Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 13 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

622 Moderne datamining bedreigt privacy (2)
621 Kinderen, leer over de politie! (1)
620 Nafferagressie uit frustratie (1)
619 Cloud is vergankelijk (1)
618 Gesol met ziekenhuizen (1)
617 Bloggen, vloggen, haters loggen (9)
616 Liever web dan winkel (1)
615 Strooptocht der verhuftering (5)
614 Onbetrouwbare politieke honden (1)
613 Legale misdadigers verdraaien (12)
612 SOPN-waan volsterkt onrealistisch (3)
611 Paniekvoetbal voor de afrekening
610 Politie waardeloze sukkels (6)
609 Europa's sadomasochisme (4)
608 Extreme daden leren nuanceren
607 "Berberapen" niet te handhaven (1)
606 Onderwijs leidt tot fascisme (7)
605 Overheersing in stapjes (11)
604 Dolk in de rug (2)
603 Bewuste cultuurverzeiking (5)

603 # Bewuste cultuurverzeiking #
Gepost door Misdefinitie op 11-05-2012 om 23:33.
Hoogstwaarschijnlijk heeft u de afgelopen tijd het idee gekregen dat de nieuwsbronnen inzake criminele allochtonen, bruinwerkers, berberapen en latent homoseksuele socialistische relnichten inmiddels opgedroogd zijn. Media hebben het heden ten dage vooral over het op z'n Grieks genaaid worden door die parasiterende Zuid-Europeanen. Heeft de makkelijke internetcensuur die snel door kanton- en politierechters wordt uitgesproken het gewonnen van het stelselmatig vervolgen van webloggers of zullen we het uiteindelijk eens mogen meemaken dat Nederland verschoond blijft van de rare capriolen van minderheden? Allemaal mogelijk, maar we kunnen daar ook nog een minder fraaie derde verklaring aan toevoegen: gewenning. Net zoals media over een oorlog enthousiast beginnen te vertellen over de eerste doden en daarna jarenlang zwijgen, berichten ze nu minder over makaken die roven en verkrachten. Cultuurverrijking is nog altijd cultuurverzeiking die leidt tot de ontwrichting van de maatschappij door criminaliteit en minachting.

Hun gedrag is geen verrijking.

Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) publiceerde begin februari 2012 een rapport met nogal schokkende bevindingen. Marokkaanse jongens worden in 65 % van de gevallen aangehouden door de politie en echt niet voor een simpele gedachtemisdaad. Dan hebben we het alleen nog maar over dat tuig dat opgepakt wordt omdat de politie eens een keertje wil werken, want zeker 80 % van de misdrijven wordt na aangifte niet eens opgelost en dan vergeten we voor het gemak alle misdrijven waarvoor het aangifte doen geweigerd wordt. Met deze criminele activiteiten verdienen die flikkers zwart terwijl ze een uitkering trekken op uw kosten. Niet-westerse allochtonen misbruiken 6 keer zo vaak een uitkering. Wel gaat hun opleidingsniveau omhoog. Nogal wiedes als u erover nadenkt. Lekker veel geld verdienen met de criminaliteit en met het systeem van onderwijs dat we tegenwoordig hebben is een diploma halen niks meer. Blijf ons maar de nazi's noemen, het zijn steeds vaker de "normale" bureaus die met dit soort onderzoeken naar buiten komen.

Tilburg was het terrein van een groep Marokkanen die ruiten ingooien, homo's treiteren en er niet voor terug deinzen het buurtpreventieteam te bekogelen met eieren en stenen. Meteen grijpt de politie adequaat in. Een dagvaarding voor de weblogger die erover schrijft en een sussend gesprekje met de rifapen lieve mensen in kwestie. Zo gaat dat, alles opgelost toch? Leers (CDA) denkt daar heel anders over. Praten? Met die lieve schatjes? Wel nee, het is nergens voor nodig om die knuffel-Marokkaantjes het idee te geven dat ze iets fout hebben gedaan. Eieren gooien is een kwestie van liefde; stenen gooien een kwestie van cultuur. Homo's kunnen in zulke visies best wel tegennatuurlijk zijn en kontenbonken is dan een beetje ranzig. De bewindsman is blijkbaar nogal hardleers. Hij stelt dat de multikul nu eenmaal een feit is en iedereen op zijn gedrag moet worden aangesproken. Alleen wel kut dat homohaters vaak allochtoon zijn. Wanneer kritiek op gedrag het criterium is, kan iemand ons dan uitleggen waarom blanke Nederlanders met kritiek wel altijd afgebrand mogen worden?

