Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

577 # Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 #
Gepost door Misdefinitie op 01-01-2012 om 00:00.
Anonieme lafbekken trachten voortdurend achter mamma's PC'tje om het succes en de noodzaak van Misdefinitie te bagatelliseren. Misdefinitie zou enkel het initiatief zijn van een gestoorde eenling zonder vrienden die net als een Breivik een tikkende tijdbom vormt voor de maatschappij en op misdefinitie.nl zou nooit een hond komen afgezien van wat extremistische racisten. Gelukkig weet u als vaste bezoeker en lezer wel beter en laat u uw waardering ook vaak via andere kanalen merken. Misdefinitie is geen dagboek van een dromer en u bent geen passief belijder van een ideologie. We bouwen hier serieus aan een platform dat zonder uw directe en indirecte steun nooit kan bestaan. Van deze gelegenheid willen we daarom graag gebruik maken om al onze lezers en mensen die op de een of andere manier iets hebben bijgedragen te bedanken en tegelijkertijd een hart onder de riem te steken in deze tijden van crisis. Misdefinitie hoopt dat iedereen ondanks alle negatieve verhalen over de (euro)crisis er sterker uitkomt en wenst u een succesvol 2012.

Terugblik op 2011.

Politieke teleurstelling lijkt een adequate weergave van de standpunten die internettend Nederland gaven in reactie op het beleid van Rutte I. Die-hard nationaal-socialisten die bij gebrek aan beter op de PVV hebben gestemd, zagen tot hun afschuw dat na een jaar "rechts" beleid nog steeds de nikkers als weinig gewaardeerde kruipende dieren op straat liepen. Bouwvergunningen voor gaskamers waren ook nog steeds niet afgegeven en links kan het kabinet er zelfs van beschuldigen dat rechts de massa-immigratie heeft veroorzaakt. Gematigde PVV-stemmers uitten hun teleurstelling door te protesteren tegen de in hun ogen asociale bezuinigingen. Hoe kan het dat Wilders niet gewoon het geld van de ontwikkelingshulp, Europa en de allochtonen afpakt in plaats van de hardwerkenden te grazen te nemen door de zorg, onderwijs en pensioenen uit te kleden? Tijd voor een uitleg over hoe continuÔteit in de politiek werkt. Politiek is een proces dat altijd doorloopt, schade is pas achteraf zichtbaar en 60 jaar socialisme is logischerwijs niet in 1 jaar opgelost.

Vijanden van de PVV dachten in 2011 de partij schade te berokkenen door allerlei externe factoren toe te rekenen aan Wilders. Zo werd de historische Prinsenvlag die voor het raam van twee PVV-kamers hing in verband gebracht met de gruweldaden van de nazi's. Reden te meer om eens haarfijn uit de doeken te doen dat de NSB een socialistische beweging was en dus links. Zelfs als ze proberen de PVV zwart te maken door te wijzen op afwijkend gedrag van Kamerleden, komen ze niet verder dan poep- en piesgrappen door de brievenbus. Vandaar dat ze geprobeerd hebben om alle vermeende bedreigingen op conto van de PVV te schrijven. Een slinkse roept daarvoor dat hij bedreigd is en zegt dat het wel weer een PVV'er geweest zal zijn. Terwijl het nog maar de vraag is of hij echt bedreigd is en zo ja, of dat niet een van zijn eigen makkers is geweest. Verenigingen die "namens" de PVV praten hebben het niet gered. Stiekeme verraders zijn het ergst. Ze maken iedereen wijs dat ze PVV'er zijn en steken vervolgens de PVV een dolk in de rug.

Gaandeweg hebben we verschillende teleurgestelde mensen zien langskomen. Sommigen denken dat politici sinterklazen zijn die op korte termijn hun schoen komen vullen. Onmogelijk en niet realistisch. Anderen roepen elk jaar dat het kabinet moet vallen als het ze niet snel genoeg gaat. Dat het land daar onbestuurbaar van wordt, interesseert ze geen reet. Om dat punt kracht bij te zetten vertellen ze doemverhalen als een profeet. Vaak nog even aangedikt met waarschuwingen voor fascisme. Ze schreeuwen dat we NU moeten handelen omdat het anders te laat is en regelmatig komt het idee van het zelf oprichten van een politieke partij in beeld. Wanneer puntje bij paaltje komt, blijft het echter bij een hoop anoniem geschreeuw en moeten anderen het gaan oplossen. Ja, zo lusten we er ook nog een paar. Over dat idee is al vaak nagedacht. Er is een hele goede reden waarom Misdefinitie (nog) geen partij geworden is. (FinanciŽle) steun ontbreekt en met alle respect, maar al die schreeuwers zullen echt niet concreet iets gaan bijdragen.

