Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

605 # Overheersing in stapjes #
Gepost door Misdefinitie op 21-05-2012 om 23:30.
Mensen vragen ons vaak waarom we zo'n gruwelijke hekel hebben aan moslims. Dan moeten we weer aan die zakkenwassers gaan uitleggen dat het niet om moslims gaat, maar om het afkeuren van crimineel gedrag. Even later volgt er weer een bericht van die zuigende lapzwansen waarin ze vragen waarom er tegen gematigde moslims geageerd wordt. Wilders zou roepen dat er geen gematigde moslims bestaan. Ons antwoord is echter dat het nogmaals niet gaat om moslims als personen. Behalve strafbaar crimineel gedrag bestaat er ook nog gedrag dat weliswaar niet voor de rechter vervolgd kan worden maar desondanks grote schade kan aanrichten aan de maatschappij en zijn cultuur. Het is logisch om daarbij paard en man te noemen. Het zijn immers niet de poezen, honden, varkens en apen die het doen. Nou ja, misschien ook wel. U bent hopelijk geen imbeciel en zodoende begrijpt u dat we met "moslim" crimineel gedrag bedoelen. Niet-westerse cultuurbarbaren trachten hun religie ideologie en cultuur op te dringen door Nederlandse tradities aan te vallen.

Allah's wil is wet.

Kermissen vallen onder de oer-Hollandse tradities waar mensen graag naar toe gaan als ze eens flink wat geld lichter willen worden. Vrolijke muziek, leuk voor de kinderen, lekkere snaai, diverse gokmachines en attracties om nog een keertje kotsmisselijk te worden. Gezellig en wie het liefst als een rare kluizenaar thuis zit, is zeker niet verplicht om te komen. Wat kan hier nu mis mee zijn? Nou, daar denken moslimfundamentalisten, dat moeten ze allemaal verplicht zijn van de heilige koran, heel anders over. Op kermissen gebeuren namelijk dingen die in strijd zijn met de sharia, de strenge islamitische wetgeving. Op een kermis kunnen losbandige vrouwen loslopen. Proest, wat een stel latent homoseksuele geitenneukers. Alsof ze allemaal flikkers zijn en alleen elkaars handje mogen vasthouden, denken ze dat een reguliere kermis zoiets is als een bordeel. Fout, denk beter na en probeer het nog een keer. Moslims krijgen op diverse internetwebsites de opdracht om kermissen desnoods met grof geweld op te ruimen en te ontdoen van vrouwen.

Eigenlijk is hun globale opvatting best goed. Gesteld wordt dat iedereen verplicht is om verwerpelijke zaken op te ruimen. Nu vinden wij die rifapen die oproepen tot geweld jegens kermisexploitanten verwerpelijk. Dus als wij nu iedereen oproepen om buiten al het vuilnis op te halen en naar de ovens in de woestijn te sturen, dan krijgen we geen politie aan de deur niet waar? Wel? Toch wel? Doen maar niet dan. Vergeet wat we gezegd hebben. Serieus, het is van de zotte dat zulke idioten op websites, die op mensen in ons land gericht zijn, zulke oproepen tot geweld mogen doen. Onaanvaardbaar en waarom doen ze het nu helemaal? Omdat een of andere darmtoerist bang is om op de kermis een stijve piemel te krijgen van een knappe vrouw. Het draait ze niet eens echt om de kermis. Overal in Nederland lopen vrouwen rond die, in de ogen van die baardapen, er losbandig uitzien omdat ze geen theedoek dragen. Moeten we dan alle vrouwen gaan bedekken om de radicale moslimcultuur tevreden te stellen? Linkse troela's, zegt u er ook eens wat van!

Foei, doen alsof het allemaal homo's zijn die nog in de kast zitten is belediging. Stiekem zijn veel moslims wel potenrammers waar we vooral niet de schuld bij mogen leggen. Minister Leers wil het probleem liever aanpakken middels aanpappen en nathouden. Anti-homopartijen met een moslimsignatuur bestaan gelukkig ook niet in Nederland, dat is allemaal maar schijn. Blijf het vooral allemaal lekker ontkennen, de feiten zullen u wel om de oren slaan. Sharia4Belgium, een radicale organisatie die ook in Nederland activiteiten ontplooit, heeft een voorman die zijn homohaat spuwt omdat hij nog niet aan zijn broeders heeft kunnen vertellen ook in het eten van gisteren geroerd te hebben. Stout zijn we, islamisten houden helemaal niet van homo's, die kunnen we niet van bruinwerkerij betichten. Hoewel, in Kanaleneiland (Utrecht), waar voornamelijk Marokkanen wonen, worden knappe vrouwen in reclames afgeplakt. Blijkbaar mogen moslims niet naar knappe vrouwen kijken, lopen ze elkaar hand in hand de hele dag te kussen en houdt Allah gewoon van homo's.

