Mis·de·fi·ni·tie (de ~ (m.), ~s)
1 Politiek correct geformuleerde definitie waarmee men door middel van leugen en bedrog de werkelijke aard van misstanden probeert te verhullen door deze te rechtvaardigen.
- Misdefinitie gaat over misstanden en gedrag van criminelen, radicalen en terroristen.
- Stop de #CancelCultuur! Stelletje moraalnarcisten, u bent geen beter mens als u mensen uitsluit vanwege hun politieke gezindheid.
- De vrijheid van meningsuiting is absoluut! Wat wij mogen schrijven, bepaalt niet de juut!
- Stiekem sollicitanten googelen en ze dan cancelen? Uw naam wordt geregistreerd en doorgegeven!
Gebruikersnaam: Wachtwoord:
# Home # Boek HvA (Uitverkocht) # Registratie # Contact #
Misdefinitie artikelen
Pagina: 15 / 44: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

582 Zeepbel van de woningmarkt (1)
581 Politie vol corruptie (1)
580 Socialisten weten niet beter
579 Dhimmitude snijdt strot langzaam open (4)
578 Essent agressieve telemarketeer (1)
577 Misdefinitie.nl wenst u een succesvol 2012 (5)
576 Koningin begeert hypocrisie (4)
575 Immigratieramp op herhaling (22)
574 Afrekenen met de HvA
573 Backfire door islam is een harde les
572 Persoonlijke meningen geen argument
571 Teeven downloadt eigen baan (1)
570 Jeugd glijdt snel af (4)
569 AutoReset vooral gepensioneerden
568 Open grenzen intrappen (2)
567 Extremisme links georganiseerd (1)
566 Digitale televisiescam (2)
565 Eerlijkheid duurt het langst
564 Ship those niggers back (2)
563 Smaad tegen politiehaat (4)

568 # Open grenzen intrappen #
Gepost door Misdefinitie op 17-11-2011 om 23:31.
Tot onze spijt worden we vaak gedwongen om ons te verlagen tot de arbeid der achterlijken als we schijnbaar open deuren moeten intrappen. Simpele feiten die zelfs door hersenloze socialisten met het IQ van een paddenstoel begrepen moeten kunnen worden, worden afgedaan als extreem rechtse onzin die Breiviks inspireert tot het op orde brengen van de maatschappelijke onrust. Het erge is nog wel dat als het om zaken gaat waar ze persoonlijk een harde piemel van krijgen, ze wel schijnen te snappen waar het om gaat. Iedereen erkent dat het hebben van schulden gecombineerd met een invasie aan parasieten desastreus is als ze de verhoging van hun zorgpremie te zien krijgen, maar zodra we hen de staatsschuld en de criminaliteitscijfers van de massa-immigratie laten zien, sluiten ze oren en ogen en steken ze hun kop in het zand. Kankeren omdat hun uitkering te laag is doen ze bij uitstek bij de "asociale" rechtse partijen. Terwijl moordenaar Mohammed Bouyeri zich zorgen maakt over de tolerantie in Nederland, kruipen er hordes bruine ratten over de straten.

Allochtoontje lager.

Kritisch zijn over het multiculturele drama in Nederland lijkt de zoveelste open grens die we moeten open trappen, maar dat is broodnodig vanwege het grote aantal socialistische imbecielen dat ons land liever kwijt dan rijk is. Alle discussies over criminaliteit door allochtonen en andere ongemakken van de inmiddels failliete multikul, worden op een gegeven moment verstoord door de leugen dat "we" zelf al die allochtonen naar Nederland hebben gehaald omdat "we" hier allemaal vieze vuile roze varkens zijn die door Allah's dienaren mogen worden afgeslacht te lui zijn om het smerige werk op te knappen. Het feit dat de groep gastarbeiders waar zij het over hebben hooguit bestond uit 150.000 tijdelijke gasten en we nu 3 miljoen allochtonen hebben, negeren ze voor het gemak. Evenals het feit dat we altijd werklozen hebben gehad en de noodzaak om extra krachten naar Nederland te halen nihil was. Al snel bleek dat het smoesje dat allochtonen hier vooral kwamen om te werken, eveneens onzin was aangezien zij massaal uitkeringen trekken.

