Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

593 # Nationalisme vol collaborateurs #
Gepost door Misdefinitie op 22-03-2012 om 23:20.
Extreem populair is de socialistische activiteit om trots zijn op uw geliefde vaderland, cultuur, taal, normen en waarden te reduceren van nationalisme tot onvervalst racisme. Een geitenneuker in Toulouse schoot als dienaar van Allah een paar zwartjes en wat Joden dood en nog voordat de wereldwijde pers precies wist wie of wat er achter de daden zat, spraken ze al van racistische moorden. Totdat bleek dat die gek net als Breivik sympathieŽn had voor Al Qaida en daarmee martelaar werd voor moslimextremisten. Sindsdien geen woord meer over racisme en politiek activisme, maar ze hebben toch weer de kans gehad om te doen alsof nationalisme een duivelse ideologie is waarbij de aanhangers niks anders doen dan grote legers racisten verzamelen totdat de Kristalnacht zal aanbreken. Zodoende wordt getracht een doemscenario aan de man te brengen dat nette burgers doodsbang en gehoorzaam moet maken. Nationalisme is een ideologie die voornamelijk bestaat in de hoofden van internethelden, verraders en egotrippers die geilen op aandacht.

De rest kan stikken.

Niemand zal openlijk willen toegeven dat binnen de politiek alles een pot nat is en dat alle partijen, of ze nu extreem links of rechts zijn, te maken hebben met dat zelfde domme klootjesvolk. Gemiddeld is het IQ nu eenmaal 100 en als u 150 heeft, dan hebben wij dus 50. Zo simpel ligt het. Alle partijen zullen hun gedachtegoed op zo'n manier naar buiten moeten krijgen dat ze genoeg medestanders krijgen om de macht te kunnen grijpen. Ten onrechte gaan mensen er vanuit dat de partij die de beste ideeŽn heeft, het beste uit de strijd zal komen. Algemeen belang wordt eveneens vaak verward met de mate waarin politici in staat zijn kiezers te binden. Wat nou algemeen belang? We willen een huis, vreten en neuken. Meer zit er voor de hersenlozen niet in. Wanneer iedereen zal moeten handelen naar het onvermogen en bizarre kenmerken van de moderne mens, is het de vraag waarom het nationalisme hier afwijkt. Socialisten lijken een hele stevige achterban te hebben die af en toe fluctueert, maar nationalisten blijven een hele kleine minderheid.

Komen nationalistische bewegingen in het nieuws, dan gaat het veelal over twee zaken. Vermeend racisme dan wel nazisme of de sensatieverhalen waarbij zogenaamde gerenommeerde "leden" eindelijk het licht gezien blijken te hebben en eruit stappen wat voor socialisten weer de heersende bevestiging geeft dat zij aan de goede kant staan. Het eerste punt is vooral het beeld dat vijanden willen scheppen zodat andermans gedachtegoed eenvoudig te diskwalificeren is en eventueel geweld tegen rechtsdenkenden gerechtvaardigd kan worden. Want nazi is fout (gaskamers enzo) en dus vindt links dat alle middelen geoorloofd zijn. Het tweede punt is al een stuk interessanter. Zou het waar zijn dat nationalistische bewegingen zo gesloten zijn dat mensen pas achter de harde waarheid kunnen komen indien ze helemaal zijn ingelijfd in de sekte, dan zullen mensen met gezond verstand daar op den duur afstand van moeten nemen. Verraad is ons inziens echter inherent aan de manier waarop over het algemeen over politiek gedacht wordt: de bekende sinterklaas.

Probeer mensen niet te paaien met het algemene belang, want het interesseert ze niet. Heel politiek correct antwoordt iedereen dat onderwijs, zorg, milieu en veiligheid in het algemeen hele belangrijke punten zijn, maar als ze daarna gevraagd wordt iets bij te dragen zodat we deze problemen kunnen aanpakken, geven ze niet thuis. Het sinterklaassyndroom in de politiek, ten onrechte denken dat stemmen impliceert dat sinterklaas langskomt en iets lekkers in uw schoentje doet, heerst bij alle partijen. U kunt zich echter wel indenken dat bepaald gedachtegoed makkelijker een sinterklaas kan leveren waardoor het net lijkt alsof persoonlijke belangen sneller vervuld kunnen worden door uw stemgedrag aan te passen. Wat dat betreft heeft links altijd het mooiste verhaal. Al tientallen jaren belooft de PvdA uitkeringen, welvaart en sociale acceptatie aan het door hen geÔmporteerde stemvee. Andermans geld uitgeven en daarmee op korte termijn de pooier uithangen is nu eenmaal makkelijker dan de nationalistische hoer laten naaien.

