Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

618 # Gesol met ziekenhuizen #
Gepost door Misdefinitie op 25-07-2012 om 23:12.
Zorg is een van de belangrijkste sectoren waarin de overheid miljarden van zijn te krappe begroting moet investeren. Het menselijk lichaam is nu eenmaal ontzettend kwetsbaar en zelfs de grootste, sterkste en brutaalste internetheld moet erkennen dat hij bij ziekte of ongeluk in elkaar zakt als een bedorven griesmeelpudding. Aangezien we niet meer in de tijd leven waarin tandartsen hun patiŽnten op een houten stoel dronken voerden om de tanden er met een slaghamer uit te slaan of de Bokkenrijders na hun uitbuiting kwakzalvende doktoren stinkende wonden lieten maken, hebben we behoefte aan moderne, professionele en hygiŽnische ziekenhuizen om uitbraken van ziekteverwekkers te voorkomen. Klinkt logisch allemaal en vrijwel niemand zal de noodzaak van ziekenhuizen durven te ontkennen, vooral niet als ze er zelf gebruik van maken, maar uw gezondheid wordt een zorgenkindje vanwege de vele crises. Ziekenhuizen en de zorg worden uitgekleed met de drogreden dat ze teveel kosten terwijl de uitgekauwde miljardenlekken nooit gedicht worden.

Koste wat het kost.

Al jaren krijgen we vanuit Den Haag te horen dat de broodnodige zorg om in goede gezondheid te kunnen blijven of te herstellen, veel te duur wordt. Inmiddels hebben alle groepen wel eens de zwarte piet toegespeeld gekregen. Vooral ouderen moeten het daarbij ontgelden. Nederland vergrijst in rap tempo en dat zorgt al gauw voor een onaanvaardbare druk op de zorg. Uitspraken en discussies die veelal door jongeren worden gevoerd die eigenlijk van de daken zouden willen schreeuwen dat ouder worden nu eenmaal met gebreken komt en zij het niet zinvol achten om nog veel geld uit te geven aan die wandelende lijken die binnenkort alleen nog maar goed zijn voor de maden, de wormen en hun erfenis bij de notaris. Pas als ze zelf zo oud worden zullen ze beseffen dat verlenging van een prettig leven, al is dat slechts van dag tot dag, erg gewaardeerd wordt en dat het onethisch is om de ouderen te laten stikken. Per Nederlander betalen we 5600 euro aan zorg; een verdubbeling in amper 12 jaar tijd.

Even denken hoor, een verdubbeling in de afgelopen 12 jaar. Waar hebben we dat ook alweer eerder gezien? Toevallig betreft het dezelfde periode waarin het aantal allochtonen is verdubbeld in Nederland en we dankzij de PvdA ook aanhikken tegen een verdubbeling van de staatsschuld waardoor de rente een recordhoogte heeft bereikt. Veel meer mensen, betekent automatisch veel meer kosten in de zorg, daar hoeven mensen geen hoogleraar voor te zijn om dat te snappen. Gecombineerd met een hoge werkloosheid onder allochtonen waardoor hun zorgkosten moeten worden opgebracht door de werkende Nederlanders, de nogal hinderlijke aanwezigheid van hypochrondie onder allochtonen en de kosten om agressieve Marokkaanse honden die ziekenhuispersoneel mishandelen in toom te houden, is het vrij logisch dat de zorgkosten de pan uit rijzen. Kosten die we voor de tsunami van kansloze immigranten helemaal niet hadden. Massa-immigratie is een van de grootste oorzaken waardoor we nu met de ellende in de zorg zitten.

Opvallend is dat onderzoekers altijd tot hele andere conclusies komen. Op het instituut Nyfer wijten ze de verdubbeling van de kosten aan de manier waarop het systeem is ingericht. Zij vinden dat de zorg zich meer moet gaan richten op het voorkomen van ingrepen. Zulke bevindingen zijn zeker waar, maar uit eerder onderzoek blijkt dat allochtonen zich sowieso minder gezond voelen en derhalve vaker een beroep doen op de zorg, zelfs als dat niet nodig is. Veel winst valt daar niet te halen in het huidige systeem. Sterker nog, het hele systeem van de zorg is ingericht om fraude te kunnen plegen door declaraties te doen voor behandelingen die helemaal niet zijn uitgevoerd. De grote vraag hier is derhalve waarom het systeem op die manier is ingericht. Wij gaan niet voor elke wisje-wasje naar de dokter, al was het maar omdat we overdag moeten werken en we het ons niet kunnen permitteren om Łberhaupt ziek te worden. Zorgsystemen zijn socialistisch ingericht. Werkende mensen betalen drie keer voor de luiwammesen, domoren en risicovolle idioten.

