Mis∑de∑fi∑ni∑tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

575 # Immigratieramp op herhaling #
Gepost door Misdefinitie op 22-12-2011 om 23:30.
Nadat zelfs Maxime Verhagen van het ultralinkse CDA en de regeringsleiders van het Vierde Rijk Europa de multicriminele samenleving failliet hebben verklaard, ligt de weg open naar de grote schoonmaak. Massale deportatie van iedereen die hier niet hoort, landverraders die tegen de muur worden gezet en lasteraars wiens tong eruit gerukt wordt voor een leven lang vertellen van leugens die het de autochtone blanke bevolking zo moeilijk hebben gemaakt. Onder socialistische aanhangers heerst veel commotie, want ze weten dat we ook de nazi's reeds 70 jaar vervolgen voor hun misdaden. Vandaar dat ze wanhopig proberen om de door hun linkse hobby veroorzaakte staatsschuld, criminaliteit, terrorisme en walgelijke cultuurgebruiken te verbloemen. Niet links, maar rechts zou in hun visie verantwoordelijk zijn voor alle ellende met de multikul. Eerder hebben we dit soort beweringen al volledig ontkracht. Aanschouw het zoveelste dilemma van links. De vijandige invasie van allochtonen willen toeschrijven aan rechts, maar ondertussen alles doen om de grenzen wagenwijd open te houden.

Emotionele smeekbeden helpen niet meer.

Zeggen dat "we" de tsunami aan buitenlanders met alle criminele activiteiten als gevolg zelf gewild hebben, is zeggen dat de toenmalige bevolking stond te springen om een Adolf Hitler die hen onmiddellijk van die vervelende Joden zou afhelpen. Beide invasies vonden immers plaats na een democratisch proces van "eerlijke" verkiezingen waaraan iedere burger mee kon doen. Over het algemeen wordt deze stelling niet houdbaar geacht. Het zijn niet alle Nederlanders geweest die het land wilden verkrachten door de vijand de mogelijkheid te geven het land en de oorspronkelijke bevolking te verwoesten. Het zijn enkel de NSB'ers geweest die een sfeer hebben gecreŽerd waarin andere burgers dachten dat ze niet anders konden stemmen. Landverraders van het ergste soort die er alles aan deden om mensen maatschappelijk te diskwalificeren als ze niet meegingen in de haatzaaiende beweging van de NSB. Mensen worden met list en bedrog gedwongen en misleid om partijen te steunen die al een orgasme krijgen als ze denken aan de multikul.

Geschiedenis is een interessante discipline vanwege de vele herhalingen. Maatschappelijke processen komen vanzelf een keertje terug. Diverse oorlogen zijn op dezelfde manier en op dezelfde gronden gestart. Meestal zijn dat haat, jaloezie en hebzucht. Het sprookje van het Derde Rijk werd decennia later nog eens dunnetjes over gedaan door het gedrocht van Europa dat alle soevereiniteit van lidstaten oplokt. Koloniseren met massa-immigratie is de moderne variant van vergassen om zo een specifiek volk volledig kapot te maken. Ook op een kortere termijn zien we het proces van de massa-immigratie continu terug komen. Waren het in de jaren '60 vooral kansloze Marokkanen en Turken die hier de kans moesten krijgen van dat linkse tuig: tegenwoordig zien we die linkse ratten in de bres springen voor alle nationaliteiten behalve de Nederlandse. Hiermee verloochenen zij hun pure eigen afkomst. Voor al die mensen die denken dat rechts al die tijd achter de massa-immigratie zit, zullen we laten zien wie het echt deden en nog doen.

Jolande Sap en Tofik geitenneuker Dibi van GroenLinks hebben de linkse bekende Nederlanders Angela Groothuizen, Marco Borsato, Khalid Boulahrouz, JŲrgen Raymann, Jan Mulder, Thomas Acda, Filemon Wesselink en Vincent Bijlo zover gekregen dat zij in ruil voor publiciteit actie gaan voeren om zoveel mogelijk jonge vreemdelingen een pardon te geven. Verschillende generale pardonnen hebben bij elkaar al tientallen miljarden gekost en voordat het generale pardon van het CDA in 2007 dat ruim 6 miljard kostte door het kabinet werd goedgekeurd, hebben die linkse flikkers u beloofd dat het echt het allerlaatste generale pardon zou zijn. Anders zou het een eindeloos spelletje worden van pardon op pardon op pardon. Wat zien we hier gebeuren? Links gaat gewoon door. Geen twijfel over mogelijk dat we hier extreem links aan het werk zien. Besef dat ze dit doen met de algemene kennis van vandaag. Terwijl iedereen weet dat de multikul failliet is, gaan de socialisten gewoon door met hun vijandige overname. Landverraad op z'n smerigst.

Lange asielprocedures zouden schade kunnen aanbrengen aan de tere zieltjes en de Socialistische Partij (SP) springt daar natuurlijk meteen bovenop. Kamerlid Gesthuizen (SP) uitte in de Kamer haar "bezorgdheid" over klinisch medische schade door lange procedures. Huisartsen, de Raad voor de Rechtsbijstand, de kinderombudsman en andere "deskundigen" zouden massaal tekortkomingen melden als het gaat op de manier waarop asielkinderen behandeld worden. Kinderen worden beschadigd, hebben slaapstoornissen, extreme angsten en eetproblemen. Haar hart breekt als ze dat allemaal hoort en dat komt allemaal door die asociale rechtse rakkers die ijskoud, genadeloos en berekenend zijn. Volgens haar is het kabinet doof voor kritiek en moet er nu actie ondernomen worden zodat iedereen kan blijven. Deze truc is een klassieker bij links. Op de emoties spelen en dan doen alsof de ander bij voorbaat gediskwalificeerd is. Lange procedures zijn inderdaad ongewenst. De oplossing is echter niet een verblijfsvergunning, maar een directe NEE. Zo kort mogelijk zonder schade. Meteen opzouten.

Donner (CDA) wijst haar er tijdens het vragenuurtje van 13 december 2012 terecht op dat de negatieve rapporten over schade nog niet eens gepubliceerd zijn en zij zich baseert op sentimenten uit de media. Met het huidige kabinet is afgesproken dat het aantal asielzoekers en immigranten gaat verminderen. In het licht van dat beleid is terugkeer de basis van verkorting en niet het nog langer blijven. Voorts is van belang op te merken dat asielprocedures alleen maar zo lang duren omdat links er alles aan doet om het te vertragen. Ouders worden door linkse advocaten aangeraden om op kosten van de staat zo lang mogelijk de uitzetting te frustreren. Vervolgens komen die zelfde linkse imbecielen roepen dat die procedures vanwege de lengte voor schade zorgen. "Ja maar kinderen raken sneller geworteld." Juist een reden om meteen een NEE te verkopen en iedereen terug naar zijn eigen land te sturen zonder schade. Schade die links zelf veroorzaakt, moeten ze vooral niet proberen te verhalen op anderen. Zij zullen te zijner tijd zwaar gestraft worden.

