Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 14 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

602 Bevrijd van vrijheid (10)
601 Libertarisme riekt naar anarchie (7)
600 Politiek is niet voor rede vatbaar (2)
599 Europa is ons niet de baas (10)
598 Breivik? Ik zou niet anders willen!
597 Nivelleren? Krijg de kolere!
596 Socialisme valt door de mand (3)
595 Asielbeleid is uitontwikkeld
594 Gepest door geheugenverlies (7)
593 Nationalisme vol collaborateurs (2)
592 Meten met twee matennaaiers (1)
591 Rechtskwaad van de pedojager (2)
590 De gulden schede
589 Ram het fatsoen erin (2)
588 Internet openbare gierput
587 Haat op herhaling
586 ACTA smerige handelspraktijk
585 Westerse vrijheid zwaar overschat
584 Criminele moslims zijn beesten (3)
583 Wet is kraakhelder (2)

584 # Criminele moslims zijn beesten #
Gepost door Misdefinitie op 05-02-2012 om 23:22.
Baanbrekend onderzoek zou volgens Canadese psychologen onthullen wat de vijanden van ons volk al die tijd al geroepen hebben. Socialisten zouden al op jonge leeftijd over de cognitieve vermogens beschikken van Einstein en rechtse rakkers moeten zich behelpen met het IQ van een net uitgekakte drol. Minder bedeelden in de bovenkamer waar normaal de hersenen moeten zitten, voelen zich meer aangetrokken tot vreemdelingenhaat, xenofobie en andere racistische denkbeelden zoals de blanke superioriteit. Men vond een correlatie tussen rechts en vooroordelen en tussen vooroordelen en zo dom zijn als het achterwerk van Allah's varkens. Benadrukt wordt dat de gevonden resultaten niet het gevolg zijn van het onderdrukken van rechtse critici waardoor deze simpelweg geen kansen meer krijgen in de maatschappij. Middels suggestieve vragen is er puur gekeken naar de populistische vooroordelen. Onderzoeken die de linkse intelligentie moeten aantonen gaan eraan voorbij dat links niet eens sarcasme, vooroordelen en feiten van elkaar kunnen onderscheiden.

Feiten zijn geen vooroordelen.

Vooroordelen creŽren en gebruiken wordt door de linkerkant gezien als een activiteit van extreem rechtse nazi's met een chromosoom teveel. Gangbaar is het standpunt dat een vooroordeel het resultaat is van hersenloos beweren dat een snelle conclusie over een lid van een groep, een generaliserend oordeel over de hele groep rechtvaardigt. Om dit standpunt kracht bij te zetten, komen ze met zelf verzonnen voorbeelden over buitenlanders. Wanneer een Marokkaan betrapt wordt op stelen, zeggen ze, staat rechts meteen klaar om het vooroordeel de wereld in de helpen dat alle Marokkanen wel zullen stelen. Iedereen over een kam scheren noemen ze dat. Onder het mom van dat een dergelijke bewering nooit waar kan zijn, er is immers slechts een beetje nette Marokkaan nodig om het vooroordeel in elk geval theoretisch te kunnen ontkrachten, roepen ze dat de rechterkant per definitie achterlijk is. Opvallend is dat links blijkbaar schijnt te weten dat een generalisatie op basis van een enkel geval idioot is en niet serieus genomen moet worden.

Alexander Pechtold bevindt zich met zijn D66 aan de linkerkant van het politieke spectrum. Zijn partij is fel anti-PVV vanwege de vooroordelen die de partij zou hebben jegens buitenlanders. Meerdere malen heeft Pechtold in het openbaar gesuggereerd dat de PVV een racistische partij is die een gevaar voor de democratische samenleving vormt. De enige argumenten die deze aalgladde teflonpop al die jaren heeft aangedragen is dat de standpunten van Wilders generaliserend zijn jegens alle moslims. Zo'n man zou er op z'n minst van op de hoogte moeten zijn dat oordelen over een handjevol individuen een vooroordeel over de volledige groep nooit kan rechtvaardigen. Vandaar dat hij tijdens het schrijven van zijn boek over Henk en Ingrid al uit ging van de premisse dat de PVV simplistische en populistische politiek bedrijft die uiteindelijk nergens toe zal leiden en daarvoor slechts 13 "PVV'ers" sprak. Op basis van gefingeerde uitingen van slechts 13 "PVV'ers" uitspraken doen over alle 1,5 miljoen PVV'ers, is blijkbaar acceptabel voor links.

