Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

597 # Nivelleren? Krijg de kolere! #
Gepost door Misdefinitie op 11-04-2012 om 23:14.
Socialisme profiteert veelvuldig van al die arme idealistische stakkers die denken dat het begrip "sociaal" betekent omdat een aantal letters van dat woord overeenkomen. Woordspelletjes met daarin termen als eerlijk, helpen en vertrouwen moeten een holle invulling geven ter voorkoming van rationele overwegingen. Slechts weinigen schijnen te beseffen dat het linkse politieke gedachtegoed niet "sociaal" is in de zin van de menselijke waardigheid willen erkennen, anderen respecteren en gedrag vertonen conform de verwachtingen van de meerderheid van de mensen, maar socialistisch in de zin van de gehele maatschappij als een deel zien, overheidsdwang en gruwelijke dictators. Het zal u daarom niet verbazen dat vrijwel alle socialisten salonsocialisten zijn. Praatjes vullen geen gaatjes en als aan hen gevraagd wordt hun ideeŽn consequent toe te passen, verzinnen ze een kutsmoes om dat te negeren. Links lullen, rechts vullen is zo'n oude grijsgedraaide plaat dat er allemaal idiote drogredeneringen gaan opvallen.

Leer eens van de fouten!

Inmiddels zijn de verderfelijke principes van het socialisme zo vaak uit de doeken gedaan dat u ze stomdronken en in coma moet kunnen opdreunen. Samsom (PvdA) maakte deze week de nieuwe koers van de Partij voor de Allochtonen bekend en zelfs zonder naar dat hersenloze gekakel te luisteren hadden we al kunnen voorspellen wat zijn plannen zouden inhouden. Crisis? Bezuinigen? Wel nee, verhoog gewoon voor de zoveelste keer de belastingen, dan kunnen de linkse hobby's nog een jaartje in stand gehouden worden. Nog wat oneliners met termen als eerlijk en het behouden van uw uitkering erbij en iedereen kan weer blij naar huis. Op naar de nul zetels, hersenloos zwijn. Iedereen weet dat links gapende gaten in de handen heeft waar miljarden aan belastinggeld doorheen glippen naar het buitenland en de massa-immigratie. Zoveel geld zelfs dat belastingverhogingen niet eens meer helpen om de schulden te beperken. Socialisten verspillen zoveel miljarden dat er chronische tekorten ontstaan resulterend in extreme schulden van honderden miljarden.

Al die schulden denken ze op te lossen door keer op keer de belastingen te verhogen, maar u begrijpt natuurlijk wel dat het geld van de burgers ooit op is en dat er na een belasting van 100 % geen belasting van 101 % bestaat. Aan schulden maken zit eveneens een maximum. Komen we te vaak boven de grens die Europa stelt uit, dan gaan we met z'n allen keihard failliet. Bovendien zorgen zulke megaschulden ervoor dat er aan oneigenlijke geldschepping wordt gedaan. Met andere woorden: wij lenen geld om onze schulden te betalen van landen die het hebben geleend om hun eigen schulden mee te betalen en betalen voor anderen. Een principe dat neerkomt op het bijdrukken van geld en u weet dat klakkeloos waardeloos geld bijdrukken leidt tot hyperinflatie. Geld wordt minder waard, mensen kunnen hun rekeningen niet meer betalen, de economie komt al snel tot stilstand en alles en iedereen is genivelleerd: straks hebben we niks meer. Ontwikkelingslanden zijn het gevolg van een te ver gevoerd socialistisch bewind. Zo arm kunnen wij ook worden door die achterlijke mongolen.

