Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

615 # Strooptocht der verhuftering #
Gepost door Misdefinitie op 10-07-2012 om 23:21.
De schuld van wat er allemaal mis gaat in deze immer verder aftakelende maatschappij tot een zwarte kneuzenkermis, is supereenvoudig neer te leggen bij die lapzwansen in Den Haag. Politieke besluitvorming is te reduceren tot het herverdelen en verspillen van geld en zo'n beetje alle problemen in deze wereld zijn herleidbaar tot het gebrek aan geld bij omhooggevallen personen. Jaloezie is een moederneuker en daarom misgunnen wij mensen elkaar weelde en rijkdom die we zelf nooit kunnen vergaren. Vandaar dat er voor ellende niet alleen falend socialistisch beleid nodig is, maar ook randdebielen die bereid zijn om zelf asociaal, hufterig of ronduit crimineel te reageren. Toegegeven, dit gedrag wordt net zo goed gestuurd door de politiek. Gaat u juist met de fiets om lekker te kunnen zuipen, trekt zo'n tyfuswout onrechtmatig uw rijbewijs in. Logisch dat u agressief wordt en de sukkel op zijn bek timmert. Keiharde verhufterig slaat massaal toe in Nederland en laat diepe sporen achter van parasieten die huishouden tijdens hun strooptocht.

Bendes, tokkies en andere verrijkers.

Al sinds de eerste grote immigratiegolven die sinds de jaren '60 ons land teisteren onder leiding van extreem links met de grootse ambitie om hun achterban volledig uit islamitisch stemvee te laten bestaan, zien we de verloedering, verhuftering en criminalisering in hoog tempo toenemen. Vraag de gemiddelde persoon op straat om de top-drie aan criminelen te noemen en ze zullen zonder twijfel Marokkanen, Turken en Antilianen kunnen opdreunen. Tenzij ze het verschil niet kennen tussen een criminele berberaap, een parasiet, een cultuurverrijker en de gematigde moslim, maar dat komt omdat ze dan zelf tot die criminele groepen behoren of anderszins te achterlijk zijn om hun eigen pik te lokaliseren. Dat we hier niet over vooroordelen praten is allang bekend. Het internet staat vol met de harde feiten. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit en nog vaker psychisch gestoord. Immigratie is altijd al een bron van slechte bacteriën geweest die als kanker uitzaaien en het fatsoen en moraal van de bevolking aantasten.

Net zoals de Eerste Wereldoorlog voor de Duitsers niet genoeg was en er daarna een tweede keer noodzakelijk gevonden werd, leverde de eerste ronde die een tsunami aan Noord-Afrikaanse ellende teweeg bracht ook niet genoeg voldoening op voor de hedendaagse socialisten. De stemmen liepen terug, dus moest het Vierde Rijk Europa de grenzen nog een keertje wagenwijd openzetten. Ditmaal om Oostblokkers vrije toegang te geven. Polen bleken net als moslims oververtegenwoordigd in antisemitisme, of te wel: Jodenhaat. Thans blijkt dat ervaringen in het verleden doorgaans in de toekomst ook nog gelden. Met de komst van weer een nieuwe lichting gelukszoekers, blijkt dat Nederland zijn dievenvoorraad heeft aangevuld tot minstens 4000 waarvan 20 % van Oost-Europese afkomst en 11 % van Marokkaanse afkomst. Discriminatie zegt u? Eenmaal opgepakt geeft dat tuig aan dat ze gevangenissen hier prettig vinden. Nederland is voor vele buitenlanders het beloofde land dat ze helemaal kunnen leegplunderen. Celstraf zien ze als een korte vakantie.

Vakantievieren hoeft voor de doorsnee crimineel helemaal geen probleem te zijn. Genoeg huizen die in de vrije sector te huur staan en vooral in deze tijden willen makelaars wel eens genoegen nemen met een aanbod dat te mooi is om waar te zijn. Moeten ze net het zoveelste bijna failliete project vol zien te krijgen, komt daar een gladde jongen aan die zonder blikken of blozen in de nieuwste en mooiste panden wil gaan zitten en de huur bijna contant uit zijn portemonnee betaalt. Geen zuivere koffie, want aan ons vragen ze altijd een driedubbele legitimatie plus bankgarantie voordat ze überhaupt willen praten. Criminelen hebben echter doorslaande argumenten. Laat ze dan gewoon oppakken door de rijkspolitie zouden we zeggen, maar nee, die laffe mietjes durven alleen achter hun computertje. Drie maal raden waar ze aldus mee aan komen zetten. Juist, privacyschending. Potentiële kopers worden doorgelicht. Fijn, straks kan iedere makelaar namen droppen bij de recherche om te weten te komen of hij een bekende is van de politie. Dag privacy!

