Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

599 # Europa is ons niet de baas #
Gepost door Misdefinitie op 21-04-2012 om 23:13.
Voorstanders van het Vierde Rijk Europa moeten altijd hemel en aarde bewegen om te kunnen betogen dat aan dat Europese gedrocht nog wat voordelen te behalen zijn. Aangezien Europa het ambitieuze plan heeft opgevat om vrijwel de volledige soevereiniteit der staten af te nemen en te vervangen door een elitaire socialistische grootmacht of te wel een dictatuur, kunnen we die verfoeide voordelen hooguit terug vinden in politiek correcte theoretische verhandelingen over zogenaamde grondrechten die in de praktijk met de voeten worden getreden. Europa betekent in de praktijk vooral dat we geen flikker te zeggen hebben, veel verplichtingen hebben door armzalige landen die enkel hun parasiterende handje komen ophouden en binnenlandse aangelegenheden niet meer in de hand hebben omdat we voortaan absolute gehoorzaamheid verschuldigd zijn aan een regime waartegen we in Nederland nota bene "Nee!" hebben gezegd. Nederland moet vooral in de huidige crisisperiode eens laten zien dat we haar op de tanden hebben waarmee we in Europa van ons af durven te bijten.

Geef Europa de middelvinger!

Rond 2005 had Balkenende de touwtjes nog stevig in handen en ontstond er in samenwerking met onze zuiderburen het onzalige plan om de Westerschelde uit te baggeren. BelgiŽ vond dat de langdurige samenwerking op allerlei terreinen nu maar eens uitgediept moest worden en Hollandse kaalkoppen zijn goed genoeg om als varkens in de modder te ploeteren. Nooit hadden we met dat plan akkoord moeten gaan, want we hadden kunnen weten dat het gedonder zou opleveren voor Nederland. Eerst en vooral omdat het uitdiepen voornamelijk voordelen heeft voor die imbe(lge)cielen. Rotterdam heeft al de grootste, mooiste en beste haven ter wereld. Een extra mooie vaargeul maken zodat er tussen Antwerpen en Rotterdam ook grotere bootjes kunnen varen, is vooral interessant voor de Belgen die daarmee kunnen concurreren. Welke mongool gaat er nu een handeling toestaan die voor oneigenlijke concurrentie gaat zorgen? Meteen hadden die Belgen een gebruinde middelvinger in hun hol kunnen krijgen. Flikker op en geef ons het eerder gestolen land terug!

Opiniemakers begonnen tot de conclusie te komen dat het uitdiepen van de Westerschelde helemaal niet zo noodzakelijk was. Nota bene van een PvdA'er kwam de kritiek dat schepen helemaal niet van Antwerpen naar Rotterdam hoeven gaan als de containers gewoon voor de kust gelost worden. Aardige gedachte, maar het kan beter. Schepen hoeven ook niet van Antwerpen naar Rotterdam als die klote Belgen het voor gezien houden en de internationale handel naar Nederland gewoon blijft draaien zoals het al eeuwen draait. Helaas gingen we ermee door en meteen daarna kwam de volgende grote slag. Werkzaamheden hebben het milieu onherstelbaar beschadigd en dan zijn we volgens Europese regels verplicht daar ter compensatie iets voor terug te geven. Geld natuurlijk, maar ook een stuk in natura. Brussel naait ons immers allemaal. "Weg met de Hedwigepolder," hebben de onderhandelaars bedacht. Gewoon onder water zetten. Kunt u het nog volgen? Baggeren om de Belgen een plezier te doen en dan ook nog eens boeten door een stuk polder kwijt te raken.

