Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

607 # "Berberapen" niet te handhaven #
Gepost door Misdefinitie op 31-05-2012 om 23:16.
Veel mensen denken ten onrechte dat de evolutietheorie stelt dat alle mensen geŽvolueerd zijn uit apen. Wat Charles Darwin, de grondlegger van deze theorie, werkelijk zei en waar tegenwoordig voldoende wetenschappelijke evidentie voor is te vinden, is dat apen en mensen dezelfde gemeenschappelijke voorouder hebben. "Aap" is daarom geen term die we willekeurig aan de verschillende soorten rassen geven, maar gebruikt wordt in drie situaties: de aapachtigen die in dierentuinen verblijven, degenen die hoog in de bomen in het oerwoud zitten en beeldspraak voor stoute mensen. Met name die laatste categorie wordt gebruikt voor mensen die, evenals hun aapachtige evenbeelden, stout gedrag vertonen. Denk aan woorden als "snotaap" om aan te geven dat een kind ondeugend gedrag heeft vertoond. Om de gedachtepolitie zijn werk te laten doen, wordt er vaak nog een vierde categorie van de belediging toegevoegd. Hordes Marokkanen vertonen zoveel brutaal, aapachtig en crimineel gedrag dat ze niet meer in de maatschappij te handhaven zijn.

Agressieve primaten.

"Vuile kankerhomo, ik zweer jou, ik maak je af!" is een uiting die u als bruinwerkende Nederlander op klaarlichte dag naar uw hoofd geslingerd kunt krijgen als u nietsvermoedend door de grote hoofdstad Amsterdam loopt. Gordon, u weet wel, die relnicht van de televisie, kan daarover meepraten. Wachtende op zijn vriend waarmee hij de darkrooms onveilig zou gaan maken, werd hij opeens aangevallen door een troep wilde rifapen die hem vanwege zijn homoseksualiteit in elkaar begonnen te trappen. Eenmaal op de grond liggend om de genadetrap te krijgen, wist Gordon door het oog van de naald te kruipen omdat de aldaar toevallig aanwezige politieagenten kwamen aanrennen uit angst dat er weer eens een schandaaltje in de kranten zou komen waar Marokkanen bij betrokken zijn. Uiteindelijk leidde het ertoe dat Gordon er voorlopig niet over durfde te praten en destijds geen aangifte kon doen. Anti-homo geweld neemt toe in de stad die zich de gaystad van de wereld noemt. Gordon wordt er steeds vaker anders dan van achteren gepakt.

Deze gebeurtenis bevat een aantal zeer interessante lessen. Allereerst is het een sneer naar al die randdebielen die het in hun achterlijke hoofd halen om te gaan janken over belediging als we die gestoorde homohaters uitmaken voor apen terwijl er godverdomme in ons land op klaarlichte dag mensen in elkaar worden getrapt om hun seksuele voorkeur. Begrijp goed dat het ook uw zoon of de latent homoseksueel gedragende rechter had kunnen zijn die willekeurig ten prooi kan vallen aan dat gespuis. Gedrag op een harde manier afkeuren, valt niet onder belediging. Strafrechtelijk niet en moreel al helemaal niet. Voorts is het duidelijk dat het weer Marokkanen zijn. Alle vooroordelen ten spijt, is de conclusie hard maar waar: homohaters zijn veelal islamieten, Polen en andere buitenlanders. Natuurlijk, wij maken grappen over homo's. We noemen hun activiteiten walgelijk en vies vanwege de smerige onderbroekenlol. Homoseksualiteit wordt echter door alle Nederlanders ten minste gedoogd zonder geweld. Dat ligt in die woestijnculturen wel eventjes anders.

Verder is het tekenend voor de situatie dat er geen aangifte is gedaan wegens openbare geweldpleging en mishandeling. Later zou Gordon verklaren dat hij bang was voor publiciteit, maar dat snijdt geen hout omdat Gordon het als bekende Nederlander gewend is om in de belangstelling te staan en kapot geschreven te worden in allerlei media. Onze ervaringen raadplegend, vermoeden we dat de politie Gordon heeft afgeraden om aangifte te doen. Zijn aangifte zou namelijk bekend worden bij de daders en bij hun achterban en Marokkanen zijn blijkens de criminaliteitsstatistieken geen lieverdjes. Bekend is verder dat de politie er sowieso niet om staat te springen om aangiften van een blanke tegen een moslim aan te nemen. De beheerder van Misdefinitie heeft dat met eigen ogen kunnen aanschouwen en heeft het bewijs daarvan schriftelijk liggen. Sowieso is de noodzaak tot aangifte idioot. Politie en justitie vervolgen al webloggers bij een klaagmailtje. Wordt er iemand in elkaar getrapt, dan vinden wij dat vervolging verplicht moet zijn.