Vroeger konden we ons particulier verzekeren en met een beetje verstandig leven waren we hooguit een derde kwijt van wat we nu kwijt zijn en dan had de werkgever niet eens zoveel meebetaald. Dat systeem had uitgebreid kunnen worden met vrije marktwerking en betalen naar wat mensen daadwerkelijk gebruiken, maar dan heeft die verfoeide multicriminele samenleving een probleem. Mensen die niet willen werken, brengen geen geld in het laatje en als het systeem ingericht zou zijn volgens het principe van de individuele verantwoordelijkheid, dan zouden zij creperen. Eigen schuld, dikke bult, zouden wij zeggen, maar daar denken die verdwaasde linkse wereldverbeteraars heel anders over. Dus moest er een systeem komen waarin wij 3 keer gaan betalen. Een keer voor ons zelf en twee keer voor een werkloze allochtoon die nota bene kostbare consulten verspilt door iets wat gewoon psychisch is. Tevens leverde het systeem meer werk en geld op voor verzekeraars die nu per definitie hun veel te dure rotzooi verplicht kunnen opdringen.

Socialistische systemen hebben echter altijd het mankement dat grote groepen zich eenvoudig aan de verplichtingen tot bijdragen kunnen onttrekken en tegelijkertijd wel de hele pot kunnen leegroven. Simpelweg niks bijdragen door niet te werken en onevenredig veel gebruik maken van andermans zorg is voldoende. Is zo'n systeem eenmaal ingevoerd, dan snoepen andere knaagdieren zoals gewetenloze verzekeraars de ruif leeg die op hun beurt weer genaaid worden door slimmeriken op de werkvloer die hun tweede villa financieren met onterechte declaraties. De oplossing is even simpel als banaal. Zou iedereen oprotten naar zijn eigen land, dan kan het socialistische systeem worden afgebroken en kan de zorg weer betaalbaar worden. De reden dat mensen niet tot deze conclusie willen komen, ligt onder meer in het idee dat het systeem keihard verdedigd wordt door mensen die er allemaal profijt van gehad hebben. Bij de SP vinden ze dat er sprake is van doorgeslagen marktdenken omdat er in het geheim onderhandelingen plaatsvinden met commerciŽle partijen.

Weet u wat nou het probleem is? Vrijwel alle onderzoeken en opinies beperken zich tot het selectief aanschouwen van een paar aspecten. Vervolgens benoemen ze een onwenselijk gevolg en vinden ze dat ze een complete weergave geven van het probleem. De SP zegt niks anders dan "verzekeraar is commercieel en er zijn problemen, dus is marktwerking slecht en moeten we aan het socialisme." Flauwekul, dikke lul. Er is geen vrije marktwerking in de zorg om de simpele reden dat essentiŽle voorwaarden om van vrije marktwerking te kunnen spreken zoals de beschikbaarheid van concurrentie en het hebben van vrije keuze ontbreken. Stel we bekijken het product Coca-Cola. Overduidelijk is daar sprake van marktwerking omdat er talloze concurrenten zijn die frisdranken aanbieden. Hebben we eenmaal de keuze voor dat product gemaakt, dan zien we dat de cola in elke winkel hetzelfde is, met uitzondering van de prijs. Binnen de zorg is er geen concurrentie. We hebben immers weinig te kiezen en de ene ziekte, behandeling of arts is de andere niet.