Miljoenen vluchtelingen zitten opgesloten in kampen zonder enige vorm van toekomstperspectief, beweert VluchtelingenWerk Nederland. Onze solidariteit zou ver te zoeken zijn. Inderdaad, erg solidair zijn we niet met verkapte parasieten die helemaal niet gevlucht zijn uit landen waar oorlog heerst. Vooral niet als in werkelijkheid blijkt dat een groot deel van hen zelfs een verblijfsvergunning heeft gekregen, kan werken en desondanks bij het UWV ingeschreven staat voor een riante vergoeding op kosten van de staat. Van de niet-westerse allochtonen zijn er minstens 3 keer zoveel werkloos als we ze vergelijken met autochtonen en bij de vluchtelingen is dat meer dan 7 keer. Te bizar voor woorden. Deze parasieten komen met een zielig verhaal naar Nederland, mogen blijven en belonen de maatschappij door inactief thuis te zitten. "Toch zijn ze niet allemaal zo," horen we u steevast mompelen. Allochtonen die voor extreme problemen zorgen zijn best bereid om te werken, maar onder zeer strenge voorwaarden.

Onder werkschuw valt ons inziens ook het niet werken vanwege onrealistische eisen aan werk en salaris. De manier waarop dat gebeurt bevestigt nogal wat vooroordelen. Tuig blijkt volgens jongerenwerker Anton van Winsen speciaal gemotiveerd te moeten worden om überhaupt aan werk te denken. Ze moeten worden overgehaald. Voor ons blanken is de procedure een stuk eenvoudiger. Werken we niet, dan zullen we hondenpoep op straat moeten vreten, want als we komen bedelen voor een uitkering zeggen ze doodleuk dat we eerst ons huis waar we ons hele leven voor gespaard hebben, moeten opeten. Aangezien de dakpannen nogal hard zijn en alle valse tanden afbreken, steken de instanties hun middelvinger naar ons op. Bij dit gespuis is het blijkbaar een privilege als zij "zich laten overhalen om te werken". Vervolgens stellen ze als laagopgeleide criminelen hoge eisen die wij als hoogopgeleiden zonder strafblad niet eens kunnen stellen. Allochtone relschoppers willen wel werken, maar dan wel zonder solliciteren en als manager met een hoog salaris en een dikke wagen onder hun kont.

Wij autochtonen moeten solliciteren in ongelijke procedures waarin allochtonen bij gelijke geschiktheid voorrang krijgen en die maanden in beslag nemen. Voorts wordt ons gevraagd om referenties en een salarisstrook ongeacht of we een academisch diploma laten zien. Van Winsen krijgt doodleuk de opdracht om voor 50 notoire laaggeschoolde probleemjongeren een vaste baan te vinden. Pardon? Hoogopgeleide Nederlanders krijgen jarenlang te maken met tijdelijke contracten zodat ze steeds vaker al dik in de 30 zijn en nog bij hun moeder moeten wonen. Grote organisaties als PostNL flikkeren vaste krachten eruit om middels uitzend- en detacheringsconstructies te gaan werken. Tegenwoordig is een vaste baan net zo moeilijk te vinden als een goede allochtoon. Heel erg politiek correct om iets voor de probleemjongeren te doen, maar wie doet iets voor ons als we weer eens ontslagen worden om het geven van een mening? Veel allochtonen willen niet werken. Hoezo kwamen er hier allochtonen om speciaal voor ons te werken?!

