Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

600 # Politiek is niet voor rede vatbaar #
Gepost door Misdefinitie op 26-04-2012 om 23:26.
Agema (PVV) barstte in huilen uit, Wilders snauwde haar toe dat ze haar smoel moest houden, Rutte trapte bijna de deuren van het Catshuis in elkaar waarna hij Wilders toebeet dat hij het zetelaantal van de PVV zou terugbrengen naar de befaamde nullijn en het CDA brulde "Fuck het Nederlands belang, het gaat om onze kiezers!" tegen de aanwezigen. Media overschreeuwen elkaar door te koppen dat Wilders het land finaal in een crisis stort. Eurocommissaris Kroes vraagt zich af hoe die neofascistische peroxidekop het godverdomme in zijn botte hersens haalt om de miljardenverspillingen van Europa erbij te halen. Verhofstadt vindt Wilders hypocriet omdat hij wel op zijn Grieks genaaid is, maar zelf de 3 % niet wil halen. Merkel merkt namens Duitsland op dat Befelh nu eenmaal Befelh is. Verhagen kiest eieren voor zijn wachtgeld en gaat met 55 jaar met pensioen nadat hij de boodschap "Das ist Verrat!" achterlaat. Na het klappen van het Catshuisakkoord begon de linkse demonisatiemolen weer op volle toeren te draaien en toont de politiek aan niet voor rede vatbaar te zijn.

Schuld van de staatsschuld.

Even nadat de Catshuisbesprekingen om tot miljardenbezuinigingen te komen waren begonnen, hadden we goede hoop op twee mogelijke uitkomsten. Een goed akkoord zou betekend hebben dat er geen kans zou bestaan dat socialistische partijen aan de macht zouden komen. Bij het sneuvelen van het akkoord, hadden we liever gezien dat het CDA, dat voornamelijk als linkse meeloper te boek staat, was weggelopen. Veel mensen zijn nu eenmaal achterlijk en we hadden al voorzien dat de partij die ogenschijnlijk voor de camera's als eerste het bijltje erbij neergooit, door de media en het volk zou worden aangewezen als de mislukkeling. Dat Geert Wilders per definitie als eerste moet vertrekken met een gepantserde auto omdat we hier in zo'n vrij land leven dat mensen met een afwijkende mening door een stel geitenneukers met de dood bedreigd worden, is niet iets waar de gemiddelde imbeciele linkse journalist zich druk over maakt. Schijn bedriegt. Wanneer er in zo'n hachelijke situatie iemand wegloopt, dan moet er meer aan de hand zijn.

Waar drie partijen onderhandelen, hebben ook drie partijen schuld als de onderhandelingen onverhoopt stuklopen. Op een dergelijk hoog niveau waar het om miljarden en de toekomst van een land gaat, mogen we aannemen dat er geen domme spelletjes worden gespeeld. De putjesschepper die zijn werkgever probeert te tillen door 4000 euro netto per maand te vragen, heeft er zelf schuld aan dat hij niet wordt aangenomen. De werkgever die een blanke rechtse weblogger discrimineert ten gunste van een neger, wordt geacht schuld te hebben aan de verstoorde arbeidsrelatie. Wekenlang onderhandelen met de hoogste functionarissen is wel eventjes iets anders. Kunnen we werkelijk van schuld spreken nadat Wilders opstapte? Tijdens het verantwoordingsdebat in de Tweede Kamer bleek dat partijen er verschillende lezingen op nahielden. De vraag die opkwam was zelfs wie van de drie gewoon glashard zit te liegen. Veelzeggend is het feit dat zowel de VVD als het CDA aan het zwartepieten waren terwijl de PVV vrij neutraal bleef naar het voormalige kabinet.

Iemand zwart maken zodat hij openbaar zijn geloofwaardigheid verliest, gebeurt meestal door degene die zijn eigen misplaatste gedrag wil verhullen. Aanwijzingen daarvoor zijn, behalve in het relaas in de eerste alinea van dit artikel dat een creatieve weergave is van een reconstructie van de gevoerde gesprekken, de onderdelen van het Catshuisakkoord. Blijkbaar durft niemand het te zeggen, dus doen wij het maar. Het akkoord is een regelrechte linkse nachtmerrie. Een socialistisch wangedrocht waar geen enkel zelfrespecterende rechtse partij mee akkoord zou gaan. Kijkt u eens gezellig mee. Links is per definitie voor lastenverzwaringen door belastingverhogingen zodat ze door kunnen gaan met het uitvoeren van linkse hobby's zoals ontwikkelingshulp, massa-immigratie en Europa. De btw gaat naar 21 %, lonen worden bevroren, AOW-leeftijd gaat versneld omhoog en uw medicijnen worden fors duurder. Chronisch zieken, AOW'ers en hardwerkende burgers worden keihard gepaald door zulke socialistische maatregelen.

