Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

598 # Breivik? Ik zou niet anders willen! #
Gepost door Misdefinitie op 16-04-2012 om 23:21.
Aan de kant van de sociaal-democraten schijten ze inmiddels zoveel kleuren spetterstront dat ze de haast onbeheersbare neiging voelen om continu te suggereren dat achter alle critici van de multicriminele samenleving een verzetstrijder zit die de hele tijd al zwaaiend met zijn rechtervuist de leus "Breivik? Ik zou niet anders willen!" roept en middels een slachtpartij het land wil zuiveren van onwaardige elementen. Ongegronde angst op basis van de drogreden dat kritiek op de socialistische heilstaat gelijk staat aan het oude onvervalste fascisme en Breivik dat met zijn daad onomstotelijk heeft aangetoond. Voor hetzelfde geld accepteren ze niet de stelling dat na de daad van Volkert elke socialist een moordenaar is, maar dat is dan weer die gehate achterlijke socialistische schijnheiligheid. Waar zijn ze nu eigenlijk bang voor? Verwezen wordt dan naar de verschrikkelijke zaken tijdens WO-II. Socialisten weten feilloos rechtse realisten neer te zetten als nazi's, maar zijn ondertussen zelf degenen die oorlogsactiviteiten verrichten.

De Godwinvergelijking.

Tijdens de oorlog werden de rancuneuze aanbrengers naast de hielenlikkers en de moffenhoeren zwaar gewaardeerd door de bezetter. Schaamteloze pissebedden gaven uit pure rancune over wat mensen bereikt hadden in tegenstelling tot zichzelf, die mensen aan bij de bezetter terwijl ze wisten dat zij daardoor een gruwelijke marteldood zouden sterven. Verzetstrijders die het waagden om de vijanden van ons volk naar een equivalent van de moderne berberapen te vernoemen, werden aangegeven bij een speciaal meldpunt. Vervolgens kwam de Gestapo de beste man 's nachts uit zijn bed lichten en arresteren om hem daarna via partijdige vervolging te veroordelen tot de doodstraf. Wat volgde was dat het slachtoffer zijn eigen graf mocht graven en daarna een kogel in zijn kop kreeg. Volledig buitenproportioneel voor de begane "misdaad" die in feite niks anders was dan een gedachtemisdaad, maar dat boeide de rat niks. Tegenwoordig doen de socialisten dit nog altijd op dezelfde manier, al is de doodstraf voor de gewone burger vervangen door karaktermoord en maatschappelijke diskwalificatie.

Vanwege de extreme reacties die nooit in verhouding kunnen staan tot wat iemand feitelijk heeft gedaan, worden rancuneuze aanbrengers veelal gezien als een van de laagste soort landverraders die er bestaan. Meldpunten worden dan ook met argusogen bekeken. Alhoewel, als het om "rechtse" meldpunten gaat. Internationaal is er bijna een rel ontstaan door het Polenmeldpunt van de PVV. De tientallen meldpunten van links die nota bene door de overheid gefinancierd worden, worden in zulke discussies angstvallig voor u verborgen gehouden. Niemand die durft te melden dat instanties zoals het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) functioneren als de rancuneuze aanbrengers uit de Tweede Wereldoorlog met bijna dezelfde gevolgen; op de fysieke kogel na. Net als Tofik Dibi (GroenLinks) zijn gal heeft gespuwd over het meldpunt van de PVV, pleit hij voor een eigen meldpunt voor vuige horecadiscriminatie. Horecadiscriminatie wordt in de praktijk beschouwd als het weigeren van zwarten en Marokkanen omdat ze statistisch gezien veel rotzooi trappen.