Vandaar dat socialistische partijen na tientallen jaren een stevige achterban hebben kunnen opbouwen die gepaaid worden met leuke cadeautjes. Mensen die een leven lang willen profiteren van een uitkering, zien heel simpel dat een partij als de PvdA de belasting verhoogt voor werkenden om hun uitkering veilig te stellen. Met andere woorden: zij kunnen heel snel krijgen waar ze zo naar verlangen. Allochtonen die hierheen gehaald worden, zullen uit dankbaarheid voor hun "weldoeners" stemmen. Dat het geld van u wordt gepikt, interesseert ze natuurlijk geen reet. Links stemmen en links zijn betekent in deze maatschappij de garantie op een rustig en fijn leven. Ten koste van anderen weliswaar, maar die kent u toch niet. Nationalist zijn is echter een stukje moeilijker. Wat belooft het nationalisme u eigenlijk? Een blank Nederland? Niet zo fijn als u zwart bent. Veiligheid? Dat is nogal lastig. Wilders heeft een achterban waarvan een groot deel verwacht dat de PVV een land zonder links en allochtonen levert. Zij raken snel teleurgesteld.

Onrealistische eisen.

Behalve dat een persoonlijk parasiterend belang onder het socialisme veel makkelijker te realiseren is dan het nastreven van algemene belangen onder het nationalisme, kunnen we nog een aantal uit het oog springende verschillen waarnemen. Onder het socialisme klinken oneliners altijd heel prettig in de oren. Doe maar eens een vergelijking. Eerlijk zullen we alles delen, de rijken worden steeds rijker, zorg voor elkaar en mensenrechten moeten mensonterende toestanden voorkomen in tegenstelling tot blank is beter, eigen volk eerst, you niggers listen now en vol is vol. Gedramatiseerd en sterk aangedikt, dat snappen we ook wel, maar de kern is dat een beroep op termen als eerlijk, sociaal en naastenliefde voor de gemiddelde burger een stuk aantrekkelijker klinkt dan de gevaren die Wilders moet schetsen. Feiten boeien niet voor de burger met zijn roze bril en die kamelenneukers evenmin. Gevolg is dat het socialisme gewoon kan aanklooien, steeds meer geld kan jatten en desondanks een positief imago kan hanteren.

Nationalisme zal het veel meer moeten hebben van een intelligent gedachtegoed dat technisch gezien volledig klopt, consequent is en geheel in lijn gebracht kan worden met de "waarheid" zoals deze door de meerderheid van de mensen in werkelijkheid kan worden waargenomen. Zij kunnen niet steunen op de schijn van termen die van oudsher een positieve betekenis hebben. De waarheid is niet lief, zacht en botergeil, maar koud, kil, berekenend en genadeloos. Nationalisten kunnen niet volstaan met de bewering dat hun beleid sociaal is, want mensen steken hun handje op en roepen om concrete middelen. Burgers willen geld in hun portemonnee zien en hebben er geen boodschap aan als u ze vertelt dat doordat ze toestemming hebben gegeven om al die criminele klote Marokkanen binnen te laten, er geen geld meer is voor hun studie, zorg en pensioenen. Dan luisteren ze liever naar de PvdA die bezuinigingen hekelt. Middels intelligentie de discussie voeren en politiek bedrijven betekent dat het nationalisme moet opereren binnen strikte grenzen en beperkingen.

Grenzen die aan nationalisten worden opgelegd zullen al snel tot persoonlijke eisen leiden die nimmer kunnen worden ingewilligd omdat ze onrealistisch zijn. Samsom (PvdA) kan een jongerenbeweging eisen van zijn socialistische matennaaiers omdat hij weet dat hij vanuit de rechtse hoek geen gevaar heeft te duchten. Brinkman kon dat onder de vlag van de PVV niet. De AFA stond al klaar om het clubhuis in de fik te steken. Linkse platforms opzetten om de discussie aan te gaan ligt binnen handbereik van elke partij, maar zodra rechts actie onderneemt staat justitie op scherp. Persoonlijk een uitkering willen is oneindig veel eenvoudiger dan een veilig en trots land neerzetten. Socialistisch denken is gebaseerd op kortetermijndenken en kan de schijn ophouden snel te kunnen leveren waar het nationalisme schoorvoetend aan zijn achterban moet toegeven dat hun doel ergens heel erg ver in de toekomst ligt. Vandaar dat veel PVV'ers hun geduld verliezen en steeds hun heil ergens anders proberen te zoeken.

