Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

610 # Politie waardeloze sukkels #
Gepost door Misdefinitie op 15-06-2012 om 23:21.
Aangiften tegen allochtone misdadigers niet willen opnemen omdat slachtoffers te blank zijn, bezorgde moeders wiens kinderen worden verkracht wegwuiven met de stelling dat kinderen nu eenmaal lachen als ze een dikke tampeloeris naar binnen geperst krijgen en burgertje pesten met buitenproportionele straffen voor lichte overtredingen is al eerder besproken gedrag waaruit blijkt dat politie en justitie hun macht misbruikt hebben en het uw goed recht is om als bevolking uw afgegeven vrijheid terug te vorderen. Kritiek op de politie wordt over het algemeen nog gezien als haat van mensen die zelf de criminelen zouden zijn. Opvallend, want hoewel bepaalde misdrijven beloond worden door de nationale watjesbrigade, is het feit dat we elkaar niet massaal de hersens inslaan eerder het gevolg van het gezonde verstand van burgers dan van de sterke arm der wet die met de slappe bruine arm in de reet van de boeven zit. Politiekorpsen zitten vol lafhartige criminele sukkels die vanachter hun computertjes het burgertjepesten tot nationale sport hebben verheven.

Met boeven vangt men boeven.

Autoriteiten hebben het voordeel de macht in handen te hebben en kunnen met intimidatie het veelal voor elkaar krijgen dat misstanden het daglicht nooit zullen zien. Wat u in de media leest, bevat derhalve slechts het topje van de ijsberg. Aan de andere kant kunt u er rustig vanuit gaan dat als er iets lekt, het daarom wel heel erg moet zijn als het ondanks alle inspanningen toch openbaar bekend wordt. Eerder hebben we reeds gewezen op de rampzalige gevolgen van de racistische cultuur binnen de politie. Leidinggevenden aldaar vonden het jaren geleden al een goed idee om hun vriendjes aan een leuke positie te helpen door in vacatures en tijdens sollicitatieprocedures te discrimineren op huidskleur. Bij gelijke geschiktheid gaven ze de voorkeur aan een zwarte. Opleiding was nauwelijks van belang. Gedraagt het zich als een rat, dan moet het een rat zijn en dat was voldoende totdat het mis ging. Gebrek aan opleiding zorgde ervoor dat de politie de misdaadstatistieken waarin allochtonen ververtegenwoordigd zijn over het hoofd zag.

Fantastisch staaltje "paard van Troje binnenhalen" en daar bleef het niet bij. Kritische tegenstanders werden vervolgd en monddood gemaakt wat tot op de dag van vandaag het uitgelezen middel is om de "vijand", lees: de burgers, te onderdrukken. Beter zoeken ze eens wat beter naar de kakkerlakken binnen hun eigen gelederen, want het schijnt dat motorclubs daar een flinke vinger in de pap hebben. Politieagenten die niet al corrupt waren, worden verleid tot de criminaliteit door intimidatie en bedreiging. Erger is de constatering dat onder de medewerkers van het korps eveneens zulke "rotte appels" zitten. Met andere woorden, leden van de motorclubs zijn opgeleid en aangenomen als agent en u weet uit eerdere berichtgeving dat bijna alle leden van motorclubs crimineel zijn. Conclusie, heel veel agenten zijn crimineel en dat is nu niet het geruststellende idee dat we zouden mogen verwachten van onze overheid. Door en door verrot zijn de politiekorpsen. Geen wonder dat ze nauwelijks echte misdrijven oplossen.