Probeert u eens het zelfde trucje uit de halen als Pechtold. Als hij het kan en mag, dan mag u het ook. Tenminste als we uitgaan van de algemene norm dat mensen gelijk zijn. Regelmatig worden we door geitenneukers met de dood bedreigd. Door van die vervelende idioten die net even te vaak hun piemeltje in een kameel hebben willen douwen uit angst anders nooit meer aan een ongesluierde vrouw te kunnen komen. We mogen vinden dat zulke figuren vallen onder de noemer van idioot niet waar? Anoniem roepen dat ze ons de keel komen doorsnijden met hetzelfde gekartelde mes waarmee ze hun varkens onverdoofd castreren, mag zeker onder deze kwalificatie vallen. In tegenstelling tot Pechtold, kunnen wij veel meer uitingen overleggen waaruit blijkt dat er op z'n minst iets niet deugt aan dat gedrag. Kennelijk mogen we op grond van deze evidentie veilig concluderen dat de hele groep wel zo zal reageren. Zeggen dat alle PVV'stemmers mongolen zijn is geen probleem, maar wat nou als u zou roepen dat alle moslimmannen beesten zijn?

Oepsie, dan is het opeens een vooroordeel. O nee, beter nog, het wordt door die fascistische imbecielen van het MDI gezien als strafbare belediging. U weet wel, van dat soort belediging dat stiekem toch niet onder de strafwetten valt, maar waarbij justitie wel krampachtig probeert om op last van een stelletje privaatrechtelijke droplullen een veroordeling rond te krijgen. Kinderachtige woordspelletjes waar niemand iets aan heeft. Moeten we ons werkelijk gaan verdedigen op grond van een denkbeeldige realiteit waarin we maar moeten raden wanneer links vindt dat er zeker sprake is van een vooroordeel om te voorkomen dat we in de gevangenis verdwijnen? Sodemieter op, wij doen helemaal niet aan vooroordelen. Feiten vormen ons handelsmerk en we zullen ze eens voor de zoveelste maal aan een hoop stront laten ruiken die echt geen moorkop wordt als links er met de slagroomspuit op klaarkomt. Joehoe, linkse randdebielen, het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) heeft in een rapport geschreven dat 65 % van de Marokkanen criminelen zijn.

Lieve help, is dat even schrikken. Pechtold meent zijn vooroordelen al te kunnen rechtvaardigen door niet eens een duizendste procent van de totale hoeveelheid aan PVV'stemmers te interviewen en wij kunnen onze beweringen staven door het feit dat niet minder dan tweederde van de Marokkanen tuig is. Sterker nog, het gaat nog om de Marokkanen die zijn aangehouden nadat de politie ervan op de hoogte is geraakt en zin heeft in optreden. Zoals u uit eerdere artikelen al eens heeft kunnen vernemen weigert de politie veelal aangiften op te nemen van een Nederlander die een strafbaar feit van een moslim komt aangeven. Het is derhalve vrij veilig om aan te nemen dat die 65 % een voorzichtige schatting is. Het SCP is werkelijk geschokt. Criminaliteit blijkt de grootste zorg van immigratie te zijn. Anders gezegd: massa-immigratie zorgt voor massa-criminaliteit door Marokkanen en Antillianen. Niet-westerse allochtonen hebben 6 keer zo vaak een uitkering als autochtonen.

Wel meten onderzoekers een toegenomen opleidingsniveau van allochtonen. Oplettende lezers zullen meteen verwijzen naar de malaise binnen het hoger onderwijs waarbij het niveau expres omlaag is gehaald om kansarme allochtonen de kans te geven om een diploma te halen die ze, indien ze op het juiste niveau hadden moeten slagen, nooit hadden kunnen krijgen. Denk voor de lol even terug aan de HvA, INHolland en al die andere mislukte instellingen. Werkloosheidscijfers zijn eveneens tekenend voor de situatie. Over het algemeen zijn niet-westerse allochtonen 3 keer zo vaak werkloos als autochtonen en u moet daarbij beseffen dat onder die werkloze autochtonen ook hordes kritische webloggers zitten die nooit meer aan het werk komen omdat ze bij voorbaat overal gediscrimineerd worden vanwege hun politieke gezindheid. Valt het u ook zo op dat wij altijd met cijfers komen en links met onzin? Met zulke keiharde cijfers die jaar in jaar uit sterker worden, kan niemand meer zeggen dat de rechterkant grossiert in vooroordelen.