Stom gedoe, want het punt is nu juist dat criminelen eigenaars onder druk zetten om te verhuren of eigenaars zoeken die niet moeilijk doen zonder gebruik te maken van makelaars of tussenpersonen. Van te voren geven wij al aan dat er nooit met de politie gesproken wordt. De redenen daaromtrent zijn algemeen bekend. Daar komt nog bij dat veel woningbemiddelaars ronduit gore oplichters zijn die gewend zijn boven de wet te opereren. Bijvoorbeeld als ze aan beide partijen in strijd met de wet bemiddelskosten rekenen. Makelaars ontpoppen zich als graaiers die wetten als de "leegstandwet" misbruiken en hun cliënten steevast voorliegen voor een grijpstuiver. Verschillende bekende bemiddelaars maken zich tevens schuldig aan bemiddeling waar ze helemaal geen vergunning voor hebben. Broodnodige vergunningen om te voorkomen dat mensen worden uitgeknepen door criminelen die ook in dat vak hun slag willen slaan. Criminelen hebben vrij spel in de huizensector omdat alle controle- en handhavingsmiddelen worden geleid door corrupte medeplegers.

Grote bendes zoals de weinig tot de verbeelding sprekende motorclubs, kunnen vrijelijk hun gang gaan als ze in vol ornaat steden binnenvallen, alles leeg plunderen en het winkelende publiek intimideren en beroven. Het lijkt wel een script van een slecht geschreven Knight Rider aflevering, maar dit soort bendes kunnen al tientallen jaren hun gang gaan zonder dat de gemeente ingrijpt. Wat zeggen al die bekakte homo's op het gemeentehuis? Zonder Algemene Plaatselijke Verordening (APV) valt er niks aan te doen. Ja, dat zal wel, leg ons dan meteen even uit waarom zo'n teringsmeris aan ons wel een ausweis durft te vragen met de intentie om tot arrestatie over te gaan als hij erop gewezen wordt dat hij geen recht heeft om zich als een nazi te gedragen als er geen aanleiding voor is, maar wel zeven kleuren bagger schijt als hij tegenover 40 van die stoere mannen staat die geweld niet schuwen. Elke droplul kan mensen verenigen, door de stad crossen en een waar schrikbewind uitvoeren. De VVD wil een verbod. Hahaha, de politie!

Vanwege het laffe en lakse optreden van de politie, spreiden de criminele bendes zich als kanker uit over het hele land. Het o zo mooie Nederland dat ooit een toonbeeld was van netheid, kuisheid en fatsoenlijkheid en achter de dijken zijn eigen poldermodel kon hanteren, krijgt nu te maken met getto's zoals we die kennen uit de overdreven Amerikaanse films. Onderzoek van het Verwey-Jonker Instituut wijst uit dat de slechtste wijk van Nederland in Leeuwarden te vinden is. Op zich is die bevinding geen verrassing, want de politiekcorrecte elite heeft na het debacle met de Vogelaarswijken vol criminele bruine ratten bepaald dat vele wijken nooit meer op zulke lijsten mogen komen. Protesten worden daarom doorgaans gericht tegen vormen van overlast waar wel politiek correct tegen te ageren is zoals evenementen die legaal georganiseerd worden en van te voren een vergunning hebben gekregen. Stadsdeel Nieuw-West heeft een rattenplaag die volgens woordvoerders aldaar een normaal onderdeel uitmaken van de Amsterdamse fauna.

Vijfhonderd euro boete voor degenen die een dergelijke plaag in verband brengt met de nafferrat en een bericht in de Telegraaf die kopt: "Nieuw-west in greep tokkies". Mag niet, maar we mogen vast wel zeggen dat het daar niet zo pluis is. Iets verder, in het oude westelijke gedeelte van Amsterdam, is het eveneens niet koosjer. West wordt al tijden geregeerd door die rode honden van de PvdA. Partij voor de Allochtonen, een stad vol allochtonen. Gezien het voorgaande is het niet zo verwonderlijk dat er veel criminelen rondzwerven die in drugs handelen. Net nu de verkiezingen in aantocht zijn, komen die salonsocialisten van de PvdA met hun grote bek zeggen dat ze drugspanden willen opruimen. "Stevig" ondervraagd moeten ze echter toegeven geen flikker te weten van de problematiek. Gebrek aan kennis lossen ze daar aan de linkerkant gewoon op door met geld te smijten: 200.000 euro extra. De ambities zijn groot. Bij de PvdA beloven ze dat in 2014 alle criminele jongerengroepen verdwenen zijn. Dat worden razzia's en deportaties in het kwadraat tijdens een Kristallmaand.

