Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 12 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

642 Verwant aan valse intenties
641 Kruistocht tegen landverraad (2)
640 Verovering van de islam (3)
639 Zelf vermoorde onschuld (3)
638 Liberaal is een socialistenkwaal (6)
637 Mesjokke van politiesokken (1)
636 Probleemgestuurd onderwijs (15)
635 Makelaardij vol beroepsleugenaars
634 Homo's zijn vies
633 Sleutel naar uw privacy (1)
632 Liberaal belastingparadijs
631 De maatschappelijke context (1)
630 Rellen door internetanarchie (1)
629 Op de hurken voor pislamschurken (1)
628 Waarschuwing van de verkiezingen (6)
627 Geert is rechtvaardig! (2)
626 Straf van de gedachtemisdaad (9)
625 Socialisten zijn leugenaars (1)
624 Waarheid stellig afgekeurd
623 UvA strooit onbenullig met geld (3)

625 # Socialisten zijn leugenaars #
Gepost door Misdefinitie op 29-08-2012 om 23:20.
Zwevende kiezers zijn de zand in de raderen van de voorspellende politieke peilingen. Intens gehate neonazi's als wij stemmen natuurlijk PVV totdat er een andere randdebielenpartij opstaat die bereid is de ovens te openen voor de gehaaide parasieten die in Nederland een luilekkerland zien en als bruine kakkerlakken of gewiekste springhanen het land leegvreten net zo lang totdat iedereen onder curatele staat, maar die zweverige types kunnen door hun twijfelende gedrag nog voor een spectaculaire verschuiving zorgen. Vaak beginnen ze slechts twee weken van te voren aan de onmogelijke taak om de politiek te doorgronden en zijn ze wanhopig als dat niet blijkt te lukken. Welke politicus belooft gouden bergen? Wie trapt al die zwarten eruit? Kunnen ze nog wel leven met alle consequenties? Doordat ze zich veelal niet continu op de hoogte houden, gaan de zwevers voor het eigenbelang op korte termijn. Wees niet naïef tijdens propagandacampagnes. Socialisten zijn leugenaars. Geld verspillen, van u stelen en dan roepen dat ze eerlijk alles delen.

Geen roem voor de SP.

Net als zijn opponenten Wilders, Rutte en Samsom, deed Roemer (SP) mee aan het premiersdebat van RTL 4 en een interview in de Telegraaf. Media melden dat Roemer tijdens dat debat finaal op zijn bek is gevallen en ontmaskerd is als hersenloze socialist die zijn feiten niet op orde heeft. Draait u al een tijdje met ons mee, dan weet u inmiddels dat socialistisch gedachtegoed wanstaltig beleid oplevert waar iedereen even arm door wordt. Totdat we uiteindelijk het land moeten uitroepen tot ontwikkelingsland waarin alles en iedereen genivelleerd is tot het nulpunt. De beschikbaarheid van een haast overweldigende hoeveelheid evidentie dat socialisme het slechtste is dat een land kan overkomen, beletten zwevende kiezers echter niet om keer op keer aan te horen wat de moraliserende socialist te melden heeft. Dan kunnen wij uiteraard niet achterblijven; de discussie mag nimmer vertroebelen door links. Roemer neemt de aftrap door aan de kiezers uit te leggen waarom nu juist hij premier moet worden. "Nou, omdat we aan de beurt zijn."

Proest, hij zal het hoogstwaarschijnlijk moeten houden bij een beurt krijgen. Menig politicus zal willen beamen zelf premier te moeten worden omdat dat inhoudelijk simpelweg het beste is dat het land kan overkomen, maar Roemer vindt alleen al het feit dat het zijn "beurt" is, ruim voldoende. Tijdens het debat verklaart hij dat alles een eerste keer moet hebben. Hij zou naar eigen zeggen nooit op deze plek (zijn eeuwige plaats in de oppositie, red.) gekomen zijn als hij niet heel wat in zijn mars had. Zo is hij onder andere locatieleider van een school en wethouder geweest. Over zijn "successen" aldaar valt een heleboel te vertellen, maar dat is niet relevant voor deze discussie. Laten we eens kijken naar wat hij in het debat zoal in te brengen had. Roemer is eigenlijk pro-Europa. Samenwerken vindt hij het zeer belangrijk, dat doen "we" al vanaf de oorlog. Juist, maarre, dat gedrocht Europa bestond toen helemaal niet en die afschuwelijk euro al helemaal niet. "Maar, mensen vinden het beter worden omdat ze niet meer hoeven te wachten bij de grens of euro's hoeven te wisselen." Joh, serieus?!