Zodra gedachtegoed van enig niveau moet zijn zoals nationalisten elkaar dat willen opleggen, krijgen we algauw te maken met het verschijnsel dat mensen het beter weten dan anderen. Onder het socialisme is het normaal dat iedereen even dom is en dezelfde onzin nablaat: voor het nationalisme moet men in het beginsel niet strijden als men zo dom is als het achtereind van Allah's varkens. Veel vaker dienen mensen die meedoen aan de beweging hoogopgeleid te zijn, veel te weten en veel te lezen. Met als gevolg dat er meerdere kapiteins op dezelfde schepen ontstaan die het allemaal beter weten en allemaal de verwaande leider willen zijn. Meestal moet u concluderen dat ze helemaal niet zo intelligent zijn aangezien ze elkaar de tent uitvechten of erger nog, elkaar keihard laten vallen, verraden en uitleveren aan de vijand. Brinkman probeerde de macht bij Wilders weg te halen voor zijn eigen ego. Egotrippers vormen een groot gevaar voor het voortbestaan van welke rechtse partij dan ook. Ongeacht of dat nationalisme genoemd wordt.

Socialisme heeft duidelijke doelen. Uw geld, de multikul, totalitaire politiestaat en het uit de weg ruimen van (politieke) tegenstanders. Ongeacht of u het daar mee eens bent, is dat tenminste wel een concreet doel. Ter vergelijking aanschouwen we de doelen van het nationalisme waarbij we steeds weer moeten concluderen dat daar vastgestelde doelen volledig ontbreken. De ene groep wil het liefst de Joden vergassen, maar dat zijn eigenlijk nationaal-socialisten die zich vooral geen nationalisten moeten noemen. Anderen hebben een hekel aan zwarten, Marokkanen, Turken, Antillianen of zelfs hun eigen arische ras. Weer anderen noemen zich realisten en proberen met een hoop kunst en vliegwerk bepaalde complottheorieŽn aan te tonen waar geen hond interesse in heeft. Het is vrijwel onmogelijk om kort en simpel samen te vatten waar het nu werkelijk om gaat. Ook voor het socialisme. Binnen vaste grenzen moeten voldoen aan een intelligente onderbouwing maakt echt het verschil tussen gewoon iets zeggen en het bewijzen.

Het verraad.

Omstandigheden verschillen zo extreem, dat het nationalisme met tien keer zoveel vijanden rekening moet houden dan de socialisme. Bij de socialisme is vooral hun eigen achterlijkheid de grootste vijand. Hun gedachtegoed bestaat voornamelijk uit drogredenen die snel ontkracht kunnen worden en extreem gedrag waarvan normale mensen echte nazi's zouden worden. De dag waarop de meerderheid van het volk intellectueel in staat is om het socialisme te doorgronden, erachter komt aan wat voor fascisme links hen tientallen jaren heeft blootgesteld en beseft dat al hun financiŽle ellende is veroorzaakt door linkse verspilzucht, zal de dag zijn waarop er massaal gaskamers worden gebouwd om orde op zaken te stellen. Niet omdat wij dat willen, niet omdat wij dat betogen en zeker niet omdat wij daar toe oproepen, maar omdat mensen er dan pas achter komen hoe gruwelijk ze zijn besodemieterd door dat tuig. Extreem rechts bestaat niet, de enige vijand van links zit in hun eigen hoofd en wordt misbruikt om anderen kwaad te doen.

Binnen het nationalisme bestaan er een groot aantal typen verraders waarvan we een paar willen aanstippen. Recent hebben we natuurlijk Brinkman en zijn kornuiten waar we niet al te veel aandacht meer aan willen besteden. Meneer zag zichzelf als de beste kapitein op het PVV schip, maar omdat de PVV te goed zat dichtgetimmerd kon hij niet anders dan oprotten. Samen met zijn jonge Brinkmanjugend vriendinnetje ruimde hij het veld. In de toekomst zal hij zijn geld gaan verdienen met boeken in de trant van "ik was een racist, nu een fascist." Een NSB'er die eerst het liefst de theedoeken van bruine koppen wilde aftrekken en nu als een rat die het zinkende schip wil verlaten, een loopbrug uitlegt naar de VVD. Interne geheimen over de organisatie van de PVV die niet in verkeerde handen mogen vallen, vliegen nu openbaar rond wat voor de zoveelste keer bewijst dat een gesloten PVV noodzakelijk is. Van elke partij wordt geaccepteerd dat ze belangrijke zaken verbergen, maar de PVV moet openlijk gefileerd worden.