Thans dringt de vraag op wat de politie dan wel de hele dag doet behalve masturberend achter hun PC'tje zitten kijken naar wat wij allemaal schrijven. Ja, we zien jullie wel zitten stelletje randdebielen, ga godverdomme boeven vangen. Of doen jullie dat niet omdat jullie zelf de boeven zijn?! Vrouwen lastigvallen noemen ze bij de politie plichtsverzuim. Een hoofdagent uit Friesland maakte daar nogal een gewoonte van, was erg opdringerig en zocht voor privťgebruik allerlei gegevens over u op in het systeem. U moet weten dat op het politiebureau elke bokkenlul achter uw persoonlijke informatie kan komen. Vandaar dat wij altijd lekker veel pornofilms draaien, hebben die rukkers iets te doen. Die viespeuk mocht drie jaar lang zijn gang gaan voordat hij de zak kreeg. Nu is hij nog erger dan een klootzak. Zwolle was het toneel van twee onzedelijke en uitermate leugenachtige politieagenten. Leugen + ambtseed is bij de rechter een feit, maar iedereen weet: bij de politie liegen ze altijd.

Haast elke discussie over privacy krijgt te maken met de drogreden dat we toch niks te verbergen hebben. Zulke mensen zouden eens het slachtoffer moeten worden van agenten die hun persoonlijke informatie met opzet lekken zoals deze rakker uit Muiden. Hadden we al gezegd dat politie en justitie letterlijk alles over u weten en die gegevens voor heel veel mensen net zo makkelijk beschikbaar zijn als deze website? Uw geheimen zijn sowieso niet echt veilig bij de politie. Her en der loopt er een mannetje rond die zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen en in uw vertrouwelijke documentatie gaat neuzen. Uitermate illegaal en onaanvaardbaar, maar die alwetende computers met daarin al uw gegevens van de datum waarop u ontmaagd werd tot het aantal keren dat u homo-erotisch materiaal heeft bekeken, staan open en bloot voor alles en iedereen die een vriendje heeft die wel eens bij de politie komt. Van onschuldige burgers weten en verspreiden ze alles. Vindt u het ook zo vreemd dat criminelen vrijkomen door vormfouten en "gebrek" aan bewijs?

Zomaar op de Dam in Amsterdam roepen dat de multiculturele samenleving de perverse natte droom is van fascistische milieuradicalen en internationale socialisten die met wortel en al moeten worden uitgeroeid volgens de ideologie van Breivik, zal u zeker op een arrestatie komen te staan. Zoiets roepen over de Nederlandse samenleving maar dan de doelgroep vervangen door ongelovige varkens die volgens de islam moeten worden afgeslacht, zal zeker hetzelfde resultaat moeten opleveren. Wat deed de politie toen een radicale geitenneuker de Nederlandse cultuur aan het slachten was op de altaar van de islam en ook nog eventjes Geert Wilders met de dood bedreigde? Juist, ze stonden erbij en keken ernaar. Toen een raszuivere Nederlander verhaal wilde halen en daarmee zijn burgerplicht vervulde, werd hij door drie agentjes in de kraag gegrepen. Pas op hoor, want wie iets over de islam zegt is de lul. Dhimmitude is heel normaal bij de politie die allang niet meer een afspiegeling is van de trotse blanke samenleving.

Wellicht zaten die agenten gewoon aan de harddrugs. Schijnt een veelvuldig achtergehouden feitje te zijn bij de politie. Denk voor de gein ook even terug aan de IRT-affaire. Lekker handeldrijven met criminelen en vuistdiep in de drugs zitten en bij betrapping gewoon roepen dat reguleren en meedoen beter is dan de boeven oppakken. Blijkbaar is er iets structureels mis met de opleidingen van de politie, want keer op keer gaan agenten in opleiding in de fout. In Eindhoven ging zo'n NSB'er in opleiding zwaar in de fout door eens lekker te knokken. Iets met voorbeeldfunctie en respectvol gedrag vertonen jegens burgers. Ach, in BelgiŽ doen ze het al niet veel beter. Daar beroofde een agent een dakloze en pleegde fraude bij het opstellen van het proces-verbaal. Toch maar uitschot van de maatschappij. Nederland is daarin veel achterbakser. Negatieve berichten zijn vervelend, dus gebruiken ze censuur. Nieuwsberichten die de politie in een slecht daglicht plaatsen worden afgeschermd. Naam en misdrijf worden vaak niet eens genoemd.

Waardeloze nietsnutten.

