Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

604 # Dolk in de rug #
Gepost door Misdefinitie op 16-05-2012 om 23:29.
Van vijanden verwachten we bedreigingen, verdachtmakingen, intimidatie, brandstichting, karaktermoord, aanslagen en maatschappelijke diskwalificatie. Tegenstanders van het vrije woord ontpoppen zich namelijk dermate als dwaze fascisten dat ze zelfs extreem agressief reageren op de minst mogelijke afwijking van hun opvattingen. Alle vrijsprekers krijgen op den duur te maken met duizenden klootviolen die overal als pissebedden verscholen zitten in de donkere gaten van het verrotte systeem. Standhouden tegen een lawine van dat soort gespuis, is enkel mogelijk als er ook een grote achterban bestaat die bereid is daar tegen te ageren. Anders is het wel erg makkelijk om de eenling die zijn kop boven het maaiveld durft uit te steken, af te slachten. Strijden tegen onrecht doen we samen. Zodat als ze de maaimachine proberen aan te wenden, ze tot het besef komen dat ze veel te veel mensen moeten omleggen. Verraad bestaat in alle vormen en maten, maar het allerergste zijn de deserteurs onder de eigen gelederen die hun kameraden een mes in de rug steken.

Het volk verdient niet beter.

Allereerst vinden we de ondankbaren. Griekenland laat het al tientallen jaren lekker breed hangen. Fuck de belastingen, die ontduiken ze standaard. Over pensioenen zijn ze ook lekker duidelijk. Zo jong mogelijk en als het even kan meteen na de 50. Eigendom is heilig en zwart werken de norm. Gooi er nog een geldverslindende overheid tegenaan die leeft op kosten van mensen die niet meteen de boel in de hens steken als ze bedonderd worden en we hebben een prachtig scenario voor een faillissement. Geeft niks, honderden staten zijn in de loop van de geschiedenis kapot gegaan. Vroeger was het vervolg daarop heel simpel. Een failliet land was kapot en werd fysiek verdeeld aan de schuldeisers. Desnoods middels oorlog. Zodoende verandert grond van staten regelmatig van eigenaar. Schulden betalen of anders verdreven en vermoord worden zodat de schuldeisers voortaan op het mooie land konden gaan leven. Maakt u schulden, dan verkoopt de bank uw huis en kunt u onder de brug gaan slapen. Geheel rechtvaardig, want uw eigen schuld.

Griekenland is zo'n land dat het socialisme ten koste van alles wilde blijven handhaven, daar nooit zelf het geld voor had kunnen opbrengen en daarom dolblij was met het gedrocht Europa. Schulden werden niet langer verdeeld over het corrupte land, maar over heel Europa. Zo geschiedde. De Grieken bleven snaaien uit de gemeenschappelijke pot van Europa en toen de lidstaten gingen merken dat de bodem van de schatkist in zicht kwam, gingen ze andere landen uitknijpen om het tekort weer bij te vullen. Gaat het geld namelijk helemaal op doordat een land alles opslokt en daarna failliet gaat, dan hebben alle landen een probleem. Lachend van de pret namen de Grieken onze miljarden in ontvangst terwijl de burgers bleven protesteren zodat zij niks hoefden in te leveren. Bij ons gaat de btw omhoog en worden de ouderen ongenadig gepakt, maar elders kunnen ze de Sirtaki dansen van onze poen. Dankbaar koelen die Griekse feestvarkens hun woede op onschuldige Nederlanders als ze desondanks toch moeten bezuinigen.

