Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

575 # Immigratieramp op herhaling #
Gepost door Misdefinitie op 22-12-2011 om 23:30.
Nadat zelfs Maxime Verhagen van het ultralinkse CDA en de regeringsleiders van het Vierde Rijk Europa de multicriminele samenleving failliet hebben verklaard, ligt de weg open naar de grote schoonmaak. Massale deportatie van iedereen die hier niet hoort, landverraders die tegen de muur worden gezet en lasteraars wiens tong eruit gerukt wordt voor een leven lang vertellen van leugens die het de autochtone blanke bevolking zo moeilijk hebben gemaakt. Onder socialistische aanhangers heerst veel commotie, want ze weten dat we ook de nazi's reeds 70 jaar vervolgen voor hun misdaden. Vandaar dat ze wanhopig proberen om de door hun linkse hobby veroorzaakte staatsschuld, criminaliteit, terrorisme en walgelijke cultuurgebruiken te verbloemen. Niet links, maar rechts zou in hun visie verantwoordelijk zijn voor alle ellende met de multikul. Eerder hebben we dit soort beweringen al volledig ontkracht. Aanschouw het zoveelste dilemma van links. De vijandige invasie van allochtonen willen toeschrijven aan rechts, maar ondertussen alles doen om de grenzen wagenwijd open te houden.

Emotionele smeekbeden helpen niet meer.

Zeggen dat "we" de tsunami aan buitenlanders met alle criminele activiteiten als gevolg zelf gewild hebben, is zeggen dat de toenmalige bevolking stond te springen om een Adolf Hitler die hen onmiddellijk van die vervelende Joden zou afhelpen. Beide invasies vonden immers plaats na een democratisch proces van "eerlijke" verkiezingen waaraan iedere burger mee kon doen. Over het algemeen wordt deze stelling niet houdbaar geacht. Het zijn niet alle Nederlanders geweest die het land wilden verkrachten door de vijand de mogelijkheid te geven het land en de oorspronkelijke bevolking te verwoesten. Het zijn enkel de NSB'ers geweest die een sfeer hebben gecreŽerd waarin andere burgers dachten dat ze niet anders konden stemmen. Landverraders van het ergste soort die er alles aan deden om mensen maatschappelijk te diskwalificeren als ze niet meegingen in de haatzaaiende beweging van de NSB. Mensen worden met list en bedrog gedwongen en misleid om partijen te steunen die al een orgasme krijgen als ze denken aan de multikul.

Geschiedenis is een interessante discipline vanwege de vele herhalingen. Maatschappelijke processen komen vanzelf een keertje terug. Diverse oorlogen zijn op dezelfde manier en op dezelfde gronden gestart. Meestal zijn dat haat, jaloezie en hebzucht. Het sprookje van het Derde Rijk werd decennia later nog eens dunnetjes over gedaan door het gedrocht van Europa dat alle soevereiniteit van lidstaten oplokt. Koloniseren met massa-immigratie is de moderne variant van vergassen om zo een specifiek volk volledig kapot te maken. Ook op een kortere termijn zien we het proces van de massa-immigratie continu terug komen. Waren het in de jaren '60 vooral kansloze Marokkanen en Turken die hier de kans moesten krijgen van dat linkse tuig: tegenwoordig zien we die linkse ratten in de bres springen voor alle nationaliteiten behalve de Nederlandse. Hiermee verloochenen zij hun pure eigen afkomst. Voor al die mensen die denken dat rechts al die tijd achter de massa-immigratie zit, zullen we laten zien wie het echt deden en nog doen.