Dan taaien we af naar die zogenaamde achterban van de PVV waar we al veel over hebben geschreven. Allereerst treffen we hier de toetsenbordhelden aan die nog bij hun mamma op zolder wonen en daar dagelijks hun vriendinnetje Kleenex volspuiten terwijl ze met hun racistische geleuter het internet vervuilen. Alle beheerders van kritische websites waar ook de multikul wordt besproken kennen het verschijnsel. Anonieme bezoekers registeren op de website. Wanneer dat is afgeschermd zoals op Misdefinitie, mailen ze met een verzoek om toelating omdat ze zogenaamd enkel de beschikking hebben over anonieme e-mailadressen. Onzin natuurlijk, want iedereen heeft een provider en anders is een hostingaccount op naam zo gemaakt. Maar goed, u geeft ze een kans, want iedereen is gelijk, aan censuur wilt u liever niet doen en anoniem zijn in deze vijandige maatschappij is helaas noodzakelijk aan het worden. Totdat blijkt dat u met een infiltrant van doen heeft die eerst normaal post, kijkt wanneer u er bent en dan opeens extreem gaat lopen doen.

De voormalige beheerder van het ter ziele gegane platform rechtser.com kan erover meepraten. Nadat een onverlaat strafbare teksten op zijn website had achtergelaten, werd hij door drie agenten van zijn bed gelicht, bestolen van zijn spullen, in de cel gegooid en later veroordeeld tot een boete wegens discriminatie. Zelfbenoemde nationalisten hebben daar echter schijt aan en beginnen opeens bekende strafbare teksten te posten zoals citaten uit Mein Kampf. Zulke teksten worden meestal verwijderd, maar u begrijpt wat er gebeurt als de beheerder het niet ziet of er te laat achter komt. Een tijd geleden werd hetzelfde geprobeerd op Misdefinitie. Nadat de teksten waren verwijderd, kregen we per mail het verwijt dat "we niet hebben wat er nodig is". Rot op, echt, rot op! Ga bij die berberapen die u zo vervloekt in de bomen zitten. Besef nu eens dat uw waardeloze acties schade aanrichten. Klakkeloos andermans teksten plaatsen zonder dat u het zelf kunt onderbouwen valt typisch onder achterlijk socialistisch gedrag.

Ons inziens vallen dit soort acties net zo goed onder verraad aangezien er slechts twee groepen zijn die zich eraan schuldig maken. Linkse ratten die graag zien dat een kritische website gesloten wordt en daarom zulke teksten proberen te plaatsen en nationaal socialisten wiens IQ niet eens groot genoeg is om te begrijpen dat ze een stelletje internethelden zijn wiens acties nooit concreet resultaat zullen hebben. Kenmerkend aan verraders is dat ze mensen die wel op een fatsoenlijke manier proberen de samenleving beter te maken, schofferen en doen alsof het niks voorstelt. Krijg de klere, wij bevinden ons evenals alle andere mensen die met naam en toenaam de kop boven het maaiveld uitsteken, in een hele andere positie. Achteraf blijkt altijd dat zulke geniepige mannetjes die teksten volledig anoniem posten vanaf het TOR-netwerk. Laffe flikkers, jullie weten toch zo goed waar het om draait?! Zulke ransapen voelen zich heel wat als ze teksten van Adolf Hitler kopiŽren, maar willen er geen verantwoordelijkheid voor nemen.

Loop voor ons part door een negerwijk met een bord "I hate nikkers" om uw nek. Dan bent u een toffe kerel die met zijn eigen boeventronie ergens voor durft te staan. Stiekem begrijpen we dondersgoed wat u wilt. U wilt haat zaaien zodat er mensen gaan opstaan die voor u de Joden, allochtonen en socialisten willen uitroeien, maar zo gaat dat niet beste vrienden. Wanneer u zo flink bent om met zulke standpunten te komen, wees dan geen mietje en voer het lekker zelf uit. Waarom zouden anderen voor u, als anoniem lafbekje, de kastanjes uit het vuur gaan halen? Nee, het interesseert ons niks dat u een denkbeeldige organisaties heeft met duizenden strijders die wel even klaar staan. Fuck you mannetje, u zit veilig achter uw computertje zonder enige consequentie. Hopende dat anderen uw racistische shit op het internet zetten. Doen we ook, maar dan wel op de manier zoals wij dat graag willen zien. Mensen die niet constructief meewerken, meedenken en meedoen, brengen enkel welwillende mensen in de problemen.