Misdaadcijfers geven aan dat de politie slechts 7 % van de woninginbraken oplost en dan hebben we het over de cijfers die in de statistieken komen na aangifte. Om de goede naam te behouden, maken ze dan maar algemeen bekend dat ze een offensief gaan starten in plaats van te zorgen dat het percentage omhoog gaat. Ontkennen is een makkelijke manier om het percentage misdrijven omlaag te lullen. Verschillende dure bolides gaan in vlammen op, maar de politie zegt gewoon dat er geen sprake is van een pyromaan. Natuurlijk, de fik is spontaan ontstaan en de wind heeft de vlammen doen overwaaien. Verwacht vooral niks van deze "waakzame en dienstbare" helden op sokken. Zelfs als er zeker weten wel een boef in het spel is, zullen ze deze nooit pakken. Bent u van plan om iemand in de hens te steken, te verkrachten of anderszins te martelen? Dan kunt u echt rustig van de blauwe maffia op aan. Calculeer voor uw misdaad minstens 15 minuten in. Eerder kan de politie toch niet ter plaatse zijn.

Justitie weet wel ruim 6 dagvaardingen naar onze beheerder te sturen, maar een verzoek in dienen voor de behandeling van een Afghaan die een onschuldige buschauffeur lek stak is te moeilijk. Door deze blunder kwam de dader vrij. Twee overvallers die terecht stonden in Rotterdam zijn door de rechtbank vrijgelaten door de zoveelste blunder van justitie. Bij de politie zijn ze het zat. Tijd om harde eisen te stellen. Wat willen ze? Zwaardere kogels. Zinloos, want, zoals Def P. eens zei: "Ik ben niet bang voor die vieze vuile miet, want Nederlandse smerissen die schieten niet." Ook willen ze meer geld voor "specialistisch" werk. Flitscamera's bedienen is voor hun niveau al hogere wiskunde. Daarnaast willen ze af van de verplichte rijtraining. Elke agent kan immers al rijden, al bestaan er geen politiewagens zonder deuken. Tot slot moeten niet afgenomen examens gewoon snel worden goedgerekend. Zoals het een goed burger betaamt, gunt u de politie van harte hun pleziertjes na al hun harde werk dat ze voor u hebben gedaan.

Criminelen worden zo'n beetje dagelijks door de politie leeg gepijpt, maar voor de brave burgers die belasting betalen om dat tuig te onderhouden, heeft de politie heel wat anders in petto. Zo reed een Italiaanse toerist onwetend over het onduidelijke fietsverbod aan de zuidkant van het Centraal station in Amsterdam op zijn fiets. Een normale agent zou de beste man vriendelijk verzocht hebben om af te stappen en daarbij gewezen hebben op het verbod, maar de stadswachten en agenten waren compleet doorgedraaid. Kennelijk zeer gefrustreerd omdat ze er gisteravond niet overheen mochten van hun vrouw, begonnen ze de toerist met buitenproportioneel geweld te belagen. Met zes man werd hij tegen de grond gewerkt waarbij een van de agenten zijn hoofd tegen de stenen ondervloer aangedrukt hield. Voor het bekijken van een opname daarvan op Youtube, is een flinke waarschuwing op zijn plaats: schokkend! Pas op, tijdens het filmpje zult u regelmatig de doodstraf wensen voor deze hersenloze minder gewaardeerde agressieve knaagdieren.

Omstanders die het fascistische geweld filmden, werden door agenten geÔntimideerd. Op het moment dat een van de filmers wees op het recht om op de openbare weg te mogen filmen, noemde de agent hem stumperd. Zeker, grondrechten zijn zielig. Nota bene dezelfde grondrechten die het volk verhindert om zulke achterlijke smerissen helemaal de tering in te trappen. Daar mogen ze blij om zijn, want bij het zien van de beelden zal bij menigeen de vingers zijn gaan jeuken. Over scheldwoorden gesproken, zelf zijn die pissebedden een stel bange relnichten als het om stevige bewoordingen gaat. Zo moest advocaat Eric Thomas voor de rechter verschijnen omdat hij een agent een sukkel had genoemd. Onaanvaardbaar gedrag van de politie in Amsterdam is aan de orde van de dag. RTL-nieuws bericht dat het aantal klachten over de politie fors is toegenomen. Dan moet u even beseffen dat klagen een nogal lastige zaak is. Agenten zouden massaal burgers slecht bejegenen, beledigen en discrimineren en de verplichting tot aangiften opnemen negeren.