Jolande Sap en Tofik geitenneuker Dibi van GroenLinks hebben de linkse bekende Nederlanders Angela Groothuizen, Marco Borsato, Khalid Boulahrouz, JŲrgen Raymann, Jan Mulder, Thomas Acda, Filemon Wesselink en Vincent Bijlo zover gekregen dat zij in ruil voor publiciteit actie gaan voeren om zoveel mogelijk jonge vreemdelingen een pardon te geven. Verschillende generale pardonnen hebben bij elkaar al tientallen miljarden gekost en voordat het generale pardon van het CDA in 2007 dat ruim 6 miljard kostte door het kabinet werd goedgekeurd, hebben die linkse flikkers u beloofd dat het echt het allerlaatste generale pardon zou zijn. Anders zou het een eindeloos spelletje worden van pardon op pardon op pardon. Wat zien we hier gebeuren? Links gaat gewoon door. Geen twijfel over mogelijk dat we hier extreem links aan het werk zien. Besef dat ze dit doen met de algemene kennis van vandaag. Terwijl iedereen weet dat de multikul failliet is, gaan de socialisten gewoon door met hun vijandige overname. Landverraad op z'n smerigst.

Lange asielprocedures zouden schade kunnen aanbrengen aan de tere zieltjes en de Socialistische Partij (SP) springt daar natuurlijk meteen bovenop. Kamerlid Gesthuizen (SP) uitte in de Kamer haar "bezorgdheid" over klinisch medische schade door lange procedures. Huisartsen, de Raad voor de Rechtsbijstand, de kinderombudsman en andere "deskundigen" zouden massaal tekortkomingen melden als het gaat op de manier waarop asielkinderen behandeld worden. Kinderen worden beschadigd, hebben slaapstoornissen, extreme angsten en eetproblemen. Haar hart breekt als ze dat allemaal hoort en dat komt allemaal door die asociale rechtse rakkers die ijskoud, genadeloos en berekenend zijn. Volgens haar is het kabinet doof voor kritiek en moet er nu actie ondernomen worden zodat iedereen kan blijven. Deze truc is een klassieker bij links. Op de emoties spelen en dan doen alsof de ander bij voorbaat gediskwalificeerd is. Lange procedures zijn inderdaad ongewenst. De oplossing is echter niet een verblijfsvergunning, maar een directe NEE. Zo kort mogelijk zonder schade. Meteen opzouten.

Donner (CDA) wijst haar er tijdens het vragenuurtje van 13 december 2012 terecht op dat de negatieve rapporten over schade nog niet eens gepubliceerd zijn en zij zich baseert op sentimenten uit de media. Met het huidige kabinet is afgesproken dat het aantal asielzoekers en immigranten gaat verminderen. In het licht van dat beleid is terugkeer de basis van verkorting en niet het nog langer blijven. Voorts is van belang op te merken dat asielprocedures alleen maar zo lang duren omdat links er alles aan doet om het te vertragen. Ouders worden door linkse advocaten aangeraden om op kosten van de staat zo lang mogelijk de uitzetting te frustreren. Vervolgens komen die zelfde linkse imbecielen roepen dat die procedures vanwege de lengte voor schade zorgen. "Ja maar kinderen raken sneller geworteld." Juist een reden om meteen een NEE te verkopen en iedereen terug naar zijn eigen land te sturen zonder schade. Schade die links zelf veroorzaakt, moeten ze vooral niet proberen te verhalen op anderen. Zij zullen te zijner tijd zwaar gestraft worden.

Weet u wat nou zo frappant is? Socialisten weten altijd zonder moeite te verwijzen naar mensenrechtenverdragen. Ze zijn te dom om te kakken en dus ook om netjes te lezen wat er in de wet staat, maar dat maakt ze allemaal niks uit. Met de wet in de hand geven ze hun eigen interpretatie en daar moet u het maar mee doen. Heeft u commentaar? Dan bent u een gevoelloze nazi. Dat niveau, u kent het wel. Gaat het echter de andere kant op en blijkt dat ze juridisch geen poot hebben om op te staan, dan is de wet opeens niet zo heilig meer. Dan moeten we de wet opzij zetten en ons "gevoel" laten spreken. Een dooddoener die altijd gebruikt wordt, ongeacht of het echt beter is voor het kind dat het vertrekt. Links wil zijn stemvee behouden, dus fuck de schade, hij moet blijven. De Alkmaarsche Courant offerde zelfs de voorpagina op om een brandbrief te publiceren omdat een 9-jarige jongen moet vertrekken. Niemand die er de schande van spreekt dat de kleine Jossef verneukt is door hem uit zijn eigen land te halen en hem de taal niet te leren.