Allochtone jongeren moeten klachten kunnen indienen en als er vaker klachten komen over een uitgaansgelegenheid, dan wil extreem links de tent komen dichttimmeren. Met een stigma op de deur, staat de weg open voor AFA-tuig dat wel even een fakkeltje naar binnen wil gooien. Uit eerdere ervaringen met het MDI, weten we dat links zulke meldpunten vooral misbruikt om mensen die rechts gedachtegoed omarmen kapot te maken. Daarbij wordt discriminatie van autochtonen niet geschuwd en doen ze juist wat ze willen voorkomen. Zulke plannen komen in beginsel enkel op voor de zielige zwarte. Geen woord over de blanke die niet welkom is in de moskee, buitenlandse kroegen en de interne kamelenfeestjes. De uitwerking moet echt worden zoals de vroegere NSB. Die ratten kwamen vroeger bij u binnen, nodigden een Jood uit om binnen iets te komen drinken en verraadden u door te zeggen dat u iets deed wat niet mocht. Verklikken, verraden, liegen en matennaaien is het enige waar socialisten ooit echt goed in zullen zijn.

Kenmerkend aan een bezet gebied is dat de bezetter bepaalt dat de wetten niet voor iedereen gelden. Normale burgers en iedereen die niet bij de macht hoort, zijn gebonden aan de wet, maar de bezetter en zijn kornuiten mogen de wetten altijd met voeten treden. Vandaar dat Nederland en andere Europese landen zich altijd distantiŽren van het idee dat ze grotendeels hetzelfde doen als in de oorlog door te zeggen dat zij het principe hanteren dat de wet wel voor iedereen geldt. Aardig gezegd, maar in de praktijk vertoont die opvatting een paar flinke barsten. Zelfs het lulligste scheldwoordje kan tot een veroordeling wegens belediging leiden. In elk geval als u een rechtse blanke bent, dat hebben wij helaas zelf mogen meemaken. Bedreiging is in elk geval strafbaar. Pascal Smit was raadslid voor de SP in Amsterdam West. Op Facebook vertelde hij in geuren en kleuren hoe hij vijanden wil vermoorden. Pascal Smit verkondigde dat hij Jort Kelder en Mark Rutte aan zijn mes wil rijgen en dat ze elke dag pijn moeten lijden.

Overduidelijk een grove bedreiging aan het adres van een politicus en een gladjanus. Zouden wij het geroepen hebben, dan hadden we allang een fout arrestatieteam naast ons bed gehad. Officieren van justitie zouden overuren gaan maken en bij de rechtelijke macht zouden ze er alles aan doen om de teksten zo te verdraaien dat er iets strafbaars uitkomt om er een smerige veroordeling op te kunnen baseren. Deze socialist komt echter prima weg met zijn bedreiging. Natuurlijk, weliswaar is hij op non-actief gesteld, maar hij komt met zijn judusconnecties zo weer aan de bak. Eerder hebben we reeds de professionele werkwijze van politie en justitie kunnen aanschouwen als wij door een stel geitenneukers worden bedreigd met de dood. Mag ook allemaal en ter compensatie pakken ze gewoon weer eens een keertje een rechtse weblogger. Wetten zijn een dode letter op papier geworden die u zomaar kunt overtreden. Wat een bananenrepubliek is Nederland geworden. Aangepakt worden hangt af van huidskleur in combinatie met uw politieke gezindheid.

Kenmerkend aan een oorlogssituatie is willekeur wat tegenwoordig in Nederland het opportuniteitsbeginsel wordt genoemd. Veelal ingegeven door de technische rechtvaardiging dat er nu eenmaal prioriteit gegeven moet worden aan bepaalde misdrijven en gedachtemisdaad wordt daarbij gezien als een van de ergste misdaden tegen de menselijkheid. De maatschappij keurt dit vrijwel altijd goed omdat ze er vanuit gaat dat wie gepakt wordt, sowieso een misdaad heeft begaan. Zelfs als het slechts een mening betreft. Een glijdende schaal, want als een willekeurige gedachte al als misdaad bestempeld kan worden, hoe zit het dan als u helemaal niks heeft gedaan en zelfs niet de gedachte heeft gehad om iets te doen? Wel, dan kunt u in Nederland anno 2012 worden opgepakt omdat u Jood, imbeciel, mongool, rechts of anderszins als vijand van de staat beschouwd wordt. De "damschreeuwer" werd recent weer preventief opgepakt. Hedendaagse totalitaire politiestaten hebben al de bevoegdheid om iemand te arresteren bij een vermoeden.