Mohammed el G., waarom we de naam nog vermelden begrijpen we zelf ook niet aangezien al deze namen op elkaar lijken, vermoordde tijdens zijn vlucht na een mislukte overval iemand uit Arnhem. De aanklacht werd verminderd naar doodslag en inmiddels loopt de dader sneller vrij rond dan de nabestaanden het verlies hebben kunnen verwerken. Wij spreken van moord omdat vanaf het moment waarop iemand besluit een overal te gaan plegen, hij de eventuele dood van de ander op de koop toeneemt en in elk geval met voorbedachte rade de aanmerkelijke kans heeft geaccepteerd dat er mensen gaan overlijden door zijn handelen. Twee allochtonen schoten een goudsmid in Den Haag dood na een laffe overval. Justitie ging pas over tot een grootschalig onderzoek nadat er maatschappelijke roering ontstond over deze smerige daad. Eenmaal gepakt, verklaarden beide heren dat ze bang waren. Alsof zij niet de macht hadden. Sodemieter op met dat sentimentele gelul. Normale burgers zijn bang. Bang dat ze van de ene op de andere seconde hun hele leven verliezen door dat tuig.

Speciaal voor de allochtone gelukszoekers, is het niveau van het onderwijs in Nederland drastisch omlaag gehaald. Onderwijsiconen uit de politiek vonden het schoolsysteem te discriminerend. Het zou te zeer gericht zijn op materiaal in uw oude vertrouwde Nederlandse taal en omdat allochtonen daar moeite mee hebben, is dat niet eerlijk. De oplossing hebben zij gevonden in subjectieve beoordelingen zodat een allochtoon ook zijn punten kan krijgen als hij werkstukken inlevert op een manier waarop Bokito het ook zou kunnen. Steeds vaker blijkt echter dat zij helemaal geen problemen hebben met leren. Paul van Musscher stelt dat criminele Marokkanen massaal de Poolse taal leren om te kunnen communiceren met hun Poolse criminele tegenhangers. Wel zo handig om een alliantie te sluiten, want moet u even nagaan. Zowel Marokkanen als Polen hebben in Nederland een groot aandeel in antisemitisme en homohaat. Gezellig samen allerlei minderheden en bevolkingsgroepen haten. Een Marokkaans en Pools onderonsje. Soort zoekt soort. Ze verdienen elkaar.

Op z'n minst valt hierin een samenzwering te zien in het creŽren van diverse criminele organisaties. Het gezonde verstand zou dan onmiddellijk moeten zeggen: "Schop die minder gewaardeerde criminele Marokkaanse en Poolse knaagdieren gezellig samen naar het paradijs der zandnegers." Kunnen ze daar fijn solliciteren bij Ali Baba en zijn roversbende of gezellig van bil gaan met kamelen. Wacht, u denkt dat wij racistische stront praten? Ben Knapen (CDA) erkende namens het gevallen kabinet Hitler 1, dat criminele bendes uit Oost-Europa een "reŽel probleem vormen". Gecombineerd met het nieuws dat zij allianties vormen met groepen criminele Marokkanen die bekend staan om gewelddadige overvallen, is dat een ernstig punt van zorg. Politici hebben u massaal genaaid. Weet u nog dat we eerst een Europese Economische Gemeenschap (EEG) zouden krijgen en later met 27 landen in onze maag gesplitst zaten? Tijdens het hele proces van Europese Grondwet en het toelaten van kansarme landen uit Oost-Europa, is de criminaliteit gewoon verzwegen.

