Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

596 # Socialisme valt door de mand #
Gepost door Misdefinitie op 06-04-2012 om 23:35.
Pissen door de brievenbus, vermeend misbruik van een minderjarige tijdens een gezagsrelatie, openbare dronkenschap met aansluitend de mishandeling van een barman en glashard liegen in het CV zijn enkele roddels en geruchten die voor socialisten moeten aantonen dat er van de PVV geen sodemieter deugt. Alles draait voor de vijand om de geloofwaardigheid van hun tegenstanders weg te nemen en dat lukt op deze manier vrij aardig. Wie wilt er nu geassocieerd worden met fascistische, racistische en seksistische randdebielen die het liefst met opgeheven hoofden op een ouderwetse Duitse mars door de straten banjeren? Smetten op het blazoen worden in de politiek keihard aangerekend. Kan de vijand in de publieke opinie het idee verspreiden dat u een slecht verleden heeft, dan kunt u het wel schudden. Verspreiders van zulke verhalen vinden het gerechtvaardigd en suggereren dat ze zelf heilige boontjes zijn. Socialisme leeft van het verspreiden van leugens en het opleggen van dwang. Totdat ze zelf in hun eigen val trappen en door de mand vallen.

Iedereen heeft zijn smetten.

Openheid, dat is waar de PvdA volgens Kamerlid Jeroen Recourt voor staat. Fraude kan alleen worden aangepakt als de notaris alles weet over het reilen en zeilen van BV's en NV's. Witwassen van geld is namelijk heel vervelend voor socialisten die het liefst zien dat het grootkapitaal wordt afgeschaft en bovendien moet de staat daar het monopolie op blijven houden. Na de grootste witwasaffaire van deze eeuw, het omwisselen van uw zuurverdiende guldens in minder dan de helft aan euro's, is het tijd om eigendom te verklaren als een begrip van het verleden. We zijn immers allemaal mensen en wat van u is, is minstens van elke socialist. Toezicht moet verscherpt worden en geheimen gaan bij de socialisten tot het verleden behoren. Privacy bestaat allang niet meer en alles en iedereen moet geregistreerd worden. Voorts is de PvdA van mening dat bij fraude de hele familie erbij gelapt moet worden. Fijne theorie, dan nu de praktijk. In Almelo deed een penningmeester van de PvdA aan links lullen, rechts vullen en deed een greep uit de partijkas.

Van de keiharde aanpak van fraude blijkt niks overeind te blijven. Tegen meneer de socialistendief wordt geen aangifte gedaan omdat hij na ontdekking zo lief meewerkte met een afbetalingsregeling. Is dat even makkelijk? Beroof een PvdA'er en sta er bij betrapping op dat u een gezellige regeling krijgt. Probleem opgelost of niet dan? Al gauw blijkt dat de PvdA behalve een partij voor allochtonen al veel langer ook een partij voor fraudeurs is. Reeds in 2008 werd er melding gemaakt dat de partij ten onder zou gaan aan fraudeurs. Vorig jaar stond Sharda Poesje voor de politierechter omdat zij 20 ruggen uit de PvdA-kas zou hebben gestolen. Eerlijk zullen we alles delen, moet zij gedacht hebben. Zoekopdrachten op internet naar de PvdA in combinatie met fraude levert twee verrassende resultaten op. Namelijk verwijten en harde worden tegen fraudeurs van de PvdA en berichten dat ze zelf fraude plegen. Komt er een PVV'er in opspraak, dan is een incident voldoende voor links om te generaliseren naar de volledige achterban.

Politiek bedrijven staat grotendeels gelijk aan glashard liegen alsof het gedrukt staat in alle religieuze boeken ter wereld. Hoe anders kan voorkomen worden dat het volk massaal in opstand komt en aan lynchpartijen gaat denken zonder de leugen die alles in een net even ander perspectief zet? Tijdelijk PvdA-Kamerlid John Leerdam had heel wat blabla-noten op zijn zang en was voor de PvdA een typische excuusneger. Een neger omdat het moet. Geboren uit het idee dat een geheel blanke partij per definitie staat voor racisme uit blanke superioriteit, speelt de hele socialistische wereld de vermoorde onschuld door aan te tonen dat omdat zij multikul willen zijn, de rest van de wereld dat moet opvolgen. Eerlijk, sociaal en loyaal aan de samenleving. Wel, dat eerlijke viel er een beetje vanaf toen bekend werd dat PvdA'ers snel worden opgeleid tot beroepsleugenaars zoals makelaars, advocaten en notarissen. Socialistische bullshit werkt zolang domme mensen het willen geloven. Nota bene was er een grap nodig om er eens eentje te laten struikelen.

