Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

573 # Backfire door islam is een harde les #
Gepost door Misdefinitie op 12-12-2011 om 23:18.
Op papier leven we in een ideale wereld. Kinderen krijgen van kleins af aan te horen dat de mens een rationeel en intelligent wezen is dat voor rede vatbaar is op basis van kennis en overtuigende argumenten. Vooral wetten en juridische artikelen lezen weg als een sprookjesboek waarin ons vrijheid, privacy en rechtvaardig beleid wordt beloofd. Rechtsbeginselen zoals de trias politica en toegang tot een onafhankelijke en onpartijdige rechter, moeten willekeur voorkomen en allerlei filosofische stukken verachten het straffen van onschuldige mensen. Kortom, het westen is superieur aan die achterlijke kamelenneukers in het oosten en dat durven ze met nog honderdduizenden ballerige stadhuiswoorden op te schrijven. De werkelijkheid ziet er heel anders uit. Discriminerende politie, justitie die pedo's laat lopen maar wel webloggers vervolgt en allerlei ratten die islamitisch fascisme ondersteunen. Backfire is de manier waarop socialistisch en islamitisch gajes er op de harde manier achterkomt dat hun gelul het land naar z'n godverdomme helpt.

Discriminatie islam levert dilemma's.

Pak de Grondwet er eens bij of anders zo'n Europa-verheerlijkend studieboek van een willekeurige linkse rechtenfaculteit in ons land en merk op dat het vol staat met moralistische troep die de werkelijkheid van vandaag moet rechtvaardigen. Ongeoorloofde discriminatie is verboden en omdat het verbod in het eerste artikel van de Grondwet staat, vinden mensen het zo belangrijk dat iemand die eenmaal beschuldigd wordt van discriminatie of racisme, de zwaarst mogelijke straf krijgt. Uit het verleden is gebleken dat het geen enkel probleem is om een aankomende minister-president of bekende columnist om te leggen, zolang het volk er maar van overtuigd kan worden dat de "neonazi's" erop uit zijn om alle buitenlanders de gaskamers in te stoppen. Zou dat beleid zich consequent doorzetten, dan hebben ze aan een oven niet genoeg, vandaar dat ze het op een andere manier proberen: selectief mensen aanpakken. Merk op dat, hoewel de politie wettelijk verplicht is om alle aangiften op te nemen, aangiften van een blanke tegen een moslim niet wordt opgenomen.

Zoek gerust in alle wetten en jurisprudentie, maar overal waar u kijkt zult u ontkenningen vinden dat zulke misstanden voorkomen. De wet zou zelfs voldoende waarborgen moeten bieden tegen dit strafbare gedrag. Veelal komen ze er simpel mee weg door te zeggen: "Pff, bedreiging, ach, daar lacht u toch gewoon om?" Aangezien die linkse ratten overal hun werknemers hebben, van politie en justitie tot rechtbanken en AIVD, valt er niet veel tegen te doen. Het volk vindt het allemaal best, want zolang ze er zelf niet mee te maken krijgen, is het niet de moeite waard om te protesteren. Pas als dat idiote "extreem rechtse" kabinet aan hun zorg, pensioen of uitkering komt, dan pas mogen de treinen weer gaan rijden. Deze praktijk blijft derhalve bestaan. Omgekeerd is het makkelijker. Een moslim die aangifte komt doen tegen een blanke die nare dingen heeft geschreven op internet, is van harte welkom. Het kost mensen geen enkele moeite om bij een moslim als "slachtoffer" belediging en discriminatie te koppelen met de Holocaust.

Geef alle argumenten ter wereld waarom het te zot voor woorden is dat we zoveel discriminatieverboden in de wet hebben staan en de beleidsmakers er desondanks voor kiezen om autochtone blanken te discrimineren, en u zult merken dat u nog meer als paria van de samenleving wordt beschouwd. "Ach kom nou, zwarten worden gediscrimineerd. Zij zijn een minderheid. U niet." Wel, we zijn niet voor een zwart gat te vangen en hebben nog meer pijlen op onze boog om te laten zien dat het beleid zo zwart als roet is. Goed, blijkbaar zitten we met de situatie waarin het door de merendeel van de onwetende bevolking als heel normaal wordt gezien dat blanken geen aangifte kunnen doen tegen een moslim terwijl dat andersom makkelijk kan. Kunnen de socialisten die verantwoordelijk zijn voor dit walgelijke beleid zich op de borst kloppen met de rechtvaardiging dat ze iets hebben gedaan tegen discriminatie? Nee. Gezien het feit dat het linkse discriminerende beleid niet consequent is en er selectief racisme van blanken ontstaat, gaat het een keer mis.