Alles behalve intelligent.

Psychologen die verantwoordelijk waren voor het onderzoek dat we hierboven hebben aangehaald, hebben gevonden dat intelligentie afhankelijk is van haat jegens mensen die anders zijn. Bijvoorbeeld mensen die homoseksueel zijn. Homohaters zijn over het algemeen inderdaad niet zo bijster slim. Een homo die de anusridder speelt op zijn maat, zal niet geÔnteresseerd zijn in de knappe vrouwen waarmee wij van bil willen gaan. Zodoende hebben wij meer en is er, afgezien van wat platte opmerkingen om te schokkeren, geen enkele reden om homohaat te verspreiden. Laten we daarom eens gaan kijken naar hoe intelligent de niet-rechtse kant nu werkelijk is. Onder links scharen we uiteraard socialisten, maar ook alle leden van de multikul vallen ons inziens daaronder. De meeste moslims zullen immers niet PVV stemmen en omdat de PVV wordt vergeleken met de nazi's, zullen Joden en Polen dat ook niet doen. Welbeschouwd zien we steeds vaker dat in heel veel groepen homohaat een rol speelt, behalve bij die "extreme" rechtse rakkers.

Even een snelle inventarisatie. Opperrabbijn Aryeh Ralbag suggereerde tijdens een toespraak ter ere van het 375-jarig bestaan van het zionisme de Joodse gemeente Amsterdam dat homoseksualiteit een ziekte is die genezen kan worden. Zijn uitingen zouden niet oproepen tot homohaat, maar de homo's slechts hoop geven; ze mogen kennelijk blij zijn dat hij niet opriep tot stenigen. Al jaren is bekend dat geweld tegen homo's vaak door Marokkanen wordt gepleegd. Motieven zijn met name het idee dat anale seks in een te nauw gat ranzig is terwijl een dromedaris slechts een bult heeft in plaats van een reet gespleten in twee helften. Wetenschappers wijzen erop dat deze daders veelal slecht zijn opgeleid, uit probleemgezinnen komen en zijn misbruikt door genadeloze pedofielen. Ze stemmen voornamelijk links en van de heilige profeet mogen ze enkel actieve homoseks hebben als ze niks anders krijgen. Polen en andere Oostblokkers krijgen de homohaat elders met de paplepel ingegoten voordat ze naar Nederland komen.

Wellicht kunt u zich de vraag stellen hoe intelligent links wel niet over moet komen nu ze steeds een dwaze ideologie aan het verdedigen zijn waar de idioterie vanaf springt. Hasan KŁÁŁk van de Islam Democraten (merk op dat een partij als de Centrum Democraten met fascistische methoden waarvan zelfs Hitler "Ach so!" zou zeggen moest worden gezuiverd door links) roept op tot een hondenverbod omdat de meeste moslims honden zouden beschouwen als onrein. Honden horen in de natuur, aldus Hasan. Een uiting die onder dezelfde categorie zou kunnen vallen als de opmerking dat apen in de bomen horen, maar als we dat zeggen lopen we kans dat links het zo interpreteert alsof we het over bepaalde weinig gewaardeerde mensen hebben en we weer eens een boete aan ons reet hebben hangen. Kut, we zeiden het hŤ? Verdomme. Proest, honden onrein. Ergens snappen we best wel hoe die cultuurverrijkers daaraan komen. Wist u dat bepaalde honden een gruwelijke hekel hebben aan buitenlanders en harder naar ze grommen en bijten? De natuur fuckt links net zo hard.

Op andere gebieden zit het met de vermeende "intelligentie" al niet echt beter. Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN), iets wat blijkbaar net zoiets is als een samenwerking tussen honden en poezen Hondse Poes noemen, vindt een algemene regel betreffende de aanvulling op de AOW discriminatie omdat ze vinden dat vooral zij de lul zijn. Vooral mensen met een lager inkomen zijn met de nieuwe regel de klos en u raadt het al: wie nooit gewerkt heeft, blijft op dat niveau zitten. Rechtvaardigheid moet er zijn. Vakbond FNV, voornamelijk bedoeld voor links geteisem dat bij Gods gratie werkt maar er alles aan wil doen om de vrije markt om zeep te helpen, gaat kijken naar juridische stappen. Bestuurders van een islamitische school in Heerlen hadden niet begrepen dat leraren die ze op de loonlijst zetten, inclusief zichzelf, wel moeten werken. Hoezo werken? Maandag ziek melden! Ondertussen komt nog het heerlijke nieuws binnen dat de voornamelijk Marokkaanse jeugdbendes in Terwijde zijn opgerold. Je weet toch...

