Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

582 # Zeepbel van de woningmarkt #
Gepost door Misdefinitie op 26-01-2012 om 23:26.
Naast eten en drinken is een fatsoenlijk dak boven het hoofd een van de eerste levensbehoeften van de mens. Zeker in een kikkerlandje waar Allah regelmatig over onze hoofden plast en het ondanks de opwarming van de aarde nog aardig koud kan worden onder de bruggen. Het zal niemand ontgaan zijn dat de prijzen op de woningmarkt de pan zijn uitgerezen en meerdere malen over de kop zijn gegaan. Wie in 1980 voldoende middelen had om een woning te kopen, komt nu niet eens meer in aanmerking voor een garagebox of caravan. Lange tijd heeft de politiek de mensen in de steek gelaten en trachten burgers zelf uit deze malaise te komen door zich tot over de oren in de schulden te steken. Totdat er massale paniek uitbreekt uit vrees dat na het opblazen van woningmarkt de fragiele zeepbel uit elkaar spat. Geld kan namelijk maar een keer worden uitgegeven en alles hangt samen met de woning. Stop met het opblazen van de zeepbel van de woningmarkt, de lapmiddelen om de waarde kunstmatig hoog te houden en de symptoombestrijding.

Wonen staaat niet apart.

Politiek werkt deels zoals mensen met hun gezondheid omgaan. Voelen ze een licht pijntje, dan kunnen ze besluiten om er niks tegen te doen in de hoop dat het vanzelf over gaat. Soms lukt dat, maar vaak houdt de pijn aan waarna het erger wordt. Vervolgens melden mensen zich bij de huisarts met een klacht die, als u geluk heeft, meteen na een keer of 4 een medicijn uitschrijft waarmee uw klacht deels wordt verholpen. Weer een tijd later krijgt u weer een pijntje en begint dat proces weer van voor af aan totdat de huisarts u voor een algehele keuring de hele ziekenhuismolen door laat gaan zodat zijn collega's aldaar ook eens een derde huis kunnen kopen. Wanneer dit hele proces zich een aantal keer voordoet, komt er vast een moment waarop een onderliggende ziekte wordt ontdekt en als u pech heeft blijkt de kanker al het hele systeem aangetast te hebben en bent u verbaasd hoe dat toch kan. Media reageren krampachtig op slechte signalen vanuit de woningmarkt alsof het symptomen betreffen die los van alles genezen kunnen worden.

Om inzicht te krijgen in het verschil tussen de symptoomgerichte benadering en een benadering waarin de gehele context van de maatschappij centraal staat, zullen eerst aanschouwen hoe de media met de symptomen omgaat. Thans, en dat maakt dit artikel meteen deels behoorlijk gedateerd indien u dit op een veel later moment nog eens terug leest, suggereren de media dat ons een ware ramp staat te wachten. De huizenprijzen zouden nu op het laagste niveau in zes hele jaren liggen; ongeveer 4 % lager dan het jaar ervoor. Jonge huisbezitters zouden massaal de klos zijn omdat ze door te weinig overwaarde op hun huis sneller vatbaar zijn voor grote schulden. Waarbij de DNB snel concludeert dat het wel erg opvallend is dat zulke mensen tevens degenen zijn die over weinig spaargeld beschikken. Elke daling wordt omgezet in een soort van horrorscenario waarin u uw baan verliest en klosjaar dreigt te worden. Uiteindelijk leiden al deze negatieve verhalen over de woningmarkt tot een heleboel losse aanbevelingen die in het verleden ook niet hebben gewerkt.

Zulke angstverhalen doen geen recht aan de complexe werkelijkheid. Het lijkt veel op de socialistische propaganda waarbij men aan de linkerkant een probleem voorstelt als een soort monster of gedrocht dat zomaar opeens opduikt als een alien en waar we geen enkele controle over hebben behalve dan dat u uw geld kunt afstaan zodat zij het weer kunnen misbruiken. Vandaar dat wij liever kiezen voor de benadering van het gezonde verstand. Gaan we terug naar de jaren '80 of iedere andere periode in het verleden waarin de huizenprijzen nog relatief normaal waren, dan vallen er een aantal zaken op. Pal voor elke verstoring, waren er linkse partijen aan de macht die met geld bleven smijten. Met eenmaal de bodem van de schatkist in zicht, gingen ze, om het land niet failliet te hoeven verklaren, als een gek geld bijdrukken om fictief te kunnen zeggen dat ze hun schulden afbetalen. U weet wat er dan gebeurt. Alles wat geldelijke waarde heeft, kan in waarde verminderen als er met het geld geknoeid wordt. Gevolg: hyperinflatie.