Salonsocialisten als Wouter Bos hebben de samenleving miljarden gekost. Tijdens Balkenende IV verdubbelde Bos de staatsschuld in een wanhopige poging om uitgaven aan ontwikkelingshulp, massa-immigratie en Europa in stand te houden. Eenmaal uit de politiek, verdient hij 4 ton per jaar en wil hij kinderen leren hoe ze met geld om moeten gaan. Alsof deze man, die heel Nederland verraden en uitgeleverd heeft aan de vijanden van ons volk, nog enige geloofwaardigheid mag verdienen. Kom er maar in, Bos, zing maar mee. "Nou kindertjes, je wordt eerst een socialist, die kanker-Wilders wens je in zijn kist. Je noemt alles wat rechts is een vuile nazi, de Volkerts komen vanzelf met hun interpretatie. Andersdenkenden snoer je maar de mond, die domme mensen kijken toch naar mijn kont. Karaktermoord, bedreigingen, deins nergens voor terug, verspil al hun geld, dan komt je rijkdom al heel vlug. Stap uit de politiek en geef ze stank voor dank, de school waarop jou dochter gaat is natuurlijk blank."

Uit onverwachte hoek treffen we de Hoge Raad die in het verleden tijdens de oorlog al eens heeft laten zien hoe snel en makkelijk zij het volk en vaderland kunnen verraden. Thans houdt advocaat-generaal Toon Huydecoper zich bezig met weinig fraaie standpunten over het beperken van het vrije internet. Hij vindt namelijk dat downloaden uit "illegale" bron verboden moet worden. Klinkt theoretisch gezien logisch, maar betekent in de praktijk weer een onzinregel die de privacy en vrijheden schendt en het OM weer een stok geeft om triviale overtredingen buitenproportioneel te vervolgen. Beter tikt de Hoge Raad het OM wat vaker op de vingers gezien de vele onaanvaardbare willekeurige vervolgingen en zorgen ze er samen eens voor dat criminelen van de straat verdwijnen. O ja, er moet een verbod komen, maar omdat u als nette burger toch wel gewoon een crimineel bent, moet u alvast een heffing betalen. Inmiddels moet het iedereen bekend zijn dat elk extra verbod leidt tot meer repressie en daarmee het verval van ons ooit zo mooie land.

Over vrijheid gesproken, we zijn allemaal mensen. Allemaal maken we graag gebruik van de vrijheden die we menen te hebben. Mensen die vaker dingen ondernemen, hebben een grotere behoefte aan de bescherming van die vrijheden en wie nooit iets openbaar zegt, zal er minder moeite mee kunnen hebben dat de vrijheid van meningsuiting onder druk staat omdat er webloggers vervolgd worden om hun mening. De mensen die wel hard hun bek opentrekken, zitten ongeacht hun gedachtegoed in hetzelfde schuitje. Retecool, Endandit en Bert Brussen lopen allemaal net als wij het risico dat op een dag de politie voor de deur staat. We hebben dus het gemeenschappelijke belang om te strijden voor behoud van de vrijheid van meningsuiting. Wat doen deze heren echter? In plaats van zich, ondanks de meningsverschillen, collegiaal op te stellen, proberen ze al jaren onze beheerder kapot te maken met hun publicaties. Nog dagelijks voelt dit verraad als een dolk in de rug. Juist van blogs die het van de vrije mening moeten hebben, hadden we dat niet verwacht.

De ergste vorm van verraad is als er een dolk in de rug wordt gestoken door mensen binnen de eigen groep. Een groep die we weliswaar nogal breed trekken zolang ze delen van het rechtse gedachtegoed omarmen, maar die toch te kenmerken is aan de vaderlandlievende gedachtegang zoals nationalisten, fascisten realisten en de "gewone" weldenkende bevolking die wel doorheeft dat links er een puinhoop van maakt en toch zelf niet in staat is om de vinger precies op de zere plek te leggen. Kortom, mensen van wie we verwachten dat ze globaal gezien ongeveer hetzelfde denken over grote thema's in de politiek. In de praktijk is deze groep helemaal niet zo breed als we doen voorkomen. Het gaat veelal om mensen die zich bovengemiddeld verdiept hebben in de politiek en daardoor het socialisme hebben afgezworen als serieus gedachtegoed om een land consequent en adequaat te kunnen besturen. Hierbij gaat het ook om mensen die tenminste op internet de nationalist uithangen en daarmee de schijn opwekken bij de "beweging" te horen.