Desondanks komt GroenLinks naar buiten met het bericht dat extreme islamfobie toeneemt. Samen met hun Volkerts en de Islam Democraten willen zij dat mensen die negatief zijn over de islam preventief geruimd worden. Pardon, dat er preventieve maatregelen worden genomen. Ach wat, alsof links altijd zo secuur wenst te lezen als ze aan de rechterkant aan (karakter)moord doen. Nou beste linkse rakkers, er is geen sprake van een fobie; dat zou angst impliceren. Er is sprake van walging. Een gevoel van kokhalzen dat al het zuur naar boven drijft zodra we de honderden berichten onder ogen krijgen waarin leden van de multikul ons land aan het kapot maken zijn. Getuigt het van intelligentie om, met de cijfers in de hand dat 65 % van de Marokkanen crimineel zijn, te roepen dat rechtse mensen hun muil moeten houden over moslims en hun criminele gedrag? Krijg de klere maar en doe die oogkleppen af flikkers. Johan Vlemmix is zelfs met de dood bedreigd na een leuk bedoeld liedje over de boerka.

Steek de kop maar in het zand, dan weten we zeker dat GroenLinks het niet moet hebben van intelligentie. Voormalig ex-Kamerlid Halsema van GroenLinks werd iets slimmer nadat haar dochtertje werd bedreigd door een moslim. Zij verliet de politiek, liet het linkse gedachtegoed daar waar de zon nooit schijnt en leeft nu lang en gelukkig met een dik salaris en een vervuilende auto. Over backfire gesproken, zelfs wannabe moslimradicaal Tofik Dibi (GroenLinks) kwam te weten wat het is om met de verkeerde mensen in zee te gaan. Toen hij aanwezig was op een islamdebat, werd het feestje bruut verstoord door een aantal gestoorde moslims. Later gaf Dibi toe dat hij bang was. Hij zat achterin de zaal klem en samen met zijn vrienden als ratten in de val. Intelligent? Wel nee, dat zou hij pas zijn als hij kon begrijpen dat links zulke situaties al jaren creŽert voor tegenstanders en dat toejuicht. Bij aanvang van een onderzoek een hoger IQ hebben en door vriendjespolitiek aan de macht geholpen worden, maakt niet intelligent.

Ruim 80 % van de Turken en Marokkanen neukt met de eigen familie binnen de eigen soort volgens het CBS. Grappen over inteelt en criminaliteit mogen niet zo makkelijk gemaakt worden als over rechts en vooroordelen, maar u begrijpt dat links zich druk genoeg kan maken over problemen die echt prioriteit hebben. Afstand nemen van incest, inteelt, polygamie en crimineel tuig? Wel nee, het CDA neemt liever afstand van de PVV. Immigratie is nodig. Een verrijking voor de samenleving. Strategisch beraad noemen ze dat. Hanneke de Graaf vertelt u graag waarom het CDA een nieuwe toekomstvisie nodig heeft. Een visie waarin islamieten graag naar de hoeren gaan. Jawel, volgens haar gaat 25 % van de islamitische jongens naar de hoeren. Geen wonder dat we op straat vaak zulke straatschoffies horen roepen dat alle westerse vrouwen hoeren zijn. Ze zijn niet anders gewend. Kijk, dat is intelligentie. Een verklaring vinden waarom niet-westerse allochtonen denken dat alle vrouwen voor een meier te koop zijn.

Overweging.

