Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

590 # De gulden schede #
Gepost door Misdefinitie op 07-03-2012 om 23:22.
Henk en Ingrid hebben dagelijks slaande ruzie. Steeds vaker komt vaderlief thuis met de mededeling dat er geen geld meer is om eten voor de kinderen te kopen. Roddels beginnen rond te zingen en ondertussen wordt Henk continu bespot, bespuugd, belasterd, gestenigd en maatschappelijk gediskwalificeerd. Aan de andere kant blijkt Ingrid regelmatig te krikken met die zwarte droplul die tegenover het gezin woont om daarna steevast de portemonnee van Henk te legen in peperdure cadeau- en kledingwinkels. Verder is ze aan de drank en de coke waardoor er inderdaad te weinig overblijft voor de kinderen, maar Henk is de lul, want het gaat om kinderen en wie iets vervelends tegen kinderen doet, verdient meteen de doodstraf. Het verleden wordt vergeten, de context doet er niet meer toe en ook de oorzaak en schuldige is niet interessant. Alles draait puur om het moment waarop blijkt dat het geld verdwenen is. Oppervlakkig denken, geschiedvervalsing en regelrechte leugens moeten de slinkse kliek aan een staatsgreep helpen tijdens de crisisdagen.

Verspillingen de oorzaak.

Iedereen zal begrijpen dat het getuigt van grenzeloze achterlijkheid om over Henk in het voorbeeld te oordelen dat hij volledig de schuld draagt van het feit dat er zelfs geen geld meer is voor de meest banale levensbehoeften. Het is overduidelijk dat de megaverspillingen aan onnodige zaken zoals de vele persoonlijke genotsmiddelen van mevrouw de oorzaak van de schuldenlast zijn en dat het probleem simpelweg opgelost kan worden door minder te verspillen. Feitelijk is Henk slechts de boodschapper van het slechte nieuws. Ondanks dat hij zijn uiterste best doet om de huishoudkas weer aan te vullen, blijkt keer op keer dat de kas al leeg is geroofd door de verspiller voordat hij Łberhaupt de gelegenheid heeft gekregen om eten voor zijn kinderen te kopen. Nogal achterbaks om dan de schuld neer te leggen bij de boodschapper. Van belang is dat hij geen enkele invloed uit kan oefenen op de verspillingen. Een boodschapper die met zijn rug tegen de muur is gezet en uit wanhoop nog iets hoopt te besparen, is natuurlijk niet de oorzaak.

Binnen de hedendaagse politiek zien we echter wel degelijk terug dat mensen het de boodschappers van het slechte nieuws kwalijk nemen. Alle pogingen om het land niet verder in het verderf te storten door op de kleine zaken des levens te bezuinigen, worden geÔnterpreteerd als asociaal en als het volk maar genoeg opgehitst wordt tegen de huidige machthebbers en gaan protesteren, wordt ook dat gegeven misbruikt tegen degenen die nu in feite met hun rug richting het fusilleerpeloton staan. Een aantal voorbeelden uit de praktijk zullen dit principe kunnen verduidelijken. Duizenden onderwijzers voor wie leerkracht een veel te sterk en duur woord is, trokken naar Amsterdam nadat er in januari ook al tienduizenden leraren in Utrecht hadden gekankerd over de naar hun mening onhaalbare plannen om te bezuinigen op het onderwijs. Op het eerste gezicht is er op de staking niks verkeerds aan te merken. Onderwijs afknijpen en verneuken vinden ook wij een zeer slecht idee, maar hier is iets heel anders aan de hand wat we niet mogen negeren.

Al veel vaker hebben we het eenvoudige principe uitgelegd van het minder moeten verspillen wat door kwade tongen altijd wordt uitgelegd als asociale rechtse bezuinigingen. Met een staatsschuld van 400 miljard, zijn de last om af te betalen en de rente zo hoog, dat we geen geld meer hebben voor de meest noodzakelijke dingen in de maatschappij. Om die te bekostigen, gooit links van oudsher elke keer belastingen omhoog voor de mensen die wel werken, maar dat kan niet onbeperkt. Eens is het geld op en we zitten dicht tegen dat moment. Behalve steeds belastingen opleggen is er nog een andere manier om weer over geld te beschikken. Namelijk minder verspillen. Minder verspillen is nadrukkelijk iets heel anders dan bezuinigen. Kort gezegd betekent minder verspillen dat de totaal onnodige uitgaven worden gestopt en heeft de term bezuinigen de negatieve klank gekregen van afbrokkelen van het noodzakelijke. Problematisch is de werkelijkheid waarin de boodschappers geen macht hebben over de miljardenverspillingen; enkel over bezuinigingen.