Overweging.

Ongetwijfeld zullen we veel kritiek krijgen vanaf de anonieme internethoek. Allemaal hebben ze grootse plannen wat vooral gebaseerd is op een grote bek. Eigenlijk zijn we daar totaal niet van onder de indruk in de wetenschap dat ze met dat gedrag enkel bezig zijn het nationalisme te verraden. Gedachtegoed dat het moet hebben van intellectuelen, is niet gebaat bij schreeuwers; of dat nu socialisten zijn of vermeende nationalisten. Gewone burgers hebben helemaal niks te maken met extremistisch gedachtegoed dat tot stand is gekomen via haat en tot doel heeft die haat tot buitenproportioneel geweld te brengen. Denk na mensen, we weten dat u een natte droom krijgt van de gedachte ooit met geweld uw vijanden te martelen en te verjagen, maar feit is dat u met zulke gedachten alleen staat en de vijand fysiek altijd in de meerderheid zal zijn. Gevechten van man tot man zijn gewoon niet te winnen. Rechts gedachtegoed zal moeten concurreren met links op het intellectuele vlak en moeten komen tot concrete doelen.

Helemaal achteloos en onnozel zoals socialisten het doen, zal het nooit kunnen worden en dat is zeker ook niet onze insteek. Het ligt niet in onze aard om u te beloven dat als het ware rechtse gedachtegoed aan de macht komt, er een sinterklaas langskomt die u van cadeautjes voorziet. Wij gaan uit van een samenleving waar individuele verantwoordelijkheid en vrijheid hand in hand gaan. De vrijheid realiseren waarmee u de inrichting van uw leven zelf in de hand heeft, is ons uitgangspunt. U moet de vrijheid hebben om met uw soortgenoten in een veilig land te kunnen leven. Recht op goed onderwijs dat niet doorspekt is met linkse indoctrinatie, propaganda voor de multikul en kwaliteitsdaling doordat buitenlanders die niet kunnen meekomen aan een diploma geholpen moeten worden. Pensioenen die uitkeren waar u voor betaald heeft in plaats van gokken alsof de fondsen massaal gokken in het casino. Visies en de wens om problemen op te lossen waar we op de langere termijn ook nog wat aan hebben, werken beter dan de dief op korte termijn.

Kiezen voor een visie op lange termijn in plaats van het verleidelijke denken op korte termijn waarbij sinterklaas elke maand uw uitkering aanvult totdat de schulden zo hoog zijn opgelopen dat het land failliet gaat, vergt veel moed. Niet de lafheid van kamerleden als Brinkman die als het even tegenzit de partij verraadt en tracht een splijting te veroorzaken om er persoonlijk beter van te worden. Niet de dwaasheid van jongeren die klakkeloos achter zo'n verrader aan blijven lopen en hem zelfs zouden pijpen als hij hen in de publiciteit brengt. Niet de achterlijkheid van internethelden die met een grote bek anderen in gevaar brengen door volstrekt nutteloos teksten te gaan posten waarvan bekend is dat justitie de beheerder van zijn bed zullen lichten. En zeker niet al die egotrippers die enkel rechtse politiek willen bedrijven omdat het ze spannend lijkt en ze daar een goede positie krijgen. Nee, het gaat om de moed van mensen die in het openbaar durven strijden voor een beter Nederland terwijl ze weten dat vijanden hen naar het leven staan.

Wilders is in al deze opzichten een held. Zijn hele leven heeft hij opgegeven om te voorkomen dat Nederland in een islamitische heilstaat verandert. Met zijn meningen kunt u het eens of oneens zijn, maar feit is wel dat hij persoonlijk de verantwoordelijkheid neemt voor zijn daden en dat ook niet op anderen kan afschuiven. Hij kan zich niet verschuilen achter een verschil van mening met de fractie. Hij kan niet simpelweg uit de politiek stappen en zijn leven terug krijgen. Brinkman heeft makkelijk praten. Uit de fractie stappen levert hem meer vriendjes dan vijanden op en als het straks in de politiek niet meer lukt, raakt hij in de vergetelheid en dan zit hij zo weer in de anonimiteit zijn buurman te bedreigen met een hamer onder het genot van een borrel. Kritische webloggers op internet zijn helden. Met gevaar voor eigen leven, baan en gezin, lopen zij grote risico's vanwege hun activiteiten. Ondergewaardeerde activiteiten, want kritische schrijvers worden altijd gezien als rancuneuze wereldvreemde racisten.