Op de vrije markt kunnen we onze cola pas kopen op het moment dat we geld hebben verdiend. Wat dat betreft is het keihard: geen geld, geen product. Een ander kan ook niet zomaar het product meenemen door de bewering dat een ander al voor hem betaald heeft. Binnen de zorg zeggen ze echter dat die stinkende aap die op kosten van de gemeenschap in een gesubsidieerde huurwoning zit en weigert te werken, ook een fles moet hebben. Aangezien hij dat niet kan betalen, worden mensen die wel werken gedwongen voor hem en een paar anderen te betalen. Hierdoor worden onze kosten een factor 3 duurder en kunnen we de rekening zelf ook niet meer betalen. Geen probleem zeggen de socialisten, we tellen alle kosten voor heel Nederland bij elkaar op, delen het door het aantal inwoners en duwen u een verplichte verzekering in uw reet om dat allemaal te bekostigen. Wel kost de "cola" ons dan 20 euro in plaats van 2. Weg is de marktwerking. Vanaf dat moment moeten we verplicht 20 euro betalen voor cola bij links in plaats van 1,60 bij de Albert Heijn.

Belachelijk zult u zeggen, dat zou u nooit accepteren, maar zo is de situatie in de zorg wel. Desondanks wordt alles wat verkeerd gaat in de zorg, onder de noemer "marktwerking" geplaatst. Bestuursvoorzitter Anton Westerlaken vindt dat verspillingen in ziekenhuizen het gevolg zijn van marktwerking. Het AMC in Amsterdam en het Maastad Ziekenhuis in Rotterdam beweren in een soort wapenwedloop verwikkeld te zijn omdat de marktwerking hen zou dwingen dure luxe apparaten te kopen die onnodig zijn. Concurrentie mag van hem wat meer op de achtergrond. Pardon? Concurrentie? Welke concurrentie? De praktijk leert dat we, als het erop aan komt, niet vrijelijk kunnen kiezen of we een behandeling laten doen in Amsterdam of Rotterdam. De meeste mensen gaan naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis en worden verder beperkt door wachtlijsten, onwil en specifieke deskundigheid die slechts op een plek beschikbaar is. Er is slechts een ding erger dan socialisme: socialisme dat slechts voor willekeurige mensen beschikbaar is.

Goed, weg met de concurrentie, alle flessen cola staan voortaan voor 20 euro per stuk in Utrecht waar de werklozen een gratis fles en werkenden de tering kunnen krijgen. Prachtig, erg efficiŽnt en kostenbesparend. Kunnen ze weer voor tientallen miljarden garant staan voor de EUSSR. Kiezen is voor sukkels. Ziekenhuizen gaan straks alleen nog maar doen waar ze "goed" in zijn. Concreet zal dat inhouden dat alle behandelingen "ergens" in Nederland zijn en u maar moet zien hoe u daar komt. Minister Edith Schippers van de VVD noemt dat ook al marktwerking. Oeps, u bent gewoon besodemieterd door het CDA en de PvdA, want toen zij destijds in Balkenende IV het nieuwe zorgstelsel gingen invoeren, hadden ze beloofd dat u vrij zou kunnen kiezen tussen ziekenhuizen en artsen. Theoretisch kan dat nog steeds, vandaar dat de VVD spreekt over marktwerking, maar als er niks te kiezen valt, is dat gelul. Ja ja, over vrije marktwerking spreken terwijl de ene winkel die tien keer zoveel geld vraagt als normaal, tientallen kilometers verderop staat. Wie houden ze nu voor de gek?!

Bestuursvoorzitter Wim van der Meeren van verzekeraar CZ plast bijna in zijn broek van opwinding als hij kan opmerken dat er zeker 15 ziekenhuizen kunnen sluiten. Als topman heeft hij toch zat geld om zijn chauffeurs te betalen die hem vanwege zijn maatschappelijke status met voorrang naar de operatietafel kunnen rijden als het echt moet. We snappen wel waarom verzekeraars dat vinden. Vanwege het socialistische systeem, krijgen ze hun geld toch wel. Minder ziekenhuizen betekent minder declaraties, dus meer verdienen. KPMG-Plexus deed in Groningen onderzoeken naar het verdwijnen van twee lokale ziekenhuizen en de resultaten zijn onthutsend. FinanciŽle problemen en gedoe met de kwaliteit worden niet opgelost, in plaats daarvan bouwen ze een ander ziekenhuis waardoor een groot deel van de specialistische zorg verdwijnt. U zou toevallig maar net degene zijn die zulke zorg nodig heeft in de toekomst. Het is menselijk om te denken dat ellende altijd een ander overkomt, maar neemt u nou maar van ons aan dat het niet te voorspellen is en iedereen kan overkomen.