Krakers zijn zelf uitschot die extreem geweld niet schuwen, maar als zelfs zij klagen omdat ze geschokt zijn over het buitensporige geweld van de politie, is er echt iets mis. De politie zou vanuit het niets hebben ingeslagen op ongewapende mensen en zelfs salonsocialist Van der Laan (PvdA) is zich als burgemeester rotgeschrokken. Wel houden ze het woord geweldmonopolie in ere. Alleen de politie mag erop los slaan wanneer ze er niet voor gepakt kunnen worden, u niet. Dus wanneer een inbreker uw heiligdom betreedt en daarmee inbreekt in uw kostbaarste materiŽle bezit waarvoor u uw hele leven lang gewerkt heeft, mag u de inbreker daarvoor niet straffen. Zelf lost de politie geen inbraken op waardoor de kans toeneemt dat u het recht in eigen hand moet nemen, maar behalve dat uw veilige plek voorgoed onteerd is, loopt u ook nog eens zelf de kans om achteraf door die kankerwouten gearresteerd te worden. Mark Rutte beloofde nog dat het neerhoeken van een inbreker geen last zou opleveren met de autoriteiten. Wel ja, als u zwart bent tenminste.

Kinderachtig doen is eveneens een kenmerk van de politie. Aangetrokken door de treffende gelijkenis van hun persoontje, namen agenten van een kunstenaar een houten lul in beslag. De wijkagent voelde zich door het kunstwerk met daarop zijn naam beledigd. Ja, het is ook een belediging om de beste kleine vriend van de man, de penis, in verband te brengen met een hoop stront, daar niet van, maar die kleinzerige flikkers moeten eens leren incasseren. Er is haast niemand die werkelijk over individuele persoonlijkheden spreekt. Alles draait om het algemene wangedrag van de politie, de valse beeldvorming die ze zichzelf aanmeten en de sterke afname van de veiligheid in de samenleving die ze daarmee creŽren. Alles staat bij hen in het teken van naaien. Brein deed aangifte van illegaal uploaden. Nou, wat een misdaad als de pedofielen gewoon rondlopen. Moest die arme man voor iets wat we allemaal doen verhoord worden. Op alle gebieden blijkt de politie zelf de wet te overtreden. Gegevens, vooral onbetrouwbare informatie, wordt veel te lang bewaard.

Fascisme? Sla er op!

Burgerpesten is de voornaamste activiteit van de politie voor wie we allemaal vrijheden en bakken met geld hebben ingeleverd in de veronderstelling dat ze boeven zouden gaan vangen. Eerder hebben we opgemerkt dat zulk gedrag niet onbestraft zal blijven. Veel Nederlanders zijn als de dood dat hun normale leventje wordt geruÔneerd door justitie als zij hun mond open trekken over de politiestaat die Nederland aan het worden is en daar is de overheid maar al te blij mee. Scheelt weer een hoop bureaucratisch papierwerk. Jammer voor de onderdrukkers zijn er ook mensen die het simpelweg niet pikken en tegenacties voorbereiden. Onverlaten staken zomaar een politiebusje in de brand. Grote kans dat zij de dagen ervoor tevergeefs aangifte kwamen doen. Vorig jaar was het ook al raak. Een agent in Hoorn dacht zich straffeloos te kunnen bemoeien met een stel dat een wandeling maakte. Hij werd in zijn gezicht geslagen. Tanken is sowieso een gevaarlijke aangelegenheid. Kansloze zwervers ramden tijdens een achtervolging een politiewagen.