Hyperinflatie door miljardenverspillingen en het geld daarna "bijdrukken" zorgt er al voor dat de prijzen desastreus stijgen. Op een pak Brinta waarbij u tegenwoordig al gratis hbo-diploma's krijgt, zal dat niet zo'n extreem verschil maken. Bij grote objecten zoals woonhuizen natuurlijk wel. Voorts werd in 2002 de euro ingevoerd waarbij alle salarissen gehalveerd werden middels een slinkse koerswissel die veel te goedkoop is doorgedrukt terwijl men bij de prijzen gewoon de guldentekens verving door euro's en het derhalve allemaal twee keer zo duur werd. Niet voor niks zijn de huizenprijzen de afgelopen 15 jaar over de kop gegaan. Lange tijd hebben de machthebbers u in de waan gelaten dat terugrekenen niet de bedoeling is. Nee, uw cola is echt niet duurder geworden en anders koopt u toch Raak kindercola? Voor huizen heeft u zulke alternatieven echter niet en de gevolgen bleven niet uit. Hyperinflatie gecombineerd met een munt waar tegen we de gulden te goedkoop hebben ingewisseld, hebben de markt zo verkracht.

Huizenkopers hebben deze onzin te lang geslikt door al hun reserves in hun huis te stoppen. Onder het mom van "we moeten toch wonen", kochten ze huizen met tophypotheken waarvoor minstens 2 volledige jaarsalarissen nodig waren. Tweeverdieners moesten zelfs geholpen worden met constructies als die achterlijke generatiehypotheken. In plaats van dat de banken zichzelf achter de oren gingen krabben, hielpen ze daarna met woekerpolissen en de bekende wurgcontracten de burgers nog verder om zeep. Mensen konden hun lasten niet meer betalen en de banken gingen de eisen om een hypotheek te krijgen nog verder opvoeren. Zonder vaste baan, geen hypotheek. Toen kwam meneer Donner met zijn geniale ideeŽn met betrekking tot het krijgen van een baan. Weg met de zekerheid, vond Piet Hein Dommer. Gewoon een leven lang tijdelijke contracten met het risico morgen op straat te komen te staan. Dag hypotheek! Alle zekerheden werden weggenomen waardoor het nemen van een hypotheek en daarmee het kopen van een huis onmogelijk werd gemaakt.

Huizen bleven daarna steeds langer leegstaan en mensen gingen merken dat het verkopen van hun troetelkindje zomaar langer dan een jaar kon duren. Sommigen waagden het om net als vroeger alvast een tweede huis te financieren waardoor ze vanzelf kapot gingen aan de dubbele lasten. Ondertussen draait de molen der geruchten gewoon door. Niks aan de hand mensen, het zijn gewoon die verdomde jongeren die op hun geld blijven zitten en weigeren een huis te kopen. Of we krijgen die bekende drogreden te horen over vertrouwen. U heeft gewoon niet gewoon vertrouwen en dat moet u wel hebben, want dan komt het weer goed. Bullshit natuurlijk, want wie geen goede vast baan heeft, kan het simpelweg schudden. ZZP'ers, veelal beroepswerklozen met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, kunnen een hypotheek al helemaal vergeten. Totdat de grote slimmeriken der aarde wakker worden en met grootse plannen dreigen. AFM wil met een gruwelijk goed deltaplan de woningmarkt van zijn ondergang redden.