Wel, dit verhaaltje kent u al uit ten treure, dus zullen we daar niet al te uitgebreid meer op in gaan. Nu de basisprincipes van het socialisme bekend zijn en duidelijk is geworden dat socialisme enkel kan leiden tot oorlog, dictaturen en armoede zoals we dat van ontwikkelingslanden kennen, kunnen we wat dieper in gaan op een aantal bizarre opvattingen die tussen de regels te lezen zijn. "PvdA blijft potverteren," kopt de Telegraaf. Niks nieuws onder de zon, maar de opmerkingen die de socialisten daarbij maken zullen u voer geven om een aantal van hun veel gebruikte "argumenten" lek te schieten. Wat meteen opvalt is dat de PvdA de door Brussel opgelegde norm van hooguit 3 % aan begrotingstekort een financiŽle obsessie noemt. Aflossen van schulden is helemaal niet zo belangrijk voor links. Doen wat "goed" is voor het land, daar staan zij voor. Dwaas gelul in de ruimte: we hebben weer een schuldencrisis. Wanneer dringt het nu eens tot die botte hersens van socialisten door dat een schuldencrisis ontstaat door (hun) schulden.

Bedenk eens het volgende. Socialistische partijen als de PvdA zijn pro-Europa. U kent dat wel, Ein Reich, ein Euro und ein FŁhrer. Daar komt nou het verschijnsel vandaan dat alle landen ter wereld waar het socialisme het voor het zeggen heeft gekregen, in oorlog, armoede en dictatuur leven. Europa heeft van hen de macht gekregen. Zonder macht is er immers geen invloed. Macht betekent regels opstellen, want wie macht heeft wil dat mensen gehoorzamen en doen wat er gezegd wordt kan alleen als er daadwerkelijk iets gezegd is in de vorm van regels. Daaruit volgt dat wat Europa doet, door socialisten gewild is. Willen ze dat niet, dan hadden ze er iets aan moeten doen. Weigert Europa dat en zijn de bezwaren groot genoeg, dan blijft er altijd de mogelijkheid over om de Europese verdragen op te zeggen en uit de Unie te stappen. Juist dat laatste houden ze fel tegen met het argument dat Europa erg goed is. Laat die kloothommels ophouden met hypocriet zeiken op regels vanuit Europa aangezien ze dat gedrocht zelf de fucking macht hebben gegeven.

Uiteraard moeten onder links de belastingen weer omhoog. De PvdA pleit voor een inkomstenbelasting van maar liefst 60 %. Met de btw en alle andere belastingen, gaat dat betekenen dat u van elke verdiende euro bijna 90 cent moet afstaan voor criminele allochtonen, ontwikkelingshulp en Europa. Kijk, daar zouden zelfs wij nazi's van worden. "Ja maar, dat gaat dan gelden voor de hogere inkomens van die grote graaiers aan de top die meer geld hebben dan wij en die we uit pure jaloezie willen kaalplukken." Alsof niemand begrijpt dat het hier om de zoveelste glijdende schaal gaat waar links ons land de afgelopen tientallen jaren mee heeft geconfronteerd. Gastarbeiders die in "kleine" groepjes tijdelijk werk zouden verrichten, "handjevol" asielzoekers die heel erg zielig zijn en slechts een "paar" leningen zijn voorbeelden van zulke loze beloften. Die 60 %-schaal gaat later ook nog wel naar beneden. Eerst worden de hoogste inkomens geraakt en dat gaat langzamerhand naar beneden. Net zoals u nu al vermogend bent bij 20.000 euro aan spaargeld.

Samsom belooft zijn achterban dat, ondanks dat hij en zijn kornuiten gewoon doorgaan met geld over de balk smijten, het schatkisttekort in 2017 op 0 zal staan. Beloften van politici bleken in het verleden echter geen flikker waard te zijn, vandaar dat er veelal op aangedrongen wordt om met bewijs te komen. Bewijs dat veelal geleverd dient te worden door zogenaamde onafhankelijke instanties. Heeft Wilders een idee, dan wordt dat idee per definitie afgekraakt als het niet tenminste de Raad van State, de Algemene Rekenkamer, het CPB en diverse commissies is doorgerekend en zelfs dan blijven mensen sceptisch. In het geval van Samsom moet u hem op zijn "lege" strafblad geloven, want volgens hem is allemaal niet nodig. Er komt nog wel een controle van het CPB, geleid en beheerd door PvdA-prominent Teulings, maar ach, dat is gewoon een slager die zijn eigen vlees keurt en dat komt wel goed. Bizar, als het om andere partijen gaat de hoogste controle eisen, maar de eigen plannen voor waarheid aannemen op basis van vage beloften.