Onze Henk kan hooguit zijn uiterste best doen op zijn werk om niet ontslagen te worden. Eventueel kan hij in uiterste nood zijn baas wat onder druk zetten om hem opslag te geven na een fantastische prestatie, net zoals een overheid zijn bevolking onder druk kan zetten door hogere belastingen op te leggen, maar daar zit een maximum aan. Wordt het geld opgemaakt door anderen, bijvoorbeeld door dieven, uw vrouw of de vorige regering, dan valt dat buiten zijn macht. Hij kan tevens niet voorkomen dat Ingrid aan de coke blijft. Net zoals Wilders, die slechts gedoogsteun geeft aan het minderheidskabinet, niet kan voorkomen dat er miljarden uitgegeven blijven worden aan ontwikkelingshulp, massa-immigratie en Europa. Zulke linkse hobby's zijn voor socialisten als coke voor Ingrid: broodnodig en wie commentaar levert wordt gedemoniseerd totdat de dood erop volgt. Tegen dit soort onkruid bestaat geen fatsoenlijk middel. Wel ja, Henk kan Ingrid volledig in elkaar slaan en als de verspillingen per se moeten stoppen, dan kan er een moord volgen, maar dat mag niet.

Roddel en achterklap doen de rest. Henk is slecht voor kinderen, PVV'ers zijn genadeloze racisten en rechts gedachtegoed is voor asociale kapitalisten die de minder bedeelden in de samenleving laten creperen. Over de verslavingen aan coke en miljardenverspillingen geen woord, want dat hoort bij het leven en daar mag niet over gesproken worden. Elke poging om mensen tot redelijke discussies te bewegen, lopen uit op verwijten en nog meer achterbaks gelul. Stakende onderwijzers, schoonmakers en FNV-ers worden erbij gehaald om te kunnen zeggen dat iedereen een hekel heeft aan "rechts". Valt u niks op aan het type mensen dat tijdens de stakingen zo'n grote mond hebben? Onderwijs is al decennia lang een linkse aangelegenheid. Om de multikul met zijn vuile criminelen aanvaardbaar te maken, maakt het onderwijs sinds de jaren '60 gebruik van linkse propaganda die de kindertjes moeten indoctrineren. Leraren zijn en stemmen over het algemeen links en hebben al die jaren niet geklaagd toen de PvdA het onderwijs verkrachtte.

Basisvorming, afschaffing Mammoetwet, tweede fase, tweede fase tweede stijl, competentiegericht leren en samenwerkend leren zijn allemaal constructies die door links zijn verzonnen om de kennis uit het onderwijs te halen zodat hun allochtone achterban ook gratis aan een diploma kan komen. Ophokplicht werd standaard: leerlingen moeten wel op school blijven zodat het net lijkt alsof ze veel leren, maar scholen zijn eigenlijk een veredelde kinderopvang geworden waarbij het aan de mate waarin leerlingen zich wensen te conformeren aan het vergiftigde socialistische gedachtegoed uitmaakt of ze de school verlaten met een goed diploma of niet. Nu het geld op is en het huidige kabinet met de rug tegen de muur staat, gaat de linkse oppositie klagen dat er met de 1040-urennorm een ophokplicht bestaat en alle goede kennis uit het onderwijs is verdwenen. Miljarden zijn er verdampt om hun ideeŽn levend te houden toen zij aan de macht waren. Luister goed, stelletje linkse lerarenminkukels, als jullie partijen het geld niet hadden weggegooid, was er nu geld voor een extraatje.

Schoonmakers hebben dezelfde boter op hun hoofd laten smelten op de plank voor hun kop. Lang leve de multikul en niet gehinderd door kennis van zaken als een lompe boer iedereen diskwalificeren die daar kritisch over is, maar wel massaal willen protesteren als blijkt dat al die zwarten hun baantjes hebben overgenomen tegen een salaris waarvoor ze hooguit een pot met bonen kunnen kopen. Kwamen die asielprofiteurs niet juist naar Nederland om werk te doen wat zij als Nederlandse schoonmakers niet wilden doen? O wacht, die onzin is allang naar het rijk der fabelen verwezen met als hoogtepunt de publicaties van de werkloosheidscijfers waaruit blijkt dat Nederland nooit buitenlanders nodig heeft gehad. FNV-bondgenoten staat al tijden bekend als een aanhangsel van de PvdA. Lekker nivelleren en roepen dat het socialisme zo rechtvaardig is. Inderdaad, rechtvaardig is het, dus niet zeuren over loon. Jammer dames en heren, het geld is helaas op. Jullie zijn allen de lul, tenzij er toegestaan wordt dat we nu eens de verspillingen stoppen.