Weet u wat nou zo frappant is? Socialisten weten altijd zonder moeite te verwijzen naar mensenrechtenverdragen. Ze zijn te dom om te kakken en dus ook om netjes te lezen wat er in de wet staat, maar dat maakt ze allemaal niks uit. Met de wet in de hand geven ze hun eigen interpretatie en daar moet u het maar mee doen. Heeft u commentaar? Dan bent u een gevoelloze nazi. Dat niveau, u kent het wel. Gaat het echter de andere kant op en blijkt dat ze juridisch geen poot hebben om op te staan, dan is de wet opeens niet zo heilig meer. Dan moeten we de wet opzij zetten en ons "gevoel" laten spreken. Een dooddoener die altijd gebruikt wordt, ongeacht of het echt beter is voor het kind dat het vertrekt. Links wil zijn stemvee behouden, dus fuck de schade, hij moet blijven. De Alkmaarsche Courant offerde zelfs de voorpagina op om een brandbrief te publiceren omdat een 9-jarige jongen moet vertrekken. Niemand die er de schande van spreekt dat de kleine Jossef verneukt is door hem uit zijn eigen land te halen en hem de taal niet te leren.

De gebruikte drogredenen zijn te belachelijk voor woorden. "Soms moeten we de stem luider laten horen," roepen ze. Selectieve verontwaardigdheid vinden wij aangezien ze nooit zo in de bres springen voor Nederlanders. "Nederland is een beschaafd land," piepen ze. In elk geval zo beschaafd om mensen terug te sturen voordat ze beschadigd worden. Alsof we onbeschaafd zijn als we niet iedereen laten blijven en alsof we alleen beschaafd kunnen zijn door de hele fucking wereld naar dat kleine stukje aarde te verhuizen. Onmogelijk en dat weten die randdebielen heus wel. Tofik Dibi denkt dat hij door gebruik van termen als "humaan" het sterkste argument heeft voor een kinderpardon. Het is een van de domste fouten die socialisten maken. Denken dat hun bijvoeglijke naamwoorden de waarheid impliceren. Alsof een mening een feit wordt als er woorden als "humaan" achterstaan. Adolf Hitler was ook humaan begrijpt u wel? Over de ruggen van arme kinderen probeert links de grens wagenwijd open te zetten voor iedere zielige neger die aan de deur klopt.

Zielig zijn die allochtone kinderen allerminst. Van kleins af aan worden zij al geÔndoctrineerd om te liegen en krokodillentranen te laten stromen. Emoties die zij niet echt hebben, maar aangeleerd zijn of later ontstaan door de ontberingen die zij nota bene moeten ondergaan omdat ze speelbal zijn geworden van de linkse politiek. Wij zouden ze meteen op de trein hebben gezet zodat ze nog op tijd hun eigen taal in hun eigen land kunnen leren, maar links ontneemt hen die kans en geeft hen keer op keer valse hoop. Denk maar eens terug aan het geval Mauro. Mauro kwam over als een zielig hoopje stront dat verneukt is door rechts, maar blijkt gewoon een door links geÔnstrueerde leugenaar te zijn. Dankzij de publiciteit krijgt hij ook nog eens op oneigenlijke gronden een studievisum terwijl hij op het mbo zit en dus niet eens studeert. Blanke Nederlanders hadden een afwijzing gekregen. Kijken we naar die schrijnende gevallen, dan zien we altijd dat ze "schrijnend" zijn geworden door linkse leugens.

Van Dam (PvdA) meent als rechtgeaarde socialist het verderfelijke kapitalisme weer eens te moeten aanvallen. Oost-Europeanen komen hier hard werken en het vieze werk opknappen waar Nederlanders zich te goed voor voelen en bazen verdienen goud aan deze arbeiders. Deze commerciŽle blanke varkens zouden na het werk de Polen als een hoop kak behandelen en deze tegen veel te hoge bedragen kleine kamertjes in tentenkampen laten huren totdat ze de straat opgeschopt worden om een zwervend bestaan te leiden. Oh, wat zijn die smerige blanke racisten toch weer mensonterend bezig, aldus de PvdA'er. Of het rechtse kabinet er even heel gauw voor wil zorgen dat illegalen huurbescherming krijgen, een hogere uitkering en een mooie 2-onder-1-kapwoning zoals criminele Marokkanen dat ook krijgen. Vuile huichelaar. Die illegalen hadden hier sowieso niet mogen zijn en hebben helemaal nergens recht op. Ze moeten meteen oprotten. Fritsma (PVV) zet Van Dam op zijn plek en merkt op dat het de PvdA is geweest die de grenzen open heeft gezet en Van Dam nu een pyromaan is die de brandweer belt.

Arbeit macht frei.

Behalve asielzoekers die later regelrechte parasieten blijken te zijn, komen er hordes economische gelukszoekers naar Nederland van wie per definitie al duidelijk is dat ze hier komen voor onze poen. Profiteurs die we zonder emotie met pek en veren mogen wegjagen met wilde honden omdat ze sowieso geen enkele reden hebben om hier te komen. Ter vergelijking nemen we de verkapte stemveeregeling die Marokkanen en Turken als gastarbeider vervulden. Links maakte de bevolking wijs dat we de woestijn- en oerwoudbewoners nodig hebben voor het vieze werk waar Nederlanders zich te goed voor voelden. In werkelijkheid hadden we altijd al werkloosheid en dus geen mensen nodig. De schuld van rechts, brullen de linksen die hun straf al zien aankomen. Aantoonbaar klinkklare onzin. Arbeidsmigratie is nu weer aan de orde. Ditmaal met een ander volk en in het bijzonder toegejuicht door de linkse elite. Bulgaren, Polen en Roemenen leggen een bom onder de sociale zekerheid door even kort te werken en daarna voor altijd uitkeringen te trekken.