Nationalisme impliceert bijna verraad omdat het zo verleidelijk is. Geen zware intellectuele uitdagingen meer, geen dagelijks bedreigingen meer, geen geheime dienst meer die op uw vingers kijkt en geen justitie meer die elk moment kan binnenvallen in uw woning. Wanneer u het rechtse gedachtegoed naast u neer legt, zult u warm onthaald worden door links. U bent immers vergiftigd en zij zullen uw hart later wel ontdooien. Om vervolgens een mes tussen uw ribben te steken, dat dan weer wel. Of dacht u dat u na het afzweren van uw mening er opeens bij gaat horen? Dat de maatschappelijke diskwalificatie die u door links is opgelegd opeens als sneeuw voor de zon verdwenen is? Dat mede nationalisten, rechtsdenkenden, realisten of hoe u dat tuig verder ook noemt het u in dank zullen afnemen dat u hen verraden heeft? Wel nee, na het verraad ontdekt u dat u beter de politiek niet had misbruikt. Politiek misbruiken voor het eigenbelang heeft onder het nationalistische gedachtegoed meer consequenties dan onder het socialisme.

Wim Kok en Jacques Wallage verrieden het socialisme door extreme bonussen goed te keuren aan de top van PostNL. Pure zelfverrijking. Links lullen, rechts vullen. Met name Kok heeft jarenlang in de politiek gestreden tegen bonussen. Zoals u weet zijn alle socialisten jaloers op geld in andermans bezit en zullen ze er alles aan doen om te betogen dat arme mensen doodgaan omdat het geld aan hoge bonussen niet aan hen kan worden uitgegeven. Nog steeds zien we dagelijks in de politiek socialisten ageren tegen "asociale" bonussen en wat doen die salonsocialisten zodra ze uit de politiek stappen? "Fuck het linkse gedachtegoed, en dank voor het kwartje van Kok, ik ga dik geld verdienen en jullie krijgen maar de tering." Dergelijk verraad heeft geen consequenties. Geen journalist zal zich wagen aan het trekken van de conclusie dat links zich voor de zoveelste keer heeft gediskwalificeerd. Verandering van opvatting bij een rechtse partij zoals Brinkman deed, trekt meteen de pissebedden en de kakkerlakken aan.

Om verraders, profiteurs en de jongens die snel binnen willen zijn buiten de deur te houden, hebben rechtse partijen veel veiligheidsmechanismen moeten inbouwen. Partijen sluiten voor leden, geheime informatie en beveiligingen. Dan nog hebben die partijen het grote probleem dat hun achterban verre van stabiel is. Een linkse profiteur is bereid zijn hele leven lang links te stemmen zolang zijn geld binnenkomt. Rechtsdenkenden keren al snel hun rug toe naar hun partij als ze niet snel geleverd krijgen. Vandaar dat we hen eens willen vragen wat zij nou op lange termijn willen en mensen erop willen wijzen dat het er niet om gaat dat een partij, website of forum precies doet wat u wilt, maar dat we met z'n allen dichter bij onze doelen komen. Het kan zijn dat u tot de conclusie komt dat onze doelen verschillen en dat u liever uw leven lang blijft trollen op internet. Ook prima, laat ons dan met rust. Misdefinitie heeft zo zijn eigen motieven en agenda. We laten ons niet naaien door links, maar ook zeker niet verraden door rechts.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 24-03-2012 om 06:05.
Als nationalisme nu net als voetbal beleefd zou worden zouden we het een stuk makkelijker hebben... (ik las een mooi interview met JŁrgen Schwab die een soortgelijke vergelijking maakte).
Reactie door Misdefinitie (Mod) op 24-03-2012 om 23:31.
Voetbal heeft een makkelijk doel dat voor iedereen te begrijpen is: op korte termijn winnen. Dat kan maar op een manier: scoren. Het begrip nationalisme kampt met het probleem dat iedereen er iets anders onder verstaat en ze het samen nooit eens worden.

Vandaar dat we het simpel willen houden en "nationalisme" hooguit willen gebruiken in de betekenis van een tegenhanger van het socialisme. We willen werken aan concrete problemen en laten al dat gezeur over complottheorieŽn, "helden uit het verleden" en zweverige verhandelingen over het volk, liever links liggen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.