Kaalkop Samsom kwam als PvdA-leider aan de macht na een misselijk machtsspel binnen de PvdA-gelederen. Cohen mocht oprotten naar zijn thee en koekjes terwijl Samsom zich wel even het harde mannetje zal tonen in de Kamer. Hard en meedogenloos zal hij gaan strijden tegen het beleid van de PVV. Gemaakt door asocialen en racisten, dus dan mag het. Frontaal in de aanval met vele stemverheffingen, oneliners en populistisch gedrag, zal dat ertoe moeten leiden dat de PvdA weer een echte partij wordt die mensen serieus gaat nemen. Allemaal leuk en aardig, totdat bleek dat Samsom nogal roerige jonge jaren heeft gehad. Meneer de salonsocialist blijkt een ware Volkert te zijn geweest die tijdens illegale acties van GroenLinks zeker 10 keer aangehouden is door de politie. "Ja maar dat is geen strafblad hoor." Fout Samsom, tegenwoordig heet het strafblad justitiŽle documentatie en dat heeft u als verdachte meteen. Misdrijven leveren altijd een strafblad op. Op internet betekent zelfs een verdenking al levenslang. Althans voor rechtse kritische schrijvers.

Politiek is oorlog en wie daar anders over denkt, hangt hoogstwaarschijnlijk een onomstreden partij aan. Achterbaks gedrag is aan de orde van de dag. Tegen de PVV wordt vaak kritiek geuit over de manier waarop Wilders de partij heeft dichtgetimmerd. Ein Reich, ein Euro und ein FŁhrer. Zelf snappen ze niet dat het gedrocht van Europa daar met een gemeenschappelijke munt en de dictatuur van de meerderheid, typisch een socialistische uitvinding is en helemaal niks met het gedachtegoed van Wilders te maken heeft, maar dat terzijde. Recent kreeg de PvdA echter te maken met lekken van het soort waarvoor de PVV zo'n gesloten partij is geworden. Schijnheilige flikkertjes die uit zijn op de macht binnen de partij, zullen geheime gegevens lekken om de partij onder druk te zetten en mensen boven zich zo te beschadigen dat ze moeten opstappen. Daardoor denken zulke onderkruipers de kans op macht te krijgen. Schaamte, woede en walging zijn de woorden waarmee Hans Spekman gehuld in zijn spijkerbroekkostuum het lekken beschrijft.

Al vaker hebben we aangetoond dat de domheid van hersenloze socialisten vaak het gevolg is van selectieve verontwaardigdheid en hypocrisie. Op zich weten zij best wel wat het woord illegaal betekent. Namelijk niet legaal. Iets wat niet gedaan mag worden volgens de wet. Zo simpel kan het zijn. Zegt een PVV'er iets wat hen niet bevalt, dan verwijzen ze altijd naar de zogenaamde illegaliteit van de uiting. De uiting zou beledigen, discrimineren of zelfs haatzaaien. Gaat het om concreet gedrag dat onwenselijk is, dan weten ze al snel te melden dat het gaat om illegaal gedrag en dus staat het voor hen al vast dat het onbespreekbaar is. Het woord illegaal wordt direct en indirect misbruikt om moeilijke discussies in de kiem te smoren. Tenzij het gaat over een onderwerp waar ze een harde piemel van krijgen. "Geen mens is illegaal" roepen ze. Op dat moment vegen ze hun reet af met de wet en negeren ze het. Linkse wensen en links gedrag, worden door socialisten nooit gezien als illegaal. Is het wel illegaal, dan moet het legaal worden.