Huurders moeten meer gaan betalen totdat ze aan hun top zitten, er komen diverse accijnzen bij, studiebeurzen worden afgebouwd, langstudeerboetes van duizenden euro's voor wie even wat langer studeert, bankenbelasting, lasten voor bedrijven worden verzwaard en ondertussen investeren ze in immigratie zodat ze straks het benodigde stemvee hebben. Kijkende naar dit ontzettend linkse pakket, hebben we wel een vermoeden wat er in het Catshuis is gebeurd. Het CDA heeft hoogstwaarschijnlijk zeven weken lang de woorden belasting en lastenverzwaring in de mond gehad, daarbij gesteund door de VVD. Gecombineerd met stelselmatige weigeringen om iets aan massa-immigratie, Europa en ontwikkelingshulp te doen. Sterker nog, er wordt steeds meer uitgegeven aan linkse hobby's. Vervolgens dachten beide partijen Wilders eventjes tevreden te stellen met een kleine besparing van 750 miljoen aan ontwikkelingshulp. Wilders heeft zich blijkbaar zo verantwoordelijk gevoeld voor Nederland dat hij, ondanks dat de tegenpartij niet voor rede vatbaar was, toch bleef dooronderhandelen in de hoop op een goed resultaat.

Mark Rutte is in jubelstemming nadat minister De Jager (CDA) drie partijen uit de oppositie bereid heeft gevonden hem uit de brand te helpen. Hiermee wordt het linkse karakter van het Catshuisakkoord en wat Wilders de "Kunduz-coalitie" (ja, van die oorlog) noemt, pijnlijk duidelijk. Verhogen van de btw, pakken van de AOW'ers, bezuinigen op de zorg en extra accijns en andere lastenverzwaringen zijn regelrecht uit het Catshuisakkoord gekopieerd. Het feit dat links binnen twee dagen kon instemmen met deze maatregelen, toont aan dat het akkoord gewoon een walgelijk en bedorven socialistisch huzarenstukje is. Verder worden er wat maatregelen teruggedraaid (lees: linkser gemaakt) en extra geld uitgegeven aan linkse milieuhobby's. Desondanks hoeft Rutte verder niet meer op de orale bevrediging van Sap (GroenLinks) te rekenen. Zij gaat liever in zee met de gemillimeterde kaalkop Samsom die weet wat opgepakt worden betekent. Wilders werd continu heen en weer geslingerd tussen voorgoed kapot gaan door links te plezieren of het kabinet te laten vallen.

Cordon sani-Wilders.

Inmiddels weet u dat we het meeste leren door het analyseren van het gedrag van de vijanden van ons volk binnen een grotere geschiedkundige context te plaatsen, en uitspraken te vergelijken met een soortgelijke situatie. Met de val van het vorige kabinet Balkenende 4 nog vers in het geheugen, doen we een aantal schokkende en hypocriete constateringen. Allereerst merken we op dat de linkse oppositie snelheid van handelen propagandeert. Crisis, snel moeten handelen voordat het land kapot gaat en natuurlijk het verhaaltje dat rechts het land in het verderf heeft gestort: u kent de drogredenaties van dat gajes wel. Slob (CU) verwijt de VVD dat ze 7 weken lang tijd hebben lopen verspillen in het Catshuis. Ruim 35 werkdagen rum drinken op het terras is werkelijk onaanvaardbaar. Uiteraard is deze christenbimbo vergeten dat hij toentertijd samen met CDA en PvdA in Balkenende 4 100 dagen op vakantie ging. Even terug in de tijd naar 2006. 100 dagen slapen, belastingverhogingen, feest vieren, met geld smijten en daarna de staatsschuld verdubbelen.