Zoals u weet worden ze bij justitie al helemaal panisch van een term als berberapen. Vandaar dat we het woord sinds de rechtszaak tegen Misdefinitie extra vaak gebruiken in de hoop dat al die kankerfascisten een hartaanval krijgen. Niet echt natuurlijk, de werkelijke reden van een titel zoals die in dit artikel wordt gebruikt, is als vanouds een spiegel voorhouden waarin de hypocrieten hun ware ik kunnen zien. Wanneer "berberapen" al de nodige emoties oproept, dan moet een gruwelijke bedreiging de politie al helemaal tot actie dwingen. Moet u even nagaan. Op straat wordt een homo naar de tering getrapt en als wij de daders een stel kamelenneukende apen noemen, staat we zo voor het hekje. Blijkbaar is het tere zieltje van geweldsplegers in Nederland door zo'n gedachtemisdaad belangrijker dan het aanpakken van mishandeling. Komt er een woordvoerder zeggen dat ze prioriteiten kennen. Wilders wordt steeds heftiger bedreigd met de dood. Doodsbedreigingen aan zijn adres worden echter nauwelijks aangepakt.

Nederlanders zouden volgens linkse georiŽnteerde onderzoeken massaal een harde piemel krijgen van immigratie en het als verrijking voor ons land zien. Waar deze cultuurverrijkers het land naar toe willen leiden, wordt duidelijk als we haatbaard Abu Qasim als woordvoerder van de moslimextremistische organisatie Sharia4Holland horen prediken op de Dam in Amsterdam. Luister en kijk eens goed naar deze beelden waarin hij ondubbelzinnig laat merken hoe de toekomst van ons land eruit gaat zien. Abu Qasim vindt Nederland maar een kutland. Amsterdam zit in zijn visie vol met stoephoeren, gokhallen en mode. Hij vindt dat de junkies van de maatschappij die in naam van Europa het volk uitbuiten. Nou, als u het hier zo klote vindt en in plaats van vrouwen liever kamelen neukt, gokken wilt zoals de pedofiel Mohammed en pinguÔns gehuld in boerka's prefereert boven opgemaakte vrouwen, rot dan op naar uw eigen land. Zuipen en lolmaken moeten volgens de extremist gezien worden als het as van het kwaad en de ultieme vormen van perversiteit.

Abu beklaagt zich erover dat we geen normen, waarden en grenzen kennen. Moet die moslimmongool zeggen. Deze rat stelt dat de islam alle moslims opdraagt om wat zij het kwaad noemen, zoals onze vrijheden, met wortel en al uit te roeien. Onze democratie is geen reet waard voor deze terroristen. Allah zou ervoor zorgen dat de gouden tijd waarin de sharia de baas speelde, weer zou terugkeren en dat mag van de islam op alle mogelijke manieren. Desnoods via extreem geweld. Hypocriet benadrukt hij dat de moslims geen confrontatie willen met niet-moslims. Het ligt allemaal aan u, beste Nederlanders. U zuipt en neukt er maar op los en dat mag niet van Allah. Blijft u dat doen, dan zal de goddelijke islamitische wetgeving ervoor zorgen dat u allemaal pedofielen wordt. Net als hun profeet. En wat doet de islam met mensen die hun kleine piemeltje beledigen? Juist, die moeten kapot. Vermoord, net als Van Gogh. Na een eindeloze speech over hoe pervers Hollanders wel niet zijn, bedreigt Abu Qasim openbaar Geert Wilders met de dood.