Na jarenlang schelden op criminele geitenneukers dacht iedereen dat het wel een keertje afgelopen zou zijn. Moslims zouden inmiddels ingeburgerd moeten zijn waardoor wij niks meer konden schrijven. Totdat bleek dat we nog steeds elk jaar duizenden incidenten door dat criminele tuig kunnen beschrijven en verwerken in artikelen. Wanneer een linkse rat de nationalistische beweging bedreigt met de woorden "Reken af met rechts!", betogen wij natuurlijk dat er veel meer redenen zijn om juist met allochtonen af te rekenen. Geen loze bewering, want overlast door allochtonen is zeer eenvoudig aan te tonen. Parallellen trekken met die bekende oorlog, kunnen wij natuurlijk ook. De islamisering leidt tot antisemitisme waarvan zelfs de man met de bekende snor gezegd zou hebben: "Ach so"! Speciaal voor de ontkenners van de islamitische overheersing hebben we duidelijk gemaakt dat de islam bijna wet geworden is. Met zoveel bewijs dat de islam en zijn aanhangers Nederland kapot maken, kan de vijand ons alleen nog de mond snoeren door moord en doodslag.

Rassensegregatie, racisme en discriminatie zijn in 2011 volsterkt legale manieren geworden voor het superieure ras om zwakkere bastaards uit te roeien. Berberapen van de moslima's scheiden en verschillende rassen op andere tijdstippen los van elkaar toe te laten op openbare plaatsen, is niet langer verboden. Voor als u zwart of licht getint bent wel te verstaan, want als blanke kunt u al een boete of celstraf verwachten als u dit alleen maar opschrijft. Kut, we deden het hŤ, alweer binnen onze proeftijd. Krijgen we straks weer die lafhartige dhimmi's in onze nek die bij de strafrechter gevangenneming gaan eisen vanwege het geven van een vrije mening over feiten. Over moslimpijpen bijvoorbeeld. Linkse stakkers die de speldenkop van de woestijnbewoners in de mond nemen door en ten koste van het Nederlandse volk de radicale islam te verheerlijken, te promoten en te faciliteren in haatkazernes. Landverraders die niet beseffen dat ze met het oraal bevredigen van de islam met vuur spelen waarbij de backfire in hun eigen gezicht knalt.

Al jaren weet u dat u de politie toch niet meer serieus hoeft te nemen en alleen nog hoeft te gehoorzamen als ze in de meerderheid zijn en ze u derhalve kunnen overmeesteren. Politie en justitie hebben een probleem van een hele andere orde. Niet de webloggers zijn het probleem en vaak ook niet eens de echte criminelen. De gewone burger keert zich steeds vaker tegen de politie. Woordvoerders van de blauwe maffiahoeren suggereren dat het gedrag te verklaren is door een verharding binnen de maatschappij, maar u weet allang dat het gedrag veroorzaakt wordt doordat er door het amateuristische geknoei van die dienders geen burger meer is die geen negatieve ervaring met de politie heeft. Waar dat door komt is duidelijk. Tegenwoordig zit de politie meer als sneue internethelden op Twitter en Hyves te masturberen dan ze de straat op gaan om boeven te vangen. Daar verdienen ze echt geen respect mee. Leer eens de smeris wat eer is. Echte misdrijven lossen ze niet op. Politie en justitie weigeren van fouten te leren.