Pechtold (D66) schiet in de aanval en vindt dat het hele extreem rechtse avontuur niks heeft opgeleverd. Wel, het linkse avontuur heeft tot nu toe 400 miljard staatsschuld opgeleverd terwijl de toename tijdens Rutte 1 hooguit om miljoenen gaat. Nu ligt er, dankzij het Catshuisakkoord, zelfs een akkoord waarmee de befaamde 3 % gehaald gaat worden. Daarna gaat Pechtold volledig los. Hij verwijt Rutte dat Wilders "voluit op het orgel" mocht spelen. Met andere woorden, zijn grondrecht op de vrijheid van meningsuiting mocht uitoefenen. En dat is voor linkse rakkers een doodzonde. Zijn bek houden moet hij als het aan de socialisten ligt. Enkel het linkse geluid mag hoorbaar zijn. Wilders zou volgens Pechtold enkel dwarsbomen door anti-alles te zijn. Is tegenstander zijn van beleid niet juist de taak van de oppositie? Rutte zou zich hebben overgeleverd aan de grillen van een populist en een racist. Met zulke loze beweringen kan iedere politieke partij gediskwalificeerd worden en het zal u niet verbazen dat het enkel bij rechts gebeurt.

De oppositie noemt regeren met de PVV een mislukt experiment waarbij het kabinet gegokt en verloren heeft. Waanzin, vrijwel de volledige staatsschuld van 400 miljard is het gevolg van decennia lang slecht beleid van de VVD, het CDA en de PvdA. Tijdens de duur van Rutte 1, is die schuld met hooguit 30 miljard toegenomen en dan alleen nog maar vanwege de rente op de schulden die de linkse partijen eerder hadden gemaakt. Desondanks is de redenatie van die hersenloze slinksen dat het verlies van tijd en miljarden impliceert dat de PVV uitgesloten moet worden. Zou dat een geldige redenatie zijn, dan kunnen we in elk geval VVD, CDA en PvdA voorgoed uitsluiten vanwege de schulden. Wat vooral opvalt is dat Pechtold toen zijn smoel niet op een dergelijke manier open trok. Na de verdubbeling van de staatsschuld onder Balkenende 4, had hij toch moeten zeggen dat regeren met CDA en PvdA nooit meer zou moeten voorkomen. Achterbaks kronkelen de kakkerlakken zich in alle donkere hoeken en gaten om steeds te wijzen op de "onbetrouwbaarheid" van de PVV.

Roemer (SP) gooit er nog een schepje boven op met zijn "ik heb het je toch gezegd"-speech. Flauwekul van een salonsocialist die zelf nooit in de regering verantwoordelijkheid zal willen nemen. Achteraf is het natuurlijk altijd makkelijk praten en als daarbij de volledige geschiedenis genegeerd wordt, is het nog eenvoudiger. Volgens Roemer heeft het kabinet vooral de sociale voorzieningen afgebroken, mensen in de problemen gebracht, diensten in de uitverkoop gezet en de crisis veroorzaakt. Met holle woorden als uitwassen aanpakken en een fatsoenlijke samenleving creŽren, tracht hij te verhullen dat hij als socialist geen flauw benul heeft waar hij over praat. De huidige crisis is een schuldencrisis. Die schulden bestonden al bij het aantreden van Rutte 1, dus dat kabinet kan er nooit de oorzaak van zijn. Dat gelul over fatsoenlijk kan voortaan achterwege blijven, dat wil iedereen. Samsom (PvdA) is heer en meester van de holle retoriek. Woorden als eerlijk en sociaal vliegen in het rond. Ja dag, zelfs Hitler noemde zijn beleid eerlijk, sociaal en goed voor het land.

Voorts begon het aloude demonisatieriedeltje weer. Pechtold merkt op dat de PVV bevriende staatshoofden schoffeerde. Daarmee doelt hij op dat akkefietje met die shoarma-Turk die eerst zelf onze volksvertegenwoordiger Wilders voor alles en nog wat uitmaakte. Hij noemt het meldpunt van de PVV terwijl linkse meldpunten het tegenwoordig voor elkaar krijgen dat webloggers uit hun huizen worden gesleurd. In Nederland wel te verstaan, niet eens in Cuba, China en andere communistische en fascistische landen waar we dat zouden verwachten. "Een dwars land zal ook dwars gezeten worden," lult Pechtold. Geen wonder dat hij de eerste prijs retoriek wint. Nietszeggende woorden die geen enkel recht doen aan de waarheid en die altijd kunnen worden uitgesproken, kunnen nooit enige vorm van argumentatie vormen. Buma (CDA) verwijt de PVV slappe knieŽn. Gezien het Catshuisakkoord, heeft het CDA juist alleen maar dwars gelegen. Professionals doen tijdens onderhandelingen water bij de wijn, maar als de wederpartij tot niks bereid is, dan is afkappen noodzakelijk en verstandig.