Zulke mensen tonen hun "moed" door op internet van alles te schreeuwen over buitenlanders die moeten oprotten, linkse rakkers die met hun poten van ons geld af moeten blijven en socialistisch gajes dat de autochtone medemens loopt te discrimineren. Vaak krijgen wij zelfs rode oortjes als we lezen wat er allemaal gezegd wordt. Vooral als we het idee krijgen dat het allemaal 10 keer zo strafbaar is als wat hier allemaal naar voren komt. U kent dat wel, zulke mensen doen zich voor als onze beste vrienden op het internet als het om politiek activisme gaat uit nationalistische hoek. Bijna zijn ze bereid om ons te pijpen als ze het idee krijgen dat ze ergens deel van mogen uitmaken. Ze doen zich voor als kameraden, papegaaien alles wat we zeggen na in nog ergere bewoordingen voor zover dat natuurlijk mogelijk is en vallen openlijk linkse tegenstanders aan die daar op fora weerstand tegen proberen te bieden. Prachtig denkt u, dat is nou de nationalistische achterban. Consequent, een strijd, een vuist tegen de linkse grachtengordelelite.

Vergeet het maar, ze zijn zo onbetrouwbaar als de pest. Vage dingen roepen over allochtonen kan iedereen, maar probeer het maar eens met ze oneens te zijn of ze op te roepen tot echt activisme in plaats van die vieze gore masturbatiesessies achter hun computertjes. Schijnheilig alsof ze de eerste de beste linkse rat zijn, proberen ze uw doopceel te lichten. Inhoudelijk reageren doen ze niet, ze kijken eerst in je profiel of wat voor andere informatie ze ook van u kunnen vinden. Kunnen ze dat niet, dan zoeken ze uit of uw lid bent van een organisatie, wie uw werkgever is of desnoods uit naam van welke website u op het internet zit. Vinden ze niks interessants, dan doen ze alsof het slachtoffer dat ze willen fileren bij een bepaalde groep hoort zodat ze hem kunnen zwart maken. In ons geval pakken ze dan altijd de beheerder van deze website die zonder iets te verbergen openbaar bekend is. Zodra ze een naam hebben, maakt niet uit van wie, beginnen ze met zwart maken als een socialist in schaapskleren.

Hun gedrag is zo lachwekkend dat we u het niet willen onthouden. Bedenk dat het hier om figuren gaat die op internet een grote bek hebben en proberen in een gunstig blaadje te komen bij nationalisten, maar stiekem een dolk in hun rug steken door slinkse acties. Zo hebben we meegemaakt dat zij, om het platform Misdefinitie te diskwalificeren, hebben getracht op internet naar bewijs te zoeken dat ze met onze beheerder in feite te maken hebben met een achterlijke mongool die onrechtmatig zijn titels zou voeren. Zoals u weet is het onrechtmatig voeren van beschermde titels die u niet gehaald heeft strafbaar en zij dachten snel klaar te zijn door daar even aangifte van te doen. Helaas, stelletje randdebielen, de titels van onze beheerder zijn echt en alle schrijvers hier zijn hoogopgeleid. Het is sowieso van de zotte om achter elk pseudoniem van Misdefinitie op internet onze beheerder te zien. Laffe klootmongolen die u een rad voor ogen draaien, zijn nooit echte nationalisten.

Goed, ze vinden niks, daarom beginnen ze maar te liegen. "Boehoe, de diploma's zijn vals." Natuurlijk joh, tief lekker een eind heen met uw niet afgemaakte basisschooldiploma. Zogenaamde "feiten" op internet verdraaien ze naar hartenlust. Neem nou de smaadschriften over onze beheerder op Retecool. "Whaha, die man zit met een uitkering thuis." Blijken ze zelf te dom om te kakken en te stom om te zien dat die meuk uit 2008 dateert. Overigens heeft niemand hier ooit een fucking uitkering aangevraagd. Alles, tot en met de rechtszaken aan toe, betalen we uit eigen zak. "Oewa, ze discrimineren daar openlijk." Leuk bedacht, het feit dat Misdefinitie in eerste instantie is vrijgesproken door de rechtbank en het gerechtshof later allerlei bizarre juridische trucjes uit de kast moest halen om het naar belediging te praten, wordt pardoes genegeerd. Denk eens na, wie klagen er altijd over racisme? Echte nationalisten, die weten wat er speelt en strijden voor vrijheid, zullen nooit "discriminatie" schreeuwen zoals linkse kakkerlakken.