Ons inziens moeten de problemen op de woningmarkt niet als losse flodders zien, maar als uitwas van geldverspilling, hyperinflatie, besodemieteren dan wel oplichting en de situatie op de arbeidsmarkt. Zou het overheidsgeld niet verspild zijn, dan was het geld niet in waarde gedaald, hoefden de hard werkende burgers niet meer belasting te betalen en hielden ze meer geld over om hun huis te financieren. Net zo belangrijk is de constatering dat we dan een heleboel lapmiddelen om de woningmarkt kunstmatig klote te houden, niet (meer) nodig hebben. Over die lapmiddelen willen we graag met u spreken in combinatie met de niet werkende "oplossingen" die de hedendaagse politiek biedt om de problemen op de woningmarkt weg te poetsen. Veel gehoord is het breekpunt van de HRA. Links vindt de HRA iets voor rijken en rechts weet niet goed wat ze ermee aan moeten. Erover praten betekent een kabinetscrisis. Onze verklaring is dat de HRA in feite een sigaar uit eigen doos is ter compensatie van de extreem hoge belastingdruk.

Eerst heeft de overheid het geld verspild, daarna hebben ze de schatkist weer aangevuld met extra zware belastingen en vervolgens merkten ze dat niemand meer een huis kon kopen. Ter compensatie is toen het lapmiddel HRA bedacht. Het is niet moeilijk in te zien dat als men de HRA zomaar weer weghaalt, ze mensen in het verderf storten. De enige manier om dat te voorkomen, is de extra belastingen weer terug draaien voordat de HRA stapsgewijs wordt afgeserveerd. Vanuit de linker politiek zullen we dat idee echter nooit te horen krijgen omdat het lapmiddel nu juist is ingevoerd om de schadelijke effecten van socialistisch beleid te niet te doen. Een ander plan dat niet schijnt te werken blijkt het verlagen van de overdrachtsbelasting te zijn. Overdrachtsbelasting is een van die achterlijke belastingen die alleen maar dient om Marokkanen in Nederland te overladen met privileges en spullen. Eigendom hoort absoluut te zijn. Niemand mag profiteren van uw eigendom behalve uzelf.

ING spreekt zichzelf tegen door de problemen op de woningmarkt eerst te verklaren aan de hand van een dalend vertrouwen, maar daarna zonder blikken of blozen meldt dat zij aan starters nauwelijks hypotheken verstrekken. Kutbanken, als zij zo'n grote bek hebben, waarom lenen ze niet gewoon geld? Waarom is een vaste baan verplicht als dat tegenwoordig vrijwel onmogelijk te krijgen is of waar mensen net zo goed snel hun baan kunnen verliezen als een bedrijf bij de kantonrechter liegt dat er een onhoudbare situatie is ontstaan? Feit is dat met het verlagen van de overdrachtsbelasting, de huizen alsnog veel te duur zijn en de banken nog steeds geen hypotheek geven. Ga dat maar eens na door de prijs van een huis in de jaren '80 of '90 te pakken, daarbij de jaarlijks inflatie te tellen en de koopprijs te vergelijken. U zult zonder gekheid merken dat huizen gemiddeld 40.000 euro te duur zijn. Eigenlijk is het helemaal niet erg dat de prijzen dalen, dan worden ze weer een beetje normaal. Wel kut voor al die tophypotheken.

Econoom Mathijs Bouman veegt de vloer aan met zeepbellen op de woningmarkt, profiterende landen en zuigende constructies als de HRA. Ontspoorde landen moeten desnoods met harde hand worden aangepakt om ze te dwingen de markt waar gezond te laten worden. Allemaal leuk en aardig, maar ook hier is er sprake van een benadering die enkel heel specifiek wil ingaan op de grote problemen op de woningmarkt zonder alle andere probleemgebieden in ogenschouw te nemen. Knot van DNB zou volgens Vereniging Eigen Huis (VEH) niet weten waar hij over praat met zijn bizarre ideeŽn om leningen te maximaliseren tot 90 % van de verkoopwaarde van de woning. Dat zou er namelijk op neer komen dat mensen zelf 10 % van hun huis moeten sparen en tegenwoordig kost een simpele rijtjeswoning in een buurt vol als raven stelende allochtonen minstens een tonnetje of 2. Heeft u al meer dan 20 ruggen op de bank staan? Meer geld is er gewoon niet. We zullen toe moeten naar plannen die zorgen voor meer geld, minder diefstal en een gezondere markt.