Objectief onderzoek doen naar de milieuschade? Wel nee, dat hoeft niet, als Brussel het zegt, dan is het zo. Analyseren of het hele project Łberhaupt noodzakelijk was zodat we eventueel de Belgen aansprakelijk kunnen stellen voor de kosten? "Ook al niet, laat de Nederlanders maar dokken," roepen die frietvreters. Waarom zouden we eigenlijk? De Belgen wilden het, dus zouden de kosten bij hen moeten liggen. Voorts dreigen ze met een boycot en daar zullen we ons sowieso niet door moeten laten gijzelen. Erger nog, de Hedwigepolder is gewoon van ons. Oprotten met dat gedoe en als er iets onder water gezet moet worden, zet dan Brussel onder water. Daar hebben we allemaal plezier van. Of anders Den Haag. Die stad is in de strijd tegen de islamisering toch al gevallen. Staatssecretaris Bleker (CDA) probeerde de gemoederen nog te sussen met een afgeslankt plan waarbij slechts een deel onder water gaat. Rutte wilde zelfs zijn kabinet op het spel zetten door de PVV te dreigen dat de polder volledig verzopen wordt als Wilders niet instemt.

Europa blijkt Nederland in dergelijke kwesties flink bij de ballen vast te hebben. Om druk te zetten en de ballen tussen de bankschroef te krijgen, maken ze veelvuldig gebruik van de techniek om eerst veel te eisen en dan zogenaamd schoorvoetend akkoord te gaan met een lichte versie. Goed wetende dat ze in feite helemaal nergens recht op hebben. Heel Brussel wordt gehuisvest door BelgiŽ, vandaar dat het voor de hand ligt dat ze aldaar partij kiezen voor dat land. Na lang wikken en wegen zagen ze uiteindelijk in dat Nederland heel makkelijk nee kan zeggen tegen verdere acties en stemden ze in met het afgeslankte plan van Bleker. Mits het wel direct uitgevoerd wordt. Meteen de watersluizen openzetten en weg met die polder, dan kunnen de mensen die er vlakbij wonen ook niet klagen. Later proberen ze dan het overige deel ook onder water te krijgen, want zo gaat dat natuurlijk altijd. Het CDA in Zeeland blokkeerde het houden van een referendum en heeft daarmee voorkomen dat het volk zich democratisch uitspreekt zodat de PVV dat maar doet.

Begin jaren '90 was er nog sprake van een Europese Economische Gemeenschap. Samen werken, samen handelen en samen de krachten bundelen met de 12 meest rijke succesvolste landen uit Europa. Landen die het allemaal op eigen kracht best zouden redden en met wie de samenwerking met andere landen de slagroom op de moorkop kon zijn. Op een gegeven moment ging het mis. Socialistische machtshebbers probeerden van hopen stront een moorkop te maken door deze te verhullen door de slagroom van de Europese grondwet en stonden toe dat haast ieder land dat dichtbij het continent Europa lag, lid kon worden van de Unie. Geen 12 intellectuele landen meer die ieder iets bij te dragen hadden aan de gemeenschap, maar 27 lidstaten waarvan een groot deel uit het Oost-Blok afkomstig is en waar armoede en corruptie hoogtij vieren. Kansloze landen bestaande uit criminelen die door heel Europa plundertochten ondernemen. Dankzij dat geleuter over vrij verkeer van personen en goederen, wordt Nederland voor de zoveelste maal overspoeld door criminele allochtonen.

Tegen deze bendes viel niet veel te doen omdat Europa alle maatregelen wil tegenhouden onder het mom van een vrij Europa. Gaan en staan waar iedereen zelf wil. Behalve de gewone burgers, want die moeten nog altijd aan talloze bureaucratische regels voldoen als ze simpelweg de grens over willen zoals het verplicht aanvragen van een paspoort of identiteitskaart waarvoor ze uw vingerafdrukken willen afnemen alsof u een of andere derderangs crimineel bent. Waar u tegenwoordig gewend bent om uw woonhuis met tenminste drie sloten af te schermen voor al dat tuig dat er rondloopt, eist Europa dat alle grenzen wagenwijd open blijven staan voor smokkelaars, dieven, oplichters en ander gespuis dat zich sinds de opkomst van het Vierde Rijk koning voelt binnen uw gelederen. Sluiten van de grenzen is vanzelfsprekend onbespreekbaar vanwege die zogenaamde Europese grondrechten waar u destijds NEE tegen zei. Duitsland en Frankrijk maken oneingenlijk gebruik van hun grootte om te dreigen het Schengenverdrag deels op te schorten.