Arbeidsmigratie is profiteren met voorbedachte rade. In veel Oost-Europese landen, waaronder Polen, ligt de levensstandaard veel lager dan in Nederland. Lage salarissen beneden ons bijstandsniveau worden vaak als argument gebruikt om hun aanwezigheid hier te rechtvaardigen, maar ze vergeten dat de hele levensstandaard daar is aangepast aan het inkomen. Bij het open gooien van de grenzen heeft links zoals gewoonlijk niet nagedacht. Wanneer burgers van zwakkere staten opeens toegang hebben tot sterkere staten, wordt het rendabel om zwart te werken in een land met hogere lonen om op die manier met dat geld thuis als een koning te kunnen leven. Europa had hier een voorziening voor moeten treffen of beter nog: pauperlanden als Polen moeten weigeren als lid van de Unie. Europa is net een besloten vennootschap waar het ook niet handig is om zwervers mee te laten delen in de winst waar anderen hard voor werken. Profiteurs uit Oostbloklanden komen hier zogenaamd om te werken, maar blijken allemaal in de uitkeringen te zitten.

Wacht eens even, buitenlanders die hier komen werken om laag of vies werk te doen waarna later blijkt dat ze massaal uitkeringen trekken, waar hebben we dat toch eerder gehoord? O ja, Turken en Marokkanen. Zogenaamde gastarbeiders die hier kwamen voor onze welvaart en niet andersom. Al decennia een links feestje. Ruim 12.000 van dat Oost-Europese gespuis loopt hier de sociale voorzieningen te verkrachten. Wat zegt links? Dat het de schuld van rechts is. Bizar, want GroenLinks en D66, beide vrij extreem linkse partijen, vinden het maar vreemd dat de grens niet wagenwijd open gaat voor Roemenen en Bulgaren. "Jullie drukken ze in de illegaliteit hoor," dreigt links. Rot even gauw op. Als Nederland vanaf de jaren '60 de grenzen had dichtgegooid en dichtgelaten, dan was er sowieso nauwelijks criminaliteit in Nederland. Allochtonen zijn altijd en overal oververtegenwoordigd in de criminaliteit. We zijn dat emotionele gemanipuleer en dat gedreig van links spuug en spuugzat. Alles moet weg en dat zullen ze gaan voelen ook.

Inmiddels krijgt links door dat het sprookje van buitenlanders die smerig werk doen wordt ontkracht door de grote hoeveelheid aan buitenlanders die per definitie nooit werken. Anticiperen op de toekomst gaat het helemaal worden, want nu beweren ze opeens dat er in de toekomst heus wel tekorten gaan ontstaan. Mooi, dan kan iedereen weg tot in de verre toekomst. De werkloosheid is namelijk opgelopen tot 5,6 %. Bijna een half miljoen mensen zitten in Nederland zonder werk en dan tellen we enkel de geregistreerde werklozen en niet eens die half miljoen ondernemers die wel ingeschreven staan maar geen klanten hebben, mensen die uit principe weigeren om uitkeringen te trekken of sowieso niet in aanmerking komen omdat ze niet zwart genoeg zijn en iedereen die verder nergens als werkzoekende geregistreerd staat. Linkse schade komt ook nog eens vaak achteraf: de uitkeringen worden al jaren steeds verhoogd. Schrik niet mensen, maar de overheid geeft 179 miljard per jaar uit aan uitkeringen en dat is 30 % van het totale inkomen van alle Nederlanders.

Concreet betalen we elk jaar de helft van de volledige staatsschuld, die we niet eens in 60 jaar tijd hebben kunnen aflossen, aan uitkeringen. Zonder uitkeringen waren we dus in 2 jaar uit de schulden en konden we nooit meer in een crisis komen. Links beleid heeft ons sinds de oorlog biljoenen euro's gekost. Het is jammer dat de VVD met die linkse christenhonden in de regering zit zodat ze geen orde op zaken kunnen stellen. Wanneer u nog eens uw belastingaangifte invult, moet u beseffen dat 30 % van de belasting die u betaalt naar dit soort parasieten gaat. Maak niet de denkfout dat u VVD ziet staan en dan denkt dat het nooit een linkse aangelegenheid kan zijn. Na meer dan 60 jaar socialistisch beleid zitten de linkse ratten nog altijd op hun plaats en blijft deze uitkeringsfraude bestaan. Overal zitten de verraders die hun steentje bijdragen. De rechtbank Den Haag laat zomaar illegalen vrij. Gewone burgers die op straat hun gele ster niet kunnen tonen worden zwaar gestraft, maar illegaliteit is de normaalste zaak van de wereld.

Overweging.

Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog werd Nederland bezet door buitenlanders van Duitse afkomst. Een socialistisch regime dat door landverraders werd ondersteund die hun fascistische activiteiten rechtvaardigden door het idee dat het regime, althans in hun thuisland, democratisch gekozen werd. Altijd werd er hard op gehamerd dat het volk dat regime zelf gewild had, want zelf gekozen tijdens de "verkiezingen". Misdaden werden altijd ontkend, net zoals de misdaden die tegenwoordig voortvloeien uit de multiculturele samenleving. Verschrikkingen van de Holocaust werden verzwegen en ontkend. Onweerlegbare bewijzen waren de schuld van "rechts" die net zo goed voor het regime zou kiezen; ze deden immers niks om het ten val te brengen. Dat tegenstand tegen het regime op z'n minst maatschappelijke diskwalificatie en daarna wellicht de dood zou betekenen, werd afgedaan met de opmerking dat dat een detail is. Thans betwijfelt vrijwel niemand meer dat de Holocaust de schuld van het misdadige regime was en dat de invasie terecht met geweld gestopt is.

Alleen de voorstanders van een socialistische heilstaat halen nog alles uit de kast om de geschiedkundige waarheid te verdraaien. De nazi's waren rechts, roepen ze, zonder te beseffen dat het socialisten waren. Net zoals ze hersenloos roepen dat massa-immigratie een rechtse uitvinding is terwijl de PvdA, na de oorlog opgericht om de verboden fascistische arbeiderspartijen te vervangen, gewoon doorging met beleid dat erop gericht is om zoveel mogelijk buitenlanders naar Nederland te halen. Blijkbaar snappen ze nog net dat hun socialistische gedachtegoed na Hitler, Stalin en Mao een enorme optater heeft gehad, maar zijn ze te dom om te begrijpen dat ontkennen dat het links is geen enkele zin heeft tegenover intelligente mensen. Zij zien een Jood of VVD'er meewerken aan het socialistische regime zonder te beseffen dat het regime dat zij gecreŽerd hebben de macht heeft om dat zomaar af te dwingen. Ze snappen allemaal dat een vermomde Jood als bewaker van een kamp levens probeert te redden en geen nazi is, maar een VVD'er met extreem links vinden ze een rechts kabinet.

