Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

621 # Kinderen, leer over de politie! #
Gepost door Misdefinitie op 09-08-2012 om 23:26.
Inmiddels zult u begrijpen dat de gemiddelde politieagent nog minder waard is dan de uitgesmeerde hondenpoep op straat. De hoeveelheid evidentie dat die minkukels niet deugen, is werkelijk overweldigend. Van nauwelijks boeven pakken tot het verheven hoge toontje van zo'n sukkel die in zijn penning gelooft als u als automobilist een paar kilometer te hard rijdt en van het niet willen aannemen van aangiften van autochtone blanken tot het arresteren van islamkritische webloggers. Desondanks blijft het hardnekkige misverstand rondspoken dat wie negatief is over de politie, zelf wel een crimineel zal zijn. Kamerlid Van Toorenburg (CDA) vindt dat agenten in staat zijn om uw kinderen wat respect bij te brengen door ze te laten meelopen tijdens hun surveillance. Kinderen gaan samen met de politie "daders" van de kleine overtredingen moralistisch toe te spreken. Wat de kinderen daarvan leren? Te dom om te leren, te lui om te werken, te laf om te stelen, kom bij de politie en dien de Marokkaanse criminelen!

Lafbekken bij de politie.

Uit het plan van de CDA valt op te maken waarom zij vinden dat we respect moeten hebben voor de politie. Namelijk voor het lastigvallen van burgers voor het begaan van kleine overtredingen. Automobilisten die net eventjes te snel rijden op een kaarsrechte lege snelweg, burgers die onbewust een van de tienduizenden betuttelende regeltjes overtreden en mensen die een net wat te harde mening hebben over de overheid, de multikul en andere elitaire hobby's. Om dit te kunnen rechtvaardigen, noemen ze de overtreders daders om daarmee een verwijzing te kunnen maken naar criminaliteit. Wat ons betreft doet die ranzige handelswijze juist af aan het hele politieapparaat. De politie heeft niet zomaar een geweldsmonopolie gekregen. We hebben daar allemaal een groot deel van onze vrijheid voor opgeofferd. Niet om zelf genaaid te worden voor kleine dingen, maar omdat de politie bedoeld is om zware criminelen op te pakken. Fuck de politie die denkt dat ze haar geweldsmonopolie mag behouden op basis van het uitschrijven van bekeuringen.

Wat de kinderen van het gedrag dat de politie tegenwoordig aan de meeste mensen laat zien, moeten opsteken, is ons een raadsel. Moordenaars opsporen, verkrachters opjagen en inbrekers snappen? Wel nee, die taakopvatting is veel te ouderwets. Politie nieuwe stijl betekent flitscamera neerzetten, dat ding op automaat zetten, boetes automatisch laten doorsturen en zelf lekker een uiltje knappen. Heerlijk slapen tijdens het werk. Dienstbaar en waakzaam, proest, stelletje tyfuswouten. Eventjes uw blaas legen in de open buitenlucht bezorgt u een flinke boete van 90 euro, maar de politie geeft zelf het juiste voorbeeld. Openbaar zeiken in het weiland, op de foto gezet worden en wat krijgen wij te horen? "Hoor eens, die agent is aangesproken op zijn gedrag hoor." Zo leren de kinderen dat de wet alleen voor hen geldt; niet voor de politie en de vriendjes van justitie. Wijze lessen die ze niet kunnen missen. Heeft u wat agressie omdat u er van uw vrouw niet overheen mocht vannacht? Trap dan tijdens het werken als agent gewoon een weerloze man in elkaar.

Na elk artikel over het slechte functioneren van de politie, kunnen we erop wachten. Die cynische en sarcastische mails over dat de politie heus wel goed werk doet en we derhalve niet zonder kunnen. Wie gaat u bijvoorbeeld bellen na een inbraak? Waarschijnlijk uw verzekering, want de politie lost 93 % van de inbraken niet op. Jazeker, u leest het goed, hooguit 7 % van de inbraken wordt misschien opgelost. Dankzij deze percentages, weet iedere inbreker dat hij 14 keer kan inbreken zonder gepakt te worden en als hij gepakt wordt, komt hij weg met een boete of taakstraf. Het is zelfs nog erger. Kent u het verschijnsel draaideurcrimineel? Wel, als de kans 1 op 14 is om gepakt te worden en de dieven lopen na 30 arrestaties nog steeds vrij rond, dan hebben ze zo'n beetje per dief een volledige wijk of flat leeggeroofd. Gecombineerd met het feit dat de helft van de Marokkanen jatten, is dat heel zorgelijk. Vandaar dat de politie komt met het meest geniale advies dat we ooit gehoord hebben: kijk bij inbraken en overvallen gewoon rustig toe.