Gelukkig is Allah nogal goed voor de gek te houden. Geen homo's, geen vrouwen en geen kermis. Wat doet de gezonde Marokkaan dan? Juist, hij gaat samen met de organisatoren van de Gay Pride en een kermisexploitant travestieten beveiligen. Die zijn man en vrouw tegelijk en Allah ziet daarboven heus niet het verschil tussen een kermisexploitant en een daadwerkelijke hengstenbal op boten die versierd zijn als kermisattracties. Lastig, de mannen zijn nu voorzien, maar wat doen ze dan voor de vrouwen? De hele dag bedekt lopen geeft enkel de garantie om droog te blijven staan. Kleine kindertjes zijn nog over, schijnt van de islam gewoon te mogen als we deze imam moeten geloven. Dan hebben we het nog niet eens over het bekende verhaaltje van Mohammed die met de uitgehuwelijkte kleine AÔscha van 9 jaar het bed in duikt tijdens de huwelijksnacht. Weer zijn het de mannen die goed aan hun trekken komen. Bikya Masr vindt dat moslima's geen groente meer mogen aanraken uit angst dat zij deze in hun kut douwen om tot zelfbevrediging te komen.

Dhimmitude.

Waarom zouden we zo'n probleem maken van wat idiote "voorstellen" van een paar radicale en extremistische mafketels? Kunnen we die randdebielen niet gewoon in hun eigen sop laten gaarkoken en ze de middelvinger geven? Onder normale omstandigheden zou dat een verstandig besluit kunnen zijn. Om hier meer inzicht in te krijgen, maken we onderscheid tussen extreme standpunten die sowieso niet serieus genomen worden en extreme standpunten die om de een of andere reden als legitiem beleid gezien worden. Iemand die het idee naar voren brengt om de overbevolking en schuldenlast naar beneden te brengen door overal gaskamers te bouwen voor allochtonen, hoeft niet op veel medewerking te rekenen. Het overgrote deel van de bevolking vindt zulke maatregelen te extreem. Hooguit worden politie en justitie weer eens wakker om er snel een gedachtemisdaad van te maken waarbij ze de "dader" makkelijk kunnen oppakken. Extreme standpunten negeren is een stuk makkelijker in de wetenschap dat ze nimmer kunnen worden uitgevoerd.

Praktisch gezien heeft vrijwel niemand de mogelijkheid om daadwerkelijk een gaskamer te bouwen en zelfs als hij dat wel weet te regelen, dan is het ondenkbaar dat hij genoeg soldaten heeft om hele groepen in Nederland naar de slachtbank te leiden. Simpelweg beweren dat ze de vijanden van ons volk in de verbrandingsovens hebben gestopt en onder fascisme dreigen dat iedereen dat verhaaltje overneemt kan natuurlijk wel, maar dat levert evenmin steun en draagvlak op. Feitelijk valt dit te zeggen over elk extremistisch standpunt. Er zijn mensen die roepen dat ze de wereld gaan veroveren, dat ze het heelal tot de hunne gaan maken en dat iedereen zich aan hen gaat onderwerpen. Stuk voor stuk achterlijke ideeŽn die zelden serieus genomen worden. Zo zal het standpunt dat kermissen moeten verdwijnen uit Nederland omdat er losbandige vrouwen rondlopen in al te kleine rokjes, meteen verworpen moeten worden. Om de een of andere reden hebben allochtonen zich echter in de positie gewrongen waarin het volk wel bereid is te luisteren en te doen.