Hoe overduidelijk het voor mensen met fatsoenlijke intellectuele vermogens ook is: de meeste politici en burgers snappen niet dat het geld dat nu verspild wordt aan ontwikkelingshulp, massa-immigratie en Europa ook gebruikt had kunnen worden voor beter onderwijs, menselijkere zorg en hogere lonen voor harde werkers. Ingrid zal altijd blijven schreeuwen dat haar coke uiterste noodzaak is en dat het juist haar man Henk is die onacceptabel gedrag vertoont door het slechte nieuws van de lege huishoudpot te vertellen. Binnen de politiek zien we iets soortgelijks. Ongeacht de hoeveelheid miljarden die er worden verspild aan linkse hobby's, zullen de socialisten altijd naar anderen wijzen. "Kijk, zij hebben nog geld, pak dat eerst maar af." Sorry mensen, wij gaan (extra) diefstal om uw coke en alcohol te financieren echt niet toe staan. U zult moeten afkicken en snel ook. Begrijpelijkerwijs hebben ontwikkelingshulp en massa-immigratie nogal een emotionele lading. Wilders komt met een andere besparing: de gulden.

Vorige week presenteerde de PVV het Lombard Street Research rapport waaruit zou blijken dat stoppen met de euro weliswaar 51 miljard kost, maar dat we daarmee een verspilling van tussen de 125 en 250 miljard zullen besparen aangezien we dan niet meer hoeven op te draaien voor parasiterende landen als Griekenland, Portugal, ItaliŽ en Spanje. Met dit rapport gooide Wilders weer eens de knuppel in het hoenderhok. Links had natuurlijk kunnen denken van: "We hebben nu al honderden miljarden verspild aan onze hobby's, we willen niet dat de PVV aan emotioneel beladen thema's over mensen komt en we willen graag dat onderwijzers, schoonmakers en andere werknemers weer wat koopkracht erbij krijgen. Laten we nu eens serieus naar de bevindingen uit het rapport kijken." Een maal raden wat er echter gebeurde. Serieus een voorstel van de "vijand" bekijken? Vergeet het maar. Heel socialistisch Nederland viel aan. Voornamelijk linkse wetenschappers wisten niet hoe snel ze het rapport kapot moesten blaten.

Het is nogal opvallend hoe snel de aasgieren er als de kippen bij zijn om het rapport af te kraken. Andere onomstotelijke "waarheden" zijn in het verleden met heel wat minder overtuigend bewijs aangenomen. Een groot deel van de Joodse versie van de Holocaust moet op straffe van een celstraf voor waar aangenomen worden op basis van emoties en interpretaties terwijl we zo het idee hebben dat u nog nooit een foto van een daadwerkelijk functionerende gaskamer heeft gezien. Rapporten over de opwarming van de aarde eisen bij de kleinste temperatuurschommelingen dat u ook de conclusie dat het smerige milieuvervuilende gedrag van mensen daar de schuld van is, voor waar gaat aannemen. Waarbij die wannabe wetenschappers cruciale hiaten in hun verfijnde onderzoeken weigeren te verklaren en ook niet kunnen vertellen waarom we in de middeleeuwen en ver daarvoor ook al ijstijden en hitteperioden kenden. Toegegeven, het rapport van de PVV heeft een hoog "wij van WC-eend"-gehalte, maar toont wel aan wat consumenten al jarenlang weten.