Dagelijks krijgen we te maken met uitingen, teksten en onderzoeken waaraan een nog sterker luchtje hangt dan aan niet nader te noemen medelanders. Probleem hierbij is het verschijnsel dat degene die het zegt of schrijft een goede reputatie geniet en wij enkel op internet bekend staan als rechts-extremisten. Pechtold is een volksvertegenwoordiger die zegt liberale trekjes te hebben, maar in de praktijk stiekem aan de linkerkant zit. Met zijn 7 ruggen per maand aan salaris en honderdduizenden mensen als achterban, zal zijn boek grif aftrek vinden. Vooral onder mensen die toch al een hekel hadden aan de PVV. Aan hen is de opmerking dat een onderzoek gebaseerd op een vertekend beeld dat suggestief ondervragen van slechts 13 mensen geeft, niet besteed. Pechtold is binnen het onderwijs bijna een godheid te noemen. Duizenden studenten komen regelmatig op hem klaar als hij daar spreekt. Wetenschappelijk onderzoek heeft al helemaal het imago van "waarheid". Alle feiten ter wereld op een misstandenplatform maken voor hen niks uit.

Kritische mensen laten zich echter niet in slaap sussen door een vermeende reputatie of imago. Psychologie is een gedragswetenschap waarbij het vooral gaat om analyses van gedrag van individuen. Leuk om uitspraken te doen over individuen, maar minder geschikt om zulke bevindingen extern door te generaliseren door iets te zeggen over een hele groep in het algemeen. Daar zijn andere wetenschappen voor, bijvoorbeeld de sociologie. Sociale wetenschappen gaan uit van hypotheses, veronderstellingen, die sowieso minder geschikt zijn om intelligente uitspraken te doen over de maatschappij en de complexe politieke structuren. Voorts is het vinden van een correlatie, duur wordt voor verband, extreem makkelijk maar vaak nietszeggend. Tussen alles valt wel een verband te vinden. Wat relevant is, is enkel een causaal verband. Of te wel, is er sprake van oorzaak die tot dat verband leidt. Veel sociale wetenschappers vergeten dat oorzakelijke aspect en dat zorgt voor waardeloze resultaten.

Betekent een verband tussen later links blijken te zijn en cognitief vermogen dat iemand die op vroege leeftijd "slim" is, later links wordt of beter af is links te zijn? Of zal iemand die slim is er juist voor zorgen dat hij links lijkt omdat hij weet dat als mensen erachter komen dat hij rechts is, hij zijn leven en positie in de maatschappij niet meer zeker is? Of wordt aan iemand die links is, juist meer aandacht besteed en krijgt hij meer kansen door zijn linkse vriendjes zodat hij er later intelligenter uitspringt? Erger nog, worden cognitieve vermogens gemeten op de linkse manier en geschiedt de indeling links en rechts later incorrect? Moeten we er geen rekening mee houden dat mensen die in slechte wijken wonen met meer allochtonen, op slechtere scholen zitten, slechter presteren en daardoor een kritischer worden door de multikul waarna ze als extreem rechts gezien gaan worden? Zulke onderzoeken zijn waardeloos omdat er te veel externe factoren zijn die niet constant gehouden kunnen worden tijdens psychologisch onderzoek.

Vandaar dat we (gebrek) aan intelligentie liever analyseren met behulp van de feiten, de actualiteit en het gedrag wat mensen daardoor gaan vertonen. Daarvan hebben we verschillende voorbeelden gezien. De titel van dit artikel is een van de testen waarmee we naar dat gedrag willen kijken. Wat kunnen we leren over gedrag op basis van zo'n titel? Behalve dat we met die titel satirisch verwijzen naar een uitspraak op GeenStijl die door het MDI als strafbaar wordt gezien, staat het symbool voor een van de meest voorkomende problemen met intelligentie. Namelijk niet begrijpend kunnen lezen. Linkse debielen zoals die onder andere bij het MDI aan hun pik lopen te trekken, zullen wellicht zonder na te denken concluderen dat we discrimineren. Het woordje "criminele" zal hen niet opvallen. Dit probleem speelde ook in de rechtszaak tegen Misdefinitie. Justitie en zelfs rechters begrepen het niet. Intelligent gedrag houdt onder meer in dat mensen begrijpend kunnen lezen en niet enkel reageren vanuit een primaat oerinstinct.