Duidelijk, zo klaar als een klontje. Iemand doet openbaar een doodsbedreiging en dat is hartstikke strafbaar. Geert Wilders wordt tevens een hond van de Romeinen genoemd. Kenners weten dat moslims een hekel hebben aan honden en deze trouwe viervoeters zien als lager dan de bekende minder gewaardeerde dieren waarvoor wij de criminelen uitmaken. Honden moeten, blijkens radicaal gebruik, worden vernietigd. Openbaar iemand classificeren als een hond van de Romeinen betekent derhalve niks anders dan een oproep tot extreem geweld tegen Wilders totdat de dood erop volgt. Ook wordt er gedreigd de democratie met geweld te verwerpen en dat valt onder terrorisme. Aangezien elke agent die zulke strafbare feiten opmerkt direct mag ingrijpen, mag u verwachten dat die dwaas onmiddellijk wordt opgepakt. U zult het niet geloven, maar de politie stond erbij en keek ernaar. Alleen "sukkel" vinden ze nog een probleem. Moslims mogen Nederlanders zonder problemen met de dood bedreigen. Een dappere Nederlander die wilde ingrijpen werd wel gearresteerd.

Landverraders zouden ze tegen de muur moeten zetten. Het is godgeklaagd. Stel dat deze Nederlander had geroepen "Wij Nederlanders zijn die idioot zat, rot op naar je eigen land anders schiet ik je dood rat", dan had hij waarschijnlijk net zoals de baldadige waxinelichthoudergooier jaren in de bak gezeten. Weet u waarom de politie deze moslimdreiger later wel heeft willen oppakken? Omdat deze gebeurtenis in de media terecht kwam vanwege de opname en de Kamervragen die de PVV erover stelden. Overigens stond hij na een paar uurtjes weer op straat met een dagvaarding op zak. Meneer moet 11 juli voor de rechter verschijnen. Minister Opstelten van Justitie antwoordde in de Kamer dat er een risico is dat aanhangers van Sharia4Holland hun toevlucht zoeken tot geweld. Tijdens de demonstratie op de Dam waren er meer radicalen aanwezig. Onder uw neus worden alle Nederlanders en hun cultuur bedreigd. Sharia4Holland vindt dat er geen sprake is van bedreiging. Dat de sharia met geweld de macht over gaat nemen is geen bedreiging, maar een belofte.

Moslims blijken veel meer te mogen voordat ze eindelijk worden opgepakt. Deze geitenneuker wordt zelfs slechts voor de politierechter gedaagd voor een concrete doodsbedreiging terwijl de beheerder van Misdefinitie voor een paar woorden van algemene strekking die een ironische beeldspraak vormden keihard voor de meervoudige kamer werd gedaagd; een afdeling van rechtbanken en gerechtshoven waar drie rechters over het algemeen zeer zware criminelen vervolgen. Je reinste dhimmitude in dienst van de sharia en dat blijkt ook uit een zaak waarbij twee Marokkanen op de vlucht voor de politie een onschuldige voetganger vermoordden. Mohamed en Mohamed zijn zoals zo veel Marokkanen van de overvallen en de mishandelingen. Met hun scooter vlogen ze over de straten totdat ze een voetganger morsdood reden. Tegen het Hof zeiden ze dat ze niet gereden hadden. "Och, dan zaten jullie allebei achterop!" Vrijspraak volgde voor twee Marokkanen die iemand doodreden omdat het Hof vond dat het OM niet precies kon bewijzen wie gereden had.

Interessant, toen uw blanke beheerder voor het gerechtshof stond, was er ook geen bewijs dat hij de gewraakte teksten had geschreven. Sterker nog, hij had ze niet geschreven en ontkende derhalve. Het gerechtshof was echter creatief. "Nou," zei het Hof, "jammer dan, maar u bent de eigenaar en daardoor dus gewoon aansprakelijk." Vervolgens schreven ze in het arrest de leugen dat onze beheerder verklaard zou hebben achter alle teksten te staan en de enige was die de teksten kon weigeren. In werkelijkheid is er gezegd dat iemand die zoiets zegt, ook het recht op vrijheid van meningsuiting heeft en dat het beheer bepaalt wie toegang heeft. Ach, liegen in naam van de islam. Liegen als fundamenteel kenmerk van de islam. Het is allemaal bekend. Feit is dat rechters in geval van Marokkaanse verdachten blijkbaar makkelijker oordeelt dat er geen bewijs is terwijl ze bij blanken gewoon de eigenaar pakken. Walgelijk staaltje discriminatie en racisme waar u geen weet van heeft. Zulke dingen gebeuren godverdomme onder uw neus!