Waar kennen we dat verhaaltje ook alweer van? O ja, het verhaaltje van die lamlendige Nederlanders die ondanks de hoge werkloosheid, thuis zitten zonder uitkering prefereerden boven het uitvoeren van vies werk waardoor het opeens "noodzakelijk" was om grote hoeveelheden gastarbeiders hierheen te halen. Jaren later bleek dat er voornamelijk profiteurs en criminelen naar Nederland kwamen, want de mensen die wel hun best doen en goed gedijen in hun eigen land, zouden er niet over piekeren om hun vaderland te verlaten. Het is erg verhelderend om tegenwoordig zelf met eigen ogen te kunnen zien hoe we destijds en nu nog steeds gewoon bedonderd worden. Wat krijgen we ervoor terug? Moslimterroristjes die zelfs op Bevrijdingsdag niet hun fatsoen kunnen houden. Alsof ze tegen Nederland willen zeggen dat we nog altijd niet bevrijd zijn, roepen ze op om moordenbaar Mohammed Bouyeri snel vrij te laten. Iemand vermoorden omdat hij de cultuur en religie van de islam niet aanhangt, wordt blijkbaar als de normaalste zaak van de wereld gezien.

Larissa Ritmeester uit Oude Pekela verhaalt aan RTV-Noord hoe zij en haar vriendinnen werden lastig gevallen door drie relnegers uit het nabijgelegen asielzoekerscentrum. De zaak liep uit de hand toen dat tuig hun vriendjes gingen whatsappen op hun gestolen telefoons en er opeens 40 familieleden en vrienden kwamen aanhollen. Alles en iedereen werd aangevallen door die beesten, tot de kleine kinderen aan toe. Met stokken, kettingen en knuppels werden er willekeurig onschuldige bezoekers geslagen. Kermisexploitant Henk Velthuis houdt zijn kermis uit angst voor allochtonen gesloten na geruchten dat het weer eens los kan gaan. Zo ziet u maar weer, onze cultuur is echt verrijkt met dat schorem. Zoals in de Diamantbuurt in Amsterdam. Wie kent er niet de verhalen die al sinds 2004 rondgaan. Wat woont daar? Precies. Wat doen ze daar? Rellen. Vooral veel diefstallen, bedreigingen en overvallen. Van der Laan houdt zich van de domme, ze denken aan cameratoezicht, godverdomme!

Tofik Dibi (GroenLinks) speelt in de Tweede Kamer de zielige knuffel-Marokkaan wiens eigen volk voorgaat op dat van de belangen van het volk waarvoor hij Łberhaupt in de Kamer zit. Aldaar maakt hij zich druk over alles wat naar discriminatie riekt, behalve als het om discriminatie van onze autochtonen gaat. Het deurbeleid bij veel kroegen zou niet deugen. Een keertje draaideur-Marokkanen weigeren omdat ze uw tent al 10 keer gesloopt hebben, mag niet van hem. Erik de Vlieger gaf Dibi een wat krachtige repliek. "Fuck die kanker-Marokkaantjes, ze lopen mijn dochter uit te schelden voor kankerhoer als zij haar niet kunnen krijgen," betoogt De Vlieger. Zijn jongste dochter van 18 is in elkaar getrapt door Marokkanen en zijn zoons komen terug met verhalen over Marokkanen die bedreigen en continu willen vechten. Het grootste deel van de Marokkanen zou volgens hem verrot zijn. Wettelijk deurbeleid afdwingen, betekent volgens De Vlieger dat het asociale gedrag van Marokkanen beloond, gedoogd en gefaciliteerd wordt.