Van de rest van de beweringen in de kamer klopt evenmin iets. Wilders zou een ruk naar links hebben gemaakt. Lachen, het Catshuisakkoord waarmee hij niet akkoord ging, getuigt juist van links beleid. Vervolgens gaat het CDA lekker over links met GroenLinks, CU en D66 door alsnog een groot deel van dat akkoord uit te voeren. Typisch een gevalletje pot verwijt de ketel. Beloften met betrekking tot de koopkracht worden door de VVD, die gegijzeld wordt door links, gewoon betaald met geld dat er niet is. We hebben schulden mensen, de koek is op. Geld uitgeven kan niet meer. Pechtold waagt het om over schaamte te spreken. Mensen zouden zich schamen voor politiek Den Haag. Zeker, maar niet alleen voor de PVV. Voor vrijwel alle partijen die er zitten en die nooit consequent zijn in hun beweringen en gedrag. Samsom beweert dat de VVD zijn kernprogramma van financiŽle degelijkheid met de kont heeft afgeveegd. Laat het nou de PvdA zijn die weigert zich aan de 3 % norm van Europa te houden.

Over die 3 % norm wordt de PVV nogal aangevallen. Wilders is zo dom geweest om te verklaren dat de 3 % wat hem betreft niet gehaald hoeft te worden. Later nuanceerde hij dat naar het standpunt dat het pas in 2015 hoeft. Zijn argument is dat hij anti-Europa is en zich derhalve niet wenst te houden aan de regeltjes die door Europa worden opgelegd. Erg fout, want hij heeft er juist op aan gedrongen dat andere landen zich aan die regel moeten houden en daar een lekkere boete op weten te zetten. Toentertijd deed hij dat om andere landen te kunnen afpoeieren, maar dan moet hij wel consequent blijven. Hij had de oppositie op een hele andere manier kunnen uitlullen. Daarvoor had hij moeten zeggen dat hij die 3 % niet wenst te halen met het linkse beleid dat VVD en CDA hem voorhielden. Zouden zij de massa-immigratie stoppen, grote verspillers aanpakken en de ontwikkelingshulp scheren, dan is 3 % wel haalbaar. Wilders had partijen als de PvdA er vervolgens op moeten wijzen dat zij zich als pro-Europapartij niet geloofwaardig maken als ze de regels overtreden.

Samsom vindt dat het kabinet een wanprestatie heeft geleverd. Schulden die in het verleden door de PvdA zijn veroorzaakt terug brengen tot een tekort van 3 %? Wel nee, dat hoeft niet, geld uitgeven moeten we. Geld dat er niet is, maar dat is voor links nooit een bezwaar. Rechts gedachtegoed wordt door hem gereduceerd tot individualisme en egoÔsme; socialisme staat voor de PvdA voor het land sterker maken. Lees: Nivelleren, iedereen naar de nullijn en met extreme dwang iedereen laten denken zoals zij, maar links is te stom om te beseffen wat ze de mensen allemaal aandoen. Arbeidsmarkt, zorg en onderwijs verbeteren is iets dat de PvdA al jaren roept, maar wat ze er niet bij vertellen is dat zij het zelf verknald hebben door al het geld voor die zaken te besteden in het buitenland en aan buitenlanders. Inkomensafhankelijk verdelen noemt die rat eerlijk delen. Nou fuck you, waarom deelt hij zijn salaris niet met ons? Om zich eruit te "redden", stelt Samsom dat afspraak = afspraak enkel opgaat als aan alle eisen van de PvdA voldaan wordt. De galbek. Over onbetrouwbaarheid gesproken.

