Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 41 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

62 Marokkanen vaker psychisch gestoord
61 MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug"
60 Marokko.nl begrijpt "discriminatie" wel
59 Balkellende nu al genaaid door Europa
58 CU: "Onze beweringen ontkennen betekent straf"
57 Het gelijk van "De misdefinitie van de HvA"
56 CDA: "Ein volk! Ein Reich! Ein Euro!" (1)
55 Indoctrinatiereis fiasco door realiteit
54 Nationale Studiebox: "Stop zinloos VMBO-geweld"
53 Oplichting: E-dentify hosting is kinderspel (56)
52 "Steuntrekkers zijn vieze profiteurs"
51 HvA geeft studiepunten om te spammen (2)
50 2 maal 3 is 4; wiedewiedewiet en 2 is 9 (2)
49 Lapmiddelen voor het onderwijs
48 "Extreem rechts groeit in Nederland"
47 Indoctrinatie in strijd tegen radicaliseren
46 PvdA: "Op naar de zwartenheul"
45 Verdonk: "Deporteren is niet zielig"
44 Donner: "Alleen oprotten als het mij stoort"
43 Maar meneer, wat doet u nu?!

61 # MP Ys: "Wij hoeven die kut-zwarten niet terug" #
Gepost door Misdefinitie op 07-06-2005 om 22:10.
Wat doet een minister-president die van bepaalde mensen afwil? Hij promoot vertrek en zorgt ervoor dat ze oprotten. Bij voorkeur gebeurt dat naar een land waar men het moreel gezien verplicht is om die mensen te accepteren. In het geval van de Antillen kan men heel makkelijk mensen naar Nederland sturen, want we vormen een koninkrijk met de Nederlandse Antillen. Opgeruimd staat netjes moet hij gedacht hebben.

De minister-president van de Antillen is echter boos geworden op Nederland. Had hij er net voor gezorgd dat die kansarme paupers uit de Antillen uit het land vertrekken zodat hij van ze af was, gooit Nederland naar zijn mening roet in het eten. In Den Haag wil minister Verdonk namelijk dat kansarme criminele Antillianen worden teruggestuurd naar hun eigen land. Dan zit hij er weer mee opgescheept. Is dat even balen!

Dat vind hij nu ook. Hij wil geen criminelen in zijn land. Ja dag, wij ook niet. Retour afzender dus. "Dat is schending van mensenrechten en je reinste discriminatie!" roept meneer Ys. Wij moeten het maar accepteren dat ons land wordt overspoeld door criminele en kansarme buitenlanders. Want eerlijk is eerlijk: over die groep gaat het nu. Over de goede mensen hoor je nauwelijks wat. Wat hij loopt te verkondigen komt nogal hypocriet over. Hij wil die mensen zelf ook niet (terug), terwijl Nederland ze volgens hem niet mag weigeren.

Ys zwaait met het toverwoord discriminatie en dreigt met grof juridisch geschut. Jammer genoeg zijn wij daar niet van onder de indruk. Ga in uw eigen land de dient uitmaken Ys, want wij zijn hier de baas. Het feit dat de minister-president van de Antillen een hypocriete dwaas is volgt uit een ander bericht. Daaruit wordt duidelijk dat men in de Antillen ook aan selectie en categorisatie doet, maar dan een graadje erger.

In Nederland wil men criminele Antillianen kunnen uitzetten. Ook wil men kansarmen terug sturen als ze na een tijdje geen zicht hebben op werk of studie. In de Antillen laat men er echter geen gras over groeien: blanken mogen er per definitie niet in. Dat is pas racisme. Om geen gezeik te krijgen met de rest van de wereld maken ze de eisen om er toch in de komen vervolgens belachelijk hoog. Om te kunnen zeggen dat ze een zogenaamde regeling hebben. Zo moet iemand huisvesting hebben, beschikken over voldoende poen om uit te geven in de casino's elders en moet er een bewijs van goed gedrag worden overlegd. Waar men in Nederland ter plekke voor werk mag zorgen, zijn de eisen in de Antillen nogal een stap erger. Als wij al discrimineren, dan zijn het daar regelrechte racisten. Ys erkent ook dat hij fout zit, want hij noemt de vestigingsregels in de Antillen ook iets uit het verleden.

Alleen maar om zijn gelijk in Nederland te halen overigens. Hij denkt serieus kans te maken op het juridische vlak, maar waar zeikt hij over? Ze discrimineren zelf veel erger en ze willen daar toch zo graag onafhankelijk zijn? Ys ontpopt zich regelmatig als voorstander van een extreem links knuffelbeleid. Hij is van mening dat criminelen moeten worden gemotiveerd om goed gedrag te vertonen door ze na hun criminele daden een baan aan te bieden. Indien u een baan zoekt hoeft u dus alleen zijn knappe dochter te verkrachten. Wel een beetje ruw en ruig dan. Als u tenminste een hoge functie ambiŽert.

Verder is het liedje een beetje afgezaagd. Mijnheer beschuldigt ons land van racisme en stelt dat we in Nederland bezig zijn om de apartheid in te voeren. U weet wel, dat is een systeem dat er voor zorgt dat we weer kunnen zitten in de metro. Ook is hij van mening dat we in een later stadium graag razzia's gaan houden in Antilliaanse wijken. Dit soort praat willen we niet in ons land. Ys is alleen maar naar ons land gekomen met de boodschap dat wij een stelletje racistische neo-nazi's zijn en hoopt het kabinet te indoctrineren. Ik hoop dat het kabinet hem snel deporteert naar de rimboe waar hij vandaan komt. Gelukkig steunt de meerderheid in de kamer de plannen van Verdonk. Wij zijn hier geen racisten.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.