Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

609 # Europa's sadomasochisme #
Gepost door Misdefinitie op 10-06-2012 om 23:34.
Op de verantwoordingsdag die in de Tweede Kamer werd georganiseerd na het uiteenspatten van Rutte 1, ging de oppositie los op de PVV zoals een pedofiel zijn lusten botviert op een klein kind. Alles werd uit de kast getrokken om Wilders zoveel mogelijk te beschadigen en hem te diskwalificeren voor de komende verkiezingen. Rutte moest er eveneens aan geloven. Pechtold (D66) wilde dat de ex-premier voorgoed afstand neemt van Wilders omdat ze met die laffe hond niks bereikt zouden hebben in 1,5 jaar. Daarbij werd het spelletje bewijs eisen, verwerpen en nieuw bewijs eisen veelvuldig gespeeld. Dat het kabinet dankzij Wilders veel goede dingen heeft kunnen doen voor het land zoals voor een miljard aan overbodige regels schrappen, zijn ze gemakshalve even vergeten. Net als de belangrijkste verdienste van Wilders tijdens Rutte 1, namelijk het 1,5 jaar voorkomen van de linkse verspilzucht die nu komt. Europa ontpopt zich als een sadomasochist waarbij de leiders enkel nog een harde piemel kunnen krijgen van het uitknijpen van hardwerkende burgers.

Europa niet stabiel te krijgen.

Voordat we naar de ontwikkelingen van het gedrocht Europa gaan kijken, is het verstandig om weer goed stil te staan bij de positie waarin Nederland zich momenteel bevindt. Al sinds die bekende oorlog kampen we met een staatsschuld van enkele honderden miljoenen. Na meer dan 60 jaar zijn we er nog altijd niet in geslaagd deze schuld af te lossen waardoor de schuld meer dan 1000 keer groter is geworden. U begrijpt meteen dat de aflostijd daardoor ook 1000 keer groter is geworden en we van z'n leven niet meer van die schuld afkomen. Verder is bekend dat onze schuld meer dan 400 miljard is en dat Griekenland als failliet werd beschouwd bij 350 miljard. Conclusie, we zijn failliet en daardoor wordt u door de overheid in uw hol op z'n Grieks genaaid. Over de schulden betalen we een dikke rente en zelfs dat kunnen we niet meer. Dankzij de Kunduz-coalitie gaan we straks 16 miljard bezuinigen, let even op hoe. Houd even voor ogen dat de politiek, om 16 miljard te kunnen bezuinigen, al alles en iedereen moet afknijpen tot op het bot.

Heeft u dat beeld een beetje vast, mooi, dan vragen we u of u weet wat ESM voor een monster is. Wanneer u nu in koor roept "Europa's sadomasochisme", dan zit u er niet ver naast. Ziet u nu wel dat u feitelijk een stuk beter onderlegd raakt wanneer u zich regelmatig op dit soort achterlijke nazi-websites bevindt? Het Europees Stabiliteits Mechanisme. Klinkt als een dubieus systeem van totalitaire regimes, daarom is het voor u beter bekend gemaakt als het noodfonds. Nood klinkt zo lekker menselijk. Welk beschaafd levend wezen wil er immers niet medemensen in nood helpen? Prachtig, hoeveel weet u inmiddels een paar weken later over ESM? Bent u een beetje goed geÔnformeerd, dan zult u met ons beamen dat het werkelijk een verschrikking is. Anders heeft u hoogstwaarschijnlijk vanuit de media vernomen dat die ondemocratische bloedhond van een Wilders naar de rechter ging en verloor. Minister De Jager vindt dat u onterecht bang wordt gemaakt door al die racistische nationalisten. Voor 40 miljard anaal verkracht worden is best lekker.