Onderwijs kreeg dit jaar weer eens veelvuldig te maken met hyperinflatie. Diploma's zijn geen flikker meer waard door fraude, nivelleren en wanbeleid en we hebben uitgelegd dat "waarde" gebaseerd is op vertrouwen dat wij als mensen in waardepapieren zoals een diploma kunnen hebben. Managers gingen in reactie op de kritiek hun smerige handje ophouden voor meer belastinggeld. Degradatie van het niveau heeft echter niks met geld te maken. Opleidingen worden ten onrechte gelijk gesteld aan elkaar en slap geouwehoer geeft vaak de doorslag bij belangrijke beslissingen. Uiteindelijk kwamen de media er in mei 2011 achter dat het hele hogere beroepsonderwijs ondermaats is. Uit onze analyses weet u sinds 2004 dat het hier onder andere de HvA, InHolland, Windesheim betreffen, maar we kregen zoals gewoonlijk weer een heleboel haatmails te verwerken van "lieverdjes" die graag hun gratis diploma willen. "Stelletje extreemrechtse flikkers, jullie hebben zeker zelf nooit een diploma gehaald." Onze beheerder heeft een hele verzameling, dank u.

Al is de waarheid nog zo snel, onze waarheid achterhaalt u wel. Eindelijk was het eind 2011 zo ver. De Telegraaf heeft in 2011 uiteindelijk de HvA over de kling gejaagd op basis van een brief. Op de HvA zijn fraude, intimidatie en discriminatie aan de orde van de dag. Destijds in 2004 hadden we een heel dossier met vervalste examens, e-mails en andere bewijsstukken, maar werden we niet serieus genomen uit angst voor rechtszaken. Alle media gingen er nu over berichten en deden alsof zij een grote beerput hebben open getrokken. Zeker de helft van alle diploma's binnen het onderwijs zijn het gevolg van valsheid in geschrifte. Om de schade te herstellen, moeten tienduizenden diploma's worden ingetrokken. Aangezien de maatschappelijke schade daardoor te groot zal worden, gebeurt er helemaal niks. De beerput is open en dit is het dan. De aanbevelingen die we al jarenlang geven blijven genegeerd worden. Ondanks de huichelarij van de media, is dit een grote overwinning. Misdefinitie had al die tijd gelijk en niet alleen op onderwijsgebied.

Socialisten hebben dit jaar hun oorlogsmechanismen deels veranderd. Eenmaal uit hun vertrouwde troon gestoten door de VVD en Wilders, moeten ze het over een andere boeg gooien. Cohen ging opeens suggereren spijt te hebben van de opstelling van links met betrekking tot de massa-immigratie. Alleen bood hij niet zijn excuses aan voor het introduceren van kanker in een gezond blank volk, dus deden wij dat voor hem. Eens zal de spijt van links zo groot zijn dat het te laat is, maar ze zullen het allemaal berouwen. Wij zullen sterk zijn waar we sterk zijn moeten en alles terugveroveren wat van ons is. Hun woorden zijn niks waard. Voor massa-immigratie is geen excuus en dat hebben we ze laten weten ook. Met drogredenaties hebben die landverraders Nederland lopen vergiftigen met het Noord-Afrikaanse kwaad; dat zullen we nooit vergeten. Onderbuikgevoelens zullen nooit argumenten zijn in een discussie. Zoals u van ons gewend bent hebben we alle linkse mooipraterij in 2011 ontmaskerd dan wel ontkracht. Graag gedaan.

Breivik heeft de wereld op zijn kop gezet en volgens de socialisten moeten vooral de nationalisten bij zichzelf te rade gaan wat voor nazi's ze wel niet zijn. Overal kwamen de kakkerlakken uit hun holen met de suggestie dat anti-islam teksten leiden tot moord en doodslag van gestoorde eenlingen. Uit het manifest van Breivik blijkt echter dat hij sympathieŽn heeft voor Al Qaida en daarmee zetten we de socialisten met beide benen op de grond. Het is nogal confronterend voor links om te horen dat hun geknuffel met de extremistische islam er enkel toe zal leiden dat ze juist zelf vermoord worden door ratten die hetzelfde gedachtegoed aanhangen. Bij onze collega's Retecool en Endandit zat de schrik er goed in toen we concludeerden dat als zij met hun websites de verkeerde mensen pesten, er wel eens iets kan knappen bij extremisten. Extreem links is stiekem legaal georganiseerd, maar dat kunnen ze niet voorkomen. Socialisten hebben irreŽle schijnangsten voor rechts en snappen niet dat ze zichzelf de dood injagen door hun tegenstrijdige activiteiten.

