Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

595 # Asielbeleid is uitontwikkeld #
Gepost door Misdefinitie op 01-04-2012 om 23:16.
Afgrijselijke propagandabeelden en verhalen over uitgemergelde hongernegers in Afrika die elkaar de hele dag de aidstyfus neuken, hebben veel mensen doen accepteren dat er al zestig jaar lang tientallen miljarden verloren zijn gegaan in de bodemloze put van de ontwikkelingshulp. Vandaar dat directeuren van ontwikkelingsorganisaties moord en brand schreeuwen als bezuinigingen op ontwikkelingshulp aan de orde komen. "Al die rechtse rakkers betalen losgeld aan de PVV op rekening van de armsten in de wereld! Asociaal, Nederland geeft invloed en aanzien op!" Leuk bedacht jongens, maar aanzien krijgen we echt niet van Europa die ons een schop in de ballen geeft omdat we na het "redden" van Griekenland zelf dieper in de rode cijfers zijn beland. Waar ook niet over gesproken mag worden, is het feit dat massa-immigratie ons land elk jaar minstens 7 miljard kost. Zonder massa-immigratie, geen nare bezuinigingen. Blijkbaar mogen de parasieten in de Derde Wereld wel kapot vallen als het geld misbruikt wordt om het vuur der massa-immigratie aan te wakkeren.

Immigratie moet stoppen.

Kenmerken van mensen die verslaafd zijn aan geldverspilling, komen veelal neer op eindeloos rechtvaardigen dat er geld uitgegeven wordt. Extreme uitgaven zijn altijd noodzakelijk, menselijk, broodnodig, sociaal en zeker bijzonder nuttig. Losgekoppeld van de samenhang is dat natuurlijk ook zo. Mensen helpen is een activiteit die nu eenmaal bij een modern en beschaafd volk hoort. Logischerwijs wordt er fel geprotesteerd als anderen daarop kritiek hebben en zijn de gevolgen voor degenen aan wie het geld voortaan onthouden wordt, ernstig genoeg om van onaanvaardbare consequenties te willen spreken. Zo idealistisch zit de echte wereld helaas niet in elkaar. Andermans leven sparen ten koste van uw eigen leven, zal niemand accepteren. Eindeloos geld blijven pompen in landen die er nooit bovenop komen, is nooit echt de bedoeling geweest van hulp. Zeker niet als we daar zelf door genaaid worden. Hulp is altijd tijdelijk en als blijkt dat we ons zelf daarmee in de voet schieten, is het niet onredelijk om ermee te stoppen.

Goed, u vindt het wel onredelijk. Ieder mens is gelijk en de mensen waar om u geeft zijn iets gelijker dan uw vijanden. In uw visie moeten alle arme mensen geholpen worden. Behalve rechtse webloggers die door uw fascistische methoden zonder baan zijn komen te zitten. Ongeacht het feit dat Nederland piepklein is en we onmogelijk miljoenen mensen kunnen financieren. De dood is immers iets onacceptabels. Dat reserveert u desnoods voor Fortuyn, Van Gogh en Wilders. Dan is er iets wat we niet snappen. Geld willen blijven uitgeven is tot daar aan toe, maar als het dichtdraaien van de kraan onaanvaardbaar is, waarom wordt er aan de andere kant niet iets minder verspild? Gooi de grenzen dicht, schop alle allochtonen terug naar hun eigen land en behoud na deze besparing de ontwikkelingshulp. Links en rechts hebben dan beiden een mooi compromis toch? Jammer genoeg wil de linkse kliek overal blijven verspillen. Buitenland en buitenlanders zijn de grootste kostenposten waarin geld pompen pure verspilling is. Totdat we zelf aan de bedelstaf mogen.

Begin 2012 maakte het CBS bekend dat Nederland de top van de grootste tsunami ooit aan massa-immigratie nog niet bereikt heeft. Nederland werd vorig jaar meer dan 160.000 cultuurverrijkers rijker en het einde is nog lang niet in zicht. Rechts kabinet aan de macht? Vergeet het maar. Ruth Peetoom verzekert u als voorzitter van het CDA ervan dat haar linkse partij er alles aan zal doen om te voorkomen dat immigratieregels strenger worden. Internationale solidariteit is voor haar onopgeefbaar. Holle retoriek van een hersenloze salonsocialist. Nationale soevereiniteit, welvaart en de democratische rechtsstaat zijn blijkbaar wel zaken die eenvoudig ten prooi mogen vallen aan de socialistische verspilzucht. Overal zien we hoe feiten en cijfers zo gedraaid worden om de uitgaven te kunnen rechtvaardigen. Typisch is het gedrag van Dibi Tofik in reactie op het weergeven van cijfers door Leers. Minister Leers zou volgens Dibi ten onrechte geen onderscheid willen maken dat voor links een gunstige uitwerking kan hebben.