De toestroom van de Duitsers, Marokkanen, Turken en Oost-Europeanen is ernstig onderschat. Elke keer weet links de waarheid weer om te draaien, maar feit is dat al die toestromen in gang gezet zijn en worden onderhouden door socialisten. Is dat relevant? Jazeker en wel om het volgende. Steeds vaker zien we dat discussies opzettelijk vervuild worden door zinloze praatjes over wat links en rechts inhouden terwijl socialisme op basis van overheidsdwang en algemene potten met uw geld versus individuele verantwoordelijkheid en vrijheid, algemeen aanvaarde definities zijn van links versus rechts. Die mensen zijn in staat om het op socialisme gebaseerde nazi-regime rechts te noemen zodat ze de Holocaust aan rechts kunnen toeschrijven in de hoop daarmee hun tegenstanders te diskwalificeren. Iets soortgelijks proberen ze tijdens alle immigratiedebatten in de hoop dat u niet gaat denken: "Alles moet weg!" "Boehoe stem links, want met rechts krijgen jullie nog veel meer allochtonen!" Ja dag, alsof iedereen niet weet hoe het echt zit.

Voorts is goed voor ogen hebben wat links de maatschappij heeft aangedaan in het kader van het straffen. Laat ze vooral niet denken dat ze ermee wegkomen. We jagen nu nog steeds achter nazi's en ook zij zullen na 50 jaar nog steeds achterom moeten kijken. Al die NSB'ers die ooit riepen dat de oorlog de schuld van rechts is, zijn desondanks gepakt. Roepen dat iedereen het er mee eens was omdat ze niks durfden en konden doen, was geen argument om ze niet tegen de muur te zetten. Ontkenners en leugenaars zijn in het huidige recht zelfs strafbaar. Zo zal het de internethelden van nu ook vergaan. Discussies over links en rechts zijn niet zinvol. U weet wie verantwoordelijk zijn, zij weten het en ze zullen hun straf niet ontlopen. Tijdens discussies moeten ze worden afgekapt, beledigd en weggehoond voordat ze de geesten van anderen kunnen vergiftigen. U geeft een Holocaustontkenner toch ook geen enkele kans? Blijven ze roepen dat de multikul een rechtse aangelegenheid is, dan zullen ze moeten toezien hoe rechts het probleem gaat oplossen.

Al die socialistische imbecielen die liegen dat ze barsten zijn nog minder waard dan de kakkerlakken die we dagelijks vertrappen. Belet hen op alle mogelijke manieren om de multikulwaanzin door te zetten en verspil niet te veel tijd om met die dwazen de dialoog aan te gaan. Ze voeren de discussie toch niet eerlijk en waarom zou u een nazi moeten overtuigen van uw gelijk? Het zou andersom moeten zijn. De nazi moet spijt betuigen voordat hij wordt opgehangen. Oplossen gaat hij het toch niet zolang hij aan de macht is. Uit eerdere artikelen weet u dat de multikul voor zoveel problemen zorgt dat het ons goed recht is er een einde aan te maken. Via de politieke weg wel te verstaan. Het feit dat die idiote socialisten voornamelijk bezig zijn om te doen alsof we de manier van Breivik zouden willen kiezen, zegt voldoende. Massa-immigratie is een ramp en we weten genoeg om dat te willen stoppen. Nederland zal 17 miljoen mensen hebben in 2016. Vol is vol. Op naar het land van 10 miljoen.
Reacties: 22
Pagina's: 1 2

Reactie door Sickofleft op 25-12-2011 om 00:46.
De waarheid weer eens perfect belicht meneer!.... Hulde wederom.

Alleen zullen we moeten concluderen dat een linksmens zichzelf nooit en te nimmer als "de foute" zal laten bestempelen, c.q. zijn fouten zal toegeven.
Hij zal liegen, bedriegen en ontkennen tot na zijn/haar dood.
Zich blijven beroepen op zijn/haar morele gelijk.
Voor rechts NL is het derhalve geheel niet zinvol ook maar de dialoog pogen aan te gaan met linksmensen en wel om de bovenstaande redenen.
DE manier om snel de immigratieproblemen en de daarmee rechtstreeks samenhangende criminaliteit in NL op te ruimen is de volledige afbraak van het uitkeringenstelsel.
Gewoonweg GEEN gratis geld meer.
Dan is de drive om naar hier te komen binnen no time gereduceerd tot nul.
Bestaande uitkeringsgevallen moeten ook spoedigst en drastisch herzien worden.
Al die bijna miljoen smerige wao-simulanten, die in wezen niks mankeren, moeten er uit getrapt worden.
Honderdduizenden bijstandstrekkers die te beroerd zijn op te staan en te gaan werken? jammer dan, met honger naar bed.
De dag erna staan ze bij het uitzendbureau! wedden?
Daarom, sloop dit uitkeringsstelsel dat alleen uit keert aan niet rechthebbenden en laat mensen die werken hun geld zelf houden.
De bijna miljoen ambtenaren (vooral linksmensen) kunnen dan eindelijk een nuttigere carriŤre gaan zoeken dan het gratis weggeven van afgeperst geld van anderen.

Links heeft deze uiterst vuile spelletjes nu lang genoeg kunnen spelen over de rug van de wel werkende en veel te lieve/naÔeve arbeider.
Dat die werkende dit waanzinnige beleid inmiddels meer dan zat is moge duidelijk zijn.
Dat "het zat zijn" wordt door links NL dan weer simpelweg afgedaan als "onderbuikgevoelens" van het gepeupel.
Maar was het maar echt zo iets simpels als onderbuikgevoelens!
Links schat dit gelukkig compleet fout in, en dat is haar fout, de gewone werker is het nl. ECHT spuugzat.
En dat is een paar gradaties erger dan onderbuikgevoelens.

Links zal de door haar ingeslagen weg dan ook ten alle tijden willen vast houden, desnoods met geweld!
Dat links crapuul gestoord is en geweld niet schuwt kunnen we bijna dagelijks in ons land aanschouwen.
Kijk wat die milieufreaks allemaal straffeloos flikken?
Kijk wat die occupiers allemaal paraat maken?
Kijk naar de nog steeds, ondanks strafbaarstelling, aanwezige enorme kraakscene?
Kijk naar al die linkse terroristen als een Dyuvendak en consorten, die tot in de 2e kamer weten door te dringen met hulp van ander links gebroed?
We kunnen gerust stellen dat de linkse baantjesmachine perfect gewerkt heeft. (en nog steeds!)
Die machine slopen gaat nog een langdurig en pijnlijk proces worden.

