Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

611 # Paniekvoetbal voor de afrekening #
Gepost door Misdefinitie op 20-06-2012 om 23:24.
Al keurig wachtende voor een rood stoplicht, kwam ons een colonne bruine cultuurverrijkers tegemoet racen die op hun stalen rossen dwars door het rode licht banjerden. Een van hen keek reeds provocerend onze richting uit en ja hoor, net toen hij ons ging passeren riep hij iets. Vanzelfsprekend zijn we netjes opgevoed en staan afkomst en huidskleur er niet aan in de weg om terug te groeten met "Goedendag!" Blijkbaar hadden ze gehoopt op een confrontatie, want na het voorbijgaan hoorden we roepen: "Ben je homo ofzo?" met daarna een reeks woorden waarvoor wij voor de rechter zeker veroordeeld zouden worden. Wat de neuk nikker, waar haal je het gore lef vandaan om een nette groet te beantwoorden met een scheldkanonnade? En al waren we homo's, wat dan nog? Homoseksualiteit is in tegenstelling tot multiculturaliteit wel volledig geaccepteerd in de Nederlandse samenleving. Natuurlijk zijn ze allemaal zo. Tussen de beeldvorming naar buiten toe, de rechtvaardigende leugens die iedereen kent en het gedrag in de praktijk zit een wereld van verschil.

Politieke waanzin.

Blok en De Caluwť (VVD) verrasten vriend en vijand met een opiniestuk waarin zij het standpunt verdedigden dat er flink het mes gezet kan worden in onze bijdrage voor ontwikkelingssamenwerking. Zestig jaar geld verspillen aan die bodemloze put heeft er alleen maar voor gezorgd dat de overheid in staat is een wapenindustrie op te zetten waarbij die negers van al die miljarden grote wapens kopen om elkaar af te maken. Aangezien er omtrent dit onderwerp altijd een beroep wordt gedaan op valse sentimenten, emoties en sociale druk, moet doneren geen kwestie zijn van geven onder dwang, maar geven met het hart. Wat klinkt dat geweldig. Eindelijk eens wat Kamerleden die inzien dat miljarden verspillen om daarna de hulpbehoevenden en hardwerkenden in eigen land anaal uit te wonen met zware belastingen, te achterlijk voor woorden is. Nederland heeft grote schulden en 3 miljard per jaar besparen is een heel goed begin. Inzicht in hoe de wereld werkt is echter niet aan de orde. Het gaat hier om een ordinair proefballonnetje uit angst voor Geert Wilders.

Los van de context zou u kunnen gaan geloven dat de VVD eindelijk tot inkeer is gekomen, maar het tegendeel is het geval. Tijdens de onderhandelingen in het Catshuis waar de VVD samen met onder andere de PVV aan het bakkeleien was over miljardenbezuinigingen, bleek dat de VVD slechts bereid was tot het verminderen van de ontwikkelingsverspilling met een bedrag van 750 miljoen; in het eerste jaar zelfs slechts 500 miljoen. Nogal andere koek dan die 3 miljard. Zou de VVD echt bereid zijn tot een vermindering van 3 miljard, dan hadden ze dat een tijd terug tijdens de onderhandelingen op tafel kunnen leggen en daarvan had Wilders zo'n orgasme kunnen krijgen dat hij die domme onderhandelingen wellicht nooit had afgebroken. Rutte 1 zou dan ook nog bestaan hebben, de Kunduzcoalitie zou nooit voeten aan de grond hebben gekregen en we zouden nu niet met de schuldenstrop van het ESM zitten. Zulke voorstellen hadden de maatschappij kunnen redden als ze eerder waren gedaan. Ons inziens toont dat aan dat het voorstel niet oprecht is.

Blijkbaar is de VVD een wolf in schaapskleren die mensen wijsmaakt te gaan bezuinigen waar de miljarden verspild worden, terwijl ze in de praktijk in zee gaan met de linkse partijen. Al deelnemende aan die afschuwelijke linkse Kunduzcoalitie VVD, CDA, GL, D66 en CU, hebben zij de bevolking opgezadeld met 12 miljard aan bezuinigingen en 4 miljard extra uitgaven aan typische linkse hobby's zoals moderne kliederkunst. Van die kansloze hippies die met hun voeten in de verf stampen en dan het doek ondersmeren met hun lichaam. Met de VVD krijgt u na de verkiezingen dus links beleid door linkse partijen. Waar die samenwerking nog meer toe kan leiden, ziet u in de afwijzing van de VVD van een verbod op onverdoofd ritueel slachten. Wist u dat het in sommige achterlijke culturen die men in Nederland heeft geÔmporteerd het dood normaal is om een geit op het balkon van hun gesubsidieerde appartement te slachten? Onverdoofd slachten mag van de VVD niet verboden worden omdat die debielen dan in hun religie gekwetst raken.