Duizenden werkloze allochtone jongeren kunnen in Rotterdam meteen aan de slag. Weg met die uitkering en aan het werk domme luie uitvreters! Jur Verbeek klaagt als stadsmarinier steen en been. Allochtone jongeren blijken massaal de haven als werkgever te mijden omdat ze het werk vies en zwaar vinden. Tot zo ver dat gelul dat gastarbeiders hier gekomen zijn om vies werk te doen. Wat doen al die allochtonen dan wel als ze toch niet willen werken? Minister Leers spreekt in het kader van polygamie gezinshereniging over kennismigranten. Op de vraag hoe er sprake kan zijn van kennis aangezien zij veelal laaggeschoold zijn, komt maar geen antwoord. Wellicht wordt er gedoeld op de kennis van de criminaliteit. De politie is er recent eens een keer in geslaagd om echte boeven te vangen omdat de kut-Marokkanen die op zeer gewelddadige wijze een loempiabakker overvielen, reeds in de cel zaten. Normaal werk is voor watjes. Voor jatten is de gepaste straf de hand afhakken. Daarom komen ze hier omdat ze niet gestraft worden.

Anno 2011 kunt u als jonge moeder die samen met haar dochter op straat loopt zomaar een berberaap snotaap tegen het lijf lopen. Agressieve en opgefokte randdebielen die tot op het bot gefrustreerd zijn omdat vrouwen van hun soort te lelijk zijn, ze in hun familie continu moeten kussen met kerels en ze van huis uit geleerd hebben dat vrouwen minderwaardige schepsels zijn die enkel goed zijn om te werpen en te kuisen, zouden het liefst als achterlijke primaten tegen elke vrouw "Uwe moeder is een kankerhoer!" willen schreeuwen. Aldus geschiedde. Toen dochterlief de dader daarop aansprak, werd ze knock-out geslagen. Een of andere dhimmirechter vond dat we Marokkanen vergeleken met dieren, maar zelfs als we dat werkelijk hadden gedaan, had dat hout gesneden. Marokkanen blijken net als andere weinig gewaardeerde dieren over een territoriumdrift te beschikken waardoor ze zelfs kinderen mishandelen. Kleine kinderen van een jaar of 8 worden in elkaar geslagen alsof ze hebben meegedaan aan een kooigevecht met daarin wilde apen.

Medio 2011 was het weer eens raak bij een juwelier in het Zaanse dorpje Krommenie. Aanschouw deze signalementen die in keurig politiek correct Nederlands zijn opgesteld maar waaruit nog duidelijk te lezen is dat het om verdachten met een bruine en lichtgetinte huidskleur gaat van "vermoedelijk" Noord-Afrikaanse origine. De eigenaresse werd met grof geweld bespoten met pepperspray en daarna in elkaar geschopt. Overigens zijn de daders recent gepakt. "Hey, ik zweer jou, wat had je nou met je kankerbek!" Een jongen maakt een opmerking over hoe een Marokkaan een meisje behandelt en wordt later opgewacht. Natuurlijk kwam hij niet alleen en werd het slachtoffer door de troep op hol geslagen Marokkanen in elkaar gemept. GeenStijl bericht dat het nog veel erger kan als twee op Marokkanen lijkende licht getinte makaken op een verstandelijk gehandicapten inbeuken alsof het een boksbal betreft. Ja mensen, we hebben het hier over finaal kapotrammen terwijl een stel Marokkanen bij de VN lopen te janken over de vrijspraak van Wilders.

De Hooglandse Kerkgracht in Leiden was het toneel van een brute beroving van een 69-jarige vrouw die omver geduwd werd, daardoor haar gezicht beschadigde en haar tas kwijtraakte aan drie Noord-Afrikaanse overvallers. Alsof het M-woord, mongool Marokkaan verboden is in de media. Leiden is de laatste tijd veel vaker opgeschrikt door een golf aan aanrandingen door, alweer, licht getinte figuren die vrouwen betasten en beroven. Om het moeilijker te maken zat er ook een keertje een blanke copycat bij. De politie slaagt er zoals gewoonlijk niet in om de daders in de kraag te vatten en korpschef Welten legde aan Brinkman uit waarom. Agenten durven niet meer in uniform in probleemwijken. Formeel vanwege de provocerende werking, maar informeel natuurlijk omdat criminele Marokkanen schijt hebben aan de politie. Zij komen niet op uitnodiging naar het bureau om later naar de shariarechtbank te gaan. Op diverse twitterfeeds staat het bol van de dagelijks criminele gedragingen van lichtgetinte en negroïde cultuurverrijkers.