Homohaat en de daarop volgende pesterijen stellen regelmatig het beleid op de proef. Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht kwam dit jaar in opspraak nadat bleek dat allang bekend was dat een homostel ernstig werd gepest terwijl hij niet tot actie te bewegen was. Geert Wilders moest er zelfs aan te pas komen om door een bezoek te brengen aan het stel extra publiciteit te creëren voor zijn kruistocht tegen de zevende eeuwse woestijnideologie van de islam. Henk Krol, hoofdredacteur van de Gaykrant, stelt dat wijkagenten bij klachten van homo's over pesterijen de darmkanaalridders afraden om aangifte te doen. Tegen moslims start justitie toch geen strafzaak op en als slachtoffers volharden om toch aangifte te doen, dan zorgt de politie er wel voor dat hun naam en adres openbaar bekend worden. Recent stond er in de Telegraaf echter een artikel over twee homomoslims die gepest werden door hun eigen soortgenoten. Moslims die moslims pesten zorgt voor verontwaardiging, want omdat het informeel verboden is aangifte te doen tegen een moslim, doet de politie niks.

Opvallend is dat het bewuste artikel niet meer terug te vinden is. Blijkbaar verdwijnen berichten zomaar uit de media als het om taboeonderwerpen zoals homoseksualiteit onder moslims gaat. Voorts is het raar dat er selectieve verontwaardiging ontstaat als een gepest homostel van islamitische afkomst niet geholpen wordt. Het linkse electoraat dat als kanker diep binnen het politieapparaat, beleidsmakers en ambtenarij zit, heeft er immers geen enkele moeite mee om gepeste blanke homostellen aan hun lot over te laten. Eigenlijk hadden ze moeten zeggen dat we in een fatsoenlijke rechtsstaat niet kunnen volstaan met beleid dat informeel met zoveel woorden stelt dat er tegen een moslim geen aangifte gedaan kan worden als het om typische cultuurgedragingen gaat zoals polygamie, besnijdenis, eerwraak, discriminatie en bedreiging. Op een gegeven moment is niet meer vol te houden dat dit beleid correct is. Tot afschuw van de linkse elite pakt de multikul steeds meer onschuldige groepen die lang niet allemaal tot hun vijanden behoren.

Al decennia lang maken linkse politici en hun aanhang u wijs dat racisme vooral het werk is van extreem rechtse nazi's wiens hele leven in het teken staan van het terug brengen van het Derde Rijk. Toegegeven, we horen nog dagelijks Adolf Hitler krijsen, maar dan in de vorm van linkse machthebbers die er alles aan doen om de islamitische invasie in Europa goed te praten. Om tegenstanders vleugellam te maken, is de vrijheid van meningsuiting de laatste jaren enorm uitgehold. Justitie heeft er geen enkel probleem mee om te kritische webloggers voor het gerecht te dagen. Moslims zijn namelijk zielig. Eerst werden ze hier als slaven aan het werk gezet terwijl het overduidelijk is dat Nederland altijd een grote werkloosheid kende en zij derhalve hier nooit hadden moeten komen. Daarna zou er oorlog zijn in de landen waar ze nog elk jaar fijn op vakantie gaan met een overheidsuitkering. Vooral Marokkanen hebben het hier vreselijk. Die worden door Jan en alleman uitgescholden voor berberapen en kamelenneukers.