Avondklokken en gebiedsverboden zijn vervat in noodverordeningen. Gewoon een opdracht van de Gestapo aan de BrigadefŁhrer dat iedereen die er op een bepaalde manier uitziet, aangehouden en gefouilleerd mag worden. Aanranding van het blanke lijf door de kornuiten van voormalig officier Hirsch Ballin die allemaal zijn blijven zitten. Zo kan het gebeuren dat u in "vrijheid" over straat loopt en desondanks verwijderd wordt. Er loopt immers altijd wel ergens een verordening of bekend persoon rond waarvoor u een gevaar kunt zien. Over gevaren gesproken, wanneer Goebbels het bij de Hoge Raad voor elkaar kreeg dat het hoogste rechtscollege van ons land zijn Joodse president de laan uit stuurde, verklaarden zij bij arrest de totale capitulatie aan de bezetter. Geen haan die er naar kraaide en menig jurist is nog altijd bereid de Hoge Raad de pijpen als de ultieme God voor hun filosofische ratjetoe. Wilders en aanhangers van de PVV mogen overal geweigerd worden als paria's. Nederland ligt inmiddels de rode loper uit voor de Turkse president.

Koningin Beatrix noemt Turkije een voorbeeld voor velen. Inderdaad, we moeten veel bewondering hebben voor de manier waarop zij de Nederlanders aan het hielenlikken krijgen. Welk land kan nou honderdduizenden profiteurs naar een land sturen en het land zover krijgen dat ze dat als geweldig ervaren? Welke president kan het Nederlandse staatshoofd als de eerste de beste troela een kwartier lang in de regen laten wachten voordat hij te laat arriveert? Welk land kan ons staatshoofd verleiden om met hun symbool der onderdrukking door een haatkazzerne te lopen en haar ook nog laten verklaren dat het een ultieme cultuurvereenzelfviging is? Is er ooit een staatshoofd geweest die erin geslaagd is om volksvertegenwoordigers van een gastland te schofferen, te beledigen en te weigeren in zijn land om vervolgens zelf doodleuk als eregast door de hoofdstad te trekken waarbij hij ook nog eens het staatshoofd laat wachten? De Turkse president GŁl noemde Wilders een islamofoob nadat een Turkse woordvoerder heb al eens een racist en een fascist noemde.

Kunt u zich voorstellen dat koningin Beatrix de nieuwe dictator Kim Jong-Un van Noord-Korea uitmaakt voor rotte vis waarna Rutte, Wilders en Verhagen met een glimlach gaan verkondigen dat de diplomatieke betrekkingen geen schade hebben opgelopen door dat gedrag? Natuurlijk niet, wie die flikt, bij welk land dan ook, zal meteen een diplomatieke rel veroorzaken met als minste gevolg dat betrekkingen worden verbroken en vertegenwoordigers van het land niet meer welkom zijn. Diplomatieke betrekkingen liggen erg gevoelig en landen zijn al snel op hun teentjes getrapt als er kritiek geleverd wordt op hun land en cultuur. Niet in Nederland, want zoals Maxima als geÔmporteerde bruidsschat reeds jaren geleden stelde, bestaat er geen Nederlandse cultuur (meer). Vrijheid van meningsuiting zegt u? Dat geldt weer niet voor Wilders. Rosenthal vindt zijn recente uitspraken weinig fraai en weinig gastvrij. Dat Wilders in dat achterlijke Turkenland waar islamitisch anti-semitisme hoogtij viert, zelf geweigerd is vorig jaar, is deze Joodse minister van Buitenlandse zaken prompt vergeten.

