Misˇdeˇfiˇniˇtie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

580 # Socialisten weten niet beter #
Gepost door Misdefinitie op 16-01-2012 om 23:43.
Onderbuikgevoelens zorgen zowel fysiologisch als politiek voor een hoop stront waarmee hooguit de gierput te vullen is waarin vijanden verdronken kunnen worden. Gevoelens die misbruikt worden om bij het grote publiek afschuw en medelijden op te wekken ten aanzien van onderwerpen die veel mensen aangaan zoals zorg, onderwijs en pensioenen. Op grond hiervan worden veel drogredenaties in elkaar gezet. Zo redeneren ze dat zorg zo wezenlijk van belang is voor mensen dat bezuinigen op de zorg per definitie asociaal is. Voorts redeneren socialisten dat als u ze nog een keertje aan de macht laat komen, zij niet bezuinigen op zorg en daarom sociaal zijn waarbij het omgekeerde voor die vervelende rechtse rakkers geldt: die worden vanwege de bezuinigingen juist wel als asociaal gezien. Een wereldbeeld dat getuigt van hersenloos populisme, weinig realisme en geen oog hebben voor wat er speelt. Links laat zien dat ze op de pluche gewoon weer op de oude voet zullen verder gaan met verspillen, hoge belastingen en demonisering.

Fascisme is...

Socialisten zijn zo achterlijk omdat ze altijd heel makkelijk de ogen sluiten voor wat er allemaal in de wereld gebeurt. Voor hen lijkt de geschiedenis niet te bestaan. Harde feiten worden genegeerd en de volledige context waarin de maatschappij en daarmee de politiek zich afspelen vinden ze niet ter zake doende. Vandaar dat hun startpunt altijd gebaseerd is op een lege wereld waarin alleen het punt dat ze op dat moment op tafel leggen van toepassing is. Al faalt het socialisme nog 1000 jaar: al die jaren worden vergeten en ze zullen doen alsof ze opnieuw het ei van Columbus hebben uitgevonden. Mede daardoor is het extreem moeilijk om met ze te communiceren. Bezuinigingen is in hun ogen altijd fout als het erom gaat dat ze zelf de broekriem zullen moeten aanspannen. Doet een ander het uit noodzaak, dan roepen ze dat het asociaal en onmenselijk is. Geen woord over de werkelijke reden om te bezuinigen. Tientallen jaren socialisme heeft Nederland een staatsschuld van 400 miljard euro opgeleverd waardoor we praktisch failliet zijn.

Over de ratio achter het bezuinigen hebben we het al veel vaker gehad. Met zulke extreme schulden en bij wijze van spreken een miljoen criminele allochtonen, is het duidelijk dat het geld op is. Ter vergelijking: met tonnen schuld op uw rug, krijgt u nergens meer een lening. Om te voorkomen dat de schulden, al is het maar de rente, zo snel oplopen dat het nooit meer terug te betalen is en er een faillissement gaat volgen, moet die schuld omlaag worden gebracht. Realisten zijn van mening dat het aflossen van de schuld moet gebeuren door minder te verspillen. Stop alle miljardenstromen naar het buitenland, de EU, ontwikkelingshulp, de massa-immigratie en subsidies voor linkse hobby's en domme luie parasieten die best kunnen werken. Ja, zegt links, dat kunt u nu wel zeggen, maar ze bezuinigen op de zorg waar de armen steeds armer worden en de rijken steeds maar rijker. Bezuinigen gebeurt thans inderdaad op een verkeerde manier. Niet vanwege het asociale karakter van rechts, maar omdat links alles blokkeert.

Binnen de politiek is het zo dat er meerderheden nodig zijn om wetten en regels te veranderen. Bestaande wetten kunnen zo worden uitgevoerd, maar voor nieuwe wetten is consensus nodig. Het probleem is als volgt. Het CDA is een behoorlijk linkse partij en werkt het kabinet tegen door met de overige linkse partijen mee te gaan. Wat die partijen doen, is alle mogelijke bezuinigingen afschieten. Op alle linkse hobby's waaraan we miljarden kwijt zijn, mag niet bezuinigd worden volgens links en daardoor ontstaan er geen meerderheden om nieuwe regels te maken. Vanwege de schuldenlast, moet er echter toch bezuinigd worden. En wat blijft er over als er op nieuwe posten door de blokkade van links niks gedaan kan worden? Juist, er kan dan enkel bezuinigd worden op posten waar al wettelijke regels voor zijn of waarvoor die gemaakt kunnen worden waardoor de zorg en de pensioenen nu de lul zijn. Links roept de door hen verfoeide bezuinigingen zelf over zich af door via blokkades alle alternatieven onmogelijk te maken.