Kom niet met dat gelul dat vluchten of toekijken het beste advies is dat de politie ooit gegeven heeft. Natuurlijk begrijpt iedereen dat hij niet als Frank Martin in "The Transporter" in zijn eentje 20 gewapende overvallers kan uitschakelen. Overvallen worden in de eigen woning, de enige plaats die nog geacht wordt veilig te zijn, is een extreem zware emotionele gebeurtenis die menigeen tot paniekreacties drijft. Van het ene op het andere moment, binnen een paar seconden, is iemands leven totaal verwoest en moet hij vechten voor zijn leven. Menigeen zal uit een schrikreactie proberen de inbreker of overvaller te lijf te gaan, zonder daar rationeel over na te denken. Het zit in het instinct van mensen dat ze in een golf van adrenaline alles doen om te overleven. Vele anderen zullen daadwerkelijk braaf meewerken in de hoop dat de overvallers hen in leven zullen laten. Dat is zeker niet te voorspellen. Luister goed imbeciele blauwe helden op pantoffels, door al die zogenaamde "goedbedoelde" adviezen, zijn er geen hindernissen meer voor de misdaad.

Zware criminelen hebben geen geweten en voeren hun daden uit na de risico's te hebben uitgedacht. Inbreken in of overvallen van een woning, roept twee risico's in het leven. De kans om gepakt te worden en de risico's die de boef loopt door de omstandigheden in de woning. Deze risico's hoeven niet per se reŽel te zijn. Denkt een crimineel dat het zal optreden, dan is dat al voldoende. Is de pakkans in theorie niet hoog, maar voelen de inbrekers zich wel opgejaagd door de politie, dan zullen ze eerder hun daden afstemmen op het niet gepakt worden dan wanneer ze weten dat hen geen strobreed in de weg gelegd zal worden. Nu al jaren de geringe pakkans door de politie wordt gecommuniceerd in de media en we ook nog met een Europese crisis zitten waardoor veel mensen in de schulden zitten, is de keuze om Łberhaupt te gaan inbreken snel gemaakt. Op dat moment is de weg naar de misdaad al definitief. Zou de politie naar aanleiding van de lage pakkans hebben gezegd dat ze alle flitsers de straat gaan inzetten, dan werd er al een heleboel ellende voorkomen.

Angst voor wat er in een onbekende woning kan gebeuren, is de tweede factor die een inbreker er eventueel van kan weerhouden om het te gaan proberen. Diehard professionals, gelegenheidsdieven en drugsverslaafden zullen zich nergens door laten tegenhouden, maar een groot deel dat met die gedachten rondloopt, zal zich kunnen bedenken als ze er weet van krijgen dat de risico's niet opwegen tegen de buit. Welke misdadiger gaat er nog een woning overvallen als hij weet dat hij door de hond kan worden opgevreten, door zijn kop kan worden geschoten, diverse boobytraps in het huis kan aantreffen of in de lucht vliegt zodra de door hem gestolen smartphone 50 meter van de woning komt? Verspreid in de media het gerucht dat mensen zich steeds beter gaan bewapenen en de gedachte doet de rest. In werkelijkheid kan het dan wel zo zijn dat 99,9 % van de mensen simpelweg meewerkt, maar ja, dat risico... Door de angst voor dat risico weg te nemen, door openbaar te verkondigen dat mensen moeten vluchten of meewerken, vinden er juist meer overvallen plaats.