Allochtonen die hebben geklaagd over het beledigende karakter van het woord neger, hebben het voor elkaar gekregen dat er geen negerzoenen meer bestaan. Buys vond na 86 jaar dat negers niet meer met iets lekkers geassocieerd mochten worden en noemt zijn bekende snoepgoed voortaan "Zoenen". Moslims die een hekel hebben aan roze varkens en door de koran gestimuleerd worden daar vooral de blanke medemens onder te verstaan, kunnen zo simpele afbeeldingen met daarop een varken afgebeeld laten verwijderen uit musea. Varkensvlees wordt als onrein gezien binnen de islam en daarom hebben lobbyorganisaties ervoor gezorgd dat biggen niet meer gecastreerd worden. Met als gevolg dat het vlees ook de Nederlander niet meer smaakt en zodoende uit de schappen gaat verdwijnen. Kortom, er is sprake van dhimmitude onder de Nederlandse bevolking die ervoor zorgt dat voorstellen van allochtonen uitgevoerd worden. Diverse moslimorganisaties pretenderen voor de hele moslimgemeenschap te spreken en hun ideeŽn kunnen op sympathie rekenen van laffe dhimmi's.

Vandaar dat een anonieme oproep op internet om gaskamers te bouwen niet serieus genomen hoeft te worden omdat het er toch nooit van gaat komen terwijl een oproep van moslims om met geweld kermissen te ontruimen wel degelijk serieus de aandacht verdient omdat zulke groepen in het verleden hebben laten zien dat ze er niet voor terugdeinzen om daadwerkelijk geweld te gebruiken om hun idealen te verwezenlijken. Wie zijn die Nederlandse flikkers die extremisten helpen in hun strooptocht door Nederland? Wim van de Camp (CDA) liet openlijk via Twitter weten dat de islam "onze" bondgenoot is. Hij speelt nota bene openlijk de homoseksueel en u weet hoe de islam over homo's denkt. Iets met het hoofd naar beneden van het hoogste flatgebouw gooien omdat Allah het zo gewild heeft. Deze man zit in het Europese Parlement; dat gedrocht waar Nederland miljarden voor betaalt net als voor massa-immigratie. Valt het u ook op dat christenen steeds vaker de kant van de islam kiezen ondanks dat ze daarmee de vernietiging van hun eigen geloof goedkeuren?!

Gelukkig bestaat er nog zoiets als backfire en daar kunnen de zeer streng gereformeerde Urkers over meepraten. Fanatieke jonge moslims komen in hun vrome gemeente "Allah Akbar!" roepen. Zelfs de publieke omroep EO voelde zich geroepen om aandacht te besteden aan deze fundamentalisten waar URK echt niet op zit te wachten. Kijk, toen wij waarschuwden tegen de islamitische overheersing, werden we door een stel moslimpijpende christenhonden behandeld als achterlijke paria, ontslagen en kregen we ook nog een beroepsverbod opgelegd voor het onderwijs. Blanke kindertjes mochten niet in aanraking komen met neutraal en objectief onderwijs. Thans hopen we dat iedere hond die zijn geloof heeft misbruikt om nationalistische Nederlanders het leven zuur te maken, straks vertrappeld wordt door de aldaar aanwezige kamelen. Door hun eigen verraad kunnen ze zelfs gaan genieten van extremist Haitham al-Haddad. Deze haatsjeik vindt Joden de eeuwige vijanden van God en pleit voor zelfmoordaanslagen om het woord van Allah te verspreiden.

Nederland moet inmiddels zwaar de broekriem aanhalen om de massa-immigratie te kunnen betalen. Naast torenhoge lastenverzwaringen, moet de publieke omroep op termijn uitgekleed gaan worden. Gewoon een net weghalen en de rest zo laten toch? Wel nee, denk nog eens na. Nederlandse programma's worden geschrapt en u krijgt er een heuse moslimomroep bij. Dan kunt u zaterdag avond lekker meejanken terwijl u aan uw pik trekt. Voor zover de Joden in IsraŽl nog in staat zijn een grote vuist te maken tegen extremisten in het Midden-Oosten, moet dat Verzet nog de kop worden ingedrukt. De PvdA pleit er daarom voor dat Nederland gaat protesteren tegen IsraŽl. Goed nieuws voor al die dhimmi-likkers en neonazi's die al spuitend klaarkomen van het idee dat ze Joden kunnen vervolgen op last van officiŽle instanties. Timmermans heet deze knakker die nog even wil laten weten waar het socialisme voor staat. Letterlijk alles staat in het teken van de nieuwe overheersing in deze moderne wereld. Alsof ze jaloers zijn op wat we bereikt hebben.