Iets zegt ons dat het merendeel van de bevolking voordat de multikul zijn intrede deed in de jaren '60, helemaal niet zo vaak bij de grens kwam en / of het wachten een probleem vond dat erger is dan het feit dat de open grenzen miljoenen profiteurs hebben aangetrokken die de samenleving miljarden hebben gekost. Miljarden die de hardwerkende blanke Nederlander moet opbrengen. Bijvoorbeeld door belastingverzwaringen en het verhogen van het eigen risico. Dat omwisselen is ergens ook niet helemaal goed gegaan. Ruim 2,20 gulden moesten we neertellen voor elke euro en toen ons vermogen gehalveerd was, werden de prijzen verdubbeld. O o o, wat zijn de mensen blij met dat socialistische Derde Rijk Europa, Roemer. Roemer wuift de kritiek weg door te zeggen dat de VVD het allemaal te snel wilde invoeren, maar verdomme, iedereen heeft toentertijd gewaarschuwd het juist helemaal niet in te voeren. Opvallend genoeg laat Roemer het in het midden of er meer bevoegdheden naar Europa moeten. Dat moeten we volgens hem nog maar eens zien.

Wilders geeft aan dat de SP niet zulke bullshit moet verkopen. Eerder zou de SP met zoveel woorden hebben toegegeven dat Europa op termijn best een volledige politieke en financiële Unie mag worden. Verder wil de SP dat de Balkanlanden, die internationaal bekend staan als broeinesten vol crimineel gespuis, lid mogen worden van de Unie. Zou het aan de SP liggen, dan gaan de geldpersen aan voor iedereen die lekker wil profiteren. Internationale solidariteit noemen ze de socialisten dat. Lekker, de hele eurozone opzadelen met hyperinflatie vinden ze solidair. Laat die landen zelf maar orde op zaken stellen. Denken ze nu werkelijk dat Europa op den duur gaat bijspringen nu Nederland kapot dreigt te gaan door miljardenverspillingen aan datzelfde Europa, de massa-immigratie en het onderhouden van uitheemse criminele parasieten? Roemer haalt zijn schouders op. We mogen ze niet boos maken. Dwing landen niet te bezuinigen hoor, daar worden ze rebels van en dan zien we onze investeringen helemaal niet meer terug.

Helemaal mooi, kankerzwervers met hun daglozenkrant kunnen net zo makkelijk de tering krijgen als heel Europa. Geen geld meer geven aan die inferieure wanproducten der moeder natuur en het probleem is opgelost. Van zulke dreigementen zullen we nooit onder de indruk zijn omdat we toch al weten het geld onder alle omstandigheden kwijt te zijn en opnieuw geld geven daarom alleen een idee kan zijn van hersenloze socialistische imbecielen die sinterklaas spelen met uw geld. Wat kunt u hier vooral van leren? Wel, termen als samenwerken en solidariteit zijn holle woorden mensen! Iedereen kan die poep uitspreken, maar wat al die zwevende kiezers nu eens goed in hun oren moeten knopen is dat zeggen dat iets solidair, eerlijk of sociaal is, niet betekent dat het ook daadwerkelijk solidair is. Alles kan gezegd worden, maar bent u zo'n stinkhond die iedereen op zijn mooie ogen wil geloven? Wij niet. Wilders zegt het heel mooi. De euro is geen geld, de euro kost geld. Fuck die jankerts, u weet dondersgoed hoe duur de euro het leven heeft gemaakt.

Met het onderwerp zorg zien we precies hetzelfde. "Iedereen wil gezond zijn," zegt Roemer. Ja duh, dat vindt en zegt iedereen, daar hebben we geen politicus voor nodig. "Niemand wil ziek zijn." Nog zijn fraaie dooddoener. "Ziek zijn is geen keuze." Hoor eens, komt er nog eens iets zinnigs uit die meurende scheur of hoe zit dat? Natuurlijk, socialisten houden zich van de domme. "Wees menselijk ziek zijn is geen keuze, de zorg wordt onbetaalbaar, dus is het logisch dat de rijken betalen." Typisch een voorbeeld van een drogredenatie van een slinkse die te dom is om de volledige context van de maatschappij te zien. Het is niet enkel een kwestie van zorg is te duur en de conclusie dat het daarom rechtmatig is om het geld bij anderen weg te halen. De overheid gaat over alles en heeft een algemene geldpot. Dus als we voor 40 miljard garant staan voor Europa, is er minder geld over om de zorg te financieren. De oplossing is stop met verspillen. Europa weg, allochtonen weg en geldstromen naar het buitenland weg. Handen af van ons geld.