Vaste lezers weten allang dat ze veel uit hypocriete drogredeneringen kunnen leren door consequent de uitspraken te analyseren. Wanneer de PVV wil kunnen aantonen dat er in Nederland een tsunami aan criminele allochtonen heeft plaatsgevonden, mag er geen onderzoek gedaan worden. "Boehoe, het gaat om mensen en die moeten niet weergegeven worden in cijfers." Cijfers over het aantal immigranten, aantal criminelen en de kosten van de massa-immigratie mogen derhalve van links niet openbaar worden gemaakt. Etnische registratie om objectieve en onafhankelijke statistische gegevens te genereren, mogen evenmin omdat socialisten bang zijn om voor de zoveelste maal door de feiten en cijfers weggeblazen te worden. Kunnen ze door statistisch goochelen echter bereiken dat de hoeveelheid immigranten minder lijkt, dan vinden ze opeens dat onderscheid maken verplicht is. Vuile huichelaars, wat is hun belang? Wat voor belang heeft links bij het rooskleurig weergeven van het aantal asielprofiteurs? Roepen dat er nog wel meer bij kunnen!

Ten onrechte de burger voorspiegelen dat we een rechts kabinet hebben met de bedoeling om te suggereren dat alles wat nu nog binnenkomt, de schuld van rechts is, is nogal dubieus als u bedenkt dat de werkelijke uitvoerders van het werk er alles aan doen om het systeem te dwarsbomen. Burgemeesters zijn niet democratisch gekozen. Veelal uit de extreem linkse koker, zitten zij op de strategische positie waarin zij de macht over de politie uitoefenen. Els Boot (PvdA) weigert als burgemeester haar wettelijke taak te volbrengen door een vluchteling uit te zetten. Alle procedures zijn doorlopen, talloze keren is er bezwaar gemaakt en ook de politiek is van mening dat de man snel moet opzouten, maar de burgemeester overtreedt de wet door de politie te verbieden om de man uit te zetten. Waarom overtreedt zij de wet? Nou, iedereen heeft er alles aan gedaan om de minister op andere gedachte te brengen, dan mag het. Ja, wij hebben er ook alles aan gedaan om justitie aan zijn botte verstand te brengen dat ze fout bezig zijn. Blij dat we nu de wet mogen overtreden.

Minister Leers zegt geen begrip te hebben voor het optreden van de PvdA'er, maar straft haar niet. Opkankeren, een ander de kans geven en voortaan een democratisch gekozen burgemeester graag. Overal blijkt dat addergebroed te zitten. De vier grote steden willen kinderporno. Pardon, een kinderpardon. Natuurlijk komt dit initiatief weer van de PvdA en GroenLinks. Lekker veel geld uitgeven terwijl het land in een recessie zit en u al uw pensioen, zorg en luxe mag inleveren. Minderjarige profiteurs die al diepgeworteld zouden zijn, moeten kunnen blijven, vindt links. Met wortel en al uitroeien terugsturen is een betere opvatting. Denk toch aan al die arme kindertjes in Afrika die wel dood gaan van de honger en die nu geen eten meer van ons kunnen krijgen omdat we zo nodig een hele dierentuin in Nederland moeten creŽren. Maar liefst 150.000 mensen zouden voor zijn. Allemaal werklozen. Miljoenen mensen willen dat het kabinet de grote problemen oplost. Stop al dit soort verspillingen als we straks niet zelf net zo arm willen zijn.