Al analyserend wat er zoal gezegd werd in de Kamer, stuiten we op Samsom die typische verwijten aan zijn adres herhaalt en probeer terug te kaatsen. Vooral middeninkomens zouden met rechts beleid geraakt worden. Opvallend, want juist met inkomensafhankelijke regelingen die de PvdA overal wil invoeren, is dat het geval. Mensen die echt veel geld hebben, zullen dat na de PvdA-regelingen nog steeds hebben; terecht, want het is hun geld. Arme sloebers, kansarmen, allochtonen en criminelen, vrijwel de volledige PvdA-achterban, zitten er warmpjes bij omdat de PvdA allerlei subsidies regelt. Wie vallen er altijd buiten de boot met links beleid? De middeninkomens. Samsom verwijt andere partijen kortetermijndenken. Dat is al helemaal te lachwekkend voor woorden. De PvdA is alweer vergeten dat zij van 2006 tot 2010 extreme schulden hebben lopen maken voor de Maurootjes op korte termijn. Blok (VVD) merkt op dat de plannen van de PvdA altijd hetzelfde zijn, net weer gepresenteerd werden en tussentijds de schulden en de rente alleen maar stegen.

Verwijten maken is makkelijk en dat heeft Slob (CU) allang door. Tegen Wilders zei hij dat hij hem nooit hoort over chronisch zieken en gehandicapten. Leuk hoor, maar vertel de mensen dan ook dat Agema (PVV) zat te janken om de bezuinigingen van VVD en CDA in de zorg en dat zijn partij nu een Kunduz-coalitie heeft gesteund waarin er 1,6 miljard op de zorg wordt bezuinigd. Nog erger dan het Catshuisakkoord, want deze bezuiniging is niet gedefinieerd en kan dus van alles zijn. Ook Slob probeert de PVV zomaar te diskwalificeren door aan Wilders te vragen of hij er "vol in gaat" of nu eens geleerd heeft iets constructiefs bij te dragen. Met andere woorden: de meningen van Wilders waar hij het niet mee eens is, mogen liever niet gezegd worden en constructief is enkel datgene wat de CU goed vindt. Die grenzeloze arrogantie is superbelachelijk. Vergeten wordt dat de PVV de derde partij van Nederland is. Miljarden liggen voor het oprapen. Ongewenste subsidies, defensie, Europa, ontwikkelingshulp en massa-immigratie, maar links negeert en zwijgt.

GroenLinks wil gewoon op de oude voet doorgaan. Regeren met Wilders noemde Sap een experiment waaruit de puinhopen van rechts zijn gekomen. Over de volledig door links veroorzaakte staatsschuld in het verleden, horen we geen woord. Mooie verhaaltjes vertellen kan iedereen wel. Boehoe, kwetsbare mensen worden in hun kont geneukt door Wilders, chronisch zieken en gehandicapten uitgelachen door Rutte en het CDA moet in deze impasse maar excuses aanbieden voor het regeren met deze fascisten. Wat is de wereld in de linkse ogen toch eenvoudig en hersenloos. Totaal wereldvreemd en niet gehinderd door kennis van zaken. Dat moet bevrijdend werken aangezien wij ons altijd aan het gezonde verstand moeten houden en het aan ons gedachtegoed verplicht zijn om altijd consequent te denken en te redeneren. Sap wil gewoon weer geld uitgeven. Geld dat er niet is. Bezuinigingen moeten snel geschrapt worden. Linkse hobby's willen ze allemaal in stand houden. Profiterende negertjes, milieu en cultuur.

Overweging.

Wederom hebben het gedrag en de standpunten van de linkse gordelroos u wijze lessen geleerd waarvan het bedrijven van partijpolitiek door het klakkeloos terugdraaien van beleid een hele interessante is. Noem na de val van het kabinet het beleid een experiment van populisten en wijs op de financiŽle consequenties en alles kan blijkbaar teruggedraaid worden. Mooi, daar gaan we. De hele multiculturele samenleving is een mislukt experiment. Heeft miljarden gekost en heeft geleid tot miljoenen allochtone criminelen. Snel terugdraaien, dan kunnen al die zwarten hand in hand terug naar hun eigen land. Socialistisch beleid in het algemeen heeft sinds 1945 tot nu gezorgd voor 400 miljard staatsschuld. Volgens vrijwel de hele oppositie is een wanprestatie vanaf miljoenen al reden voor uitsluiting. Het spreekt daarom voor zich dat VVD, CDA en de PvdA nooit meer mogen regeren als zij consequent zijn. Ontwikkelingshulp is al 60 jaar een bodemloze put waar alleen al 60 keer 5 miljard aan uitgegeven is. Volledig afschaffen die onzin.