Eerlijk zijn is typisch een begrip dat door links misbruikt wordt om te doen alsof anderen niet eerlijk zijn, maar zelf zijn ze nooit eerlijk over hun intenties. Misdefinitie hield u dit jaar voor dat eerlijkheid ook betekent dat eenmaal opgewekte verwachtingen in een ander kabinet, niet elke 4 jaar moeten veranderen. Mensen moeten kunnen bouwen op structuur en systemen die degelijk zijn en vertrouwen kunnen hebben in de overheid. De overheid weet het keer op keer niet waar te maken en gooit gewoon uw privacy op straat. Privacy is een hoofdonderwerp aan het worden aangezien vrijheid niet zonder privacy kan bestaan. Geheime diensten weten privacyschending altijd zo te brengen alsof ze daar boeven mee vangen, maar ook die bewering bleek onzin. Nederland wordt steeds meer een politiestaat. Een surveillancemaatschappij waarin criminelen boven de wet kunnen operen en u in de gaten wordt gehouden. Fundamentele rechten worden verkwanseld als encryptie waarmee we ons kunnen wapenen tegen privacyschending wordt verboden.

Haters die continu roepen dat Misdefinitie vooral een platform is waar altijd gescholden wordt op allochtonen, kregen in 2011 weer eens het deksel op hun smoelwerk gezien het grote aantal andere onderwerpen. Computernerds worden uitgebuit om hun professionele vak gratis uit te oefenen bij mensen thuis voor een glaasje cola. De jeugd krijgt ten onrechte het stigma "losbandig" opgeplakt door volwassenen die niet begrijpen dat zij ook maar moeten leven met de wereld zoals wij die hebben achtergelaten. Randstad Uitzendbureaus blijken zuigende CV-verzamelaars te zijn en enkel spookvacatures te hebben. Beeldverhoudingen op alle beeldschermen van tegenwoordig zijn compleet uit hun verband gerukt vanwege de vele verschillende formaten. Met digitale televisie wordt u grandioos besodemieterd om commerciŽle redenen. Aan de discussie links en rechts is op orginele wijze een einde gemaakt. Misdefinitie schrijft over alles en iedereen zolang het maatschappelijk relevant is en zonder aanzien des persoons.

Vooruitblik 2012.

Over de toekomst zouden we niet veel hoeven te voorspellen. Jullie gaan allemaal dood. Al onze vijanden zullen het lootje leggen. Sommige mensen verdienen het niet om te leven. Nee, dit is geen bedreiging, maar gebaseerd op het doemscenario van het einde van de Maya-kalender eind 2012. De wereld zal voor de zoveelste keer vergaan op 21 december 2012. Maya-priesters hebben echter al gezegd dat we in het westen een stelletje imbecielen zijn die het einde van de kalender verkeerd interpreteren en er zijn onderzoekers die hebben gevonden dat het einde pas over twee eeuwen nadert. Conclusie: gelul, dus zullen we een poging wagen om wat aardige dingen te vertellen. Vorig jaar verwachtten we dat we in 2011 duidelijkheid zouden krijgen over het vervolg van de rechtszaak tegen de beheerder van Misdefinitie. Hij werd op 11 oktober 2010 in hoger beroep door het Hof Amsterdam veroordeeld voor belediging. Misdefinitie heeft beroep in cassatie aangetekend tegen het arrest van het Hof en dat ligt nu onder behandeling bij de Hoge Raad.

Inmiddels is de aanzegging conform artikel 435 lid 1 Sv binnen en hebben we binnen de wettelijke termijn door een advocaat een cassatieschriftuur laten indienen. Concreet betekent dit dat Misdefinitie definitief in cassatie is gegaan tegen het arrest. De rechtsdag verwachten we in het voorjaar en het uiteindelijke arrest van de Hoge Raad voor de zomer 2012. Pin ons niet vast op de datum; bijna 2 jaar doen over de procedure vinden ze normaal. De politie is ook nog niet van ons af. Wat gebeurt er met internethelden? Op die vraag willen we antwoord. Over justitie gesproken, rechtse vrijsprekers kwamen afgelopen jaren regelmatig voor de rechter. Met een kabinetswissel zou u een ommezwaai mogen verwachten of gaat alles op de oude trant verder? En wat voor modderfiguur slaat Nederland bij het beschermen van mensenrechten en het financieren van vrijheidsprojecten als we zelf rechten lopen te schenden? Tussen juridische vrijheid, formele vrijheid en werkelijke vrijheid zitten levensgrote verschillen.