Inmiddels komen er berichten binnen over gigantische prijsstijgingen na fusies. Om extra geld te verdienen, smeren ziekenhuizen bij goedkope operaties dure operaties aan. Bij uw verplichte fles cola voor 20 euro moet u nu ook een fles wijn kopen van 100 euro voor uw werkloze buurvrouw. Voorts blijkt dat ziekenhuizen erg veel macht krijgen door de fusie omdat ze nu als enige de behandeling aanbieden. Binnen de vrije markt zou niemand kartels en machtsmisbruik via monopolies accepteren, maar in de zorg lopen ze er warm voor. Mede door zulke veranderingen, gaan verzekeraars weer moeilijk doen waardoor het sluiten van contracten weer moeizamer verloopt. Het is weer een voorbeeld van hoe falend socialistische beleid voorschrijft dat het allemaal wat meer via de overheid moet terwijl ze het tegenovergestelde bereiken. Namelijk verzekeraars die over de ruggen van zieken keiharde munt slaan. Onderlinge discussies over percentages, winst, doorleveringen en verplichtingen zijn achterlijk in een socialistisch systeem.

Vrije marktwerking betekent dat in principe de hoogte van de prijzen afhangt van wat de concurrentie doet. Door een verbod op prijsafspraken houden zij elkaar in evenwicht en er geen derde die zich kan en mag bemoeien en intern beleid. Juist in de zorg maakt de overheid een cruciale fout door binnen een socialistisch systeem, dat dus niet via vrije marktwerking werkt, een derde te introduceren die dat wel wenst. Namelijk een verzekeraar met wie verplicht zaken gedaan moet worden en die daardoor onmogelijke eisen kan stellen aan de ziekenhuizen. Morgen gaan we eens gezellig naar de lokale supermarkt om te eisen dat de colaflessen 20 euro moeten gaan kosten en we zeggenschap krijgen over interne aangelegenheden. Wat denkt u dat ze zullen zeggen? Precies, het is te achterlijk voor woorden. Achmea wil zelfs geen contract meer geven aan ziekenhuizen die ze te duur vinden. Oneigenlijk misbruik van hun macht. Zorg is als het ware koppelverkoop. Willen we zorg, dan moeten we daar de verzekering bij kopen. Sterker nog, we moeten sowieso verplicht kopen.

Willen we de zorg verbeteren, dan zal dat idiote systeem op de schop moeten, maar voorlopig wil de politiek enkel aan symptoombestrijding doen. Niks geld besparen in andere sectoren zodat we mensen gewoon de zorg kunnen leveren die ze nodig hebben. Wel nee, D66 gooit het op verspilling van middelen doordat mensen niet komen opdagen op afspraken. Pia Dijkstra (D66) wil dat mensen de mogelijkheid krijgen om hun afspraken via internet te plannen en weer af te zeggen. Daar zijn mooie systemen voor, maar software verhindert niet dat mensen hun afspraken niet nakomen. Schippers (VVD) wil daarom een boete verplicht stellen die gemiddeld 43 euro is. Ook deze problemen zijn weer het gevolg van het systeem. Mensen vinden dat ze al hebben betaald, dus kunnen ze ook zonder bericht wegblijven. Moeten ze gewoon uit hun eigen portemonnee alle kosten betalen, dan komen ze echt wel op tijd opdagen. Eigen verantwoordelijkheid is altijd te prefereren boven betutteling, parasiteren op de algemene pot en socialistische onverschilligheid.

Overweging.

Ouderen de schuld geven, doen alsof de crisis een monster is dat al ons geld heeft opgelokt, voorstellen om mensen de mogelijkheid te geven zelf hun afspraken af te zeggen zodat het ziekenhuis tenminste weet dat die patiŽnt asociaal is en roepen dat de vrije marktwerking de zorg verpest terwijl er in feite sprake is van commerciŽle partijen die zich als vieze kakkerlakken oneigenlijk hebben genesteld in de open wonden van het socialistische systeem, zijn de oplossingen die vanuit de politiek, belangenorganisaties, verzekeraars en andere kwakzalvers worden aangereikt om de malaise in de zorg het hoofd te bieden. De zorg wordt steeds verder uitgekleed en het aantal ziekenhuizen wordt fors ingeperkt zodat steeds meer vormen van zorg vrijwel nergens meer te krijgen zijn. Behalve voor specifieke groepen mensen die daar de mogelijkheden voor hebben of die worden voorgetrokken door de overheid. Dit is weer het zoveelste voorbeeld van een falend socialistisch systeem dat met plakband en kunst- en vliegwerk aan elkaar gehouden moet worden.

