Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

579 # Dhimmitude snijdt strot langzaam open #
Gepost door Misdefinitie op 11-01-2012 om 23:41.
Fascistische teksten in een boek of manifest, invasies en kolonisatie met als doel de algehele verovering en onderwerping van een grondgebied en de daarbij behorende politiestaat, schenden de meest fundamentele beginselen die vrijheid en veiligheid moeten garanderen. Vandaar dat revisionisten die een andere lezing hebben dan de joodse versie van de Holocaust als paria worden vergruisd. Liever andere opvattingen de grond in boren dan accepteren dat mensen gaan ontkennen wat volgens hen vaststaande feiten zouden moeten zijn. Rechters gaan daar maar al te graag in mee. Een strijd gebaseerd op een boek dat alle Joden en tegenstanders dood wenst in combinatie met de "feiten", mag niet ontkend worden. Doet u dat toch, dan kunt u in de gevangenis komen. Tenzij het boek niet geschreven is door de bekende man met de snor maar door een moslim en aanwezige buitenlanders geen Duitsers maar moslims zijn. Dhimmitude, de volledige capitulatie aan de radicale islam, neemt steeds achterlijkere vormen aan en snijdt Nederland nog eens de keel door.

Onderwerping is geen respect.

Afgelopen week kon u op het nieuws een tafereel aanschouwen die bij iedere rechtgeaarde Nederlander een boel kotsneigingen veroorzaakt. Koningin Beatrix die als ceremonieel toonbeeld en symbool van Nederland neutraal hoort te zijn en boven alle politieke en religieuze twisten hoort te staan, liep gesluierd in een theedoek in een haatkazzerne in Abu Dhabi. Naast haar kon u de Argentijnse publiekslieveling MŠxima zien lopen verkleed als pinguÔn. Wat de fuck, zijn de vijf dagen tot de eindcapitulatie reeds ingegaan of zaten we te kijken naar een fraaie bewerking van Lucky TV? Geert Wilders liet het er niet bij zitten en klom in de pen. Een onsmakelijke wanvertoning. Landverraad van de bovenste plank. Faciliteren van onderdrukking! De reacties op zijn kritiek zijn voorspelbaar. Menigeen vindt dat Wilders niet zo moet zeuren. Dat in de koran staat dat Joden gedood en vrouwen onderdrukt moet worden, vinden ze niet zo relevant. Uit een peiling van Maurice de Hond blijkt dat we het allemaal wel leuk vinden en dhimmitude geen probleem is.

Laten we eens wat reacties uit de publieke opinie aanschouwen en hun redenaties consequent doorvoeren. Beatrix zou slechts op bezoek zijn, dus is het dragen van een symbool dat in het algemeen staat voor een verderfelijke ideologie niet zo erg. Stel dat Wilders eens een bezoek gaat brengen aan de aanhangers van dat andere haatboek, Mein Kampf. Hij trekt naar Duitsland om daar eens leuk te gaan praten met neonazi's. Ook zij wensen alle Joden dood; die omstandigheid is gelijk. Is het dan ook slechts een bezoek? Natuurlijk niet, dan is dat bezoek op grond van "gezond verstand" reeds voldoende om hem voorgoed te diskwalificeren. Dan wil hij een gebouw van de groepering bezoeken. Aan hem wordt gevraagd om de gebruiken te respecteren, dus moet hij een legeruniform aan met hakenkruizen erop. Geen probleem toch, want net als Beatrix is hij slechts op bezoek en niet alle moslims en nazi's zijn slecht. Gelooft u het zelf? Iedereen die zich inlaat met een ideologie die op zichzelf beschouwd fascistisch is, begeeft zich naar het onaanvaardbare.