PvdA-wethouder Lodewijk Asscher weet wel raad met de discussie die nu aan het ontstaan is. Een PVV'er die in de brievenbus plast, dat is illegaal. Is het een roddel, dan is het nog steeds illegaal. Een weblogger die schopt tegen de heilige huisjes van links. Dat is illegaal. Zo niet, dan wordt hij net zo lang voor de rechter gedaagd totdat hij een togadhimmi tegenkomt die hem wil veroordelen. Want illegaal is een duidelijk woord. Heel duidelijk, daarom zijn alle illegalen hier onrechtmatig en moeten ze oprotten. "Ho ho," zegt links, "nu het om onze portefeuille gaat, willen we een discussie over het woord illegaal." De betekenis van "werk" is eveneens niet duidelijk. "Stage lopen is geen werk omdat er niet betaald wordt," vinden ze. Je reinste onzin. Iedereen weet dat stage "onbetaalde" arbeid is waar links- of rechtsom toch een vergoeding voor wordt neergeteld. De wet mag hiermee niet omzeild worden. Straks gaan al die linkse bazen de illegalen zwart uitbetalen om zo onder hun wettelijke verplichtingen uit te komen.

O wacht, zulke zaken liggen nog onder de rechter en het ligt in de lijn der verwachtingen dat die rechter wel eens een gunstige uitspraak kan doen voor de linkse mongolenkliek. Zeker, de strafzaak tegen ons ligt vooralsnog ook nog bij de rechter met een goede kans op winst. Betekent dat dat we alvast een voorschot kunnen nemen op de overwinning? Dat we alvast zeker kunnen stellen dat die teringfascisten niet voortijdig een huiszoeking doen of ons op andere manieren kapot maken voordat de rechter goed en wel uitspraak kan doen? Natuurlijk niet, want wij zijn "de vijand" omdat we weigeren zo te denken als zij. Uiteindelijk hoort de wet voor iedereen gelijk te zijn en aangezien wij al verneukt worden als we er onterecht van worden beschuldigd illegale dingen te doen, is het niet meer dan logisch dat er flinke straffen worden uitgedeeld als er echt sprake is van evident strafbare gedragingen. Hierbij herhalen we een al vaker gegeven standpunt. Wanneer socialisten weigeren zich aan de wet te houden, dan hoeven anderen dat ook niet.

Gedachtegoed dat onderhevig is aan inflatie is een ware nachtmerrie voor socialisten. Alsof ze niet genoeg geziekt zijn door alle tegenstellingen, onnozelheden en onmogelijkheden van het socialisme en die vervelende en onoplosbare dilemma's, moeten ze ook nog eens keer op keer van hun geloof vallen om niet geheel ongeloofwaardig te worden. GroenLinks moet het vooral hebben van zijn groene imago. Goed zijn voor het milieu en daarom tegen alles ageren wat eventueel het milieu kan beschadigen. Vooral vervoersmiddelen uit de moderne tijd moeten het daarbij ontgelden, want die rijden en vliegen nog altijd op fossiele brandstoffen en dat is in het volksmond slecht voor het milieu. Behalve als die schijnheilen zelf in dure, oude of extra vervuilende auto's rondkarren. Bovendien kunnen ze hun holle gedachtegoed kleur geven door een beroep te doen op de onderbuik met sociale emoties en mensenrechten. Oorlog voeren is daarom uit den boze voor GroenLinks vanwege de vervuiling voor het milieu en de grove schendingen van mensenrechten.

Desondanks moest Sap schoorvoetend accepteren dat het kabinet een nieuwe oorlogsmissie naar Afghanistan zou realiseren. Tijdens het debat had zij geen enkel argument tegen de stormvloed waarmee de tegenpartij kwam aanzetten en toen haar verzekerd werd dat het slechts een politiemissie zou worden, ging ze voor de bijl. Iedere mongool weet dat er gewoon gewapende conflicten uitgevochten worden en er derhalve sprake is van oorlog voeren, maar goed, zoals gewoonlijk bij het socialisme gaat alles voor de schijn. Ondertussen strooit de SP zout in de wonden in een wanhopige poging wat naamsbekendheid te genereren. Opeens zijn ze dolenthousiast over het uitbreiden van de al ruime bevoegdheden van de F16's. Weg met het zachte mietjesimago van links: gewoon met moderne straaljagers al die zwartjes kapotschieten in Afghanistan. Nogal een opmerkelijk standpunt voor een "sociaal" voelende partij als de SP. Socialisten geven geen reet om mensenlevens. Stalin, Hitler, Mao en al die andere dictators waren links en ook nu steunt links oorlogen.