Wanneer mensen het begrijpend lezen niet beheersen, psychologen niet snappen dat een correlatie wel een causaal verband moet hebben en de gehele linkse elite niet wil snappen dat wat zij vooroordelen van rechts noemen geen vooroordelen zijn, zal de conclusie duidelijk zijn: de intelligentie ligt niet aan de linkerkant. Wie ondanks bovenstaande uitleg gaat beweren dat wij moslims neerzetten als beesten, zal niet van intelligentie beticht kunnen worden. De term "vooroordelen" wordt misbruikt als construct om aan te geven dat rechtse opvattingen altijd generaliserend zijn zonder kennis van zaken. Weet u waarom links altijd zo extreem reageert? Zouden het echte vooroordelen zijn, dan was er niet veel aan de hand. Dan hadden ze simpelweg kunnen roepen dat ze die ransapen gewoon hun onzin laten praten. Ze reageren zo fel omdat ze ook wel weten dat wat zij vooroordelen noemen, in het echt feiten zijn. Socialisten zijn als de dood dat steeds meer mensen de feiten gaan kennen die zo duidelijk zijn dat niemand meer naar links gaat luisteren.

Intelligentie is net als sociaal een van die begrippen geworden die, na al die tijd door links gegijzeld te zijn, van misdefinities bevrijd moeten worden. Niet langer kunt u intelligentie definiŽren als het linkse standpunt dat verandering altijd beter is, dat er in een land voor iedereen plaats is, dat er oneindige geldbronnen zijn en dat wie het daar niet mee eens is, op een diplomatieke manier zonder veel rommel uit de weg moet worden geruimd. Die misdefinities zullen plaats moeten maken voor het besef dat er geen sprake meer is van vooroordelen als iets voor de meerderheid van de gevallen op gaat, we al jarenlang weten een groot probleem te hebben met de multikul, het niet gaat om de schijn die links opwerpt, het ook niet gaat om racistisch gelul en dat we de juiste vragen moeten onderzoeken om de oplossingen te kunnen implementeren waarmee ons land weer vrij, blank en rijk wordt. Alle gekheid op een stokje, middels dit soort artikelen zullen de intelligente mensen zo van de dommen gescheiden kunnen worden.
Reacties: 3
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 08-02-2012 om 21:04.
Ik snap je :-)

Reactie door Sickofleft op 09-02-2012 om 00:03.
Ik blijf het herhalen...
Het zijn niet de immigranten die Nederland kapot maken.
Het zijn de achterlijke saboteurs op de linkerzijde die al de (vnl. kansloze) immigranten alle gelegenheid daartoe geven.
Dat terwijl die zelfde linksmensen al decennia lang op grove wijze ook hun eigen zakken zitten te vullen op kosten van de nog weinige echt werkenden die dit land rijk is...
Linksmensen laten dit land dus simpelweg leeggeroofd en kapotgemaakt worden door hele volksstammen vreemdelingen.
Dit terwijl u er als burger bij staat en machteloos mag toezien. (erger, u financiert uw eigen ondergang.) Duizenden en duizenden linkse figuren, van advocaten tot welzijnswerkers etc, verdienen er grof aan dat ons land wordt overspoeld met voor de rest van de burgerij veelal ongewenste vreemdelingen.
Om dit hele circus mogelijk te blijven maken moet natuurlijk ook elke kritiek daarop keihard in de kiem gesmoord worden.
Hoe doe je dat nog beter dan je tegenstanders (de gewone burger) weg te zetten als zijnde:
Fascisten.
Racisten.
Dom.
Tokkievolk.
Onderbuiksprekers.
Nazi's.
Populisten.
Bruinhemden.
NSBers.
Etc.
Je moet er als linksidioot maar het lef voor hebben!
Linksmensen nemen klaarblijkelijk hun tegenstanders dan ook niet serieus.
Voelen zich superieur, hoogst intelligent, tolerant, moreel verheven enz.
Ondertussen neemt men met de mening van de gewone burger een loopje.
Het komt bij links er op neer dat u uw rechtse bek moet dicht houden en geen recht van spreken heeft.
U mag alleen betalen voor al de ellende die links over u uit stort.
Nadat links dit land tot op het bot heeft verdeeld is er nu plots alle aandacht voor het weggeven van NL en zijn soevereiniteit aan de EU.
Het zijn dezelfde linksmensen die het plots helemaal geweldig vinden als uw identiteit volledig uitgewist wordt door de komst van superstaat EUSSR.
Alle eerder door links gecreŽerde ellende zal snel verbloemd worden door nieuwe ellende die de EU zal brengen aan de normale burger.
De opperratten op links zullen pogen een stap hoger in rangorde te komen door nu op europawijde schaal de boel te gaan verzieken.
Je ziet het ook gewoon gebeuren.
EU wil 50 miljoen afrikaanse immigranten toelaten tegen vergrijzing...
EU wil JoegoslaviŽ in Unie.
EU wil RoemeniŽ en Bulgarije zo snel mogelijk in de Unie.
EU heeft meer geld nodig.
EU wil eigen belasting gaan heffen.
EU wil nog meer geld naar steunfondsen en Griekenland.
EU wil dit verbieden, EU wil dat verbieden, EU wil belasting op zus, op zo.
Er is en komt geen einde aan de linkse idioterie genaamd EU.
Elke vorm van normalisering in Nederland wordt door EU wetgeving ook zogenaamd onmogelijk gemaakt.
.
Laat ik het maar even samenvatten.
We zijn door een enorm stel linkse (idem gristenen) asociale hufters letterlijk van ons land beroofd.
Door een stille en ingenieuze linkse baantjescarrousel op te zetten is de macht in ons land op uiterst geraffineerde wijze volledig in handen gevallen van linkse idioten.
Dat terwijl wij burgers hard aan het werk waren en er op vertrouwden dat onze bestuurders het beste met ons voor hadden.
In werkelijkheid waren de ratten op links echter keihard bezig dit land te slopen met u erbij inbegrepen.
Ik noem dit hoogverraad aan het Nederlandse volk.
Alleen met geweld krijg je zulke ratten nog weggejaagd.
En geweld, dat is nu juist het laatste waar de geciviliseerde Nederlandse burger nog zin in heeft.
Ik zie het dan ook donker in voor de toekomst van de normale burger.
Ik ben niet meer trots op Nederland, ik kots op Nederland.Reactie door Moses 35i op 09-02-2012 om 09:52.
@Sickofleft: We gaan helemaal naar de kloten met dat stelletje linkse wereldvreemde landverraders. We kunnen met z'n allen op onze kop gaan staan en dubbeltjes schijten tot we niet meer kunnen. Het enige wat er geneurd is dat die vollidioten die dubbeltjes oprapen en onze ziel nog een keer verkopen aan de eu (ja ik verdom het om die walgelijke afkorting in hoofdletters te schrijven.