Opvallend is dat De Vlieger duidelijk laat merken dat hij zich zorgen maakt dat zijn academisch geleerde kinderen op de PVV willen stemmen in een wanhopige poging om hun belagers naar de Sahara gedeporteerd te krijgen en ook nog aangeeft respect voor Dibi te hebben. Met andere woorden, niet bepaald een rechts mannetje. Wat doet de publieke opinie? Die zeggen gewoon: "Kritiek op de multikul, dus nazi en racist." Krijgt hij gewoon een dolk in zijn rug gestoken van zijn linkse vrienden. Hoppa, artikeltje op GeenStijl en u kent het wel, de zwartmaakcampagne is begonnen. Denkt u dat het allemaal best meevalt omdat u toch geen uitgesproken mening heeft? Let maar goed op uw kinderen, want het kan zomaar voorkomen dat uw puberzoon op straat loopt en daar wordt gegijzeld door 8 hitsige Marokkaanse jongens. Eerst bedreigen ze uw kind voor geld en daarna houden ze hem vast om u weet wel wat te doen. Zulke "incidenten" verspreiden zich als olievlekken over Nederland en komen dagelijks in veel steden voor.

Van incidenten mag daarom niet eens gesproken worden. Terreur van die dwazen is eerder regel dan uitzondering. Wie nog steeds de ongelovige Thomas wil uithangen, zal daar steeds meer moeite mee krijgen. Er is genoeg materiaal voor een heel mensenleven. Marokkaanse jongens maken de Indische buurt in Amsterdam onveilig. Stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik legt de problemen neer bij de ouders. Die moeten hun kinderen maar opvoeden. Ook komen er nieuwe straatcoaches en meer van dat soort geneuzel. Dan weet u natuurlijk meteen voor welke partij Elatik is. Arbeit macht frei! Jawohl. Wat zeggen die vaders dan? Nou, die vinden heel gewoon dat als hun kind niet naar school wil, ze hem maar terug naar zijn eigen land moeten schoppen. Terug naar het oerwoud, de rimboe of de woestijn. Fijn bedacht ouwe, maar was zelf ook niet naar Nederland gekomen en wees verstandig. Gebruik de volgende keer een condoom. Afwachten en de verantwoordelijkheid afschuiven hebben het land in deze situatie gebracht. Aanpakken en opzouten zou het moeten zijn.

Overweging.

Joost Niemoller vraagt zich op de Dagelijkse Standaard af of Nederland niet toevallig moslimmurw is geworden. Zo doodgeslagen door gewenning dat ze het niet eens meer over moslims willen hebben. Crimineel of niet. Nee, de echte Nederlanders zijn niet moslimmurw geworden. Ze waren het al toen de eerste grenzen wagenwijd werden open gezet en iedereen in levende lijve kon meemaken wat onze voorouders keer op keer hebben meegemaakt: een bedreiging van onze fundamentele vrijheden door massa-immigratie, invasies en bezettingen. Bij elke immigratiegolf komen er weer duizenden criminelen binnen en zij die niet crimineel zijn, trachten hun cultuur en gebruiken aan Nederland op te dringen op zo'n manier dat het net niet strafbaar te krijgen is. Al die tijd is het gewoon geaccepteerd. Dat het onderwerp steeds minder in het debat wordt opgenomen, komt doordat men bang is dat mensen erover willen gaan praten. Het moet u opgevallen zijn dat de massale aandacht voor immigratie bij de meeste media bedoeld was om Wilders te pakken, niet om het bespreekbaar te maken.

Met bespreekbaar maken doelen we nadrukkelijk niet op de linkse gedachte dat misdaden van allochtonen bedekt moeten worden onder de mantel der liefde na een zoetsappig gesprek met een zweverige coach. Het gaat om bespreekbaar in de zin van dat mensen vrijuit mogen praten over wat en wie hen dwars zit, in welke bewoordingen dan ook. Daaruit kan de algemene erkenning ontstaan dat Nederland een groot probleem heeft met allochtonen die een heel groot deel van de criminaliteit in Nederland voor hun rekening nemen. Pas als die erkenning er is, kunnen we gaan werken aan concrete acties die ervoor moeten zorgen dat de schade binnen de perken blijft. Criminelen terug naar hun eigen land, dreigende uitvallers opvangen en vooral veel en hard afstand nemen van gedrag dat we in een moderne samenleving nimmer wensen te aanvaarden. Dat vereist weer dat we af moeten van die idiote socialistische schijnheiligheid. Steeds vaker horen we linkse rakkers racistische taal uitslaan waarvoor wij zeker in de gevangenis zouden belanden.