Erger is de constatering dat deze enge linkse mannetjes in de politiek overal hun stromannen hebben uitgezet om naar hun idioterie te handelen. Eva Herman heeft als Duitse onderzoeksjournalist een boek over een onderzoek uitgebracht waaruit blijkt dat 9 van de 10 journalisten rood of groen zijn. Er kan worden betwijfeld of dat onderzoek wel representatief is voor Nederland of andere landen, maar wie de gemiddelde krant open slaat ziet voornamelijk hoe de linkse dictatuur subtiel miljoenen mensen besodemietert. Namen van grote criminelen zijn afgeschermd terwijl namen van relatief normale burgers voluit worden geschreven. Ras en afkomst worden bij de multikul vaak weggelaten en als het een autochtoon is, pakken ze groots uit. Denk aan de blanke schutter in Toulouse die eerst en vooral een racist was totdat ze erachter kwamen dat hij een strijder van Al Qaida was. Net als Breivik, maar dat verzwijgen ze. Oplettende lezers zullen opmerken dat zulke verschijnselen de politiek beletten adequaat in te grijpen omdat kabinetten zo marionetten worden.

Elke vier jaar een nieuwe kans om te stemmen in een democratische rechtsstaat waarbij uw nieuwe keuze als een kabinet orde op zaken kan stellen? Vergeet het maar. Politici maken wetten. Vele nutteloze wetten die op papier geweldig klinken, maar in de praktijk nauwelijks waarde hebben voor het algemene belang en hooguit een beperkt aantal mensen het hardst treft. Niet eens de criminelen, maar gewone toevallige burgers die net even iets anders denken dan de heersende macht. Veel mensen weten dit niet en roepen dat we denken aan complottheorieŽn. "Ja maar, Rutte is toch de baas en de andere partijen in de coalitie bepalen toch de richting?" Helaas, het zijn de duizenden uitvoerders in ons land die alle touwtjes in handen hebben. Inderdaad, de politiek kan een wet maken die criminaliteit strafbaar stelt en verplichten dat de politie optreedt, maar wat als het hogere management dat saboteert? Hoge politiefunctionarissen vernietigen het beleid van het kabinet door problemen met criminele Oost-Europeanen te verzwijgen.

Politiek wordt zodoende een een-tweetje tussen socialistische domoren in het parlement en onkuise ratten in de onderlagen van de samenleving. Speciale groepen worden genegeerd als zij misdaden plegen, aangiften worden niet opgenomen en statistieken worden niet gepubliceerd. Linkse journalisten schrijven er niet over en als ze er wel over schrijven, dan bagatelliseren ze de problemen zodat het volk geen negatieve smaak in de mond krijgt. Slinkse politici gaan vervolgens in de Kamer in de aanval tegen Wilders, want als de cijfers zeggen dat er niks aan de hand is, is er niks aan de hand. U weet natuurlijk wel beter. Deze trucs worden al 60 jaar misbruikt om de ellende met Marokkanen, Turken en Antillianen weg te cijferen. Rechtszaken tegen critici worden, niet toevallig, altijd gevoerd vanwege gedachtemisdaad. Nooit vanwege concrete acties tegen buitenlanders die fysiek worden. Neemt u van ons aan dat ze daar aan de linkerkant zenuwachtig worden nu hun politieke dekmantel voor de binnenlandse zionistenorganisatie ontmanteld wordt.

Al jaren wijzen we u op inconsistenties van het linkse gedachtegoed en de drogredenen die door socialisten worden misbruikt om het allemaal recht te praten. Veelal nemen we dankbaar de algemene politiek als uitgangspunt vanwege de relatief wijdverspreide bekendheid van de feiten, maar even zo vaak hebben we u gewezen op een achterliggend netwerk dat in de maatschappij functioneert als onzichtbaar web van dubieuze structuren. Een van die structuren is overduidelijk te vinden bij de gemeente. Amsterdam zit vol rode honden die inmiddels de trotse stad hebben laten vervallen tot een allochtone getto waar roof en andere achterlijkheid aan de orde van de dag is. Hoe idioot het linkse bestuur daar handelt, blijkt wel uit het recente voorbeeld met minister Kamp. Kamp liet heel duidelijk weten dat illegaal gewoon illegaal is en werken niet mag. Links zegt: "Schijt, we doen het toch." Fijn zo'n democratie waarin links ons bijna wil vermoorden als we linkse wetten niet volledig naleven, maar zij de wet gewoon aan hun laars lappen.