Asielcommissies, Kerk in Actie en de burgemeester van Katwijk proberen zand in de motor van deportatiezaken te gooien door een beetje zielig te roepen dat er sprake is van razzia's op illegalen. Illegalen moeten volgens deze aan het linkse subsidieinfuus liggende toko's ongedocumenteerden genoemd worden. In tegenstelling tot u en ik die gedocumenteerden worden genoemd en waar privacyschending aan de orde van de dag is. Wij zijn verplicht om een paspoort te hebben met vingerafdrukken, maar voor een illegaal is dat pas aan de orde als hij opgepakt wordt als crimineel en / of een verblijfsvergunning wil. Bizar, het doel van de vingerafdrukken was illegalen opsporen en misdaad voorkomen, maar in beide gevallen hoeven zij pas veel later hun vingerafdruk af te staan dan de normale burgers. En weet u wat laffe ellendelingen? Daar heeft u nooit tegen willen protesteren. Fijn hŤ zo'n verkapte Jodenster. Jacht maken op kritische vrijsprekers vinden socialisten weer geen enkel probleem. Fascisme is de sfeer die in linkse (beleids)ruimtes hangt.

Veel burgemeesters zouden in een fatsoenlijke rechtsstaat sowieso moeten verdwijnen net zoals Arnold Gerritsen (D66). Tijdens Koninginnedag toont de beste man verraad aan volk en vaderland door te weigeren het Wilhelmus te zingen. Vroom blijven en de tirannie verdrijven komt niet in zijn woordenboek voor. Wellicht bevalt dit hem wat beter: "Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen!" Minister Opstelten wijst op een ander probleem. Webloggers geheel in strijd met het EU-recht ruÔneren is geen enkel probleem, maar als er terroristen uitgezet moeten worden is er altijd wel een regel in het Europese recht die zegt dat het niet mag. Jeroen Recourt (PvdA) weet te melden dat het eveneens juridisch niet in de haak is als we mensen uitleveren aan Polen. Iets met een vervelend verleden en omstandigheden die beneden alle peil zijn. Alsof een concentratiekamp gevangenis luxe moet hebben. Prestatieafspraken zijn noodzakelijk en moeten uitgevoerd worden op straffe van verbanning samen met hun lievelingetjes.

Zieligheid is altijd al een dubbelzinnig en achterbaks "argument" geweest van die wereldvreemde linkse ideologische fatsoensrakkers. Immigranten zouden minder inkomen hebben dan autochtonen. "Woea, discriminatie," roept links. Geen woord over al die nationalisten die achterblijven met hun inkomen nadat ze door linkse idioten zijn ontslagen. De harde waarheid is dat allochtonen vaak hun school niet afmaken en een uitkering trekken. Ondertussen werken die teringlijders zwart. Polen en Roemenen zijn na Marokkanen en Turken massaal de bijstand in gerold. Den Haag, bekend van de criminele allochtonen en de wens om een kinderpardon in te voeren, geeft zijn uitkeringstrekkers 10 keer gratis een pedicurebehandeling. Onder het mom van correcte maatschappelijke vraagstukken krijgt een Haags adviesbureau van Amsterdam subsidie voor leuke linkse activiteiten. Allemaal zaken waaraan ze veel geld hebben verspild. Arme negertjes in Afrika, dood gaan omdat links al het geld in Nederland heeft verspild aan allochtonen die ze wel hiernaar toe haalden als stemvee.

Mensen die alles aangewaaid krijgen, worden kritisch en krijgen op den duur kapsones. Vooral Rotterdamse werklozen, u weet wat daar voornamelijk woont, trekken hun dikke neus op voor werken in de kassen. Logisch, zij krijgen voor de rest van hun leven 1000 euro netto per maand van uw belastinggeld zonder daar loten voor te hoeven kopen. Schaf uitkeringen af en werk met schaarse voedselbonnen op de werkplaats en u zult zien dat die idioten komen opdagen. Tevens willen allochtonen niet op kamers of in huurwoningen. Nederland moet maar voor koopwoningen zorgen. Maar natuurlijk, anders nog iets meneer? Nou, als het aan de Amsterdamse moslims ligt, komt er een speciale wasruimte op de begraafplaats. Want de beste moslim, is een ... precies, u weet het best. Scholen introduceren tegenwoordig zelfs schaamdouches voor moslims. Echt waar, wij verzinnen dit allemaal niet, de gemeenschap vraagt er zelf om. Aparte hokjes voor moslims naast de gezamenlijke doucheruimte moeten ervoor zorgen dat u hun kleine pikkie en lange tenen niet ziet.