Mensen die op Wilders stemden in de hoop dat die positieve verandering zou brengen komen inmiddels ook bedrogen uit.
Geert pakt samen met het CDA en de VVD nog even de laatste vrijheden van de normale burger af en knijpt deze nog meer uit middels onterechte bezuinigingen.
We horen inmiddels ook al geruime tijd niks meer van de grijze muis Wilders.
Het enige dat we nog mogen aanschouwen zijn de strafbare daden van het tuig waar Wilders zich mee heeft omringd.
Dat op zich is dan weer koren op de molen voor linkse "zie je wel roepers" die niks liever doen dan de hele dag PVV bashen.
De PVV gaat hier in dit land dus helemaal geen verlichting brengen, uiteindelijk alleen ellende!
Geert leeft inmiddels al zolang geÔsoleerd van zijn land dat hij er compleet de feeling mee heeft verloren.
Nu gaat hij weer met een schijnbaar zielig filmpje over islam op de proppen komen waar de burger in dit land Łberhaupt geen zak mee op schiet.
Er zal geen moslim zijn die zijn idiote steentijdgeloof gaat afzweren vanwege een filmpje van Wilders op youtube.
Dat is ondertussen wel hetgeen Wilders zijn tijd aan verdoet.
Het ontkrachten van de leugens van zijn echte tegenstanders, de linkse maffia in dit land, daar heeft hij geen zin in en geen oog meer voor...

De noodzaak voor een fatsoenlijke nieuwe politieke partij is hard aangebroken.

Wie zou mij steunen bij het oprichten ervan?
Ik sta serieus op het punt ermee te beginnen.
De naam heb ik er al voor.
Reactie door Misdefinitie (Mod) op 25-12-2011 om 18:23.
Een nieuwe partij zou eigenlijk gewoon Misdefinitie moeten heten. Vrolijk kerstfeest!

Reactie door Moswolkje op 26-12-2011 om 19:42.
Eey Sickofleft...ik ken je van diverse sites, maar nu sla je de plank volledig mis!
"De grijze muis Wilders"....godverdomme!

Zonder Wilders en Fortuyn hadden we nog steeds de grijze massa van het linkse gebroed!

Die nieuwe naam van je kan je daar steken waar het licht niet schijnt wat mij betreft, en je zou er goed aan doen om Misdefinitie al te steun en contacten te schenken...denk eens na, man: waarom nog een keer het wiel uitvinden als er een ingenieur met de kennis en intellect het voor ons op wilt nemen?

Ik ga voor (hoe verrassen :-)) Wilders en Mis!

Reactie door Moswolkje op 26-12-2011 om 21:49.
Excuses voor de in de haast gemaakte schrijffoutjes...ik was nijdig (^_^)

Reactie door Sickofleft op 27-12-2011 om 03:22.
Knap meneer/mevrouw Moswolk,
Van welke sites kent u mij als ik vragen mag?
Ik kom nl. digitaal gezien helemaal nergens.
Ben erg benieuwd.

Geert is in mijn optiek inderdaad verworden tot een grijze muis.
Sorry als jou dat aan grijpt, maar mijn mening.

En ja, ik ben van mening dat Geert Wilders de verkeerde weg is ingeslagen.
Een compleet heilloze weg waarop hij helemaal niks gaat bereiken m.b.t. wat zijn doelen zijn.
Hij geeft de oppositie momenteel al een hele tijd ideaal voer om hem steeds verder te omringen met een "cordon sanitair".
Nog even en de meerderheid is weg op rechts.
Kunnen we aan kijken tegen Pechtold/Cohen/Sap/Roemer besluitvorming.
Is dat wat je wil?

De echte vijanden van dit land is wat hij moet bestrijden, en met veel subtielere middelen.
Niet frontaal en zinloos de aanval op islamsekte openen.
Ik heb ook een schurfthekel aan de uitwassen van islam, ik ben alleen wel nuchter genoeg om in te zien dat een frontale aanval op dit geloof niks gaat uithalen behalve mogelijk je eigen dood.
Is dat het dan waard? ik denk het niet.
De meeste moslims uit eender welke arme contreien kwamen niet naar dit land om hier islam te praktiseren, maar puur en alleen vanwege het levenslange gratis inkomen voor helemaal niets doen.

Dat levenslange inkomen kregen en krijgen ze nog steeds van links NL. (dat overigens zelf ook op kosten van de wel belastingbetaler leeft)
Iedereen is zielig in linksmensogen, geen uitkering is zielig, slechte jeugd gehad? zielig!, Stelen voor je geld? Zielig! Heel continent dat liever lui dan moe is? zielig! etc etc.
Als het maar zielig is dan maakt links er zich sterk voor, sociaal als ze zijn...

Ik ben een andere mening.
Pak de idioten aan die het normaal vinden om van de een geroofd geld gratis aan een andere, meestal totale vreemde weg te geven.
Dat is nl. de bron van al het kwaad.
Dacht je dat al die moslims en ander leugenachtig tuig hierheen gekomen waren als er hier niet iets gratis te halen is/was geweest?
Wanneer je hier niet lekker ongestraft je gang kunt gaan op crimineel vlak?

Als Geert alleen maar zou inzetten op de twee onderstaande zaken:

A: De "three strikes out" maatregel p.z.s.m. invoeren, daarna keuze, levenslang de bak in, of na 15 jaar
uitgezeten te hebben vrijwillig retour eigen land.
B: Geen uitkering meer, op welk vlak ook, zonder daarvoor te werken, hard te werken.

Dan lossen naar mijn idee 95% van alle achterlijkheden waar we nu mee geplaagd worden zichzelf op.

Ik hoor het graag als ik dit fout zie.

P.s. Degenen waar Wilders tegenwoordig mee weg loopt, de orthodoxe Joden in IsraŽl, dat is voor mij net zo'n enge en zieke sekte als het gristendom, de islam, en ieder ander georganiseerde vorm van geloof.
Waarom ziet Wilders dat niet in??
Waarom moet hij die even agressief als moslims zijnde joden openlijk gaan steunen?
Hier brandt godverdegloeiende de lamp.

Reactie door Moswolkje op 27-12-2011 om 08:14.
Sickofleft, u mag mij mevrouw Moswolkje noemen.