Sorry Roemer, maar wij zijn niet bereid om meer te gaan betalen. Niet omdat we onmenselijke monsters zijn die anderen hun zorg niet gunnen. Echt waar, we gunnen iedereen het beste. Nee, we weigeren omdat we weten dat al die rode tyfushonden hun handje op zeggen te houden voor de zorg, maar ons geld stiekem uitgeven aan iets anders en dan komen janken dat het geld niet bij de zorg terecht is gekomen. Achterlijke hypocriete ransapen. Wij betalen 100 keer zoveel als we afnemen en toch horen we nog steeds dat er mensen zonder zorg zitten. Dat komt niet omdat we niet voor de 101ste keer willen geven, maar omdat het geld al 100 keer naar linkse hobby's is gegaan. Roemer heeft hier geen antwoord op. Behalve dan dat wij zo "rijk" zijn. Rutte doet een poging om dit te ontkrachten. Tweeverdieners die samen 90.000 bruto verdienen zijn niet rijk, zij verdienen slechts 1,5 keer modaal, het gemiddelde dus. Roemer vindt verder dat marktwerking, fusies en schaalvergroting de boosdoeners zijn, maar zwijgt over de linkse miljardenverspillingen.

Om niet inhoudelijk te hoeven gaan, wil Roemer graag een aantal dingen voor zich uitschuiven. Zo belanden we om de een of andere reden steeds in die asociale discussies of we oudere mensen nog wel moeten doorhandelen als die financieel gezien niks meer waard zijn. Oude kapotte apparaten laten we immers ook niet meer repareren als een nieuwe goedkoper is. Roemer wil het daar liever niet over hebben, maar vergeet te melden dat als er geen linkse verspillingen bestonden, er geld genoeg was en we zulke immorele klotepraat sowieso niet hoeven aan te horen. Over de crisis zegt Roemer alleen dat we moeten investeren, maar helaas, het geld is op. Door wie? Door al het PvdA-links de afgelopen 20 jaar, maar Roemer wil zich niet op die manier redden en verwijt Rutte dat hij aan "blame the victim" doet. Deed Rutte dat maar. Financieel zijn socialisten een ramp voor de maatschappij en niemand wil daar afstand van nemen. Roemer komt niet verder dan de woorden sociaal en vertrouwen terugwinnen.

Politiek gaat echter over geld. Uw geld. Jaarlijks heeft de overheid een slordige 250 miljard te besteden en daar gaan al die clowns over. Thans hebben we een staatsschuld van 400 miljard. Zouden van de inkomsten 20 miljard minder verspillen, wat neerkomt op slechts 8 % minder uitgeven, dan waren alle problemen opgelost. Letterlijk opgelost. Dan waren er geen bezuinigingen nodig op zorg, onderwijs, pensioenen en veiligheid. Roemer kiest echter voor een hele andere benadering. Al eerder hebben we een bijzonder treffende vergelijking gegeven. Een gok-, drank en drugsverslaafde vader komt thuis met de mededeling dat hij net 250.000 heeft verspild en daarom geen geld meer heeft om voor de kinderen een brood van een euro te kopen. Roemer hoort het aan en zegt: laten we samenwerken en solidair zijn. Hij loopt naar de buurman. "Aha, een plasma-tv, u bent rijk, geef uw geld." De buurman probeert nog aan de socialist uit te leggen dat hij 10 jaar voor die televisie gespaard heeft en nog maar een euro heeft om zelf te eten, maar dat interesseert de SP niet.