Bedenk dat we voor een bezuinigingsronde van 16 miljard al kapot worden gemaakt door links. CDA, D66, GroenLinks en CU hebben van het VVD toestemming gekregen om de btw te verhogen (behalve op linkse kunst), de zorg uit te knijpen en een forenzentaks in te voeren. Laat staan wat er moet gebeuren als Nederland straks 40 miljard garant wil gaan staan. Garant staan betekent dat het geld te allen tijde opeisbaar is. Vergelijk een hypotheek waarbij de ouders garant staan. Wanneer dochterlief haar schulden niet betaalt, verkoopt de bank beide huizen en mag iedereen onder de brug gaan slapen. Het ESM is feitelijk gewoon een verdrag. Wellicht kunt u zich nog het verdrag van Lissabon herinneren. Niet? Wacht even dan, dat verdrag is een andere naam voor Europese Grondwet. Aha, u weet het nog en inderdaad, u heeft NEE gezegd maar het is u toch door de strot geduwd door de linkse elite CDA en PvdA. Met het ESM-verdrag geeft Nederland de volledige soevereiniteit weg aan Europa. Uw geld en vrijheid dus.

Terwijl politici moord en brand schreeuwen om u ervan te overtuigen dat het tekenen van een dergelijk verdrag goed is voor het land, wordt u verneukt waar u bijstaat. Linkse media als de NOS vertellen u dat het noodfonds bedoeld is als vangnet voor problemen. Vol lof zijn ze over de zogenaamde "voordelen": sneller geld verzamelen om de crisis te lijf te gaan. Nederland zou niet de volledige 40 miljard hoeven betalen, maar "slechts" 6 miljard. Beslissingen zouden genomen worden bij meerderheid, met een verwijzing naar de door u zo geroemde democratische rechtsstaat. Immuniteit zou niet absoluut zijn en conflicten kunnen worden voorgelegd aan het Hof van Justitie. Dan zullen we nu eens de werkelijke tekst van het ESM-verdrag erbij pakken. Let op, een verdrag is gewoon wetgeving! Startkapitaal van het noodfonds is 700 miljard. Zodra Europa roept, moeten wij het geld binnen 7 dagen betalen. Onherroepelijk en onvoorwaardelijk moeten we Europa gehoorzamen. Het ESM-verdrag bepaalt dat ze het bedrag onbeperkt mogen verhogen.

Inderdaad, onbeperkt, die 40 miljard die we vanuit Nederland moeten betalen, is slechts het begin. Maakt het noodfonds verlies, dan zijn we verplicht dat verlies aan te vullen. Is het realistisch om te veronderstellen dat er nog meer verhogingen aan zitten te komen? Oordeel zelf naar aanleiding van de feiten. Spanje heeft jarenlang lopen frauderen met de vastgoedmarkt. Centjes vergokken en lang leve de lol. Thans hebben zij van Europa 100 miljard toegezegd gekregen vanuit het noodfonds. Niet zomaar toegezegd, maar Europa heeft Spanje moeten smeken het geld aan te nemen, aldus de NOS die schrijft dat Spanje de noodhulp heeft "geaccepteerd". Alsof een land dat bijna failliet is nog zoveel noten op zijn zang mag hebben. Griekenland heeft 240 miljard gekregen, Ierland 68 miljard, Portugal 78 miljard en ItaliŽ wil op den duur graag 600 miljard hebben. En wat krijgt Nederland? De rekening! Steeds meer landen krijgen door dat Europa gratis geld geeft. Het noodfonds droogt al snel op en dan moeten wij oneindig blijven betalen.

Wacht, er is nog meer. Behalve dat we door het ondertekenen van het ESM-verdrag blanco cheques geven aan Europa waarmee ze een oneindig bedrag van onze rekening mogen afschrijven, behelst het verdrag nog een aantal andere waarborgen om te voorkomen dat u alles weer naar het oude wil hebben. Stemmen op de PVV in de hoop dat Wilders de boel gaat terugdraaien? Vergeet het maar. Alle EU-leden zijn verplicht mee te doen, maar minstens 17 landen kunnen zich legaal aan de verplichtingen onttrekken. Nederland doet natuurlijk wel mee, zo gaat dat. Eenmaal getekend, mag het niet meer opgezegd worden. Vreemd, alle verdragen mogen worden beŽindigd naar internationaal recht, maar deze niet. Doen we niet wat het ESM wil, dan kunnen zij ons voor de rechter dagen en nakoming eisen. Plegen zij jegens ons een onrechtmatige daad, dan hebben wij niet de mogelijkheid om daarover te klagen, de rechter staat buiten spel. Het ESM betekent onbeperkt betalen, onbeperkte macht voor de EU, geen rechter meer die kan oordelen en volledige immuniteit voor het ESM.