Amsterdam Zuid kampt sinds de tsunami aan allochtonen met een plaag aan criminele kakkerlakken die mensen van hun sieraden beroven door deze van hun nek te rukken. Eenvoudig oplosbaar zult u denken. Bekijk gewoon de videobeelden van een van de duizenden camera's waarmee wij dagelijks stiekem worden gefilmd als we in een onbewaakt ogenblik aan onze kruis krabben en pak dat tuig op. Wel nee, dat is veel te moeilijk voor de politie. Wordt u beroofd? Dan is dat uw eigen schuld. Had u maar niet zo opzichtig uw ketting moeten dragen. De politie adviseert u om uw juwelen onzichtbaar te dragen zodat niemand het ziet. Prachtig, dus als een vrouw niet verkracht wil worden, moet ze haar tieten maar op haar rug binden. Beter nog, een boerka aantrekken. O nee, dan weten ze nog steeds dat er een vrouw onder zit. Nou ja, dan wel een lelijke en die pakken ze dan weer niet, maar u begrijpt wel de waanzin van dat "advies". Voor de hardwerkende burgers die dagelijks moeten zwoegen om de uitkering van dat gespuis te bekostigen, is het een eng idee dat de politie de situatie kennelijk niet meer in de hand heeft.

Een autochtoon wordt door een berberaap met de dood bedreigd en op internet belasterd en de politie doet geen sodemieter. Komt u bekend voor? Helaas zijn wij niet de enigen die zulke ervaringen hebben met de politie. Een autochtoon wordt in Rotterdam, de stad waar 55 % van de Marokkanen in aanraking is geweest met de politie, al jarenlang getreiterd en uitgescholden voor onder andere dikzak, kankerlijer en kankermongool. Een maal raden wie er, behalve wij, altijd met kanker schelden. Al die prachtige cultuurverrijkers die in bescherming worden genomen door de blauwe maffia. Wat doet de politie? Die zegt doodleuk tegen het slachtoffer dat verhuizen de enige optie is. Met verhuizen bedoelen die lafbekken bij de politie natuurlijk niet de nog immer noodzakelijke etnische zuivering verwijdering van dat allochtone tuig, maar suggereren ze dat als blanke Nederlanders het slachtoffer worden, ze zelf moeten oprotten. Beste mensen, waarom komt u niet massaal in opstand tegen deze waanzin? Waarschijnlijk omdat uw wijk nog niet is overgenomen?!

Het laffe is nog wel dat, nu deze man met zijn zaak de landelijke publiciteit heeft gehaald, de politie ontkent dat het verhuisadvies gegeven is. Wij hebben echter het bewijs liggen dat aangifte doen tegen een buitenlander of linkse voor een blanke vrijwel onmogelijk is. U kunt nu wel vinden dat we het zo banaal en beledigend opschrijven, maar zo is de harde werkelijkheid. Zeg dat u bedreigd of getreiterd wordt door een zandneger en er is niks meer mogelijk. Tenzij ze u als slachtoffer kunnen vervolgen voor belediging, want dat is wat er in Nederland gebeurt. Met het bewijsmateriaal is inmiddels nog niks gebeurd. In al dit soort zaken lopen de criminelen nog vrij rond en dan kunnen we enkel nog spreken over de zaken die aan het licht komen. Om nog maar te zwijgen van al die honderdduizenden mensen die dagelijks gebukt gaan onder de terreur van dat tuig dat nooit belemmerd wordt in hun dwaasheden. De politie is niet voor u, maar tegen u. Alles wat u als kind ingeprent kreeg over de "goede" politie is pertinent onjuist.

Op internet krioelt het van de geruchten die zeggen dat wij misdadigers zijn en dat gedachtemisdaad niet het enige is waar we voor worden vervolgd. De politie zou ons derhalve niet meer serieus nemen en daarom zo reageren. Onderzoek wijst echter uit dat de politie, als ze al aangiften opnemen, vaak niks meer laat horen. Aangiften verdwijnen in het ronde archief en / of worden met een kutreden afgedaan. Zo kon een politiehond opeens niet meer achterhalen via welk telefoonnummer wij met de dood werden bedreigd, maar zat hij op dezelfde dag nog wel even rond te koekeloeren op deze website om een strafzaak wegens gedachtemisdaad voor te bereiden. De meldkamer bellen van de politie heeft al helemaal geen zin. Iedereen die u te spreken krijgt, wordt betaald om tegen u te liegen. Uw tips gooien ze gewoon weg als ze geen tijd hebben. Ze zijn meer tijd kwijt om te registreren wie U bent, dan aan boeven. Elke keer als we denken dat de politie niet dieper kan zakken, blijken ze nog weer achterlijker te zijn dan in ons vorige artikel.