Kamerlid Harbers (VVD) pakt de PvdA direct bij de klote door aan te tonen dat die rode honden niet het volledige verhaal vertellen. Weggelaten wordt bijvoorbeeld het feit dat ook de PvdA uitgaat van een tekort van 4,6 % en dat is een percentage dat juist gerealiseerd werd door middel van de eerste bezuinigingsronde van Bruin 1 die 18 miljard opleverde. Bezuinigingen die blijkbaar ook door de PvdA gesteund worden, want ze bouwen erop voort. Over verkwisting gesproken, hoe komt het dat de PvdA nu zo'n grote bek heeft terwijl zij in Paars 1 en 2 en daarna in Balkenende IV de staatsschuld twee keer hebben verdubbeld? Commissie De Wit bracht daarover een rapport uit waarin lang niet alles belicht werd omdat de linkse rioolratten professionals zijn in het wegwerken van belastend bewijs, maar een punt kwam wel erg hard naar buiten. Wouter Bos heeft ABN-Amro/Fortis voor 5 miljard teveel gekocht. Begrijpt u dat als Wouter Bos toentertijd geen fouten had gemaakt, we nu geen tweede bezuinigingsronde op uw zorg, pensioen en onderwijs nodig gehad zouden hebben?

Wouter Bos maakte altijd veel vaker fouten. Sowieso was zijn toestemming voor de fusie van die banken desastreus. Iedereen zag al meteen dat Fortis veel te klein was om ABN Amro over te nemen. Dat moest mis gaan, maar de socialisten roken geld. Geld verspillen, bedrijven verkopen en het land weggeven behoort tot de corebusiness van elke socialist omdat het zo makkelijk en lekker is om stoer met andermans geld te smijten. Voorts maakte hij diverse fouten bij het zomaar verkwanselen van tientallen miljarden aan banken. Waar voor ons al een dichtgetimmerd contract wordt gemaakt bij een lening van een paar honderd euro, krijgen de banken gewoon miljarden zonder daar iets voor terug te verwachten. Hoge leenrente? Ho maar. Afbetalingsvoorwaarden? Ook niet. Moeten ze Łberhaupt wel afbetalen? Ook al niet, met als gevolg dat die banken dankzij die verdomde socialisten tientallen miljarden nooit meer terug geven. Nederland zwemt bij wijze van spreken in het geld. Miljarden liggen voor het opraken, maar komen enkel terecht bij linkse hobby's.

Wacht even, hoe zat het ook alweer? O ja, als Wilders iets doet, dan staat dat gelijk aan de hele PVV en als iets kan worden toegerekend aan de PVV, dan is Wilders volledig verantwoordelijk en niet de samenwerkingsconstructies waaraan hij toevallig deelneemt. Duidelijk. Dus wanneer Wouter Bos het land in de reet heeft geneukt en daarbij miljarden over de balk heeft gesmeten, dan is Wouter Bos verantwoordelijk en met hem natuurlijk de hele PvdA niet waar? En aangezien zijn opvolgers dezelfde socialistische poep uitkramen en geen afstand nemen van hun voorgangers, laat staan dat ze spijt betuigen aan u als hardwerkende burger, dan is het nog steeds de PvdA aan wie we alle ellende moeten toejuichen, is het niet? Zij strijden immers nog steeds voor dezelfde rotzooi en zullen het zo weer doen als ze aan de macht komen. Vandaar dat het CDA en de PvdA een beetje ruzie kregen over de schuldvraag. Volgens de PvdA bestaan er geen linkse partijen die het verkloten. De schuld ligt dan gewoon bij het kabinet Balkenende IV.