De gebruikte drogredenen zijn te belachelijk voor woorden. "Soms moeten we de stem luider laten horen," roepen ze. Selectieve verontwaardigdheid vinden wij aangezien ze nooit zo in de bres springen voor Nederlanders. "Nederland is een beschaafd land," piepen ze. In elk geval zo beschaafd om mensen terug te sturen voordat ze beschadigd worden. Alsof we onbeschaafd zijn als we niet iedereen laten blijven en alsof we alleen beschaafd kunnen zijn door de hele fucking wereld naar dat kleine stukje aarde te verhuizen. Onmogelijk en dat weten die randdebielen heus wel. Tofik Dibi denkt dat hij door gebruik van termen als "humaan" het sterkste argument heeft voor een kinderpardon. Het is een van de domste fouten die socialisten maken. Denken dat hun bijvoeglijke naamwoorden de waarheid impliceren. Alsof een mening een feit wordt als er woorden als "humaan" achterstaan. Adolf Hitler was ook humaan begrijpt u wel? Over de ruggen van arme kinderen probeert links de grens wagenwijd open te zetten voor iedere zielige neger die aan de deur klopt.

Zielig zijn die allochtone kinderen allerminst. Van kleins af aan worden zij al geÔndoctrineerd om te liegen en krokodillentranen te laten stromen. Emoties die zij niet echt hebben, maar aangeleerd zijn of later ontstaan door de ontberingen die zij nota bene moeten ondergaan omdat ze speelbal zijn geworden van de linkse politiek. Wij zouden ze meteen op de trein hebben gezet zodat ze nog op tijd hun eigen taal in hun eigen land kunnen leren, maar links ontneemt hen die kans en geeft hen keer op keer valse hoop. Denk maar eens terug aan het geval Mauro. Mauro kwam over als een zielig hoopje stront dat verneukt is door rechts, maar blijkt gewoon een door links geÔnstrueerde leugenaar te zijn. Dankzij de publiciteit krijgt hij ook nog eens op oneigenlijke gronden een studievisum terwijl hij op het mbo zit en dus niet eens studeert. Blanke Nederlanders hadden een afwijzing gekregen. Kijken we naar die schrijnende gevallen, dan zien we altijd dat ze "schrijnend" zijn geworden door linkse leugens.

Van Dam (PvdA) meent als rechtgeaarde socialist het verderfelijke kapitalisme weer eens te moeten aanvallen. Oost-Europeanen komen hier hard werken en het vieze werk opknappen waar Nederlanders zich te goed voor voelen en bazen verdienen goud aan deze arbeiders. Deze commerciŽle blanke varkens zouden na het werk de Polen als een hoop kak behandelen en deze tegen veel te hoge bedragen kleine kamertjes in tentenkampen laten huren totdat ze de straat opgeschopt worden om een zwervend bestaan te leiden. Oh, wat zijn die smerige blanke racisten toch weer mensonterend bezig, aldus de PvdA'er. Of het rechtse kabinet er even heel gauw voor wil zorgen dat illegalen huurbescherming krijgen, een hogere uitkering en een mooie 2-onder-1-kapwoning zoals criminele Marokkanen dat ook krijgen. Vuile huichelaar. Die illegalen hadden hier sowieso niet mogen zijn en hebben helemaal nergens recht op. Ze moeten meteen oprotten. Fritsma (PVV) zet Van Dam op zijn plek en merkt op dat het de PvdA is geweest die de grenzen open heeft gezet en Van Dam nu een pyromaan is die de brandweer belt.

Arbeit macht frei.