De onderwijslijn wordt aangevuld met analyses over projecten waarmee de politiek de kwaliteit terug in het onderwijs wil brengen. Of wil afbreken zoals met het afschaffen van de studiefinanciering. Het zijn van die nare bezuinigingen die we liever niet zien mede omdat er beter bezuinigd kan worden op linkse hobby's. In 2011 hebben we antwoord gekregen op de vraag wat er gaat gebeuren in een nieuw kabinet. Voorlopig constateren we dat ze vooral bezuinigen op posten waar een meerderheid voor is en dat zijn niet de posten waar we als burger nu zo blij van worden. In 2012 wordt het vooral spannend hoe lang Wilders zich nog in de reet laat nemen door VVD en CDA. We zullen er bij zijn en zeker niemand sparen. Universiteiten hebben zo hun eigen methoden om studenten niet de dupe te laten worden van de langstudeerboete. Zo gaat de UvA hele onderwijsprogramma's frauderen en makkelijker maken omgooien. Mevrouw dr. C. de Boer van de afdeling Communicatiewetenschap aan de UvA maakte zich schuldig aan discriminatie in een schokkende zaak.

Kent u ze? Van die figuren die dag en nacht op fora lange teksten typen met de moeilijkste woorden? U weet dat het trollen zijn. Van die haters die nog maagd zijn en met hun piemeltje in de hand de intellectueel proberen uit te hangen en ondertussen iedereen provoceren. Hoe doen ze dat? Zijn ze nu echt zo slim en vormen ze een gevaar voor de realist met gezond verstand? Over haters gesproken: ze verklaren hun extreme gedrag altijd door te zeggen dat juist u zich als een extreme idioot gedraagt. Zou u "normaal" doen, wat dat dan ook zou mogen zijn, dan houden zij zich ook koest. Aha, dat gaan we in 2012 eens op een leuke manier onderzoeken. De beheerder van Misdefinitie werd voor onnozele en zeer triviale klachten twee keer voor de rechter gedaagd. Teksten op deze website zouden zo racistisch zijn dat zelfs de kamelen niet meer naar moslims zouden willen omkijken. Wat vinden we vervolgens overal? Internet is bijna synoniem voor racisme en we gaan wat leuke uitspraken die gewoon blijven staan boven water halen.

Strijkers en illegale honderdduizendklappers uit China uit uw schuur gehaald? Dan gaan we knallend 2012 in! Zonder een blad voor de mond te nemen blijven we u informeren over misstanden die anders dankzij de media voorgoed verborgen zullen blijven. Sterke argumenten, heldere opinies en professionele analyses die niet zo professioneel worden gepresenteerd zullen als vanouds over uw beeldscherm vliegen. Strijdlustig als altijd en nooit ontmoedigd door de vele vijanden, vinden we onze steun bij rechtgeaarde Nederlanders die ons nooit in de steek zullen laten. Ondertussen genietend van de feestdagen en de mensen om ons heen, goed wetende dat de vijand ons er nooit onder zal krijgen. Gregorius Nekschot is helaas gesneuveld als vrijheidsstrijder, gelukkig niet in het echt, en ook hem willen we bedanken voor zijn strijd tegen de politiek correcte elite. Pas op voor de vingers en al het overige. Hef met ons het glas! Proost! Bedankt kameraden, collega's, aanhangers en de rest, we zien u graag heelhuids terug in 2012.
Reacties: 5
Pagina's: 1

Reactie door Moses 35i op 01-01-2012 om 10:17.
Ook jij een ontzettend gezond en veilig 2010 toegewenst. Ik hoop dat je ook in 2010 weer geweldige stukken gaat/kunt schrijven!


Reactie door Sickofleft op 01-01-2012 om 14:17.
Tevens namens mij een gezond en voorspoedig 2012 gewenst!