Flauwekul, want niemand heeft gezegd dat ze hun religie niet meer in vrijheid mogen belijden. Wat verboden moet worden zijn de achterlijke rituelen die helemaal niet horen tot de reguliere uitoefening van het geloof, maar slechts door een groep mongolen wordt gerechtvaardigd met een onterecht beroep op hun religie. Het verschil wordt door mensen die niet begrijpend kunnen lezen nooit erkend en het is niet toevallig dat de VVD zich bij zulke standpunten laat gijzelen door de PvdA. Een stem op de VVD bleek in het verleden ook al een stem te zijn op linkse partijen. Al zal de stinkende linkse achterban als het aan de VVD ligt al snel hun geliefde uitkering verliezen. Alles voor de kijkcijfers aangezien de partij zelf grote verliezen te verduren krijgt sinds ze de linkerkant hebben gekozen. Proberen om kleine verdiensten naar de mensen te brengen zoals het helpen van werklozen, zullen het tij niet keren. Alle partijen, in het verleden, nu en in de toekomst, zullen mensen een baan, een huis en veel geld beloven. Daar komt nooit iets van terecht.

GroenLinks is net zo goed een partij die het moet hebben van de schijn van positieve beeldvorming. Groen associŽren ze met milieu, schone omgevingen en lieve dieren waardoor ze stemmen winnen als ze op de emoties van mensen gaan spelen. Iedereen wil toch een schoon milieu en niemand wil toch uitlaatgassen inademen? Mensen zonder huis, mogen gewoon dat van u pakken. Krakers zijn heus niet crimineel bezig als ze brandbommen naar de politie gooien. Dit is zo'n beetje het beeld dat mensen moeten krijgen van GroenLinks. Leugens komen echter een keer uit. Om dat proces te vertragen, worden de kandidaten op de lijst nauwkeurig gescreend voordat ze geplaatst worden. Wat doet deze nette partij met kandidaten die niet aan het ideologische hippie-ideaal voldoen? Die worden, ondanks hun positie, genadeloos afgebrand door kritiek van de kandidatencommissie. Gezellig en het leidt de aandacht af van de rotzooi. GroenLinks is de partij van de Volkerts als milieuextremisten en de ex-leiders die hun kinderen liever naar een blanke school sturen.

Intern wordt de partij verscheurd door twisten en achterbakse staatsgrepen. Tofik Dibi kende nog wat smerige trucjes die hij ooit leerde tijdens zijn overlevingsdrang in de woestijn. Gewoon opstaan en roepen dat hij de beste is en als lijsttrekker moet fungeren voor de partij. Een haast catastrofale beslissing om zo op de lange tenen te gaan staan van de groenextremisten, want hij had er niet op gerekend dat menigeen een hardere pik krijgt van Jolande Sap. Zodoende pleegde hij bijna politieke zelfmoord en dreigt hij zelfs op een positie op de lijst te belanden waardoor hij het risico loopt niet meer in de Tweede Kamer terug te keren. Kan hij weer gaan stempelen. Of jatten, weten wij veel wat ze tegenwoordig doen. Dibi is echter vastbesloten zijn positie en geloofwaardigheid weer terug te winnen. In plaats van dat u met GroenLinks een stabiele partij krijgt, is het gewoon meer van hetzelfde. Dibi haalt zijn oude stokpaardjes weer van stal en beschuldigde Wilders voor de zoveelste keer van racisme.

Doodziek worden we van dat gezeik over racisme van die hersenloze debielen die zichzelf nog continu tegenspreken ook. "Dit is puur racisme" roept Dibi nadat hij vaststelde dat "AllochtoniŽ" en "AutochtoniŽ" niet op de landkaart te vinden zijn. Stomme mongool, dat bewijst juist dat er geen sprake is van racisme aangezien Wilders het over niet-westerse allochtonen heeft die nota bene oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit en dat is een bewezen feit. Wilders heeft het niet over rassen. Kijk nog eens op die landkaart Dibi. Daar ziet u landen als Nederland, Marokko en Turkije. In die landen wonen Nederlanders, Marokkanen en Turken. Het landkaartargument zegt twee belangrijke dingen. Namelijk dat we het pas over rassen hebben als we spreken over het volk waarvan de mensen allemaal tot hetzelfde ras behoren voordat de samenstelling werd veranderd en dat ieder volk zijn eigen stukje land heeft. God, het natuurrecht, de menselijke rede en achterlijkheid hebben ervoor gezorgd dat ieder volk in zijn eigen land hoort om ellende te voorkomen.