De Duitsers en de Fransen willen hun grenscontroles terug als andere landen er niet in slagen om hun grenzen beter te bewaken. Afschieten die illegalen, boeven en hun socialistische aanhangsels. In Europa zijn de bazen te vinden in Duitsland en Frankrijk. Duitsland heeft al vaker zijn snor gedrukt als het gaat om Europese richtlijnen. Zo bepaalde Europa dat identiteitspapieren allen voorzien moeten worden van biometrische gegevens zoals vingerafdrukken, maar heeft Duitsland dat onder druk van zijn bevolking facultatief gemaakt. Concreet betekent dit dat u in Duitsland papieren kunt krijgen zonder dat u daarvoor uw lichamelijke integriteit hoeft op te geven. Nederland kan dit nu eveneens heel eenvoudig afdwingen en we hebben zelfs de mogelijkheid om de identiteitskaart van de lijst reisdocumenten af te halen zodat ze sowieso burgers een document zonder afdruk kunnen verschaffen, maar dat doen ze niet. Wellicht kan het kabinet ons verklaren waarom het voor andere landen wel mogelijk is buiten de lijntjes te kleuren en voor ons niet.

Eigenlijk is de verklaring waarom Nederland zich zo nederig opstelt aan Europa snel gevonden. Binnen vrijwel de gehele Nederlandse politiek is men, met uitzondering van de PVV en de SP, pro-Europa. Socialistisch pro-Europa. Een harde piemel krijgen van het idee van een verenigd rijk en zo'n beetje klaarkomen van elke beslissing die vanuit Brussel wordt opgelegd en doet denken aan een centrale macht die het voor het zeggen heeft. Als er nu ook nog eens bepaald wordt dat er drastisch genivelleerd gaat worden, dan verwachten we dat ze nooit meer zullen stoppen met spuiten. Er zit een nogal belangrijke achterlijkheid in hun redenatie over Europa. Europa zou beschouwd moeten worden als een rijk waarin iedereen gelijk is en iedereen zich aan de grillen van de dictatuur uit Brussel houdt en laat dat nu net niet het geval zijn. Neem nou die 3 % grens. Heeft Griekenland zich aan die grens gehouden? Griekenland heeft de boel lopen fucken. Zij zijn al tientallen jaren corrupt, burgers betaalden geen belastingen en anderen lossen hun zooi op.

Wel, als Griekenland zich niet aan de maximale grens van 3 % aan begrotingstekort hoeft te houden, dan hoeven andere landen dat toch zeker ook niet? Waar heeft Nederland dan al die 7 weken moeilijk voor lopen doen in het Catshuis? Erger nog, als een land in de problemen komt door het niet opvolgen van de regels uit Brussel, dan hebben ze helemaal nergens recht op. Dan gaan ze maar failliet zoals burgers kapot gaan als ze hun rekeningen niet meer kunnen betalen. Griekenland had echter een heel ander plan. Aan Europa werd het onzalige dreigement voorgelegd dat als slecht functionerende landen geen veer in de reet geschoven krijgen plus een zak geld van de overige lidstaten, dat er wel eens voor kan zorgen dat heel Europa op de fles gaat. Heel het linkse rijk aan duigen en dat willen de salonsocialisten koste wat het kost voorkomen. En toen gebeurde het onwaarschijnlijke: sinterklaas kwam eraan. Vergeet niet dat er voor de zoveelste keer ruim 8 miljard is weggegeven aan Griekenland en we zonder zulke cadeautjes niet hadden hoeven te bezuinigen.