En we zijn het in principe volkomen met elkaar eens over waar het fout gaat in Nederland, maar aangezien u zegt dat u digitaal nergens anders rondhangt en de verregaande islamisering in uw eerste reactie afdoet als "niet echt belangrijk", vraag ik mij af in hoeverre u dan in staat bent om Wilders weg te zetten als grijze muis.

Snelle resultaten behalen is een onmogelijkheid na 60 jaar Sinterkklaasgedrag.
Het moeilijkste punt op weg naar een neergang is altijd het moment van ombuiging, en dat heeft Wilders gedaan...chapeau voor de man.

Er zijn inderdaad verbeterpunten qua programma van de PVV (mijn inziens zou ELK geloof buiten moeten worden gesloten van wereldlijke macht), maar voorlopig is dit de enigste partij die het gepeupel (ons dus) echt wakker heeft geschud.

Er is toch echt meer voor nodig dan slechts een nieuwe naam en een oproep hier bij Misdefinitie om een nieuwe club uit de grond te stampen, dus zou ik zeggen: of steun de PVV, of emigreer.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 27-12-2011 om 16:13.
Om meteen een aantal misverstanden uit de weg te ruimen: de PVV is formeel een oppositiepartij en regeert dus niet, er is geen meerderheid op rechts (het CDA zit nogal aan de linkerkant) en de media is totaal anders gaan schrijven over de PVV (van extreem tegen islam naar asociale bezuinigingen). De PVV heeft dus zeker drie problemen: ze hebben niks te zeggen, er is geen alternatief en de media bepaalt de beeldvorming.

Wat verder opvalt is dat veel mensen roepen dat de PVV minder anti-islam en pro-Jood moet worden, maar als ze zelf reageren ze dat het liefst doen in onderwerpen waar over de islam en IsraŽl gesproken wordt. Iets om over na te denken.

Reactie door Sickofleft op 27-12-2011 om 19:59.
Hallo mevrouw Moswolkje,

U begrijpt mijn gedachten over islamisering mogelijk verkeerd.

Al had links NL de grenzen "bij wijze van" wagenwijd open gezet voor grote aantallen Eskimo's....
Dan had dat aan het uiteindelijke eindresultaat geen verschil gemaakt.
Mits al die Eskimo's hier massaal hun eigen levenswijzen waren gaan ontplooien, zonder ook maar iets te integreren, overal ijspaleizen zouden bouwen, leven op onze kosten, agressief waren, meteen de discriminatiekaart trokken, kinderen niet zouden opvoeden etc. etc..
Dan kregen we exact dezelfde situatie met die Eskimo's als we hier nu hebben met allerhande niet aan ons aangepaste noord Afrikaanse gelukszoekers en criminelen.

Het kan gewoonweg niet zo zijn dat je (compleet ongevraagd) een homogene samenleving als de Nederlandse dwingt te accepteren dat er even een nieuwe en parallelle gemeenschap wordt geÔnstalleerd in Nederland.
Dit ook nog compleet gefinancierd door de autochtone bevolking...
Of dat nu Eskimo's zijn of Marokkanen of Turken, dat maakt dan niet meer uit.
Vervolgens degenen die bezwaren hebben afdoen als racisten etc raakt natuurlijk helemaal kant noch wal.

Om dit ongewenste infiltratieproces om te buigen moet je je vervolgens niet met haat richten op het ijsgodgeloof van de Eskimo, nee, je moet je pijlen richten op degenen die het toestonden dat al die Eskimo's ongehinderd het land binnen stroomden.
En dat is in NL de schuld van linksmensen, van gristenen met een extreem links zwak voor de zogenaamd zieligen.
Van linksmensen die vinden dat grenzen opgeheven moeten worden, dat alle mensen gelijk zijn, linksmensen die vinden dat wat van jouw is ook van anderen is.
Dat ligt aan de basis voor de huidige problemen met immigratie.
Het geschreeuw van links de laatste tijd dat rechts de massa-immigratie heeft veroorzaakt is dan ook geweldige kolder en niet meer dan de ZOVEELSTE afleidingsmanoeuvre op basis van leugens.
Men geeft de VVD als zogenaamd rechtse partij de schuld.
De VVD is niets meer dan een belangenbehartiger van de grote bedrijven in dit land.
Tevens zit er binnen de VVD zelfs een extreem linkse tak, pro EU, pro immigratie etc etc.

Maar om terug te komen op Geert, hij is naar mijn idee echt fout bezig zijn pijlen alleen op de islam te richten.
Zonder massa-immigratie was hier nooit islam geweest.
Beter zou hij dan ook de Nederlandse bevolking eens haarfijn kunnen uitleggen hoe en door wie in NL de problemen allemaal zijn kunnen ontstaan tot hoe ze nu zijn.
De mensen waarschuwen voor de gevolgen van stemmen op linkse partijen.
Voorrekenen wat de door links gecreŽerde ellende ons al allemaal heeft gekost.
Mensen overtuigen van het feit dat we beter uit de EU en Euro kunnen stappen.
Dat we zwaar worden voorgelogen door linkse klimaatleugenaars en onze regering ons gaat afpersen op basis van die leugens...

Maar nee, dat doet Geert niet, hij maakt liever sneue anti islam filmpjes...
Houdt smeerpijp Graus de hand onvoorwaardelijk boven het hoofd, komt met dierenpolitie op de proppen...

Het CDA als marginaal kutpartijtje ondertussen lacht zich inmiddels dood om Geert, omdat ze door/dankzij hem hun gruwelijke ongewenste gristenstandpunten ongebreideld kunnen uitsmeren over Nederland.
Idem de standpunten van de VVD, daar zit de gewone man niet op te wachten.

De gewone man wil:

De grenzen acuut dicht.
Uit de EU en Euro.
Een kleine doeltreffende overheid voor de kerntaken.
Uitzetting van allochtone criminelen.
Zware straffen en genoegdoening voor slachtoffers.
Lagere belastingen.
Gezondheidszorg weer een taak van de overheid.
Telecom weer een zaak van de overheid.
Energie Idem
Meer asfalt en weg met het idiote boetebeleid.
Vrijheid voor de burger die dat aan kan.
Ondernemersgeest stimuleren.
Afrekenen met de groene en linkse maffia in dit land.
Enz enz enz

Allemaal punten waar ik de PVV Łberhaupt niet meer op kan betrappen.
Geert is verstrikt geraakt in de Haagse beslommeringen.
Ziet door de bomen het bos niet meer.
Heeft zijn eigen ramen inmiddels volledig ingegooid.