"Deskundigen" staan in de rij om hun oordeel op te dringen aan iedereen die het maar wil horen. Volgens de DNB moeten starters juist ontzettend blij worden van de daling van de huizenprijzen. Desondanks kopen ze niet en de DNB wijt dat aan de speculatielust in de hoop dat de prijzen nog verder zullen dalen. Allemaal leuk en aardig, maar als een huis van 2 ton 40.000 euro te duur is, dan zal een daling van 4 % echt geen zoden aan de dijk zetten. Zeker niet als u bedenkt dat de salarissen de afgelopen jaren stevig zijn bevroren en de inflatie exorbitante hoogten bereikt. Praatjes vullen geen gaatjes. Zeggen dat de financieringslasten van 18 % gedaald zijn is een lachertje. Op Funda hebben we de laatste tijd juist de trend waargenomen dat op het oog onverkoopbare woningen die lange tijd te koop worden aangeboden, stiekem even verwijderd worden en dan tegen later veel duurder weer worden aangeboden. Praatjesmakers doen het goed in de media, niet op de woningmarkt zelf. Daar geldt nog steeds dat mensen gewoon het geld niet hebben.

Aanverwante zwendel helpt nu ook niet bepaald mee aan het herstellen van de woningmarkt. Jaarlijks worden er duizenden fouten gemaakt bij het bouwen van een woning. Nogal vreemd als u bedenkt dat het bouwen van woningen al tig jaren volgens algemeen bekende technieken gebeurt die steeds verder verfijnd zijn. Voor een paar ton mag u zeker verwachten dat het huis prima in orde is. Naar schatting worden er tienduizenden fouten gemaakt met betrekking tot de constructie van de huizen waardoor er gevaren ontstaan die veel ernstiger zijn dan het instorten van een balkon waarop u net met 4 vrienden staat te dansen. Doden en gewonden bij de bouw, we horen het steeds vaker. Het zal uw kind maar wezen. Uitgeleefde huurwoningen in achterstandswijken worden steeds vaker verkocht en dat levert verpaupering op. Sociale woningen noemt men dat. Woningen waar de familie Flodder en de Tokkies samenwonen met SP'ers. Wanneer zal de met name linkse politiek eens begrijpen dat mensen gratis geven waar ze geen recht op hebben enkel voor problemen zorgt?!

Overweging.

Gaat het wel zo slecht met de huizenmarkt en hoe kunnen we dat objectief vaststellen? Dalende prijzen worden tenminste als goed beschouwd voor hen die graag een huis willen kopen. Voor bezitters van een huis kan het vernietigend werken als de waarde zover daalt dat ze in feite en hypotheek aan het betalen zijn voor extra schulden. Waarde van een waardedaling is altijd gekoppeld aan eigenbelang en er zullen daarom altijd mensen zijn die het geweldig vinden en mensen die het huilen nader dan het lachen staat. Toch lijkt er een algemene consensus te bestaan over het idee dat het op dit moment slecht gaat met de woningmarkt. De woningmarkt zou op slot zitten en in een neerwaartse spiraal terecht zijn gekomen. Met betrekking tot oplossingen lijken de autoriteiten te neigen naar ingrijpen waardoor de markt blijft zoals hij is. Een markt waarop de huizen veel te duur zijn en mensen met hun nek in de strop hangen. "Goed" wordt door de overheid blijkbaar gedefinieerd als een markt de prijs zo hoog is opgedreven dat het nog maar net goed gaat.

Op het randje moeten leven door middel van een tophypotheek die mensen hun hele leven met zich meedragen is het ideaal van een socialistische heilstaat. Maak mensen afhankelijk, zorg dat ze zich altijd zorgen maken over het dak boven het hoofd en maak duidelijk dat ze opeens alles kunnen verlezen. Dan alleen blijven ze bang en angstig zodat ze nooit kritisch jegens de overheid zullen worden. Wie immers moet strijden voor zijn eerste levensbehoeften, heeft geen tijd en mogelijkheden om andere dingen te ondernemen. Bovendien biedt een dergelijk systeem een heel arsenaal aan lapmiddelen. Subsidies om luie uitvreters aan een woning te helpen waarvoor u zeker 2 keer modaal moet verdienen. Ingewikkeld doen zodat algemene regels selectief omgebogen kunnen worden voor gevallen die de machthebbers graag aan extra middelen helpen om wat voor politieke redenen dan ook. Corruptie komt al aardig in de buurt. Wonen is een halszaak geworden waarvan de overheid een potje heeft gemaakt en daarom een veel diepere aanpak vereist.