Groepen mensen roeren zich steeds harder tegen het politiebeleid. Verplicht mee moeten doen aan een alcoholcontrole vindt niet iedereen prettig. Wij drinken niet, dus oprotten met die zooi. Reden voor de politie om pepperspray te gebruiken, want niet willen blazen en een agent tegenspreken mag niet. Een Helmonder liet zich niet kennen en beet flink van zich af. Agenten raakten gewond en omstanders deden een duit in het zakje. Drie feestbeesten in Emmen richten hun woede op de politie nadat een deurverbod ertoe had geleid dat zij de kroeg niet meer in mochten. Zulke verboden zijn uit de jaren dertig, dus hup, de beuk erin. Politieagenten in Heerde, Deurne en Valkenburg kwamen erachter dat zij niet altijd het laatste woord hebben of een aanhouding terecht is of niet. De tijd dat Hitler kon krijsen en een bevel gewoon een bevel was, zijn definitief voorbij. Huidige burgers zijn mondig en laten dat weten. Politie en justitie zullen er rekening mee moeten houden dat buitensporig gedrag extreem geweld uitlokt. Of ze het daar nu mee eens zijn of niet.

Eigendom is absoluut en bezit kan nooit een misdaad zijn is een opvatting die steeds meer mensen huldigen. Wanneer de politie uw auto in beslag neemt, is uw eigendomsrecht geschonden en haalt u uw eigen auto gewoon weer terug. Dat de politie het stelen noemt komt omdat het zelf boeven zijn die eerst uw auto hebben gestolen. Die redenatie vinden we ook terug als u elders een bij u gestolen goed aantreft. Volgens de politie mag de boef het houden. Mooi niet dus, wat van ons is, is van ons. Het zal u maar gebeuren. Opgepakt worden door een arrestatieteam omdat u vuurwapen gevaarlijk zou zijn of een rechtse cartoonist of weblogger bent. Vooral omdat het altijd onterecht is. Sorry zeggen ze dan, maar uw leven is geruÔneerd. Stond er laatst in de krant te lezen dat arrestatieteams vaak bang zijn bij geharde criminelen die nergens voor terug deinzen en ze recent zelfs zwaar mishandeld werden door dat tuig. Backfire, karma is een bitch. Net zoals politiesukkeltjes die teveel in hun uniform geloven. Respect moet u verdienen, begrijp dat goed.

Overweging.

Thans zitten we in de situatie dat de reacties over en weer steeds erger worden. Burgers worden door de politie aangevallen met honden als ze niet gehoorzamen. Deden de Duitsers vroeger ook. Fascisten hebben iets met honden. Woedende burgers nemen niks meer van de politie aan en mishandelen als ze daar de gelegenheid voor krijgen. Met kentekenscanners schendt de politie massaal uw privacy, maar criminelen vangen ze er niet mee. Automobilisten zijn dat gedrag zat en rijden de smeris liever dood. Agenten zitten de hele dag op internet naar billen en tieten te kijken; burgers laten aan de politie merken dat ze zeker geen monopolie hebben op kinderachtigheid. Stoer doen als agent in burger en een klein conflict laten uitlopen in bedreiging en geweld is vrij makkelijk. Totdat ze op een dag eens de verkeerde boerka treffen en plotseling allemaal overhoop worden gestoken door mensen die niet bang zijn. Recente gebeurtenissen doen vermoeden dat er een wapenwedloop aan de gang is tussen agenten en burgers die van nature niet crimineel zijn.

Vanzelfsprekend moeten zware criminelen met alle mogelijke middelen aangepakt worden en is het noodzakelijk in een veilige samenleving dat de relatief kleine criminaliteit eveneens op de prioriteitenlijst komt. Waar het hier echter om gaat is dat de politie een aantal fundamentele problemen kent die op den duur tot onherstelbare schade gaat leiden aan de maatschappij. Deels bestaat de politie zelf uit criminelen. Lost men dat niet op, dan krijgen we de situatie dat criminaliteit de norm gaat worden en de politie juist de onschuldige burgers gaat aanpakken die niet aan deze norm willen en kunnen voldoen. Vooral tijdens de overgangsfase is dat een probleem. Nette burgers als wij willen niet de politie in diskrediet brengen. We willen niet zes agenten kapot moeten slaan of, indien noodzakelijk, overhoop moeten schieten omdat ze onze eer, reputatie en blanke lijf zonder geldige reden aanranden. Moeten we als fatsoenlijke mensen dan allemaal aan de kant blijven staan en het slachtoffer worden van deze legale misdadigers? Natuurlijk niet!