Identificatie is een belangrijk wapen om ongewenste weinig gewaardeerde knaagdieren op te ruimen. Zonder identificatie, weet de bezetter immers niet wie of wat ze moeten elimineren. De ouderwetse kaartenbakken die door gemeenten werden onderhouden en uiteindelijk aan minstens 70 miljoen niet-Joden het leven kostte, zijn vervangen door de digitale variant van de GBA en ook de gele ster die altijd gedragen moest worden heeft zijn equivalent gevonden in het pasje of paspoortboekje. Moderne technieken maken het echter mogelijk dat de identiteit verfijnder kan worden vastgesteld. Nadat de vingerafdrukken geÔntroduceerd werden voor boeven, waar iedereen zonder twijfel mee akkoord ging, werd het tijd om de hele bevolking te criminaliseren. Met zoveel fascisme van het socialisme gaat immers iedereen vroeg of laat de fout in en dan kunnen ze maar beter uw vingerafdrukken in het alwetende systeem hebben. Rechters maken korte metten met uw privacy en zelfs uw lichamelijke integriteit kan geen argument vormen om het afnemen van vingerafdrukken achterwege te laten.

Overweging.

Breivik is voor de huidige socialistische multiculturele maatschappij een doodeng mannetje. Niet zo zeer vanwege de aanslagen die hij heeft gepleegd. Aanslagen zijn er wel vaker gepleegd en die hebben ook niet geleid tot een significante gedragswijziging aan de linker flank. Ook niet per se door het aantal slachtoffers dat hij maakte. 9/11 had een veelvoud aan doden en dat zal de socialistische landverraders er niet toe aanzetten voortaan voorzichtiger te zijn met hun deurbeleid. Qua gedachtegoed zal hij eveneens niet erg kunnen choqueren. Wel beschouwd zijn de observaties die hij doet een min of meer "objectieve" weergave van de werkelijkheid die op vele nationalistische websites terug te vinden is. Desondanks is het gedachtegoed een leidend argument in de redenatie van socialisten. Zij suggereren dat het gevaar van Breivik ligt in het gedachtegoed en dat iedereen die zo denkt gevaarlijk is. Mijn naam is Breivik, Breivik, socialisten die dood verdrijf ik... Kinderachtig, het draait er gewoon om dat de waarheid het grootste gevaar is voor de socialistenkliek.

Niemand wordt geboren als terrorist en de simplistische verklaring dat Breivik slechts een gestoorde gek is die eenmalig door het lint is gegaan vanwege een psychose, doet geen recht aan de complexe werkelijkheid waarin we moeten leven. Breivik is in staat om in gevangenschap speeches te schrijven. Lange lappen tekst waarvoor hij, begrijpelijkerwijs, niks meer tot zijn beschikking heeft dan zijn eigen gedachten en een stuk papier en een pen om het op te schrijven. Om zomaar anderhalf uur aan het woord te blijven, zal hij met steekwoorden gewerkt moeten hebben en de rest uit zijn hoofd hebben gedaan of alles van te voren letterlijk opschrijven zodat hij het voor kon lezen. Zonder computer, zonder internet en zonder externe bronnen waarop hij zou kunnen leunen. Het resultaat blijkt ook nog eens vrij samenhangend en consistent te zijn en dat zeggen we niet omdat we het met hem eens zijn. Voor de rechtbank in Noorwegen zit derhalve een vrij intelligente man die de wereld veel zou kunnen leren.

De grootste nachtmerrie voor socialisten is als zijn gedachtegoed objectief geanalyseerd zou worden naar waarheid, want het komt daar akelig dicht bij in de buurt. Een oorlog is onder andere een oorlog vanwege de aanwezigheid van een bezetter in een land en degene die een land "bezet" komt altijd vanuit het buitenland. Men kan objectief vaststellen dat we nu meer buitenlanders in Nederland hebben dan destijds in de oorlog. Anno 2012 is de meerderheid van de mensen in Den Haag allochtoon. Jawel, u leest het goed. De meerderheid van de mensen behoort niet (meer) tot ons het autochtone volk. Overal ter wereld zullen landen dat onwenselijk vinden. Wanneer wij met 3 miljoen Nederlanders naar Luxemburg trekken en daar de gewoonten, gebruiken en de macht overnemen, zullen ze ons haten. Een hele normale reactie die niks met nazisme te maken heeft. Massa-immigratie maakt fatsoenlijke landen kapot. Vernietiging van een volk via de baarmoeders van de vijanden van ons volk is slechts een harde omschrijving voor landjepik.