Na het mislukken van de Catshuisbesprekingen wisten Rutte en Verhagen niet hoe snel ze de schuld bij gedoogpartner Wilders moesten leggen. Wilders zou zomaar het bijltje erbij neer hebben gegooid terwijl er toch een fantastisch pakket lag. De werkelijkheid ligt een stukje anders. Wat VVD en CDA zo krampachtig proberen te verbergen, is dat zij als pro-Europapartijen hebben ingestemd met miljarden aan cadeautjes voor Europa. Zonder het verspillen van dat geld, waren die hele fucking bezuinigen niet eens nodig. Jawel, u leest het goed, als ze naar Wilders hadden geluisterd die elke keer "geen cent naar Griekenland" heeft gezegd, dat weet u vast nog wel, dan waren die besprekingen overbodig en hadden we die magische grens van 3 % sowieso gehaald. Laten we nog een stapje terug gaan. De PvdA is eveneens pro-Europa en heeft samen met het CDA tijdens Balkenende 4 het land vleugellam gemaakt. Met dank aan het CDA en de PvdA, is de staatsschuld verdubbeld en hebben we thans de miljardenschulden waarmee alle ellende voortduurt.

Intern stapelen de problemen door het gedrocht van Europa zich eveneens op. Overal bouwen we thans op last van Europa talloze drempels achter elkaar en maken we de straten zo'n 50 % smaller. Auto's en bussen lijken wel te kunnen buigen als we de bouwtekeningen van de architecten zien en het hele land ligt vol met rotondes. Kruispunten zijn uit den boze en worden geacht te komen uit een tijdperk dat inmiddels ver achter ons ligt. Alles draait om het afremmen van het snelverkeer en dat kan het beste door ervoor te zorgen dat rijden fysiek onmogelijk wordt gemaakt. Helaas kan dat niet overal zodat mensen die hun hele rit al getergd zijn op een recht stukje weg extra gaf geven en een ongeluk is dan snel gebeurd. Pro-Europabavianen houden vol dat Europa het bij het rechte eind heeft. Cijfers laten een heel ander beeld zien. Voor het eerst sinds 2003 stijgt het aantal verkeersdoden weer. Erg bizar om te zien. Betuttelende regeltjes uit Brussel helpen helemaal niet om Nederland veiliger te maken. Integendeel.

Dacht u dat Europa slechts een vinger in de pap heeft als het om politieke beslissingen en binnenlandse aangelegenheden gaat? Dan heeft u het goed mis. Europa heeft in beginsel onbeperkte mogelijkheden. Bijvoorbeeld met gegevens die tot u persoonlijk te herleiden zijn. Zo gaan Europese en Amerikaanse bedrijven uw geboortedatum uitwisselen. Zodat u kunt worden opgepakt als u rond de leeftijd van Breivik komt. Uw creditcardnummer slaan ze op zodat de Amerikanen alvast weten welke geldstromen ze moeten monitoren. Zelfs uw voorkeur voor de maaltijd tijdens de vlucht zal worden uitgewisseld. Vlees eten wordt door velen als egoÔstisch gezien, dus zult u wel een aanhanger van Al-Quaida zijn en als u eens een keertje geen zin heeft om te eten, dan zult u wel een lading drugs in uw poepertje hebben zitten waardoor ze daar op de luchthaven kunnen eisen dat u een dikke bolus draait voordat u mag gaan. Totalitaire controle zoals Europa u die brengt is natuurlijk enkel ter bestrijding van terrorisme. Dat begrijpt u ook wel...