Alle gekheid op een stokje, ondanks al die zogenaamde brute woorden die de harde aanpak en de grote schoonmaak aankondigen, is er nog altijd een toename te zien in het aantal drugsdealers en het aantal jeugdbendes. Dweilen met de kraan open, want die bendes die zich laten verleiden tot een wat gematigdere levensstijl, vermenigvuldigen vliegensvlug in nieuwe bendes. Dit verschijnsel wijten wij vooral aan het lafhartige optreden van de politie die liever webloggers aanpakt dan de echte boeven op straat te vangen zoals we al eerder uitgebreid hebben beschreven. Overlast komt helaas niet alleen voor in de vorm van drugs en de klassieke misdaden zoals overvallen, verkrachtingen, openlijke geweldpleging en schietpartijen. Homogeweld, geweld tegen homo's wel te verstaan, neemt nog altijd toe. Jaarlijks moeten we om de zoveel tijd lezen dat cultuurverrijkers het niet zo nauw nemen met al onze vrijheden. Nederland heeft te lang een sfeer gecreëerd waarin de boodschap uitgedragen wordt dat misdaad gewoon loont.

Mensen halen veelal hun schouders op met de mededeling dat het logisch is dat criminelen voor extreme overlast zorgen en die mentaliteit vinden we erg zorgwekkend. Het klopt inderdaad dat er in elke maatschappij altijd een minimum aan criminelen aanwezig zijn. Beneden dat minimum, wat dat ook moge zijn omdat het sterk varieert per land, valt nooit te komen. Daar gaat onze zorg echter niet naar uit. Wat we onaanvaardbaar vinden, is dat het aantal criminelen steeds blijft toenemen. De misdaden worden ook steeds harder. Steeds meedogenlozer. Inmiddels lijkt de misdaad beter georganiseerd dan de politie en zij durven wel achter hun computers vandaan te komen om hun daden in de werkelijke wereld uit te voeren. Naast de acties van criminelen, zien we een hele nare sfeer ontstaan tussen mensen die, hoewel ze zelf geen criminelen zijn, zich laten aansteken door dat gedrag en zelf verhufteren. Criminaliteit bagatelliseren, negeren en zelf steeds hufteriger en egoïstischer worden is een zeer gevaarlijke ontwikkeling.

Doordat steeds meer mensen zich bezig houden met acties die anderen kunnen schaden, gaan zij ook hun steentje bijdragen. Natuurlijk niet meteen in bendes die zware criminaliteit uitvoeren, maar wel gekke acties die anderen schade berokkenen. De wegenwacht van de ANWB mijdt tegenwoordig risicowijken, vooral in de avond. Mensen hebben tegenwoordig namelijk zo'n kort lontje dat het gewoon niet meer verantwoord is om mensen zelfs maar te gaan helpen. Broeders van de ambulance worden harder en vaker bedreigd. Worden de daders gepakt, dan gebruiken ze het excuus dat ze dronken waren, maar we kunnen ons niet herinneren ooit iemand in elkaar geslagen te hebben in dronken bui. Het plezier is zo groot dat we het graag, indien het nodig is, nuchter beleven. Nederland speelde klote tijdens het EK 2012 en uit wraak staken vandalen auto's van Duitsers in de fik. Terwijl Nederlanders niet eens trots zijn op hun land. Onder al die zogenaamde fatsoenlijke burgers leeft veel onverwerkte frustratie en wrok. Een mentaliteit van "alles kan en mag, niemand doet me wat".

Voorrang geven is wettelijk verplicht, maar wat doet de moderne automobilist als hij er gisteravond niet op mocht van zijn vrouw en er een klote fietser rijdt die zijn bloed nog harder laat koken? Uitstappen en de fietser op zijn smoel meppen. Zijn vrouw probeerde hem nog schreeuwend aan zijn verstand te brengen dat hij nu helemaal de komende 3 maanden kan masturberen, maar dat mocht niet baten. Medewerkers van een tabakszaak in Amsterdam konden een klant niet leveren waar hij om vroeg. Nadat de klant voor de zoveelste maal de standaard verkopersbullshit moest aanhoren, ging hij door het lint en verbouwde hij de winkel. Wij zouden weggegaan zijn, maar toch. Stadsdeel West was het toneel van een man die blijkbaar net te horen had gekregen dat vereniging Martijn moest gaan stoppen. Buiten mishandelde hij twee kleine kinderen van 8 en 9 jaar zonder dat zij daar enige aanleiding toe gaven. Wanneer criminelen het land teisteren zonder dat de politie durft op te treden, worden we allemaal agressief om het minste of geringste.