Geef ze een vinger en ze pakken de hele hand. Vaak horen we dat moslims geen alcohol mogen drinken. Kennelijk hebben we iets verkeerd gehoord, want ze bedoelen waarschijnlijk dat ze geen alcohol mogen drinken waar ze zelf voor betaald hebben. Een beetje Marokkaan pikt die rotzooi gewoon. Als de politie komt zullen ze er hooguit 2 oppakken en gaat de rest vrijuit. Nederlandse scholieren mogen door dit gesodemieter nog maar met 1 persoon tegelijk naar binnen. Vanzelfsprekend verzinnen ze het niet vanzelf. Korankindertjes worden voor het smerige werk gedrild tijdens informele koranlessen waar ze gewoon mishandeld worden om hard te worden. Ja, zo wil de profeet dat nu eenmaal. Triest, we zien steeds die wannebe agentjes voor ons die dit nu aan het lezen zijn in de hoop daar een veroordeling uit te slepen terwijl ondertussen gewoon de kinderen mishandeld worden en de radicalen oproepen tot geweld. Ga boeven vangen stelletje sukkels, u hoort dit niet eens te lezen als u van onze belastingcenten de maatschappij hoort te beschermen.

Overweging.

Ongetwijfeld zal de titel van dit artikel vanwege het bijzondere woord aan het begin Pavlovreacties oproepen bij die pikomhogen van het MDI, politie en justitie. Vol verwachting klopt hun hart in de hoop in dit artikel iets te kunnen vinden waar ze een gedachtemisdaad mee kunnen maken. U moet zich daarbij een stelletje masturberende driftkikkers voorstellen die met goede moed en een kloppende roede de toetsenbordhelden uithangen. Hun bezoeken aan deze website zijn niet bedoeld als actie vanwege een strafbaar feit. Wat zij doen is bewust en alleen controversiŽle onderwerpen opzoeken waarin ze de teksten kunnen verdraaien tot iets wat zij strafbare belediging noemen. Er zijn geen daadwerkelijke slachtoffers. Bij gedachtemisdaad draait alles om onschuldige teksten waarvan iets goors wordt gemaakt door de autoriteiten. Gesuggereerd wordt dat het om misdaden tegen de menselijkheid zal gaan. Deze teksten proberen zulke randdebielen een spiegel voor te houden. Niet de term "berberaap" is het probleem, maar achterlijk gedrag.

Het is onze stijl niet om grappen, gebruik en betekenissen van begrippen uit te leggen, maar al die IQ-loze figuren dwingen ons daar in feite toe. Slimme mensen hebben hopelijk al begrepen dat we met de term "berberaap" in de titel niet verwijzen naar moslims, Marokkanen of iets soortgelijks. Waar het om gaat is de discussie dat een term als "berberaap" als definitie noch als leidraad voor gedrag gebruikt kan worden. In de eerste plaats hebben we betoogd dat het sowieso achterlijk is om om wat voor reden dan ook aanstoot te nemen aan de term "berberaap". De enige reden om dat te doen, is een volledige tekst te diskwalificeren door een begrip uit de context te trekken. Gefeliciteerd, u bent te dom om te kakken en heeft zojuist een machtswoord gegeven. Bent u rechter, dan kunt u helemaal trots zijn, want ondanks dat het nergens op slaat, kunt u met het woord "belediging" uw geweten sussen. Veel mensen snappen blijkbaar niet dat het zinloos is om de vrijheid van meningsuiting op die manier te beperken aangezien de vijanden van ons volk er sowieso een onbeperkte vrijheid op nahouden.

Wie gaat er nu lopen janken om zoiets triviaals als het woord "berberaap" in een tekst als de criminelen tegen wie het in beeldspraak gericht is zelf openbaar doodsbedreigingen uitspreken? Teksten als belediging zien, is als gedachtemisdaad nooit te handhaven. Iedereen heeft een mening. De ene spreekt hem wel uit, de andere niet. Veelal spreken de mensen die nooit hun mening lijken te geven, toch een extremistische mening uit op internet als ze zich anoniem wanen. Tegen zulke uitingen is het strafrecht niet opgewassen. Wat wil justitie doen dan? Miljoenen Nederlanders die anoniem reageren op internet opsporen en vervolgen? Natuurlijk niet, ze pakken het selectief aan. Onder het mom van dat er prioriteit moet zijn, concluderen ze dat het logisch is dat ze niet iedereen aanpakken. Hoe geloofwaardig kan justitie zich echter nog maken indien blijkt dat de "gedachtemisdaden" van rechts gepakt worden? Politie en justitie hebben laten zien dat ze zelfs niet warm of koud worden van doodsbedreigingen. Daarmee vervalt elke grond tot het vervolgen van uitingen.