Jaarlijks raken we miljarden kwijt aan Europa en nog eens miljarden om Europa tevreden te houden op allerlei beleidsterreinen. Desondanks mogen we volgens Europees president Herman Van Rompuy zeker niet Europa de schuld geven van de economische malaise aangezien Europa enkel bevelen geeft die we zonder Europa ook hadden moeten uitvoeren. Inderdaad, zonder Europa hadden we Griekenland ook moeten redden. Zonder Europa hadden we eveneens lijdzaam moeten toezien hoe het land wordt verkracht door de nog immer toenemende massa-immigratie. Zonder Europa stonden de grenzen wagenwijd open en hadden douaneambtenaren doosjes mogen vouwen in een of andere industriŽle fabriek. Zonder Europa hadden we moeten dokken voor de huisvesting van allerlei politiek correcte clubjes en hadden we die miljarden die we aan die stakkers kwijt zijn toch moeten betalen. Nou beste president, daar denken we hier heel anders over. Europa kost alleen maar geld en die verdomde euro heeft het dagelijks leven voor de gewone man twee keer zo duur gemaakt.

Er is geen standpunt waarover Europa niet enige vorm van macht wil uitoefenen. De PVV opende een meldpunt voor criminele en overlastgevende Polen. Gewoon een meldpunt waarvan links er ook zoveel heeft. Met dit verschil dat linkse meldpunten veelal uitmonden in fascisme door onschuldige kritische schrijvers door justitie van hun bed te laten lichten en rechtse meldpunten hooguit dienen om standpunten en beleid op af te stemmen. Een privaatrechtelijke aangelegenheid waar geen enkele overheid zich mee hoort te bemoeien. Ook Europa niet. Opvallend genoeg was het meldpunt van de PVV het eerste meldpunt dat zelfs het Europese Parlement haalde. In een aldaar gevoerd debat moest Rutte door de mangel worden gehaald. Alsof de Nederlandse regering iets gruwelijks heeft gedaan door het toestaan van een particuliere website. Is het enige voordeel van Europa niet juist de vrijheid van meningsuiting? Wanneer zelfs de vrijheid van meningsuiting niks voorstelt voor Europa, is opheffen van dat monster de enige juiste oplossing.

Overweging.

Vraag aan al die verdomde eurofielen eens wat nu precies het voordeel is van de Europese Unie en er komt iets uit als samenwerken, handel drijven, een verenigd rijk, geen gedoe meer met wisselgeld, grondrechten en gezamenlijk beleid. Bij een nadere beschouwing blijft er van zulke kletspraat geen sodemieter over. Samen iets ondernemen en handel drijven is iets wat we al vele eeuwen doen. Nederland stond overal ter wereld bekend als handelsnatie en was zeer geliefd en betrouwbaar. Europa heeft dat niet makkelijker gemaakt. Sterker nog, er zijn allerlei belemmeringen opgetreden die landen door verlies van hun soevereiniteit niet meer zelf kunnen oplossen. Nederland is van een land dat met anderen samenwerkt geworden tot een bananenrepubliek die van Europa is geworden. Europa bepaalt thans of en hoe we handel drijven en dat kan verregaande gevolgen hebben in geval van een te ruime boycot. Europa kan weliswaar makkelijker een boycot uitschrijven dan individuele landen, maar voedt daarmee wel de anti-westerse geluiden.

Geld wisselen tussen Europese landen behoort inderdaad tot het verleden, maar voor het laten verdwijnen van een, voor veel mensen, ongemak dat jaarlijks hooguit een keer voor kwam, hebben we met z'n allen een torenhoge prijs moeten betalen. Afstand van alle macht, een instortende economie waarin schuldencrises de normaalste zaak van de wereld zijn geworden en een veel te dure euro die voor te weinig geld onze gulden heeft vervangen waardoor het dagelijks leven minstens 2 keer duurder is geworden. Kletspraatjes over specifieke producten die wel goedkoper zijn geworden, mogen niet baten. Dat gaat veelal over techniek en ja, het is een feit dat techniek vele malen goedkoper is geworden, maar dat ligt niet aan de munt, maar aan het feit dat techniek tegenwoordig sowieso goedkoper is geworden omdat het op elke hoek van de straat te koop is. Wat overblijft is het vermeende politieke voordeel. De Europese Unie is een socialistisch gedrocht gebaseerd op nivellerende principes. Geen wonder dat links het per definitie als voordeel ziet.