Behalve asielzoekers die later regelrechte parasieten blijken te zijn, komen er hordes economische gelukszoekers naar Nederland van wie per definitie al duidelijk is dat ze hier komen voor onze poen. Profiteurs die we zonder emotie met pek en veren mogen wegjagen met wilde honden omdat ze sowieso geen enkele reden hebben om hier te komen. Ter vergelijking nemen we de verkapte stemveeregeling die Marokkanen en Turken als gastarbeider vervulden. Links maakte de bevolking wijs dat we de woestijn- en oerwoudbewoners nodig hebben voor het vieze werk waar Nederlanders zich te goed voor voelden. In werkelijkheid hadden we altijd al werkloosheid en dus geen mensen nodig. De schuld van rechts, brullen de linksen die hun straf al zien aankomen. Aantoonbaar klinkklare onzin. Arbeidsmigratie is nu weer aan de orde. Ditmaal met een ander volk en in het bijzonder toegejuicht door de linkse elite. Bulgaren, Polen en Roemenen leggen een bom onder de sociale zekerheid door even kort te werken en daarna voor altijd uitkeringen te trekken.

Arbeidsmigratie is profiteren met voorbedachte rade. In veel Oost-Europese landen, waaronder Polen, ligt de levensstandaard veel lager dan in Nederland. Lage salarissen beneden ons bijstandsniveau worden vaak als argument gebruikt om hun aanwezigheid hier te rechtvaardigen, maar ze vergeten dat de hele levensstandaard daar is aangepast aan het inkomen. Bij het open gooien van de grenzen heeft links zoals gewoonlijk niet nagedacht. Wanneer burgers van zwakkere staten opeens toegang hebben tot sterkere staten, wordt het rendabel om zwart te werken in een land met hogere lonen om op die manier met dat geld thuis als een koning te kunnen leven. Europa had hier een voorziening voor moeten treffen of beter nog: pauperlanden als Polen moeten weigeren als lid van de Unie. Europa is net een besloten vennootschap waar het ook niet handig is om zwervers mee te laten delen in de winst waar anderen hard voor werken. Profiteurs uit Oostbloklanden komen hier zogenaamd om te werken, maar blijken allemaal in de uitkeringen te zitten.

Wacht eens even, buitenlanders die hier komen werken om laag of vies werk te doen waarna later blijkt dat ze massaal uitkeringen trekken, waar hebben we dat toch eerder gehoord? O ja, Turken en Marokkanen. Zogenaamde gastarbeiders die hier kwamen voor onze welvaart en niet andersom. Al decennia een links feestje. Ruim 12.000 van dat Oost-Europese gespuis loopt hier de sociale voorzieningen te verkrachten. Wat zegt links? Dat het de schuld van rechts is. Bizar, want GroenLinks en D66, beide vrij extreem linkse partijen, vinden het maar vreemd dat de grens niet wagenwijd open gaat voor Roemenen en Bulgaren. "Jullie drukken ze in de illegaliteit hoor," dreigt links. Rot even gauw op. Als Nederland vanaf de jaren '60 de grenzen had dichtgegooid en dichtgelaten, dan was er sowieso nauwelijks criminaliteit in Nederland. Allochtonen zijn altijd en overal oververtegenwoordigd in de criminaliteit. We zijn dat emotionele gemanipuleer en dat gedreig van links spuug en spuugzat. Alles moet weg en dat zullen ze gaan voelen ook.

Inmiddels krijgt links door dat het sprookje van buitenlanders die smerig werk doen wordt ontkracht door de grote hoeveelheid aan buitenlanders die per definitie nooit werken. Anticiperen op de toekomst gaat het helemaal worden, want nu beweren ze opeens dat er in de toekomst heus wel tekorten gaan ontstaan. Mooi, dan kan iedereen weg tot in de verre toekomst. De werkloosheid is namelijk opgelopen tot 5,6 %. Bijna een half miljoen mensen zitten in Nederland zonder werk en dan tellen we enkel de geregistreerde werklozen en niet eens die half miljoen ondernemers die wel ingeschreven staan maar geen klanten hebben, mensen die uit principe weigeren om uitkeringen te trekken of sowieso niet in aanmerking komen omdat ze niet zwart genoeg zijn en iedereen die verder nergens als werkzoekende geregistreerd staat. Linkse schade komt ook nog eens vaak achteraf: de uitkeringen worden al jaren steeds verhoogd. Schrik niet mensen, maar de overheid geeft 179 miljard per jaar uit aan uitkeringen en dat is 30 % van het totale inkomen van alle Nederlanders.