Laten we eens bekijken wat we kunnen doen met echte marktwerking. Zonder massa-immigratie, socialisme en Eurpa, betaalde u tot ver in de jaren '90 20 gulden voor een doktersconsult. Ouderen kennen nog wel die prijsbordjes die in de wachtkamer hingen. Verwijderen van de numerus fixus voor de opleiding Geneeskunde, zal nog meer doktoren kunnen opleveren die zichzelf gaan specialiseren in zorg die niet meer hoeft te kosten dan de gemiddelde commerciŽle diensten waar we allemaal gebruik van maken. Zelfs chronisch zieken zullen niet vaak genoeg naar de dokter gaan om het bedrag dat ze nu betalen te halen. Vrije marktwerking voor ziekenhuizen, betekent dat iedere deskundige met de middelen de mogelijkheid moet hebben om een ziekenhuis te starten waardoor er nieuwe concepten ontwikkeld kunnen worden. Zo kunnen commerciŽle bedrijven peperdure apparaten gaan verhuren aan ziekenhuizen. Het moet u toch ook opgevallen zijn dat zaken die u individueel aanschaft, op termijn veel goedkoper zijn dan via de socialistische systemen.

Waarom betalen we eigenlijk zo'n dure verzekering voor de zorg? Vaak wordt het krijgen van een ongeluk aangehaald. Een paar weken in het ziekenhuis liggen kost minstens 1000 euro per dag en dat kan niemand betalen. Vast, maar waarom vraagt niemand zich af waarom het zo duur is? Er zijn nogal weinig ziekenhuizen, de ruimte is schaars en daarom erg duur. Wel, op de vrije markt, zullen meer ondernemers een ziekenhuis mogen starten. Velen zullen er op het idee komen dat de meeste patiŽnten een groot deel van de tijd op een normale kamer liggen in een veel te duur ziekenhuis. Dus wat doen die ondernemers? Die gaan zulke patiŽnten huisvesten in een gepimpte hotelkamer tegen hotelprijzen. Voor de patiŽnten worden commerciŽle artsen ingehuurd. Niet het soort dat veel en veel te lang gestudeerd heeft en vanwege de schaarse extreem duur is, maar een specialist in de specifieke ziekte. Leid artsen die dat willen op een snellere manier op als een specialist. Niet elke arts hoeft per se van alles iets te weten.

Kijk, als we voor 100 euro per dag in de vrije markt kunnen herstellen en de operatie een paar honderd euro kost, dan kunnen we met een paar duizend euro's aan spaargeld de meeste risico's indekken en worden de verzekeraars overbodig. PatiŽnten betalen de reŽle kosten waardoor ze niet meer verplicht aan de overheid te veel geld hoeven te betalen. En omdat ze niet meer duizenden euro's per jaar kwijt zijn aan die enge socialistische constructie, houden ze sowieso meer geld over om dat spaarpotje te vullen. Bovendien kunnen de belastingen dan omlaag waardoor het nog eenvoudiger te bekostigen valt. Mensen zullen gezonder willen leven omdat ze weten dat ze er zelf verantwoordelijk voor worden en gewoon meer geld kwijt zijn. Net zoals mensen weten dat als ze zelf niet elke dag hun tandjes poetsen, de tandarts behalve hun gebit ook een gat in hun portemonnee gaat boren, ondanks verzekering. Vrije keus en vrije concurrentie zullen ertoe leiden dat er nieuwe vormen van zorg gaan ontstaan die nu binnen het rigide systeem niet mogelijk zijn.