Het is overduidelijk dat elk persoon met een IQ hoger dan dat van een spiegelei, zal inzien dat het ESM-verdrag onacceptabel is in een vrije samenleving. Onze voorouders hebben in de oorlog al mogen meemaken wat de vorming van een socialistisch Derde Rijk inhoudt. Onbeperkte en onaantastbare macht in handen van een select groepje eliteflikkers is uit den boze, daar komt enkel ellende van. Een socialistisch wangedrocht dat streeft naar algehele nivellering van alle goederen en uiteindelijk iedereen even arm maakt. Herinnert u zich nog dat wij er vaak op gehamerd hebben dat als er maar vaak genoeg gebruikt wordt gemaakt van socialistische structuren, de rijke westerse landen straks allemaal ontwikkelingslanden worden? Die richting gaan we uit. Landen verschillen nu eenmaal zo erg van elkaar dat een gemeenschappelijke pot met al het geld alle redelijkheid ver te boven gaat. Blijf godverdomme van ons geld, onze mensen, ons land en onze kennis af. Geen Europa meer, anders hadden we net zo goed het Derde Rijk kunnen houden.

Voorstanders van het noodfonds proberen de aandacht van de onbeperkte macht die we uit handen geven te verbloemen door te roepen dat het noodfonds nu eenmaal noodzakelijk is. Zouden de banken in Spanje omvallen, dan zouden we uiteindelijk ook hier de lul zijn. Bullshit. Een drogredenatie in de zin van laat Adolf Hitler maar doorgaan met het vergassen van Joden, anders is alles voor niks geweest. Fuck you, iets wat slecht is, moet stoppen ondanks alle eerdere verliezen. Geld blijven geven aan een zwerver omdat u gehoopt had van hem een goed man te maken van uw investeringen, getuigt van waanzin. Dat geld bent u kwijt en als u er geld in blijft pompen, zal hij enkel nog meer drugs kopen waardoor u nog meer aan hem kwijt bent. We hadden sowieso niet ons vermogen aan Europa mogen koppelen. De euro wordt steeds minder waard en vaste lezers weten meteen waarom. Noodfonds = geld bijdrukken = inflatie. Pechtold (D66) wil Europa nog meer macht geven zodat alles een hele politieke unie wordt die moet gaan concurreren met China en de VS.

Teflonpop Pechtold is echt niet goed bij zijn hoofd. China weet heus wel dat onze euro grotendeels bestaat uit gebakken lucht. Geld dat giraal virtueel wordt bijgeschreven heeft totaal geen waarde. Of wilt u soms beweren dat we bij u iets kunnen kopen als we zelf "1 miljard" op een papiertje schrijven? Natuurlijk niet, geld is gerelateerd aan de hoeveelheid schaarse goederen in een maatschappij. Er is simpelweg niet genoeg goud, voedsel, kleding en huizen ten opzichte van het geld, dus het overbodige geld is waardeloos. Valsmunterij, dat gaat ons niet redden. Denk nou niet dat dit vooral een theoretische discussie is. Het gaat hier om veel geld. Uw geld. Al het geld dat er bestaat of beter gezegd: de algehele waarde van uw geld. Gaat Europa failliet, dan bent u failliet. Het gaat hier om de grote miljarden. Miljarden waardoor ook u een slaaf van Europa wordt en mag werken tot uw 80ste. Absolute dictatuur van Europa betekent het einde van een vrije democratische samenleving.