Laat dit probleem nu net van dien aard zijn dat iedereen vindt dat er iets groots moet gebeuren, maar eigenlijk niemand dat wil uit angst te verliezen wat ze nu al hebben. Waar we volgens het gezonde verstand naar toe moeten, is een woningmarkt met standaard waarden voor woningen met bepaalde eigenschappen. Prijsstijgingen zouden enkel het gevolg moeten zijn van inflatie en die inflatie moet over het algemeen zo laag mogelijk gehouden worden. Logischerwijs valt niet redelijk te verklaren waarom een huis dat altijd 200.000 gulden heeft gekost, anno 2012 voor ruim 4 ton aan euro's te koop staat. Hoezo is dat huis zoveel meer waard geworden? Zijn de drempels en kranen er soms van goud gemaakt? Ligt er overal marmer op de vloer? Hangen er dure schilderijen die erbij worden verkocht? Nee, het huis is enkel ouder geworden, vergt meer onderhoud en is aan het einde van de economische levensduur. Fictief onrealistisch hoge prijzen vragen om het cirkeltje rond te maken is uzelf en anderen voor de gek houden.

Meedraaien in het systeem, daar draait het om. U wilt 30.000 meer voor uw woning omdat u door uw hypotheek het huis al 2 keer voor een Marokkaan heeft betaald voordat u aan uzelf toekwam. Vanuit persoonlijk oogpunt begrijpelijk. U hoopt daarmee immers binnen het systeem te kunnen blijven draaien zonder kapot te gaan. Maatschappelijk gezien een ramp, want de rest moet steeds meer betalen voor hetzelfde terwijl die waarde er objectief gewoon niet is. Ergens moeten we een uitweg vinden uit die cirkel van inflatie, belastingen, veel te dure hypotheken en de problemen om geld te lenen. Wat ons betreft beginnen we bij die inflatie. Stop de miljardenverspillingen aan linkse hobby's, maak geen schulden en druk geen geld bij zodat de waarde van het geld constant blijft. Werk voorts met standaardprijzen voor woningen gebaseerd op objectief meetbare criteria en zorg dat kunstmatige trucjes achterwege blijven. Nederland is overbevolkt en gecombineerd met de vele beperkingen worden huizen algauw te duur.

Nederland moet terug naar een land met 10 miljoen inwoners, standaardprijzen voor woningen, geen verspillingen en geen achterlijke constructies om de verkeerde mensen aan het werk te houden. Met normale prijzen die niet beÔnvloed worden door extreme overbevolking, kunnen we ons gaan richten op de financiering van woningen. Over parasieten hebben we het niet. Die moeten hier oprotten, niet hier wonen. Luiwammesen die te beroerd waren om te leren en criminelen zijn we ook liever kwijt dan rijk. Wellicht kunnen de mannetjes op de maan er iets mee of anders sturen we ze maar naar Polen. Liever kijken we naar de gewone man en vrouw die willen werken. Werken is namelijk het middel om aan materiŽle zaken te komen. Een volledige hervorming van de arbeidsmarkt is nodig. Geen maandenlange sollicitatieprocedures meer om te verhullen dat mensen keihard op leeftijd, huidskleur en geaardheid selecteren. Korte procedures van maximaal een dag en baangaranties voor hen die ervaring en papieren hebben moeten dat gekloot van nu vervangen.