Kaalkop Diederik Samsom riep voordat hij tot lijsttrekker voor de PvdA ging optreden dat Marokkanen een etnisch monopolie hebben op overlast. Vrij vertaald betekent het dat als u licht getint bent, u bijna zeker een pijn in de reet van mensen bent die wel fatsoenlijk zijn en dat de PvdA het toestaat dat u mensen selecteert en wegcijfert op grond van ras. Socialisten zijn stiekeme blanke racisten die het rechtse realisten moeilijk maken om hun vrijheidsrechten uit te oefenen, maar tegelijk uit walging een visioen krijgen waarin hun eigen blanke dochtertje wordt uitgewoond door een grote zwarte negerlul. Denk aan Wouter Bos en Femke Halsema die uit de politiek gingen om hun blanke kinderen op dure blanke privťscholen te kunnen zetten. Bizar dat links zo ver mag gaan met racistische uitingen, daar vallen wij bij in het niks. Beatrice de Graaf weet wel raad met dit gat in het socialisme. Volgens De Graaf komt terrorisme van rechtse blanken. Dat zij als linkse blanke racisten zowel allochtonen als autochtonen schofferen, vergeten ze voor het gemak.

Lastig zulke dilemma's. Voor een socialist is het belangrijk om de multikul te ondersteunen zodat er genoeg dankbare economische profiteurs uit het buitenland naar Nederland komen waardoor ze verzekerd zijn van veel stemmen. Aan de andere kant willen ze het racisme uitschreeuwen als hun inferieure knaagdieren aan de eigen mensen knaagt. Daarnaast moeten ze ook nog eens aannemelijk weten te maken dat het racisme niet links, maar rechts zit en kampen ze met het probleem dat hun acties jegens andersdenkenden ronduit fascistisch zijn terwijl het nu juist de bedoeling is dat mensen gaan denken dat nationalisten met hun liefde voor het vaderland verschrikkelijk zijn. Lastig en het is ze daarom nooit gelukt om dat effectief voor elkaar te krijgen. Het valt nogal op dat ze de grenzen wagenwijd open stellen en de nare consequenties daarvan alleen voor zichzelf proberen te verminderen. Laat die socialistische imbecielen nu voor eens en voor altijd beseffen dat ze ook zelf in de poep die ze zelf uitsmeren zullen trappen.

Uiteindelijk zouden we allemaal naar hetzelfde moeten streven. Een net, schoon en fatsoenlijk land, gezuiverd van alle ongewenste elementen die het leven bedreigen. De precieze invulling kan ieder voor zich doen, maar het is duidelijk dat de aanwezigheid van grote groepen criminelen het land meer kwaad dan goed doen. We weten ook wel dat elke samenleving zijn criminelen heeft en dat het in al die eeuwen nog nooit gelukt is om een land te creŽren waarin geen misdadigers ontstonden, maar de feiten laten zien dat een groot deel van de misdaad in Nederland veroorzaakt is en wordt door massa-immigratie. Daarnaast is het slappe socialistische beleid in tegenspraak met zo'n beetje elk fatsoenlijk maatschappelijk vraagstuk en zorgen de idiote tegenstellingen binnen het socialisme ervoor dat links juist datgene doet wat we als schadelijk kunnen aanmerken. Zo geven ze criminelen als dank een baan. Van der Laan gaat ondernemers onder druk zetten om vooral veel criminelen aan te nemen. Dan blijft het gestolen goed tenminste bij de werknemers.