Feiten liegen niet.

De betrokken Marokkanen en hun debiele socialistische achterban proberen hun extreem criminele gedrag vaak te rechtvaardigen door te roepen dat ze zich gediscrimineerd voelen. Nederland zou in die visie vol zitten met diehard racisten die hen geen enkele kans geven om zich te ontwikkelen. Wel ja, als discriminatie ooit een rechtvaardiging kan vormen voor criminaliteit, dan kunnen we alvast beginnen om de concentratiekampen te rehabiliteren. Als blanke Nederlanders zijn we zo vaak op huidskleur en politieke gezindheid gediscrimineerd dat de politie de komende decennia met pensioen kan gaan als we daarvoor straffeloos de wet mogen overtreden. Nader beschouwd liggen de feiten iets anders. Nieuw onderzoek wijst uit dat gemiddeld gezien maar liefst 38,7 % van de jonge Marokkaanse mannen in aanraking gekomen is met de politie. Voor de meisjes is dat gemiddeld 10 tot 25 %. Bijna 50 % van de Marokkanen in grote steden zijn crimineel en zelfs in de kleinere steden blijft het percentage boven de 40 % hangen.

Marokkanen blijken vrijwel overal vaker crimineel te zijn dan Antillianen en dat is echt niet iets van de laatste tijd. Wetenschappelijk onderzoeker Junger Tas ontdekte 19 jaar geleden al dat 33 % van de Marokkanen in aanraking komt met de politie. Thans is het aantal Marokkanen en allochtonen in het algemeen binnen de laatste 15 jaar verdubbeld. De uitwerking op de criminaliteitscijfers is verschrikkelijk. Amsterdam meldt dat 70 % van de Marokkanen een strafblad heeft. Stichting Aanpak Overlast Amsterdam geeft bovendien aan dat 80 % van de overlast en criminaliteit veroorzaakt wordt door Marokkanen. Nog schokkender wordt het als u bedenkt dat ze niet in aanraking komen met de politie voor relatief kleine vergrijpen. Allochtonen krijgen een voorkeursbehandeling en worden haast nooit vervolgd voor gedachtemisdaden zoals belediging. Zij doen vrijwel uitsluitend aan geweld. Concluderend kan gesteld worden dat de meerderheid van de Marokkanen zorgt voor vrijwel alle geweldsmisdrijven.

Sinds de PVV een vinger in de pap heeft bij het kabinet, kan er een nieuwe wind waaien door het onderzoeksland. Nog steeds worden onderzoekers massaal maatschappelijk gediskwalificeerd als ze feiten naar boven halen die de politiek correcte slinkse elite liever verborgen had gehouden, maar er is tenminste ruimte gekomen voor baanbrekend onderzoek met betrekking tot de geestelijke gesteldheid van criminele allochtonen. Onderzoekers in Amsterdam vonden dat 40 % van de criminele jongeren zwakbegaafd is. Dus als u op straat drie Marokkanen ziet lopen, zijn er 2 crimineel en 1 is een volslagen imbeciel. Waarbij we opmerken dat op een crimineel meerdere van zulke kwalificaties van toepassing kunnen zijn. Besef nogmaals dat het hier gaat om criminelen die ernstige delicten uitvoeren, dat de percentages gebaseerd zijn op wat we weten en wat de politie dus heeft kunnen oppakken na veel moeite. Criminele Marokkanen die niet gepakt worden en waartegen de politie weigert om aangiften op te nemen van blanke slachtoffers, tellen niet eens mee.