Met die salonsocialisten van de PvdA valt niet te praten en dan zult u natuurlijk opmerken dat wij dat als anti-linkse beweging niet geloofwaardig kunnen zeggen. Goed, dan laten we andere deskundigen aan het woord. De PvdA organiseert regelmatig discussiegroepen. Open en transparant, want democratie en rechtsstaat. Zo wordt dat theoretisch heel mooi uitgelegd. Jaap Polak is hoogleraar en werd geweigerd voor de discussiegroep over het Midden-Oosten. Polak had namelijk een iets afwijkende mening ten opzichte van de gemiddelde linkse rat en dat blieft de PvdA niet. Na een klacht bleek dat de PvdA wel vaker dissidente geluiden de nek omdraait. Om nu te voorkomen dat de hele PvdA in de stront getrokken wordt vanwege deze walgelijke en hypocriete vorm van discriminatie, besloot het partijbestuur de werkgroep op te heffen. Helemaal niet praten over afwijkende meningen is beter dan de vrijheid. Helaas is de PvdA niet consequent bereid om de massa-immigratie te stoppen als omtrent dat onderwerp onwelgevallige meningen worden geuit.

Op een gegeven moment blijken er toch scheurtjes te ontstaan in de doofpot van de PvdA. Kamerlid Samira Bouchibti verraadt haar partij door aan te geven dat de sociaal-democratie helemaal geen visie heeft op integratie. De PvdA doet alleen datgene wat nodig is om moslims te bevredigen, niet om het belang van het land te dienen. Om nog even een schop na te geven, beweert zij dat er bij de PvdA eigenlijk neer werd gekeken op allochtonen. Allah kon de tering krijgen, als de nieuwkomers maar dankbaar genoeg waren vanwege hun uitkering dat ze bereid zijn om links te stemmen. Islamitisch stemvee noemde Wilders het en hij zat zoals gewoonlijk weer erg dicht bij de waarheid. Een harde waarheid die het verschrikkelijke gevolg met zich meebrengt dat autochtonen in de grote Nederlandse steden tegenwoordig in de minderheid zijn. Inderdaad, u leest het goed. Inheemse culturen hebben Nederland grotendeels bezet. Besef dat deze ellende voornamelijk het resultaat is van "legale" misdaad. Misdaad die nooit bij de rechter komt, maar toch veel erger is.

Overweging.

Op school leren leerlingen op simplistische wijze dat oorlog ontstaat door haat en vervolgens een vastomlijnde periode kent waarin tegenstanders massaal worden vermoord. Lekker overzichtelijk, maar niet conform de werkelijkheid. De simpelheid waarmee mensen worden opgeleid, heeft als onmiddellijke gevolg dat mensen niet meer kunnen overzien wat er aan de hand is. Begrippen als "haat" worden door linkse leraren ingevuld als kritiek hebben op de multikul en afstand nemen van het socialisme. Al snel hebben mensen in hun hoofd dat afkeuring van crimineel gedrag dat door allochtonen wordt veroorzaakt, gelijk staat aan de haat waarvoor dictators miljoenen mensen hebben vermoord. Vandaar dat iedere rechtse weblogger zo'n beetje met zijn leven speelt als hij de domoren confronteert met de harde feiten. Aan de andere kant worden zij blind voor sluipmoordenaars die stapje voor stapje het land overnemen. Door demonisatie denkt het klootjesvolk de nazi's te herkennen waar ze tegen moeten vechten en vergeten ze daardoor de vijanden van ons volk.

Denken in hokjes en belangrijke gebeurtenissen simpel voorstellen alsof ze in korte overzichtelijke perioden plaatsvinden zoals de oorlog die vijf jaren duurde, maakt mensen eveneens laks in het herkennen van gevaren. Veel mensen denken werkelijk dat een uiting die zij onder haat kunnen scharen, tot gevolg heeft dat er vijf jaren lang gaskamers worden gebouwd voor inferieure mensen. Dus als er geen sprake is van een uiting die zij onder haat kunnen brengen met hun linkse opleiding en het gevaar zich niet binnen vijf jaar extreem heeft geuit, dan bestaat het niet. Vandaar dat ze zich wezenloos schrikken als iemand roept dat alle allochtonen moeten oprotten, want daaruit concluderen ze dat de vijf jaren oorlog zijn aangebroken. Zorgen duizenden moslims er echter voor dat beetje bij beetje uw rechten worden afgenomen, dan duurt dat langer dan vijf jaar en halen socialisten al snel opgelucht adem. Op zo'n manier houden socialisten zichzelf en u voor de gek. Gevaar bestaat niet alleen als er aan de linkse criteria is voldaan.