Weigeren mee te werken aan dat achterlijke gedoe wordt honend bestraft met woorden van de strekking dat u toch geen kinderen laat verhongeren? Alsof de buurman er iets aan kan doen dat de vader zijn kroost verwaarloost. "De rijken worden steeds rijker en de armen steeds armen!" buldert Roemer! Elke keer als we die dooddoener horen, gaan de haren recht overeind staan. De drogreden heeft iets denigrerends over zich. Socialisten willen met die zin eigenlijk zeggen dat iedereen met geld gewoon geluk heeft gehad, het geld is komen aanwaaien, armen er per definitie niks aan kunnen doen dat ze arm zijn en de rijken dus criminele uitzuigers zijn als ze zich niet door socialisten laten bestelen. De werkelijkheid zit anders in elkaar. Wie geld heeft, heeft daar veelal iets voor moeten doen. Wie niks heeft, doet meestal ook niks. En daarbij komt nog dat al het geld door links aan andere zaken wordt verkwist. Roemer maakte deze keer de fout om deze aantoonbare leugen te "staven" met verkeerde cijfers. "Ja, maar die kregen we zo." Maar natuurlijk.

De rijken zouden volgens Roemer vanaf 2007 30 miljard rijker zijn geworden en de armen 10 miljard armer. Dikke hoop stront, zegt econoom Peter Hein van Hulligen. De armen zijn er dik 7,7 miljard op vooruit gegaan en de rijken zijn er gemiddeld gezien juist op achteruit gegaan. Keiharde cijfers en die liegen niet, in tegenstelling tot Roemer. "Ach," vindt Roemer, "iedereen maakt wel eens een foutje. Iedereen zit er wel eens een beetje naast met cijfers." Druk uw snor maar Roemer en steek deze middelvinger daar waar de zon nooit schijnt. Totaal het tegendeel beweren dan de waarheid is wel even wat meer dan er een paar miljardjes naast zitten. Dat is gewoon liegen. Aangezien de "rijken worden steeds rijker"-dooddoener het fundament van het socialisme is en ook het enige morele "argument" waar ze steeds mee op de proppen komen, is het socialisme bij deze weer eens volledig failliet gegaan. Socialisme impliceert nivelleren en als de rechtvaardigingsgrond daarvan wegvalt, is het socialisme kapot.

Uit het rapport van het CPB blijkt dat Roemer eveneens nogal een loopje met de waarheid neemt als het gaat om de definitie van "rijken". Wat is voor u een rijke? Juist, iemand met het geldpakhuis van Dagobert Duck, een dik inkomen en nog wat leuke waardepapieren en onroerend goed. Roemer neemt echter enkel uw spaargeld als uitgangspunt. Hebt u spaargeld? Dan bent u vermogend. De overheid heft al vermogensbelasting als u 20.000 euro heeft. Door de SP wordt gekeken naar uw vermogen en als dat hoog is, dan betekent dat voor het SP automatisch ook dat u een te hoog inkomen heeft. Waarom is dat zo idioot? Heel simpel. Er zijn zat mensen die een paar rooien op de bank hebben staan, maar toch geen inkomsten hebben. De clou is dat deze mensen eveneens geen recht hebben op een bijstandsuitkering en er eveneens een hele grote groep bestaat die niet eens zelf een woning kan kopen of huren. Blijkbaar bent u met 20.000 euro op de bank, niet eens genoeg voor een middenklasser, zonder werk, huis en inkomsten al rijk voor de SP.

Zo kan het gebeuren dat u in uw jonge jaren niet gerookt heeft en zuinig heeft gespaard, nooit aan het werk komt, ook geen uitkering trekt en noodgedwongen bij uw ouders moet blijven wonen en gekort wordt op uw zorg, geen subsidies krijgt en onder de brug mag slapen als u eruit gegooid wordt door uw gastheer, Roemer u toesneert dat u rijk bent. Roemer vindt dat allemaal spijkers zoeken op laag water. Nee Roemer, met de zin "de rijken worden steeds rijker" suggereert u alsof u het heeft over multimiljonairs met drie villa's en 5 auto's die te asociaal zijn om zich het lot van de arme medemens aan te trekken, maar in werkelijkheid wordt iedereen die zijn best heeft gedaan op school, werkt of zijn hele leven lang zuinig gespaard heeft als asociaal gecriminaliseerd. Het zijn helemaal geen twee verhalen Roemer, het is een verhaal van achterbaksheid, leugens en bedrog jegens nette mensen. Robin Hood steelt niet van de rijken, maar hij steelt het belastinggeld van de dorpelingen en geeft het aan parasiterende ratten die zelf niet willen werken.