Overweging.

Wie zonder zonde is, werpe de eerste steen en dan niet op de manier zoals islamhuichelaars dat doen als zij zelf zijn vreemdgegaan. We zijn allemaal mensen en mensen maken nu eenmaal fouten. Iedereen heeft wel smetten op zijn blazoen. Doorzoekt u het verleden maar lang genoeg, dan zult u van iedereen wel iets aantreffen waarvan veel mensen zullen zeggen dat het onacceptabel is. Alhoewel, opvallend is dat er niet altijd een probleem van wordt gemaakt en daar ligt de crux van het probleem. Vijanden zijn bereid uw doopceel te lichten in de hoop iets te vinden waardoor u uw geloofwaardigheid verliest en hopen in de commotie dat niemand ooit op het idee komt om hun eigen verleden eens grondig na te gaan. Vaak lukt dat omdat een groot deel van de bevolking te achterlijk is om te kakken en klakkeloos aanneemt dat de linkse elite die de roddels en geruchten naar voren brengt een vorm van autoriteit hebben. Logischer is om tot het besef te komen dat bepaalde lulverhalen over iedereen verspreid kunnen worden en dus irrelevant zijn.

Wanneer wij horen van de buren van de buren van een vriend van een bezoeker van een homobar dat Pim Fortuyn van pijpen en rimmen in de darkroom hield, dan zijn we niet erg onder de indruk. Het boeit ons persoonlijk geen reet. Waar we grote problemen mee hebben, is dat riooltablet Nieuwe Revu postuum nog even de privacy schendt van wijlen Pim Fortuyn op een uitermate smerige manier. Afgunstige verhaaltjes over mannetjes met losse handjes, dronkenschap of omstreden relaties komen ons eveneens niet relevant voor. Zulke verhalen kunnen we net zo goed verspreiden over linkse rakkers wanneer we genoeg onderzoek doen. Sterker nog, af en toe naaien we er een linkse rat bij die het waagde ons te discrimineren op een strafbare grond. Eigen schuld dikke bult en zo gaat het dan op en shocklog. Politiek gezien hebben activiteiten in de vrije tijd en interpretaties van vijanden zeker geen enkele waarde. Wel politiek relevant zijn zaken als fraude, liegen en jatten. Is dat eventjes schrikken voor al die linkse randdebielen.

Uit het voorgaande kunnen mensen zeker een hoop wijze lessen trekken. Loop anderen niet persoonlijk zwart te maken door op de man te spelen. Knoop goed in uw oren dat er op deze wereld altijd mensen zijn die ervoor kunnen zorgen dat er ook over u nare gegevens naar buiten komen die uw leven kapot zullen maken. Pas op met generalisaties. We hebben hartelijk moeten lachen om al die grappenmakers die op basis van een paar incidenten met PVV'ers concludeerden dat alle 1,5 miljoen stemmers op de PVV dronken brievenbuspissende idioten zijn. Dan is het fijn om te weten dat er meer evidentie is om te roepen dat de volledige linkse achterban fraudeurs, dieven en leugenaars zijn. Die strijd valt altijd te winnen door de feiten, maar daar hebben we concreet geen sodemieter aan. Binnen de politieke context is het interessanter om te kijken wat de gevonden informatie over politiek gedrag concreet oplevert. Beseffen dat een groot deel van de linkse politiek bestaat uit incompetente idioten en u dat met eigen ogen kunt zien, is belangrijker.

Voorts hopen we u wakker te hebben geschud zodat u gemotiveerd raakt om naar de poppetjes onder de politieke poppenkast in de Tweede Kamer te kijken. Naar de functionarissen waarmee ook u in het dagelijks leven te maken krijgt en die fysiek de macht in handen hebben om gemaakt beleid wel of niet uit te voeren. Ook daar zien we steeds vaker dat het linkse gedachtegoed finaal uit elkaar valt. Burgemeesters die de wet niet uit willen voeren, zeggen daarmee dat de wet niet belangrijk is en als de wet niet belangrijk is, dan hoeft u minder schroom te hebben om zelf ook eens een keertje de wet te willen overtreden. Politiek gezien kan zo'n standpunt inhouden dat u een links beroep op de wet, mensenrechten en internationale verdragen meteen naar de prullenbak kunt verwijzen onder vermelding van hun standpunt dat wetten gebroken mogen worden. Andere argumenten kunnen ook zo verworpen worden. Gebrek aan statistieken kan worden genegeerd met de opmerking dat men ervoor gezorgd heeft dat deze niet tot stand kunnen komen.