Op internet buitelen de mensen over elkaar heen om het gedrag van Beatrix te vergoelijken. "Jodenknecht Wilders gaat wel eens naar IsraŽl met een keppel op zijn kop," roepen ze. Klopt, maar de keppel staat in tegenstelling tot de hoofddoek niet symbool in een ideologie waarin de teksten schreeuwen om het slachten van ongelovige roze varkens, vrouwenbesnijdenis, ongelijkheid en geitenneuken polygamie. Bovendien is Wilders lid van de oppositie en heeft hij een totaal andere functie dan het staatshoofd. Het is sowieso nogal hypocriet om over andermans hoofddeksel te beginnen als ze nu juist op het standpunt staan dat kritiek op wat de koningin op haar hoofd draagt per definitie kinderachtig is. Tegen Wilders en anderen zeggen ze doodleuk dat zij simpelweg bepaalde bezoeken niet moeten afleggen, maar voor Beatrix is "bezoek" blijkbaar een geldig argument om alvast te wennen aan een boerka. "Kwestie van aanpassen," vinden ze, "dat wil de PVV toch ook van buitenlanders?" Ja, en dat doen ze ook niet.

Goedkoop scoren van de PVV vinden ze. Ergens herinneren we ons nog een foto van de voormalige Nieuw Rechts voorman Michiel Smit waarop een oude helm uit de oorlog te zien was met daarop een wel erg bekend teken. Hij was daar slechts op bezoek, maar het enkele feit dat die helm te zien was, was voldoende om hem als nazi te kwalificeren; een lasterlijke uitspraak waarvan een linkse rechter zei dat het klopte. Over goedkoop gesproken: opeens wordt aanpassen het criterium van linkse imbecielen die daar nooit iets over wilden horen. "We vragen van buitenlanders zich aan te passen, dus moet de koningin een doek om haar hoofd binden." Fout. Ten eerste heeft aanpassen met betrekking tot immigratie betrekking op langdurig verblijf. Ten tweede passen zij zich niet aan. En ten derde horen ze hier per definitie niet te zijn en achten we hun verblijf zondermeer onrechtmatig. Het is geen kwestie van ergens moeten komen en daarom moeten aanpassen. Het is een kwestie van oprotten en zolang dat niet kan, aanpassen.

Voorts komen er allerlei drogredenen die niet te zaken doen. De Kamervragen van Wilders zouden duizenden euro's kosten. Ja, en de massa-immigratie en algehele vernietiging van Nederland kost tientallen miljarden. U weet wel, die miljarden waar ze eigenlijk uw zorg en pensioen van hadden kunnen betalen. Typisch links om zich druk te maken over de lage kosten van hun vijand terwijl ze de hoge kosten van hun vriendjes niet willen zien. Dat aanpassen geldt natuurlijk niet voor zandnegers die vrouwen geen hand willen schudden omdat het allemaal flikkers zijn ze vrouwen minderwaardig vinden. Kenmerkend aan dit alles is dat de linkse schreeuwers zoals altijd doen alsof er geen geschiedenis en context bestaat. Alsof de koningin zonder dat we weten wat de islam allemaal heeft uitgevreten in de wereld, er zomaar willekeurig ervoor kiest om nu juist een bezoek te brengen aan die moskee. Geen woord over het feit dat de koningin in tijden van crisis bakken met geld uitgeeft terwijl leraren en schoonmakers staken voor een hongerloon.

Nog beschamender wordt het als de koningin politieke uitspraken gaat doen en laat merken Wilders maar een zeikerig mannetje te vinden. De bezwaren van Wilders zouden onzin zijn omdat in die streek geen vrouwen worden onderdrukt. Maar natuurlijk, wij hebben geen gaskamers, dus aantrekken dat uniform en Sieg Heil kameraden! O wacht, dat maakt helemaal niks uit. Om als extreem rechts gezien te worden is het al voldoende om kritiek te hebben op de multikul, maar extreem links en radicale moslim zijn stempels die zelfs niet gegeven mogen worden aan massamoordenaars. Laat staan dat die termen gebruikt mogen worden om dhimmitude mee aan te duiden. Meten met twee maken. Precies hetzelfde gedrag van de andere kant wordt totaal niet getolereerd, maar zolang ze het zelf doen hebben ze hun excuus al klaar liggen. Wij zeggen gewoon consequent dat we dit soort gesodemieter helemaal niet willen zien. Beide ideologieŽn zijn aantoonbaar min of meer vergelijkbaar en verwerpelijk vanwege de inhoud en het extreme gedrag.