Het is niet verwonderlijk dat een systeem dat bijna de belichaming van het socialisme is, door socialisten wordt weggedragen als zijnde een cadeau van God. Het enige argument dat nog voor een pro-Europeaan overblijft is dan het feit dat het perfect voldoet aan zijn politieke wensen, maar dat heeft geen enkele kracht in een discussie omdat anders iedere politieke partij kan beweren dat iets goed of slecht is volgens zijn overtuiging. Het is slechts een mening en die mening hebben wij niet. Ieder totalitair regime redeneert op dezelfde manier. Hitler vond zijn Derde Rijk fantastisch. Waarom? Niet omdat het fantastisch was, maar omdat hij het per definitie fantastisch vond omdat het geheel volgens zijn politieke ideologie was ingericht. Stalin vond zijn eigen inrichting weer het beste en elke andere politieke beweging zal weer een ander voorkeur hebben. Over smaak valt niet te twisten natuurlijk. Persoonlijke smaak is geen enkel argument. Argumenten zullen hun waarde moeten krijgen door overtuigingskracht.

Iedere mongool kan zien dat we sinds de komst van Europa te maken hebben met stijgende staatsschulden, landen die failliet gaan, criminele bendes uit achterlijke Oostbloklanden en een verregaande bemoeienis vanuit Europa die individuele landen vleugellam maakt. Fuck Europa, wat soevereine landen juist zo speciaal maakt, is dat ze allen op een ander stukje aarde hun eigen land hebben opgebouwd met een eigen cultuur en een eigen volk. Er bestaat niet zoiets als een Europeaan, want wij zijn beter dan de Belgen. Onze cultuur is verfijnder dan dat van de Duitsers en raad eens, dat vinden zij elders ook. Allemaal willen we graag ons eigen volk, ras, cultuur, normen en waarden behouden en niemand wil effectief toestaan dat een overkoepelende organisatie daar teveel macht over krijgt. Duitsland steekt steeds vaker zijn middelvinger op naar Europa en andere landen steken de kop in het zand als ze moeten dokken. We zouden Europa moeten behandelen als ieder andere overheid. Enkel daar waar overkoepelend beleid noodzakelijk is, is het misschien gewenst.

Het is van de zotte dat Nederland zijn eigen grenzen niet mag bewaken omdat landen door Europa verzaken te voorkomen dat wij hier last krijgen van al die ransapen die over de grens glippen. Het is onaanvaardbaar dat we verplicht worden eerst miljarden naar een parasiterend land over te maken, om vervolgens middels miljardenbezuinigingen AOW'ers en chronisch zieke mensen in hun laatste restje geld om te overleven te pakken. Het kan toch niet waar zijn dat we het kleine stukje land dat we nog hebben, van Europa onder water moeten zetten nadat we nota bene BelgiŽ een gunst hebben verleend waar we zelf nauwelijks beter van worden?! Wil Europa moeilijk doen, dan moeten wij ook moeilijk gaan doen. Trek alle boetes vanuit Europa af van onze jaarlijkse bijdrage. Doen ze nog moeilijker? Verscheur dan het verdrag en laat ze daar in Brussel de tering krijgen. Niet-Eurolanden hebben alles prima voor elkaar. Zwitserland en Engeland kunnen prima zonder Europa gedijen. Net zoals wij dat al eeuwen hebben gedaan. Laat Europa maar vallen.
Reacties: 10
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 22-04-2012 om 23:56.
De vuile linkse ratten gaan ook gewoon door in hun verwoede pogingen ons uit te wissen!
[Link]

Reactie door Sickofleft op 26-04-2012 om 23:19.
Heden een linkse coupe om ons NL helemaal te slopen.
Wanneer gaan de "zogenaamd slimmen" onder ons nu eens inzien dat hun stem op de volksverlakkende VVD niet zo tactisch was achteraf gezien?