Sinds de invasie van de multikul, heeft Nederland echter moeite gehad om de parasiterende muggen in hun sop gaar te laten koken. Liever via het doldwaze socialisme zogenaamd de zorg voor iedereen betalen, dan mensen wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid. Aangezien de opstelling van de politiek op korte termijn toch niet gaat veranderen en ze zonder twijfel zullen doorgaan met het huidige systeem zoals het er nu ligt, zullen we eveneens een aantal oplossingen geven om dat brakke systeem zo goed en kwaad als het gaat nog een laatste revisie te geven voordat het helemaal naar de sloop kan. Altijd wordt de nadruk gelegd op verspillingen. Ziekenhuizen kosten geld, dus laten ze er gewoon een paar verdwijnen. Goed, dat is de achterlijke socialistische methode. Helaas zijn ze niet in staat om te begrijpen dat er in ziekenhuizen nog meer geld wordt verspild door de managers die daar door hen zitten. Schop al die waardeloze managers uit de zorg. Als socialisten toch geen vrije markt willen, rot dan ook op met die commerciŽle managerhoeren.

Verwijder die nutteloze baliemedewerkers die, als ze de telefoon oppakken of mensen te woord staan, toch nooit iets zinnigs hebben uit te brengen. Afspraken maken kan inderdaad elektronisch. Net zoals de automatische incasso van de kosten zodat degene die de afspraak maakt het wel uit zijn hoofd laat om niet te verschijnen voor de afspraak. Verhaal de volledige kosten op de boosdoener als hij niet komt opdagen, maar dat zal wel weer te geniaal zijn. Is het met de afspraken goed geregeld, dan hoeven ziekenhuizen geen rare capriolen meer uit te halen zoals opzettelijk te veel afspraken inplannen waardoor wij nette burgers, die per definitie altijd op tijd zijn, lange tijd met onze lul in de handen moeten wachten. Dat scheelt weer agressie en als er over het algemeen minder agressie is, dan kost het minder om met agressie om te gaan. Ja mensen, het klinkt allemaal ontzettend makkelijk en logisch. Verplicht alle artsen nu eens om alle informatie te verschaffen aan de patiŽnten, dus ook zijn dossier. Hiermee kan hij zelf informeren of er betere zorg beschikbaar is dan hij krijgt.

Los van het gebruikte systeem, al blijven ze op dezelfde klote manier doorgaan, is het natuurlijk van de zotte dat de zorg sowieso ter discussie staat. Het zou ondenkbaar moeten zijn om ziekenhuizen te moeten sluiten omdat Nederland zo nodig garant wil staan in Europa, van ons land een moslimstaat wil maken en het invoeren van socialistische systemen al een doel op zich vindt. Hoe halen ze het godverdomme in hun hoofd om op onze gezondheid te bezuinigen om landen als Griekenland en Spanje te financieren in hun eeuwige neiging om andermans geld te verspillen? Over zorg willen we niet eens onderhandelen. We vinden dat iedereen het recht heeft om voor de meest voorkomende behandelingen terecht te kunnen in een ziekenhuis binnen een straal van de 10 kilometer en voor de rest maximaal 30 kilometer hoeft te reizen, maar het socialisme denkt natuurlijk weer in termen van concentratie. Socialistische heilstaten zien hun volk enkel als slaafs voetvolk dat het geld moet opbrengen. Wie ziek of zwak is, kost al snel te veel.

Onze samenleving is er een waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en zelf werkt om zijn zaken te kunnen bekostigen. Omdat we geen barbaren zijn, zijn we op de vrije markt zelfs bereid om te betalen voor hen die fysiek niet in staat zijn om te werken. Het huidige systeem werkt net andersom. Daar moeten we voor iedereen betalen, inclusief die smerige parasieten die te lui zijn om een poot uit te steken, maar als we zelf aan de beurt zijn ligt er alleen een rekening klaar. In een van de weinige plaatsen waar straks nog ziekenhuizen staan, dat dan weer wel. De zorg wordt nu echt misbruikt om andere belangen te financieren over de ruggen van de zieken. Ondertussen doen ze alsof ze kosten willen besparen, maar met die paar miljoen redden ze hun miljardenverspillingen niet en bovendien zijn ze niet bereid om de echte verspillingen in de ziekenhuizen stevig aan te pakken. Wat overblijft is de wrange smaak van het besef dat we behalve geld zelfs onze gezondheid moeten opgeven voor de onrealistische linkse idealen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 26-07-2012 om 23:34.
Wat u nog vergeet te vermelden is dat een enorm aantal allochtonen de zorgpremie (ondanks royale uitkering!) simpelweg weigert te betalen.
Dat feit alleen al is dus helemaal grof! 70.000 alleen al in 2007! (daarbij dus niet rekening gehouden met de hier geboren generatie die links eenvoudigweg en onterecht Nederlanders noemt.
Niet werken, wel uitkering op kosten van werkenden en dan met die uitkering simpelweg en ongestraft nog eens niet aan de betaalverplichting voor de zorg voldoen...........
Het vuile gore lef alleen al zegt genoeg over de moraal en verblijfsredenen van deze 'mensen'!