Hoogleraar L. Eldering vond in 2002 reeds een verklaring voor het grote aantal zwakbegaafde criminele Marokkanen. Marokkanen en Turken blijken massaal aan consanguiniteit te doen. Oftewel bloedverwantschap door inteelt. Zij neuken als kamelen en maar liefst 30 % van hen doet dat het liefst met hun eigen neven en nichten. In 75 % van de gevallen importeren ze een theedoek uit het land van herkomst; veelal uit dezelfde streken. De variatie in de genenpoel wordt dan wel erg klein waardoor de goede genetische eigenschappen die wij van nature hebben, bij hen verdwijnen. Inteelt staat in de genetica bekend als een handeling waardoor er achterlijke, gestoorde en mismaakte kindertjes op de wereld komen met een IQ dat nog lager is dan dat van de gemiddelde socialist. Ook is inteelt volgens onderzoek van Ernst-Jan Troede de oorzaak van de hoge sterfte onder Marokkaanse en Turkse baby's. Wetenschappelijk onderzoek legt pijnlijk bloot waar het gestoorde en gewelddadige gedrag vandaan komt. Wat zij racisme noemen is in feite hun eigen inteelt.

Met zulk onderzoek is het onmogelijk om vol te houden dat hun gedrag te verklaren is door discriminatie. Ze waren al gestoord voordat wij deze tekst schreven en niet andersom. Bilal S. bedreigde een officier van justitie met de dood omdat hij van het OM zijn zin niet kreeg. Kregen wij ook niet toen het OM ons aan het naaien was, maar zo'n moslim gaat dan altijd net even iets verder. Over statistieken gesproken: Nederland heeft relatief meer Marokkanen dan in Europa gebruikelijk is en het zal u dan ook niet verbazen dat we ook meer last hebben van criminaliteit. Overal waar u kijkt zult u hetzelfde beeld aantreffen. Dat is geen racisme, maar de realiteit. Meten is weten en ondanks dat links overal van de daken schreeuwt dat we met de VVD en de PVV een extreem rechts nazi-kabinet hebben, zien we het afgelopen kwartaal meer immigranten dan ooit naar Nederland komen. Weliswaar uit Europa, maar toch. Ondertussen lopen die Marokkaanse uitkeringstrekkers ons gewoon te naaien en blijken ze zelf veel geld te hebben.

Overweging.

Cijfers laten zien dat als we in een keer alle Marokkanen en andere niet-westerse allochtonen terug sturen naar hun eigen land, de criminaliteit in Nederland met maar liefst 80 % zal afnemen. Bovenop de 8 miljard euro die we zullen besparen door het stoppen van de massa-immigratie, zullen we jaarlijks nog miljarden besparen op opsporingsdiensten, opvanghuizen, gevangenissen en uitkeringen. Zonder de multikul is onze staatsschuld binnen 5 jaar afbetaald, kunnen we allemaal met pensioen als we 50 jaar zijn, kunnen de belastingen zeker gehalveerd worden en neemt de algemene welvaart en welzijn toe omdat onze straten weer schoon, blank fatsoenlijk en veilig zijn. Bezuinigen is niet meer nodig, zorg wordt gratis voor iedereen en niemand hoeft zich meer zorgen te maken over zijn oude dag. Onderwijs kan verbeterd worden met het geld dat we uitsparen zodat de aandacht naar de nette leerlingen kan. Voordat u ons uitmaakt voor racisten en tegen beter weten in dat tuig gaat verdedigen, moet u eens bedenken wat u allemaal kwijt bent geraakt door de multikul.

