valt door tegen de wil van Allah in te gaan lopen bruinwerken? Lange tijd voelde Wolfsen zich onaantastbaar. Wie als mede-PvdA'er verantwoordelijk is voor de miljardenstrop die het failliet van de multiculturele samenleving heeft veroorzaakt en de ontwrichting van de hele samenleving omdat dankzij jarenlang mislukt socialistisch beleid duizenden mensen in een situatie terecht zijn gekomen waarin ze kapotgemaakt worden, kan niet anders dan uit de hoogte doen alsof hij een godheid is. Waarom kan de PvdA dat? Heel simpel. Rechtse critici zijn nette mensen die zelfs als ze kapotgemaakt worden en met de dood worden bedreigd, geen fysieke acties ondernemen tegen hun kwelgeesten. Homo's die worden uitgestoten hebben geen energie meer om zich te verdedigen. Genadeloze criminelen deinzen echter voor niks en niemand terug. Roepen dat coffeeshops moeten sluiten, kan zelfs een PvdA'er zich niet veroorloven.

Aleid Wolfsen loste altijd zijn problemen op met behulp van de typische PvdA-methode: mensen het zwijgen opleggen middels censuur. Wil een krant nare dingen gaan schrijven over de huisvestingskosten van de PvdA'er, dan mailt hij gewoon een bevel naar de krant dat hij over de inhoud gaat, dat de Grondwet de tering kan krijgen en dat ze gewoon moeten censureren als hij dat zegt. Al eerder kwam hij regelmatig in opspraak vanwege censuur en elke keer kwam hij er weer mee weg. Waarom? Omdat een nette krant niet gaat dreigen om hem in de fik te steken. Omdat nette mensen hun verlies nemen ondanks dat ze, na tevergeefs geprobeerd te hebben het probleem via de democratische weg op te lossen, alles kwijt zijn geraakt wat hen lief is. Vol goede moed denkt zo'n PvdA'er dat hij dan ook echte criminelen op zo'n manier kan schofferen. Onacceptebel, vindt de PvdA'er, dit had volgens hem nooit mogen gebeuren. Vervelend Wolfsen dat de achterbakse trucjes niet werken bij criminelen. Die wanhoop hebben de mensen die dankzij u zijn weggepest nu ook gevoeld.

Bent u er zo eentje die stiekem vindt dat vrijsprekers die bedreigd worden dat aan zichzelf te wijten hebben omdat de toon van hun opvattingen te hard is? Dan zult u verbaasd zijn over een bericht dat in de Telegraaf van 1 september 2012 stond waaruit blijkt dat zelfs Kamerleden in spe moeten oppassen. Mensen die weliswaar op de lijsten van politieke partijen staan, maar nog niet gekozen zijn en veelal ook nog geen kans hebben gekregen zich openbaar te profileren. Blijkbaar is de schijn dat u een bepaalde politieke gezindheid heeft, tegenwoordig al genoeg om in handen te vallen van dat tuig dat andersdenkenden het liefst de nek om draait. Dit valt op te maken uit een uitgelekte veiligheidsfolder waarin men wordt aangeraden in de trein vlakbij de conducteur te gaan zitten, geld in openingen te bewaren waar de zon nooit schijnt en vooral nooit iets te laten merken van hun persoonlijke status. Al hebt u nooit expliciet uw mening geuit, het feit dat u geassocieerd wordt met een politieke partij, kan uw doodvonnis betekenen.