Tot overmaat van ramp slaagde een beheerder er in 2010 in om van het Hof in Amsterdam een opmerkelijke uitspraak uit te lokken. Gedreven om tot een veroordeling te komen, stelde de togadhimmi van het Hof dat moslims beledigd werden op grond van seksuele voorkeur. Artikel 137c Wetboek van Strafrecht stelt onder andere dat er sprake is van groepsbelediging als de groep vanwege hun seksuele voorkeur wordt beledigd. De uitspraak van het Hof en de wet impliceren derhalve dat moslims met kamelen van bil gaan, anders kunnen ze nooit beledigd zijn omdat ze die seksuele voorkeur hebben. Backfire! Moslims neuken nu met kamelen omdat de redenering van het Gerechtshof zo luidt, niet omdat wij dat gezegd hebben. Voor deze geniale vondst hebben we best 1000 euro over, maar wacht, het wordt nog leuker. Moslima's hebben wel een verklaring waarom Marokkanen zo vaak naar de twee bulten moeten grijpen. Nora Kasrioui verklaart dat ze liever met een blonde arische God neukt dan met een achterlijke primitieve Marokkaanse holbewoner.

Proest, worden wij veroordeeld vanwege zeer triviale aanklachten vanwege teksten die over criminele moslims gaan, worden die rifnegers door hun eigen soort verraden. Beweren die theedoeken gewoon keihard dat het blanke ras superieur is omdat bij Marokkaanse mannen door de inteelt teveel steekjes los zijn gaan zitten. Blank is beter, gezegd door een moslima, hoe hard kan de klap nog aankomen? Ditmaal hebben ze geen drogredenaties en scheldpartijen om de boodschapper de grond in te stampen. Geweldig, we hebben reeds pret over het feit dat die sukkels van het MDI dit straks lezen en naar de politie rennen omdat ze niet snappen dat deze tekst in feite een creatieve weergave is van wat anderen gezegd hebben. Hoogopgeleide vrouwen keren Marokkanen massaal de onbedekte reet toe waardoor hij achter blijft met homo's dieren Allah, Mohammed de pedofiel en kleine Aïsha van 9 jaar. Nieuwe hoogopgeleide trendsetters zullen met ons van bil gaan en met een dikke middelvinger zwaaien naar al die beledigde bontkraagjes die vanavond weer eenzaam moeten rukken.

Duizend berberapen, bokkenlullen en bananen, fruit is goed voor elk, behalve voor moslima's. Wederom niet onze mening, maar die van een achterlijke Egyptische moslimgeestelijke die al gauw de islamitische aap uit de mouw laat komen. Bananen, komkommers en ander stevig langwerpig fruit zouden namelijk teveel lijken op de lange tenen en pikken die snel beledigde moslims hebben en dat mag niet. Doen ze net zoveel moeite om al hun vrouwen de bedekken zodat de mannen geen stijve piemel krijgen, lopen ze weer het risico dat een moslima op het onzalige idee komt die komkommer eens in haar kut te douwen en te ontdekken dat groente en fruit hen beter kunnen bevredigen dan welke islamiet dan ook. Zo heeft Allah dat niet gewild, maar goed, die knakker is al tijden tegenstrijdig. Homoseksualiteit verbieden, maar wel toestaan dat er een cultuur is ontstaan waarin moslimmannen elkaar openbaar lopen af te lebberen. Is het onze schuld dat ze onzeker zijn over hun seksualiteit en denken dat iedereen naar hun lelijke vrouwen wil kijken? Doe godverdomme normaal!

Samen leven, andere culturen respecteren en het uitbannen van racisme, lees: te rechtse meningen, worden beschouwd als het wondermiddel voor een vreedzame samenleving. Totdat het over een onderwerp gaat waar zij van walgen, dan is opeens alles toegestaan. Pedo Ad van den Berg moet in de gevangenis vrezen voor zijn leven nu ome Bubba heeft aangekondigd hem eerst anaal te nemen en hem dan te vermoorden. Niemand wil die pierpraat van Ad nog horen. Uitrekken van onschuldige kinderen is onaanvaardbaar, wat voor excuus er ook komt. Dit standpunt levert snel problemen op, want binnen de islam is het doodnormaal dat oude kerels kleine meisjes in stukken scheuren in naam van de heilige profeet. Abdelhamid Tahiri heeft het als voorzitter van een Haagse moskee erg moeilijk wanneer hij noodgedwongen pedoretoriek moet gebruiken om een pedo-imam te verdedigen. "Het is een contract met een kind, niks meer." Fuck you stelletje islampedo's, een huwelijk impliceert seks. Vooral bij religies waar de seks juist pas mag na het huwelijk.