Reactie door Sickofleft op 02-01-2012 om 20:36.
Ik wil graag nog even terug komen op een deel van uw bovenstaande artikel.
Met alle respect, maar ik kan me best wel ergeren aan sommige van uw uitspraken zoals:
-----------------------------------------------------------------------------------
Ze schreeuwen dat we NU moeten handelen omdat het anders te laat is en regelmatig komt het idee van het zelf oprichten van een politieke partij in beeld. Wanneer puntje bij paaltje komt, blijft het echter bij een hoop anoniem geschreeuw en moeten anderen het gaan oplossen. Ja, zo lusten we er ook nog een paar. Over dat idee is al vaak nagedacht. Er is een hele goede reden waarom Misdefinitie (nog) geen partij geworden is. (FinanciŽle) steun ontbreekt en met alle respect, maar al die schreeuwers zullen echt niet concreet iets gaan bijdragen.
-----------------------------------------------------------------------------------
U heeft op de eerste plaats geen idee tegen wie u het heeft.
Toch durft u te stellen dat het allemaal wel bluf/geschreeuw etc. is/zal blijven??
Wat zegt u als ik er wel de financiŽle middelen voor zou kunnen vrij maken?
Als ik er wel de benodigde tijd in zou kunnen steken?
Mag ik het vreemd vinden als u mij (en anderen? die u niet kent) dergelijk gebrek aan doorzettingsvermogen verwijt?
Het tot in den treuren herhalen van NL-misstanden op internet lost ook niets op kan ik u melden.
In tegendeel, het zal uw geloofwaardigheid ondermijnen en men zal u als een doemdenker af doen en u nooit meer serieus nemen.

Ik heb goed door wat er allemaal schort aan dit land en waardoor het hier
op veel vlakken niet prettig toeven is.
Die punten omvormen tot een partijprogramma lijkt mij geen onoverkomelijke bezigheid.
Alle andere oprichtingseisen zijn bijna allemaal formaliteiten.

De zaken die mij meer tegen houden zijn eigenlijk van een hele andere aard.
Ik heb nl. het donkerbruine vermoeden dat je "prettige leven" zoals je het ooit kende voorgoed voorbij is zodra je de politieke arena betreedt.
Eenmaal de keuze gemaakt is er geen weg meer terug.
Of een partner zin heeft in een dergelijke levenskeuze is ook nog maar sterk de vraag.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 03-01-2012 om 00:37.
Het redactionele artikel beschrijft een algemene trend uit 2011 gebaseerd op de bij ons bekende cijfers. Voor elke Tweede Kamerverkiezing zijn er duizenden mensen die met hetzelfde idee komen, 75 schrijven zich in bij de Kiesraad en uiteindelijk doen er slechts 25 mee aan de verkiezingen; inclusief de bekende bestaande partijen. Jaarlijks krijgen we tientallen mails van mensen met hetzelfde idee. Van die mensen steunt 0 % een politieke beweging, wil 99 % pas iets doen met middelen van anderen en probeert 1 % het met een website die binnen een paar jaar verdwijnt.

Op internet komen we tientallen mensen tegen die precies hetzelfde zeggen als u wat in 0 % van de gevallen tot actie leidt en in 100 % van de gevallen tot het verwijt dat wij ook niks bereiken in hun ogen. Dit gedrag is na een jaar Rutte I zo typisch 2011 dat het een aantal keer is beschreven en daarom is opgenomen in het jaaroverzicht.

Reactie door Moswolkje op 03-01-2012 om 09:05.
Als eerste wil ik iedereen hier op Misdefinitie.nl, en in het bijzonder onze beheerder een gezond en succesvol 2012 wensen.
(Mooi tijdstip van plaatsing!)

Vervolgens zie ik de reactie van Sickofleft, en ben daar blij mee.

Klopt helemaal wat je zegt, Sickofleft; eenmaal de politieke weg ingeslagen moet men doorlopen, en dat zal niet altijd meevallen aangezien anderen om je heen meegesleurd zullen gaan worden in dat geweld.

Mooi om te lezen dat je niet onbemiddeld bent maar waarom dan geen samenwerking zoeken met mensen die wel die arena in willen?
FinanciŽle steun zou van Misdefinitie.nl wellicht naar Misdefinitie als Partij kunnen verheffen?

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.