Op andere gebieden slaan de leugens Roemers ook om de oren. Roemer belooft kleinere klassen in het onderwijs, maar zijn beleid leidt tot grotere klassen volgens de rekenmeesters. "Niet waar," vindt Roemer, "betaal leraren rechtstreeks." De wet zegt echter dat scholen zelf bepalen waar ze het geld aan uitgeven en Roemer laat merken de wet niet te kennen. Hij is erg selectief ingesteld. Is het CPB het met hem eens, dan loopt hij met ze weg. Ook beloofde de socialist dat 65 gewoon 65 blijft voor de AOW, maar uit het rapport van het CPB blijkt dat hij al in 2015 de leeftijd gaat optrekken. Op de vraag of hij zich aan zijn belofte houdt, antwoord Roemer dat de interviewer niet zo flauw moet doen. Inderdaad, het is wel vreselijk als men vraagt duidelijk te zeggen wat hij als premier zou doen. Liegen en bedreigen. Volgens het CPB maakt de SP werken onaantrekkelijk door hogere uitkeringen. Roemer zegt voor de zoveelste keer dat hij het niet eens is met het CPB. Alweer niet. Als premier zal hij weigeren om de feiten te accepteren.

Wat hebben die socialisten eigenlijk tegen de rijken? Nou, Roemer vindt het vooral oneerlijk hoe de rekening wordt gepresenteerd. "Vraag de verpleger of de leraar om een tientje en zij moeten het verplicht geven vanwege de crisis, maar als de rijken om een tientje wordt gevraagd, beginnen ze schandalig te piepen." Hieruit blijkt wel hoe simpel Roemer denkt. Ten eerste zouden we helemaal aan niemand extra tientjes hoeven vragen als links geen miljarden zou verspillen. Ten tweede wordt aan de rijken helemaal geen tientje gevraagd, maar met alle belastingen opgeteld van elke euro meer dan 80 (!) cent. Ten derde is onwillendheid van links om verspillingen te stoppen de oorzaak van de hogere rekening. Als we op leraren en miljardenverspillingen kunnen bezuinigen en links weigert over verspilling te praten, dan kunnen andere partijen niet anders dan een meerderheid vormen voor de leraren. Uiteindelijk moet er iets beslist worden en als links altijd dwars ligt, komt het ongunstigste eruit.

Samsom de sluwe vos.

Samsom (PvdA) is feitelijk van hetzelfde laken en pak als Roemer, maar heeft van zijn adviseurs meegekregen dat hij zijn onzin vooral cryptisch, vaag en in mooie wollige woorden moet verbergen zonder inhoudelijk in te gaan op de feiten en cijfers, want die leugens kunnen het eenvoudigst ontkracht worden. Zodoende krijgen we nu al weken een lading kots over ons heen waar de honden geen brood van lusten, maar wel in een vorm en toonaard die mensen blijkbaar behaaglijk vinden. Gelukkig hebben wij ze allemaal genoteerd en kunnen we aan een prachtige analyse beginnen. Samsom begon al met een zomercampagne. Overal rozen uitdelen en dat staat symbool voor wat hij gaat doen als hij aan de macht komt: met geld smijten. Geld dat er niet is, want de overheid staat voor 400 miljard in het rood. U weet hoe Wouter Bos dat deed. Eenmaal aan de macht even snel wat belastingverhogingen en nu zitten we met de ellende. De PvdA spuit dwaze socialistenretoriek waarvan we moeten braken. "Erkennen dat we elkaar nodig hebben, eerlijk, sociaal, samen." Rot toch op!

Nederland zou enkel groeien als Europa groeit. Mooi, denkt een groot deel van de socialistische achterban, groei is positief dus de PvdA is positief. Ja dag, de feiten zijn dat Nederland al eeuwen een handelsland is en een goede kenniseconomie had, maar dat we sinds Europa en de invoering van de euro nog geen dag zonder crisis hebben gezeten. Krediet- en schuldencrises wel te verstaan. Derhalve een keiharde leugen. "Ja maar we moeten niet wegzakken waar geschiedenis wordt geschreven, maar waar toekomst wordt gemaakt." Leuk uit het hoofd geleerd Samsom, maar waarom vertelt u de mensen niet dat de PvdA tijdens Paars en Balkenende 4 het aantal allochtonen, de staatsschuld en de criminaliteit heeft verdubbeld? Of is dat niet zo eerlijk meer? "Geef anderen niet de schuld," vergoelijkt Samsom. Zeker wel, Hitler had schuld aan de oorlog en de PvdA heeft schuld aan miljardenverspillingen. Feiten liegen niet en we zullen het altijd blijven herhalen. Waarom? Simpelweg omdat de boosdoeners nooit maar dan ook nooit meer aan de macht mogen komen.