Opvallend is dat er honderden voorbeelden te noemen zijn waarbij linkse rakkers miljoenen verspillen om zoveel mogelijk aan immigratie te doen. GroenLinks wil dat Den Haag de "Shelter City" van de wereld wordt. Een riool dat volstroomt met zogenaamde tijdelijke mensenrechtenactivisten die na afloop van een noodvisum weer terugkeren. Iedereen weet dat het terugkeren niet gaat gebeuren. Waarom richt GroenLinks geen schuilkelder op voor arme webloggers die door hun fascistische achterban in de problemen komen? Of zijn mensen alleen gelijk als ze links, zwart of anderszins socialistisch gezind zijn?! Stichting Vluchtelingenwerk blijkt gewoon een commerciŽle organisatie te zijn die failliet is gegaan aan buitenlanders. Begrijpelijk, wie leeft door te beweren dat mensen die hier komen zielig zijn terwijl ze gewoon met een duur betaald vliegticket binnenkomen, zal niet lang levensvatbaar zijn. Vanuit hun gebouwen, die deels met subsidie van de overheid werden gefinancierd, gaan we nu de andere kant op: alles moet weg!

Rotterdamse leraren moeten aan de taaltoets. Na jarenlang in klassen te hebben rondgedoold waarin "ik zweer jou", "discriminatie" en "bangalijst" de enige Nederlandse woorden waren die zij hoorden, is hun taalgevoel drastisch achteruit gegaan. Tien jaar procederen op kosten van de staat hebben er uiteindelijk toe geleid dat Leers voor de zoveelste maal de felbegeerde verblijfsvergunning moest uitdelen. Speciale gebedsruimtes worden ingericht voor moslims in een tijd waarin een rechtse vereniging niet eens een zaaltje kan huren voor een vergadering zonder door extreem links in elkaar geramd te worden. Miljoenen extra zijn er nodig om taalachterstanden bij peuters weg te werken. Op zeer jonge leeftijd waarin de hersenen groeien tussen die leuke allochtonen zitten, is duidelijk niet zo goed voor de kinderen. Tieners uit Limburg bleken illegalen te smokkelen zonder de gevolgen te overzien. Geconstateerd moet worden dat uw geld blijkbaar niet op kan en dat de trukendoos van links om u te kunnen kaalplukken, eindeloos is.

Eindhoven misbruikt subsidiegeld om propaganda te verspreiden in Oost-Europa. Sonja Driessen is oprichter van Migrada, een belangenvereniging die op zegt te komen voor arbeidsmigranten. Op uw kosten valt ze Wilders aan in het buitenland en spreekt ze over schade. Alsof massa-immigratie niet de grootste schadepost is die Nederland ooit heeft gekend. Een miljoen euro werd gestoken in een opvanghuis in Angola dat niet eens wordt gebruikt. Angola heeft Leers bij de ballen met een strop om zijn nek. Ondertussen wordt Nederland door Europa op de vingers getikt over het uitzetten van twee Turken. Niemand wil ze hebben, ook Brussel niet, maar wat Nederland deed vindt Europa natuurlijk weer onrechtmatig. Bij het CBR zitten de kornuiten van de vijanden van ons volk klaar om rijexamens in het Turks af te nemen. Integreren? Ho maar. Leers gaat er bij asielzoekerscentra op aandringen dat er computer moeten komen. Computers in deportatiecentra waardoor ze zich beledigd voelen op internet en justitie weer veel geld moet uitgeven om nationalisten op te pakken.

Overweging.

Wat hier gebeurt, is overduidelijk weer het aloude liedje. Miljarden worden er over de balk gesmeten namens de socialistische aanhang en als het geld op is proberen ze schaamteloos de verspillingen in stand te houden met hun zogenaamde morele geweten. "Nederland heeft zijn toekomst in het midden van de wereld" en "miljarden mensen in de wereld leven op de armoedegrens". Fijn voor ze, om eerlijk te zijn kan het ons geen reet schelen als die miljarden mensen allemaal het loodje leggen. Humanitair is een ramp van dergelijke omvang niet aan ons te wijten en bovendien is het een extreem aangedikt verhaal; bedoeld ter propaganda van de linkse agenda. Verhalen die bovendien steeds erger lijken te worden naar mate we meer geld sturen. Zeer zeker veroorzaakt doordat mensen half in leven houden zorgt voor meer kindertjes die daarna eveneens doodziek worden en sterven aan aids en ondervoeding. Vergeet vooral niet het feit dat we nu enkel moeten bezuinigen op de Derde Wereld omdat links al het geld aan onder andere massa-immigratie heeft gegeven.