Serieus nemen van gevaren voor de samenleving betekent niet hersenloos beginnen te kakelen als iemand iets zegt wat u niet aanstaat. Belangrijk is dat u beseft waar en van wie het gevaar komt, anders kunt u overal wel op reageren en daar zijn simpelweg niet voldoende middelen voor. Gaat justitie alleen maar rechtse webloggers vervolgen die enkel een grote bek hebben op de zolderkamer van hun moedertje, dan kunnen ze niet achter de echte terroristen gaan die bij wijze van spreken vandaag een metro of winkelcentrum kunnen binnenlopen met een bomgordel uit naam van Allah. Ook gaat het niet per se om een specifiek onderwerp dat toevallig recent weer ter sprake is gekomen. Dat er moslims zijn die de kermissen willen aanpakken, zal tot verontwaardiging moeten leiden, maar waar wij ons zorgen over maken is dat het doel niet de kermis op zich is, maar een regelrechte aanval op de vrijheid van vrouwen. Vrouwen moeten van de islam onderdrukt worden op alle mogelijke manieren en zijn al in "overtreding" als hun rokje te kort is.

Het spreekt voor zich dat we niet enkel willen opkomen voor de kermis die nu ter discussie staat binnen die kringen. Waar het ons om gaat is het besef dat als moslims erin slagen het aantal kermissen terug te dringen en daar hulp bij krijgen van socialisten die het in principe ook niet erg vinden dat de kermis verdwijnt, er daarna een situatie ontstaat waarin er weer een andere plaats waar vrouwen komen ter discussie wordt gesteld. Zo blijven ze bezig totdat vrouwen overal in een theedoek moeten rondlopen omdat die baardapen bang zijn dat ze er geil van worden. Dat er een aantal van de kamelenstuivers naar Urk afreizen in de hoop wat bijval te vinden bij christenen, interesseert ons niet echt. Het idee dat een paar moslims ervoor kunnen zorgen dat de vrijheid van godsdienst wordt ingeperkt en dan met name van de religies die in Nederland van oudsher vertegenwoordigd waren, baart des te meer zorgen. MoskeeŽn krijgen steeds meer invloed en zullen ervoor zorgen dat de gehele islam en alle aanhangers radicaler worden tot het bittere einde.

Naast criminele moslims hebben we dan ook niet te maken met een handjevol incidenten waarin aan het Nederlandse volk gevraagd wordt om respect op te brengen voor andere culturen en gewoonten. Waar het om gaat is dat al die zogenaamde gematigden een omgeving creŽren waarin de meer radicalere en extremistische vormen van de islam kunnen uitgroeien tot gevaren van ongekende proporties. Een museum dat na een bezwaarprocedure van een moslim besluit om voortaan geen afbeeldingen meer op te hangen waarop varkens te zien zijn, maakt behalve veel kosten ook het standpunt los dat een moslim in de toekomst gaat bepalen wat er wel en niet mag hangen. Na een verloren procedure zal het museum zich wel twee keer bedenken om een conflict weer te laten escaleren en haalt hij het de volgende keer zonder veel protest weg zonder dat daar rechtelijke toetsing voor nodig is. Daarna komt nog een stap. Plaatst er iemand een gebedskleedje, dan zal er eveneens niet meer geprotesteerd worden. Respect voor alles, want anders...

Voordat het museum het weet, is het gebouw van een culturele plaats voor Nederlanders veranderd in een plaats waar moslims alweer de dienst uitmaken. Wie dit geen zorgelijke ontwikkeling vindt, moet beseffen dat dit voorbeeld in de praktijk in duizendvoud voorkomt. De capitulatie is in de krant geweest, dus een brief is voor heel veel instanties voldoende om te gaan gehoorzamen. Kermissen zijn al bedreigd met geweld en er komen al vaak opstootjes voor. Een bedreiging is al voldoende om een kermis te laten sluiten en een kermis die gesloten is krijgt geen bezoekers waarna het faillissement niet al te lang op zich laat wachten. Zelfs sinterklaas staat tegenwoordig ter discussie omdat men niet begrijpt dat de goede Sint al een Turk is en de negerpieten geen echte negers zijn maar geschminkte roetmoppen. Snoepgoed met onwelgevallige namen moeten verdwijnen, dat kan toch niet?! Laat het denken in incidenten los en zie de bredere context waarin duizenden van dit soort gebeurtenissen dit land vernietigt.