Van ons kunt u nog vinden dat we nazi's zijn, maar hoe is uw oordeel over bejaarden? Oude mensen die veelal hun hele leven lang hard hebben gewerkt om bij te kunnen dragen aan de samenleving. Wat doet de samenleving voor hen? Al jaren woedt er een storm aan overvallen op bejaarden in ons land. Nog los van de vele oplichtingszaken en ordinaire diefstallen waar ouderen mee te maken krijgen als ze in hun naÔviteit nog geloven in de rechtvaardige wereld waarin ze zelf zijn grootgebracht. Diefstal van geld, sieraden, telefoons en andere dure zaken zijn aan de orde van de dag. Zelfs in verzorgingstehuizen worden onze bejaarden bestolen. Lost de politie daarvan ooit iets op? Zelden worden er daders gepakt. Worden ze eens gepakt, dan gooit het recht roet in het eten. Een draaideurcrimineel uit Amstelveen is al diverse malen gepakt, maar loopt nog steeds rond en kan nog steeds werken in verzorgingstehuizen. Ter vergelijking: onze beheerder werkte in Amstelveen, werd daar ontslagen en zit nu dankzij lasteraars, politie en justitie een levenslang beroepsverbod uit.

Laakbaar en onbetrouwbaar.

Criminelen hebben vrij spel en die lafaards bij de politie adviseren u om maar gewoon mee te werken omdat ze zelf ook niet meer weten hoe ze u moeten beschermen. Desondanks blijven mensen roepen dat de politie heus nog wel andere dingen doet. Mario is een gewone blanke autochtone burger die in zijn auto met zijn vrouw op pad was. Na zijn auto geparkeerd te hebben, betaalde bij netjes en gaf zijn portemonnee aan zijn vrouw. Zoals dat bij veel stellen gaat: de vrouw is de baas over de financiŽn. Bij de politie kwam in allerijl een telefoontje binnen van een anonieme getuige die de portemonnee had aangezien voor een vuurwapen. Probeert u eens de politie te bellen als er een zandneger uw woning heeft leeggehaald of u bedreigt met de dood, dan weet u hoe achterlijk het is als de politie vanwege een anoniem telefoontje met vier politiewagens uitrukt en een onschuldige burger van de weg rijdt en aanhoudt. Er komt alleen een excuus. Sorry mensen, dat levenslange trauma dat u heeft overgehouden omdat u zich opeens in een maffiafilm blijkt te bevinden, is geheel voor uw rekening.

Moraalridders vinden dat de politie adequaat gehandeld heeft, zijn fout heeft toegegeven en die mensen niet zo moeten blijven zeuren over het niet gekregen bloemetje. Foutje moet kunnen. Stelletje randdebielen. Alsof het panisch uitrukken bij een anoniem telefoontje terwijl zaken (waar er overduidelijk misdaad in het spel is) niet worden aangepakt, een verdienste is van de politie. Alsof de opmerking over dat bloemetje bedoeld is om het handje op te houden om er financieel beter van te worden. Rot toch op, de politie heeft vergaande bevoegdheden die, als ze verkeerd worden uitgeoefend, volledig onschuldige mensen voor hun leven lang beschadigen. Wist u dat er dagelijks duizenden onschuldige mensen thuiszitten die nooit iets slechts hebben gedaan maar wel kapot gaan aan paniekaanvallen, depressies en psychoses omdat ze ooit een "foutje" hebben meegemaakt van de politie? Zulke "fouten" maken echte professionals niet. Arrestaties door een arrestatieteam, huiszoekingen en gevangenhouding zijn extreem zware middelen die blijkbaar ook U kunnen overkomen.

Leugen + ambtseed van de smerissen, worden door de politie, rechters en hielenlikkende moraalridders gezien als feit. Liegen kunnen die dienders goed. Liegen over het advies om te verhuizen, liegen over dat er helemaal geen bewijs of aanleiding was om een onschuldige burger keihard aan te pakken en liegen over de toedracht tijdens arrestaties. Bijna nooit komt dat naar buiten wegens gebrek aan bewijs, maar de politie maakte toch een foutje met DJ The Flexican. Hij werd door agenten finaal in elkaar getrapt. Een vrouw die de mishandeling had gefilmd, werd daarna ook mishandeld. "Hey wat doe je met die kankercamera! Doe die camera weg, anders ga ik je een kopstoot geven. Ik ga je zo een klap geven!" Komt dit u bekend voor? De "professionele" politie die zich gedraagt als het eerste de beste bondkraagje durft wel tegen gewone burgers, maar u weet wel dat filmen op de openbare weg volstrekt legaal is. Woordvoerders van de politie geven aan dat ze hun agenten met het IQ van een garnaal nu wel hebben uitgelegd dat ze gewoon gefilmd mogen worden.