Helaas denken veel mensen dat hun tijd wel zal komen. Lekker stemmen op al die linkse pro-Europese randdebielen omdat de socialisten u een uitkering beloven. Niet beseffende dat Europa op steeds meer gebieden het net om ons aan het sluiten is. Voor die uitkering, is straks echt geen geld meer. Het is allemaal nog een stapje erger dan u denkt. Nederland komt dit jaar zeker 21 miljard tekort. Moet u nagaan, we hebben 400 miljard schuld en kunnen derhalve niet eens de rente over de schuld betalen. Om die 21 miljard aan rente over schuld te betalen, moeten we nogmaals gaan lenen. De Jager leent daarvoor 8,4 miljard op de kapitaalmarkt. En de rest? Daar verhogen ze voor de zoveelste keer de belasting voor. Daar gaat uw ouderenzorg en uw pensioen. Dan komen we iets tegen waarvan alle haren recht overeind gaan staan. De Jager moet nog eens 1 miljard extra bijlenen om de schulden van die Grieken te betalen. Kunt u bevatten hoe achterlijk het is om geld te lenen voor andermans schulden terwijl we niet eens de rente op de eigen schulden kunnen betalen?!

Het is zelfs nog veel erger dan we hier beschrijven. Over de schulden betalen we thans een lage rente. Wie een koophuis heeft, zal begrijpen dat als zijn rente opeens van pak hem beet van 5 % naar 13 % zal stijgen, dat definitief het einde zal betekenen. Rutte (VVD) ontkent simpelweg dat er sprake is van een nieuwe Europese Grondwet om definitief tot een politieke unie te komen. Nogal raar, want alle ontwikkelingen van de laatste tijd, in het bijzonder het ESM, wijzen in de richting van ein Reich, ein Euro und ein FŁhrer. Onbeperkte macht in handen van een kleine socialistische elite die alles en iedereen uitbuit en vervolgt. Natuurlijk ontkent Rutte. Hij is een linkse liberaal die eigenlijk gewoon een salonsocialist is en heult met de landverraders van het ergste soort. Eigenlijk hoeft hij niet eens te ontkennen, want het feit dat hij de Kunduz-coalitie heeft lopen pijpen voor linkse plannen zegt genoeg. Ergens verbaast dat gedrag ons niks. Deze ideale schoonzoon zat stiekem in een bespreking van Bilderberg waar ze al decennia over uw lot beslissen.

Alexander Rinnooy Kan roept als ex-voorzitter van de Sociaal Economische Raad (SER) dat Nederland offers moet brengen om de euro te laten voortbestaan. Prachtig, gaat u maar liggen op de offersteen meneer Kan of is het dan niet meer zo makkelijk praten over andermans geld? Nederland moet helemaal niks. Die klote euro heeft ons allen verneukt, weg met die troep zoals Wilders wil. Europa bemoeit zich al met zoveel dingen. Zo bepaalt Europa zelfs wat het beleid moet zijn inzake cookies op internetsites en werden we bedreigd met een boete als we niet deden wat Europa wilde. Nu zitten we opgescheept met een dwaze wet die feitelijk alle commerciŽle cookies verbiedt en niet na te leven is. Europa heeft iedereen tot crimineel gebombardeerd door op alle paspoorten vingerafdrukken te eisen, maar het vervalsen van die meuk is kinderlijk eenvoudig en komt steeds vaker voor. Onnodig en erg idioot. Over vingerafdrukken gesproken, Nederland maakt voor de verwerking gebruik van een Amerikaans bedrijf en dus heeft Amerika ze nu ook.

De situatie is nijpend en Europa is een rotzooitje geworden waarin macht verkrijgen belangrijker is dan de positie van individuele lidstaten. Reden voor de politieke partijen in Nederland om Europa tot een verkiezingsstunt te maken. Bij de ChristenUnie zijn ze pro-Europa, maar om u niet af te laten schrikken van het bovenstaande, doen ze alsof ze een geniale vondst hebben gedaan. Arie Slob wil namelijk onderzocht hebben wat er gebeurt als Europa in tweeŽn wordt gedeeld. Rijke landen in het eerste deel en al die trieste Oostbloklanden in het andere deel zodat ze begrijpen dat het Oosten enkel goed is voor de concentratiekampen. Volgens Slob is dat nodig omdat de draagvlak voor de huidige aanpak verdwijnt. Juist, maar in plaats van alles terugdraaien, moeten we met een afgezwakt gedrocht verder. Nou, we kunnen wel vertellen wat er dan gebeurt meneer Slob. Kijk maar naar het voormalige EEG. Vanuit de Europese Economische Gemeenschap (EEG) groeit vanzelf wat we nu hebben zodra links (weer) de meerderheid krijgt.