Hoogste tijd dus voor een nieuwe partij.
Echt hoogste tijd.

Reactie door Sickofleft op 27-12-2011 om 20:24.
Een van de grootste initiators/stimuleerders/beschermers/financiers op het linkse vlak gaat ondertussen
doodgemoedereerd voort met zijn haatcampagne tegen ons autochtonen.
[Link]
Zie [Link]
Misdefinitie is dus een digitale populist, en die moeten bestreden worden!
[Link]
Achter mensen als Soros schuilt het echte gevaar.
Steenrijk geworden door illegale financiele praktijken en nu pogen de wereldproblematiek naar zijn hand te zetten...

Reactie door Sickofleft op 27-12-2011 om 20:27.
@ mod,
Ik denk dat het de meeste mensen wel duidelijk is hoe de politieke vork in de steel zit.
En ja, islam is hier niet bepaald een geliefd geloof, maar gristrendom is dat voor mij ook niet, net als alle geloven.
Dat er mee gepraat wordt in anti islam topics is dus vrij logisch?

Reactie door Moswolkje op 27-12-2011 om 22:24.
Sickofleft, ik weet het...mijn eigen man, ondernemer pur sang en voorheen fervent VVD stemmer koos de laatste tijd ook voor de PVV, en wil nu gaan afhaken om dezelfde redenen die jij hier opnoemt.

Maar ja...toch denk ik dat Wilders een plan heeft, en dat hij rustig zijn piketpaaltjes aan het uitzetten is.
Ook blijft in mijn beleving de islamisering inderdaad een groot gevaar; hell...mijn geboortestad Rotterdam is al niet leefbaar meer door die ehh...mensen.
Als ik zie wat dat ellendige Sharia4Belgium in petto heeft, en ze liegen er niet eens meer over!
De noodzaak voor taquiyya is voorbij blijkbaar.

Het klopt dat de facilitering een nog groter gevaar is, en ook ik doe wat ik kan om mensen hiervan op de hoogte te houden middels mijn politieke hyves, en ja, ik weet dat er plannen lopen voor nieuwe politieke bewegingen maarrr....wie heeft er geld genoeg om zoiets op te starten?
Wie heeft er al zoveel naamsbekendheid?
Wie heeft er nog zoveel tijd?

Voorlopig ligt het antwoord volgens mij toch nog echt bij de PVV en zijn voorman.

Reactie door Sickofleft op 28-12-2011 om 00:32.
@Moswolkje op 27-12-2011 om 22:24.
.
Ik kan je volledig volgen over het "niet meer thuis voelen" in eigen stad (wat zeg ik? bijna hele land!).
Ik heb hier in mijn stad exact hetzelfde aan de hand.
De gemoedelijke sfeer die ooit in Nederlandse steden rond waarde is op de meeste plaatsen echt wel verdwenen.
Mijn stad is overdag het toneel geworden van doelloos rond hangende allochtonen.
Overal waar je kijkt gehoofddoekte vrouwen die kinderwagens duwen, luid gesproken Arabische of andere talen om je heen.
Agressief/intimiderend gedrag vertonende groepen allochtone jeugd.
Zelfs de af en toe nog zichtbare NL jeugd heeft zich inmiddels de afschuwelijke straattaal van allochtonen aangeleerd.
Dat vind ik zowat nog erger eigenlijk.

Ook lijkt het wel of, sinds dit kabinet er zit, links NL bang is dat de grenzen echt dicht gaan.
Ik heb hier een asielzoekerscentrum in mijn buurt zitten.
Echt nog nooit heb ik zoveel "asiel"zoekers gezien in dat centrum als dit jaar!
Honderden en honderden letterlijk, allemaal jonge mannen en vrouwen uit donker Afrika.
Ze lopen in groepen doelloos door de straten en hangen rond in de winkelcentra, drinken bier op straat
en praten luidkeels in mobiele telefoons.
Voor de geldautomaten staan regelmatig hele rijen van deze asielzoekers. Waarschijnlijk is het dan weer de wekelijkse betaaldag?
Een bekende van me ging laatst inkopen doen bij een supermarkt hier in de buurt.
Toen hij buiten kwam lagen er 3! asielzoekers op de motorkap van zijn nieuwe auto...
Op zijn woedende verzoek er af te gaan kreeg hij een grote mond in onbekende taal!!!
Een meisje dat bij hen was heeft ze uiteindelijk weggetrokken van de auto en voorkomen dat het tot een handgemeen kwam.
Ik vraag me dan af waar je als gast het gore lef vandaan haalt om je in een onbekend land na zo korte tijd al zo durven te gedragen?
Waarschijnlijk willen ze zo de grenzen opzoeken? anders kan ik zo'n idioot gedrag echt niet verklaren.

Als dit in dit tempo blijft doorgaan zie ik van Nederland niet meer veel overblijven voor de nabije toekomst.

Met het tempo waarmee G.W. de problemen nu aan kan kaarten zie een verloren zaak ontstaan, een achterhoedegevecht.
We hebben NU actie nodig, niet over 5 jaar, nu!
En waarom op 1 paard wedden als het gaat om de toekomst van zo velen in dit land?
Ik kende Geert voorheen niet bij de VVD, daar viel hij iig niet op.
Wie zegt mij dat hij een goed politicus is?
Wie zegt mij dat hij het wel echt goed voor heeft met NL?
Ik vertrouw momenteel niemand meer in de politiek.
Misschien is Geert wel een bliksemafleider voor het grote publiek die werkt in opdracht van?
Geaccepteerd wordt hij in ieder geval NIET in de politieke club genaamd tweede kamer.
Hij is eerder gehaat zo langzaam aan.
Gehate politici krijgen ook niet veel spits bij de 95% linkse ambtenarij die moeten uitvoeren.
Ik zie het donker in voor dit land als er niet snel een serieuze partij op staat die acuut werk gaat maken van het redden van dit land.
Je ziet nu al dat Geert tegen steeds meer beperkingen aan loopt.
Asielbeleid is uitbesteed aan een gestoorde linkse heks genaamd Malmstrom die niks wil doen aan grote NL problemen.
Milieubeleid is zogenaamd al allemaal Europees geregeld.
Belastingen worden al deels vanuit Europa besloten.
Justitie is al richting Brussel aan het schuiven.
Onze regie over financiŽn lijken we weldra kwijt.