De politiek zal moeten erkennen dat de discriminatie van de politie het gezag heeft ondermijnd en waardeloos heeft gemaakt als handhavingsapparaat. Terugdraaien is het advies. Ontsla met terugwerkende kracht al dat gespuis dat via een voorkeursbehandeling vanwege hun huidskleur is aangenomen en zorg dat de Nederlandse politie weer Nederlands wordt. Beperk privileges en macht. Zorg dat het werk van de politie controleerbaar is door het volk. Aangiften opnemen is verplicht en aangezien agenten hun plicht verzaken, moet er een landelijk systeem komen waarmee burgers via internet aangiften kunnen doen. Die aangiften komen anoniem in de statistieken evenals de oplospercentages van misdrijven zodat ook hier controle mogelijk is. Criminele leden van allerlei clubjes komen op de zwarte lijst; inclusief landverraders, deserteurs, profiteurs en al dat andere gespuis dat we hier niet willen. De vrijheid die we hebben ingeleverd aan de politie om de veiligheid te handhaven, krijgen ze niet vanzelfsprekend. Er moet iets veranderen.

Behalve dat de politie deels bestaat uit criminelen en ze daardoor misdaden van hun maten door de vingers zien, houdt een groot deel van de politie zich bezig met burgertjepesten. De politie is meer bezig met overtredingen dan misdrijven. Sowieso is het al absurd dat die verdeling zo scheef is. Iedere boerenlul weet dat misdrijven schadelijker zijn voor de samenleving dan overtredingen. Wat ons betreft moeten er weer goede prioriteiten gesteld worden en dat houdt ons inziens in dat overtredingen die nauwelijks of geen schade opleveren, onbestraft moeten blijven. Per ongeluk ergens fietsen waar iedereen fietst, een paar kilometer te hard op een autosnelweg en vooral alles wat met gedachtemisdaad te maken heeft mag nooit beboet worden. Houd u liever bezig met woninginbraken. Een inbraak kan mensen helemaal kapot maken. Blijf weg bij de gewone automobilisten zolang er nog moorden gepleegd worden. Burgers hebben de politie het mandaat gegeven om boeven op te pakken, niet om zelf gecriminaliseerd te worden.

Gaat de politie weer boeven vangen, dan zullen de rest van de problemen ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. Cruciaal is namelijk het feit dat veel extreem gedrag te wijten is aan het buitensporige gedrag van de politie. Wedden dat u bent wijs gemaakt dat de politie zo moet reageren omdat die mensen nu eenmaal boeven zijn? Wel, u hoort nooit het hele verhaal en altijd zullen er mensen zijn die het onacceptabele gedrag van de politie proberen te bagatelliseren door te roepen dat ze heus alleen mensen aanpakken die het verdienen. Miskend wordt dat tegenwoordig zelfs de meest nette mensen van wie we het niet zouden verwachten behoorlijk extreem reageren in situaties waarin dat helemaal niet gepast is. Waarom zou iemand voor een sigaret een agent willen doodrijden? Of voor een boete op de fiets zich met geweld willen verzetten in de wetenschap dat hij dan opgepakt en gestigmatiseerd wordt? Het werkelijke verhaal is dat gewone burgers zo getergd zijn door de onredelijk behandeling door de politie dat ze hun gedrag aanpassen.