Concreet betalen we elk jaar de helft van de volledige staatsschuld, die we niet eens in 60 jaar tijd hebben kunnen aflossen, aan uitkeringen. Zonder uitkeringen waren we dus in 2 jaar uit de schulden en konden we nooit meer in een crisis komen. Links beleid heeft ons sinds de oorlog biljoenen euro's gekost. Het is jammer dat de VVD met die linkse christenhonden in de regering zit zodat ze geen orde op zaken kunnen stellen. Wanneer u nog eens uw belastingaangifte invult, moet u beseffen dat 30 % van de belasting die u betaalt naar dit soort parasieten gaat. Maak niet de denkfout dat u VVD ziet staan en dan denkt dat het nooit een linkse aangelegenheid kan zijn. Na meer dan 60 jaar socialistisch beleid zitten de linkse ratten nog altijd op hun plaats en blijft deze uitkeringsfraude bestaan. Overal zitten de verraders die hun steentje bijdragen. De rechtbank Den Haag laat zomaar illegalen vrij. Gewone burgers die op straat hun gele ster niet kunnen tonen worden zwaar gestraft, maar illegaliteit is de normaalste zaak van de wereld.

Overweging.

Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog werd Nederland bezet door buitenlanders van Duitse afkomst. Een socialistisch regime dat door landverraders werd ondersteund die hun fascistische activiteiten rechtvaardigden door het idee dat het regime, althans in hun thuisland, democratisch gekozen werd. Altijd werd er hard op gehamerd dat het volk dat regime zelf gewild had, want zelf gekozen tijdens de "verkiezingen". Misdaden werden altijd ontkend, net zoals de misdaden die tegenwoordig voortvloeien uit de multiculturele samenleving. Verschrikkingen van de Holocaust werden verzwegen en ontkend. Onweerlegbare bewijzen waren de schuld van "rechts" die net zo goed voor het regime zou kiezen; ze deden immers niks om het ten val te brengen. Dat tegenstand tegen het regime op z'n minst maatschappelijke diskwalificatie en daarna wellicht de dood zou betekenen, werd afgedaan met de opmerking dat dat een detail is. Thans betwijfelt vrijwel niemand meer dat de Holocaust de schuld van het misdadige regime was en dat de invasie terecht met geweld gestopt is.

Alleen de voorstanders van een socialistische heilstaat halen nog alles uit de kast om de geschiedkundige waarheid te verdraaien. De nazi's waren rechts, roepen ze, zonder te beseffen dat het socialisten waren. Net zoals ze hersenloos roepen dat massa-immigratie een rechtse uitvinding is terwijl de PvdA, na de oorlog opgericht om de verboden fascistische arbeiderspartijen te vervangen, gewoon doorging met beleid dat erop gericht is om zoveel mogelijk buitenlanders naar Nederland te halen. Blijkbaar snappen ze nog net dat hun socialistische gedachtegoed na Hitler, Stalin en Mao een enorme optater heeft gehad, maar zijn ze te dom om te begrijpen dat ontkennen dat het links is geen enkele zin heeft tegenover intelligente mensen. Zij zien een Jood of VVD'er meewerken aan het socialistische regime zonder te beseffen dat het regime dat zij gecreŽerd hebben de macht heeft om dat zomaar af te dwingen. Ze snappen allemaal dat een vermomde Jood als bewaker van een kamp levens probeert te redden en geen nazi is, maar een VVD'er met extreem links vinden ze een rechts kabinet.