De schaamteloze missers van de PvdA hebben voor een verdubbeling van de staatsschuld gezorgd waardoor we sinds 2006, het verschrikkelijke jaar waarin de PvdA weer aan de macht kwam, al twee kredietcrises hebben gehad. Ook is het aantal allochtonen verdubbeld waardoor we miljarden zijn kwijtgeraakt aan criminaliteitsbestrijding en rechtszaken tegen webloggers. Ja beste mensen, het feit dat u nu met dubbele lasten blijft zitten, uw huis sowieso niet meer verkocht krijgt, 2 euro per liter benzine moet betalen en kans maakt nog dieper in de stront te zakken, is in beginsel allemaal te herleiden tot achterlijk socialistisch wanbeleid in de afgelopen jaren. Wanbeleid dat niet zomaar recht te trekken is. Vooral niet omdat die akelige socialisten, nu ze veroordeeld zijn tot een lange zit in de oppositie, al het mogelijke doen om weer aan de macht te komen ten koste van alles wat u heeft opgebouwd. Staatsrechtelijk hebben hun acties geen consequenties. Bos is opgerot, kreeg wachtgeld, stopte zijn dochter op een blanke school en verdient nu een half miljoen per jaar. De casinoracistkapitalist.

Fijn gevoel moet dat zijn voor al die slinkse kakkerlakken die hebben gestemd met hun pik en uitkering in plaats van het gezonde verstand. Ach, gelukkig zijn ze te dom om het te begrijpen, anders hadden ze zichzelf allang al met de kop naar beneden van de hoogste flatgebouwen afgegooid. De consequenties zijn voor u. Toch is deze malaise niet alleen te wijten aan de PvdA of welke andere linkse partij dan ook. Laten we die fatsoensrakker met het lekkere kontje vooral niet belangrijker maken dan hij is. Om het land echt goed te verkloten, heeft de socialistische achterban een haast onuitputtelijke bron aan dwazen, gekken en andere teringlijers. Zoals topambtenaren die hun baantjes waardig proberen te maken door zogenaamd interessante dingen te doen en bankiers die van banken hongerige commerciŽle hoeren hebben gemaakt die al pijpen voor 30 euro, maar weigeren een hypotheek te geven aan consumenten. Daadkrachtig optreden noemen socialisten dat. Wij zeggen u liever dat zij minstens 6000 euro per Nederlander hebben uitgegeven destijds.

Inderdaad beste mensen, zonder links had u zomaar 4 jaar gratis zorg kunnen krijgen of een beter geÔndexeerd pensioen. Weet u wat, blijf fijn lekker de internetheld uithangen en ons de nazi's noemen. Racisme, fascisme of wat voor termen u ook voor ons wilt gebruiken terwijl het rapport van De Wit vol staat met conclusies als het feit dat zelfs de DNB overrompeld werd door al die socialistische drogredenen. Peperdure instanties die het land hadden moeten beschermen tegen al dat onheil, hebben grandioos gefaald en dat is niet eens heel groot nieuws geworden in Nederland vanwege die praatjes op het Catshuis. Over Catshuis gesproken, dat kunnen jongeren natuurlijk vele malen beter dan die peroxide pruikenkop in samenwerking met een latent homoseksuele ideale schoonzoon. Jongerenafdelingen van VVD, CDA, D66 en CU deden in een week waar het kabinet nu al 6 weken over doet: tot een bijzonder vruchtbaar akkoord komen. Jongeren denken tussen de 11 miljard en 28 miljard te kunnen bezuinigen en geven hiermee een signaal af aan de politiek.

Een signaal dat wij al jaren afgeven. Stopwatch klaar, daar gaat hij. Schrap ontwikkelingshulp voor 7 miljard, stop massa-immigratie voor 7 miljard, schop alles wat hier niet hoort terug naar hun eigen land voor nog eens 16 miljard, stap uit de Europese Unie voor minstens 7 miljard, pak 7 miljard van defensie, vraag nog 30 miljard uitgeleend geld bij de banken terug en pak nog eens 6 miljard aan subsidies aan extremistische linkse organisaties. Voilŗ, een eenmalige meevaller van 30 miljard en jaarlijks een besparing van minstens 50 miljard. De staatsschuld kan daarmee binnen 10 jaar naar de 0. Goed, dat was amper een minuutje werk. Zo kan het dus ook. Op grote lijnen, niet goed doordacht en de details zijn verre van uitgewerkt bla bla bla, maar toch, wat de jongeren al aantonen is vooral het idee dat gezond verstand op zeer korte termijn de problemen kan oplossen. Waar links nooit in zal slagen. Zeker, wij hebben makkelijk praten, maar dat hebben jongerenpartijen die zelf de verantwoordelijkheid niet hoeven dragen natuurlijk ook.