Menselijkheid? Fatsoen? Eerlijk? Sociaal? Sodemieter op, er is niks sociaals aan honderden miljarden schuld maken en dan het eerste minder linkse kabinet in meer dan 100 jaar afblaffen door te roepen dat die schuld er nog staat. Die schuld is een erfenis van links en het feit dat die schuld nog bestaat is geheel te wijten aan het bestaan van links. Het is godverdomme godgeklaagd dat we elk jaar 230 miljard euro binnenkrijgen en na 60 jaar linkse ellende er nog niet eens in slagen om de staatsschuld af te lossen. Fuck you links, voordat Balkenende 4 aan de macht kwam in 2006, kreeg de overheid jaarlijks de volledige staatsschuld binnen. Jawel, u leest het goed. Zouden we 1 jaar, nu 2 jaar, niks uitgeven, dan was de staatsschuld volledig verdwenen. Ter vergelijking: als u in een woonhuis van 2 ton zit, is uw jaarsalaris ook 2 ton en dan is het wel erg bizar als het huis na 60 jaar nog niet afbetaald is. Besef dat u 21 % btw en nog talloze lastenverzwaringen gaat betalen omdat links een gat in de hand heeft.

"Heb oog voor mensen, niet voor geld en cijfers," roepen de socialisten. Kunnen ze dan eens uitleggen waarom zij alleen oog hebben voor ons geld? Waarom het steeds de burgers zijn die moeten inleveren voor iets waar enkel de linkse achterban iets aan heeft? Waarom er honderden bureaucratische systemen bestaan die enkel bedoeld zijn om te verhullen dat er jaarlijks honderden miljarden naar de verkeerde dingen gaan? Naar oorlog, fascisme, privacyschending, buitenlanders en onderdrukking van de autochtone bevolking? Van "professionals" die ieder bijna een ton aan belastinggeld per jaar verdienen, verwachten we gezond verstand. Verstand dat bij de meesten van die zogenaamde volksvertegenwoordigers simpelweg ontbreekt. Als VVD en CDA er zo van overtuigd waren dat er nu iets moest gebeuren, waarom is er dan duidelijk te zien dat zij nauwelijks water bij de wijn hebben gedaan in het Catshuis? Waar halen die imbecielen in het parlement het gore lef vandaan om te spreken over urgentie en crisis terwijl er jaarlijks 230 miljard verdwijnt?

Kleine cadeautjes aan het volk moeten dat verhullen. "Ja maar het kabinet verhoogt de griffierechten bij de rechtbank. Nu kunnen mensen die het niet breed hebben niet meer naar de rechter." Het hele systeem is echter gebaseerd op peperdure advocaten. Denkt u werkelijk dat iemand die 300 euro per uur moet betalen, nog wakker ligt van het griffierecht van een paar honderd euro? O ja, we mogen van Samsom sociaal en eerlijk geen holle standpunten noemen. Prima, leg ons uit waarom het eerlijk is om burgers van hun eigen zuur verdiende centen te bestelen en miljardenschulden op te bouwen om een ranzige multiculturele samenleving te creŽren waarin blanke Nederlanders door rifapen worden bespuugd, verkracht, vernederd en beroofd, dan heeft hij een punt. Ouwehand (PvdD) noemt het beleid van de afgelopen anderhalf jaar schimmige rechtse hobby's. Over schimmige linkse hobby's praten ze nooit. Slob wijst er nog eens fijntjes op dat Hirsch Ballin zo gewaardeerd werd en al gewaarschuwd heeft voor de PVV.

Waarschuwde Hirsch Stalin ook maar voor het fascisme dat hij aanvoerde door cartoonisten en columnisten door 10 man politie uit hun bed te laten lichten. Aan alles merken we dat links niet voor rede vatbaar is. Bij de val van het kabinet, willen ze Wilders voorgoed uitsluiten, bij de vorige val sloten ze niet zichzelf uit. Zou er een pakket maatregelen op tafel liggen met rechtse punten, dan gaat links niet akkoord, is het andersom, dan is Wilders de sukkel als hij niet akkoord gaat. Gaat het mis bij de VVD, dan is het de schuld van rechts, gaat het mis bij links, dan is het "de crisis" als een monster dat, zonder dat zij er iets aan konden doen, opeens opdook. Legt Europa typisch linkse maatregelen op, dan komen die socialisten gillend klaar. Gaat het om een harde grens waardoor er bezuinigd moet worden, dan kunnen ze er best omheen. Afspraken zijn heilig, maar zelf houden ze zich er nooit aan. "Wilders is een racist" vindt links een geldig argument, "Pechtold is een fascist" een belediging. Beiden is hersenloos schelden, maar ze snappen het niet.