Vanzelfsprekend hebben wij als misstandenwebsite ook zo onze dilemma's. De artikelen die u hier vindt, horen in onze visie een afspiegeling te zijn van de misstanden die plaatsvinden in de samenleving. Bepalend of ergens een artikel over wordt gepubliceerd, is niet de shockwaarde om mensen te kunnen beledigen, maar de vraag of een misstand groot is en veel voorkomt in ons land. Des te erger de misstanden, des te harder de bewoordingen. Komt een onderwerp heel vaak terug in de media en speelt het bij heel veel mensen, dan is een onderwerp ook vaak te lezen op deze website. Het praktische probleem is natuurlijk dat allochtonen zo oververtegenwoordigd zijn in de harde criminaliteit, dat we in beginsel elke week wel een heel artikel kunnen volschrijven. U zou dan wekelijks een hele lange opsomming te lezen krijgen waarin allochtonen voornamelijk de rol spelen van ongewenste misdadiger. Vandaar dat we er liever voor kiezen om andere onderwerpen voorrang te geven.

Minder schrijven over criminele allochtonen heeft daarom niks te maken met censuur, vervolging of bang zijn. Althans niet van onze kant, er is nog een andere kant, namelijk de linkse kant. Buitenlands onderzoek heeft aangetoond dat 90 % van de journalisten groen of rood is. Gewoon links dus. Allemaal lid van GroenLinks of de PvdA en allemaal glunderend het aantal allochtonen opstuwen met achterlijke irrationele drogredenen. Zij schrijven alleen over massa-immigratie als ze daarmee critici kunnen beschadigen. Als ze daarmee kunnen roepen dat goedwillende vrijsprekers racisten zijn. Om hen vervolgens door hun wat extremere achterban uit de weg te laten ruimen en wel op zo'n manier dat niemand er ooit achter komt wat voor complot erachter steekt. Nu schrijven ze minder. Omdat het niet voor de hand ligt om Wilders in de kaart te spelen tijdens de verkiezingen. Puur schijnheilig gedrag van de media. Wees daarom op uw hoede. Ondertussen zullen wij regelmatig over deze problematiek blijven schrijven zonder overmatig in herhaling te vallen. Hoewel...
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 14-05-2012 om 22:18.
Weet in elk geval dat Uw website voor eerlijke, weldenkende Nederlanders een zeer welkome website is!

Maar met zoveel tegenwerking zou ik het ook snappen als U de pijp aan Maarten zou geven.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 14-05-2012 om 22:44.
Ik zou het op prijs stellen als die eerlijke en weldenkende Nederlanders vaker van zich laten horen en deze website weten te vinden. In tegenstelling tot wat vijanden denken, is deze website geen bezigheidstherapie om te kunnen beledigen, maar bedoeld als spreekbuis voor heel veel mensen die er net zo over denken.

Initiatieven kunnen alleen maar blijven bestaan indien zij voldoende steun en draagvlak kunnen krijgen in de samenleving. Zonder achterban hadden we deze teksten net zo goed offline kunnen tikken, dat had heel wat ellende gescheeld.

Reactie door Moses 35i op 15-05-2012 om 09:19.
Ik ben bang dat de 'hardwerkende en weldenkende Nederlanders' wel willen maar niet durven... Zoals hier en ook op andere gelijkdenkende websites wel eens wordt vermeld, is de angst om door een uitspraak op deze sites in de kijkert te komen nog te groot. Misschien dat dat nog veranderd? Ik hoop oprecht dat meer mensen de ogen worden geopend en hun recht op een mening naar zich toe trekken!

Vooralsnog moeten we het doen met degenen die dit al doen met de kans om in de kijkert te lopen (ik heb nog geen geblindeerd busje in de buurt gezien ;) )