Onze conclusie zal u derhalve niet verbazen. Op internet zijn de meeste zelfbenoemde nationalisten gewoon mollen van de linkse vijand. Deserteurs die het ene moment lopen te schrijven dat we al die nikkers moeten vergassen en het andere moment lopen te schreeuwen dat anderen lopen te discrimineren. Nu moet u eens heel goed nadenken. Misdefinitie wordt al gedagvaard voor triviale beeldspraak waarin figuurlijke berberapen en varkens een rol spelen. Die klootzakken mogen blijkbaar jaar in jaar uit op allerlei openbare platforms schreeuwen wat ze willen. Doorgaans mag alleen extreem links gespuis dat en dat zijn ze ook. Laat u niet in de luren leggen door zulke minkukels. Op Hyves en Facebook voegen zij zich toe als uw vrienden, maken een mooi profieltje en zijn zelfs bereid om dagelijks uren te besteden aan hun imago als nationalist. Met een uitkering, wie heeft anders zoveel tijd? Maandenlang zitten ze op hun prooi te wachten totdat ze kunnen toeslaan. Plannen voor acties worden weggehoond en belemmerd.

Een van onze vaste schrijvers maakte laatst iets heel bizars mee. Op internet op een niet nader te noemen sociaal platform, raakten we in gesprek over concrete acties die we konden doen. Het zat ons mee, we konden ze rustig uit de tent lokken met het prachtige idee om een nationalistische beweging op te zetten. Meteen kwamen de verraders uit hun hol. Met argumenten redeneren lukt ze niet, een slinkse die rechts doet wordt echt niet slimmer, en toen ze ook nog doorhadden als een stel apen voor lul te staan, werd er een wel heel erg "creatieve" oplossing bedacht om ons zwart te maken. Van een paar jaar oude demonstratie van de AFA, de fascistische extreem linkse actiebeweging, werd een foto gepubliceerd met de bewering dat onze beheerder daarop te zien was bij een pro-Europa vlag. Daarna werd er geroepen dat we verraders waren en de rechtse beweging wel even met ons zal afrekenen zodra ze dat zouden zien. Klein detail: de man op de foto was niet onze beheerder. De mensen die daar stonden, waren ze natuurlijk zelf.

Overweging.

Ooit zijn we begonnen als maatschappelijk platform om onderwijsmisstanden aan de kaak te stellen. Destijds was er geen politieke achtergrond noch een goed uitgewerkt gedachtegoed. Feitelijk was het niet meer dan op min of meer objectieve wijze beschrijven wat de schrijver zag. Slecht management, fraude met tentamens, intimidatie en het ongeoorloofd anders behandelen van mensen die anders zijn en anders denken. Misstanden waarvan ieder gezond denkend mens kotsneigingen van zal moeten krijgen en er meteen wat aan zou willen doen. Helaas werd er niks aan gedaan en de conclusie kon alleen maar zijn dat mensen er niks aan deden omdat ze het niet wisten. Achteraf heel naÔef, dat snappen we nu ook wel. Vandaar dat de schrijver het plan opvatte om het openbaar te maken. Iets wat algemeen bekend is en zo schokkend is voor de maatschappij, moest wel opgepakt worden als het onderwijs zich serieus neemt. Wat er toen gebeurde hielden we niet voor mogelijk. Enkel door het objectief opschrijven, ontdekten we een complex aan misstanden.