Waarschijnlijk hoort u bij die overgrote meerderheid die nu opgelucht adem haalt. Deze ellende zal u niet overkomen. U bent geen blanke nazi die vrijwel dagelijks op interraciale porno rukt en buiten angst heeft voor al die vreemde buitenlanders. U bent geen socialist die openbaar moslims pijpt voor het electorale gewin. U bekleedt zelfs geen hoge functies waarin u moet oordelen over gedachtemisdaad of verantwoordelijk bent voor bestuurlijk beleid. Ook heeft u die ambities niet en zult u altijd een burgertrutje blijven die onbekend, onbemind en onbelangrijk is. Meningen geven doet u hooguit binnenshuis waar vooral de allochtonen het moeten ontgelden in racistische grappen waarna u in het openbaar aan iedereen de multikul loopt aan te prijzen en daardoor erg geliefd wordt. Een prachtleven. Nooit problemen, nooit bedreigd en een fijn gezinnetje met een paar kinderen. Helaas voor al die zogenaamde "nette" schijnheilige dwazen die denken dat hun stem op links altijd voordelen blijven brengen, moeten we constateren dat iedereen in de maatschappij gevaar loopt.

Pakistaanse weekbladen staan vol met waarschuwingen dat terreurorganisatie Al-Qaeda bezig is om terroristen klaar te stomen om een aanslag te plegen in Den Haag. Om de angst er goed in te krijgen, vinden aanslagen doorgaans plaats op locaties waar de terroristen veel mensen kunnen doden. Stations, scholen, markten, evenementen: letterlijk overal waar wel eens grote groepen mensen bijeen komen, kan een aanslag plaatsvinden. Kenmerkend aan terrorisme is altijd een onbekend aantal slachtoffers die vrijwel allemaal onschuldige burgers zijn. Burgers zoals u en wij. Willekeurige burgers van klein crimineel tuig tot de student en van de bijstandtrekkende alleenstaande moeder tot grote directeuren. Allemaal mensen die gewoon dachten te leven, gewoon links dachten te stemmen en zich veilig waanden omdat zij hun mening niet echt openbaar weergeven. Voor terroristen maakt het allemaal niet uit wat u doet. Wordt er in de maatschappij een sfeer gecreŽerd waarin de vrijheid van meningsuiting wordt vervangen door terrorisme, dan is iedereen de lul.

Het getuigt van weinig wijsheid als mensen zulke berichten gaan opvatten als een geruststelling dat het dus buiten Den Haag nooit kan gebeuren. Het is nog veel erger. De kans dat aanslagen worden ontdekt is al klein, de kans dat erover gepubliceerd wordt, nog kleiner. Grote kans dat de publicatie in dat weekblad slechts een afleidingsmanoeuvre is en eventuele aanslagen heel ergens anders plaatsvinden. Ook hoeft het niet bij een aanslag te blijven. Voor hetzelfde geld staan er 100 aanslagen op de planning waarvan er slechts 1 is uitgelekt. Aan de geheime dienst hebben we niet zo veel. In Amsterdam probeert het bestuur u te pamperen door te stellen dat ze moslimradicalen volledig in hun greep hebben, maar ze vertellen er wel bij dat er een heleboel eenlingen zijn die op elk moment explosieven kunnen plaatsen zonder dat zij te stoppen zijn. De AIVD volgt slechts wat groepen jihadisten. Terroristen zijn steeds vaker hoogopgeleide, op het oog "nette" mensen zonder strafblad, want blaffende honden bijten niet.

Overweging.

Nog dagelijks dragen we als vrijsprekers de loden last van bedreigingen, vervolgingen, maatschappelijke diskwalificatie en voortdurende minachting met ons mee. Enkel en alleen omdat de meerderheid van de Nederlandse bevolking bestaat uit zwakbegaafde agressieve imbecielen die zich nog makkelijker laten ophitsen dan honden. Honderdduizenden mensen vinden dat we door het enkel geven van onze mening over politieke onderwerpen, gedachtemisdaden hebben begaan waarvoor we het verdienen om de rest van ons leven als paria's door het leven moeten gaan die door iedereen met walging worden uitgekotst. Alle middelen om ons te benadelen, zijn toegestaan. Van financieel ruÔneren tot eindeloze lastercampagnes en van bedreigingen tot partijdige rechters die met het partijprogramma van de PvdA in de hand Vrouwe Justitia anaal verkrachten. Desondanks hebben we geen spijt van onze artikelen en leren u een wijze les. Naar eer en geweten, hebben wij geprobeerd te waarschuwen voor de sfeer van fascisme die men in de maatschappij bracht. Nu pakt het iedereen.