Uit alles blijkt dat de politie de controle volledig kwijt is. Tijdens de Gay Pride gaf een omstander het paard van de politie een nichtentik. Het beest steigerde omdat zijn lul bovenop het dier niet onder controle kon houden en verwondde zeven mensen in het publiek. Relfikkers zorgen op de Gay Pride al jaren voor problemen omdat de politie de toestroom van zoveel soortgenoten gewoon niet aan kan. Sinds een paar jaar geeft de politie de beveiliging daarom deels uit handen door afspraken te maken met particuliere beveiligers, maar achteraf concluderen ze dat het onder de maat is. Net als hun eigen dienstverlening. Zij zijn als politiemacht verantwoordelijk. Waar de politie eveneens verantwoordelijk voor is, is het onderzoek dat moet volgen als iemand een wapenvergunning aanvraagt. Tristan van der Vlis kreeg die vergunning ten onrechte terwijl wij het, vanwege onze mening, nooit zullen krijgen. Opmerkelijk dat de belemmeringen van de politie elke keer weer normale burgers treft en criminelen gewoon vrijuit gaan.

Overweging.

Kinderen, wat hebben jullie nu geleerd over de politie? Juist, dat de politie er is om de normale onschuldige burger te naaien en ze de criminelen vrij spel geven omdat hun korpsen grotendeels zelf uit hersenloze criminelen bestaan. Alles wat u over de politie ingestampt heeft gekregen in uw jeugd, is een leugen. U heeft uw vrijheid in moeten leveren om de blauwe maffia aan hun geweldsmonopolie te helpen. U moet machteloos toekijken hoe de politie u loopt af te luisteren en machtsmiddelen tegen u in mag zetten als ze u als verdachte zien. U verliest het vermogen om zelf te mogen ingrijpen als uw hele hebben en houden of uw leven in gevaar is. Zogenaamd om een stabiele maatschappij te creŽren waarin alleen de politie over geweld mag beschikken en misdaad derhalve op een professionele manier kan worden opgelost. Klinkt als een sprookje, maar de politie vangt geen boeven. Ze fucken burgers. Steeds meer Nederlanders worden wakker en pikken de criminaliteit niet meer. Zij moeten noodgedwongen anoniem klagen over misdaad omdat de politie er niet serieus mee aan de slag gaat.

Wordt u met de dood bedreigd door een zwarte aap, dan gooit de politie uw aangifte door de papierversnipperaar. Maken ze u zwart op internet, dan wordt u weggehoond. Tenzij u roept dat de dader een misdadige berberaap of elitaire blanke linkse rat is, want dan weten politie en justitie uw woorden tot een gedachtemisdaad te maken. Daarbij aangemoedigd door gesubsidieerde extreem linkse randdebielen die van het geven van uw mening een misdaad hebben gemaakt waarvan het aanpakken de hoogste prioriteit heeft bij de politie. Criminelen hebben vrij spel. De politie heeft openbaar te kennen gegeven dat de pakkans slechts 7 % is en dan hebben we het alleen nog maar over de (inbraak)zaken waarvan zij bereid zijn om aangiften op te nemen. Voor een inbraak in uw schuur, mag u ze niet eens meer bellen. Dreigen met geweld tijdens een overval in uw woning, wordt beloond met de opmerking dat u mee moet werken. Fuck de politie die openlijk toegeeft geen boeven te willen vangen, burgers adviseert om zich te laten naaien en het belangrijker vindt om een mening over de koningin de kop in te drukken.

Sterker nog, de politie is zelfs medepleger van misdrijven geworden. Roepen dat de pakkans laag is en bewoners moeten meewerken, houdt in dat de boeven weten dat ze ongestoord voor het vak kunnen kiezen. Maanden terug zagen we agenten briefjes op autoruiten plakken met de boodschap dat er wat te halen valt. Zogenaamd om de eigenaren te waarschuwen, maar we slaagden er tijdens de discussie die erop volgde er niet in om die IQ-loze stomkoppen ervan te overtuigen dat criminelen nu precies weten in welke auto's ze moeten zijn. Vorig jaar beschreven we hoe die politieratten stiekem door de straten liepen, aan de deuren rommelden en binnen trachten te komen. Werden ze betrapt, dan zeiden ze dat ze een onderzoek deden naar beveiliging. Niet begrijpende dat zij dan als inbrekers, dat "werk" doen omdat ze een excuus hebben en de macht in hun pistool hebben zitten. Dat hebben anderen niet. Draag verder maar geen juwelen en stop uw smartphone diep weg, want de politie zit zich af te trekken op deze website. Hallo jongens! Domme sukkels! Als het goed is, vangen ze boeven en lezen ze dit toch niet...