Racisme? Krijg de tering maar en ga wat geschiedenis en maatschappijleer bestuderen. Racisme kan zich manifesteren op twee manieren. Ten eerste door een oorspronkelijk volk te ruÔneren en daarmee zijn nationaliteit, trots en cultuur inferieur te maken. Adolf Hitler pakte het Jodenvolk, veranderde de samenstelling extreem en bezette het land. De meeste mensen zullen willen toestemmen met het idee dat daar racisme speelde. De multikul pakte het trotse blanke Nederlandse volk dat vredig achter de dijken leefde zonder al te veel criminaliteit en veranderde de samenstelling tot een multicriminele smeltkroes waardoor de bevolkingsomvang en schulden verdubbelden en de criminaliteit exponentieel toenam. Iedereen zal en moet hier kunnen inzien dat er sprake is van racisme aangezien het gehele Nederlandse volk inferieur is gemaakt; schulden en criminaliteit getuigen immers niet van vooruitgang. Desondanks zegt de heersende opinie dat negatief zijn over Joden, zwarten en Marokkanen wel problematisch is en het ruÔneren van blanken niet.

Bizar, want als Wilders en wij het over criminele allochtonen hebben, wordt dat al gezien als racisme terwijl fysieke acties jegens blanken al 70 jaar gedoogd worden zonder dat het woord racisme wordt gebruikt. Is dat waar u naar toe wilt? Vast niet en dan is een stem op de linkse partijen geen goed idee. Want ook de PvdA kan het niet laten om de demonisatiemolen nog een extra zetje te geven om Wilders dwars te zitten. Turkije weigerde Wilders jaren terug te ontvangen. Stoute dingen zeggen over criminele, radicale en terroristische Turken vindt het land onaanvaardbaar. Crimineel zijn in andermans land weer niet, maar dat is blijkbaar een hele andere discussie. "Goed gedaan," vond de PvdA. Die Wilders is ook een nazi. "Nou," dacht Wilders, "als ze mij mogen weigeren om een mening, dan mag ik hem zeker weigeren om het feit dat hij een gevaarlijke en extremistische islamist is." Al jaren blijkt de PvdA een hypocriete partij te zijn die fascisme het liefst voor tegenstanders reserveert.

Hetzelfde geldt voor de uitlatingen van beide heren. De Turkse president GŁl mag alles over Wilders zeggen. Van extremist tot racist en fascist, maar zodra Wilders iets terug zegt, is het hek van de dam. Timmermans (PvdA) beklaagde zich in de Tweede Kamer en minister Uri Rosenthal stond hem bij door te verklaren dat de uitspraken van Wilders weinig fraai en gastvrij zijn. Zeker Rosenthal, de manier waarop de koran en de islam denken over Joden, namelijk dat zij ongelovige varkens, ezels en apen zijn die moeten worden afgeslacht, is dat ook niet en daar horen we nooit iemand over. Wacht, het wordt nog mooier. Iemand weigeren vindt de PvdA niet zo gastvrij. Zeiden ze. PvdA-leider Samsom weigerde echter de Indonesische ambassadrice te ontvangen omdat hij daarvoor geen tijd zou hebben. Zo'n uitnodiging afslaan wordt gezien als een schoffering en IndonesiŽ is het grootste moslimland. Moslims schofferen is een ernstige misdaad voor de PvdA, dus wat mogen we zeggen? Juist, de PvdA bestaat uit genadeloze blanke racisten.