Kijk om u heen en merk op dat geweldsincidenten richting de politie steeds vaker voorkomen. Zo vaak zelfs dat we het verhaaltje dat al die mensen gewoon criminelen zijn niet meer geloven. Helaas zijn het steeds vaker burgers die zich zo fascistisch bejegend voelen, dat ze niet anders kunnen dan keihard terug reageren. Onrecht met onrecht bestrijden. Hiermee geven we geen oordeel over de wenselijkheid van dat gedrag, maar enkel een verklaring waarom mensen steeds extremer gaan reageren. Repressie zal de politie niet helpen. Zeker, met zes man een verbouwereerde Italiaanse toerist in elkaar slaan omdat hij niet begrijpt waarom een kleine fietsovertreding tot buitenproportioneel politiegeweld leidt, is eenvoudig. Een woordvoerder kan dat wel rechtlullen in het nieuws, maar het probleem blijft. Namelijk dat de politie door haar gedrag niet alleen criminelen tegen zich krijgt, maar ook veel burgers. Het politieapparaat is al te beperkt om alle criminelen het hoofd te bieden. Laat staan als ze het draagvlak van het volk verliezen.

Nergens ter wereld is het voor langere tijd mogelijk om criminelen de hand boven het hoofd te houden en daarbij de bevolking te schofferen. Hitler kwam een heel eind. Hij creŽerde eveneens legale misdadigers en de rancuneuze aanbrengers en liet zijn vijanden onder de gewone bevolking uitzuigen, pesten en ruÔneren. Hele volkeren tot de vijand maken is echter nooit verstandig. Politie en justitie hebben op dit moment alleen nog de touwtjes in handen omdat het fatsoenlijke deel van de bevolking uit morele overtuiging vindt dat het niet handig is om hun kwaad met kwaad te vergelden en ze zich ervan bewust zijn dat als zij, ondanks het falende politieapparaat, niet crimineel worden, er tenminste van hun kant geen criminelen bijkomen. Het wordt geen chaos omdat wij geen chaos willen, maar wat moeten wij doen als Goebbels voor de deur staat of we door 10 man onwettig tegen de grond worden geduwd? Teveel nette mensen hebben inmiddels een nare ervaring met de politie en de overheid zal er alles aan moeten doen om ervoor te zorgen dat de bom niet barst. Hebben we dit niet eerder gezegd?
Reacties: 6
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 19-06-2012 om 13:45.
Sorry dat ik het zeg maar (een deel van) politie en justitie heeft zich altijd al zo corrupt en fascistoÔde gedragen, puur omdat het kan in die organisaties.
Enkele jaren geleden las ik dit [Link] voor het eerst.
Met verbijstering heb ik een hele nacht zitten lezen.
Van de onderste agent tot de bovenste rechter dekt het hele systeem zich en maakt daarbij rŁcksichtslos slachtoffers.
Valsheid in geschrifte, meineed, bedreigingen, mishandelingen, alles komt voor om maar het verhaal naar hun hand te zetten.
Als burger heb je niets te lachen wanneer een of andere imbeciele ambtenaar de pik op je heeft.
[Link]
Meldt ook zeker geen zware overlast die je ervaart gepleegd door de bovenklasse van de maatschappij...
Dit hele land lijkt op het eerste oog netjes en vredig, maar laat je niet bedriegen daardoor.
Onderhuids is het een gifpoel, haat, nijd, afgunst, minachting, alles kan zomaar je deel worden.
Daarom wil ook niemand meer wat met een ander te maken hebben.
Het enige dat de bevolking in dit land nog bindt is de verplichte blauwe envelop.
Van mij mag iedereen dood vallen.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 19-06-2012 om 18:17.
Alles is al bekend, dat geldt voor elk onderwerp. Het opmerkelijke is dat er tegenwoordig heel veel juridische waarborgen zijn ontwikkeld en het openbare internet erg kritisch is, maar het onaanvaardbare gedrag gewoon door blijft gaan alsof het ze niks kan schelen dat steeds meer mensen hun gezag niet meer willen erkennen.

Desondanks weiger ik een asociale zuurpruim te worden door anderen die zich achterlijk gedragen. Het klinkt erg clichť, maar de maatschappij dat zijn wij. We hebben genoeg mensen in onze omgeving die zeer de moeite waard zijn en voor wie we door het vuur gaan. Op straat groeten we vreemden en houden we deuren open. Sociale interactie en communicatie, zelfs met vijanden. Vooral de ogen en oren openhouden en het fascisme niet uw hart laten veroveren.