Hoofdschuddend kijken we naar de boete die het OM stuurde vanwege een paar kritische meningen over de multikul. Aan alles valt te merken dat het OM en de rechters echt denken de ontwikkeling van een genadeloze Breivik gestopt te hebben. De meeste mensen die onze zaak onder ogen krijgen, lezen niet de inhoud en denken echt dat wij de meest gruwelijke misdaden hebben gepleegd gezien de extreem buitenproportionele rechtsgang die justitie nodig achtte. Niemand wil geloven dat de hele poppenkast van strafrechtelijke vervolging slechts in gang is gezet vanwege meningen. Het gevolg is dat iedereen meent ons als derderangs criminelen te mogen behandelen. Behalve boosheid en afschuw over de gang van zaken, voelen we vooral medelijden. Medelijden omdat zoveel mensen denken een crimineel gepakt te hebben, maar uiteindelijk juist voor hun gedrag gestraft gaan worden. Die straf komt echter niet van ons. Deze maatschappij is teruggegleden naar de middeleeuwen waarin iedereen selectief beschuldigd en vermorzeld kan worden.

Goed, wij hebben een boete gehad, lach er maar om. Van alle vervolgingen de afgelopen jaren, hebben mensen echter geleerd dat ze meningsverschillen beter niet met woorden kunnen oplossen, maar met ontraceerbare bedreigingen en geweld. Doordat het OM zich teveel heeft bezig gehouden met de gedachtemisdaad, is het oplospercentage van echte misdrijven omlaag gedonderd. Worden er al zware criminelen veroordeeld, dan lopen die na jaren nog vrij rond zonder ooit hun straf te krijgen. Natuurlijk, wij zijn nette mensen, wij ondergaan de straf voor onze "misdaad" gelaten en maken het geld wel over. Geharde criminelen hebben schijt aan justitie. De laatste tijd worden officieren van justitie, politieagenten en zelfs rechters regelmatig met de dood bedreigd of fysiek aangevallen. Vier jaar procederen en toch genaaid worden? Dat doen wij, maar zij niet. Eerder hebben we aangegeven dat het OM vanzelf gestraft wordt. Door en door verrot is deze maatschappij geworden. Gedachtemisdaden vervolgen als terrorisme en dan zelf door de criminelen belaagd worden.

Opmerkelijk is de trend dat demonisatie en karaktermoord van rechtse critici niet alleen extreme gevolgen heeft voor die critici, maar ook voor de linkse daders en alle anderen in de maatschappij. Tien jaar geleden heerste er nog in de maatschappij het standpunt dat rechts per definitie extreem-rechts is en naar Hitler riekt. Alle mogelijke middelen tot fascisme aan toe werden door de maatschappij gedoogd om kritische vrijsprekers preventief te ruimen of tenminste naar de rand van de maatschappij te drukken. Thans is echter zelfs de AIVD ervan overtuigd geraakt dat extreem-rechts niet bestaat. Mensen zijn het zat dat het hebben van een rechtse politieke gezindheid automatisch het maatschappelijke einde van het normale leven betekent. Via het corrupte rechtssysteem kunnen ze hun recht niet halen, daarom nemen ze het recht maar in eigen hand. Mensen merken vaker dat ze niks meer te verliezen hebben. Deze maatschappij accepteert het al decennia lang dat bepaalde meningen afgestraft mogen worden met geweld en uitsluiting.