Vrijwel iedereen is gevoelig voor de typisch menselijke woorden die we allen zo waarderen. Noemt iemand de woorden sociaal, eerlijk, fatsoenlijk, rechten, menslievendheid en naastenliefde, dan zal niemand zeggen: "Kanker op vieze miet met je achterbakse door de stront getrokken lulpraatjes." Op zo'n manier wordt u allen besodemieterd. Wat wij trachten te bereiken, is dat u hun woorden rationeel gaat interpreteren om zo de mooie woordjes door te prikken. Zegt links eerlijk, dan zeggen ze eigenlijk dat ze voor u willen bepalen dat u genoeg geld heeft voor hun waardeloze linkse hobby's. Laat u niet naaien, zij helpen nooit daadwerkelijk mensen. Gaat het over sociaal, dan bedoelen ze socialistisch. Leven in een heilstaat waarin u al uw geld inlevert en van hen zakgeld krijgt naar mate u bereid bent u onderdrukkers en bezetters te pijpen. Fatsoen betekent voor hen dat ze u wel mogen uitsluiten en beledigen. Menselijkheid betekent voor links niks anders dan gehoorzamen of anders de tering krijgen en maatschappelijk gediskwalificeerd worden.

Inderdaad, het doet pijn en voelt tegennatuurlijk om achter woorden die een goed gevoel zouden moeten geven iets anders te zoeken, maar politiek is nu eenmaal keihard. Weet u wat erger is? Steeds moeten horen dat die klote nikkers in de derde wereld doodgaan van de honger, ons de tyfus moeten werken om de hoge lasten te betalen en gewoon weten dat het geld niet bij die mensen terecht komt maar door linkse ratten aldaar wordt gebruikt om oorlog te voeren. Elke keer dat gejammer moeten horen over de Mauro's die in het nieuws komen, maar ondertussen in elkaar geslagen worden door de knuffel-Marokkanen van links waarvoor u nu met de btw-verhoging gaat betalen. Horen dat Europa zoveel goede dingen heeft gebracht, maar ondertussen het land volgebouwd zien worden met moskeeŽn, verlies van onze soevereiniteit en tot overmaat van ramp de prijzen van de dagelijks boodschappen zien verdubbelen door die kut-euro. Links menselijk? Als ze de mogelijkheid hadden om hun tegenstanders via een toetsenbord te vermoorden, dan hadden ze gedrukt en gezegd dat u asociaal bent door niet te drukken; mensen vervuilen immers.