Econoom Mathijs Bouman tracht met een aantal drogredenen het volledige rapport van tafel te vegen. Leerlingen van de HAVO/VWO zouden de economische redeneringen niet in hun boeken terug kunnen vinden. Logisch, aan hen wordt ook niet verteld dat het bedrag aan ontwikkelingshulp van de afgelopen 60 jaar net zoveel is als de staatsschuld, dat van het bedrag aan massa-immigratie iedere Nederlander minstens 20.000 euro aan spaargeld had kunnen hebben en dat als we niet al die miljarden aan Europa hadden moeten geven, zij 10 keer beter onderwijs hadden gehad. Kinderen worden verpest en geÔndoctrineerd met linkse propaganda, maar dat bewijst het ongelijk van de statistische cijfers in het rapport niet. Bouman stelt bovendien dat het vergroten van de export helemaal niet hoeft te betekenen dat er minder te consumeren over blijft. Ja, geef alles weg en koop het twee keer zo duur terug. Socialistisch gedachtegoed is gebaseerd op het principe "alles weggeven". Als we het zelf weer nodig hebben, moeten we daarvoor nogmaals dokken.

Voorts zouden de kosten van de euro niet te kwantificeren zijn. "Onzin," zeggen wij. We nodigen iedere pro-euro kloothommel uit om, als we gaan winkelen, het verschil te betalen tussen de guldenprijs + inflatie en de huidige europrijs. Elke consument met meer dan een hersencel weet dat de meeste producten die zij kopen sinds 2002 vrijwel zijn verdubbeld in prijs terwijl de inflatie in 10 jaar maximaal 30 % is geweest. Hoezo niet te kwantificeren? Als we er ingewikkelde formules op los laten die kijken naar gemiddelden over speciaal gespecialiseerde gebieden? Rot toch op. Veel huizen, met name in de Randstad, zijn bijna 40.000 euro te duur. Vandaar dat de prijzen dalen en mensen met een tophypotheek kapot gaan. Die hebben echt geen boodschap aan theoretisch wetenschappelijk geleuter over bruto nationale producten. Ze worden eerder een bruto nationaal-socialist als ze dat horen. Dat gelul over koppelen is ook bizar. Sinds de middeleeuwen is de gulden altijd stabiel geweest. Gekoppeld en niet gekoppeld.

Wat ze u niet vertellen, is dat het grote geheim van de gulden een koppeling aan goud was. Goud dat altijd zijn waarde heeft gehouden. In tegenstelling tot de euro die in feite een luchtbel is. Ten tijde van de gulden was het verplicht om een hoeveelheid goud te hebben voor elke gulden die werd uitgegeven. Gaandeweg is dat weliswaar steeds minder geworden, maar nog steeds denken hele volksstammen dat geld gekoppeld is aan goud. Omdat 99 % van de mensen toch nooit al het geld van de bank halen, zijn er slimmeriken gekomen die bedachten dat de banken ook wel minder goud per gulden in kas konden hebben, maar dat bracht weer het gevaar van een bankrun met zich mee. Voor dat goud is de term vertrouwen in de plaats gekomen. Mensen hebben tot aan het einde van de gulden in 2002 erop vertrouwd dat ze altijd hun geld terug konden krijgen van de banken en er altijd wel iets van goud was. Door de invoering van de euro is die belangrijke koppeling en het vertrouwen komen te vervallen door politieke trucjes.

Waarom was die koppeling aan goud belangrijk? Omdat geld niks anders was en is dan een makkelijk middel om waarde over te dragen en te verkrijgen. Goud is zwaar en diefstalgevoelig, dus ruilden mensen dat vroeger in bij de goudsmid en later bij de bank om geld te krijgen dat heel wat makkelijker is in het dagelijks gebruik. Anderen wilden dat geld graag aannemen als betaling voor goederen en diensten om de simpele reden dat ze wisten dat ze er goud voor terug konden krijgen. Die fysieke koppeling is nodig om ervoor te zorgen dat er niet meer geld in omloop komt dan er fysieke waarde in goederen en bezit bestaat. Is dat wel het geval, dan krijgen we inflatie. Stel dat er op de wereld 1 miljard goederen bestaan en 1 miljard muntstukken, dan kan elk goed 1 muntstuk kosten. Slaan we er 1 miljard muntstukken bij, dan hebben we niet opeens 1 miljard extra goederen, maar iedereen wil wel blijven kopen. Geld bijslaan en bijdrukken zorgt er derhalve voor dat de prijs van de goederen omhoog moeten, anders is er te weinig voor de hoeveelheid geld.