Tegen elke "het is maar een hoofddoek" staat een "het is maar een uniform". Veel kleine details die uiteindelijk grote gevolgen kunnen hebben en daar is het ons nadrukkelijk om te doen. Dhimmitude is geen handeling van een kleine groep personen die daar krampachtig een rechtvaardiging voor proberen te vinden en het gaat ook niet eens om de kinderachtige reacties in de pers en op interfora. De problematiek van de islamisering reduceren tot enkele goedkope incidenten, is daardoor apert onjuist. Over dit onderwerp hebben we al vele artikelen geschreven en veel vormen van dhimmitude gezien. Van rechtspraak die zo standpunten van de sharia overnemen tot aangepaste talen op scholen en van privileges voor allochtonen tot keiharde discriminatie en racisme van autochtone Nederlanders. Van de koningin willen veel mensen nog aannemen dat het een teken van respect is waar we niks achter moeten zoeken. Probeert u zich eens voor te stellen als iedereen dat soort grappen gaat uithalen. Wat voor consequenties zal dat hebben?

Veel van die consequenties hebben we in het verleden zien langskomen. Agenten die geen aangiften meer willen opnemen van blanken tegen moslims, rechters die zwaardere straffen uitspreken als een blanke van een misdaad tegen een buitenlanders wordt beschuldigd, maatschappelijke diskwalificatie bij diverse instanties, werkgevers die rechtsdenkenden ontslaan en een zwarte lijst aanleggen en de overheid die miljarden uitgeeft ten koste van de Nederlandse burgers en dat probeert te verhullen door te doen alsof de kredietcrisis iets is wat niet door de schulden van de linkse hobby's wordt veroorzaakt. Burgers laten het over zich heenkomen in de veronderstelling dat het hen nooit zal treffen, maar dat is een misvatting. Denk eens aan uw eigen veiligheid waar de politie mede verantwoordelijk is. Menigeen zal beamen dat een maatschappij zonder politie een anarchie zal creŽren waarin vooral de chaos zal heersen. Politie zoals we die nu kennen is alleen maar democratisch gelegitimeerd vanwege afspraken uit een ver verleden. Verandert dat, dan verandert de politie.

Voorstanders van islamisering zullen opmerken dat een dergelijke verandering helemaal niet negatief hoeft te zijn. Alles is voor hen beter dan de chaos die zou kunnen ontstaan als er helemaal geen politie was. Nogal een gewaagd standpunt. In de eerste plaats zouden we zonder een nationale politie binnen een beperkt aantal hechte gemeenschappen zelf een politie kunnen oprichten. Desnoods een soort burgerwacht. Het huidige politieapparaat staat steeds vaker ter discussie. Verder wijzen we erop dat we wel degelijk in een ergere situatie terecht kunnen komen als de politie verkeerd georganiseerd wordt. Wat is er erger dan geen politie en de noodzaak om zelf verantwoordelijk te worden voor de eigen veiligheid? Het antwoord is simpel. Nationale politie die met de vijand heult of erger nog: voor een groot deel bestaat uit die vijand. Zij zullen tegen betaling een soort van geweldsmonopolie vestigen. Politie die samenwerkt met tuig dat we in principe juist willen bestrijden, is niks anders dan de maffia die selectief beschermt voor geld.