De toestroom van de Duitsers, Marokkanen, Turken en Oost-Europeanen is ernstig onderschat. Elke keer weet links de waarheid weer om te draaien, maar feit is dat al die toestromen in gang gezet zijn en worden onderhouden door socialisten. Is dat relevant? Jazeker en wel om het volgende. Steeds vaker zien we dat discussies opzettelijk vervuild worden door zinloze praatjes over wat links en rechts inhouden terwijl socialisme op basis van overheidsdwang en algemene potten met uw geld versus individuele verantwoordelijkheid en vrijheid, algemeen aanvaarde definities zijn van links versus rechts. Die mensen zijn in staat om het op socialisme gebaseerde nazi-regime rechts te noemen zodat ze de Holocaust aan rechts kunnen toeschrijven in de hoop daarmee hun tegenstanders te diskwalificeren. Iets soortgelijks proberen ze tijdens alle immigratiedebatten in de hoop dat u niet gaat denken: "Alles moet weg!" "Boehoe stem links, want met rechts krijgen jullie nog veel meer allochtonen!" Ja dag, alsof iedereen niet weet hoe het echt zit.

Voorts is goed voor ogen hebben wat links de maatschappij heeft aangedaan in het kader van het straffen. Laat ze vooral niet denken dat ze ermee wegkomen. We jagen nu nog steeds achter nazi's en ook zij zullen na 50 jaar nog steeds achterom moeten kijken. Al die NSB'ers die ooit riepen dat de oorlog de schuld van rechts is, zijn desondanks gepakt. Roepen dat iedereen het er mee eens was omdat ze niks durfden en konden doen, was geen argument om ze niet tegen de muur te zetten. Ontkenners en leugenaars zijn in het huidige recht zelfs strafbaar. Zo zal het de internethelden van nu ook vergaan. Discussies over links en rechts zijn niet zinvol. U weet wie verantwoordelijk zijn, zij weten het en ze zullen hun straf niet ontlopen. Tijdens discussies moeten ze worden afgekapt, beledigd en weggehoond voordat ze de geesten van anderen kunnen vergiftigen. U geeft een Holocaustontkenner toch ook geen enkele kans? Blijven ze roepen dat de multikul een rechtse aangelegenheid is, dan zullen ze moeten toezien hoe rechts het probleem gaat oplossen.

Al die socialistische imbecielen die liegen dat ze barsten zijn nog minder waard dan de kakkerlakken die we dagelijks vertrappen. Belet hen op alle mogelijke manieren om de multikulwaanzin door te zetten en verspil niet te veel tijd om met die dwazen de dialoog aan te gaan. Ze voeren de discussie toch niet eerlijk en waarom zou u een nazi moeten overtuigen van uw gelijk? Het zou andersom moeten zijn. De nazi moet spijt betuigen voordat hij wordt opgehangen. Oplossen gaat hij het toch niet zolang hij aan de macht is. Uit eerdere artikelen weet u dat de multikul voor zoveel problemen zorgt dat het ons goed recht is er een einde aan te maken. Via de politieke weg wel te verstaan. Het feit dat die idiote socialisten voornamelijk bezig zijn om te doen alsof we de manier van Breivik zouden willen kiezen, zegt voldoende. Massa-immigratie is een ramp en we weten genoeg om dat te willen stoppen. Nederland zal 17 miljoen mensen hebben in 2016. Vol is vol. Op naar het land van 10 miljoen.
Reacties: 22
Pagina's: 1 2

Reactie door Sickofleft op 28-12-2011 om 23:46.
Ik word er iig pislink van van al die linkse dingen die dit land verzieken.

Waarom bent u overigens zo sceptisch tegenover het oprichten van een politieke partij meneer Misdefinitie?
Ik persoonlijk zie dit als de enige optie om verandering te verkrijgen.

Zitten en afwachten gaat tot niets leiden.
Klagen op/via het internet al helemaal niet.


Reactie door Misdefinitie (Mod) op 29-12-2011 om 00:49.
Is dat niet wat u zelf ook doet? Klagen op internet en afwachten? Van mij mag er best een nieuwe partij komen. Als u denkt dat u dat kunt realiseren, dan wens ik u veel succes.

Reacties: 22
Pagina's: 1 2

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.