Eigenlijk is het proces dat zich nu voltrekt heel logisch en tegelijkertijd erg kinderachtig. Als een te rechtse mening beschouwd mag worden als zelfmoord, dan ontstaat er vanzelf een groep die ook vindt dat een te linkse mening tot hetzelfde resultaat mag leiden. Wanneer het volk ziet dat een rechtse politicus straffeloos bedreigd mag worden, dan ontstaan er vanzelf gekken die mensen met een linkse mening gaat bedreigen. Is er eenmaal een sfeer gecreŽerd waarin meningen en standpunten mogen leiden tot fysiek geweld, dan sijpelt die opvatting door naar alle onwelgevallige meningen in het algemeen. Maar omdat ieder individu er andere meningen op na houdt, betekent het creŽren van een maatschappij die meningen als gedachtemisdaad ziet op den duur dat alles en iedereen het risico loopt om bedreigd te worden, ongeacht mening, gedrag, standpunt of activiteit. Juist dat proces willen maar weinigen begrijpen. Nog nooit in de geschiedenis heeft een oorlog zich eenzijdig kunnen voltrekken. Val aan en u zult aangevallen worden. Zo simpel is dat.

Fascisten pakken rechts, er volgen represailles, steeds meer mensen gaan zich ermee bemoeien en zich van onacceptabele methoden bedienen, er volgt meer selectief beleid van de overheid, mensen vinden dat selectief en getuigen van discriminatie, er ontstaat meer geweld, er ontstaat een spiraal aan steeds extremer wordend geweld totdat we aan het terrorisme zitten en al die linkse tyfuslijers die het wel leuk vonden om rechtse critici kapot te maken, vinden zichzelf terug op de begrafenis van hun geliefden nadat er een bom is ontploft. U allen heeft een sfeer gecreŽerd waarin kakkerlakken kunnen gedijen. Wilders zal nog steeds niet zelf een mes ter hand nemen als hij weer eens wordt gedemoniseerd, maar inmiddels zijn we zover dat als iemand weer eens een poging doet tot demonisatie, hij zelf bedreigd wordt. En natuurlijk, tegenstanders zullen gaan roepen dat die dreiging van PVV-aanhangers komt. Begrijp nu eens dat demonisatie en een maatschappij van haat bij iedereen geweld uit kan lokken. Van hakenkruizen wordt iedereen boos, niet alleen de PVV.

Moeten we nu in stilte genieten dat geweld tegen het OM als een backfire deels het gevolg is van hun verkeerde prioriteiten om niet de criminelen, maar ons te vervolgen? Moeten we nu hard lachen om al die mensen die dachten dat demonisatie jegens rechts nooit voor zichzelf gevolgen zou hebben? Moeten we met een "I told you so"-mentaliteit mensen te woord staan die het slachtoffer zijn geworden van criminele, radicale en terroristische moslims? Of zullen we uit rancune met het vingertje wijzen en mensen waarschuwen dat ze niks meer moeten flikken omdat het ze anders duur te staan zal komen? Nee, want al zegt het gevoel dat we een dikke middelvinger naar die fascisten moeten uitsteken en ze keihard moeten uitlachen omdat ons gelijk voor de zoveelste keer is aangetoond, zitten we nog steeds met het probleem dat de puinzooi die zij hebben veroorzaakt, ook ons volk nog dagelijks treft. Ergens moet die negatieve spiraal doorbroken worden en wat ons betreft gebeurt dat bij de linkse kliek die daarmee begonnen is.

Dit gesodemieter moet stoppen. Begin met het terugsturen van alle criminele moslims totdat Wilders weer vrij over straat kan. Schrap "belediging" uit het wetboek en stel demonisatie strafbaar. Gooi werkgevers en anderen die discrimineren op politieke gezindheid in de diepste kerker bij de ratten. Maak de vrijheid van meningsuiting absoluut zolang het niet om individuele personen gaat. Zodra bedreigingen, demonisatie en karaktermoord zwaar wordt afgekeurd, zal de fascistische sfeer wegtrekken en is het gespuis dat het blijft doen makkelijk op te sporen. Zorg voor speciale regelingen voor klokkenluiders, vrijsprekers en anderen die in het openbaar met informatie werken. Trap alle linkse fascisten, dhimmi's en knechten van de vijanden van ons volk samen met hun geliefde multikul terug naar de woestijn. Houd op met dat gelul over extreem zijn. U ziet godverdomme om u heen wat er gebeurt. Kies voor een fatsoenlijke maatschappij waarin vrijsprekers niet worden uitgesloten of wees voorbereid op een oorlog van allen tegen allen.
Reacties: 9
Pagina's: 1