Aanleiding voor agressie of schadelijk gedrag hoeft niet eens zoveel te zijn. Milieuradicalen misbruiken hun standpunt voor een "goede" leefomgeving om extreme acties te rechtvaardigen zonder daar het intellectuele voorwerk voor te willen doen. Dieren zitten in een kooi en moeten daarom onmiddellijk worden vrijgelaten, ongeacht de consequenties. Dat ze met hun acties meer schade aanrichten doordat de dieren na vrijlating dood gaan, interesseert ze niet: hun ideologische punt is gemaakt. Minister Kamp deed blijkbaar niet wat bepaalde mensen van hem verwachtten, daarom liet een onbekende "dierenvriend" een fret los die voor veel overlast zorgde. Een zieke actie die het beest had kunnen beschadigen, maar dat zal de dader een worst zijn. Zo begint het. Dierenactivisten kiezen voor zeer extreem geweld, maar de AIVD vindt het nog geen terrorisme zolang de Volkerts alleen nog maar Pim Fortuyn hebben gedood. Recent zijn er dierenextremisten vastgezet vanwege chantage. Van dat soort dat al jaren uw dochter op school probeert te indoctrineren.

Individuen deinzen eveneens niet meer terug voor hufterig gedrag. Paul Beck sloeg als directeur van Floriade een man het ziekenhuis in na een ruzie over een parkeerplek. Kinderen ontkomen niet aan het virus der verhuftering. Een zesjarige kleuter had als motto "als het kan schommelen, kan het ook wippen" en randde als hij de kans kreeg andere kinderen aan. Jongens of meisjes, het maakte niks uit. Als het maar een gat heeft. Peter Bongaerts van de Sophia Stichting wil niks kwijt over wat er zich op de Jozefschool in Hillegom heeft afgespeeld. Al tijden zijn ze gewaarschuwd, maar hij komt niet verder dan de opmerking dat er lichamelijk meer is gebeurd dan kinderen tijdens het spelen hadden gewild. Het klinkt echt een beetje als: "Ach, wij raken kinderen ook wel eens tegen hun wil aan." Vandaar dat kleine kinderen scholen kunnen terroriseren. De leiding is ongeschikt om de ernst van de situatie in te zien. Geen enkel kind gaat zomaar aanranden, dat hebben ze van iemand geleerd. Van hun leerkracht, hun ouders of hun familie. Of is dat te confronterend?

Bedrijven kunnen hun handen niet in onschuld wassen. Bij de Postcodeloterij houden ze ervan hun klanten te treiteren. Lekker een domme reclame sturen en mensen beloven dat ze gegarandeerd 2500 euro ontvangen. Wat betekent een garantie? Juist, dat ze het zeker weten 100 % zullen krijgen. Klote, vindt de Postcodeloterij, iedereen weet toch dat er gelogen wordt in reclames? Zeker, maar beloofd is beloofd. Dat vond de rechter nou ook. Dokken dus. Helaas gaat het treiteren nog even door, want die smiechten gaan in hoger beroep. Sowieso vinden consumenten de Postcodeloterij een kutbedrijf dat klanten alleen maar loopt te naaien en geld loopt te verspillen dat ze beter aan prijzen konden besteden. Essent heeft jarenlang agressief lopen intimideren aan de deur om klanten te winnen, maar nu dat door mensen is afgestraft doen ze net alsof ze tegen die zonde ageren. Net ex-rokers die keihard tegen het roken worden. Al die hypocriete kutbedrijven met hun leugenachtige reclames, colportage en vervelende telefoontjes kunnen de tering krijgen. Net zoals Oxxio die ondernemers loopt te stalken via 0592857128.

Zomaar vanuit het niks doemde er een zwerver op die een kind van 5 jaar in zijn arm stak met een injectienaald. Zwervers zijn veelal junks die smerige vieze naalden die ze overal opduiken gebruiken en zo met hiv besmet raken. Deze actie kan daarom tot gevolg hebben dat er nu een kind is geïnfecteerd dat daar zijn hele leven last van zal houden met het grote risico om aids te ontwikkelen. In de wetenschap dat de Hoge Raad heeft geoordeeld dat een dergelijke actie hooguit mishandeling is en geen poging tot doodslag, hoewel de dood onherroepelijk eerder zal intreden dan wanneer de actie niet heeft plaatsgevonden, riep de wanhopige moeder dat ze die junk hartstikke dood wil slaan. Een begrijpelijke emotie van een moeder die helemaal kapot is gemaakt en waarom? Omdat een kansloze in de samenleving zich niet kon berusten in zijn lot en daarom maar het leven van een ander zomaar kapot wilde maken. Inmiddels is het bericht bij de Telegraaf verdwenen en moet iedereen weer politiek correct gaan denken.