Voorts is te zien dat ook andere typische gedragingen in oorlogstijd in Nederland misbruikt worden. Rancuneuze aanbrengers laten door justitie onschuldigen kapot maken met een buitenproportionele straf voor een relatief lichte overtreding. Mondige tegenstanders van het regime worden als een paria maatschappelijk gediskwalificeerd en uitgeschreven van het normale leven. Worden ze nog mondiger en krijgen ze publiciteit, dan worden ze door links vermoord zoals bij Fortuyn en Van Gogh gebeurde. Alles en iedereen wordt in de gaten gehouden; wie iets "verkeerds" zegt op internet wordt gearresteerd. Hun eigen soort mag naar hartenlust bedreigen, intimideren en beledigen, maar als u er wat van zegt, dan bent u staatsgevaarlijk. Een vijand van de staat die te allen tijde op basis van een vermoeden opgepakt kan worden als u gewoon op straat loopt. Ausweis is een verplichting, net als de bekende gele ster. Vingerafdrukken worden niet van criminelen afgenomen, maar van u als normale burger. Informatie die later misbruikt kan worden.

Al die schijnheilige imbecielen zijn daarom niet bang dat Breivik zijn daad nogmaals zal verrichten. Breivik komt wellicht nooit meer vrij. TBS opleggen en dan elke 3 jaar verlengen omdat hij nog zogenaamd gek zou zijn, is snel geregeld en anders kan de links elite in Nederland misschien Volkert even uitlenen. Waar het ons inziens om draait is dat Breivik de wereld steeds een keiharde spiegel kan voorhouden met daarin een waarheid die pijner doet dan het verlies van een deel van de neo-Hitler-Jugend. Net merkten we al op dat het gedachtegoed van Breivik op zich niet veel meer is dan wat er op internet regelmatig geroepen wordt. Feit is verder dat alleen Breivik tot zijn daad is gekomen. De meest logische conclusie is dan ook dat het gedachtegoed nooit de reden geweest kan zijn waardoor Breivik tot zijn aanslagen is gekomen. Net zoals het spelen van een spel niet op iedereen dezelfde uitwerking heeft. Er zijn externe factoren die Breivik tot zijn daad hebben gebracht en we vermoeden zomaar dat die externe factoren bij degenen liggen die nu zeggen doodsbang te zijn.

Socialisten zullen graag het verhaaltje hoog willen houden dat Breivik een gestoorde rechts-extremist is zodat ze kunnen blijven zeggen dat rechts gedachtegoed leidt tot schietpartijen. Van een gedachte zijn we intens geschrokken. Op het moment dat mensen gingen zeggen dat hij "zomaar" sociaal-democraten had doodgeschoten, speelden we al met de gedachte dat het wellicht niet ging om "normale" sociaal-democraten. In Nederland hebben we de PvdA die als grote landelijke partij regelmatig bijeenkomsten organiseert in gehuurde panden in de stad. Leden gaan een uurtje, horen een preek aan en vertrekken weer. Kan iedere partij doen, behalve de PVV. Daarnaast bestaan er allerlei extreem linkse splinterorganisaties zoals de AFA en Kafka. Zulke organisaties deinzen nergens voor terug en gebruiken regelmatig geweld om andersdenkenden de mond te snoeren. Daarvoor hoeft u niet extreem te zijn. Fascistenorganisaties zoals de AFA maken u al kapot als u zich kritisch uit tegen de gevaren van de multikul.