Politie in de Schilderswijk in Den Haag hebben laten zien dat de vrees voor een maffia-achtige constructie niet ongegrond is. De Schilderswijk is al lange tijd berucht om de grote hoeveelheden criminele activiteiten die daar verricht worden en aangezien daar zo'n beetje meer dan 80 % moslim is, kunt u wel raden wie de criminelen zijn. Normaal denkende mensen zullen zeggen dat de politie keihard moet optreden. Pak die randdebielen allemaal op en zet ze op transport naar de woestijn. Kunnen ze daar kamelen gaan neuken of iets anders wat daar rondloopt, kruipt of klimt. Voor de politie is die stap niet zo logisch. Zij zijn doodsbang en durven niet op te treden. Creativiteit is nodig om hier tot een oplossing te komen en daar kunnen ze wat van. Gewoon doen wat in ItaliŽ heel gewoon is. Een gebied als veroverd door de vijand verklaren, handen er vanaf trekken en de maffia politiebevoegdheden geven. Tegen alle wetten en Grondwet in, geeft de politie zijn bevoegdheden en geweldsmonopolie aan een private islamitische ordedienst.

Inderdaad, we hebben in Nederland gelegaliseerde knokploegen van islamitsche afkomst omdat de politie te laf is om in te grijpen. U moet zich voorstellen dat we het hier over een particulier initiatief hebben dat zonder enige vorm van controle een politiebevoegdheid gaat uitoefenen die we tot voor kort nog alleen toevertrouwden aan streng gescreende blanke politiemannen met een zeer zware opleiding. Er lopen in Den Haag, dus in Nederland (laat dat maar eens goed tot u doordringen), groepen buitenlanders rond die met toestemming van de politie hun eigen regels aan u kunnen opleggen en u kunnen aanspreken en zelfs straffen als uw gedrag hen niet aanstaat. Om te beginnen spreken ze u natuurlijk hooguit aan in combinatie met het op verkeerde tijden afsteken van vuurwerk, maar dat kan al gauw breder getrokken worden onder het mom van de veiligheid. Aangezien dat nogal een vaag begrip is, snapt u wat er gebeurt. Straks wordt u verplicht om een hoofddoek te dragen omdat het beter voor uw veiligheid is als u niet in elkaar wordt getrapt door hun vrienden.

Vol ongeloof willen mensen graag vasthouden aan het idee dat Nederland een democratische rechtsstaat is. Wanneer de politie onrechtmatig optreedt of zelfs het criminele gedrag tot de hare maakt als ze toestemming geeft aan anderen om dat gedrag te vertonen, kan er tenminste nog een rechter naar kijken. Lťon Buskens heeft een voorstel waar echte Nederlanders van zullen gruwen. Rechters moeten zich volgens hem regelmatig laten bijscholen in de sharia. De sharia is fascistische islamitische wetgeving die toestaat dat tegenstanders mogen worden vermoord, vrouwen als minderwaardig stuk vuil behandeld worden, bij homo's de reet wordt dichtgeplakt zodat ze geen onkuise handelingen meer verrichten en critici middels stok- en zweepslagen mogen worden bewerkt. Buskens zou ondanks dat graag zien dat Nederlandse rechters de sharia gaan toepassen. Ja, u leest het goed. Sharia hier in Nederland. Om te beginnen komt de sharia voor echtscheidingszaken, maar al gauw zult u worden gestenigd als u iets naars zegt over de achterlijke islam.

Inmiddels sijpelt de dhimmitude, die tot de volledige capitulatie aan de islam moet leiden, door in alle facetten van het leven. Taalverloedering op scholen, allochtonen die in Amsterdam beurzen krijgen die blanke Nederlanders niet krijgen, varkensvlees dat naar de reet van de moslim zelf smaakt sinds slagers op last van de islam de ballen niet meer van de varkens mogen draaien, windrozen in cellen om met de kont naar de Allah-aanbidders eeuwige maagden te buigen en Nederlandse zenders die bol staan van de islamitische propaganda en excuusnegers. Wat gaat u eigenlijk voor uw (klein)kinderen zingen? Wanneer het aan al is islammalloten ligt, zult u naar de pijpen van Allah en zijn kornuiten gaan dansen zodra u uit de wieg rolt. Zing mee met Manal en verkracht de kleine uitgehuwelijkte kindertjes liedjes waarmee u als Nederlander ooit bent opgegroeid. Walgelijk, geen mogelijkheid laten die radicale islamieten en die landverradende NSB'ers onbenut om Nederland kapot te maken.