Zelfs levenloze voorwerpen moeten het ontgelden in de drang om frustraties bot te kunnen vieren. Een oorlogsmonument in Assen dat daar stond uit eerbetoon aan zeven omgekomen bemanningsleden van de Royal Air Force die in 1943 is neergestort, werd vernield door onbekende raddraaiers. Dieven roofden in Amsterdam-West een bruidswinkel leeg door 400 bruidsjurken mee te jatten. Dagelijks zijn er hackers bezig om honderden virussen te schrijven waarmee ze uw bankrekening kunnen leeghalen. Niks is meer heilig, alles doen die dwazen om de maatschappij te ontwrichten om hun behoeften te bevredigen. Talloze onderzoekers wijzen er zelfs op dat er in beginsel een cyberoorlog kan ontstaan om informatie, geld en macht. Denkt u dat het u niet zal overkomen omdat u niet via internet uw bankzaken doet? Een hoogbejaarde vrouw die niet eens wist wat internet is, raakte toch haar geld kwijt via internetbankieren. Waar is het respect voor andermans spullen gebleven? Vroeger zouden we er niet eens aan gedacht hebben om aan andermans bezit te komen.

Overweging.

Onder relatief normale omstandigheden omvat elke maatschappij minstens een klein deel aan randdebielen en andere kansloze onaangepaste knaagdieren die de lucht die ze inademen niet waard zijn. Aangezien de meerderheid van de bevolking dat gedrag onaanvaardbaar vindt, zorgen de sociale controle, maatschappelijke uitsluiting en handhaving door de sterke arm der wet ervoor dat crimineel gedrag niet massaal uitmondt in de algemene mentaliteit dat hufterig gedrag loont. In beginsel houdt dat in dat we geen drugs gaan dealen omdat anderen daar toevallig rijk van worden of er juist aan kapot gaan. We gaan ook geen spullen van anderen kapot maken omdat er mensen zijn die dat wel uit rancune, verveling of baldadigheid doen. Gedrag van criminelen en tokkies zal er bij ons fatsoenlijke mensen niet toe leiden dat we zelf snel zullen vervallen in hufterig gedrag in de sociale omgang zoals agressiviteit. Binnen een gezonde samenleving zullen de nette burgers onaangepast gedrag corrigeren, afkeuren en desnoods met sancties verwerpen.

Criminaliteit en de mate waarin het voorkomt staan helaas niet los van de vatbaarheid van mensen voor verhuftering. Van de klassieke misdrijven zoals moord en verkrachting zullen de meeste mensen nog wel afstand willen nemen of tenminste beweren dat zij zich daar nooit schuldig aan zullen maken, maar gaandeweg is er een glijdende schaal gaan ontstaan waarin mensen steeds meer misdrijven gaan plaatsen waar ze wel sympathie voor lijken te krijgen. Spreken ze die sympathie niet openbaar uit, dan blijkt het wel uit het feit dat ze zich er zelf steeds vaker schuldig aan gaan maken. Bendevorming is bij uitstek een verschijnsel dat versterkt wordt in een maatschappij waarin toch al veel criminaliteit voorkomt en het handhavingsmechanisme continu hapert. Jongeren die deel gaan nemen aan een bende, zien opeens dat ze er financieel behoorlijk op vooruit gaan en nemen de risico's die ze niet kennen voor lief. Toegankelijke vormen van criminaliteit waar onvoldoende tegen wordt opgetreden, worden op den duur niet meer als misdadig erkend.

Jeugdbendes, motorbendes en drugsbendes waren voorheen voorbehouden aan mensen die erin rolden via vriendjes. Mensen die behoorlijk wat op hun kerfstok moeten hebben om daar een hoge positie te krijgen. Een keiharde onderwereld waar de doorsnee burger niet eens van af wil weten, laat staan erin meedraaien. Bendes die gaandeweg toegankelijker worden vanwege het lakse optreden van politie en daarom geacht worden binnen de wet te opereren of tenminste boven de wet gedoogd worden. Mensen krijgen daar een mentaliteit van dat ze beter kunnen meedrijven met dat systeem dan ertegen te ageren. Meedoen levert fysiek al gauw meer op dan protesteren. Steeds meer mensen groeien in het idee dat iets tegen de moreel aanvaarde waarden en normen doen de normaalste zaak van de wereld is, ook al wordt het herkend als misdadig. De grootste omslag treffen we echter aan bij de mensen die niet meedoen. Hoe lang kunnen onze goede manieren nog in stand blijven in een maatschappij die in hoog tempo crimineler en hufteriger wordt?