Alleen kruimels blijven dadelijk over.
Alle echt belangrijke bevoegdheden zijn weg, naar het niet gekozen Europa en zijn dictators.
Wij gaan de financiers worden om de rest van de EU op peil te krijgen/houden.
Opbouw van ons eigen land kunnen we daarna wel vergeten.
Verder worden we nog meer van de kaart gevaagd door opgelegde immigratie.
Ik las ergens dat de Brussel binnenkort nog eens 50 miljoen immigranten vanuit Afrika toegang wil verlenen
tot de EU.
[Link]
Voor mij is het nu al niet meer te harden.

P.s. bij een van de Sharia4belgium thuis lag een kalasjnikov....
Zegt mij genoeg.
Oppakken en uitzetten die bende.
Maak er maar een voorbeeld van.

Ziek wordt van alle door links geschapen idioterie om me heen.

Veel meer dan de helft van de bevolking is faliekant tegen de EU en zelfs Euro.
Waarom zou die enorm grote groep, die niks met Geert te maken wil hebben, niet stemmen op een nieuwe partij die het wel goed voor heeft met NL?Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-12-2011 om 01:09.
Enorme lappen tekst, maar waar het om gaat is dat er geen mogelijkheid bestaat om NU resultaten te toveren. En wie gaat er nu het risico nemen met een nieuwe partij als afvallige PVV-aanhangers al hebben laten zien dat ze al na 1 jaar het bijltje erbij neergooien? Wie wil strijden voor de vrijheid, zal zich op moeten maken voor een politieke strijd die mogelijk tientallen jaren gaat duren. Dat is de harde realiteit.

Reactie door Sickofleft op 28-12-2011 om 01:39.
Wie zegt dat dit kabinet niet volgende week ploft?
Staat er iig een alternatief i.p.v. niets.
Verder lijkt het me vooral een financiŽle kwestie.

Als je maar al eens een minimale steun uit de bevolking zou kunnen verkrijgen opdat je iig wat te eten hebt gedurende je uitputtende dagen al strijdende tegen de idioterie.
Ik voel dat ik er de energie wel voor heb.
Kennis moet ik echter van de grond af opbouwen.
Misschien geen slecht startpunt?

Echt complex om in de running te komen is het nu ook weer niet als ik de voorwaarden zo bekijk.
[Link]

Jezelf omringen met mensen die deugen lijkt mij idd ook een van de moeilijkste taken.
Voor je het weet sta je er alleen voor.
Of je wordt vermoord om je standpunten door een linkse rat.
Het moet 't je allemaal maar waard zijn.
Maar niks doen is ook geen optie.
We worden nu geleefd door een stel idioten.


Reactie door Sickofleft op 28-12-2011 om 13:49.
Zie hier, het begint al te rommelen.
[Link]
Met zulke gasten als van het CDA en VVD kun je toch niet op aan.
Ik geef dit kabinet geen half jaar meer.

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-12-2011 om 14:04.
Wat houdt u tegen om vandaag nog naar de notaris te gaan als het u niet complex voorkomt? Probeert u het eens en kijk wat ervan komt.

Reactie door Moswolkje op 28-12-2011 om 14:36.
Het valt wel mee met die dreigende taal; ik vermoed dat er alleen een omslag komt als de euro omvalt, en de Unie in die val meegetrokken wordt.
Men roept dat dat zoveel zou gaan kosten...nja, dat kost het ons nu ook.

Reactie door Sickofleft op 28-12-2011 om 16:44.
Dit is de kant waarheen het momenteel ons land gaat... met of zonder Geert.
[Link]
.
Let op de non-subtiele mededelingen in het stukje:

*Politie Haaglanden heeft ons gevraagd samen te werken om de veiligheid van de Schildersbuurt te garanderen.
*Wij hebben de voorwaarde gesteld om dit onafhankelijk te organiseren, op onze eigen manier en met behoud van onze eigen identiteit. Politie Haaglanden is hiermee akkoord gegaan.
*we laten tegelijkertijd zien hoe sterk onze Gemeenschap is!
*Door te laten zien dat wij als Gemeenschap onze wijk veilig kunnen houden laten we aan de Haagse politiek zien dat als ze iets voor mekaar willen krijgen dat ze met ons moeten samenwerken! Het huidige politieke klimaat in Nederland dicteert precies het tegenovergestelde.
*Laat deze actie in Naam van Allah de Verhevene een groot succes zijn.
*laat onze Gemeenschap en onze positie hier in Nederland hierdoor sterker worden! Wij volgen daarmee de opdracht van Allah zoals deze is te vinden in de Koran en de Soennah. Zo zegt de Verhevene
*Met deze actie geven we een boodschap aan zowel de plaatselijke als de landelijke politiek: Als je iets wil bereiken in wijken als de Schildersbuurt, dan zal je moeten samenwerken met de Islamitische Gemeenschap en zijn vertegenwoordigers!
*Met behulp van een portofoon staan alle groepen in contact met de politie.

Ik vind dit als Nederlander niet meer normaal.
De politie vraagt aan de grootste haatzaaiers van dit land de boel in de gaten te houden...???
Precies degenen die niet eens hun kinderen kunnen opvoeden en die ervoor zorgen dat ons land
een afschuwelijk en onplezierig oord is geworden durven met zulke teksten op de proppen komen?
Dit is echt het toppunt.

Toen Nederlanders de extreme overlast van marokkanen zo zat waren dat ze op het punt stonden een burgerwacht in te stellen werden zij gewaarschuwd dit niet te doen.
Werd het initiatief racistisch genoemd etc.

Je zal maar NLer zijn in die buurt en door zo een haatbaard worden aangesproken op je gedrag... omdat je met een flesje bier over straat loopt en vuurwerk af steekt of zo...
W
A
A
N
Z
I
N
!
De boven ons gestelden moeten echt p.z.s.m. naar huis gestuurd en vervangen worden door normale handhavers met een nuchtere kijk op dit soort zaken.
Nederlandse normen en waarden zijn hier geldig, niet de islamitische.
Ga weg uit ons land stelletje mafketels.

Reactie door Moswolkje op 28-12-2011 om 20:56.
Dank voor die akelige bron, en de smeuige smerigheid, Sickofleft...en met permissie, Mis...ik zal ook eens met een linkje strooien:

[Link]

Eendracht maakt macht :-)

Reactie door Misdefinitie (Mod) op 28-12-2011 om 22:29.
Goed, dat zijn wel genoeg linkjes. Iedereen heeft nu zijn zegje kunnen doen. De volgende links zullen worden verwijderd.

Reacties: 22
Pagina's: 1 2

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.