Wouter Bos (ex-Pvda'er) heeft onder kabinet Balkenende 4 jarenlang alles wat rechts is uitgemaakt voor racisten, fascisten en kapitalisten. Na zijn falen in de politiek waarbij onder zijn leiding de salonsocialisten de staatsschuld hebben verdubbeld, nam hij drastische stappen. Hij stapte uit de politiek, nam een baan in het bedrijfsleven waarmee hij drie keer zoveel verdient als de Balkenendenorm en toen zijn lieve kleine blanke dochter dreigde met een zandneger thuis te komen, plaatste hij haar op een dure blanke school. We houden van het socialisme, echt. Kent u Ronald Plasterk nog? De politiek correcte flikker die al dansend op een roze glitterboot het onderwijs anaal verkrachtte? Vast wel, hij suggereerde ooit dat Oost-Turkije net zoiets is als "Noord-Koerdistan" en laat het toevallig terreurorganisatie PKK zijn die zulke termen voor Turkije gebruikt om hun inferioriteit te benadrukken. Turkije vindt nu eigenlijk dat de PvdA zijn goedkeuring verleent aan de terreuraanslagen van de PKK.

Nog nooit heeft een rechtse partij het voor elkaar gekregen om internationaal te boek te staan als de onderhandelaars met terroristen. Vandaar dat de PvdA wel met een lekker bekkend verhaaltje moet komen om de achterban te kunnen bevredigen. Begin juni 2012 kwam de PvdA daarom met het bericht naar buiten dat de salonsocialisten strenge bezuinigingen helemaal niet zien zitten. Daarmee tracht Samsom zich te positioneren tussen Rutte die volgens hem de maatschappij helemaal kapot wil bezuinigen en de extreem linkse SP die kiezers probeert te trekken door extreme belastingverzwaringen. Waarom moeten we eigenlijk PvdA stemmen volgens Samsom? Nou, hij gaat er voor zorgen dat het Kunduzakkoord volledig van tafel gaat. Aan dat akkoord heeft hij niet mogen meewerken en aangezien de plannen nogal vergaande verzwaringen inhouden die hij niet aan zijn niet-werkende achterban kan verkopen, moet het anders. Weg met de btw, weg met de verhoging eigen risico, weg met de forenzentaks en vooral veel financiŽle cadeautjes uitdelen.

Zeg nou zelf, dat klinkt toch geniaal? Bent u leraar of agent, dan wil de PvdA u van de nullijn krijgen met een zak geld. Bedrijven kunnen ook een flink zakcentje verwachten als spijkerbroeken-Samsom aan de macht komt en starters hoeven geen overdrachtsbelasting te betalen. Heel goed PvdA, maarre, wie gaat dat betalen? Heeft de PvdA in het verleden geen staatsschuld weten op te bouwen van 400 miljard om de massa-immigratie en Europa te financieren? Geen probleem, ze pakken gewoon de "rijken". Wel, u gaat maar liefst 40 % betalen indien u 125.000 op uw rekening heeft staan. Veel geld? Wel nee, dat is net aan een halve rijtjeswoning. Over de andere helft kunt u straks geen hypotheekrente meer aftrekken en indien u een huis heeft van 1 miljoen of meer, wat helemaal niet zo gek is als u 2 keer uw huis verkocht heeft en een leven lang heeft gewerkt, dan kunt u het bij links al helemaal schudden. Bij de PvdA willen ze gewoon weer ordinair uw geld jatten. Alles wat u meer heeft, moet u straks inleveren.

Zwakkeren misbruiken vormt de essentie van het socialisme. Zwakkeren zijn kwetsbaar en vooral tere mensen voor wie het onwijs zielig is als ze niet alles krijgen voorgeschoteld waar wij keihard voor hebben moeten knokken. Inderdaad, wij zijn ook geestelijk gestoord, imbeciel, fysiek gehandicapt en alles waar anderen dikke sommen met geld voor krijgen. Zielig? Wel nee, en dan krijgen we er nog het fascisme van de vijanden van ons volk er overheen en moeten we verplicht voor mensen dokken die ons het licht in de ogen niet gunnen, maar verder is alles goed en gaat het erom dat vals opgeroepen emoties worden misbruikt om niet te hoeven praten over het probleem dat werkelijk speelt. Namelijk dat er miljarden worden verspild aan linkse hobby's en nu iedereen al zo'n beetje is kaalgeplukt, enkel nog de zorg overblijft om ten prooi te vallen aan die dwazen met een gat in hun hand. Vergeet niet dat uw eigen risico omhoog gaat en uw zorg wordt uitgekleed omdat links en de VVD zo nodig Europa willen afzuigen.