"Vertel het eerlijke verhaal," lult Samsom weer. Waarom doet hij dat zelf niet? Voordat de PvdA in 2006 aan de macht kwam, was de staatsschuld de helft. Geen sprookjes vertellen noemt Samsom dat. Holle lege woorden die veel applaus oogsten, maar we begrijpen niet waarom. Dankzij die verspillingen gaat u lekker 21 % btw betalen. Inderdaad, de PvdA heeft dat niet over hoeven te beslissen. Ze lieten de Kunduz-coalitie het werk doen en omdat de PvdA alle andere voorstellen, bijvoorbeeld het afschaffen van de multiculturele samenleving, al tientallen jaren blokkeert, kon het ook niet meer anders met al die andere linkse debielen in het kabinet. "Wees nou eerlijk," jammert de PvdA weer, "vertel mensen dat we niet alles terug krijgen wat we in Europa stoppen." Fout, de werkelijkheid is dat we helemaal niks terug krijgen van die dwazen en dat ook iedereen weet dat die zwervers niks terug gaan betalen. Elke bewering van Samsom gaat gepaard met woorden als eerlijk en sociaal, maar het is niet eerlijk en sociaal wat hij wil.

"Bangmakerij," vindt Samsom dit allemaal. "Maak liever een einde aan die bizarre bezuinigingen." Hij ziet zichzelf als sinterklaas die alle zwarte pieten hierheen haalt voor een permanente bewoning en subsidieert Spanje of stiekem toch Turkije (daar komt de goedheiligman immers echt vandaan) om zoveel mogelijk stemvee naar Nederland te krijgen. Kost miljarden, maar dan kan hij weer roepen dat het allemaal eerlijk is. Hitler vond zijn oorlog ook eerlijk, laten we het daar maar even op houden. "Pak banken aan, dan hebben we minder problemen." Jammer joh, de crises die we hebben gehad waren allemaal of een kredietcrisis (PvdA leent onbeperkt voor verspillingen) of een schuldencrisis (PvdA heeft na alle leningen en verspillingen alleen maar voor schulden gezorgd). Dat heeft niks met banken te maken. De crisis is alleen maar wereldwijd omdat socialisten wereldwijd de macht in handen hebben gekregen. Met betrekking tot Europa spreekt Samsom zich tegen. Het geld dat we sturen zijn we sowieso kwijt, maar als we het niet doen hebben we volgens hem geen groei.

Wacht even, als we een stationszwerver geen euro meer geven omdat hij er gister al een gehad heeft, krijgen we geen groei en anders wel? Zo lusten we er ook nog een paar. Als we weer geven, is ons saldo -2. Geven we niet, dan is dat -1. En -1 is nog altijd groter dan -2. Rekenen kunnen die socialisten niet, maar dat wist u al, anders hadden we ook geen schulden. Bij de PvdA willen ze echter Griekenland de ruimte blijven geven. Lees: laat ze lekker oneindig profiteren, want anders zal er hel en verdoemenis over ons heenkomen. Socialisme is net een sekte. Een gare religie waarvan zelfs God zijn handen heeft afgetrokken. Stop verdomme met geven aan junks. Wij nemen het verlies wel. Wil Samsom doorgaan, dan maakt hij het salaris van alle PvdA-Kamerleden maar over naar de Grieken. Dan komen we op de zorg en weer is daar de gehaaide Samsom. De zorgdiscussie is zoals gezegd veel breder. Bezuinigen op de zorg is het gevolg van linkse miljardenverspillingen elders. Wat zegt Samsom: "Ach, zorg gaat niet over geld, maar over mensen."