Op internet wordt zoveel geschreeuwd, hoe herkent u nu zonder de premisse "moslim is slecht" incidenten als gevaarlijk binnen het grote geheel? Heel simpel. Draai de activiteit om en kijk of er dan iets onaanvaardbaars ontstaat. Mag U oproepen tot het met geweld opruimen van moskeeŽn net zoals zij oproepen tot het ruimen van kermissen? Nee, dus u kent het antwoord. Niet aanvaardbaar en die geitenneukers moeten oprotten met hun gelul. Kunt u schilderijen laten verwijderen uit het museum vanwege uw overtuiging? Nee. Komt u levend uit een moslimwijk indien u probeert hen te bekeren zoals ze in Urk bezig waren? Nee. Wordt er naar u geluisterd als u zegt dat haatbaarden die hier fascisme prediken gestraft moeten worden? Ook al niet. Kunt u er straffeloos voor zorgen dat er zoveel atheÔstische Nederlanders in een moslimland gaan wonen zonder dat de islamitische wetgeving bezwaar maakt? Laat u niet in de luren leggen door het concept van gematigdheid. Miljoenen liters goed water dat door uw huis stroomt is ook slecht.
Reacties: 11
Pagina's: 1

Reactie door Moses 35i op 22-05-2012 om 12:18.
Allemaal zijn het stuk voor stuk een stelletje Calimero's (en da's een belediging voor Calimero zelf). Dit kwaad zou gewoon met wortel en tak verdreven (en wat mij btreft: uitgeroeid) moeten worden.

Ten tijde van de aanslagen op 9/11 woonde ik in Groningen midden tussen turken en marrokanen. Allen tot op die dag redelijk vriendelijk. Het nieuws stroomde toen via de beeldbuis de diverse huiskamers binnen en het duurde nog geen minuut en die gasten liepen buiten te feestvieren. Tot zover de vriendelijkheid en hun zieke geloof. Wat een openbarig was dat toen voor mij...

D'r uit met dat ongedierte en die 'gematigden' ook meteen mee d'r uit!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 22-05-2012 om 18:01.
Past u wel een beetje op met termen als "uitroeien" en "ongedierte"? Wij begrijpen wel dat het spreekwoordelijk bedoeld is, maar de analfabete vijand voert de strijd niet bepaald intellectueel.

Reactie door Moses 35i op 22-05-2012 om 18:52.
Ik zal er de volgende keer op letten. Laten we zeggen dat de passie even de overhand had...

Reactie door Sickofleft op 25-05-2012 om 09:31.
Docent ontslagen na anti-islam Tweet
zucht.
Deze linkse idioterie gaat gewoon door.

Reactie door Moses 35i op 25-05-2012 om 10:04.
Ik had het gelezen met m'n onderkaak die opnieuw openklapte. Te belachelijk voor woorden! Maar wij mogen wel worden uitgescholden voor honden, apen en weet ik veel wat ze voor ons ongelovigen aan termen/uitdrukkingen gereserveerd hebben... Als we er dan iets tegen proberen te doen worden we als paria's behandeld en krijgen terstond het bordje 'racist' aangemeten.

Ik vind het derhalve dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen zich hiertegen afzetten. Helaas kost dat dezen mensen dus gewoon hun baan, sociale status of weet ik allemaal wat niet meer... Nogmaals: gewoon belachelijk!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 25-05-2012 om 21:05.
Ontslag vanwege het hebben van een afwijkende mening is verschrikkelijk. De beheerder van deze website heeft, zoals u allen weet, aan den lijve mogen ondervinden hoe het is om op die manier kapotgemaakt te worden. Het is de ultieme manier waarop de vijand grip probeert te krijgen op onze samenleving. Strijders die geen werk meer hebben, zijn bezig met overleven en kunnen op een gegeven moment ook geen tegenstand meer bieden tegen de overheersing.