Gelukkig valt er nu een last van onze schouders. Altijd hebben we gedacht dat we alle mensen, hoe achterlijk, verderfelijk of misdadig ze ook zijn, met respect moeten behandelen. Dat we gezond verstand opzij moeten zetten als iemand gewoon eens zonder argument een beroep doet op menselijke gevoelens. En dat we rekening moeten houden met mensen die niks begrijpen, hun kop in het zand steken en ons naar het leven staan. Nu weet u beter. Het argument dat allochtonen niet teruggestuurd kunnen worden vanwege mensenrechten kunt u voortaan negeren. Alles is terug te draaien zoals links heeft aangetoond. Zonder argument. Zeggen dat het van de PVV komt, vinden zij genoeg. Mensen uitsluiten kan gewoon. Het was een experiment en dat is mislukt, dus alles moet weg. Aan afspraken hoeven we ons niet te houden. We doen waar we zin in hebben. Doen Griekenland en Europa ook. Wat een mogelijkheden hebben we nu. Politiek is een machtswoord en niet voor rede vatbaar. Wie de macht heeft, kan alles. Laten we met dat idee in het achterhoofd zorgen dat we het voor het zeggen krijgen in Nederland.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 29-04-2012 om 02:35.
Linksmensen zijn voor mij erger dan de meest verachtelijke levensvorm, niks minder dan parasieten rechtuit gezegd.
Geen van al die linkse politici (en vele andere linkse ellendelingen in dit land) hebben ooit echt hun handen vuil gemaakt. (behalve middels laffe sabotageacties etc.)
Rechtstreeks gingen ze voor totale macht, alleen gebaseerd op hun meerderwaardigheidsgevoelens en morele superioriteit, niet op kennis en ervaring.
Alles moest ook wijken voor hun ware gelijk, en hoe doe je zoiets beter dan je tegenstanders voortdurend te betichten van onmenselijkheid en andere hele nare eigenschappen?
.
Dat Den Haag altijd al gedomineerd werd door totale linkse idioten is overduidelijk.
In mijn leven heb ik daardoor nog nooit! ook maar 1 logisch/pro burger besluit uit Den Haag horen komen, nog nooit. (knap)
Wel gingen altijd mijn nekharen acuut recht overeind staan van de besluiten die er wel werden gemaakt.
EU er door duwen, tegen de wil van de bevolking en daarna doen alsof we het zelf gewild hadden?
Generale pardons er door drukken waar de bevolking echt niet op zat te wachten?
Godslasteringsverboden oppoetsen?
Nooit immigratie beperken maar juist vergroten, als een soort wraak op de autochtone bevolking!
Iets in de trant van "wij verdraagzame linksmensen zullen jullie racistische burgers wel eens even een poepje laten ruiken". (net als in de UK. http://www.dailymail.co.uk/debate/article-2104550/Mass-immigration-Labour-tried-destroy-Britishness.html )
Voortdurend de lasten verzwaren ten gunste van het uitvoeren van eigen wanbeleid.
Dagelijks straalt de haat jegens de burger er gewoonweg vanaf.
Links rust niet totdat de autochtone burger failliet is en er hier oorlog heerst.
Zo ver gaan die gestoorde ophitsers.
Ze hebben eigenlijk maar een doel voor ogen en dat is NL volledig slopen.
Andere redenen kan ik niet verzinnen voor zulk een zelfdestructieve krachten.
.
Waar ik nog meer van walg eigenlijk zijn de linkse media in dit land.
Zij zijn het die de onwetende burger voortdurend zand in de ogen strooien door hem voor te spiegelen of het linkse beleid het beste is wat NL kon overkomen.
Hoe we nu gelukkig op de laatste seconde uit de klauwen zijn gered van die enge peroxide neo-hitler...
.
Nog erger vind ik dat er zoveel leeghoofden rond lopen die dit ook nog allemaal voor zoete koek slikken.
Zelf vervolgens ook ongefundeerd beginnen scanderen dat Wilders een nieuwe Hitler is etc.
Als je ze dan vraagt waarom precies, dan komt er veelal geen enkel zinnig woord uit.
Een soort van aapjesgedrag.
Vooral ook onder de jeugd wordt links gedachtegoed op scholen etc op geraffineerde wijze in de denkpatronen ingeprent.
Lees voor de grap maar de meningen van grote groepen jeugd op websites als FOK etc.
Je zal versteld staan van hoe het linkse gedachtegoed wordt gesteund door de daar aanwezige kinderen.
Geef er gefundeerd en eerlijk weerwoord en je bent binnen 1 minuut gebanned voor het leven door de eveneens totaal linkse moderatoren.
.
Zoals Fok vol zit met linkse moderatoren, zo zit ondertussen heel NL vol met links gespuis.
Op alle sleutelposities zitten mensen van links verachtelijk allooi.
Of het nu gaat over burgemeesters, rechters, OVJ's of welke soort machthebbers, het zijn altijd personen benoemd door de linkse baantjesmachine, liefst voor het leven.
Ons land is bezet, door een linkse vijand.
Communisme is na de val van de muur ondergronds gegaan en heeft nu alsnog gezegevierd.
De burgers van dit land hebben zitten slapen.
Dit kan ook nooit meer ten goede keren deze hele ellende.
Ik heb besloten dit land de rug toe te keren.
Bekijk het maar.

Reactie door Moses 35i op 15-05-2012 om 09:24.
Ik heb ook met het idee lopen spelen om Nederland te verlaten maar helaas ontbreekt het mij aan gelden en dergelijke om daadwerkelijk weg te gaan. Maar je hebt wel gelijk. Het sterft hier idd van de linkse idioterie en het wordt alleen maak erger.

Iedereen riep/roept dan wel dat Geert Wilders de nieuwe Hitler is maar vanuit mijn point of vision is Frau Merkel de nieuwe Hitler! Goddank dat een aantal deelstaten in Duitsland dat nu ook zien en haar en de CDU gruwelijk straffen door niet meer voor die bende te kiezen. Laten we hopen dat die trend daar doorzet en uiteindelijk (voordat het hier helemaal te laat is) over de grens naar ons toe komt om ook deze linkse zooi te stoppen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.