Nederland kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor alle ellende in de wereld en als we een keer niks geven, betekent dat niet dat we geen reputatie meer over houden. Zou het percentage ontwikkelingshulp leidend zijn voor ons imago, dan had bijna geen enkel land meer imago over. Geld geven totdat we zelf een ontwikkelingsland zijn, kan eveneens niet de bedoeling zijn. Ieder mens is gelijk toch, dus als we hier kapot gaan is dat minstens net zo erg. Voorts is de verspilzuchtende verslaving van links een grotere oorzaak van ellende dan de noodzakelijke bezuinigingen. Dat er bezuinigd moet worden is een feit; het geld is gewoon op en geld kan nu eenmaal niet meerdere malen worden uitgegeven. De socialistische visie is dan om gewoon met oogkleppen op de miljarden te blijven verspillen en bij elke bezuiniging de kont tegen de krib te gooien. Onmogelijk, wat ons betreft moet dat gespuis nu eens kiezen. Hier is 8 miljard die maar een keer kan worden uitgegeven. Links moet kiezen. Ontwikkelingshulp, massa-immigratie of pensioenen, zorg en onderwijs.

Nogal een bijzonder zwaar dilemma voor links. Ontwikkelingshulp is voor hun achterbaks geweten, massa-immigratie voor hun stemvee en nationale zaken voor hun persoonlijke welvaart. Voor ons is de keuze simpel. Geld blijven storten in de bodemloze put, heeft er niet voor gezorgd dat de ellende ophoudt, dus werkt het niet. Massa-immigratie levert enkel geldverspilling, criminelen en parasieten op, dus ook dat willen we niet meer. Hardwerkende mensen hebben hun hele leven lang gewerkt voor hun pensioen en daarom vinden we dat daar het geld naar toe moet. Eigen volk eerst is geen asociale gedachte, maar een gedachte die ieder land ter wereld heeft. Ga godverdomme werken. Zestig jaar jammeren in de Derde Wereld dat ze dood gaan van de honger, heeft hen blijkbaar nog niet gemotiveerd iets van het leven te maken. Nederland is ook niet door God geschapen. We hebben eeuwenlang moeten creperen in dit land. Alle landen hebben hun rijk en welvaart moeten opbouwen en als een land bedreigd wordt door geldverspilling, moeten de hobby's als eerst sneuvelen.

Links is als een vader die overal roept dat iedereen recht heeft op alles, al het geld verspilt, thuis komt, constateert dat hij niks te eten heeft voor zijn kinderen en vervolgens weer naar buiten loopt om anderen ervan te beschuldigen dat zijn kinderen nu dood gaan. Heel eenvoudig kan hij hun dood voorkomen door de verspillingen aan zijn hobby's stop te zetten en wat eten te halen, maar dat begrijpt hij niet. Anderen moeten maar komen om zijn kinderen te voeden en als ze dat niet doen, dan gaan zijn kinderen dood en is het uw schuld. Hem treft geen blaam, want aan alles waar hij zijn geld aan uitgeeft hangt wel een voor hem morele rechtvaardiging. Hij kan die dappere Occupy'ers toch geen honger laten lijden? Zijn casinobezoeken zijn nodig om extra geld binnen te halen. En de wet hoeft hij niet te gehoorzamen als hij voor de "goede zaak" bezig is en hij gezegd heeft dat anderen het fout doen. Met mensen die zo handelen en redeneren, valt gewoon niet te praten. Gelukkig weet u beter en kent u de noodzaak tot ingrijpen.

Verdere schade kan juist voorkomen worden door het volledig stopzetten van ontwikkelingshulp. Wellicht gaat links dan nadenken en meewerken om andere verspillingen stop te zetten zodat er ooit weer ruimte komt voor de Derde Wereld. Massa-immigratie is ongewenst gebleken en de multikul is al meerdere malen failliet gegaan. Uitzetten van profiteurs die enkel geld kosten is nodig indien u tenminste uw pensioen wilt behouden. Burgemeesters die niet meewerken en de wet overtreden, moeten oprotten. Subsidieslurpers die op uw kosten nog meer mensen hierheen halen zodat de kosten helemaal de pan uit rijzen, kunnen bij opheffing miljoenen euro's opleveren. Taalcursussen zijn overbodig indien de slechte elementen uit de samenleving verwijderd worden. Op propaganda kan volledig bezuinigd worden. Gemeenten die geld verspillen moeten gekort worden. Er is voldoende geld aanwezig, als u maar wilt zien. Beleid en subsidies om de linkse natte droom in stand te houden, zijn overbodig geworden. Hun rijk is uitontwikkeld. Alles moet weg.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.