Typisch een geval van eigen schuld en als u dan ook nog bedenkt dat de posten die het hardst getroffen worden door de bezuinigingen niet geheel toevallig gebaseerd zijn op socialistische principes, weet u dat links u loopt te naaien. Zorg is zo gevoelig voor bezuinigingen omdat links er een algemeen stelsel van heeft gemaakt met eigen risico's en inkomensafhankelijke bijdragen. Onderwijs wordt zo verkracht omdat het onderwijs vol zit met socialistische potten, procedures, systemen en gedrochten. Ook het stelsel voor pensioenen is een algemene pot waar het geld in komt van allen waarbij de socialisten graaien en beleggen totdat uw pensioen verdampt is. Dit soort dingen vertellen ze u niet op de televisie. Cohen besodemietert u gewoon als hij weer eens met zijn gladgestreken jodenkop verschijnt om u te vertellen dat hij het helemaal anders gaat doen. Kom op Cohen, waar zijn de argumenten? Cohen wil met de PvdA de PVV gaan destabiliseren om kiezers terug te winnen. Problemen oplossen? Wel nee, niet belangrijk voor links.

Thuiszittende allochtonen zullen wellicht blij zijn met Cohen in de hoop dat ze hun uitkering kunnen behouden, maar het moet u zeker opvallen dat er geen enkel zinnig argument uit die man komt. Crisis? Ach, we gaan gewoon de PVV pesten en demoniseren. Wilders zou een op macht beluste schreeuwer zijn. Zeker, daarom is hij nog altijd een oppositiepartij en zat de PvdA zelf in de regeringen waarin het meeste geld over de balk is gesmeten. De PVV zou alles maskeren. Misschien kan Cohen ons vertellen waarom 60 jaar PvdA ons 400 miljard aan schulden en 3 miljoen allochtonen die oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit heeft opgeleverd na de massavernietiging van de nationaalsocialisten in de eerste helft van de vorige eeuw. Cohen spreekt over verantwoordelijkheid alsof het niks is, maar zijn partij is grotendeels verantwoordelijk voor wat ze ons land al tientallen jaren hebben aangedaan. Met Cohen krijgt u een rancuneus mannetje dat zelf geilt op macht en uit pure jaloezie Wilders het licht in de ogen niet gunt.

PvdA'er Jeroen de Lange wil Hans Spekman opvolgen als Kamerlid en legt uit hoe de PvdA voor oplossingen gaat zorgen zolang u maar sociaaldemocratisch stemt. Op Twitter noemde hij de PVV neofascistisch. Nu weet iedereen wel dat de term fascisme verwijst naar extremistische totalitaire regimes die de democratie verwerpen en het uitroeien van mensen die anders zijn via genocide niet schuwen. Meest bekend is het regime van Adolf Hitler waardoor naar schatting tussen de 50 en 70 miljoen niet-Joden zijn omgekomen. De Lange weet blijkbaar meer dan ons. Als fascisme voor genocide staat en de PVV fascistisch is, moet hij kunnen aantonen hoeveel mensen Wilders al heeft laten vergassen. Dat antwoord blijft hij ons schuldig. Of wil hij soms zeggen dat de Holocaust niet heeft plaatsgevonden zodat een goede vergelijking wel degelijk mogelijk is? Dat mag niet hč, dat is revisionisme en strafbaar. Links heeft nooit argumenten. Het enige dat ze doen is demoniseren met termen als nazi en fascist terwijl dat nota bene socialisten waren.