Helaas is het zo dat de bevolking inmiddels zo murv is door alle ellende die 'onze volksvertegenwoordigers' over ons afgeroepen hebben dat we nauwelijks of geen actie voeren. Je kunt uit alles opmaken dat bij hen (die vollidioten) de term 'brood en spelen' prima werkt. Geef ze een sigaar uit eigen doos en 'het volk' is weer blij maar eigenlijk zijn we dan weer afgeleid van de zaken die er echt wel tot doen maar toch worden 'de belangen van het volk' eenvoudig ter zijde gezet om het eigen gewin.

Ik vind het dan ook niet vreemd dat allerhande groeperingen welke tegen de Nederlandse cultuur zijn hier toch een platform krijgen om zich uit te spreken tegen onze cultuur en daarbij geen strobreed in de weg wordt gelegd. En dan te bedenken dat diezelfde organisaties in andere europese landen inmiddels verboden zijn! Hier kan goddome alles, als we maar niet op de lange tenen van die rif-apen, woestijnratten en ander islamitisch tuig trappen. Praten om het praten, dat is het enige wat de 'volksvertegenwoordigers' kunnen en ze hebben imho totaal geen idee wat ze ons aandoen! Zoals ik al eerder zei: vollidioten, dat zijn het.

Inmiddels voel ik me behoorlijk genaaid maar heb nog niet eens een kus gehad en ik vrees dat velen er zo ook over denken. De meesten durven het alleen niet openlijk toe te geven. Ik heb het wel gedaan en wordt inmiddels uitgekotst door mijn omgeving. Boeiuh wat mij betreft. Als het straks daadwerkelijk fout gaat, hoef ik me tenminste niet te schamen...

Sickofleft en de anderen hier, als je niet links denkt en je niet links spreekt, wordt je vergeleken met wat jij in je post vermeldde. Voeg daar vervolgens landverrader aan toe en dan is dat lijstje helemaal compleet... Als je maar belasting betaald en voor de show eens per 4 jaar (meestal) een rondje mag inkleuren, dan ben je een beste maar voor de rest kun je doodgewoon doodvallen en doe je er niet toe. Dat is de toekomst voor de normale burger... en niets anders...

Ook ik ben allang niet meer trots op Nederland en de hele schijnheilige bende, welke denkt ons te kunnen zoet te houden met vage beloftes, kan wat mij betreft ter plekke doodvallen. Ik kots erop!

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.