Parodie? Misbruik van Nederlandse kinderliedjes zullen ze bedoelen, maar goed, als we het dan toch over parodieŽn hebben, dan kunnen wij dat beter. "In de Sahara tussen de kamelen, zat Mohammed met zijn piemeltje AÔsha te spelen." "Over Marokkanen heersen vele vooroordelen, maar zij zijn toch degenen die stelen!" "Hey ik ben Ali en neuk graag met geiten, al die vrouwen zijn alleen maar om op te schijten." "Had ik het maar geweten, had ik het maar gedaan, schoppen, hakken, beuken op die kanker..." Ach ja, dat is parodie. Dat is satire! Lachen! Vrijheid van meningsuiting enzo of geldt dat niet voor ons? Kinderen vergiftigen met die onzin en dan ook nog onze liedjes door het slijk halen. Terwijl we al genoeg voor ze hebben gedaan. Misschien kunnen ze van deze klassieker over schapen neuken hun volkslied maken. Of is dat te gewaagd? Iets zegt ons dat we daar veel problemen mee gaan krijgen. Blijkbaar zijn alle activiteiten die gebaseerd worden op dhimmitude orginineel en toegestaan als parodie zolang het van die paupers afkomt.

Overweging.

Islamisering is een proces dat als kanker een voor een alle cellen in de maatschappij aantast totdat het gaat woekeren en het te laat is als het wordt opgemerkt. Dhimmitude is houding, gedrag en mentaliteit van landverraders die er alles aan doen om dat proces te versnellen omdat ze om de een of andere reden gelukkiger denken te zijn als de islam de boel overneemt. Nu snappen we ook wel dat het feit dat de koningin een hoofddoek draagt niet betekent dat we vandaag of morgen allemaal aan de kopvod moeten. Waar het om gaat is het schrikbarende gemak waarmee dit soort beginnende uitwassen worden genegeerd en gebagatelliseerd. Respect onze reet. Wat hier gebeurt is dat aanhangers van een uitermate bedenkelijk boek erin geslaagd zijn om onze hoogste functionaris zo ver te krijgen dat ze een handeling verricht die we, als dat vaker gaat voorkomen in Nederland, als zeer onwenselijk zullen beschouwen. Mensen willen niet begrijpen dat alle miljoenen kleine uitingen van dhimmitude leiden tot extreme vormen van extremisme.

Alsof een neonazi Wilders zover heeft gekregen even zijn arm te strekken. Betekenisloos, maar wat als blijkt dat al zijn aanhangers thuis dat normaal gaan vinden? Net zo normaal als de meerderheid van Nederland vindt dat het dragen van een kopvod, die blijkens algemene bekendheid symbool staat voor onderdrukking van vrouwen, normaal is voor vrouwen die doorgaans nog besneden zijn ook. Met zo'n houding kijken we angstig naar de toekomst mensen. Een Duitser is niet erg, twee ook niet, maar honderdduizenden verder en miljoenen omgekomen mensen, zitten we er na 70 jaar nog steeds mee. Precies een van de redenen waarom er zo'n taboe rust op de oorlog. Het volk heeft het zelf gewild, zelf meegewerkt en zelf tegenstanders de nek om gedraaid. Net zoals ze nu doen met kritische schrijvers. Wees er maar trots op, want in dit geval kunt u achteraf niet zeggen dat u het niet geweten heeft. U heeft het van dichtbij kunnen zien. Vergeet niet dat extremisme het best kan gedijen in een omgeving die al van alles gepikt en gefaciliteerd heeft.