Op internet leiden vergelijkingen van personen met regimes waarin genocide een grote rol spelen tot een godwin. Een godwin wordt dan gezien als een opmerking of vergelijking die zo achterlijk is, dat het de gebruiker ervan onmiddellijk diskwalificeert van elke discussie. De ratio hierachter is dat ieder gezond en normaal persoon met een IQ boven de 40 moet begrijpen dat het vergelijken van democratisch gekozen volksvertegenwoordigers in Nederland met massamoordenaars die uit rassenhaat 6 miljoen Joden hebben omgebracht, zo idioot is dat we meteen mogen concluderen dat iemand te dom is om te poepen. Het gevolg is dat hij meteen de discussie en alle discussies daarna verloren heeft omdat hij niet meer serieus genomen hoeft te worden. Desondanks gaat deze onzin gewoon door. Henk Bovekerk kreeg als student een 10 voor een scriptie waarin hij de PVV fascistisch noemde. Nog zo'n "Holocaustontkenner". Freek de Jonge vindt de islamkritiek van de PVV erger dan de Holocaust van het nationaalsocialisme. Fijne jongens, die achterlijke randdebielen.

Roddel en achterklap.

Wilders en zijn PVV worden regelmatig uitgemaakt voor NSB'ers, fascisten en racisten. Om dat te verhullen probeert links hypocriet de boel om te draaien door de aandacht te richten op kleine incidenten zoals dat met PVV'er Cor Bosman. Een sarcastisch bedoelde interne mail en een verradende linkse rat die al eerder moest oprotten bij de PVV, waren genoeg om de bom te doen barsten. "Racisme! Discriminatie! Hij noemde hem Turks varken!" Schijnheilige linkse flikkertje, de koran noemt iedere (westerse) ongelovige een onrein varken dat mag worden afgeslacht en daar horen we u nooit over. Net zoals we u ook niet horen als Wilders weer eens vergeleken wordt met een nazibeul in een concentratiekamp die voor het ontbijt nog even de douche open zet. Selçuk Özturk (PvdA) doet geen aangifte omdat het helemaal geen belediging is, maar eist een discussie over discriminatie waar Bosman dan aan mee moet gaan doen. Scheldkanonnades van links die leiden tot ontslag van rechtse bloggers en de (dreigende) dood van politieke tegenstanders, worden verzwegen.

Beproefd is de linkse strategie om tegenstanders persoonlijk kapot te maken. De methode is simpel. Graaf net zo lang in iemands privéleven totdat er iets boven komt drijven. Ruzie met de buren, pissen in prullenbakken, interne mails die gepubliceerd kan worden tot uitgelekte sekstapes waarop iemand aan het masturberen is. Heeft geen zak met politiek te maken, maar kan de carriere van hun vijanden ruďneren en daarom spelen ze op de man. Van Rutte wordt vaak gezegd dat hij nog thuis bij zijn moeder woont een homo is. De ideale schoonzoon die best van een poepertje houdt en daarom altijd een grijns op zijn gezicht heeft. Totaal niet relevant, maar aangezien er nogal wat homohaters in Nederland zijn waaronder streng gelovige christenen, moslims, nationaalsocialisten en diverse Oostblokkers, kan het gunstig zijn voor links om hem daaraan te koppelen. Dan gaat het weer niet over de inhoud. Publiceren van persoonlijke informatie van individuen zal verboden moeten worden. Iedereen heeft recht op privacy.

Henk Bleker (CDA) zou neuken met een schoolmeisje dat zijn dochter had kunnen zijn. Zoveel onderwerpen op het gebied van economie, landbouw en innovatie waarmee hij politiek tot de grond toe afgebrand had kunnen worden, maar de aasgieren kiezen voor diskwalificatie door de suggestie dat hij, in tegenstelling tot al die zure jaloerse linkse relnichten, als oude vieze kerel wel elke avond een jong strak poesje van dichtbij mag zien. Zijn dat nu die nette linkse helden die janken over zoveel ongelijkheid in de wereld en roepen dat mensen worden gediscrimineerd op huidskleur, seksuele geaardheid en politieke gezindheid? Kennelijk hebben al die linkse mongolen te veel klappen gehad van kut-Marokkanen waardoor ze niet meer helder kunnen denken. We hebben een pracht van een suggestie. Vervang de wetsartikelen inzake belediging en discriminatie door grove demonisatie en privacyschending. Hallo! Wakker worden linkse imbecielen! Politiek discussiëren en meedraaien in de maatschappij betekent goede argumenten geven.