Mooi, u heeft op school gezeten, u solliciteert en kan maandag beginnen. Gefeliciteerd, u komt in aanmerking voor een goedgekeurde hypotheek niet zijnde woekermeuk of beleggingsrotzooi en koopt daarmee een huis tegen genormaliseerde standaardprijzen op een gezonde markt waarin niet iedereen elkaar verdrukt. Verliest u uw baan, dan heeft u met een snelle procedure binnen 2 dagen weer een nieuwe zodat u, als u tenminste wilt werken, nooit op straat kan komen te staan. Worden er geen miljarden verspild, dan hoeft u ook niet zoveel zware belastingen te betalen waardoor u sneller van uw hypotheek af kunt komen en er minder geld aan kwijt bent. Voor tegenvallers kunt u dan zelf een grote buffer opbouwen. Dankzij deze belastingverlagingen, zijn lapmiddelen zodat de HRA niet meer nodig. Bijkomend voordeel daarvan is dat we niet te maken krijgen met regelingen die per generatie anders zijn. Consequent blijven en iedere generatie hetzelfde bieden in plaats van alle leuke voordeeltjes aan 1 groep bieden, is beter voor iedereen.

Nadelen zijn er natuurlijk ook. Onze voorstellen steunen heel erg op het principe individuele verantwoordelijkheid en de vrijheid om van uw eigen leven te maken wat u wilt. Werkt u extra hard, dan heeft u meer dan een ander. Geen probleem. Wilt u niet werken, dan slaapt u in het park. Ook prima. Subsidies voor mensen die het niet verdienen betalen behoort tot het verleden en daar is niet iedereen even blij mee. Dure woningen aan asielzoekers geven zal eveneens niet meer mogelijk zijn. Mensen onderdrukken zodat ze zich niet met politiek beleid gaan bemoeien, zal pijnlijk zijn voor grote delen van de nog immer linkse overheid die overal hun zionisten ambtenaren hebben zitten. Onbegrijpelijke belastingen heffen zal niet meer kunnen voorkomen en daar zal de overheid niet om zitten te springen. Linkse partijen zullen het asociaal noemen nu hun achterban vooral in tenten slaapt. Alle voordelen wegen echter op tegen de nadelen aangezien mensen weer een eigen keuze hebben of ze willen betalen voor anderen.

Vergeet niet dat elk systeem is ingericht met een bepaalde reden. U betaalt zware belastingen met een tophypotheek omdat de overheid graag wil dat u eerst voor anderen betaalt. Wilt u dat liever anders zien, dan zult u politiek gezien een betere keuze moeten maken. Geloof niet in hersenloze symptoombestrijding. Afschaffing van de HRA zonder belastingverlaging maakt huizen onbetaalbaar. Overdrachtsbelasting verlagen is niks als een huis 40.000 euro te duur is. Huur niet belasten is een sigaar uit eigen doos. Overheidssubsidie maakt het alleen maar erger, want meer belastingen en daarna meer inflatie. Wat wij willen zijn hervormingen van alle relevante markten zodat alles in evenwicht komt. Wij vinden dat alles met elkaar te maken heeft en een aanpak daarom grootschalig moet zijn en alle facetten van het probleem moet behandelen. Daarom zetten we in op de gouden combinatie. Wonen, verspillen, arbeid, financiŽn, algemene economie, inrichting van de overheid en de vereenvoudiging daarvan is nodig om de woningmarkt weer gezond te maken.
Reacties: 1
Pagina's: 1

Reactie door Sickofleft op 02-02-2012 om 01:36.
Nederland is zo complex geworden met zijn regelgevingen en uitzonderingen dat niemand meer het geheel kan overzien.
Niemand durft daardoor meer gefundeerde kritiek op dit waanzinnige systeem te spuien.
Dat het echter geheel fout zit ziet iedereen wel.
Het aanpakken is dan weer een heel andere zaak.
Wat je inmiddels ook doet aan de huizenmarkt, uitkeringenmarkt, teruggavemarkt, etc, je gaat altijd mensen benadelen die daarna in opstand zullen komen.
Als je er iets aan wil doen moet het radicaal.
En laat radicaal nu net niet voorkomen in de boekjes van onze politici.
De ene helft van NL vindt het veel te lekker om op kosten van de andere helft te leven.
Dat wil men liever zo houden.
Met dit land gaat het nooit meer goed komen.
Met dit land is het ook nooit goed geweest.
Van binnen rot, van buiten de mooie schijn ophouden dat alles hier perfect is.
Ondertussen is het een vuile socialistische heilstaat/politiestaat geworden met vele onaantastbare criminele geÔmporteerde elementen.
Een walgelijk systeem om gedwongen deel van uit te moeten maken.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.