Reactie door Moses 35i op 06-09-2012 om 21:57.
Ik kan niet anders dan het hiermee volledig eens te zijn! Goed geschreven!

Reactie door Sickofleft op 10-09-2012 om 22:37.
Nederland, een vrij land?, maar dan wel alleen voor linkse Gutmenschen met het patent op eerlijk.

Hang (als experiment) gewoon eens een PVV verkiezingsaffiche zichtbaar achter je woonkamerraam.
Volgens mij liggen binnen 10 minuten je ramen er uit door anonieme lafbekken.
Een door links NL gecreŽerd klimaat van haat heeft dan zijn werk gedaan.
Rechts stemmen is zowat tot een verboden handeling verklaard.
Wil je dat doen dan kan het alleen nog anoniem, of je wordt verketterd.

Over justitie kan ik kort zijn, doodsbedreigingen uiten en medebrengen van een slagwapen om de daad bij het woord te voeren door een cultuurverrijker wordt bestraft met een boete van 100 euro.

Het duiden van reŽle problemen veroorzaakt door multikul wordt bestraft met 1000 euro boete??????????

Dat zegt mij genoeg, Nederlanders zijn vogelvrij verklaard.
We hebben nu twee rechtspraken, een star stelsel voor autochtonen en een meelevend systeem voor criminele asociale allochtonen.
Dit is mijn land niet meer.
Flikker maar op.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 11-09-2012 om 21:16.
Hopelijk neemt u op 12 september nog wel de moeite om te gaan stemmen.

Reactie door Sickofleft op 12-09-2012 om 07:48.
Ja, vertrouw mij daar maar in.

Reactie door Sickofleft op 12-09-2012 om 22:21.
Vrij doelloos allemaal.
Conclusie voor mij is dat NL barstensvol zit met links strontvolk.
Lekker leven (parasiteren) op kosten van een ander.
Flikker maar op.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 12-09-2012 om 23:23.
De explosieve aandacht van de media voor de peilingen, heeft deze verkiezingscampagne beperkt tot een tweestrijd tussen VVD en PvdA. Het is ook nog eens crisistijd waarin veel mensen hun baan verloren hebben. Dat heeft mensen helaas verleid om in de inhoudsloze verhaaltjes van Samsom te trappen. Een heleboel PVV-stemmers hebben vervolgens uit angst voor Samsom strategisch gestemd op de VVD.

Tegen zulk mediageweld hadden we niks kunnen uitrichten. De teleurstelling is begrijpelijkerwijs heel groot, vooral voor de mensen die hebben meegeholpen het gewenste geluid naar buiten te brengen, maar we kunnen onze achterban niet zomaar in de steek laten. Een verloren slag betekent nog geen verloren oorlog.

Reactie door Moswolkje op 02-04-2013 om 19:52.
tering...weer webonderhoud?

daar ging mijn uiterst doorspekt eerbetoon aan je! Pleite

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 02-04-2013 om 20:58.
Hier is geen onderhoud bekend. Reacties kunnen het beste eerst in een tekstverwerker (bijvoorbeeld Kladblok) worden geschreven voordat u ze in het reactievak kopieert. Dat geldt voor alle websites voor het geval ze even niet te bereiken zijn.

Reactie door Moswolkje op 03-04-2013 om 16:01.
Zal ik doen, bedankt.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.