Veel mensen denken nog steeds dat deze teksten ontstaan door een racistisch brein dat zoveel mogelijk wil discrimineren, maar het is juist andersom. We zien objectief dat een blanke in bepaalde gevallen anders behandeld wordt dan een zwarte vanwege zijn huidskleur, afkomst of politieke overtuiging en schrijven dat dan op. Is het benoemen van feiten racisme? Natuurlijk niet, maar maak dat die dwazen wijs. De motivatie om ermee door te gaan en alle fascistische methoden van de linkse vijanden te kunnen trotseren, is de wetenschap dat we onrecht aan het licht brengen waartegen elk normaal persoon zal willen strijden als hij het te weten komt. Zodoende waanden we ons in een wereld waarin verstandige mensen tot actie zullen willen overgaan als zij op de hoogte worden gebracht van onaanvaardbaar onrecht. Aan de andere kant van het politieke spectrum zien we daar genoeg voorbeelden van langskomen. Discriminatie van zwarten wordt, zodra het wordt opgemerkt, keihard veroordeeld door de linkse achterban.

Stom waren wij om te denken dat als het omgekeerde plaatsvindt, de rechtse achterban op de achterste poten gaat staan. Ja, op internet elke Marokkaan, of hij nu iets gedaan heeft of niet, ongewenst verklaren en met steken onder water suggereren dat hij door een kameel verkracht moet worden voordat hij terug naar het oerwoud wordt gestuurd, dat kunnen die flikkers wel goed. De echte actie blijft uit. Wanneer zo'n linkse trol wordt opgepakt vanwege opruiing, dan staan de links georiŽnteerde websites op zijn kop. Voor ons komt echter niemand op. Staat een rechtse weblogger voor de rechter, dan komt de nationalistische achterban echt niet naar de rechtbank. Tijdens de eerste rechtszaak tegen Misdefinitie, waren de Marokkanen godverdomme meer geÔnteresseerd in de zaak dan die zogenaamde nationalistische achterban op internet. Al die mensen die "gechoqueerd" zijn op internet, waar waren die? Leg ons nou eens uit waar links wel durft te reageren op wat in hun ogen "onrecht" is en de rechterkant zijn kameraden keihard laat vallen.

Zeker, wij snappen ook wel dat u een gezin heeft. Dat u elke avond een gehaktbal eet en daarna uw lelijke oude gerimpelde vrouw neukt met een pot Viagra op. En dat uw kinderen wellicht te grazen genomen kunnen worden op hun multiculturele gemengde school. Is dat niet juist het probleem? Weet u dan niet dat wanneer er 2 miljoen mensen op internet zouden schrijven dat al die kut-allochtonen hier moeten oprotten, er helemaal niemand vervolgd kan en zal worden? Dat een weblogger die terecht staat echt geen veroordeling krijgt als er buiten tienduizenden mensen staan te demonstreren en de zaak op RTL-nieuws gevolgd wordt? Dat die hele fucking AFA geen zak voorstelt als er duizenden nationalisten aanwezig zijn en dat het gedachtegoed altijd en overal geuit kan worden in de wetenschap dat minstens de helft van de aanwezige mensen rechts is en een ander nooit zullen beoordelen op zijn politieke gezindheid? Smerige lafaards, steek uw kop naar buiten als u durft. Met hoevelen zijn jullie verdomme nou?

Met heel weinig, als we het nader bekijken. Tot onze spijt zijn de meeste nationalisten op internet van die fakertjes. Van die mollen die op last en vordering van een of andere instantie, clubje of private onderneming uitingen proberen uit te lokken zodat echte kameraden daarop kunnen worden gepakt. Mensen die proberen elk initiatief om dit land te redden van de linkse ondergang bij voorbaat al de kop proberen in te drukken op alle mogelijke meest lafhartige manieren. Stiekeme schijnheil-Hitlers die ondankbaar misbruik maken van de vrijheden om te kunnen zeggen wat zij willen, maar anderen die vrijheid proberen te ontnemen. Spijtoptanten die lekker geboerd hebben op onze kosten en wellicht een diploma hebben gekregen dat ze niet hebben verdiend, maar een ander niet kunnen gunnen. Gasten die doen alsof ze voor de goede zaak strijden, maar ondertussen mensen in gevaar lopen brengen. Afgezien van een handjevol mensen die voor dit land door het vuur zouden willen gaan, bestaat het internet vooral uit gebakken lucht.