Veel beter is het idee van Wilders. Het experiment om het Derde Rijk te laten herleven in een modern jasje, is mislukt, dus volledig terugdraaien. Ons land moet gewoon uit de Unie en terug naar de gulden. Laat de moffen ook meedoen en koppel de gulden weer aan de Duitse mark en we komen weer een heel stuk verder. Griekenland en al die pauperlanden die een gat in hun hand hebben, krijgen de tering maar. Landen kunnen Europa onder druk zetten om de macht weer in handen te geven van de nationale staten. Zodat Nederland eindelijk eens de grenzen kan dichtgooien voor alle niet-westerse allochtonen en de rest van alle mensen die hier niet horen. Opgerot staat netjes. U wilt toch niet betalen voor een overkoepelend Europa dat alles voor Nederland gaat beslissen? Onze cultuur, ons volk, ons gemeenschappelijk beleefd verleden en onze kameraden gaan voor alles. Uw geld is van u en dat moet zo blijven. Europa is niet democratisch gelegitimeerd. U heeft met een overgrote meerderheid NEE gezegd en het recht op burgerlijke ongehoorzaamheid.

Overweging.

Tientallen tot honderden miljarden zijn al verdwenen richting Europa en dat gaat in de toekomst steeds meer worden. Mensen raken onverschillig door alle berichtgeving rond Europa, het noodfonds en de crisis. Eerst en vooral zijn ze met hun eigen leven bezig die zonder al deze ellende al moeilijk genoeg is. Vaak heerst de gedachte dat de beleidsmakers allemaal hoogopgeleid zijn, als deskundigen en professionals beschouwd moeten worden en het heus wel ergens voor nodig is. Vragen we dieper door, dan komen we uit op het punt waarop mensen vinden dat Europa het leven beter heeft gemaakt, er heel veel voordelen zitten aan het systeem en Nederland toch internationaal handel moet drijven omdat we anders achter gaan lopen op de grootmachten ter wereld. Helaas snijden zulke gedachten geen hout. Macht corrumpeert. Wie de macht eenmaal heeft, zal deze willen uitbreiden ongeacht of het verstandig is. Op deze wereld zijn teveel mensen die enkel omwille van de socialistische ideologie er alles voor over hebben het Europese rijk in stand te houden.

Die zogenaamde voordelen van Europa waarmee ze u al die tijd zoet gehouden hebben, bestaan niet. Tenzij u wilt blijven volhouden dat het feit dat u uw valuta niet meer hoeft om te rekenen tijdens die twee weekjes vakantie in Frankrijk, het waard was om een crisis te krijgen, jaarlijks duizenden euro's aan extra belastingen te moeten betalen en een forse aanslag op uw pensioen te mogen incasseren. Handeldrijven is eveneens geen argument, dat doen we al eeuwen en dat is altijd goed gegaan zonder de bemoeienis met Europa. Wat overblijft is het ideologische standpunt. Bent u overtuigd socialist, dan zult u alle feiten en argumenten in dit artikel bullshit vinden. Dan bent u hoe dan ook uit op een Europees rijk dat alle macht in handen heeft en daarmee het absolute eigendomsrecht verwerft over al uw geld. Het maakt u dan niks uit hoeveel de burgers worden uitgeknepen om dat te kunnen betalen. Klaarblijkelijk hebben mensen die pro-Europa zijn hun kop diep in de linkse konten van hun leiders zitten aan wie zij gehoorzaamheid verschuldigd zijn.