Bijdrukken van geld is precies wat er in Europa is gebeurd. Landen die enkel parasiteren, niks bijdragen en wel schulden maken, blijven oneindig geld lenen wat in feite bijdrukken van geld impliceert. De landen van wie zij lenen hebben immers allemaal een staatsschuld en dus wordt er extra geld geschapen. Het gevolg is dat de prijzen extreem stijgen, want voor dat extra geld moet wel gekocht kunnen worden. Waardoor consumenten nog meer in de problemen komen, minder kopen en de economie stil komt te liggen. Komt de economie stil te liggen, dan hebben overheden minder geld waardoor ze meer gaan lenen en zo gaat het cirkeltje van inflatie en geen geld meer hebben rond. Komt dat specifiek door Europa? Jazeker, want zonder Europa waren niet alle landen aan elkaar gekoppeld en hadden we niet al die miljarden hoeven weggeven aan landen die het geld continu als water hebben lopen verkwisten. Europa is als een gezamenlijke hypotheek voor 27 huishoudens waarvan een groot deel de lasten niet betaalt en derhalve iedereen failliet gaat.

"Ja maar de gulden was sinds 1970 gekoppeld aan de sterke Duitse mark en als we dat nu niet doen, is dat een geheel nieuw experiment met alle kansen op mislukken van dien." Fuck you, de euro was pas een nieuw experiment waarvan al helemaal geen positieve referentiepunten bestonden. Het was nog erger dan een gok aangezien het volledig zonder onderbouwing gebeurde. Sterker nog, de bevolking is gewoon besodemieterd. Begin jaren '90 zijn we Europa ingeluld met het idee van een rijk met de 12 meest bekende en "rijkste" eurolanden. Weet u het nog? We zouden de ECU krijgen. De European Currency Unit. De fucking schoolboeken met die propaganda hebben we hier nog liggen. Maar nee, dat ging niet ver genoeg. Zou de bevolking eenmaal instemmen met een verdubbeling van het aantal allochtonen, een verdubbeling van de staatsschuld en een nieuwe munt, dan moest het ook in een keer goed met 27 eurolanden. Aldus geschiedde. Alles verdubbelde. Allochtonen, schulden, eurolanden en vooral alle ellende. Harde feiten die niemand kan ontkennen.

Vandaar dat we ook niet warm of koud worden van die figuren die denken dat we in ruil voor de euro misschien wel terug kunnen naar een gemeenschappelijke munt voor alleen een paar landen. Wij zijn echt niet vergeten dat die ECU juist is afgeserveerd omdat links voor de grotere winst ging en geen enkele econoom daar voorstander van was. Denkt u werkelijk dat als rechts aan de macht komt, zij het zullen accepteren dat links een afgezwakte versie van hun mislukkingen kunnen aanhouden? Natuurlijk niet. Alles moet weg en terug gebracht worden in de oude staat toen Nederland nog trots, blank rijk en beschouwd kon worden als een wereldwijde kenniseconomie. Al die slinksen bewijzen sowieso wel hun ongelijk door de manier waarop ze nu met deze kwestie omgaan. Maurice de Hond stelt dat de meerderheid niet wil dat de gulden terug komt; 39 % van de slinksen en 81 % van de PVV'ers willen wel. Zouden die socialisten er niet eens goed aan doen om na 10 jaar eindelijk eens de voordelen van de euro uit de doeken te doen?

Overweging.

Maak niet een denkfout door te beweren dat wij voorstanders zijn van de nare beslissingen die het kabinet wil gaan nemen. Bezuinigingen op onderwijs, zorg, pensioenen, werknemers en veiligheid zijn voor ons net zo onacceptabel als bezuinigen op het voedsel voor de kinderen. Waar het om gaat is dat het niet zo moet zijn dat als het ware de boodschapper van het slechte nieuws, of het nu de vader uit het voorbeeld is of het kabinet met de lege schatkist, als de ultieme boosdoener wordt gezien. Kan de vader er iets aan doen als zijn vrouw die de broek aan heeft al het geld over de balk heeft gesmeten? Nee! Kan de PVV er iets aan doen dat de PvdA tussen 2006 en 2010 de schulden heeft verdubbeld en tijdens de paarse kabinetten het onderwijs reeds de doodsteek heeft gegeven? Nee! Rutte en Wilders troffen aan het begin van Bruin 1 de lege schatkist aan en daarom praten we dus over de oorzaken. Steek de hand in eigen boezem en begin te beseffen dat de wellicht door u ondersteunde linkse verspilzucht ons deze ellende heeft gebracht.