Wat een klote dooddoener, maar hij werkt helaas wel. Half imbeciel Nederland die dat gehoord heeft denkt nu dat Samsom een echte mensen-mens is en dat de rest alleen keihard over centen spreekt. Beste mensen, uiteindelijk bepaalt geld of we iets voor mensen kunnen doen. U kunt een arts niet laten opereren door enkel te zeggen dat het om mensen gaat. U kunt een arts wel laten werken als u werkelijk om mensen geeft en daarom de linkse verspillingen stopt om de arts te betalen zodat hij mensen een wat menselijker leven kan geven. De PvdA lijkt alleen maar aantrekkelijk omdat ze zo lekker beloven. Een miljard extra voor zorg, leuk hoor, maar dat geld is er niet. Tenzij het eigen risico omhoog gaat of we iets aan de massa-immigratie doen en een keer raden wat het dan wordt voor de PvdA. Over mensen gesproken, Samsom wil graag dat er een discussie gevoerd gaat worden of oude mensen nog wel geholpen moeten worden. "Zeker, het gaat om mensen," zegt Samsom. Maar dan wel om mensen waar zijn PvdA nog de waarde van inziet en dat zijn geen andersdenkenden, echt niet.

Vraagt men waar de PvdA het van gaat betalen en we krijgen een echt socialistenantwoord. Heeft u wat spaargeld, dan pakken ze dat. Geld hebben noemt Samsom "geluk gehad hebben". Weet u wat nu zo vreemd is? Wij werken keihard. We zijn door socialisten kapot gemaakt. Beschimpt, uitgesloten, ontslagen en maatschappelijk gediskwalificeerd. Geen enkele fucking socialist die langskomt met een zak geld. Onder de brug konden we slapen. Maar o wee als we ondanks alle discriminatie, tegenslagen, bedreigingen er dermate bovenop komen dat we toch geld gaan verdienen. Dan komen die ranzige kutapen uit hun holen om het geld te vorderen, want er zijn armen. De crisis oplossen door minder te verspillen? "Onzin," vindt Samsom, "niemand kan de toekomst kennen." O nee? Uit onze analyses in 2005 en 2006 stond al de voorspelling dat de staatsschuld door de PvdA verdubbeld zou worden. We stopten met beleggen. Samsom: "Maak vooruitgang mogelijk, blijf investeren. Zo maken we Nederland sterker en socialer." Walgelijk in het licht van de afgelopen jaren.

Met Samsom sproeien de leugens in het rond. "Let op de feiten," roept Samsom, "de PvdA heeft altijd goed op de schatkist gepast." Net zoals een pedofiel op kinderen past zeker. De schatkist bleef leeg en beroofd achter. Na elke regeerperiode met de PvdA in de afgelopen 40 jaar, is de staatsschuld verdubbeld. Het is alsof Goebbels roept dat ze goed op de Joden hebben gepast. Samsom verwijt Rutte vervolgens dat hij het volk ten onrechte lage belastingen heeft beloofd. Wat deed de PvdA samen met het CDA in 2006 nadat ze op de pluche terecht kwamen? Juist, 100 dagen feestvieren, 9 miljard aan extra belastingen na de toch al hoge btw-verhoging naar 19 % en dat twee jaar volhouden totdat ze een kredietcrisis hadden veroorzaakt. Ook wordt Rutte van de werkloosheid beschuldigd. O ja, welke partij heeft ons land overspoeld met kansloze allochtonen die oververtegenwoordigd zijn in de uitkeringen? De PvdA! Keiharde feiten worden door Samsom ontkend met harde leugens. Op de overheid zouden we slechts 3 miljard kunnen bezuinigen. Ehh, nee, 250 miljard per jaar als we echt willen.

Van de PvdA mogen we niet tegensputteren. Gehoorzaam Europa nu maar, dat is goed besteed. Zoek bontgenoten. Maak vriendjes. Noem positieve woorden die toch niet worden nagekomen maar wel leuk klinken. Koopt u daar iets voor als zelfs uw rollator niet meer vergoed wordt? Vast niet. Heeft de PvdA ook nog argumenten in plaats van mooie woorden? "Angstbeelden verspreiden, een karikatuur maken van de begroting, met retoriek komen we niet uit de crisis, investeren, groeien, sociaal zijn, eerlijk verhaal vertellen, voorzieningen in stand houden, geen loze beloften doen, punt op de horizon zetten voor HRA, durven praten, geen subsidie op rijkdom, voortbouwen, zekerheid, met z'n allen, samenwerken, niet anderen de schuld geven, eerlijk delen, idealen, overtuigingskracht, Nederland beter maken..." Ehh, juist Samsom, en u zegt hiermee precies? Dit is loze taal. Woorden die iedereen kan uitspreken. Het woordenboek oplezen verhult voor domme mensen misschien de waarheid, maar wij zijn die invasie, staatsschuld en achterbaksheid niet vergeten.