Vanuit radicale moslimkringen wordt er op precies dezelfde manier gereageerd en daarmee de boel omgedraaid. Beweerd wordt dat wij (lees: de Nederlanders) de lucifers hebben die het dynamiet (lees: de moslims) tot ontploffing kan brengen. Gesuggereerd wordt dat die lucifers worden aangestoken door de beledigingen jegens moslims en dat wij een explosie kunnen voorkomen door gewoon te doen wat zij zeggen. De politie interpreteert die boodschap in elk geval als "houd uw smoel, dat is wat ik bedoel". Trekt u toch uw mond open, dan liggen al hun prioriteiten bij het dichtnaaien van uw smoelwerk. Deze drogredenatie is gebaseerd op een hoop stront. Blijkens de video waar we in dit artikel naar gelinkt hebben en diverse islamitische geschriften, is het doel van de islam sowieso het invoeren van de sharia, het omver werpen van de democratische rechtsstaat en het iedereen onderwerpen aan hun kleine piemel. Wanneer zij beschouwd kunnen worden als explosieven, dan is het niet correct onze vrijheden als lucifers te zien.

Denkt u werkelijk dat het Nederlandse volk erbij gebaat is om de explosieve toestand te bezweren door continu op eieren te lopen voor deze haatbaarden? Zeker niet. Nu u weet dat er sprake is van dynamiet, wilt u geen enkel risico lopen. U gaat dus niet stilletjes uw sigaret doven of uw mond houden in de hoop dat het gevaar zich nooit verwezenlijkt. Logischer is dat u het dynamiet voorgoed onschadelijk maakt zodat u zelfs bij groot vuur geen gevaar meer loopt. Al die mensen die roepen dat ze het gevaar eveneens kunnen bedekken door het weggooien van alle lucifers, zijn niet goed wijs. Op scherp staande explosieven kunnen op verschillende manieren tot ontploffing worden gebracht. Wilt u voor deze weg kiezen, dan zou dat betekenen dat u uw leven continu in de waagschaal moet leggen voor het stomme ideaal om die explosieven te behouden. Rot even gauw op, weg met die troep voordat er een ramp ontstaat. Voor vrijheden geldt precies hetzelfde. Steeds weer uw vrijheid inleveren garandeert u geen ontploffingsvrij leven.

Eigenlijk verbaast het ons dat dit soort discussies zo ingewikkeld worden gemaakt. Feitelijk is het heel eenvoudig. Gedachtemisdaad is geen misdaad. Oproepen tot geweld is dat wel. Elke uiting op deze website is bedoeld ter ondersteuning van het maatschappelijk debat en er zit geen enkele oproep tot fysieke actie bij. Het zou in een vrije democratische rechtsstaat daarom ondenkbaar moeten zijn dat iemand voor deze teksten wordt vervolgd. Radicale moslims daarentegen maken misbruik van de vrijheid van meningsuiting omdat het verschil nu juist is dat hun uitingen wel oproepen tot geweld jegens andersdenkenden. Sterker nog, zij roepen hun achterban in vakjargon op en vragen hen daarmee een einde te maken aan het leven van Geert Wilders. Vooral de verwijzing naar de moord op Van Gogh die ook niet deed wat de moslimgemeenschap wilde, namelijk zwijgen, is daarbij veelzeggend. Vervolging van een mening legitimeren door het nauwelijks willen vervolgen van doodsbedreigingen door moslims is aan niemand meer te verkopen.