Erg lang is die overtuiging niet meer vol te houden. Europa kan lange tijd de sadomasochistische riem over uw reet halen indien u als socialist voordeel heeft van het beleid van linkse partijen, maar u moet weten dat u voor die elitekliek slechts een gebruiksvoorwerp bent om hun ultieme doel van macht en rijkdom te kunnen bereiken en behouden. Kijk eens naar de rijkelijk gevulde gebouwen in Brussel. Mooie architectuur die er voor miljoenen euro's is neergezet. Miljarden worden verspild om hun linkse hobby's te kunnen financieren. Zelfs al bent u een extreem linkse rat, dan nog zullen zij die kosten net zo lang op iedereen blijven verhalen totdat ze ook u zullen pakken. Dan is het te laat, want als alle tegenstanders van het steeds machtiger wordend Europa de mond gesnoerd zijn, blijft er niemand meer over om te protesteren. Deze situatie is te absurd als we er goed over nadenken. Denk na mensen! Vrijwel al onze schulden zijn het gevolg van Europa, massa-immigratie en ontwikkelingshulp.

Lidstaten in Europa verpesten het voor zichzelf waardoor andere landen geld moeten bijdrukken om hen te redden en er hyperinflatie ontstaat met als gevolg dat er crises ontstaan en al het geld van de lidstaten net zo lang herverdeeld wordt totdat alles en iedereen kapot is. Gelukkig treft deze situatie ook steeds meer de mensen die voor die linkse pro-Europapartijen hebben gestemd. Elke keer krijgen we een grote grijns op het gezicht als we horen dat zo'n linkse kakkerlak gekort is op zijn uitkering, zorg of leuke speeltjes. Jammerend vragen ze zich af waarom "rechts" zo gemeen is. Niet gehinderd door kennis van zaken over hoe het door hun zo geliefde socialisme het land in het verderf heeft gestort waardoor ze nu allemaal genaaid zijn. Heerlijk, maar we schrijven dit niet voor het fijne "I hate to say..."-gevoel dat we er van krijgen. Dit is bedoeld als een wakkerschuddende waarschuwing. Europa staat op het punt om onomkeerbare schade aan te richten. Wat u ook bent en wat u ook vindt, dat is wat we allemaal niet moeten willen.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 14-06-2012 om 20:19.
Inderdaad, het gaat over fictief geld.
En die Hollanders doen gewoon hun ding, kankeren eens wat op internet maar verder gebeurd er niet veel.

Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ze bij de slager ineens pak-em-beet 25,00 euro voor anderhalf ons broodbeleg moesten betalen; zouden we dan eindelijk de gemoederen (gelijk die heetgebakerde typjes uit die failliette landen te pas en te onpas showen) hier zien oplaaien?

Kan je nagaan hoe erg het al met mij gesteld is...ik zou haast zeggen; ik kan niet wachten tot het zover is!

Alles om maar verlost te worden van dat hongerige veelvraatgedrocht Europa.
Nu wordt onze portemonnee ook steeds leger, en als we dan toch ten onder gaan dan maar strijdend.

Reactie door Sickofleft op 15-06-2012 om 00:03.
Ik zit hier net een documentaire te bekijken over de USA en de gevolgen van de crisis aldaar.

Wat er geconcludeerd werd is dat de macht van Washington werd gebroken door de crisis.
Vele staten kregen niet meer genoeg geld.
De afzonderlijke staten gingen daarna simpelweg hun eigen gang.
Ook werden vele gezinnen zelfvoorzienend.

Voor een falende EU zie ik een zelfde scenario opdoemen.
Na het falen van dit gedrocht moet het leven verder, hoe dan ook.

Er zal veel voor ons gaan veranderen.

Reactie door Moswolkje op 16-06-2012 om 17:54.
Kwestie van tijd; kan niet anders.

Reactie door A1824G op 21-06-2012 om 22:39.
Het oprichten van een Geuzenleger [i]nieuwe stijl[/i] zal toch moeilijk worden als je eerst geld moet lenen bij EU-fondsen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.