Daarnaast ook nog absurd onevenredig veel misbruik maken van de zorg.
Het zorgcircuit on top nog opzadelen met enorme hoeveelheden agressie en geweld.
Wij zijn dankzij links beleid echt het afvalputje van de derde wereld geworden.
Alle tuig ter wereld mag ons (echte) NLers op onze eigen kosten naar hartenlust levenslang komen misbruiken.
Dat allemaal onder het toeziende oog van linkse do-gooders die het zo echt allemaal prima vinden.
Zeg er ergens een woord over en de termen racist en fascist zullen u ook nog onterecht ten deel vallen.

Niet alleen de zorg wordt grof misbruikt door veel (nee niet alle) allochtonen, maar werkelijk elke regeling die in dit land bestaat wordt door hen op grove schaal misbruikt.
1600 turken die via eigen psychiaters permanent in de WAO werden geparkeerd. (topje van de ijsberg durf ik te wedden!)
Die zelfde club turken kreeg daarnaast ook allemaal nog eens een pgb van tienduizenden euro's....
Niemand werd hiervoor bestraft omdat er zogenaamd een beroepsgeheim geldt voor medici. (de kolder)
Honderden miljoenen zuur verdiend belastinggeld zijn er alleen hierdoor al verdwenen.
De schuldige psychiaters zijn alweer aan het werk! (de leiding van dit land is zelf geestelijk gestoord)

Daarnaast wordt kinderbijslag, huurtoeslag, zorgtoeslag, en alle andere regelingen allemaal op grofste wijze misbruikt.
Een zichzelf respecterend land zou lieden die zich hieraan bewezen schuldig maakten direct uitzetten.
Maar niks daarvan, niet in NL.
Daarnaast gelden er ook nog onzichtbaar twee justitieapparaten in Nederland, een voor autochtonen die keihard worden aangepakt.
Daarnaast een voor allochtonen waarin altijd ernstig rekening gehouden wordt met de achtergronden van de daders.
Schaamtecultuur en andere onzinredeneringen.
Dit leidt dus voortdurend tot onterechte vrijspraken of absurd lage straffen.
Een compleet verlies van de burger in politie en justitie.

Ondertussen blijven deze allochtonen de grenzen van het toelaatbare steeds weer pogen op te schuiven.
Of het nu op religieuze vlakken is, op culturele, of wat ook, men blijft uitzonderingsposities eisen die door links NL steevast en met graagte worden ingewilligd, puur om die vuile blanke Wilders stemmers een hak te zetten.
Dus pure wraak en haat van links op de NL burger.
Of het nu een moskee in Deventer betreft met zijn oproep tot gebed.
Het aanpassen van CAO's aan ramadan.
Het verzieken van kinderfeestjes als sinterklaas, het maakt allemaal niet uit, links staat het toe.
Zolang totdat onze ongewenste gasten hier effectief de baas zijn. (en dat zijn ze nu al d.m.v. hun inmiddels versleten racismekaart)

Concluderend kan gesteld worden dat wij zonder massa-immigratie en socialisme het rijkste en mooiste land van de wereld hadden kunnen hebben.
Ware het niet dat een stel idealisten (die zich ook nog moreel superieur wanen) dit land in een ijzeren greep naar de afgrond helpen.

Ook 12 september gaat wederom geen verandering opleveren.
Dit ondanks de hoop van velen.
Links heeft simpelweg teveel kiezers financieel afhankelijk gemaakt van links wanbeleid.
De goeden zijn dankzij massa-immigratie in de minderheid.
Dat nog naast een enorm deel dat te dom is om te denken.
Die stemmen zonder op de hoogte te zijn telkens weer op de landverradende partijen.

Alleen het vertrek van enorme aantallen productieven kan dit systeem nog slopen.
Ik word depressief wanneer ik de staat van dit land aanschouw.
Ik wil dan nog maar een ding, WEGGGGGGGGGGGGGGG!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.