Varkensvlees is bij ons zeer geliefd. Vlees van varkens met een neus als een stekkerdoos wel te verstaan, niet de elementen uit de door links geliefde multikul. Een van de handelingen die verricht moeten worden wil het vlees niet naar bedroven MDI-flikkers stinken, is het castreren van de biggen. Binnen de islam gruwen ze echter van varkensvlees. Hun ideologie gaat uit van de bewering dat iedereen die geen moslim is en niet in de islam gelooft, een smerig roze varken is dat op last van Allah mag worden afgeslacht en ze gaan natuurlijk niet hun eigen vijanden opeten. Zomaar in de media roepen dat er een verbod op varkensvlees in Nederland gaat komen, zal tot grote protesten kunnen leiden. Vandaar dat ze het iets subtieler hebben aangepakt. Lobbyisten hebben er bij milieuorganisaties op aangedrongen dat castreren beschouwd wordt als zeer dieronvriendelijk en castreren beter achterwege kan blijven. Door het vernieuwde beleid stiekem door te voeren, begint uw vlees beetje bij beetje minder te smaken.

Gaandeweg is het natuurlijk de bedoeling dat u tot de conclusie komt dat het eten van varkensvlees helemaal niet (meer) zo lekker is en de islamisten en socialistische dhimmy's hopen dat u er nooit achterkomt wat daar nu precies de reden van is. Knoeien met uw voedsel is wettelijk verboden, maar mag als daar "gegronde" maatschappelijke redenen voor zijn. Net zoals ze destijds met het toevoegen van fluor aan water hebben gedaan. De overheid bepaalt wel wat goed voor u is. Zouden we dat beleid consequent toepassen, dan mogen andere groepen eveneens niet klagen als hun voedsel opeens iets anders blijkt te zijn. Bijvoorbeeld het door moslims zo gewaardeerde halal. Moslims moeten vreten wat de koran schaft en daar zijn zeer strenge regels voor. Thans blijkt dat er veel voedsel expres halal wordt genoemd terwijl het vlees niet onverdoofd ritueel geslacht is. Dan geldt, wat niet weet, wat niet deert. Na knoeien met ons vlees zeggen ze jammer dan, maar nu de backfire de eigen gelederen treft, moet er opeens een certificering komen.

Onder links is het heel gebruikelijk om glashard in uw gezicht te liegen. Net zoals binnen de moslimcultuur, wordt het vertellen van de waarheid afgeleerd door gruwelijke lijfstraffen. Links kranten als de Volkskrant proberen moslims te zuigen door stiekem dingen te schrijven zoals dat er in Nederland ritueel geslacht wordt. Rot gauw even op, dat is gelul. Wij slachten geen varkens om Allah een dikke snikkel te bezorgen. Figuren als Tofik Dibi (GroenLinks) verheerlijken de ideologie van de islam in de wetenschap dat het in werkelijkheid fascisme betreft, schelden iedereen uit voor racist die kritisch is op de moslimkolonisatie en probeert politiek correct alle leugens van de islam te rechtvaardigen. Moslims zijn namelijk heel erg lief. Zo lief dat ze tijdens een islamdebat in Amsterdam met eieren gingen gooien en bedreigingen uitten. Dibi had het daar net over modernisering van de islam. Halsema (GroenLinks) was ooit ook zo'n felle dhimmy die extremisme door moslims goedpraatte. Totdat haar blanke dochtertje werd bedreigd door zo'n geitenneuker.

Overweging.