Ach, als we 100 miljard uitlenen aan banken zonder dat terug te vragen, vanaf 40 miljard tot oneindig garant staan voor Europa en tientallen miljarden verspillen aan de massa-immigratie, ontwikkelingshulp en oorlogvoeren in landen waar we niks te zoeken hebben, dan is het mogelijk om het uitkleden van de zorg omdat het geld op is te wijten aan het feit dat u geld heeft verdiend met noeste arbeid. Dit is een weergave van het standpunt van de SP. Wanneer we aan de SP denken, dan zien we Harry van Bommel nog steeds meelopen in een fascistische moslimdemonstratie waarin hij opriep tot de "Intifada" en zijn kornuiten achterhem schreeuwden dat de Joden aan het gas moeten. Zulke schandalen zorgen natuurlijk voor een slechte naam voor het socialisme. Wat doen dictators als hun gedachtegoed bezoedeld is? Juist, ze stellen een minister van propaganda aan en zorgen voor een verandering van de naam. Socialisme is fascistisch en heeft alles te maken met Hitler, Stalin, Mao en al die anderen, dus noemen ze het sociaal.

Nationaal Sociale Beweging, klinkt goed, maar de intenties en gedrag blijven natuurlijk hetzelfde. Er is meer voor nodig om mensen in een goede bui te krijgen. Mooi, dan pakken ze de zorg. Zorg raakt iedereen en een goede gezondheid is het belangrijkste in het leven. Benoem problemen in de zorg en wek gevoelens van walging op, dan zullen mensen wel weer terugkomen denkt de SP. Gesterkt door de peilingen, probeerde de SP met goede moed medelijden op te wekken tijdens een uren durend debat over het verhogen van de eigen risico in de zorg. "Argumenten" van het roepen dat het asociaal is tot het beweren dat het zorgstelsel is uitgevonden door socialisten en kapitalisten het systeem kapot maken, kwamen voorbij. Retorisch geleuter over hoe fabrikanten met patenten de boel kapot maken, wat op zich best wel klopt, maar geen woord over het feit dat de door het socialisme verspilde miljarden bepalend zijn. Beste socialisten, het is heel simpel. Stop met die miljardenverspillingen en de zorg hoeft niet langer de nek omgedraaid te worden.

Overweging.

Elke keer draait hetzelfde liedje binnen de politiek in aanloop van die o zo belangrijke verkiezingen. Ditmaal draaien er zelfs meerdere liedjes door elkaar waardoor het een kakofonie aan gelul is waartussen menig fatsoenlijke burger in dreigt te verdwalen. Aan de ene kant draaien de liedjes van het onvervalste verneuken en besodemieteren. Intern lijken partijen verdeelder dan ooit. Binnen de gevestigde elite van de PvdA, SP, GroenLinks en CDA worden achterbakse spelletjes gespeeld om de macht. Vooral als het gaat om de posities op de kandidatenlijsten valt het op dat er veel emoties en vuile streken vrijkomen in de hoop dat de kiezer de ware aard van die partijen vergeet als het bestuur met een volledig herziene lijst op komt. Wel, zou u op Adolf Hitler stemmen als hij een paar mooie poppetjes weet op te trommelen waarin u eerder wel vertrouwen had? Natuurlijk niet, dat begrijpt iedereen. Behalve interne machtsspelletjes treffen we het ranzige geluid van de populistische spetterpoep die partijen over ons heen storten.

Inmiddels weten burgers niet meer waar ze het zoeken moeten. Alle partijen beloven weer gouden bergen, de Kiesraad wordt overspoeld met registraties voor nieuwe partijen die het allemaal mooier, beter en sneller gaan doen dan die stoffige oude lullen die nu in de Kamer zitten en Nederland gaat weer mooi worden als we op alle partijen stemmen, maar we hebben maar een stem en daarom zal het wel weer niet doorgaan. Jammer, want hoe vaak moeten we nog zeggen dat al die proefballonnetjes geen fuck waard zijn? Hoe vaak moeten we mensen nog uitleggen dat de politiek niet iets is als sinterklaas voor de volwassenen waar ze op kunnen stemmen om hun schoentje vol begeerte gevuld te krijgen? Politiek is geen lustenbevrediging voor de individuele burger. Politiek gaat over het besturen van het land op lange termijn en daarbij het algemene belang van de hele bevolking als leidraad nemend voor beslissingen. Uw belang is individueel, die van de politiek gericht op de maatschappij. Voorkom teleurstellingen en doe iets voor de maatschappij.