Zoals gezegd, pikken burgers het niet meer en waar wij ons enkel beperken tot het schrijven van een stuk tekst, gaan steeds meer burgers daadwerkelijk tot actie over. Jongeren in Amsterdam wisten dat de politie de buurt aan het bespioneren waren. Ga boeven vangen, dachten ze, en ze braken in en stalen en vernielden een groot deel van de apparatuur. De laffe politie keek toe, geheel volgens hun eigen advies. Ze zouden immers zomaar gewond kunnen raken. In Den Bosch jatten jongeren een gele jas en vermoedelijk ook een kentekenplaat van een politieauto. Zouden wij daarvoor de politie bellen, dan worden we echt uitgelachen, maar nu het de politie betreft vragen ze getuigen. Pikken ze uw fiets, dan doet de politie niks, maar als zelfs kinderen van 15 het wagen om de politiefiets van de juten te stelen, dan worden er natuurlijk wel alle mogelijke middelen ingezet om de dader op te sporen en op te kunnen sluiten. Blijven lachen jongens, het gaat de komende jaren alsmaar erger worden. Achter jullie computertje gaan jullie het niet redden.

Agentes in Amersfoort kwamen een man thuis lastigvallen die zijn boetes voor kleine overtredingen niet had betaald en verzaakten daarbij hun plicht om prioriteit te geven aan de grote criminelen in Nederland. De man pikte dat niet en de agentes kregen klappen. Niet goed te praten natuurlijk, maar u begrijpt dat de adrenaline nog volop aanwezig is vanwege eerdere slechte ervaringen met de politie. De politie in Scheveningen had zijn handen vol aan een groep jongeren die hun politieboot aan het bekogelen waren. Heb respect, zegt de politie dan, maar vertel ons eens waar we de politie voor moeten respecteren dan? Respect krijgt u niet, dat moet u verdienen. Het is een probleem dat we al veel vaker aan de orde hebben gesteld. Neuk een groot deel van de bevolking en ze zullen de politie op de een of andere manier terug pakken. Heel begrijpelijk. Wie achterlijkheid zaait, zal haat oogsten. Agenten huilen en janken dat ze zo vaak slachtoffer zijn van geweld. Wij adviseren ze om gewoon toe te kijken en het te laten gebeuren om erger te voorkomen...

Van Europa hoeven we geen hulp te verwachten om de politie tot inkeer te brengen zodat ze weer de echte boeven gaan vangen. De Raad van Europa maakt zich enkel druk over een paar cellen waarin grote criminelen zitten die geen daglicht krijgen. Nou en, die criminelen hebben zich allen met zaakjes bezig gehouden die het daglicht toch niet kunnen verdragen. Liever kijken we eens verder. Advocaat Hiddema adviseert u om een pistool te kopen. De multikul zal spoedig ook uw woning bezoeken en dan kunt u maar beter voorbereid zijn. Boobytraps kunnen ook prima werken. Zelfs arrestatieteams zijn daar dagen zoet mee en dan bent u allang weer terug. Geheel op eigen risico natuurlijk, we raden het niet aan en ruien u er niet toe op. Jammer voor de harde plasser van de smeris die dit nu zit te lezen. Wees vooral verstandig en laat u niet weerhouden door het recht. Uw bezit en uw leven is meer waard dan de boete. Doe vooral wat u wilt, durft en kunt. CreŽer sociale controle, negeer de wouten. En de politie? Die gaan nog wel snappen dat ze niet het hele volk tegen zich moeten krijgen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moses 35i op 15-08-2012 om 10:10.
Ik kwam onderstaande link tegen tijdens het googelen:
http://welketoekomst.wordpress.com/2012/08/01/politie-islam-best-friends-forever-bff/
en bij het napluizen zijn er daar wel meer gerelateerde artikelen te vinden.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.