Middels massa-immigratie heeft de linkse politiek het land opgezadeld met hordes criminele niet-westerse allochtonen en Oostblokkers. Mensen die hier komen met de houding dat Nederland een luilekkerland is dat ze helemaal kaal kunnen stropen. Alles voor het eigen egoïstische gewin ten koste van alles. Politie en justitie doen er te weinig aan omdat ze meer bezig zijn met het pesten van burgers die misschien hooguit een kleine overtreding maken. Crimineel zijn loont dus, want als nette burger een keertje toevallig zonder licht fietsen of een woord verkeerd zeggen en justitie komt dan wel achter u aan. Bendes stropen en plunderen waar niks tegen gedaan wordt. Daar trekken veel mensen de conclusie uit dat ze beter niet hard kunnen werken om iets op te bouwen omdat er toch altijd een rat komt om het weg te nemen. Netjes en galant zijn is eveneens niet meer de norm als iedereen dat gaat weigeren. Mensen raken moedeloos van zoveel onrecht dat ze gewoon met de stroom meeroeien en doen wat anderen ook doen.

Mensen zien en horen overal dat andere mensen elkaars glazen ingooien. Wellicht is het ze zelf een keer overkomen. Uit wraak willen ze dan iets terug doen wat op zich een heel begrijpelijke reactie is. Steeds meer mensen verliezen daardoor het respect voor andermans spullen waardoor ze niet meer aan toekomstige generaties de innerlijke norm meegeven dat ze gewoon met hun fikken van iets af moeten blijven wat niet van hen is. Het is een vicieuze cirkel aan het worden. Mensen gedragen zich meer als een hufter, accepteren steeds minder van elkaar, ondernemen allerlei wraakacties en gaan nog meer van elkaar walgen. Ze stoten elkaar uit, maken elkaar zwart, wensen elkaar dood en reageren heel extreem op alles wat hen niet aanstaat waarna er ook weer een extreme reactie van de andere kant zal volgen. Is dat het land waar u trots op wilt zijn? Overal zien we dat achterlijke gedrag terugkomen. Ergens moet de cirkel doorbroken worden en moeten we de meerderheid van de mensen zover krijgen dat ze weer "normaal" gedrag gaan vertonen.

Bespaar ons in deze discussie de filosofische dooddoener dat er geen normaal gedrag bestaat. Waar het hier om gaat is gedrag waarvan iedereen dondersgoed weet of het normaal hoort te zijn of niet. Bendevorming is niet normaal. Getto's ook niet, wat degenen die het veroorzaken en in stand houden daar ook van mogen vinden. Al die zogenaamde "normale" mensen die wel op straat lopen te jatten, ondernemers duperen, mensen oplichten op internet, monumenten vernielen of zelfs de knikkers ter waarde van 2 euro van het graf van een baby stelen, zijn niet beter dan de eerste de beste derderangs crimineel. Het probleem is dat we tegenwoordig allemaal zo murw geslagen worden door al het onrecht, dat we zelf maar onrecht gaan creëren. Een maatschappij waarin we de hoop op alle verbetering hebben laten varen en zuchtend over iedereen zeiken terwijl we dat gedrag zelf in stand houden zonder positief te willen zijn. Gelooft u ons, wij zijn de laatste die de dooddoener "positief denken" als argument willen gebruiken, maar veel mensen hebben dat nodig.

Voor ons is het nooit een kwestie van de hele mensheid afschrijven op basis van een zooi imbecielen en accepteren dat we zelf net zo moeten worden omdat we anders in zware problemen komen. Laat die fucking problemen maar komen dan, want we blijven zeggen wat we willen en doen waar onze overtuiging ons toe verplicht. Nooit zullen we ons verlagen tot het opzettelijk vernielen van eigendom van een wildvreemde uit frustratie over de staat van de maatschappij. Nooit zal de vriendelijkheid van de groet verdwijnen enkel en alleen omdat er een aantal dwazen zijn die graag het leven van anderen kapot maken. Hard en rechtvaardig optreden is noodzakelijk tegen hen die de maatschappij willen ontwrichten. Menselijk en sociaal zijn blijft altijd een optie voor mensen die wel in een fatsoenlijke maatschappij willen leven. Hufterig gedrag vertonen is helemaal geen verplichting in reactie op menselijke waanzin. Gedragen als een hufter is een keuze en wie denkt te kunnen profiteren van strooptochten zal daar goed voor gestraft moeten worden.
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 14-07-2012 om 22:59.
Een goed artikel, Mis.

Ik weet nog dat ik, nadat ik door terreur van Turkse, misdadige bovenburen verhuisde naar mijn eerste dorp Haastrecht vanuit mijn geboortestad Rotterdam, uiterst vriendelijk begroet werd door de Haastrechtse inwoners.
" Welkom in Haastrecht!" met een vriendelijke groet erbij.

Mijn eerste gedachte was toen " wat moet die vent van mij!!", ingegeven door de slechte ervaringen die mijn oude stad opgeleverd hadden.