Waarschijnlijk herinnert u zich nog wel het debat dat zich in de Tweede Kamer afspeelde nadat deserteur Brinkman zijn PVV verraadde. De gehele oppositie vond toen dat het kabinet geen draagvlak meer heeft in de Tweede Kamer omdat ze nog maar 75 zetels over hadden en dat is nu eenmaal geen meerderheid. De vier jongerenorganisaties zouden, als ze in de Tweede Kamer zouden zitten, hooguit 67 zetels hebben gehad. Waarom is het dan nieuws? Het enige nieuwe is weer dat er met twee maten gemeten wordt. Wil de PVV echt regeren, dan zullen ze zelf 76 zetels moeten halen omdat er vanwege een cordon sanitair geen enkele partij met hen in de regering wil zitten. Hooguit konden ze een plaats krijgen als tweederangs partijtje dat de grote Rutte mag gedogen. Gaat het om de VVD, een stuk minder rechts, dan moet hij met 3 partijen tenminste 76 zetels halen. Gaat het om links, dan is een kleine minderheid wel genoeg. Precies de reden waarom wij hen nooit serieus zullen nemen. Consequent zijn ze niet en dat is een doodzonde voor de geloofwaardigheid.

Jongeren mogen nog naÔef zijn. Dromen en denken dat ze de wereld kunnen verbeteren naar een idealistische socialistische heilstaat. Wie in zijn jonge jaren geen socialist is, heeft zogezegd geen hart, maar wie na zijn 18e nog steeds een socialist is, heeft geen hersens. Zou het aan de jongeren liggen, dan gaan de pensioenen rap omhoog naar 69 jaar. Blijkbaar vinden zij het normaal om al hun goede jaren te werken, daar bijna 80 % van af te staan aan domme luie profiteurs en aansluitend snel dood te gaan. Sorry, maar wij werken omdat we goed willen leven, we leven niet om te werken. Ook willen zij toornen aan de hypotheekrenteaftrek zonder te begrijpen dat de HRA een sigaar uit eigen doos is omdat we door het falende socialistische beleid met extreme belastingen zitten. Wie de HRA als constructie wil laten verdwijnen, moet ook de grond van die constructie wegnemen en dat betekent lagere belastingen. Werken vinden de jongeren blijkbaar ook niet erg belangrijk. Ontslag moet eenvoudiger worden: u wordt maar ZZP'er. Door alle propaganda vinden ze wel dat ontwikkelingshulp moet blijven.

Overweging.

Politiek is als een goedkope aidshoer die met op straat tippelen denkt iets bijzonders weg te geven en daardoor vindt dat zij mag bepalen wat er met uw geld moet gebeuren. Alle hoeren kunnen verrekken zolang deze mannen zelf nog kunnen trekken. Zijn ze godverdomme allemaal van de pot gerukt? Over andermans geld praten ze heel makkelijk. Miljardje hier, miljardje daar en alles over hebben voor elkaar. Zolang het niet om de eigen poen van de socialisten gaat, want we hebben nog nooit een linkse rat zijn portemonnee zien trekken voor nationalistische Nederlanders die door fascistisch links gedrag in de problemen zijn geraakt. Voor anderen ook niet trouwens. Alles binnen de socialistische politiek draait om herverdeling van uw geld. Met nadruk uw geld. Uw zuurverdiende centen waarvoor u voor dag en dauw bent opgestaan. Uw ellendige baan waarvoor u uw rug eraf heeft moeten werken. Valt het niemand ooit op hoe achterlijk het is dat andere mensen over uw centen gaan? Daar bestaat geen enkele rechtvaardiging voor.