Desondanks blijven de linkse aanhangers doen alsof wij de mongolen zijn en de genoemde feiten helemaal niet bestaan. Tofik Dibi wil een kinderpardon hebben voor minderjarige gelukszoekers. Hij knijpt daarmee zijn ogen dicht voor het feit dat meer dan de helft van de jonge niet-westerse allochtonen regelrecht voor het dievenpad middels extreem geweld kiezen. Jarenlang hebben zij een verbod op het onverdoofd ritueel slachten van dieren tegengehouden uit angst dat hun moslimvrienden boos zouden worden. Openingen van moskeeën trekken veelal haatpredikers aan. Opvallend genoeg blijven al die linkse knaagdieren die het altijd over haatzaaien hebben als de PVV aan het woord is, heel erg stil. Een grote bek hebben ze over fraude, geldverspilling, bonussen en alles wat naar corruptie stinkt, behalve als het een allochtoon betreft. Fatima-Zahra O. naaide mensen die al schulden hadden een islamitische oor aan. Moslims zouden zich minder Nederlands voelen. Logisch, wij slachten geen vijanden af, zijn geen criminelen en werken voor ons geld.

Vandaar dat het volstrekt logisch is dat we deze schijnbaar open deuren als open grenzen intrappen om ze daarna met een stevige beveiliging goed af te sluiten. Lees het trieste relaas van een moeder en haar baby die worden mishandeld en beroofd door Marokkanen in de Haagse Schilderswijk. Uit pure doodsangst durven slachtoffers geen aangifte meer te doen of te praten. De politie lacht u uit als u aangifte komt doen tegen zo'n geitenneuker, pardon, Marokkaanse Nederlander, en uw naam komt voluit in het dossier te staan die de criminelen toegestuurd krijgen. Kunnen ze daarna fijn uw huis in de fik steken, want de politie doet niks en als u het loodje legt, krijgen zij hooguit een taakstraf. Of nog minder als de rechter een togadhimmi is. Het kan ons daarom geen reet schelen wat politie, justitie en al die extreem linkse gesubsidieerde clubjes vinden van wat we schrijven. Deze misstanden vinden regelrecht onder uw neus plaats. Alle vijanden van ons volk zullen moeten beseffen dat ze kritisch gevolgd worden en als de tijd daar is, allemaal moeten vertrekken.
Reacties: 2
Pagina's: 1

Reactie door E.Eliveld op 19-11-2011 om 17:25.
En dan maar zeiken dat er vuurwapens worden gevonden bij een aanhouding van 'rechtsextremisten'... Want dat is pas nieuws. Dat ik hier in het winkelcentrum zelf bijna gewapend de boodschappen moet halen omdat allerlei schorem de omgeving (gewapend!!) onveilig maakt, ach da's een detail. Sterker, het zal wel gelogen zijn redeneert men! (dat van het gewapende tuig dan hé? - ik wordt morgen n.a.v deze post preventief gefouilleerd)

8122

Reactie door AJH op 19-11-2011 om 18:01.
De daden van Anders Behring Breivik zie ik steeds nauwer verbonden met gebeurtenissen zoals die in het krantenartikel zijn beschreven, mijn waarde. Ik moet toegeven het is onwennig dit van mezelf te moeten constateren. Maar er zijn in dergelijke verhalen schuldigen aan te wijzen. Niet alleen de daders maar ook hen die het allemaal – voor eigen gewin - mogelijk hebben gemaakt. Ik zou bijna willen stellen, die er de mogelijkheid toe gegeven hebben. De politici, de producenten op zoek naar goedkope arbeidskrachten. Wie nog meer?

Ik vraag mezelf steeds vaker af of ik het moment van de afrekening nog wel mee zou willen maken. Ik ben ten slotte ook niet meer de jongste. Ik vraag me af wie op dat moment bereid zal zijn om voor de vrijheid te vechten. Misschien wel de gewone man en vrouw in de straat die de hele situatie gewoon beu zijn. Misschien ik zelf ook?

Onder dankzegging voor uw clementie en met vrindelijke groet,

AJH van Buuren

Reactie toevoegen
U dient in te loggen om een bericht te kunnen plaatsen.
 Houd het hier netjes. Hartelijk dank.

Misdefinitie
Copyright (c) 2004-2024.

C:\>Misdefinitie\type info.txt
Contact opnemen kan via een e-mail naar info apending misdefinitie.nl.