Altijd maar draaien.

Kritiek op links bestaat veelal uit het afkeuren van hun extremistische en radicale gedrag aangezien hun beweringen nooit steunen op inhoudelijke en feitelijke argumenten. Desondanks doen we als neutraal en objectief platform genoeg ons best om ook de weinige politieke ambities van links onder de loep te nemen en de afgelopen weken leken ze bijna weer propaganda te voeren voor het geval er nieuwe verkiezingen voor de deur staan. Reden te meer om een aantal ontwikkelingen nader te beschouwen. In zo'n beetje elke discussie wordt ons verweten dat het CDA helemaal geen linkse partij is. Socialistische principes gebaseerd op een Europa waardoor het CDA overduidelijk links is, maar de internethelden willen er niet aan. Daar komen de hulptroepen. Het CDA gaat nog meer de penis naar de linkerkant laten wijzen. Aandacht voor de multikul en duurzaamheid ŕla Volkert van der Graaf moet het gaan worden. Typisch, het CDA regeert (heel vaak), maar is altijd ontevreden over de kabinetten waar ze een grote vinger in de pap hebben.

Met Cohen meer demonisatie en met het CDA meer zwart en meer groen. Geweldig, wat nog meer? Rare mannetjes moeten weg. Verhagen (CDA) wordt door menigeen gezien als een rat en dat is slecht voor het imago. De PvdA vaarde er eens goed bij door het lekkere kontje van Wouter Bos als uitgangspunt te nemen waardoor alle flikkers, niet per definitie in de betekenis van homoseksueel, op hem gingen stemmen. Alsof het daar aan ligt. De mensen willen oplossingen voor maatschappelijke problemen. Geen soap op de televisie. Vanwege de dalende belangstelling voor de PvdA, is men koortsachtig bezig alternatieven te bedenken. Vroeger kon de (N)SDAP makkelijk omgedoopt worden in PvdA. Dat trucje kan anno 2012 nog wel een keertje. Maak er gewoon een moslimpartij van. Dat zijn toch de enigen die nog geďnteresseerd zijn in de Partij voor de Allochtonen. Verder moet de HRA verdwijnen; dat is alleen voor rijken. Linea recta naar de nul zetels stelletje lapzwansen. Mensen zijn dat gedoe spuug en spuugzat.

Emile Roemer (SP) wordt door de linkse omroep verkozen tot politicus van het jaar. Logisch, iemand in de oppositie doet geen pijnlijke bezuinigingen en bouwt ook geen schuld op. De beste stuurlui staan aan wal. Zoals verwacht zet de opmars van de socialistische partij, die het communistische gedachtegoed van Mao niet eens zou afzweren, door in een peiling van de niet bijzonder rechtse Maurice de Hond. Samen met GroenLinks roepen ze de PvdA op tot een vruchtbare samenwerking om het meest rechtse kabinet allertijden een halt toe te roepen. Ditmaal niet door moord en doodslag, maar door een politieke alliantie die het rechtse landschap doet sidderen en beven. Aardig compromis waarbij er veel geschoven, gedraaid en gewurmd moet worden. Links staat "een ander Nederland" voor. Menselijker en veel solidariteit. Met veel poespas en slinkse taal kondigen ze de allerbeste oplossingen aan. Cohen, Roemer en Sap slaan de handen ineen om alle wereldproblemen op te lossen door... u raadt het nooit: verhogingen van de belastingen!

Overweging.