We beseffen heel goed dat er nu een aantal die-hards opspringen die roepen: "Godverdomme man, wij zouden ons dood willen vechten voor ons land en dan wordt dit gezegd!" Als geen ander kennen wij het gevoel van alles willen geven voor volk en vaderland. Met dit verschil dat wij, in het bijzonder de beheerder van deze website, daadwerkelijk alles gegeven heeft. Zijn hele maatschappelijke leven, zijn waardigheid en zijn reputatie. En waarom? Voor een volk waarvan de meerderheid het allemaal wel best vindt. Dit volk heeft het socialisme verdiend. Het is wat zij willen. Althans, waar zij bewust voor kiezen en waarvoor zij zich bewust op een bepaalde manier gedragen. Ja, we weten dat dit pijn doet aan uw hart indien u wel een echte nationalist bent. U zult zeggen dat het volk het altijd waard is om voor te vechten. Dat we voor onze vrijheid en die van het nageslacht altijd moeten blijven knokken. Leg ons dan godverdomme eens uit waarom u aan het einde van het liedje zonder zorgen met uw gezin thuis zit terwijl de "helden" kapot worden gemaakt zonder dat er steun uit de nationalistische hoek komt.

Het blanke volk dat trots is op zijn vaderland en het waard is om voor dood te vechten, is verwoorden tot een theoretische ideologie. Een ideologie die in miljoenen woorden prachtig kan uitleggen hoe het zou moeten zijn en een symbolische heldenstatus toekent aan hen die met gevaar voor eigen leven durven op te staan tegen de vijanden van ons volk. Mooie woorden die stuk voor stuk gebakken lucht zijn. Vanuit uw ideologie kunt u nog honderd miljard argumenten naar voren halen waarom wat we nu schrijven niet zou kloppen. En toch is de situatie aan het einde van de rit altijd hetzelfde. Al die mooie woorden zijn anoniem geschreven zonder enige consequentie en degene die zijn kop heeft uitgestoken, die heeft geen leven meer. Die kan geen nageslacht meer groot brengen in een wereld waarin hij bedreigd en kapot gemaakt wordt. Die heeft niks aan al die praatjes over een denkbeeldig fantastisch land. Proef de ironie. Strijden voor ons land, vrijheid, privacy, kameraden, de toekomst en het nageslacht, maar uiteindelijk geen van allen hebben terwijl iedereen met hun grote anonieme bek rustig verder leeft.

Doe vooral niet schijnheilig. U weet het beter en u kunt het beter. We horen het u zeggen: wij hebben niet "wat ervoor nodig is". Hoe vaak hebben we die bullshit al niet gehoord? Zeg eens eerlijk, wat is het U waard, al dat gelul over blank, trots en vaderland? De harde waarheid is: niks! Als we u horen praten, dan is het net alsof de Derde Wereldoorlog is uitgebroken, maar u weet dat als u straks de computer uitzet, u alles vergeet en gezellig op de bank zit met uw kinderen. Jawel, in die verklote multiculturele samenleving waarin u net nog de gaskamers wilde bouwen. Althans, dat roept u op het internet. In die besmeurde wijken waar Marokkanen uw dochter verkrachten, zegt u, maar als u het objectief bekijkt, valt het allemaal wel mee. Tegen die theedoek op straat zegt u gewoon goedemorgen nadat u ze op het internet verrot heeft gescholden. Uw leven gaat door en kan toch al niet veel beter. Sterker nog, er is feitelijk in uw omgeving zo weinig aan de hand dat de strijd volledig idealistisch is geworden. Of wordt U bedreigd? Nee hŤ?