Om kornuiten te trainen, zonderen organisaties zoals de AFA zich vaak af op afgelegen terreinen en organiseren ze daar zomerkampen voor jongeren. Kampen waarop radicale jongeren wekenlang afgezonderd worden van hun ouders om aldaar dagelijks uren achter elkaar gedrild te worden om hun vijanden te haten en uit de weg te ruimen. Verkapte trainingskampen voor terroristen dus die na het kamp gehersenspoeld naar huis gaan om de haat te verspreiden en geweld te gebruiken tegen andersdenkenden. Een groot aantal van hen houdt zich de hele dag bezig om nationalisten te slopen. Werkgevers opbellen en bedreigen, doodsbedreigingen aan de telefoon, opwachten en in elkaar trappen en huizen van andersdenkenden in de brand steken. Elk land kent organisaties die op dezelfde manier functioneren, ook Noorwegen. Bij ons speelde zomaar het idee dat Breivik juist zulke extremisten te pakken heeft willen nemen. Toen kwam de schok, want tijdens de rechtszaak meldde Breivik inderdaad dat hij het gemunt had op extremisten die hij de Hitler-Jugend noemde.

Hiermee zeggen we nadrukkelijk niet dat de dood van 77 mensen gerechtvaardigd kan worden. Met deze kennis is echter wel een verklaring te vinden voor het beroep van Breivik op zijn recht op zelfverdediging. Bekend is dat de AFA extreem veel geweld gebruikt jegens mensen die in beginsel enkel hun mening uiten. Het zijn organisaties die door de geheime dienst als levensgevaarlijk worden omschreven, maar waartegen desondanks zelden wordt opgetreden. Hetzelfde geldt voor de rancuneuze aanbrengers. Zij kunnen iemand compleet verwoesten zonder dat hij iets noemenswaardig heeft gedaan. En ook andere idioten die het nodig vinden om nette burgers uit te sluiten, kunnen het leven van een fatsoenlijk man ondragelijk maken. Ons vermoeden is dat men bang is voor Breivik omdat hij kan verklaren in beginsel een normale en intelligente man te zijn die omwille van zijn mening overal kapot is gemaakt. Indien blijkt dat Breivik een normale man was totdat hij door socialisten in levensgevaar is gebracht waardoor hij zich wel moest verdedigen, is het links rijk natuurlijk uit.

Geen wonder dat de rechtbank in Noorwegen angstvallig de televisiebeelden van Breivik verborgen houdt. Zogenaamd om de nabestaanden te sparen, maar dat is flauwekul. Zij hoeven niet naar de beelden te kijken en luisteren. Men is als de dood dat door zijn toedoen uitkomt dat socialisten in deze maatschappij een oorlogssituatie aan het creŽren zijn waardoor de meest nette burgers zo erg met hun rug tegen de muur komen te staan dat ze veranderen in gewetenloze killers. En dat het enige verschil tussen Breivik en een willekeurig ander persoon onwetendheid en aanraking met fascisme is. Onwetendheid kan verdwijnen door informatie. Feiten over de samenleving en gebeurtenissen. Heel eng allemaal. Denkt u dat we deze website zijn begonnen omdat we al nazi's waren en al met wrokgevoelens zaten jegens buitenlanders? Het zal u verbazen, maar we zijn begonnen met niks en schreven gewoon objectieve feiten op. Nationalisme is feitelijk niks meer dan uit uw doppen kijken, feiten noteren en inconsequent gedrag opsporen.

Inconsequent redeneren van de tegenpartij is de oorzaak van vele standpunten die hard over lijken te komen. Zo willen wij niet af van discriminatie en belediging uit de strafwetten om ongestoord kamelenneukers die met berberapen van bil gaan te kunnen beledigen, maar omdat we objectief waarnemen dat die wetten selectief worden gehandhaafd om de kritische autochtone blanke te grazen mee te nemen. Dat is juist een handeling van ongeoorloofde discriminatie en de toepassing van de wet wordt daarmee overbodig is. De consequente gedachte daarachter is dat als men niks doet voor gediscrimineerde blanken, er geen grond is om wel iets te doen tegen anti-zwart discriminatie. Wetten tegen moord die vooral worden ingezet om mensen te veroordelen die geen moordenaar zijn, zouden ook moeten verdwijnen. Breivik zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde methode hanteren en consequent toepassen wat de tegenpartij werkelijk doet. Bedreiging en moord zijn strafbaar, maar als de dreiging van de ander niet wordt aangepakt, is de wet gediskwalificeerd. Loopt hij vervolgens gevaar, dan is zelfverdediging de meest logische stap.