Reactie door Sickofleft op 19-06-2012 om 20:00.
Met die opm. over gezag snij je echt een goed punt aan.
En het is iets waar ik me ook steeds weer over blijf verbazen.
Het door het gezag compleet negeren van de publieke opinie die nu overigens toch echt wel duidelijk leesbaar en miljoenvoudig op internet staat.
Dat is dus niets meer dan -het- bewijs voor hun pure arrogantie en logische totale minachting voor de mening het volk.
(toch raad ik je aan de gegeven link eens uit te spitten, je zal versteld staan van hoever onze rechtstaat heen is, de schrijver heeft het allemaal perfect gedocumenteerd)

Ik vind het zelf moeilijk om nog voor iets of iemand door het vuur te gaan.
Om nog normaal met mensen om te gaan zelfs.
Klein voorbeeld waarom:
In mijn buurt is alleen kijken al teveel, het kan je problemen opleveren.
Zoals zonet.
Ik hoor geschreeuw op straat en zie plots mensen rennen en schelden.
Om te zien wat er speelt loop ik mijn achtertuin in en zie 50 meter verderop drie vrouwen en een blowende neger staan, ze hebben mot met een groepje jeugd dat nog wat verderop staat.
De jeugd fietst weg en de "dames" draaien zich om en lopen weg.
In hun draai zien ze mij in mijn eigen tuin staan.
Onmiddellijk kreeg ook ik provocerende opmerkingen toegeschreeuwd...
Ik ben er maar niet op ingegaan want voor je het weet heb je weer een probleem of tig erbij.
Mijn woonomgeving is laatste jaren echt zo asociaal geworden dat ik met niemand hier ook maar iets meer te maken wil hebben.
Het is echt een buurt compleet vol mensen met het motto "ik doe wat ik wil en niemand zal mij daarvan weerhouden"
Bovenstaande constaterende en daarop anticiperen t.o.v. van mijn omgeving kan ik niet echt fascistisch noemen.
Het is het gevolg van jarenlang links pamperen van kanslozen.
Die kanslozen zijn hun positie in de maatschappij vergeten.
Niemand doet ze wat, hun inkomen is toch gegarandeerd. (ik werk er verplicht voor zelfs...)
Daarom kots ik op deze maatschappij.


Reactie door Moses 35i op 20-06-2012 om 00:00.
Niet alleen nette mensen maar inmiddels zijn weerloze of weerloos gemaakte mensen al het slachtoffer van onnodig politie-geweld. Het het gewoon te belachelijk voor woorden:

http://www.youtube.com/watch?v=hWBRCB4HkXY

Helaas is het niet duidelijk wa er aan vooraf is gegaan maar wat het filmpje toont is gewoon niet te beschrijven!
De politie is gewoon te dom om te schijten!

Reactie door Sickofleft op 20-06-2012 om 02:32.
Er zal aan die video beslist iets aan vooraf zijn gegaan, echter...
Dat kan nooit een gegronde rede zijn geweest voor wat je deze "agente" in de video ziet doen.
Alleen totaal gefrustreerde gekken zijn tot zulke daden in staat.
(laat ik nu net vaak politieagenten zulke daden zien plegen, dat moet dan toch wijzen op dat de politie een apparaat is vol gefrustreerden en andersoortige gekken...)
Half youtube en liveleak staat vol met police abuse.
.
De politie...., hoe ga je daar mee om?
Bel ze niet want ze komen toch niet of veel te laat.
En ook, ontloop ze waar mogelijk, ze zullen u nl. lastig vallen met boetes of erger.
negeer ze simpelweg.

Miljarden euro's van ons belastinggeld worden door die organisatie gebruikt met daarna als gevolg dat ze zich met vaak buitensporig geweld tegen die zelfde burger keren.
Privacy schenden waar maar mogelijk.
Zichzelf indekken tegen veelal terechte claims.

Reactie door Moswolkje op 20-06-2012 om 23:25.
Er zijn meer mensen ontevreden over de politie, ik heb daarom dit artikel hier een beetje gepromoot.
[Link]

Alle beetjes tegenwerking tegen die schoppende ehh...sukkels want dat mocht, is meegenomen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.