Dan komen we weer op de discussie die we de laatste tijd vaker voeren: waar blijft de nationalistische beweging? Op internet reageren ze verontwaardigd over het feit dat er keihard gediscrimineerd wordt op politieke gezindheid, maar daar blijft het bij. Een op de zes stemmers heeft in 2010 op de PVV gestemd. Een groot deel daarvan is werkgever. Ze zouden nationalisten die op zo'n manier geruÔneerd worden, een handje kunnen helpen.

Reactie door Moses 35i op 26-05-2012 om 17:04.
Dat was ook mijn gedachte. Wellicht veranderd er het een en ander na 12/9/2012. Hoop doet leven!

Reactie door Moses 35i op 27-05-2012 om 11:54.
Gezien de recente ontwikkelingen met betrekking tot sharia4belgum / sharia4holland kun je eenvoudigweg zien hoe deze fundi's neerkijken op ons en onze (wat er nog van over is gebleven) cultuur. Zij schijnen duidelijk een vrijbrief te hebben om te mogen zeggen wat ze denken (inclusief de bedreigingen) maar als iemand een tegengeluid wil laten horen, wordt deze opgepakt of simpelweg tot zwijgen gebracht.

Hoe krom is de gedachte hierover. Vrijheid van menigsuiting is dus duidelijk niet voor ons maar voor onze mogelijke overheersers!

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 27-05-2012 om 16:15.
Die extremisten kunnen alles zeggen wat ze willen omdat ze alles zeggen. Nooit alleen, maar in hele groepen. Aan de rechterkant werkt het anders. Daar houdt iedereen zijn mond en als er eens iemand opstaat die iets durft te zeggen, staat hij alleen waardoor hij makkelijk uitgeschakeld kan worden. Willen we daar verandering in aanbrengen, dan zullen wij ook met z'n allen moeten gaan roepen. Jammer genoeg wordt het goede voorbeeld, dat we hier denken te geven, niet gevolgd.

Reactie door Moses 35i op 27-05-2012 om 23:18.
Daar heb je gelijk in. Ik zie het in mijn omgeveng ook: "ver van m'n nest", "zal mijn tijd wel duren", "zolang ik er maar geen last van heb" en meer van dat soort dooddoeners. Daar kunnen we niets mee, helaas.

Waar ik echt op hoop is dat het toch anders gaat worden en dat we (niet alleen uit onvrede met de crisis maar ook omdat we dit soort idioterie niet wensen hier in Nederland) als 1 volk samen opstaan tegen deze ideologie (een religie kan ik het met de beste wil van de wereld niet noemen). Wie weet is 12/9/2012 een begin van het einde voor deze ideologie in Nederland. Het wordt hoog tijd dat de schellen van onze ogen vallen en dat we de kleppen eindelijk eens verwijderen en kunnen waarnemen wat hier precies aan het misgaan is en wie hier telkenmale verantwoordelijk voor zijn!

Weet echter niet of de volgende link op waarheid berust: Terreurcel in Nederland

Het zou in ieder verklaren dat lang niet alle ruimtes in een islamitische moskee toegangkelijk zijn en in sommige gevallen zelfs 24/7 bewaakt worden.... Dat geeft te denken....

Reactie door Moswolkje op 28-05-2012 om 21:48.
De waarheid is moeilijk te verkopen, Mis. Het mocht eens pijn doen.

Ik ben geen complottheorie-aanhangster maar ik zie het hele moslimgedoe zachtjesaan als iets wat vanaf een veel hoger niveau aangestuurd word.
Enfin, neem die verfoeilijke Resolutie van Straatsburg maar...olie (van haatbaarden) voor immigratie.

Agenten die niet optreden tegen die sharia4holland idioten die ter plekke daar een bedreiging aan het adres van Wilders uitspreken, maar wel iemand afvoeren die in discussie wilde gaan met de gejurkten.

Nee joh, dat is juist waarom wij ons voelen als roependen in de woestijn (om maar bij het onderwerp te blijven (^_^))...en zoals jij al stelt: de hoge collaberateurs trekken aan de touwtjes.
Rest ons wel zich te blijven verzetten!
Ik blijf dat ook doen; ik heb laatst weer (mini-voorbeeld...ik weet het, maar toch...) een moslim illegaal weggejaagd bij een supermarkt, ik gebruik mijn politieke nitwit hyves om jou site te promoten en ach...we doen wat we kunnen.

Maar ophouden doen we niet.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.