Het antwoord was NIETS; het was slechts iets wat ik bijna kwijt was geraakt...oud Hollandse goede manieren.
Ik was er oprecht blij mee toen ik dat besefte...en beschaamd bij het besef dat ik dat bijna kwijt was geraakt door de verloedering die de huidige tijd, want het sluipt er inderdaad in...

Reactie door Moswolkje op 14-07-2012 om 23:12.
en beschaamd bij het besef dat ik dat bijna kwijt was geraakt door de verloedering die de huidige tijd aan mij opdrong, want het sluipt er inderdaad in... moet dat natuurlijk zijn.

Reactie door Sickofleft op 15-07-2012 om 16:36.
In mijn wijk wonen zulk grote aantallen mensen die zich volledig van de maatschappij hebben afgekeerd en alleen nog maar doen wat zij willen.
Dat leidt er toe dat ik letterlijk niets meer met al die mensen te doen wil hebben omdat ik dagelijks alleen nog maar ernstige overlast van ze ervaar en me zodoende kapot erger aan hun gedrag.
Voorbeelden?:

*Men zet overal honden in hun tuin en laat deze dag en nacht blaffen.
*Men neemt 10 katten en laat die overal alles onder schijten.
*Men vindt het leuk/stoer? de buurt voortdurend te terroriseren met race-uitlaten onder auto's en scooters.
*Men vindt het leuk anderen hun muziek op te dringen middels vol volume en open ramen.
*Men gooit opzichtig alle afval expres naast aanwezige afvalbakken om tegendraads te zijn.
*Men rijdt met auto's, quads, crossmotoren dwars door bloemperken.
*Men laat honden, vaak zelfs vechthonden! onaangelijnd los lopen en ontlasten op kinderspeelvelden.
*Men steekt gedurende het hele jaar op willekeurige tijdstippen vuurwerk af, en dan niet zomaar vuurwerk maar zwaar illegaal en meer op explosieven gelijkend spul. (en dat liefst midden in de nacht)
*Men vormt groepen die tot laat in de nacht rond struinen en veel herrie maken, (schreeuwen, fluiten, slippen etc).
*Men vernielt werkelijk alles wat er maar te vernielen valt.
*Men spuit alles onder graffiti. (muren, banken, palen, poorten, zelfs vrachtwagens en auto's)
*Men steekt zaken in brand.
*Men bekrast alles. (Ramen, beeldschermen van geldautomaten, bushaltes, bomen, enz enz enz)
*Men scheurt met absurd opgevoerde scooters en getunede auto's als achterlijken door woonbuurten.
*Men kleedt zich als typische agressieve tokkies, compleet met bijbehorende petjes, capuchons, opzichtige tattoos en alle andere bekende kenmerken.
*Men loopt in groepen door de buurt en/of hangt er rond en gebruikt daarbij drugs en alcohol alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
*Men vertoont dreigend gedrag naar mensen die het lef hebben ergens een opmerking over te maken.
*Men spuugt voortdurend overal op de grond en op voorwerpen als geldautomaten, ramen, deuren, etc.
*De lijst is eindeloos.

Naast al het bovengenoemde gebeuren er ook nog eens hevig criminele zaken als dodelijke schietpartijen, overvallen, inbraken, mishandelingen, drugshandel, wietplantages, bendevorming vanuit woonhuizen, overduidelijk massaal misbruik van uitkeringen, enz enz enz.

De oorzaak?
De grote afwezige in het geheel, de politie!
De enige instantie overigens die dit tij nog zou kunnen keren als ze willen.
Maar wederom helaas.
Wat hier zit is een (1) wijkagent die beter te typeren is als ontwijkagent.
Een avond per week komt de goede man vanuit het bureau centrum twee uurtjes in zijn wijkpost zitten.
Gedurende de rest van de week is de wijkpost gesloten!
Als hij er wel is op die ene avond in de week zou je eigenlijk naar hem toe moeten kunnen gaan met alle bovengenoemde problemen.
Maar helaas, meneer doet alsof zijn neus bloedt, alsof hij om komt in het werk, alsof hij er mee bezig is, etc etc.
Het is mij, na diverse pogingen, onmogelijk gebleken deze man te bewegen tot actie.
Schriftelijke verzoeken aan de korpschef om op te treden bleven onbeantwoord en werden op het bureau van de wijkagent gedeponeerd!
Verzoeken aan het handhavingsteam van de gemeente leiden eveneens tot netto nul resultaat.

Het letterlijk/schriftelijk benoemen van de problemen in deze buurt op een forum van een buurtorganisatie (die tot doel heeft de samenhang onder de bevolking te versterken) leidde simpelweg tot censuur, dit door het weg halen van de klachten!
Dan bestaan ze immers niet meer?