Misdefinitie heeft in de afgelopen jaren aangetoond dat vrijwel alle ellende in de wereld gewild wordt door de meerderheid van de mensen. Het idee dat mensen eerlijk, sociaal en fatsoenlijk met elkaar willen omgaan blijkt keer op keer een leugen. Evenals het idee dat mensen streven naar rechtvaardigheid en daarom al het mogelijke zouden willen doen als er misstanden bestaan. Het tegendeel is waar. Onrechtvaardigheid is voor veel mensen prima omdat zij zonder oneerlijkheid en corruptie nooit hadden kunnen bereiken wat ze nu hebben. Voor ons is dat een flinke tegenvaller. Waarom misstanden uit de doeken doen als iedereen het prettig vindt? Waarom waarschuwen als mensen het allang al weten en er toch niks mee doen? Wat helpen kaars en bril als de uil niet wil zien? Waarom een idealistische strijd voeren op eigen kosten en leven voor een stel anonieme helden die enkel praatjes op internet hebben? Overtuiging maakt veel goed. We vinden nog steeds dat de daders van grote misstanden er niet mee weg mogen komen, maar zijn steeds minder bereid dat voor uw gerief te doen.

Natuurlijk denken ook wij na over de toekomst, vandaar dat wij deze zeker interessante discussie opwerpen. Heeft het nog zin de strijd voort te zetten en hoe gaan we verder? Kunnen we nog een zinvolle bijdrage leveren en op welke manier? Idealistisch en filosofisch geleuter heeft in deze geen waarde, we denken vooral praktisch en realistisch. Ons team heeft in elk geval besloten dat we alles op alles gaan zetten om de naam van onze beheerder te zuiveren. Mocht u iets weten of kunnen, laat het ons weten. Iedereen heeft recht op zijn vrijheid en privacy en als het dan toch zo is dat niemand zich in wil zetten omdat alles slechts een theoretische idealistische oefening is, dan zou het toch niet zo mogen zijn dat slechts een man daar de rest van zijn leven de dupe van is. Dan moeten al die mensen die zo stoer waren om dezelfde meningen te ventileren, samen opstaan en ons helpen daar iets aan te doen. Nog nooit in de geschiedenis konden helden het alleen redden zonder achterban. Wanneer u tot niks bereid bent, is alles verloren.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 21-06-2012 om 19:50.
Ja, ik reken mijzelf tot de achterban en ja, ik wil doen wat nodig is en wat in mijn mogelijkheden ligt.

In die mogelijkheden liggen nu juist vaak ook de beperkingen.
Mijn man zou nu zeggen: " er zijn geen beperkingen, er zijn slechts uitdagingen", en eigenlijk heeft hij ook wel gelijk.

In elk geval...men kent bij Misdefinitie mijn gegevens, en men weet dat ik hen bij zal staan.
Typerend wel dat geen enkele nationalist op dit artikel gereageerd heeft (^_^)

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 24-06-2012 om 14:49.
Misdefinitie is onafhankelijk en houdt iedereen een spiegel voor; inclusief de mensen die zich tot onze achterban rekenen. Dan blijkt dat het de meeste mensen niet gaat om een fatsoenlijke samenleving waarin misstanden worden opgelost, maar vooral om het etaleren van hun eigen ego's. Ze zijn vriendjes zolang we ze naar de mond praten en ze een podium krijgen voor hun gedachtegoed, maar o wee als het niet gaat zoals zij dat willen.

Mogen ze niet de hele boel volkladden met strafbare propaganda, oproepen tot geweld of wordt er kritiek geleverd over het feit dat ze zelf passief zijn en geen enkel risico durven lopen, dan gaan ze zich net zoals de AFA en Antifa gedragen. We hebben het gehad met die zogenaamde internetnationalisten. Wie mee doet, doet mee en laat iedereen die het met ons oneens is eerlijke discussies voeren in plaats van alles proberen om ons kapot te maken.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.