Veel mensen hebben geen rechtse mening en kramen enkel linkse onzin uit waardoor ze nooit worden bedreigd en ook nooit zo kapot worden gemaakt dat een daad uit noodweer de enige oplossing lijkt. Wij hebben die mening wel en worden daarmee kapot gemaakt, maar kunnen desondanks met zekerheid zeggen dat ook wij ons nooit tot aanslagen zullen verlagen. Toch is dat slechts een theoretische zekerheid. Wat gaan we doen als we met naam en toenaam belasterd worden op het internet, daardoor nooit meer een baan krijgen, onder de burg moeten slapen, door justitie in de cel worden gesmeten en bij het verlaten van de nor moeten constateren dat de AFA ons huis in de fik heeft gestoken en onze vrouwen en dochters hebben verkracht? En wat als er slechts een begin wordt gemaakt met deze reeks en een aanslag het fascisme onmiddellijk kan stoppen? Wat als Breivik eigenlijk hetzelfde meemaakte? Wij zijn intelligente en introverte mensen die de woede via de scherpe pen uiten, maar voor iemand als Breivik gaat dat niet ver genoeg.

Wat we niet mogen vergeten is dat het gedachtegoed van Breivik niet zijn eigen unieke gedachtegoed is. Veel standpunten zouden door elke islamcriticus gezegd kunnen zijn. Breivik misbruikt bestaand gedachtegoed om zijn massa-moord te rechtvaardigen. Net zoals gelovigen hun religie misbruiken om oorlog tegen ketters en andere heiligschenners te rechtvaardigen. Hij had net zo goed een ander onderwerp kunnen kiezen als hij daarin overtuigd was geraakt. Gedachtegoed is geen oorzaak van terrorisme; het gaat om externe factoren waarvan het onderzoek belemmerd wordt door de censuur van de rechtbank. Breivik is echter slim en kan hen zo onder de tafel lullen. Natuurlijk gaat hij met een lulsmoes veroordeeld worden, moord = moord, maar stel dat hij kan bewijzen dat de vijand hem naar het leven stond, dat de politie niks wilde doen en hij zijn daden als enige uitweg zag om nog te kunnen overleven. Zelf hebben we ondervonden dat we met de dood bedreigd werden en justitie weigerde iets te doen. De conclusie "als de wet niet voor hen geldt, dan ook niet voor mij," is dan voor iemand als Breivik makkelijk getrokken.

Mensen zijn zo bang voor Breivik omdat hij hen doet erkennen dat zij degenen zijn die een fascistische maatschappij creŽren waarin mensen uit wanhoop willekeurig de keuze maken tussen de woede op papier uiten en de woede in kogels uiten en er nooit te voorspellen is welke keuze iemand gaat maken. De enige manier om Breiviks te stoppen, is derhalve stoppen met het kapot maken van eerlijke mensen. En dat betekent stoppen met de multikul. Stoppen met het vervolgen van gedachtemisdaad. Stoppen met het verspillen van miljarden aan buitenlanders en het financieren van oorlogen. Stoppen met het ten uitvoer brengen van methoden die ze tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten zoals de rancuneuze aanbrengers, de buitenproportionele straffen voor andersdenkenden, maatschappelijke diskwalificatie en karaktermoord van mensen die het oneens zijn met het huidige beleid, privacyschending en vastgenaaide gele sterren. De boodschap is duidelijk. Stoppen met fascisme, anders creŽert men terrorisme. Wie dat niet wil begrijpen, roept letterlijk: "Breivik? Ik zou niet anders willen!"
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.