Voor gezag geldt in beginsel hetzelfde. Niemand van ons zal beweren dat de politie vandaag of morgen aan elke militante moslimbeweging bevoegdheden zal overdragen, maar u zult het toch met ons eens moeten zijn dat het feit dat we in Nederland al tientallen kansloze wijken hebben vol criminele allochtonen en nog eens tientallen wijken waar de politie geen orde meer durft te handhaven, aantoont dat het van kwaad tot erger gaat en we het gezwel liever vandaag dan morgen moeten stoppen. Alles draait bij hen om het wegnemen van drempels zodat de vijand het land over kan nemen. Nu gebleken is dat de politie bereid is om in voorkomende gevallen bevoegdheden prijs te geven, zelfs als de wet en internationale rechtsbeginselen dat nadrukkelijk verbieden, dan ligt de weg open voor meer ellende. Rechters die in het verleden al hebben aangetoond graag recht te spreken volgens de sharia, zullen dat nog vaker gaan doen. Het smerige aan dit hele proces is dat het gebeurt in kleine stapjes waarvan veel mensen het gevaar niet willen zien.

Kritiek op dhimmitude is dan ook bedoeld aan te geven dat het al veel te ver is gegaan en dat gedrag de weg open zet om daar nog verder mee door te gaan. Met dat principe in het achterhoofd is het noodzakelijk om consequent afstand te nemen van dat gedrag. Willen we de redenatie "fascistisch boek plus gedrag dat de ideologie moet faciliteren, betekent afkeuren en geen ontkenning tolereren" geldig kunnen blijven houden, dan is consequent zijn verplicht. Niemand kan blijven beweren dat we bij gelijkwaardige ideologieŽn bij de een wel de activiteiten en symboliek accepteren waarbij de negatieve gevolgen ontkend worden, maar dat bij de ander niet aanvaarden. In Duitsland wordt thans elke kaalkop aangekeken omdat we weten waar het toe kan leiden. Dat weten we met betrekking tot islamisering ook en daarom is het gerechtvaardigd om consequent onze afschuw erover uit te spreken zodat dit zomaar kan gebeuren. Dhimmitude is als een mes slijpen waarmee straks onze kelen worden doorgesneden. Gebruik uw recht om daar tegen te protesteren.
Reacties: 4
Pagina's: 1

Reactie door Moswolkje op 15-01-2012 om 09:40.
Onbegrijpelijk dat het stomweg door zovelen niet opgemerkt- en/of ontkend wordt.

We kunnen niet heel veel doen; ons rest slechts waarschuwen, maar af en toe voel ik me die roepende in de woestijn...

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 15-01-2012 om 14:59.
Wat helpen kaars en bril, als de uil niet zien wil? Mensen zullen een keus moeten maken. Kiezen ze voor de radicale ideologie van de islam, dan zullen ze daar de consequenties van moeten dragen en niet achteraf gaan klagen. Kiezen ze voor Nederland, dan zullen ze moeten meehelpen om van Nederland weer Nederland te maken.

Reactie door Moswolkje op 15-01-2012 om 21:49.
Maar dat "achteraf"...daar maak ik mij zorgen om!
Mijn tijd zal het wel duren; ze sluiten me op als zijnde gestoord of gevaarlijk en ik zing mijn tijd wel uit met hier en daar een slachtoffertje hahaha, maar voor mijn kleindochter...tering!

Nog maar drie jaar oud en onkundig van wat er allemaal voor ellende in het verschiet ligt.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 15-01-2012 om 22:56.
Tussen u en uw kleindochter zit nog een generatie, maar als ook die generatie het niet belangrijk genoeg vindt, houdt het op. Het is toch wat de meerderheid van de mensen schijnt te willen. Al zijn ze zich niet bewust van wat ze zich allemaal op de hals halen.

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.