Reactie door Sickofleft op 17-05-2012 om 21:19.
Ik denk dat we personen met links gedachtegoed langzaam aan wel mogen typeren als de! saboteurs en vernietigers van ons eigen land en onze cultuur.
De echte vijanden van ONS land en van DE Nederlander.
Zij zijn het die Nederland compleet willen uitwissen, zelfs van de kaart vegen tot er niets meer van rest.
Waar die zelfhaat en vernietigingsdrang bij links vandaan komen is mij nog steeds compleet onduidelijk.
Wat ik wel kan concluderen is dat alle linkse personen naar mijn idee mentaal volledig het spoor bijster zijn.
En dat het aantal linkse mensen dat het spoor bijster enorm groot is ligt naar mijn idee aan niets anders dan de aanhoudende linkse indoctrinatie van kinderen in het schoolsysteem!
Daar worden kinderhersenen volgepompt met verachtelijk links gedachtegoed, zolang tot een kind gewoonweg niet meer beter weet.
Nationalistisch denken wordt op scholen afgeschilderd als zowat de slechtste gedachten die je als student/burger/mens kunt bezitten.
Erger nog, zulke gedachten worden minstens gelijk gesteld aan Nazisme. (ook al heeft het daar geen zak mee te maken).
Linkse personen leggen hun manier van denken en doen ook simpelweg op een terroristische wijze op aan andersdenkenden.
Linksen domineren de politiek en media met hun walgelijke gedram en voortdurende ontkennen.
Zij achten zich zelf moreel superieur aan ieder ander.
Een partij als de PVV, die toch veel aanhangers heeft onder de murw gebeukte en gefrustreerde Nederlandse bevolking, wordt compleet niet serieus genomen en letterlijk omringd door een cordon sanitair.
Dat dit soort gedrag in Den Haag uiteindelijk in het land tot volkswoede gaat leiden moge niet tot verbazing leiden.
Dat is echter geheel ingepland door links.
Zij zullen dan in koor roepen: Zie je wel! rechts-radicalen zijn gewelddadig en moeten met geweld bestreden worden.
Wij linksen doen immers alles netjes via het woord en zo dus geweldloos.
Dat die tweede kamer aan linkerzijde vol zit met milieu en andersoortige linkse terroristen maakt links geen zak uit.
Na de val van de muur dacht iedereen in NL dat communisme als systeem verloren had en geen gevaar meer vormde.
Dat bleek echter een misrekening van jewelste.
Het communisme (lees ook socialisme) ging ondergronds verder en nam ons binnen 30 jaar ons eigen land op walgelijke manier af.
Alle partijen (op PVV na) zijn dan ook ronduit links te noemen. (dit incl. de zich zelf rechts noemende gristenen)
Zelfs de VVD, een partij die voor behoorlijk rechts zou moeten door gaan is in zijn handelen extreem links??
Waarom stemmen zovelen dan nog op een VVD?
Dit komt door de voortdurende linkse mediaberichten dat de PVV racistisch zou zijn.
Enorme aantallen mensen raakten daardoor in twijfel en gaven jammer genoeg hun stem aan de eurofielen van de VVD.
Tactisch stemmen noemde men dat.
Dat tactisch kunnen we nu achteraf gezien beter omschrijven als oerstom en infantiel.
Nederland hangt inmiddels voorovergebogen over de afgrond.
In september komt het er op aan, of het genadestootje voor NL, of DE NEDERLANDER laat zien dat hij wakker is geworden en Geert Wilders wordt de nieuwe MP.
Daarna kan dan mogelijk de grote schoonmaak beginnen.
Opdat wij daarna nooit meer vergeten wie NL in al deze diepe ellende heeft gestort!Reactie door Moses 35i op 18-05-2012 om 10:29.
probeer daarom zo veel mogelijk vrienden, bekenden, familie te bewegen om te stemmen op DE partij die NIET wenst dat Nederland naar de kloten gaat: de PVV. Wie nu nog op die linkse zooi stemt is niet goed bij zijn/haar hoofd. Degenen die vervolgens naar je kijken alsof je haar in de fik staat kun je eenvoudig melden dat als het daadwerkelijk goed fout gaat (de welbekende stront DOOR de ventilator) dat ze dan niet moeten klagen en jammeren wat ze hebben er zelf voor gekozen. Moet je ze dan eens zien....

Denk aan wat je stemt op 12/9/2012 (als dat uberhaubt nog doorgaat) en laat Nederland niet naar de kloten gaan!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.