Algemeen belang? Lik onze reet. Er zijn geen algemene belangen die eindeloze belastingverhogingen rechtvaardigen. Europa en zijn kutregels zijn er niet voor de echte Hollanders. Brussel is een ranzig socialistisch construct waaruit alleen regels komen die de landen die het aardig voor elkaar hadden uit te knijpen ten gunste van al die armoedige tyfuslanden in Oost-Europa. Massa-immigratie is een tsunami aan ellendelingen die als stemvee moeten dienen voor dat ruggengraatloze socialistische gedachtegoed waar geen normaal fatsoenlijk mens op zal stemmen als hij tenminste naar school is geweest en geen uitkering geniet. Ontwikkelingssamenwerking is nooit samenwerking geweest. Het is geld in een bodemloze put smijten waarvoor we als enige dank nog meer uitgemergelde hongernegers op onze veel te duur betaalde plasma-TV's te zien krijgen. En wat doet de regering voor de werkende Nederlanders? Autochtone Nederlanders kunnen de klere krijgen in deze socialistische maatschappij vol schijnheiligheid en leugens.

Richard Nixon leeft nog, over terrorist blabla wordt regelmatig gesproken in de oppositie, de Joodse versie van de Holocaust moet op straffe van celstraf door iedereen worden erkend, de schuldenlast kan niet hoog genoeg zijn en de massa-immigratie was met al zijn terrorisme en criminaliteit het beste wat het land ooit kon overkomen: dit is zo'n beetje het niveau van de hedendaagse socialisten. Rot op en geef een ander de kans, wij weten wel beter. Het beruchte nivelleren der socialisten is niks anders dan een rechtvaardiging voor hogere belastingen die op korte termijn voor veel mensen redelijk in de oren klinkt. Het grootste deel van hun achterban ontvangt zonder loten te kopen een modale uitkering van 1000 euro netto per maand, dus als de PvdA zegt 60 % belasting te willen hebben op inkomens hoger dan 150.000, kunnen zij daarmee leven. Robin Hood stal niet voor domme gewetenloze parasieten. Waanzin en pure diefstal gebaseerd op afgunst, jaloezie, haat en wrok. Ga verdomme werken als u meer wilt hebben dan een ander.

Wijze lessen kunt u leren door in detail te analyseren van wat er gezegd wordt. Al vaker bleek dat socialisten zich niet aan de wet houden, dus hoeft u dat ook niet. Links heeft geen rekenkamer nodig wat betekent dat onze plannen per definitie goedgekeurd kunnen worden zonder controle. Het land naar zijn verdommenis helpen kan volgens links straffeloos, vandaar dat wij het argument dat wij een gevaar zouden opleveren voor de samenleving lachend kunnen negeren. Als het niks uitmaakt en geen consequenties heeft, is dat immers niet erg. Beloften zijn blijkbaar genoeg om de bevolking kalm te houden en als we onze zakken willen vullen, doen we gewoon een greep in de zakken van mensen die we als onze vijanden beschouwen. Schulden kunnen genegeerd worden, inflatie bestaat niet en een crisis is een verzonnen construct om slecht beleid te maskeren waar niemand verantwoordelijk voor is. Hiermee zijn zelfs de meest redelijk lijkende socialistische argumenten over dat er controle nodig is, ontkracht.

Waar we vooral niet naar toe moeten is een eindeloze stroom aan verspillingen die op hun beurt weer leiden tot het eindeloos omhoog jagen van belastingen. Toegegeven, wanneer u in de positie zit dat belastingen u niks uitmaken, is het makkelijk om met de huilende socialisten mee te janken, maar zelfs dan moet u toch kunnen begrijpen dat de belastingen niet voor eeuwig omhoog kunnen. Schulden kunnen eveneens niet eeuwig oplopen zonder dat er een genadeloos faillissement aankomt. Dan kunt u wel erg blij zijn met uw uitkering, maar als straks al het geld op is en we daadwerkelijk failliet gaan, is het ook afgelopen met uw uitkering. Uiteindelijk krijgt het socialisme dan waar ze al die tijd van hebben gedroomd. Grenzeloos kunnen nivelleren aangezien iedereen straks evenveel heeft: helemaal niks. En dan zult u zien dat zij al die tijd salonsocialisten waren en zijn met uw poen. Asociaal of niet, maar wat van u is, is van u. Alles beter dan de socialistische heilstaat waarin leugens, bedrog, diefstal en fascisme aan de orde van de dag zijn.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.