Te verwachten valt dat vele hersenloze socialistische imbecielen dit artikel weer zullen aangrijpen om te kunnen roepen dat er gediscrimineerd wordt en sprake is van racisme. Het is de klassieke manier waarop ze elke discussie over onwelgevallige onderwerpen om zeep proberen te helpen. Primitief en op banale instincten reageren als een aambeienlikker met het IQ van een losse stoeptegel. Gillen zodra termen als berberapen en kakkerlakken rondvliegen. Wat we juist expres doen om uw achterlijkheid aan te tonen omdat u daarmee meteen verraadt dat u het artikel niet eens gelezen, laat staan begrepen, heeft. Ons hele punt met dit artikel is dat zulk gedrag in geval van backfire geen fuck uithaalt. Tijdens een discussie op internet of in de rechtszaal kunt u zich als een domme mongool opstellen en al onze argumenten beantwoorden met een hoop poep waardoor uw domheid verborgen wordt onder die onzin. Backfire is juist zo krachtig omdat de harde waarheid keihard in de gezichten explodeert van hen die altijd aan het liegen zijn.

Discriminatie wordt door linkse leugenaars gedefinieerd als een blanke die onaardige dingen zegt over een zwarte. Boem! Dan blijkt toch dat het vooral de autochtone blanken te zijn die door zwarten en de linkse overheid worden gediscrimineerd bij aangiften, werk en juridische vervolging. Boem! Opeens blijkt dat het discriminerende vervolgingsbeleid van justitie het onmogelijk heeft gemaakt om moslims aan te pakken die hun eigen soortgenoten pesten. Linkse rechters in het Gerechtshof van Amsterdam hebben zich er makkelijk vanaf gemaakt door de beheerder van Misdefinitie als een klein kind vermanend toe te spreken, alle argumenten zonder onderbouwing van tafel te vegen en gewoon met een hoop bullshit hebben geroepen dat het "gewoon belediging is". Boem! Als de rook optrekt, blijkt dat die uitspraak betekent dat alle moslims inderdaad van bil gaan met kamelen. Zonder seksuele voorkeur immers geen strafbare belediging. Weet u wat nou het fijne is? Ze zeggen het zelf. Het is niet onze mening. Het is rechtstreeks het gevolg van hun eigen domme geleuter.

Marokkanen zouden massaal gediscrimineerd worden door genadeloze blanke racisten. Boem! Weer mis, het zijn de moslimvrouwen zelf die hun eigen soort verraden en hen neerzetten als minderwaardig ras. Jammer voor justitie, want racisten binnen de eigen soort zijn niet te vervolgen en aangezien ze ook geen aangiften tegen een moslim opnemen, zal deze vorm van racisme nooit uit te roeien zijn. Jawel, u kunt als achterlijke imbeciele rechter die dit over 4 jaar in de rechtszaal leest wel weer een taakstraf aan de beheerder van deze tekst opleggen, maar het probleem blijft meneertje. Op pedofielen voeren mensen een heksenjacht. Boem! Binnen de fascistische islamitische ideologie blijkt het heel normaal te zijn om als volwassen vent met een kleuter aan je leuter te hangen tijdens de huwelijksreis. Nog meer backfire vinden we in de polygamie, eerwraak en minderwaardige behandeling van vrouwen door de islam. Tofik Dibi kreeg de "explosie" van moslimextremisme middenin zijn gezicht tijdens een preek waarin hij de islam verheerlijkte. Mooier kan het niet!

"Karma is een bitch," zeggen ze. Wij ook. Onze teksten zijn zo vlijmscherp omdat we over het algemeen de waarheid achter ons hebben staan. Laat alle stakkers maar denken dat achter deze website een eenling zit die er zijn hobby van heeft gemaakt om dag in dag uit te schelden op moslims. Stelletje dwazen, alles wat hier staat is compleet uitgedacht. Voordat we iets schrijven, weten we grotendeels al wat er gaat gebeuren. De jankerds, de zeikerds, de bedreigers en het laffe politieapparaat dat ons samen met de AIVD aan het afluisteren is. Het zal ons een zorg zijn, want wat we schrijven is waar. De dilemma's waar we over spreken zijn echt. De backfire wordt dagelijks door de dwazen die ons verachten ervaren. Nadat de rechter zijn veroordeling had uitgesproken, weten we dat ze die nacht hoofdschuddend in haar bedje lag. Het was een fout die ze onder druk van dhimmy's maakte. Wie niet horen wil, moet voelen. Wij kunnen alleen maar genieten van wat komen gaat bij mensen die niet willen luisteren. Backfire is ongenadig!
Reacties: 0
Pagina's: 1

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.