Veel mensen zullen vinden dat we met dit artikel erg veel open deuren intrappen. Is het allemaal niet uit ten treure bekend hoe links handelt en hoe hun leugens werken? Zeker, maar daar schuilt nu juist het gevaar van het in slaap sukkelen en er weer met open ogen intrappen. Politieke processen verlopen via herkenbare cycli die zichzelf steeds weer herhalen. Links komt aan de macht en begint met geld te smijten, de schuldenlast loopt op, mensen worden ontevreden, stemmen rechtser, rechts probeert puin te ruimen door bezuinigingen, bezuinigingen zijn nooit leuk, mensen denken egoďstisch en hopen door weer links te stemmen hun eigen hachje veilig te stellen. Ja, we weten dat deze beschrijving enorm generaliserend is en veel afbreuk doet aan de gedetailleerde en ingewikkelde werkelijkheid. Wat niet wegneemt dat het er globaal op neer komt op de vraag of mensen weer linksaf willen gaan slaan. Politiek bestaat, zoals zo vaak is gezegd, uit hele lange processen die niet gebaat zijn door de korte schommelende cycli.

Natuurlijk snappen we de ontevredenheid over het huidige kabinet maar al te goed. Het kabinet komt aan uw pleisters om te stoppen met roken, uw genotsmiddelen, uw condooms, uw gouden kronen bij de tandarts, uw collegegeld, uw pensioenen en vooral aan uw geld. Begrijpelijke sentimenten, want we hebben toch Wilders die de kut-Marokkanen het land uit kan trappen, de arme zwartjes in ontwikkelingslanden kan laten creperen en de EU de tering kan laten krijgen? Waarom dan de gewone man pakken? Uit onbegrip gaan mensen te veel aan hun eigenbelang denken en daar speelt links op in. "Hoge belastingen zodat u weer krijgt waar u recht op heeft!" brullen ze. En u denkt dan van, goh, klote flikkers, dat werkt niet, maar omdat ik (nu) toch geen hoog inkomen heb, laat ik links maar stelen van hardwerkende mensen zodat ik toch eventjes krijg waar ik op dit moment zo naar verlangde. Schaamt u zich diep. Al weten we ook wel dat er heel veel mensen zo zijn gaan denken sinds de crisis.

Dan blijkt de open deur opeens geen open deur meer te zijn. U weet dat de staatsschuld extreem stijgt als links aan de macht is. Criminaliteit neemt evenredig met het aantal allochtonen toe. Alles wat Nederland is, wordt afgebroken en verbannen. Oude en vertrouwde producten verdwijnen als sneeuw voor de zon om andere volkeren te plezieren. Elke minuut dat we dat langer toestaan, betekent een maand extra bezuinigen als er ooit een kabinet kan komen met zoveel macht dat ze meteen orde op zaken kunnen stellen. Desondanks geven veel PVV'ers aan de volgende keer voor de SP te kiezen. Liever hogere belastingen en meer schuld, dan aflossen. Over 3 jaar kankeren ze weer dat links de boel heeft verpest, maar in elke cyclus trappen ze er weer in. De PvdA gaat door met demoniseren. In elk geval totdat er weer doden vallen. U weet dat, maar u twijfelt, want links belooft u een hogere uitkering. Beloften van links zijn op termijn geen fuck waard. Iedereen die zelf verdient of iets bezit, zal dat op den duur moeten afstaan.

Voor Paars 1 en 2 en Balkenende 4 hadden we een dergelijk artikel ook kunnen schrijven. Het is zo vanzelfsprekend. De feiten zijn bekend. Fascisme is niet wat links zegt wat het is, maar fascisme is de sfeer die hangt in locaties met linkse mensen. Waarom? Omdat er door hun gelul wel doden kunnen vallen. Omdat door het gat in hun hand zoveel miljarden gaan dat Nederland een ontwikkelingsland dreigt te worden. Omdat links keer op keer niks anders blijkt te zijn dan schelden, demoniseren, een hoop wazig gelul en hoge belastingen. Dat laatste werkt even op korte termijn, maar u weet uit Balkenende IV dat ondanks de zware verhogingen uit 2006, in 2011 de staatsschuld verdubbeld bleek. Elke keer als zij meer geld krijgen, gaan ze meer uitgeven. Totdat de belastingen op 100 % staan en dan? Gaan we dan elkaars huizen verdelen? Of is "iedereen even arm" hun ultieme natte droom? Waarschuwen zodat mensen zich niet vergissen is hard nodig nu zelfs geharde nationalisten riskeren om in de linkse val te trappen. Wees waakzaam.
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.