Het werd zelfs nog erger!
In het buurtblaadje werd laatst aangekondigd dat de gemeente voor het overlast gevende criminele crapuul en hangtuig zelfs speciaal een overkapping gaat bouwen t.w.v. tienduizenden euro's omdat men vond dat de jeugd zich in positieve zin verbeterd had????????
Dit nadat ze net daarvoor de hele pui van een winkel hadden opgeblazen met een vuurwerkbom?
Terwijl de aanwezige ondernemers elke morgen kilo's vuil en gorigheid mogen scheppen?
Hun ramen mogen ontdoen van mayonaise en curry en spuug?

Ik kan alleen maar constateren dat de mensen in mijn socialistische gemeente niet sporen.
Van geroofde en afgeperste belastinggelden belonen ze tuig dat te lui is zelf te gaan werken voor hun centen.
Anderen verzaken hun wettelijke taak om de orde te handhaven terwijl ze ook betaalt worden van miljarden afgeperst belastinggeld?

Wie ben ik dan nog als eerlijk werkende en gedwongen belasting betalende persoon tussen al dit uitschot?
Hoe lang moet ik me nog fatsoenlijk blijven gedragen???
Ik ben het zat.
Ik wil een politieke partij die dit zittende slappe zooitje keihard aan de kant schuift en rücksichtslos begint met puin ruimen.
Allochtone criminelen zonder pardon naar hun thuisland.
Autochtone criminelen keihard de bak in.
Onterechte uitkeringen stop.
Etc.

Maar ik zal wel te veel vragen.
Het gevoerde beleid gaat al jarenlang exact de andere kant op.
Net als met alles wat de burger verwacht van onze leiding levert men precies en doelbewust het tegengestelde af.
Men kan gerust stellen dat deze ellende allemaal is veroorzaakt door links wanbeleid.
Niet optreden terwijl het wel moet en omgekeerd.
Links doet er op elk vlak alles aan om ons land te slopen.
Daarin zijn ze ook al HEEL VER geslaagd.
Ik hoop dat er op 12-09-12 echt verandering gaat komen.
Maar ook dat zal wel weer ijdele hoop zijn.

Ik haat dit land.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 15-07-2012 om 16:41.
Op wie adviseert u te stemmen en waarom?

Reactie door Sickofleft op 15-07-2012 om 22:04.
Mijn advies, PVV.

Gezien geen enkele andere partij de wil heeft, of zelfs maar de intentie! om absurde zaken nou eindelijk eens rigoureus te gaan aanpakken.

Gezien al de unieke en logische onderstaande punten uit hun verkiezingsprogramma.
--------------------------------
Kiezen voor veilig wonen.
Goede buurten zijn veilige buurten. Daar moet de nadruk op liggen. Het tuig moet van de straat,
de straat uit, de wijk uit en desnoods het land uit. Geldverslindende Vogelaarwijken-projecten
kunnen we missen als kiespijn. Veiligheid eerst.
-------------------------------
Keiharde aanpak verkeersagressie of hufterig gedrag
-------------------------------
Om ons stelsel van uitkeringen weer in topvorm te krijgen is het tevens van groot belang dat alle
vormen van misbruik worden aangepakt. Keihard. Wie fraudeert krijgt nooit meer een uitkering.
-------------------------------
900 miljoen extra voor politie
• Politieagenten weg achter het bureau en de straat op
• Agenten moeten minstens 80 procent van hun werktijd zichtbaar op straat zijn
• Geen versnippering, maar één nationale politie
• Einde bonnenquota bij de politie
• Ministerie van Veiligheid
• Invoeren van hoge minimumstraffen en hogere maximumstraffen
• Minimum prostitutieleeftijd naar 21 jaar
• Preventief fouilleren in het hele land
• Etnische registratie van iedereen. Inclusief vermelding ‘Antilliaan’
• Geen alcohol achter het stuur
• Na drie zware geweldsmisdrijven levenslang; three strikes you’re out
• Geen taakstraffen
• Geen TBS
• Geen vervroegde invrijheidstelling bij goed gedrag
• Bezuinigen op de reclassering
• Afschaffen verjaring van gewelds- en zedenmisdrijven
• Heropvoedingskampen
• Versobering gevangenissen
• Geen coffeeshops in een straal van 1 kilometer rond scholen
• Kraken verbieden
• Niet-Nederlanders die een misdrijf plegen direct uit Nederland verwijderen
• Nederlandse nationaliteit van criminelen met een dubbele nationaliteit intrekken
• Criminele Antillianen sturen we terug
• Verlagen strafrechtelijke meerderjarigheidsgrens van 18 naar 16 jaar
• Omkering bewijslast bij noodweer in eigen woning/bedrijf
• Falende leden van zittende en staande magistratuur weg
En vooral: 10.000 politieagenten erbij
--------------------------
Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.