Reactie door Sickofleft op 27-04-2012 om 18:52.
Voor mij wordt het hoogste te emigreren, ik ben dit land en zijn inwoners nl. kotsbeu.
Betaal die achterlijke linkse puinhoop maar zelf.

Reactie door Moses 35i op 28-04-2012 om 00:55.
Iets zegt mij dat er in September 2012 helemaal geen verkiezingen komen... Waarschijnlijk helemaal niet meer.

Reactie door Sickofleft op 28-04-2012 om 12:40.
Inderdaad Moses,
Het zal iets worden als:
Wij, de almachtige linkse partijen van Nederland, vinden het beter voor het voortbestaan van dit land wanneer rechtse partijen niet meer aan enig regering mogen/kunnen deelnemen.
Het populistische/racistische volk dient nl. tegen zichzelf beschermd te worden.
Daarom hebben wij per decreet onmiddellijk besloten geen verkiezingen meer te houden in september.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 29-04-2012 om 01:08.
Laten we het bij de feiten houden. De ministerraad heeft besloten dat de verkiezingen gaan plaatsvinden op 12 september 2012. In plaats van roepen dat u gaat emigreren, zou u kunnen overwegen om in uw omgeving eens mensen te polsen of ze bereid zijn een handtekening te zetten voor een rechtse partij.

Reactie door Sickofleft op 29-04-2012 om 02:57.
Hmmmz, lang verhaal getypt en bij verzenden per ongeluk over de "leegmaken" knop gekomen...
Alles weg.
Enfin, het kwam er op neer dat ik diverse keren uiterst voorzichtig heb gepoogd uit te leggen dat dit land zo veel beter kan worden, als mensen hun stem maar juist zouden inzetten.
Dat heeft me alleen maar ellende gebracht.
Je wordt een soort persona non grata.
Ik probeer het niet eens meer.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 29-04-2012 om 13:19.
Korte berichten worden beter gewaardeerd, echt waar. Het is erg jammer dat mensen wel jaar in jaar uit dagelijks urenlang investeren om op internet uit te schreeuwen hoe ellendig het allemaal is, maar als het erop aan komt zelfs de kleinste bijdrage teveel gevraagd vinden. Blijkbaar is de ellende die ze beschrijven minder erg dan de ellende die ze persoonlijk verwachten.

Reactie door Moses 35i op 15-05-2012 om 09:29.
Gelukkig gaat iedereen die ik inmiddels tot mijn kennissenkring kan rekenen de keuze maken welke ik inmiddels ook gemaakt heb. Het grote nadeel van mijn keuze is dat je nergens meer aan de bak komt of idd als 'Perona non Grata' wordt gezien. Mij om het even. Ik hoef mij iig niet schuldig te voelen als de stront idd dwars door de ventilator heen klapt. Er tegenaan zal niet meer gebeuren want daarvoor is de ellende al groot genoeg geworden inmiddels.

Reactie door Moses 35i op 04-06-2012 om 12:29.
De hoge heren van de EUSSR zijn beizg met zogenaamde Noodplannen om de EUSSR te redden: Het zou wat!

Het enige wat het noodplan zal inhouden is dat ALLES wordt geblokkeerd qua landelijke interne beslissingen welke een risico voor de EUSSR kunnen zijn en eventuele aanstaande verkiezingen zullen worden tegengehouden.

Het noodplan zou zo maar eens uit de koker van de Bilderberggroep kunnen komen wat zou kunnen betekenen dat de weinige rechten die de bevolking nog heeft zullen worden ingeruild voor alleen maar plichten.

Ik zie nog wel gebeuren dat onze verkiezingen op 12/9/2012 zo maar ineens niet meer gehouden worden! Is niet te hopen!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.