De enige manier om uw individuele belangen bevredigd te krijgen, is ervoor te zorgen dat de politiek op de juiste manier het algemene belang invult zodat de hele maatschappij die richting uit gaat. Problematisch is natuurlijk het feit dat elk individu graag zou willen dat de hele maatschappij wordt zoals hij dat graag wil zien, maar dat werkt zelfs niet in sprookjesboeken. We zullen dus moeten kiezen voor een maatschappij waarmee zoveel mogelijk mensen kunnen instemmen; daar komt ook de democratische rechtsstaat vandaan. Alle partijen beloven uiteraard van alles, maar via het algemene belang zoveel mogelijk individuele belangen realiseren kan ons inziens alleen als die belangen niet worden gekozen om specifieke belangen te vervullen. Anders gezegd: als het doel is dat iedereen te eten heeft, is het niet goed om geld van anderen te jatten en aan nietsnutten te geven. Stimuleer mensen liever om te werken. Socialisme faalt altijd omdat ze op korte termijn een paar mensen gestolen goed geven, maar op lange termijn de maatschappij naar de klote helpen.

Denk groot en op lange termijn. Ga niet uit van partijen die u een paar maanden extra euro's op uw uitkering beloven. Zelfs als zij dat voor elkaar krijgen, is de koek ook bij de mensen die iets meer hebben ooit op en dan zitten we allemaal zonder. Besef dat het beter is als een partij op lange termijn de arbeidsmarkt gaat hervormen zodat u binnen een dag een baan kunt krijgen. Ja, inderdaad, dan moet u werken voor uw geld en krijgt u het niet voor niks zoals de PvdA het u voorspiegelt, maar iemand die altijd werkt heeft altijd eten terwijl iemand die een uitkering krijgt van ons geld, crepeert op het moment dat wij het bijltje erbij neergooien. Zo makkelijk is dat nu. Vandaar dat we totaal geen waarde hechten aan proefballonnetjes die lekker klinken maar het niet zijn. We gaan niet voor de VVD stemmen omdat zij nu opeens roepen dat ze de ontwikkelingshulp eindelijk gaan kaalscheren. Beloften op korte termijn zijn op de lange termijn waardeloos en als ze dat niet zijn, worden ze nooit nagekomen.

Kijken naar de langetermijnvisie van partijen betekent dat we ons niet laten leiden door de waan van alledag die zij ons willen voorschotelen. De ware aard van het beestje is veel belangrijker en daar komt u logischerwijs alleen maar achter als u een flink deel van de context en geschiedenis van partijen meeneemt. Vanzelfsprekend kijkt u daarbij naar de grote zaken, niet de kleine details die nauwelijks gewicht in de zaak leggen. Zo constateren wij dat ondanks dat de meerderheid van de mensen anti-EU heeft gestemd op het niet-bindende referendum, altijd pro-Europa loopt te stemmen tijdens verkiezingen die er wel toe doen. Vragen we mensen hoe ze het in hun hoofd halen om pro-Europa te stemmen, dan verklaren ze dat gedrag door te zeggen dat ze op die partijen stemmen omdat die partijen meer punten hebben waar ze het mee eens zijn. Ja domme mensen, maar dat gedoe rond Europa is wel het belangrijkst. Europa is een van de grootste kostenposten van partijen. Wie daar voor is, stemt ook voor lastenverzwaringen om dat te kunnen betalen.

Simpel gezegd: als u pro-Europa stemt en daarmee 40 miljard uitgeeft, dan moet die 40 miljard ergens vandaan gehaald worden. Aangezien er op heel veel onderwerpen bij links een taboe rust, blijven zaken die ons allemaal raken over zoals de zorg. Dus hoe gecharmeerd u ook bent van VVD, PvdA, CDA, GL, CU en D66: niet doen. Tenminste, als u uw eigen volk ook nog eens wat gunt. Wat dat betreft is de SP een beetje slimmer, althans, zo lijkt het. Van meer macht naar Europa moeten ze weliswaar ook niet veel hebben, maar de SP is altijd al een socialistische partij geweest die geldproblemen in het land wil oplossen door extreem hoge belastingen, dwang en dictators. Ze lopen mee tijdens anti-Joodse demonstraties en ondersteunen de multikul door critici te muilkorven. Om daarna te zeuren dat bezuinigen op de zorg zo asociaal is. Geld dat zonder verspillingen aan de multikul voor de zorg zou zijn. Laat u daarom leiden door wat u al jaren weet over partijen en niet door hun fantastische sprookjes. Hier gaan de oordoppen in tot na de verkiezingen.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.