Inspelen op snelle emoties en daarbij de hele geschiedenis en alle feiten vergeten hebben hersenloze socialistische imbecielen in staat gesteld om u grandioos te besodemieteren. "Kanker nazi's, kritisch op massa-immigratie is discriminatie. Vuile flikkers! Onze kinderen hebben honger, onderwijs wordt verkracht, schoonmakers onderbetaald en werknemers uitgezogen door het extreem rechtse kapitalisme! Dat is zo asociaal, wij hebben geen argumenten nodig. Volkert, help ons!" Precies dezelfde mensen die 70 jaar geleden ook tegen het Verzet waren, in het bouwen van kampen geen miljardenverspillingen zagen en enkel dachten aan hun eigen voedselbonnen. Levensgevaarlijk, want de getergde bevolking die door de miljardenverspillingen van links haast aan de bedelstaf zit, zal eerst willen eten en dan pas willen nadenken over de oorzaken als het al te laat is. En laat links dan heel vuil het eten beloven. Trap niet weer in de linkse val. In plaats van bezuinigen zullen zij de hyperinflatie aanwakkeren waardoor u straks met nog meer ellende zit.

Vanuit het linkse perspectief is (praten over) de terug keer van de gulden desastreus. Hun positie hebben ze altijd bereikt door anderen met de rug tegen de muur te zetten. Wanneer een rechts kabinet met een door hun geleegde schatkist zit en derhalve vervelende maatregelen moet nemen, kunnen zij van de daken schreeuwen dat rechts asociaal is en aangezien de mensen dan in een lastig parket zitten, zijn ze de linkse oorzaak allang vergeten. Kan dit kabinet echter besparen met de gulden, dan is dat stokpaardje weg. Het kabinet hoeft dan niet meer te bezuinigen op zaken die de burger belangrijk vindt waardoor stakingen uitblijven. Het kabinet kan de besparingen aanwenden om de schulden omlaag te gooien waarna op korte termijn de belastingen omlaag kunnen. Mensen kunnen dan hun eerste levensbehoeften veilig stellen, zijn tevreden en hebben tijd om na te denken over hoe die linkse ellende kwam. Minder verspillen door de terugkeer van de gulden betekent geen nutteloze bezuinigingen en verspillingen meer. Links is dan failliet.

Behalve dat rechts met de gulden kan aantonen dat het oplossen van de problemen ook zonder nare bezuinigingen kan en daarmee links buiten spel zet, is de gulden ook desastreus voor het socialistische gedachtegoed in het algemeen. Socialisten houden van een groot rijk met totalitaire controle waarmee iedereen onder dwang moet doen wat de moralistische salonsocialisten zeggen. Of dat nu het Derde Rijk is waarin alle Joden worden vergast of het Vierde Rijk Europa waar alles wat rechts is wordt vervolgd of vermoord en de Joden het alsnog moeten ontgelden door de invasie van antisemitistische moslims: het principe van een socialistische pot waar onderdrukking en fascisme een rol speelt blijft. Bij zo'n rijk hoort een gemeenschappelijke munt en als de gulden terug komt, betekent dat ook het einde van (een groot deel van) Europa. Nederland is immers de grootste nettobetaler in Brussel. Vandaar dat pro-Europa dwazen de euro haast met hun leven proberen te verdedigen. Mislukt het nu, dan is het voorgoed klaar.

Wanneer er een schaap over de dam is, volgen er meer. Proeven mensen eenmaal van de besparing van de gulden, dan willen ze aan de ontwikkelingshulp en de massa-immigratie gaan knagen om een jaar eerder met pensioen te kunnen. Een nationale munt wekt bovendien nationalistische gevoelens op en als we weer kunnen koppelen aan de Duitse mark, dan zal de hang naar de goede oude tijd groter worden. Links zal ten slotte met de schaamrood op de kaken moeten toegeven dat ze ons verneukt hebben met de euro en zijn derhalve voor decennia lang gediskwalificeerd uit de politiek. Burgers zullen ervaren dat hun lasten elke keer om laag gaan als een rechtse regering de belastingdruk vermindert. Vlaktaks zal nog eens miljarden besparen waardoor we korter kunnen gaan werken, meer tijd hebben om echt te leven en minder bezig zijn om puinhopen van links op te ruimen. Nederland wordt weer van de Nederlanders. De gulden zal aanvoelen als een warme vochtige schede in tegenstelling tot de linkse stok gewikkeld in prikkeldraad waarmee we nu anaal verkracht worden.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.