Mooie socialistische praatjes hebben tientallen jaren lang mensen verleid op een mooie roze sprookjeswolk. Thans komen we steeds meer op het punt waarop alle socialistische idealen, standpunten en overige gedachtegoed keer op keer ontkracht worden en salonsocialisten hun ware aard laten zien. Laten we vooral consequent zijn. De schandpaal na een incident, diskwalificatie na de leugen, ontslag en karaktermoord na het niet uit willen voeren van beleid en wetten en vooral veel roddel en achterklap jegens hen die het al die tijd normaal hebben gevonden om dezelfde onoorbare middelen tegen ons te gebruiken. Elke keer als dat gespuis hun mond open doet, komt er een hoop stront uit en zij zullen blijven doorgaan. Wel met de beperking dat u nu weet hoe achterlijk het allemaal is. Wanneer zij kapot zijn, gaan we het anders doen. Een nette maatschappij creŽren waarin vrijheid, privacy en waardigheid worden hersteld. Willen we de maatschappij weer op orde brengen, dan zullen we alle rotte appels binnen het huidige systeem moeten elimineren.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 09-04-2012 om 18:36.
Een zo'n rotte appel is op zijn minst die zogenaamde opiniepeiler, meneer Maurice de Hond, die door middel van zijn werk draaiing en sturing ten gunste van linkse politiek probeert te geven.

Die kerel zullen we niet vergeten.

Reactie door Sickofleft op 13-04-2012 om 00:17.
Ik walg al jaren enorm van linksmensen/socialisten.
Ik begin me dan ook inmiddels hardop af te vragen hoe vrij dit land/deze maatschappij is waarin we hier wonen?
Zodra ik bijv. mijn persoonlijke mening geef over zaken waarvan ik vind dat ze fout zijn, word ik buitengesloten.
Of dit nu op fora is of in het ware leven, het leidt onherroepelijk tot problemen.
Op fora leidt het, dankzij de overal aanwezige linkse moderatie, in korte tijd steeds tot een ban.
In het ware leven tot einde contact.
Ik moet concluderen dat er met linksmensen gewoonweg niet te converseren valt.
Het is hun "way" of "the high way".
Zeg dat je PVV stemt en je hebt het meteen gevreten.
Alle deuren klappen acuut in je gezicht dicht!
Ondertussen hebben socialisten de mond vol van hoe het allemaal eerlijker moet???
Echt overal zitten er dus socialisten aan het roer.
Ik kan volledig met de eigenaar van deze site mee voelen hoe het is om door socialisten in de tang genomen te worden.
Deze vuige ratten hebben met de hele wereld compassie behalve met mensen die hun mening niet zijn toebedaan.
Om te kotsen.
Ik denk dat rechtse mensen zich meer moeten gaan verenigen.
Alleen zo kan er een blok gevormd worden tegen het linkse fascisme in dit land.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 13-04-2012 om 18:03.
Het probleem met rechts is dat het voornamelijk internetactivisme is dat vaak naar het extreme neigt. Elke rechtse website krijgt op den duur te maken met strafbare uitingen, gekopieerde teksten en wannabe Breiviks en zij kunnen daardoor niet blijven bestaan. Wat overblijft is linkse censuur, want daar gaat niemand tegen strijden.

Verder bestaat rechts uit splintergroeperingen die grossieren in complottheorieŽn. De mooiste filosofische verhalen komen voorbij, maar zij willen alleen een massale volksopstand. Meewerken aan iets concreets zoals proberen de gedachtemisdaad uit het strafrecht verwijderd te krijgen, vinden ze te weinig en niet interessant genoeg. Erg jammer. Aanpassing van de wet op crusiale punten kan voor heel veel verlichting zorgen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.