Destijds heeft uw beheerder ook aan het gerechtshof gevraagd waar ze nu helemaal mee bezig waren. Vrije rechtse meningen vervolgen terwijl op dat moment buiten in Amsterdam Joden het slachtoffer zijn van antisemitisme en homoseksuelen in elkaar worden getrapt. Weet u wat het Hof daarvan vond? Het Hof vroeg in reactie daarop hoeveel geld de beheerder had, want hij zou toch wel veroordeeld worden omdat hij had moeten weten dat de teksten hier beledigend zijn. Hopelijk zullen die rechters het nooit hoeven meemaken dat hun zoon of dochter het slachtoffer wordt van dat tuig. Ze hebben in elk geval het geluk dat wij geen extremisten zijn. De leer van het consequente redeneren zou ons gebieden om, willen we rechtvaardig behandeld worden, hetzelfde te gaan doen als die moslims. Geen meningen meer op deze website, maar gewoon openlijk onze vijanden met de dood bedreigen. Is dat dan goed? Nederland is een land waar u beter het tegenovergestelde van het goede kunt doen, want dan komt u er het beste van af.

Volgens justitie kunnen doodsbedreigingen eerder dan onze teksten, kunnen we beter een homo in elkaar schoppen dan roepen dat veel moslims anti-homo zijn en mogen we, als we het niet eens zijn met justitie, gewoon het geloof in de democratie opzeggen. Sterker nog, we mogen openbaar verkondigen dat we ons nooit aan de democratische rechtsstaat zullen houden, Nederlandse rechters niet ons recht spreken en Nederlandse wetten niet voor ons gelden. Wat geldt er dan nog wel voor u? Wel, ga te raden bij die radicalen. Zij stellen hun eigen recht in de plaats van ons recht. De sharia leidt hun. Product van een geloof, pardon, politieke ideologie, die haat en geweld tot zijn beginselen heeft gerekend om iedereen te kunnen onderwerpen. Is dat de maatschappij die justitie wil creŽren? Prima, als dat zo is, dan willen we daar graag aan meewerken. De consequentie is wel dat zij geen fuck meer te zeggen hebben. Justitie raakt haar geweldmonopolie kwijt omdat ze collaboreert met de vijand en er niet in slaagt Nederland te verdedigen tegen criminelen.

Zo komen we terecht in een andere onwerkbare situatie. Namelijk een situatie waarin we tegen u moeten zeggen dat justitie zichzelf heeft gediskwalificeerd en u derhalve gerechtigd bent om hen het geweldsmonopolie te ontnemen. Daar heeft u natuurlijk weinig zin in, want het rustige leventje dat u tot nu toe kende is daar niet bepaald bij gebaat. Logisch, politiek, maatschappelijk en juridisch gezien hebben we het recht om het vertrouwen in de overheid op te zeggen, maar dat kunnen we alleen met argumentatie waarmaken. Fysiek in de praktijk zal het een nare situatie opleveren. Vandaar dat we liever kiezen voor de politieke weg en die houdt in dat we onze standpunten blijven geven over hoe het eigenlijk had gemoeten. Gedachtemisdaden moeten uit de wet. Woorden die niet oproepen tot geweld leveren geen schade op. Bedreigingen moeten leiden tot zware straffen. Trap ze terug naar hun eigen land. Bevalt onze democratie u niet, ga dan terug naar de woestijn waar de kamelen, de brievenbussen en de latent homoseksuelen op u wachten.

Al eerder hebben we uitgebreid gesproken over de noodzakelijke reorganisatie van politie en justitie. Aangezien zij met hun dhimmitude op de Dam hebben aangetoond enkel misdrijven van moslims te willen aanpakken als het toevallig in de publiciteit komt, kunnen we concluderen dat de politie eindelijk haar masker heeft afgeworpen en de kant van de sharia heeft gekozen. Deze grove minachtig van de Nederlandse wet, moet afgestraft worden met het ontslag van al die flikkers die hun taak niet serieus nemen en trachten het land in handen van de islam te krijgen. Wat ons betreft, mogen deze dhimmi's gestraft worden volgens de sharia. Dat is immers de wetgeving die zij zo waarderen. Nederland moet weer een Nederlands politiekorps krijgen die er trots op is om de Nederlandse wetten na te leven en de democratische rechtsstaat te allen tijde in ere te houden. Vrijheid moet in onze cultuur weer dominant worden. Wee uw gebeente als u na deze beschouwing nog te dom bent om te kakken en denkt dat er mensen worden uitgescholden voor berberapen.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Moses 35i op 02-06-2012 om 13:53.
Ik hoop dat er ooit een dag komt dat de burger het niet meer pikt en met harde hand terugslaat. Het pappen en nathouden heeft lang genoeg geduurd!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.