Na anderhalf uur als een robot losse woorden roepen die normaal gezien een positieve associatie hebben zonder inhoudelijk op basis van argumenten de discussie te voeren, had Samsom nog een toegift in een debatje met Rutte. Samsom verwijt Rutte dat hij met Wilders koos voor de polarisatie. Mensen (lees: allochtonen) gingen zich afvragen of dit hun land nog wel is. Fuck you Samsom, het is de PvdA geweest die samen met Hirsch Stalin sinds 2006 webloggers, Wilders en andere vrijsprekers heeft laten vervolgen. Het is uw socialistische achterban die er al jaren voor zorgt dat rechtse mensen moeten vrezen voor hun leven enkel omdat ze een andere mening hebben. Het is uw partij die kansloze allochtonen binnen heeft gelaten waarvan de meeste crimineel zijn. En dan durft u te suggereren dat uw soort, uw mensen en uw puinzooi zich niet welkom voelt vanwege de autochtone Nederlandse bevolking? Heel zielig haalt Samsom een Turk aan die zich ging richten op Turkije, maar als wij voor iedere nationalist wiens leven tot een hel is gemaakt door socialisten een allochtoon terug mogen sturen, is Nederland morgen vrij leeg.

Heel schijnheilig stelt Samsom respect te hebben voor Wilders omdat hij ondanks alle bedreigingen nog steeds doorgaat. Lachen, alsof we een Oberführer horen krijsen dat hij respect heeft voor de overlevenden van zijn kamp. Niet gemeend en niet oprecht. Zeker niet omdat hij geen afstand neemt van zijn voornamelijk radicale socialistische achterban, laffe dhimmi's en extremistische moslims. Om dat te verbergen komt de retoriek weer. "U praat in maatregelen." Natuurlijk, al die criminelen moeten oprotten. "Maar denk aan wat u uitstraalt naar mensen. U zweeg over hoe groepen worden weggezet." Fijne man die Samsom, wij hebben nog geen mail van hem gehad over hoe het hem spijt dat zijn socialisme kritische mensen nog dagelijks kapot maakt. Of is kritiek op criminele allochtonen neerzetten als onvervalst blank racisme belangrijker dan ingrijpen als blanken gediscrimineerd worden in eigen land? "Onderlinge verbondenheid, optimisme, samen schouders eronder, eerlijk verdelen, socialer, investeren, Nederland sterker maken." Ja Samsom, houdt uw bek nu maar. Wederom zijn dat losse woorden zonder enige vorm van inhoudelijke argumentatie. Waardeloos.

Overweging.

Socialisten zijn er in allerlei vormen en maten, maar hebben met elkaar gemeen dat ze over alles liegen en bedriegen. Roemer maakte de fout om concrete cijfers te noemen waarop hij makkelijk gepakt kon worden. Samsom heeft gewoon het woordenboek gepakt en een lijstje met positieve woorden uit het hoofd geleerd die hij opdreunt op de momenten waarop hij geen inhoudelijke argumenten heeft om de discussie aan te gaan. Concluderend is socialisme niks meer dan een hoop gelul, gelieg en gedraai. De rijken worden helemaal niet steeds rijker en elke keer als Samsom roept dat we het eerlijke verhaal moeten vertellen, vertelt hij zelf juist aantoonbare leugens. Zelfs algemeen bekende feiten worden ontkend en ondergesneeuwd in een niet eindeloze stroom losse woorden die niks te maken hebben met hun inhoudsloze boodschap. Bent u een zwevende kiezer, dan gaat u in elk geval niet voor het socialisme. Weet u wat pas eerlijk is? Alle verspillingen stoppen en de belastingen omlaag gooien zodat iedereen zelf de verantwoordelijkheid voor zijn leven kan nemen door te werken.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 12-09-2012 om 22:22.
40 zetels voor socialistische leugenaars...
Hoe kun je in zulk een land nog normaal leven?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.